עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idan1836,

יש לי בעיה עם האקספלורר שלי, כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר הוא רושם שהשרת לא נמצא וצריך לעשות רענון, כדי שהדף יעלה.. הבעיה מאוד מרגיזה, ונראה לי שזה ספיי, אבל הורדתי כל ספיי שהיה לי במחשב עם Hijck This.. מישהו יודע מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. אהלן, אז ככה, ראיתי את הסטיקי לגבי הקמת רשת אלחוטית ואני לא שואל לגבי ההקמה מבחינה טכנית. אני מבקש ייעוץ לגבי נתב אלחוטי פשוט. ברשת האלחוטית יחוברו עד שלושה מחשבים נייחים ושני מחשבים ניידים. בנוסף להמלצה לנתב, רציתי לדעת כמה צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. שוב, אני לא מבקש כרטיסים או נתב מפוצץ, משהו סטנדרטי ואמין. תודה מראש, ושבוע טוב יונתן

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אני צריך המלצות לראוטר ,שיש לו קליטה ממש חזקה, יש לי שתי קומות בבית. אז אם מישהו יוכל להביא המלצה לראוטר אני נורא ישמח.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by danZ,

יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. יש לי בבית שני מחשבים: 1 שלי ומחובר לאינטרנט 1 של אחי לא מחובר לאינטרנט אני רוצה לדעת איך אפשר שנוכל לשחק נגיד COUNTER STRIKE שאני במחשב שלי יעשה סרבר ואחי יוכל להיכנס ולשחק איתי

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. לא מופיע בהסרת תוכניות

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Delapro,

אני צריך שהחייגן יתחב ויתנתק אוטומטית כל X דקות, יש דרך לסדר את זה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה לפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדר היום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגיל המחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיה מותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה לפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לא איפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by skuki1,

שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by afnes,

יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by thebestof2005,

שלום לכם. לפני מעט זמן קניתי את הראוטר הנ"ל, שעושה עד עכשיו עבודה מצויינת למרות כמה בעיות קלות בהתקנה. לראוטר מחוברים שני מחשבים בעזרת כבלים ועוד מחשב אחד נייד בעזרת האלחוט. שאלתי היא אם ניתן לנתב את המהירות שהראוטר מספק לכל אחד מהמחשבים. כלומר לדוגמה למחשב אחד "לתת" יכולת גלישה 50 אחוז מהמהירות הכוללת, למחשב שני 30 אחוז ולאחרון 20 אחוז. האם זה אפשרי...ואם כן, הסבר יתקבל בשמחה...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. שלום ניסיתי את Hamachi ואני רוצה פתרון חלופי. האם קיימות עוד תוכנות כאלה? גם תוכנות לא ידידותיות יתקבלו. האם אני יכול לפתוח על המחשב שלי רשת כזו בלי כל תוכנת צד שלישי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by joni,

שלום ! פירמטתי את המחשב שלי וכעת אני רוצה להתחבר לאיטרנט ..... בביתי יש לנו רשת אל חוטית wirless connection אצל כל המחשבים . כעת בconnections שלי יש רק אחד lan כיצד ניתן להכין עוד אחד שיהיה wirless connection בבקשה פירוט שלב אחר שלב זה מאד דחוף לי .... תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by stalbetman,

שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. Started by FinaLMakeRr,

אוקיי... אני מחובר לאינטרנט בכבלים עם ספקית בזק בינלאומי. 5M / 512 U מודם = Thomson כרטיס רשת = VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter זה נראה כאילו אני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן, ואף פעם לא הגדרתי את המודם שלי או משהו אני לא יודע אפילו איך להיכנס אליו. אז השאלה היא כזאת: איך אני מתחבר לאינטרנט לבד? ללא אפשרות לנתק וזה יודע לבד מה השם משתמש שלי והסיסמא וכו'... כאשר לא הגדרתי את זה אפילו? זה מאוד מוזר ואני לא יודע עם זה מחובר בחבילה שלי ב-ISP. כמו שרשום למעלה וזה חבילת גיימר. גם החייגן מתחבר לי עם אני משתמש בו אבל מי יודע עם זה שונה במשהו? אני קצת לא מבין תבעיה בעצמי אז קשה לי להסביר, מצטער, אם יהיו תגובות ושאלות אולי אני יוכל להבין קצת ולתת עוד מידע על ה…

19. Started by shacharch,

שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. ככה .... מחשב חדש שאני רוצה לחבר לפנטיום 3 יישן עם רשת אלחותית קודם מה אני צריך ? ...נתב אל חוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים או רק כרטיס רשת אלחוטי אחד (זה שיהיה בפנטיום 3) ? עכשיו איזה נתב הכי מומלץ למי שמבין הכי פחות ? (מי שאין לו מושג בנתבים) מצאתי איזה אחד במבצע בחנות לייד ביתי .....הוא נחשב טוב ? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=415&lg=0 עכשיו שאלה...זה בית דיי גדול ובתכנון להעביר את המחשב השני קומה למטה ....זה יהיה בסדר מבחינת הקליטה ? יגיע ? ... תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. Started by a_halachmi,

כשאני נכנס לאתר 100webspace ומנסה להירשם אז כתוב שהטווח ip שלי לא מורשה. אז אני מחפש אתרי איחסון אחרים שנותנים 50 mb לפחות mysql database ו-php בחינם. אם אתם מכירים אז תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by Reze,

שלום אני עכשיו נימצא בברק וכניראה שהם חוסמים אותי כי אני מוריד ביוטורנט על גג 3-7KB בעוד שאחי מוריד את אותם טורנטים בבזק בינלאומי במהירות של 200KB. היום אחי אמר לי שכניראה שבזק התחילו לחסום גם כי הוא מצליח עכשיו להוריד טורנט על 30 גג ואם הוא שם 2 טורנטים אז הוא מוריד כל אחד על 15 אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה ספקית להתחבר ואם איזה מסלול חשבתי אולי להתחבר לבזק בינלאומי עם מסלול גיימרים. אז אם מישהו יכול לפרט לי קצת על המסלול הזה אני הבנתי שההבדל הוא בפינגים אז רציתי לדעת אם גם יהיה הבדל בהורדות ואם זה שווה מחיר כמעט כפול ... (הציעו לי מסלול של 2500 הורדה על 250 העלאה במחיר של 45 שקל ומסלול גיימר עם העלאה זהה והורדה זהה במחיר של 74 שקל) בקיצור בבקשה תעזרו לי ותסדרו לי את הד…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. שלום לכולם ! יש לי 3 מכשירי פלאפון בבית ובכולם שאני ליד הראוטר אי אפשר לדבר.. יש קיטועים אפילו זה מגיע לסלון ..... רק שאני בחוץ זה מסתדר אין קליטה בגלל זה בבית... בטלפון הכל עובד תקין. כי זה תדר1.8 יש לי LG8600 ועוד LG אחד כסוף מה עושים ?? אפשר לתקן את זה ? תודה ד"א אני על CH9 בראוטר.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.