רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי 3 טלפונים לבזק סוף סוף שדרגו לי ל-256 אפלוד, בהתחלה חשבתי שנטויז'ן חוסמים את השדרוג כי בזק אמרו שרואים כאילו שדרגו לי אבל הם לא יודעים למה זה לא מתעדכן אצלי..בכל מקרה עכשיו המודם מסתנכרן על 3136/320 אבל בכל זאת אני מעלה ברפיד על מקסימום 20 שזאת בדיוק המהירות שהייתי מעלה עם 150 =\ יש אולי אתר שלדעתכם ינצל את המהירות יותר טוב (כלומר הבעיה ברפיד(?)) או מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ברשת.. ! ולא מצליחים.. ניסינו להוריד את הפיירוול של הוינדוס.. שתינו.. ניסינו אם פיירוול שתינו.. לאף אחד מאיתנו אין אנטי וירוס או משו..! מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו לחבר שלי יש בעיה כזאת,יש לו בבית 2 מחשבים ו HUB. ב HUB פורט אחד הוא UPLINK,והשאר(4) פורטים למחשבים. עכשיו כשהיה לו חיבור דרך כבלים,לא הייתה שום בעיה,המודם היה מחובר לUPLINK והמחשים לפורטים ולשניהים היה אינטרנט ללא כל בעיה. **עכשיו הוא עבר לADSL(רק בגלל איזה מבצע שאמא שלו חתמה עם YES), והיום ניסינו לחבר אותו דבר אבל הבעיה היא שבADSL יש חייגן,ורק אחד יכול לחייג עם שם משתמש וסיסמא... ולא ברור למה באחד משמחשבים מקבלים כתובות כם של המודם(ADAPTER) וגם כתובת לכרטיס רשת, אבל המודם לא מחובר למחשב אלא ל HUB.... וכשנתנו למחשב השני גם כן לקבל כתובת אוטומטית הוא קיבל כתובת של אותו DOMAIN כמו המודם. איך ניתן לקשר כך שיהיה לשניהם אינטרנט? אןלי בדרך אחרת לא משנה,רק איך? …
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב כמה שאלות: 1. יש לי מודם eci312 מחובר להאב לשני מחשבים - כדי לפתוח בו פורטים מה עושים, האם בכלל להשאיר את הפיירוול שיש במודם הזה או שזה לא ממש שווה כלום, אם לא אז איזה מומלץ אם בכלל. 2. מה להגדיר בחיבור רשת אצלי במחשב (האם לתת איפי קבוע, האם לתת את ה dns של נטוויזן).
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים: 1 שלי ומחובר לאינטרנט 1 של אחי לא מחובר לאינטרנט אני רוצה לדעת איך אפשר שנוכל לשחק נגיד COUNTER STRIKE שאני במחשב שלי יעשה סרבר ואחי יוכל להיכנס ולשחק איתי
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
המרחק בין המחשבים הוא 2 מטר(אולי 3). והשימוש של המחשב המשני יהיה מידי פעם ולא תמידי. חשבתי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי הכי זול שיש (70 שח) ולסגור עניין... מה אתם ממליצים? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין רשת אלחוטית עם נתב אלחוטי של belkin F5D7230-4 ומודם כבלים של מוטורולה מסוג sb4200. התקנתי לעצמי רשת עם ADSL אבל אף פעם לא ניסיתי עם כבלים. בהתחלת ההתקנה הייתי צריך לבחור בין Dynamic, Static, PPPoE, PPTP. בחרתי PPTP וכתבתי את כתובת ה-IP של השרת כמו שנתנו לי בתמיכה של הספק (012). כתבתי בהתקנה גם את שם המשתמש והסיסמה ובסוף ההתקנה הראוטר ניסה להתחבר לאיטרנט ללא הצלחה. בתמיכה של הספק נתנו לי גם subnet mask ,defult gateway והכתובת של הDNS אבל לא היה לי מקום להכניס אותם בהתקנה. אחרי שההתקנה לא הצליחה נכנסתי לראוטר דרך הIP שלו וכתבתי שם את הכתובת של שרתי הDNS. לא מצאתי מקום להכניס את הsubnet mask וה-defult gateway והאפשרויות היחידות שמצאתי היו My IP ו-My sub…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי חברים אני כבר התייאשתי, באיקס פי ובויסטה 32 ביט אינטרנט מוריד במלוא המהירות אבל משום מה בויסטה 64 ביט מהירות ההורדה פשוט חצי ממה שצריך להיות למרות שהעלאה תקינה.חיפשתי בכל מיני מקומות וניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס רשת אבל עדיין זה לא עוזר.אני ממש שובר את הראש פה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב זה לא קשור לתוכנת האנטי וירוס שלי כי גם לאחר שביטלתי אותה עדיין אותה בעיה עריכה:לבסוף גיליתי שמדובר באנטי וירוס שמוריד את המהירות הוא הוסר והתקנתי בחזרה אוירה גרסה חופשית,היחידי שעובד בצורה שלא מפריעה לכלום
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המליצו לי פה להתקין לראוטר שלי linksys wrt54gl v1.1 את קשוחת Tomato Firmware v1.21.1515. התקנתי אותה אך לא נצפה שיפור אלה איטיות בתוכנת טורנט. פעם הטורנט היה מגיעה לי למהירויות גבוהות 180kbs+ בזמן קצר יחסית, אבל היום הוא בקושי מטפס ומגיעה ל 100. אני רוצה לציין שהדפדפן אינטרנט פועל מעולה אם התוכנות שיתוף. מי שיש לו את הקשוחה ויש דרך להגדיר אותה נכון אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה אתמול בערב, ומתוך 80~ צפיות אף אחד לא ידע לעזור.. אז אולי לפה זה גם יכול להתאים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף שירים שלי, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום. הקליטה של הראוטר לא מגיעה עד לחדר שלי... אני צריך איזשהו מכשיר שיגביר את האות (לא הרבה..) עד לחדר... ראיתי בזאפ איזשהי אנטנה שמחובר אליה חוט שזה כאילו כדי שהאנטנה תהיה רחוקה יותר מהראוטר (יש לי שניי אנטנות בראוטר- ראוטר של לינקסיס)... אני כמעט בטוח שזה יעשה את העבודה.. יש למישהו פיתרון אחר יותר זול/יעיל?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה לפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדר היום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגיל המחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיה מותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה לפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לא איפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, השאלה שלי היא האם מתאמי RF מותאים לכל התקן בנפרד? ואם כן, יש איזושהי דרך (תוכנה או משהו) לשנות את ההתאמה שלו? אני רוצה להשתמש במתאם של העכבר אלחוטי שלי ככ. רשת אלחוטי, כנראה שזה קצת הזוי אבל תגידו לי אתם אם אפשרי או טיפשי. תודה ושבוע טוב,
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
עשיתי מחקר קטן בקשר שבין הרשת הביתית והאיטיות במחשב / קיפאון / פריזים / דפים לא מגיבים ... על פניו אין קשר אבל זה לא מדוייק לקחתי מחשב עם רשת בעייתית " הכונן קשיח עשה רעש חושב " , " מחשב קפא / איטי " ניתקתי את האינטרנט , דקה והמחשב ניהיה חזק ומהיר כאילו לא קרה כלום. אף פעם לא קישרתי איטיות של רשת אינטרנט לאיטיות של מחשב תמיד בדקתי חלקים / תוכנה .. תשימו לב שאתם מכבים את המודם / ראוטר שיש איטיות נוראית או שהמחשב נתקע ( במידה ואין בעיה במחשב ) הבעיה מסתדרת בשניה . אז לפני שאתם מסתבכים עם תוכנה וחלקים תבדקו את הרשת שלכם ( האוייב השקט מספר 1 ) , שהספק אינטרנט אומר " הבעיה במחשב " אז הוא יודע למה הוא אומר את זה על ראש הגנב בוער הכובע !
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי יש לי מגבר wifi של שיואמי - mi wifi repeater 2 עבד עד עכשיו מצוין, עברתי חברה ועקב כך הביאו לי ראוטר חדש, משום מה אחרי הגדרה של המגבר עם הראוטר החדש לא מקבלים אינטרנט כשמתחברים דרך המגבר עם הראוטר הישן עדיין עובד(אני צריך להחזיר אותו ככה שאי אפשר להישאר לעבוד איתו) מה יכולה להיות הבעיה? אני מניח שזה קשור לאיזו הגדרה בראוטר הראוטר הישן שזה עובד בו הוא dlink dsl-6850u החדש dlink dsl 224
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי חברה. אז ככה, יש לי שתי בעיות שאשמח שתעזרו לי לפתור אותן. א. לאחר שעשיתי ריסטרט לראוטר שלי (edimax br-6204wg) הווינדוס הביא לי הודעה בצד ובא רשום שלחיבור האינטרנט שלי יש הגבלות והוא לא מנצל את מלוא כוחו (או משהו כזה) לחצתי על הבועה הנ"ל וזה נכנס לי לחלון local area connection status, שם ראיתי שבמהירות האינרנט רשום 100.0Mbps ורוחב הפס שלי הוא 1.5K, יש לכם מושג מה מגביל לי את המהירות? ב. הבנתי שלאחר קניית הראוטר (להזכירכם, edimax br-6204wg) כדאי לעדכן את ה-firmware שלו, ובכן לא עשיתי את זה (אופס) רציתי בבקשה שתסבירו לי איך לעשות את זה. דרך אגב, משום מה אני כמעט בטוח שיש קשר בין שתי הבעיות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור SCRIPT למודם שינותק ויחובר מהרשת בצורה אוטומטית. יש לי מודם של SIEMENS CN-010 מחובר למתאם אינטרנט\ טלפון VOIP של 012 שמחובר לראוטר. הבעיה היא שכאשר המודם מחובר למתאם של 012 אני לא מצליח לTELNET אליו ע"מ לתת לו פקודות. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אליו מעבר למתאם\ דרך פשוטה יותר לעשות את זה אשמח אם יוכל להגיב.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית מה אני צריך לקנות לשם כך? הבנתי שאני צריך ראוטר (יש) וכרטיס רשת (אין) למחשב שלא מחובר לראוטר איזה כרטיס רשת USB אתם ממליצים? ואני ישמח אם תסבירו לי איך אני מחבר הכל אהה ושכחתי להזכיר שתי בעיות: 1. מחשב אחד נמצא בחדר בטחון 2. באותו החדר נמצא טלפון שעובד על תדר 2.4GHZ (יכול לעשות בעיות??)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הורדתי את הפאטצ' שמאפשר את שינוי מספר החיבורים, על כמה ממולץ לשים 50 או 100 ? והאם זה יכול להרוס את האינטרנט או משהו ? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-