עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום יש לי שני מחשבים מחוברים בבית ושניהם באותו ה-workgroup אני רוצה להתחבר למחשב שנקרא kids והוא כל פעם מקפיץ לי את החלון ( מצורף קובץ ) עם שם משתמש Guest של המחשבי אליו אני רוצה להתחבר! ואיך אני מנחש מה היא הסיסמא של ה-אורח? איך אני משנה את השם משתמש? ההתחברות אפילו לא נותנת לי אפשרות להיכנס עם שם משתמש אחר כמו אדמין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by ruff stuff,

יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by KKK,

שלום. יש לי שני מחשבים,עם המחשב הראשון אני מחובר לאינטרנט במודם USB,ועכשיו אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים,ראיתי את המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 ובמחשב זה לא מופיע כמו במדריך,הנה תמונה http://img313.imageshack.us/img313/8444/1tt6.jpg יש לציין שאין לי מושג בדברים האלה! מה עכשיו אני צריך לעשות? אני לא רוצה לקרא לטכנאי :-\ עריכה: שכחתי להגיד שכמובן פעם היה רשת,המחשבים מחוברים עם כבל רשת

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by lowdez,

אוקיי, אז ככה: יש לי מחשב שמריץ XP ומחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL במהירות של 1.5 יש לי גם לפטופ חדיש של טושיבה שמריץ Vista Home Premium ... מה שמגיע ברוב הלפטופים שנמכרים כרגע. אחרי מאמץ מיוחד, כי Vista זאת מערכת הפעלה דפוקה למדיי הצלחתי לגרום למצב הבא: מהמחשב אני מקבל פינג לוויסטה, אבל מהוויסטה אני לא מקבל פינג למחשב. מהוויסטה אני יכול לגשת לכל תיקייה שמוגדרת כSharing בXP, אבל מהXP אני לא יכול לגשת לשום תיקייה בוויסטה. (אני יודע שהמצב הזה סותר את עצמו, ואין לי מושג איך הגעתי אליו מלהתחילה) איך אני גורם לזה לעבוד בצורה כך שיש גישה חופשית ותקשורת חופשית בין 2 המחשבים ? הפיירוול בשני המחשבים היה מכובה כשניסיתי לעשות את מה שניסיתי.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by skuki1,

שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by w7_znay,

שלום , קונים לי מחשב חדש עוד שבוע . אני רוצה שהיה גם בוא אינטרנט ועכשיו אני צריך שהיה רשת חוטית בין המחשב החדש שלי למחשב שיש בוא אינטרנט . אז אני רוצה שתיבנו לי מפרט (חחח ) לאיזה דברים צריכים לרשת (עדיף את החלקים היותר זולים .) תודה .

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by lion03,

אמרו לי שיש פרסומת לאינטרנט + מסך "מתנה" ולאור העובדה שאני צריך מסך דיי דחוף אני דיי מעוניין רק מה שאני לא ראיתי את הפרסומת ואין לי ממש זמן לראות אז אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה חברה זה אני מאד אודה לכם

8. שלום אני מחבר לאינטרנט ולטלפון דרך תשתית של HOT . לכבל של הוט מחובר מפצל עם 2 יציאות למחשב ולטלפון. אני רוצה להקים רשת אלחוטית ל 4 מחשבים. 1 .לפני שאני קונה ראוטר וכרטיסי רשת רציתי לדעת אם הטלפון והאינטרנט יכולים לחיות ביחד בלי שיפריעו אחד לשני. 2. איזה ראוטר נחשב לסטנדרט טוב עבור רשת ביתית [ בסביבות 300 שח + - ]. תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. Started by pchoresh,

קצת מביך, אבל בכל זאת.. אני מנסה להגדיר רשת ביתית בין שני מחשבים, ומה שהכי חשוב לי זה שאוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית הצלחתי ליצור את הרשת (באמצעות SWITCH) אבל אני לא מצליח להגיע למצב בו שני המחשבים מחוברים יחד לאינטרנט הגדרתי את אחד המחשבים כמחשב ראשי שמתחבר ישירות לאינטרנט ושאר המחשבים ברשת מתחברים לאינטרנט דרכו ובמחשב השני הגדרתי שהוא מתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר למרות זאת, אני לא מצליח. תמיד אחד מהמחשבים מחובר והשני לא מצליח להתחבר. זקוק לעזרה.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by shtrum,

יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר DLINK DI-714P. על שני המחשבים יש WIN XP. הרשת פתוחה לרווחה וכל מי שעובר ליד הבית שלי עם מחשב יכול להכנס. יש לי אפילו שכן עם רשת רק ששלו מאובטחת (יש סימן של מנעול ליד הרשת שלו). חיפשתי כאן הדרכה לתהליך כזה ולא מצאתי. מישהו כאן יכול לעזור ולהושיע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. בנוסף ישנה מדפסת רשת, אני מבין שיש צורך ב 5 נקודות רשת, איך זה עובד? כולם רצים לארון ראשי אליו מחובר הסרוור? כמה זה עולה? (בערך 15 מטר כבלים) האם אפשר לחבר גם את האינטרנט דרך זה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by MisterL,

אני עובר ספקית אינטרנט כנראה היום או מחר.... רציתי לדעת לאיזה ספקית אינטרנט כדאי לעבור...? ואם למישהו יש את ה 5MB איך הוא? ומה המחיר שלו? כרגע אני גולש עם אינטרנט זהב (1.5MB) אני עובר בגלל האיטיות של האינטרנט ובעיות שיש לי איתו (הורדות מBITCOMET וכו'..) בעיקרון אני מחפש חברה טובה למשחקי רשת והורדות.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. מהי מהירות העברת קבצים של תקן Bluetooth בגירסה 2.1? תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by matan101010,

רציתי לשאול קודם כל אם אפשר לעשות שתי קווי adsl בבית, ושאלה שנייה אם אפשר לחבר על אותו קו שתי adsl ושאלה נוספת מה עדיף רשת או adsl? ואם אתם יכולים תסבירו בפירוט תודה לכל העונים, מתן.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. שלום למומחים..מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי למחשב הבייתי שלי? מתלבט בין PCI ו USB, ובכלל, לא ממש מכיר חברות.. תקציב 150 שח או פחות..דרושה יכולת זיהוי של רשתות בטווח קליטה של 20 30 מטר בערך.. אשמח לעצה תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. אם תוכלו לתת לינק אני אשמח... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by ami29,

שלום ותודה מראש..... יש לי ראוטאר dsl 600ew שמחובר למחשב ,ישנו מחשב נוסף בבית שעכשיו החלפתי. חיברתי עליו את הנתב אבל המחשב לא מזהה אותו ואומר שאין לי: DRIVER-cohiba 3887 rev 0... השמח לכיוונים חדשים ניסית לחפש ברשת אבל לא מצאתי משהו שעוזר ...על המחשב החדש מותקן win vista

20. Started by orental5,

שלום, חיבור אינטרנט לכבלים יש לי ראוטר אלחוטי - intellinet כרטיס רשת אלחוטי USB מערכת הפעלה vista ultimate צריך עזרה בהקמה, הגדרה של הראוטר והגדרה של ה vista תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. נכון לעכשיו יש לי 2 מחשבים שמחוברים אחד לשני (שרת - לקוח) המצב לא ממש אידאלי כמו כן יש לי אקס בוקס בסלון וכשאני רוצה להעביר אליו קבצים אני צריך לנתק את אחד מהמחשבים מהראוטר. ויש לי עוד מחשב שאני כמעט ולא משתמש בו כי אין בו אינטרנט. אז חשבתי אולי לעשות רשת עם ראוטר\HUB יש לי ADSL והמודם שלי הוא אלקטל השחור הישן - הבנתי שניתן איכשהו להפוך אותו לראוטר הייתי רוצה לקבל על זה יותר מידע האם הכבלים שעכשיו יש לי יתאימו גם לחיבור לראוטר ? אפשר גם המלצות לראוטר\HUB או שמה שאני צריך (אני לא ממש מבין בזה) ביינתים לפי תגובות בZAP ראיתי את שני הנתבים האלה: BR6104K ו BR6204WG שניהם של Edimax

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דריברים שהכ.רשת יעבוד עם ויסטה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by dip24,

היי ,תודה על העזרה 2 מחשבים נייחים אחד ליד השני אחד מהם גולש באינטרנט דרך מודם מוטורולה 5101 תשתית הוט ספק 012 ,חיברתי כבל ליציאת USB ולמחשב השני אך מסתבר שצריך לרכוש עוד יוזר מהספק אנטרנט ,כיצד ניתן לעקוף זאת והאם בכלל זה אפשרי?

דיונים חדשים בפורומים