רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת , אחד שרת ואחד אורח, שהאורח מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש אין חיבור אינטרנט אלה רק לאחר שמשחקים בהגדרת . מה פשר הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ...יש לי בבית שני מחשבים נייחים , כאשר אחד מהם מחובר לראוטר בדגם D-link , DSL-2650U..עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב השני לרשת ובשביל זה אני צריך כרטיס רשת אלחוטי ..אז אני מבקש את עזרתכם במציאת כרטיס שיתאים לראוטר , שהתקציב העומד לרשותי נע בין 100-150 שקל..תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ידוע למישהו על תוכנה שעושה רשת בין 2 מחשבים 98? כפי שהאקס פי עושה! מכיוון שבמחשב הראשי יש לי אקס פי וגם 98 ובמחשב המישני רק 98 אז אני מניח שכאשר אעשה רשת בין האקס פי שבראשי ולבין ה 98 שבמישני אז ה 98 שבמישני כבר יהיה מוזן בהגדרות ולכן אני לא יודע אם ההגדרות שאצור בין ה 98 הראשי ו ה98 המישני לא ימחקו מהמישני ואיך להגדיר ידנית את ה 98 שבראשי בכדי שיתחבר לי ל 98 שבמישני וכמובן שתהיה אפשרות לאינטרנט אם חשוב אז בראשי יש לי 2 כרטיסי רשת האחד מקבל אינטרנט והשיני לרשת ואילו בשיני יש רק כרטיס רשת אחד תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני עובר לבזק ואני צריך המלצה למודם שיעבור ביחד עם ראוטר שכבר יש לי WRT54GL איזה מודם אתם ממליצים???
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי, הבנתי מכם (שרשור אחר) שרוב הנתבים תומכים בניתוק או ניטרול (disable) פונקציית האלחוט, כלומר כשאין צורך באלחוט ניתן לנטרל אותו ובכך לחסוך בקרינה בבית. ובכן, עשיתי סקר קטן ומצאתי שלושה מועמדים בטווח המחירים שלי והם: LINKSYS - WRT54G G Edimax BR-6204WG Router D-Link DI-524+ Router מי מהם המומלץ? המחירים הם 360, 220 ו 230 בהתאמה (מלמעלה למטה ברשימה). אני משתמש המון באימיול כך שניתוקים זה לא דבר שאני מוכן לסבול. כמו כן הראשון בא עם 3 שנים אחריות בעוד השניים האחרים עם שנה אחת. תודה רבה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני משתף איתה אינטרנט אני מדבר על רשת peer to peer ובמחשב האורח הוא מתחבר לרשת האלחוטית אבל הוא מתחיל לחפש IP ולא מוצא אצלי בכרטיס מוגדר 192.168.0.1 אז הייתי רוצה לדעת איך המחשב שלי יכול להקציב אוטומטית למחשבים האורחים (DHCP) ואם יש איפשהו לסמן במערכת ההפעלה את האפשרות DHCP אני אשמח אם תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה קצת מוזרה ולא ספציפית, כחלת מעבודתי נתקלתי במספר רב של מחשבים ניידים מסוגים וגרסאות שונות בעלות אותו ת.תקשורות אינטרנט אלחוטי. אך אותם מחשבים היו קולטים רשתות ואיכות רשתות (עוצמת אות) בצורות שונות למרות שהם מחזיקים באותה תו תקשורות... מדוע ? ואיך אני יכול לדעת איזה מחשב יקלוט לי יותר טוב ואיזה פחות טוב ?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פרמטתי תמחשב והתקנתי את הUSB האלחוטי והוא לא מוצא לי תראוטר במחשב השני.למה? ההתקנה הלכה חלק הוא הראה לי שהכל מותקן הראה לי שהוא מחובר ויש קליטה מצויינת אבל שאני מסתכל על רשתות אלחוטיות זמינות אני לא רואה שום ראוטר באופק אני עושה "רענן רשימת רשתות" והוא לא מוצא כלום ממה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אם כן - אלו פורטים היא חוסמת? ואיזה פורטים כדאי להגדיר באימיול של לקוחות ברק?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בעבר סיפרתי שיש לי ראוטר 3406 של LEVELONE גם לאחר קנפוג מחדש ופתיחת הפורטים תוכנות השיתוף אינם משתפות פעולה והקבצים בקושי יורדים (UTORENT +אמיול) למעט ABC אשר איתו אני מוריד מטורנטליצ' כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הכבלים ללא הראוטר הכל טס.. האם יש מגבלה לכמות תוכנות השיתוף\CONECTION שהראוטר מוגבל בהם? האם משהו מוריד קבצים מUTORENT ומהאמיול דרך הרשת באלחוטית אם כן איזה ראוטר מומלץ -ראיתי ראוטרים של TPLINK שזכו לפרסים ב180 ש"ח האם למשהו יש נסיון עם הראוטר הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שמעתי שאם יש רשת קווית אז חייבים שהמחשב השרת יהיה פעיל, אז השאלה שלי אם גם צריך שהוא יהיה מחובר לאינטרנט? והאם הרשת קווית מאט את המהירות של האינטרנט? והאם האשף של התקנת הרשת של windows xp יהיה טוב כדי להתקין רשת? ואיך אני יודע אם יש לי חייגן אינטרנט או שאין לי חייגן אינטרנט? תודה רבה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי רשת ביתית עם ראוטר של Snap Gear ואני רוצה לאשר לראוטר כמה פורטים של הe - mule אחת כדי שאני יוכל לתחבר אליה מפני שיש לי פיי וואל בראוטר.. איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה להגדי רשת ביתית בין שני מחשבים כך שאחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם והשני מחובר למחשב הראשון ע"י כבר רשת. זה עבד לי פעם אבל הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) ומאז זה לא עובד. הרשת בין המחשבים תקינה - ניתן לגשת לקבצים בין שני המחשבים. אבל האינטרנט לא עובד. השמשתי ב"אשף" של ה- windows כדי להגדיר את הרשת אבל זה לא פתר את הבעיה. כמו כן, הגדרתי את ההגדרות שהיו פעם בין שני המחשבים וגם זה לא עבד: ההגדרות הן: מחשב שמחובר לאינטרנט: IP: 192.168.0.1 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 ובמחשב השני (זה שמתחבר לראשון): IP: 192.168.0.2 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 192.168.0.1 תחת ה- DSN רשמתי את שתי כתובות ה- IP שקיבלתי כשרשמתי במחשב הראשון ipco…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום המחשב שלי מריץ WIN7+WIN SERVER2008 R2 בדואל בוט כרטיס הרשת המובנה בלוח כבוי ואני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הבעיה : כאשר אני מריץ את WIN7 הכרטיס עובד נהדר והכל רץ כמו שצריך אך כאשר אני מריץ WIN SERVER הכרטיס מופיע לי כDISABLED ולמרות שאני מנסה לשנות לENABLED הוא נשאר כבוי , אשמח לקבל פתרון לבעיה , תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים שמעבירים WAN בינייהם, כרגע הם שני רשתות נפרדות, מה שלא מאפשר להעביר פורטים בינייהם (אימיול). פתרונות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני נתבים של אדימקס: BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 BR-6524n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 רציתי לשאול מה ההבדל בין הנתבים והאם זה שווה את ההפרש במחיר (כמאה ש"ח) יש לציין שאני רוצה להשתמש בנתב שאקנה כמשחזר אות לנתב של סימנס תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-