רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש כאן עוד מישהו שנתקל בקשיים האלה ? אוקיי, יכול להיות שהבעיה היא רק אצלי. לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני צריך עזרה במציאת פיתרון. המצב הוא כזה: ישנן שתי חברות (X,Y) כאשר לכל אחת מהן מספר סניפים ברחבי הארץ. חברה שלישית (Z) היא החברה שמנהלת את שתי החברות האלה ונותנת להן תמיכה 24.7 וצרכה חבור קבוע תמידי לשתיהן. 1. כל סניף חברה חייב להיות מקושר ברשת אחת לשאר הסניפים של אותה חברה. 2. כל חברה היא נפרדת ולכל חברה רשת משלה. אסור שיהיה מעבר בין הרשתות או בין החברות. 3. החברה השלישית צרכה חיבור תמידי לשתי הרשתות של שתי החברות. רשת X הכוללת סניפים בכל הארץ נפרדת מרשת Y הכוללת סניפים בכל הארץ. לרשת Z בלבד אמורה להיות גישה גם לרשת X וגם לרשת Y באופן קבוע. מה הייתם מציעים? איזה פיתרון הוא המתאים ביותר? אני מבין שמדובר ב - VPDN. אבל משהו יכול להסביר איך יתבצע בפועל ו…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו נימצא בברק וכניראה שהם חוסמים אותי כי אני מוריד ביוטורנט על גג 3-7KB בעוד שאחי מוריד את אותם טורנטים בבזק בינלאומי במהירות של 200KB. היום אחי אמר לי שכניראה שבזק התחילו לחסום גם כי הוא מצליח עכשיו להוריד טורנט על 30 גג ואם הוא שם 2 טורנטים אז הוא מוריד כל אחד על 15 אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה ספקית להתחבר ואם איזה מסלול חשבתי אולי להתחבר לבזק בינלאומי עם מסלול גיימרים. אז אם מישהו יכול לפרט לי קצת על המסלול הזה אני הבנתי שההבדל הוא בפינגים אז רציתי לדעת אם גם יהיה הבדל בהורדות ואם זה שווה מחיר כמעט כפול ... (הציעו לי מסלול של 2500 הורדה על 250 העלאה במחיר של 45 שקל ומסלול גיימר עם העלאה זהה והורדה זהה במחיר של 74 שקל) בקיצור בבקשה תעזרו לי ותסדרו לי את הד…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שתבהירו לי כמה מהמושגים הבאים שאני ירשום לכם.... 1.מה זה ראוטר? 2.מה זה לאגים.?ומה הכוונה שמקבלים הרבה פינגים?....כמו פה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97969.0 תודה מראששש
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית מה אני צריך לקנות לשם כך? הבנתי שאני צריך ראוטר (יש) וכרטיס רשת (אין) למחשב שלא מחובר לראוטר איזה כרטיס רשת USB אתם ממליצים? ואני ישמח אם תסבירו לי איך אני מחבר הכל אהה ושכחתי להזכיר שתי בעיות: 1. מחשב אחד נמצא בחדר בטחון 2. באותו החדר נמצא טלפון שעובד על תדר 2.4GHZ (יכול לעשות בעיות??)
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מישהו כאן מחובר עם ברק (013) והצליח להגדיר ולעבוד עם זה? כשאני עושה AUTODETECT הוא לא מזהה שום שרת וכשאני מכניס לו ידנית זה לא עובד
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים שמעבירים WAN בינייהם, כרגע הם שני רשתות נפרדות, מה שלא מאפשר להעביר פורטים בינייהם (אימיול). פתרונות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית לי לאחותי ולהורים שלי רציתי לדעת אם אני נכנס לתיקיות המשותפות שלהם אם הם יודעים איך אני מסתיר את המחשב שלי בNETWORKS אצלם במחשב? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל. חייב להיות פה בפורום תמיכה לפחות 1 שיכול לעזור לי בזה כמו שניחשתם יש לי בעיה. יש לי ראוטר של CONEXANT הכולל גם מודם. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצא לאינטרנט. אני מקבל הודעות ERROR של משהו שנקרא ATM. כאן אפשר לראות איך נראת ההודעה שאני מקבל כשאני עושה בדיקה לראוטר --> בשביל שיהיה לכם מושג באיזה ראוטר מדובר ואיך נראות כל ההגדרות שלו כדי שתוכלו לראות את מה שאני רואה ותהיה אפשרות לעזור לי.. אז הנה הלינק למדריך שלו, אשר מסביר שלב שלב את כל התפריטים (אני מנחש שכל הבעיה שלי היא באזור ה-WAN כנראה ששם אני לא מגדיר את זה כמו שצריך). http://sklep.tsenger.pl/docs/Jaht/manual.htm#3.3.5 אשמח מאוד לעזרה אם יש מישהו שמבין בזה ומוכן לעזור ל…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
למה אני צריך כרטיס רשת? ומה אני יכול לעשות איתו? יש לי: Fast Ethener PCI Adapter 10/100 Mbps
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב אחד נייח עם מודם USB מדגם ALE 070 וכרטיס רשת O.B לוח אם Gigabyte K8NF-9 בקרוב יתווסף לבית מחשב נייד ורוצים לחבר אותו גם לאינטרנט קראתי את המדריך בנעוץ והבנתי שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי ? אין אופציה להישאר עם ה-OB ולהביא ראוטר אלחוטי ? מה עדיף מבחינת עלות וביצועים ? כך או כך אני צריך להחליף את המודם שלי או שהוא לא בעייתי ? המחשב ה"מארח" בד"כ סובל מפחות בעיות ברשת או שזה לא משנה ? עוד שאלה לגבי המחשב המארח- אם אני מכבה אותו גם הרשת הולכת או שהדברים פועליםתמיד בלי תלות במחשב ? אגב המרחק הוא משהו כמו 10-12 מטר עם קיר אחד באמצע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
משיהו סורק לי את המחשב ואחרי איהז דקה ה חומת אש חוסמת אותו כאילו מה אנ יעושה אם זה תאיך מונעים את זה לגמרי ? איך אני יכול לדעת או שהאם בזמן הזה ניתן לראות מידע או משהו שיש לי ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי נתב D-LINK 707P חיברת את המחשבים (3 - WINXP) והכל עובד מצויין חוץ מהאינטרנט אני ממלא את כל ההגדרות (בנתב) והוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אם מישהו יש ניסיון עם סדרת הנתבים האלו אנא תעזרו. ד.א עברתי לנתב הזה רק כי הסויטז' שלי שבק חיים לאחר 4 שנים!!! של עבודה רצופה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי מערכת 2003 SERVER ויצרתי דומאין ואני לא מצליח ליצור יוזר הבנתי מה הוא רוצה ושניתי הגדרות וזה לא עזר - תתסכלו בתמונות עזרה בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, ש לי את המודם הישן ה B FOCUS 270 וקניתי עכשיו ראוטר של EDIMAX 6424N. יש לי 2 קומות בבית והראוטר צריך להיות למעלה, ובקומה למטה נמצא המחשב השני והוא בממד ואני רוצה שהוא יקלוט באלחוטי. השאלות הן: אם אני מחבר ככה את המודם לראוטר והכל אבל המודם הוא ישן, אז עדיין הראוטר יפעל בתקן N? דבר שני חיברתי את הראוטר והכל אבל אין לי קליטה מהקומה השניה, אלא רק מאותה הקומה. זה אומר שהראוטר הנל כנראה לא יספק את הסחורה נכון? והשאלה האחרונה: מה אתם ממליצים לעשות? (את הראוטר אני יכול להחזיר ד"א). תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-