עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תכתבו בבקשה מה נדרש (רכיבים,כבלים וכ'...) ואם אפשר שזה יהיה כמה שיותר יעיל וששום מחשב לא יהיה מוגבל בגלל השני. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by simptome,

שלום לכולם האם ידוע למישהו על תוכנה שעושה רשת בין 2 מחשבים 98? כפי שהאקס פי עושה! מכיוון שבמחשב הראשי יש לי אקס פי וגם 98 ובמחשב המישני רק 98 אז אני מניח שכאשר אעשה רשת בין האקס פי שבראשי ולבין ה 98 שבמישני אז ה 98 שבמישני כבר יהיה מוזן בהגדרות ולכן אני לא יודע אם ההגדרות שאצור בין ה 98 הראשי ו ה98 המישני לא ימחקו מהמישני ואיך להגדיר ידנית את ה 98 שבראשי בכדי שיתחבר לי ל 98 שבמישני וכמובן שתהיה אפשרות לאינטרנט אם חשוב אז בראשי יש לי 2 כרטיסי רשת האחד מקבל אינטרנט והשיני לרשת ואילו בשיני יש רק כרטיס רשת אחד תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…

4. Started by Bang,

יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by kfirbep,

רציתי לשים תמונה מהאינטרנט בgoogle docs אבל זה אמר לי שהתמונה שלי גדולה מדי אז הקטנתי אותה בצייר והעליתי אותה לgoogle docs אבל התוכנה לא פותחת את הקובץ מפני שהיא לא יודעת עם מה לפתוח אותו(צייר.word אקסל ועוד).מישהו יודע איך אני יכול לפתוח קובץ שהעליתי בgoogle docs? תודה לכל העוזרים כפיר.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by thebestof2005,

שלום לכם. לפני מעט זמן קניתי את הראוטר הנ"ל, שעושה עד עכשיו עבודה מצויינת למרות כמה בעיות קלות בהתקנה. לראוטר מחוברים שני מחשבים בעזרת כבלים ועוד מחשב אחד נייד בעזרת האלחוט. שאלתי היא אם ניתן לנתב את המהירות שהראוטר מספק לכל אחד מהמחשבים. כלומר לדוגמה למחשב אחד "לתת" יכולת גלישה 50 אחוז מהמהירות הכוללת, למחשב שני 30 אחוז ולאחרון 20 אחוז. האם זה אפשרי...ואם כן, הסבר יתקבל בשמחה...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום ניסיתי את Hamachi ואני רוצה פתרון חלופי. האם קיימות עוד תוכנות כאלה? גם תוכנות לא ידידותיות יתקבלו. האם אני יכול לפתוח על המחשב שלי רשת כזו בלי כל תוכנת צד שלישי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. Started by cold fire,

מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. Started by shacharch,

שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. בעבר סיפרתי שיש לי ראוטר 3406 של LEVELONE גם לאחר קנפוג מחדש ופתיחת הפורטים תוכנות השיתוף אינם משתפות פעולה והקבצים בקושי יורדים (UTORENT +אמיול) למעט ABC אשר איתו אני מוריד מטורנטליצ' כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הכבלים ללא הראוטר הכל טס.. האם יש מגבלה לכמות תוכנות השיתוף\CONECTION שהראוטר מוגבל בהם? האם משהו מוריד קבצים מUTORENT ומהאמיול דרך הרשת באלחוטית אם כן איזה ראוטר מומלץ -ראיתי ראוטרים של TPLINK שזכו לפרסים ב180 ש"ח האם למשהו יש נסיון עם הראוטר הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב כף יד מסוג mio p350 אני מעוניין להתקין עליו כרטיס wifi מסוג Spectec miniSD 802.11b Wireless LAN Card איך אני עושה את זה? לא קיבלתי עם הכרטיס דרייברים (והבנתי גם שלא צריך לקבל). אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Devil Servant,

יש לי מודם: Motorola Sb4200 SURF BOARD משהו כזה... של הכבלים ואני רוצה להפוך אותו לראוטר.. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by Falcon4g3,

אוקיי אחי הסביר לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by dude-man,

רשת אינטרנט שיהיה אצלנו רשת הפועלת דרך האינטרנט

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by shlomibandit,

זאת השנה הרביעית שאני עם נטויז'ן אני איתם הרבה זמן , ועד לפני חודשיים הייתי מרוצה מהם מאוד , לא הרבה התנתקויות , האינרטנט לא קופא ולא עושה שום בעיות , אחלה מהירות גלישה והורדה , וגם כן יש לי פינגים לא רעים לארץ במשחקי רשת , אבל יש לי פינגים על הפנים בחולללל , וגם בארץ יש לי למשחק רשת הרבה לאגים ובעיות , נגמר לי ההתחייבות ואני רוצה להחליף ספק איטרנט ליראות אם הבעיות של הלאגים תפסיק.. איזה ספק אתם ממליצים שהשימוש העיקרי הוא משחקי רשת , כמו cs פאר קראי ברשת וכו .. שמעתי שבזק בינלאומי הוא ספק הכי טוב למשחקי רשת והכי יציב, בלי בעיות ואחלהה פינגים בארץ ובחול זה נכון???בכללי איזה ספק אתם ממליצים????שהשימוש העיקרי שוב אני מדגיש משחקי רשת , והורדות.. שווה להעלות את המהירות של האי…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by Oranili,

שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Israeltomer,

מה צריך להגדיר באימיול(הגדרות)?איך?אפשר מדריך? ומספרים של tcp ו udp מה אני אמור לכתוב שם?< איזה מספרים טובים? תנו דוגמה...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by cold fire,

יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by Black_eagle,

שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by tembo,

אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by t,

למה אני צריך כרטיס רשת? ומה אני יכול לעשות איתו? יש לי: Fast Ethener PCI Adapter 10/100 Mbps

דיונים חדשים בפורומים