עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?

2. אני כרגע ב dreamhost, הם לוקחים לי 9$ לחודש, אני מקבל כמות איחסון ענקים של 200GB ותעבורה של 2000GB הבעיה שהם איטיים בטירוף לארץ, אם אני מאחסן סרט יש לי קיטועים, וגם נראה לי שהם יקרים מדיי, כי מצאתי איחסונים ב 4$ לחודש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by Jesper,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by holy_cows,

אהלן,טוב אז ככה. אני רוצה לשתף 2 מחשבים,אחד קומה 2 אחד קומת קרקע. רציתי לדעת איך אפשר לשתף אלחוטית כי כבל צריך ממש ממש ארוך. כל מה שאני צריך זה שיתוף מדפסות ושיתוף קבצים וזהו. במחשב אחד מותקן וינדווס ויסטה ובשני אקספי,יש לי גם רשיון ל windows 2003 SBS אם זה יכול לעזור...

5. שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by טל שמש,

אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by cold fire,

יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by parlov,

האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by Ivgi04,

ערב טוב , יש לי מודם/נתב שקיבלתי בבזק שהוא AZTECH 600E ונתב אלחוטי של LEVEL ONE 3406TX ואני לא מצליח לפתוח פורטים או להוריד באימיול או בביטטורנט. אני ניסיתי הרבה דברים אבל ללא הצלחה.PLS HELP ME :'( לאזטק מחובר הקו טלפון וממנו יוצא חיבור איטרנט לנתב האלחוטי ומשם כבר למחשב אינני מצליח לפתוח פורטים או להוריד דברים במהירות נורמלית

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by tembo,

אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by Adielion,

יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. היי חברים, אתמול הגדרתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים באמצעות המדריך שבסטיקי וזה עובד נהדר. אבל קיימת בעייה כשאני מנסה להשתשמש בתוכנת Bit-Torrent (אני חושב שזה ההתקנה של Lion Networks) ולדעתי זה נובע מהגדרות פורטים לא נכונות. מישהו פה יוכל לעזור ולהדריך אותי בהגדרה נכונה של התוכנה כדי שתוכל לעבוד עם ה-ICS? תודה מראש וחג שמח לכולכם!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. אני מנוי של קווי זהב עם מודם כבלים ו הגדרות ה- L2TP בראוטר ה-LINKSYS WRT54G לא עובדות (מראה על חיבור לספק אבל אין אפשרות לגלישה). התקשרתי לתמיכה בארה"ב וגם שם לא הצליחו לעזור לי. מאחר שראיתי שלמספר גולשים בפורופ קיים ראוטר זהה אשמח לדעת אשמח לדעת אם מישהו הצליח לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by gimdy,

ברשותי 3 מחשבים נייחים. ראוטר אסוס של בזק ו 2 כרטיסי רשת EW7128GוEdimax . האם זה מסםיק להקמת רשת אלחוטית ומה השלבים לכך .

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  17. אהלן יש לי מודם כבלים מוטורולה SB4200 יש לו חיבור רשת וחיבור USB שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית אליו דרך שני החיבורים השונים אבל אני לא מצליח לחבר את המחשב דרך הUSB לא מצאתי קובץ התקנה נורמלי תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. שלום,כרגע יש לי אינטרנט במהירות 750,אני רוצה לשדרג ל-1.5,חבר שלי אמר לי שמבחינת בזק אין הבדל בחיבור בין 750 למגה וחצי. מישהו יודע אם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. Started by TNT,

אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום לכולם קניתי כרטיס רשת חדש עם חיבור PCI חיברתי את הכרטיס למחשב דרך חיבור הPCI הדלקתי את המחשב אך הוא לא מזהה את הכרטיס לא עלתה לי שום הודעה שהוא זיהה חומרה חדשה הכרטיס עלה לי 120 שקלים והוא של 3COM מה יכולה להיות הבעיה חוץ מיזה שאולי הוא פגום אין לי דרך ליבדוק אין לי עוד מחשבים לנסות אותו ליראות אם הוא טוב מה האפשרויות שלי? לפני שאני הולך ומחליף אותו? אם אפשר אז לעזור לי מהר כי אם הוא פגום אז עוד היום אני רוצה להחליף אותו,תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. לא מופיע בהסרת תוכניות

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. יש לי חיבור ADSL במהירות 5 במחיר של 65 ש"ח . המחיר בסדר אבל לאחרונה חוסמים את הביטורנט אז נמאס לי מהם.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. Started by Ro0k,

בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by Avibu,

שלום לכולם ...יש לי בבית שני מחשבים נייחים , כאשר אחד מהם מחובר לראוטר בדגם D-link , DSL-2650U..עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב השני לרשת ובשביל זה אני צריך כרטיס רשת אלחוטי ..אז אני מבקש את עזרתכם במציאת כרטיס שיתאים לראוטר , שהתקציב העומד לרשותי נע בין 100-150 שקל..תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים