עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום ניסיתי את Hamachi ואני רוצה פתרון חלופי. האם קיימות עוד תוכנות כאלה? גם תוכנות לא ידידותיות יתקבלו. האם אני יכול לפתוח על המחשב שלי רשת כזו בלי כל תוכנת צד שלישי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by FinaLMakeRr,

אוקיי... אני מחובר לאינטרנט בכבלים עם ספקית בזק בינלאומי. 5M / 512 U מודם = Thomson כרטיס רשת = VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter זה נראה כאילו אני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן, ואף פעם לא הגדרתי את המודם שלי או משהו אני לא יודע אפילו איך להיכנס אליו. אז השאלה היא כזאת: איך אני מתחבר לאינטרנט לבד? ללא אפשרות לנתק וזה יודע לבד מה השם משתמש שלי והסיסמא וכו'... כאשר לא הגדרתי את זה אפילו? זה מאוד מוזר ואני לא יודע עם זה מחובר בחבילה שלי ב-ISP. כמו שרשום למעלה וזה חבילת גיימר. גם החייגן מתחבר לי עם אני משתמש בו אבל מי יודע עם זה שונה במשהו? אני קצת לא מבין תבעיה בעצמי אז קשה לי להסביר, מצטער, אם יהיו תגובות ושאלות אולי אני יוכל להבין קצת ולתת עוד מידע על ה…

3. Started by oded6188,

צריך עזרה בפתיחת FTP... תוכנת האפטיפי: Bullet Proof FTP Server V2.1 מודם Alcatel Home שפרצתי למודם Alcatel Pro ו Norton Internet Security 2004. עד שפרצתי את המודם הכל היה בסדר, ומהרגע שפרצתי את המודם הכל התבלגן ואני לא מצליח. אז אם אפשר תסבירו לי בבקשה במדוייק מה לעשות כדי שזה יעבוד. אני לא מדבר על פתיחת חשבונות וכו' בתוכנת האפטיפי... כי זה את זה אני יודע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by yilya,

שלום יש ברשותי שתי מחשבים נייכים המחוברים בניהם דרך רשת הכוללת שויצ' בין היתר... ומודם הUSB הרגיל של בזק לאחרונה קניתי מחשב נייד ברצוני ליצור רשת אלחותית בבית השאלה מה יותר כדי לעשות לקנות נתב אלחוטי חוטי? (תמליצו איזה בבקשה) או שיש דרך אחרת לחבר רשת אלחוטית.. התקציב לנתב בסביבות 400 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. איך זה יכול להיות?????? אין לי קירות ביטון או משהו קירות בלוקים רגילים והדלת פתוחה.. ואני עם המחשב הנייד בתוך החדר שלי ו100% גם ! WTF? קניתי כרטיס EDIMAX עם 3 אנטנות דרייבר אחרון וגם TPL LINK על USB שתיהם יש לי אותו קליטה... מה אתם אומרים יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by a_halachmi,

כשאני נכנס לאתר 100webspace ומנסה להירשם אז כתוב שהטווח ip שלי לא מורשה. אז אני מחפש אתרי איחסון אחרים שנותנים 50 mb לפחות mysql database ו-php בחינם. אם אתם מכירים אז תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by liiight,

אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים. אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...) אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון. לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד... מישהו יכול לטכס לי עצה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by squeezo,

יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by RazKaziRo,

ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by המפרט,

אחי מחובר לאינטרנט דרך ADSL ומחשב ישן יחסית (P4 על XP). אשתו הזיזה את המחשב ופתאום מאז לא עובד לו האינטרנט. הוא בדק והמחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. בשיחה עם בזק הם טענו שזה המודם, אז הוא החליף מודם ADSL, כמובן שזה לא עזר אז הוא דיבר איתם שוב, והם טענו שמה-פתאום המודם, זאת בעיה של כרטיס רשת. אז הוא הביא כרטיס משומש מאיפשהוא, ואפילו התקין את ה XP מחדש, ועדיין המחשב לא מזהה לו את כרטיס הרשת... מה ניתן לעשות? בתודה מראש, אריאל

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Black_eagle,

שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by mccartney,

שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. היי חברים, אתמול הגדרתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים באמצעות המדריך שבסטיקי וזה עובד נהדר. אבל קיימת בעייה כשאני מנסה להשתשמש בתוכנת Bit-Torrent (אני חושב שזה ההתקנה של Lion Networks) ולדעתי זה נובע מהגדרות פורטים לא נכונות. מישהו פה יוכל לעזור ולהדריך אותי בהגדרה נכונה של התוכנה כדי שתוכל לעבוד עם ה-ICS? תודה מראש וחג שמח לכולכם!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by semca,

שלום לצות: ברשותי שני מחשבים,המארח:חדש,עם כרטיס רשת מובנה 10\100 ,האורח:עם כרטיס רשת פיסי,10\100 ,כאשר שניהם מחוברים עם כבל מוצלב,והמודם:ALE-070 של בזק בינלאומי,עם חיבור USB, שאלתי היא:האם ניתן לשפר את דרכי התעבורה (רוחב פס)ולשפר בכך את מהירות הגלישה במחשב האורח ? שהיא:10 ,למשל:להחליף כרטיס רשת מהיר יותר ?,או מודם ? תודה מראש ,ממתין לתשובות.

17. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד ניתן להציג את תעבורת המידע ברשת כ Mbit ולא כ Packets כיום כשאני לוחץ על האיכון הקטן של הרשת ליד השעון למטה אני רואה את תעבורת המידע כPackets תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. שלום לכולם קודם כל. חייב להיות פה בפורום תמיכה לפחות 1 שיכול לעזור לי בזה כמו שניחשתם יש לי בעיה. יש לי ראוטר של CONEXANT הכולל גם מודם. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצא לאינטרנט. אני מקבל הודעות ERROR של משהו שנקרא ATM. כאן אפשר לראות איך נראת ההודעה שאני מקבל כשאני עושה בדיקה לראוטר --> בשביל שיהיה לכם מושג באיזה ראוטר מדובר ואיך נראות כל ההגדרות שלו כדי שתוכלו לראות את מה שאני רואה ותהיה אפשרות לעזור לי.. אז הנה הלינק למדריך שלו, אשר מסביר שלב שלב את כל התפריטים (אני מנחש שכל הבעיה שלי היא באזור ה-WAN כנראה ששם אני לא מגדיר את זה כמו שצריך). http://sklep.tsenger.pl/docs/Jaht/manual.htm#3.3.5 אשמח מאוד לעזרה אם יש מישהו שמבין בזה ומוכן לעזור ל…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by asafm,

מה זאתי ההודעה הזאתי ובאילו מקרים אני מקבל אותה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. יש לי משהו כמו זה רק שונה קצת..כתוב עליו 10/100 mbps ethernet cardbus kingmax מה זה?למה זה טוב? והאם זה ישן?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. הורדתי את הפאטצ' שמאפשר את שינוי מספר החיבורים, על כמה ממולץ לשים 50 או 100 ? והאם זה יכול להרוס את האינטרנט או משהו ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום,כרגע יש לי אינטרנט במהירות 750,אני רוצה לשדרג ל-1.5,חבר שלי אמר לי שמבחינת בזק אין הבדל בחיבור בין 750 למגה וחצי. מישהו יודע אם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. Started by polip,

קניתי נתב זה של D-LINK ויש לי בעיה בחיבור שלו. כאשר אני מחבר אותו אחרי מודם האינטרנט (יש לי ADSL של בזק) הוא מזהה את כל החיבורים (מהאינטרנט וקבל רשת מהמחשב הנייח) ויש גם אינטרנט אלחוטי אבל אין אינטרנט בנייח!!! כאשר אני מחבר את האינטרנט לנייח בלי הנתב האינטרנט עובד, מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. Started by pure perfection,

כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by THE_LORD,

יש לי בעיה בשיתתוף קבצים מווינדוס 7 לסטרימר SIDEWINDER. כשהיה לי ווינדוס XP לא היה לי בעיה אם השיתוף אבל עכשיו שיש לי ווינדוס 7 ברגע שאני נכנס לסטרימר ונכנס לתיקיה ששיתפתי אז הוא דורש ממני סיסמה ואני לא מצליח לבטל אותה. החיבור נעשה כך: מחשב -->חיבור קווי -->ראוטר --> חיבור קווי ---> סטרימר

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.