עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לילה טוב, ברשותי 2 ראוטרים. אחד (6104 קוי של אדימקס) מתחבר למודם ECI של בזק, למחשב שלי (בממ"ד) ומשם הוא יוצא החוצה אל ראוטר מימו (6126 גם של אדימקס), ששולח רשת אלחוטית ל-2 מחשבים נוספים. הבעיה המוזרה - כשהמימו עובד, המחשבים ברשת האלחוטית עובדים, אבל הראוטר הקווי מפסיק לעבוד. רק שאני מנתק את המימו ומחבר את הקווי, האינטרנט אצלי עובד. אוסיף ואציין כי בזמן החיבור האלחוטי, המחשב שלי (הקווי) טוען שהוא לא מוצא כתובת IP... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. חברים שלום, אני מחפש נתב חדש אשר יתן לי שידור אלחוטי גדול ובנוסף יתן הגנה על המחשבים ברשת ועל השרת שאני בונה, לפי עצות ודעות של אנשים שמעתי שנתב הLINKSYS הפשוט המשווק בארץ יספיק לי אם אני לא טועה דגם הנתב WT54GL, למרות כל הדעות גלשתי לי בין אתרים ומצאתי נתב אחר שמשך את צומת ליבי והוא הZONEALARM דגם Z100G אשר לפי כל הדברים שרשום באתר והמפרט שלו נחשב לנתב יותר טוב מהLINKSYS ויותר עדיף ההתלבטות שלי היא איזה נתב לרכוש? ואם הנתב שאתם ממליצים הוא הZONEALARM איפה ניתן למצוא חנות אשר מוכרת אותו? בתודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. Started by THE_LORD,

יש לי בעיה בשיתתוף קבצים מווינדוס 7 לסטרימר SIDEWINDER. כשהיה לי ווינדוס XP לא היה לי בעיה אם השיתוף אבל עכשיו שיש לי ווינדוס 7 ברגע שאני נכנס לסטרימר ונכנס לתיקיה ששיתפתי אז הוא דורש ממני סיסמה ואני לא מצליח לבטל אותה. החיבור נעשה כך: מחשב -->חיבור קווי -->ראוטר --> חיבור קווי ---> סטרימר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. טוב אז אני צריך כרטיס אלחוטי אני בממד אבל הראוטר נמצא ממש לייד הדלת אז אין בעית קליטה,כמה שיותר זול מKSP ובתקן N ראיתי יש את הכרטיסים הבאים בזול : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752146 האם יש משהו מומלץ יותר ? האם יש הבדלים גדולים אם זה USB או מובנה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום קמתי בבוקר ולא היה לי אינטרנט וזה נמשך אפילו עד עכשיו,שנכנסתי לפתור בעיות זה אמר לי שהרשת dns לא מגיב עכשיו רציתי לדעת אם קיימת דרך לסדר את זה או שזה יסתדר מעצמו וזה רק תקלה,מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל

7. אני מחפש תוכנה יעילה חוץ מהתוכנה שהביאו לינק אליה במידע השימושי....... ויש לי גם שאלה שהיא לא ממש קשורה להודעה הזאת ....כמה העלאה בBYTE יש לי שיש לי העלאה של 96 KB

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by tomer12,

איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by w7_znay,

שלום , קונים לי מחשב חדש עוד שבוע . אני רוצה שהיה גם בוא אינטרנט ועכשיו אני צריך שהיה רשת חוטית בין המחשב החדש שלי למחשב שיש בוא אינטרנט . אז אני רוצה שתיבנו לי מפרט (חחח ) לאיזה דברים צריכים לרשת (עדיף את החלקים היותר זולים .) תודה .

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by afnes,

יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?

13. Started by stalbetman,

שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by ClassZ,

על איזו חברה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by The Ball,

מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by intel suck,

אוקיי יש לי ראוטר 6204 של EDIMAX בשביל להתקין אני אותו אני צריך להיכנס לכתובת 192.168.2.1 שמוגדרת כברירת מחדל אתמול הצלחתי להיכנס לא סיימתי תהתקנה כמו שצריך היום אני לא יכול להיכנס בכלל לכתובת הIP מה לעשות?? :s05:

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. שלום, לאחרונה הגדרתי את הGmail שלי כך שיוריד את ההודעות לאוטלוק אקספרס. לצערי, לאחר זמן כלשהו החיבור ביניהם מתנתק ואני לא יכול להמשיך להוריד (הבעיה מפריעה כמובן רק בקבצים גדולים) למישהו זה קרה ויודע ממה זה נובע? תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. מבקש להציב שוב שאלה ובקשה לעצות, שלא זכתה לכל תגובה. זאת בתקווה שיראה השאלה מישהו שיוכל להוסיף ידע ועצה. מקווה שאין בכך עבירה על חוקי הפורום. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הק…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by barhanin,

יש לי רשת אלחוטית בבית וכרגע היא מוגדרת בכך שהיא מחלקת את ה IP אוטומטי ז"א שאם אני התחברתי ראשון לרשת אז הIP שלי יהיה 192.168.1.1 ואם התחבר המחשב הזני אז הכתובת שלו תהיה 192.168.1.2 וכן הלאה... רציתי לדעת איך אני מקבל כתובת IP קבועה מהנתב שהמחשב ששלי יהיה לדוגמא תמיד 1 בסוף ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by X_Fire,

שלום לכולם. אני מחפש אתר שמציע שירות RAS ללא תשלום או לתקופה מוגבלת עקב נסיעה לחול. במידה ומישהו מכיר משהו כזה אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. לאחרונה נקנה מחשב חדש ורציתי לחבר אותו לאינטרנט ע"י רשת חוטית. הבנתי שאני אמור לרכוש ראוטר ואין לי ידע רב בנושא, לכן אני כותב את ההודעה כדי לקבל המלצות מיודעי דבר. אני מחפש ראוטר ע"פ הקריטריונים הבאים: -אמינות\איכות. [הכוונה שהמכשיר עצמו יהיה של פירמה מוכרת שמתמחה בתחום[ -ממשק ידידותי כמה שאפשר. [שלא תהיינה הסתבכויות עם פתיחת פורטים ו\או הגדרה כלשהי] -מחיר סביר. תודה לעוזרים. *חשוב לציין, אני עובד המון עם הורדות וסוחט את כל רוחב הפס, רצוי שהראוטר יהיה עמיד מספיק.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  23. מעוניין באינטרנט אלחוטי בחינם, של אנשים פרטיים ולא של מקדונלדס וכו'. האם יש מקום שבו אנשים נרשמים או מציינים את מיקומם במפה? חבר שלי אמר לי שיש מפה, שבה רשומים (בהתנדבות) כל אלה שיש להם רשת אלחוטית. בבקשה תנו רק לינקים ועיצות חוקיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by lisly,

טוב אז ככה אני רואה הרבה דיונים שמדברים על מי פונקציות שיש בנתב שאני לא מבין מהם קודם קניתי את הנתב לפני יומיים וחיברתי אותו. עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו רשום ליFirmware Version : v4.30.7 ועוד שאלה מה זה Brigde ומה זה ACCESS POINT ? ומה אני אמור להשתמש אם יש לי מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית ו2 נייחים שמחוברים קווית לנתב. ושאלה אחרונה , אם אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב שלי שמחובר קווית לנתב ולבין המחשב הנייד שמחובר בצורה אלחוטית איך אני עושה את רגיל? כמו שעשיתי עם המחשב השני שמחובר קווית? תודה מראש מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. הורדתי תSP2 המעפנה של ווינדוס וזה דיי דפק לי הכל אז עשיתי SYSTEM RESTORE לפני שהתקנתי ואני חושב שזה סידר....... רק שיש לי בעיה עם הרשת: אני יכול להיכנס למחשבים אחרים-כלומר לקבצים משותפים בתיקיות משותפות וגם המחשבים האחרים יכולים אבל מה? האינרנט פתאום לא עובד בשום מחשב.....חוץ משלי כי אני השרת אז זה חייב להיות משהו בהגדרות שאני לא מצליח לסדר......... אם מישהו יודע לסדר את זה פליז פליז פליז תגידו לי! אני נואש נ.ב. יש איזה משהו אחד בADD OR REMOVE PROGRAMS שלSP2 שאין לי אפשרות להסי אותו......... רציתי לעשות RESTOER לנקודה יותר רחוקה לפני שהורדתי אותו אבל לא היה.......לחצתי לעבור לחודש שעבר בנקודות RESTORE ולא עשה כלום... בכל מקרה ככה קוראים לזה אם אתם יודעים איך להסיר אותו: w…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים