עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by drburke,

שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  2. Started by Adir88,

בבזק התחילו לשווק שבוע שעבר ריפטר של נטגייר. ראיתי שהיית מעט התעניינות אתמול אז זה הדגם המודובר. עדיין לא יצא לי לשמוע תגובות מלקוחות אבל בגדול נראה מוצר לא רע בכלל. כמובן שגם את המוצר הזה בזק מוכרת במודל חיוב זיכוי למשך שנתיים (משלמים 20 מקבלים החזר של 10) http://kb.netgear.com/app/products/model/a_id/13017

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  3. Started by sufgi123,

יש לי ראוטר dlink 655 הראוטר מחובר להוט בוקס (שמשמש כמודם), לראוטר מחובר סוויצ מנוהל עם 8 יציאות (כל היציאות של הראוטר והסוויצ מחוברות), ובנוסף מחובר לראוטר AP בצורה קווית באמצעות רשת החשמל. לפחות פעם ביום הראוטר קורס וכתוצאה מכך גם הרשת ואינטרנט בבית. בזמן הקריסה כשאני מתחבר לראוטר רואים שהוא נמצא במצב אתחול ולאחר מכן הראוטר חוזר למצב תקין וחוזר חלילה. החלפתי את הראוטר עם אחר שיש לי tplink 1043, וגם איתו התופעה חוזרת לפחות פעם ביום (רק שאיתו צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר שוב). מה הסיבה לכך? האם הראוטרים האלה "פשוטים" מידי ולכן לא עומדים ב"עומס" ? או שבכלל משהו בחיבורים שלי גורם לזה?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Nightbeat,

אני מחובר לאינטרנט דרך הוט\הוט-נט ובמשך שנה שלמה לא השתנתה לי כתובת הIP הספק והתשתית טוענים שהכתובת צריכה להשתנות כל 3 חודשים, התווכחתי איתם בערך חצי שעה שהכתובת לא השתנתה ויש לי לוגים שמוכיחים את זה.. לטענתם אין דרך לשנות את הכתובת עם תשתית של הוט וזה לא הגיוני שהכתובת לא השתנתה עד היום בסוף הגענו להסכם שלא כל כך עוזר לי, וזה שהיא 'תרשום' לעצמה לבדוק בעוד 3 חודשים אם הכתובת השתנתה, ואם לא, אז אין לה מה לעשות בנושא האם באמת אין שום דרך לשנות כתובת IP עם תשתית של הוט? אני מאמין שמישהו חשב על זה פעם.. חייבת להיות איזושהי דרך.. זה לא הגיוני שיהיה אייפי אחד שלא יתחלף לעולם הדרך היחידה כנראה היא לעבור לבזק, אבל זה אומר שאני אצטרך להחליף את הנתב של הוט וזה סתם בלאגן שלא ש…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by NERI.dr,

כבר חצי שנה אני סובל מלאגים לשרתי משחק ישראלים, חשבתי שזה מהמחשב או בעיית תשתית.. אבל לאחר שפניתי לתמיכה הטכנית של המשחק, הם הפנו אותי לתוכנה שמריצה פאקטים ובודקת את החיבור אינטרנט שלך 1) Visit ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe and download the UOTrace program. 2) After installing this, open the program. If a pop up box appears telling you UO Server List not found, click "No". 3) Click the "Options" menu at the top of the window, and select "Advanced". 4) Next, in the rectangular window where the server is listed, type in master.gamespy.com and peerchat.gamespy.com to check the connection to the servers. 5) Click the button labeled "Trace route", which …

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by NetSpider,

טוב הסיפור הוא כזה . אני לפעמים משתמש ב NetMeeting ,אני יודע שתוכנה חרא אבל אני לא צריך יותר מזה . אז הבעיה היא כזאת : אחרי שאני כבר מחובר דרך PPP עם המודם אנשים לא מצליחים להיתחבר עלי כשאני ה Host בNetMeeting . אני רק יכל להיתחבר עליהם . כשהייתי דרך PPTP לא היתה אצלי כזאת בעיה יכלתי להיות הHost בלי בעיה ,עכשיו אני לא יכל להיות יותר . אז אני לא יודע עם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או שיש לו איזה רעיון כיצד לפתור את זה ,אני מאוד ישמח לשמוע תגובות ורעיונות .

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. שלום חברים ושבת שלום. לא מזמן התחלתי להשתמש במודם/נתב של HOT המכונה גם HOTBOX. מאז, אני לא מצליח לראות או להתחבר לרשת WIFI מהפלאפון. ממחשב נייד כן. חשוב לציין שלפני הייתי משתמש בנתב של DLINK ומוצא ומתחבר לרשת ללא בעיות. אולי משהו בהגדרות של הנתב?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  8. טוב אחרי שהצלחתי לעשות רשת ביתית לאחר פירמוט בדקתי את קצב העברה של קבצים היא איטת להחריד יש לי מודם שתומך תקן N וגם הכרטיס רשת במחשב נייד הוא תקן N אני אמוןר לקבל העברה של 300 מגה ובפועל אני מקבל גג 2 למה ? תודה לעוזרים.. דרך אגב סרטי HD עובדים לאט וזאת תאכלס הייתה המטרה

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אורח GXWE
    Started by אורח GXWE,

אם יש לי TPLINK גירסה 9.3 בדגם 841N. איזה גירסה אני צריך להוריד של OpenWRT? כי אין שם את 9.3 ספציפית.

10. Started by ooxoo,

בוקר טוב! שאלה קטנה למומחים! יש לי כרגע מודם של הוט MOTOROLA SB4200 מחובר ביציאת קואקס. אני רוצה לחבר מודם. האם זה אפשרי ואיך? איזה ראוטר מומלץ (הראוטר צמוד למחשב ככה שמרחק לא בעיה)! אני רוצה לחבר את הסוני,ואת YES (ממיר VOD) וכמובן המחשב.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפש להחליף את הנתב שב\ק הביאו לי כי נמאס לי מהנפילות שלו ואשמח לקבל המלצה. אני מחובר עם בזק ובזק בינלאומי במהירות של 40 מגה, אל הראוטר מחוברים 3 מחשבים בצורה קווית וסטרימר שגם הוא מחובר בצורה קווית, בנוסף יש גם מחשבים ניידים בבית וטלפונים שכולם יושבים על הוויפיי, בקיצור הרשת עמוסה וכך גם הראוטר ולכן צריך לקחת את זה בחשבון. ממה שאני ראיתי כאן באתר הרבה ממליצים על Edimax BR-6478AC מבחימתי הוא מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע. (לצורך העניין, הוא באמת שווה את הסכום הזה??!!). הסכום שאני מחפש להשקיע הוא 200-300 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום חברים, אשמח לדעת מה השיטה הטובה והמדויקת ביותר לקביעת רייטינג אתרים בישראל אני רוצה להיכנס לשיתוף פעולה עם אתר גדול ולא רוצה ללכת בעקבות העדר אלא בעקבות הסטטיסטיקה. האם יש דרך לבצע בדיקה אמיתית מדויקת ואולי אפילו פשוטה ? אם כן כמובן שאשמח ללינקים

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום יש לי מדפסת של brother mfc-j470dw שמחוברת לרשת דרך Wi-Fi. התקנתי את הדרייברים במחשב שלי (מק מיני ומקבוק אייר) וגם את האפליקציה של brother באייפון. החיבור לרשת האלחוטית עובד והוא גם מדפיס דוח שמראה שהכול עובד תקין. הבעיה היא שלאחר החיבור הראשוני כמעט ואף פעם לא ניתן להדפיס או לעשות כל פעולה אחרת. המחשב מראה כי המדפסת במצב Offline גם לאחר שאני מדליק ומכבה אותה ומוודא שהיא עובדת. ראוטר D-Link DIR-615 מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Amit Shani,

היי, אני לקוח של הוט גולש במהירות 100mbps. יש לי מחשב אישי בחדר שמחובר בעזרת מכשיר קטן של הוט (לא יודע מה השם שלו) ישירות לפייבר בוקס שנמצא בסלון. כמו כן, ישנו לפטופ בסלון שמחובר ישירות לפייבר בוקס עם כבל ethernet. כאשר אני מעביר קבצים על גבי FTP מהמחשב שלי למחשב בסלון מהירות ההעברה המקסימלית היא 100mbps (כלומר, 10MB/S). תכלס הייתי רוצה שיהיה לי בבית עד 1000mbps, במידה ואפשר יחסית בקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי להגיע ל1000mbps מהירות בתוך הרשת, מי הרכיב שמגביל אותי כרגע? תודה מראש, עמית.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by srulikg,

קיבלתי מבזק את הנתב D-Link 674OU. מישהו יכול להפנות אותי להוראות על איך עושים בו port forwarding?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי בבית מודם-ראוטר של בזק עם חבילת top40. בצד השני של הבית הקליטה ממש חלשה על לא קיימת... כאשר התיקנו לי YES בבית חיברו לי את הממיר המרוחק עם חיבור ישיר בכבל רשת עד למודם, כך שיש לי כבר רשת שרץ לצד השני של הבית. האם אני יכול לעשות שימוש בכבל הזה כדי להוסיף נקודת שידור נוספת ל-wifi? במידה וכן, מה צריך לעשות? חשבתי פשוט לשים switch בסוף הכבל - ולחבר יציאה אחת לממיר של yes ויציאה אחת לאנטנה. אני רק לא כל כך יודע אם זה אפשרי ואיזו אנטנה אני צריך... תודה מראש על התגובות.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by bg1948,

מדובר במחשב נייד של MSI חלונות 7 שאני מנסה לחבר לרשת הביתית בצורה אלחוטית. הדלקתי את WIFI אבל לא מצליח להתחבר. ניסיתי את מתקן השגיאות המובנה וזו ההודעה (שבכותרת) שהוא נותן בסוף מבלי יכולת לתקן את הבעיה. אודה על כל עזרה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Skion,

אני רוצה להקים חיבור ישיר בין מחשב למחשב לצורך העברת מידע וכו' בעזרת כבל רשת. מישהו יודע איך לעשות את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. היי לא מזמן עברתי דירה (יותר נכון להגיד חזרתי), והתחברתי לתשתית בזק + CCC 5MB. המהירות בטורנטים נראית בסדר. אבל הגלישה לאתרים בחול מרגישה מעט איטית לפעמים הרצתי מספר בדיקות לשרתים בחול עם Speed Test וכמובן שלא קיבלתי את מלוא המהירות ואפילו לא קרוב. בד"כ נע בין 1-2 מגה לשרתים בארה"ב. יש פה מישהו שמקבל מהירות מלאה בבדיקות האלו או קרוב ? מה הדרך המומלצת לבדיקה ?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by sgsg,

כרגע ראיתי שתבל מתחילה לשווק אינטרנט מהיר ! סוף סוף : הידיעה: http://www.cables.org.il והכתבה: http://www.ice.co.il/article.asp?catId=4&pgId=31964 עכשיו, הבנתי שב ADSL כשנותנים מודם חינם הוא USB. האם גם המודם של הכבלים שמקבלים בחינם (המבצע של 012) הוא מודם USB ??? אם כן, אפשר לבקש אחר? בתודה, sgsg :smoke:

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. היי, בשבוע-שבועיים האחרונים התחילה תופעה מוזרה עם הראוטר האלחוטי שלי, Edimax BR-6504n. הוא מחובר למחשב הראשי בחיבור חוטי והכל בסדר, והקישוריות WiFi שלו פתוחה ופעילה - אבל לא ניתן להתחבר אליה. מה שקורה זה שכל המכשירים שניסיתי (טלפון, טלפון נוסף, לפטופ) כולם מזהים את הרשת, ובעוצמה מלאה. כשאני מנסה להתחבר אליה הם מגיעים לשלב שהם מבקשים סיסמה, אבל אח"כ פשוט לא מתחברים. הלפטופ עם Win7 מחזיר הודעה של "enable to connect" או משהו בסגנון, הטלפונים פשוט לא מתחברים. ניסיתי להחליף ערוצים, ניסיתי להגדיר אותו כ-B+G בלי תקן N סתם כדי לנסות, ניסיתי אפילו להחליף ESSID .... כמובן שביצוע reset זה משהו שניסיתי עשרות פעמים. כלום לא עזר. בדקתי אם יש עדכון firmware, וראיתי שאני כבר משתמש …

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, קיבלתי ראוטר ROTAL 1025W ורציתי לדעת מה חשוב להגדיר בו. כרגע מחוברים שני מחשבים אליו ובניהם כבר יש רשת. שאלה נוספת שיש לי היא איך אפשר להחליף IP עם הראוטר. במודם הקודם שהיה לי (BFOCUS 270) כאשר הייתי לוחץ בממשק על SAVE AND REBOOT אז התחלף לי ה IP בממשק של ROTAL גם יש אפשרות של REBOOT אבל ה IP לא משתנה.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by bennyriz,

שידרגתי את המודם ADSL שלי לראוטר ועכשיו ההתחברות לרשת אצלי היא ישרות דרך התחברות לרשת (PPP). אני עובד עם מערכת XP ואיפשרתי את האיקון של הרשת להיות זמין ב-Notification area. עכשיו האיקון הזה קצת שונה מאשר חיבור VPN, הוא מציג את כמות המידע המועברת ב- Packets (KByte) ולא ביחידות Bytes. הבעיה היא שהכמות של השליחה לא נכונה. היא די קרובה לכמות של ההורדה וזה לא הגיוני. אני תוהה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה שהנתונים יוצגו בצורה תקינה ..

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. אני יודע שאנשים רוצים לדעת מהירויות והכל. כל שאלה תשאלו ואני אעשה לכם בדיקה. אני יכול לעשות תמונות של המודם. תשאלו, אם מעניין אותכם.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. אני לא מצליח להגיע לקצב גבוה יותר מ9 מגה בייט לשנייה. ניסיתי בFTP ובהעברת קצבים של ULTRA VNC. בדיקה בIPREF הצליחה להגיע למהירות של: 92 - 212 Mbits/s (תלוי בפרמטרים) אשמח לדעת מה אפשר לעשות על מנת להגיע לתוצאה טובה יותר כמו כן, אלו פרמטרים להכניס בIPREF בצד השרת ובצד הקליינט? (לא כל כך הבנתי מה הפרמטרים המומלצים לבדיקת רשת גיגה קוית) המצב אצלי הוא כך: בזק --> ראוטר סימנס(אורנג) --> סוויץ אדימקס (גיגה, 8 פורטים) --> שני מחשבים ראוטר מחובר מיציאה LAN 1 לעבר כניסת LAN1 בסוויץ כבלים CAT 7 של טלדור שני המחשבים מראים חיבור של 1Gbps בתוך הנתב של אורנג כתוב ששניהם מחוברים ב100 מגה ביט (כנראה שזה בסדר כי זה מתכוון לחיבור לאינטרנט, נכון?) הבנתי שאני צריך להגדיר JUMBO FRAME,…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.