רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
כרגע ראיתי שתבל מתחילה לשווק אינטרנט מהיר ! סוף סוף : הידיעה: http://www.cables.org.il והכתבה: http://www.ice.co.il/article.asp?catId=4&pgId=31964 עכשיו, הבנתי שב ADSL כשנותנים מודם חינם הוא USB. האם גם המודם של הכבלים שמקבלים בחינם (המבצע של 012) הוא מודם USB ??? אם כן, אפשר לבקש אחר? בתודה, sgsg :smoke:
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל, זה לא ממש דיון טכני אלא יותר צרכני. ראיתי פה ושם שאנשים דיווחו שיש להם MOCA מחוברת להוטבוקס. יש לי אינטרנט בלבד ומעוניין בפתרון הזה אבל התמיכה והש"ל של הוט מתעקשים שזה עובד רק עם הפייברבוקס, מבקשים דוגמה של מנוי אינטרנט בלבד עם הMOCA. מישהו יכול לאשר MOCA+HOTBOX ואולי אפילו לנדב מס' מנוי?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש ל-HOTBOX שני חיבורי USB בצד. האם ניתן לחבר דרכם אנטנה אלחוטית? בגלל שה-HOTBOX מגביל אותי בתווך.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
לאיזו מהירות אני אמור לצפות עם חיבור 200 מגה הוט + הוט נט בטורנטים? אני לא עובר את ה3-4 מגה בטורנט של אובונטו. בהוט ספוט מהטלפון אני מגיע לאזור ה5... אבל בספיד טסט אני מגיע קרוב מאוד ל200. גם בהורדות http אני לא מתרשם שהמהירות גבוהה במיוחד היה אצלי הבוקר טכנאי של הוט, אמר שהתשתית תקינה
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היום התקנתי את ה- Zyxel VMG3926 בתור נתב מודם ADSL במקום ה- Netgear VVG2000 של בזק. ראשית, אשמח ממישהו בעל ידע על הרשת של בזק שיאמר האם ההגדרות שבחרתי נכונות. אלו מסכי ההגדרות של ה- Zyxel: הגדרות ADSL: הגדרות VDSL: אלו ההגדרות המתקדמות: אלו נתוני החיבור: עם ההגדרות הללו ותנאי החיבור האלה חוויתי כל 10-15 דקות איפוס של הקו והתחברות מחדש (כולל "אימון"). מאידך ה- Netgear VVG2000 הישן, עם הפרמטרים הבאים: נתוני חיבור האלה: כמו שניתן לראו…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צריך עזרה מהמקצוענים שכאן בעזרה בהקמת רשת עסקית . (האמת זה לבית אבל יש הרבה צרכנים) תיאור: בחדר נפרד ישב NAS ראוטר סוויץ ומשם יוצאים כבלי CAT7 לכל הצרכנים. צרכנים: 8-10 צרכנים קויים 4-5 צרכנים אלחוטיים צריך עזרה בבחירת הציוד. לגבי ה NAS - כמות DATA - אין צורך מעבר ל 12 TB 1.QNAP-420 2.QNAP TS-451 3.SYNOLGY DS414 לגבי הסוייץ (אני מבין שצריך סוויץ שיפצל מה NAS לכל הצרכנים נכון?) אני משער שעדיף לקחת ספייר אז משהו כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7006 אני מבין בגדול שהמודום/ראוטר מחובר לסוויץ וגם הNAS? וכל הצרכנים לסוויץ? אודה להמלצות וגם על מקום לרכוש את הציוד - אשמח גם לפניות ישירות מעוסקים בתחום
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי. היה לי עד היום חיבור עם חייגן מבזק בינלאומי. חבילת גיימר. היום הביאו לי מודם חדש (דגם F@ST TM 3184 של היצרן Sagemcom) של הוט, בגלל חבילת 30 מגה. טכנאי טען שחיבור לאינטרנט מתבצע אך ורק עם חיבור ישיר עם מודם זה. הדבר גרוע ממספר סיבות: 1. חיבור ישיר לHOT עמוס ביותר, ולא משנה באיזו שעה ביום, אני מוריד מאתרי חול על מהירות שקטנה מ100 KB לשניה. אבל כשאני גולש מחיבור עם חייגן, לא משנה באיזו שעה ביום, אני מקבל את המהירות המקסימלית - תמיד. 2. אין תעדוף לחבילת גיימר בגלל שאני לא מחובר עם חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) ברגע שאני מדליק את המחשב, אני מחובר ישירות לHOT. אני מקבל IP שמתחיל ב84 אבל, אם אני מתחבר למשתמש עם חייגן, הIP משתנה ל82, ומורגש ההבדל (אם זה הורדה מהירה יותר או ח…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נראה לי שכבר בסביבות החודש, האינטרנט לא ממש סוחב בשעות האלה. זה כולל הורדות וגלישה. אז לפני שאני מרים אליהם טלפון עצבני, הייתי רוצה לדעת האם גם אתם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מקבל מהם כתובת שהתחילו ב190 אבל לאחרונה אני מקבל מהם רק כתובות שמתחילות ב 80. וכן אני יודע ש012 הם על הפנים רק שלכמה חודשים הקרובים אני תקוע איתם (never will happen again). אקיצר אם מישהו יודע אשמח לדעת בוודאות, יש דברים מסויימים שלא עובדים לי עם הטווח הנוכחי....
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, בשבוע-שבועיים האחרונים התחילה תופעה מוזרה עם הראוטר האלחוטי שלי, Edimax BR-6504n. הוא מחובר למחשב הראשי בחיבור חוטי והכל בסדר, והקישוריות WiFi שלו פתוחה ופעילה - אבל לא ניתן להתחבר אליה. מה שקורה זה שכל המכשירים שניסיתי (טלפון, טלפון נוסף, לפטופ) כולם מזהים את הרשת, ובעוצמה מלאה. כשאני מנסה להתחבר אליה הם מגיעים לשלב שהם מבקשים סיסמה, אבל אח"כ פשוט לא מתחברים. הלפטופ עם Win7 מחזיר הודעה של "enable to connect" או משהו בסגנון, הטלפונים פשוט לא מתחברים. ניסיתי להחליף ערוצים, ניסיתי להגדיר אותו כ-B+G בלי תקן N סתם כדי לנסות, ניסיתי אפילו להחליף ESSID .... כמובן שביצוע reset זה משהו שניסיתי עשרות פעמים. כלום לא עזר. בדקתי אם יש עדכון firmware, וראיתי שאני כבר משתמש …
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אתמול בערב העלתה חברת "בזק" קמפיין שיווקי לשני נתבים משולבים חדשים, מלווה בסרטון פרסומת, אותו היא מכנה "Super Wifi". בשבוע שעבר הכריזה חברת HOT על ה-FiberBox - מכשיר משולב הכולל ממיר מקליט באיכות HD, מודם כבלים ותמיכה שני קווי טלפון. מה האמת מאחורי שמות מפוצצים אלה? כל התשובות כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4221
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי. הבעיה בקצרה, גלישה מאוד איטית בחיבור לאינטרנט אלחוטי. כשהמחשב מחובר ישירות, גולש קצת מעל המהירות שאני אמור לקבל (31 מגה). כשהמחשב מחובר ב-WiFi אני מקבל גלישה של 0.3 מגה (שלפי חישוב שלי זה יוצא 38 קילו בית). דרך האייפאד לא הצלחתי לקבוע בבירור אם המהירות אכן גבוהה או לא. ניסיתי לעשות בדיקת מהירות אבל הוא דורש פלאש (אפל...). מישהו מכיר אולי אתר, שאפשר לברר בו מהירות גלישה, שאינו דורש פלאש? במידה ואכן הבעיה במחשב, מה יכול לגרום לבעיה הזו? עשיתי ריסטארט ודאגתי לסגור את כל התוכנות שדורשות אינטרנט כלשהו. המחשב חדש יחסית. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי היא שרק כאשר מחשב אחד מחובר לאחת מ-4 היציאות LAN יש לי אינטרנט וברגע שאני מחבר עוד מחשב באופן קווי לראוטר הראוטר נופל ולא ניתן לגשת אליו יותר. אם להיות יותר מדוייק אז המחשבים במחוברים לראוטר מקבלים כל מיני כתובת רשת פנימיות מוזרות כמו 13.194.14.33 ולא נניח 192.168.1.100 , אין להם אינטרנט (יש את הסימן הצהוב קריאה הצהוב למטה בווינדוס) ואי אפשר לגשת יותר לממשק ווב של הראוטר. מה שכן אם מנסים להתחבר בצורה אלחוטית נניח עם מחשב נייד, כן ניתן לגשת לממשק ווב של הראוטר המחשב מקבל כתובת פנימית הגיונית אבל עדיין אין אינטרנט. ז"א אין פה בעיה עם החלוקה הפנימית של הכתובות אייפי שכן כל פלאפון, מחשב נייד, אייפד שמתחבר לראוטר כאשר רק מחשב אחד מחובר באופן קווי מקבל אינטרנט והכל…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתונים ראשוניים : 1. ספק בזק בין לאומי 2. תשתית בזק 3. מהירות גלישה עד 40 מגה 4. ציוד dlink 6850u 5. חיבורים קיימים : חיבור מהקו טלפון לראוטר ---> כבל מהראוטר למחשבים ----------------------------------------------------------------------------------------- אני מעוניין לרכוש מודם חדש שיחליף את הנוכחי מכמה סיבות העיקרית היא תמיכה ב - asustor AS5004T שיש לי. שאלות: 1.אני מעוניין לרכוש את ה -asus RT-AC68U אבל השאלה האם הוא תומך בכלל באינטרנט שיש לי כרגע ? 2.לאסוס יש גם את דגם ה - DSL -AC68U האם זה מה שאני צריך ? 3. מהו השילוב האולטימטיבי קניה של שניהם ? דגם ה - RT מאחורה : דגם ה - DSL מאחורה:
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רוצה להבין משהו לגבי תקשורת חוץ דרך אותו ספק אינטרנט - HOT. ספק אינטרנט ותשתית שלי זה HOT. לפעמים יש אתרים שלא נטענים ובדפדפן כרום אני רואה הגלגל טעינה מסתובב ללא סוף. לפעמים אתר מספיק לטעון ויש שגיעה בכרום שמציינת על זמן טעינה ארוך. נסיתי גם בסמארטפון ואותו סיפור. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך HOT MOBILE הכל נטען יפה. מה יכול לגרום לזה שדרך HOT אתרים לפעמים לא נטענים? הרי אותו ספק, לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי חברים, האם מישהו מכם משתמש בשרותי VPN על מנת לקבל IP בארה"ב ולראות טלויזיה בחינם? אם כן, האם יש המלצות לספקים טובים? תודה, פשה.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המוצר החדש מבית חברת Edimax נראה כמו כד ויכול לתפקד כלא פחות מחמישה אמצעי רשת שונים לכתבה: http://hwzone.co.il/חדש-בישראל-חמישה-מוצרי-רשת-אלחוטיים-בא/
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים , אתמול בדרכי הביתה נכנסתי בספונטניות לרשת פלאפון ולקחתי לי מודם אלחוטי ב130 שקלים לחודש החבילה כוללת 10 ג'יגה +התחייבות לשנה וחצי . ואני חייב להגיד , כל מי שיש לו לפטופ , ונוסע או יוצא הרבה , זה פשוט חוייה הוא קולט מקול מקום , עובד טוב ולא מתנתק קטן ונוח , התקנה פשוטה ובקיצור , מי שרוצה להיתפנק על איזה משהו חדש בפסח , זה ממש מומלץ בחום. הנה כמה תמונות שלו יש לו שני נורות חווי , ששנייהן דולקות סימן שהוא פועל . (והתוכנה מאוד פשוטה , יש התחבר ויש התנתק ) קצת פרופורציה ליד הMX518 (הוא מאוד קטן ולא מפריע בכיס או בתיק עם הלפטופ
-
- 41 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי! יש לי מודם-ראווטר 7084ga של אדימקס. בעבר הייתי משתמש בסינון לפי כתובות MAC ,והכל היה טוב . כשהבנתי שאפשר להשתמש באבטחה טובה (הרבה) יותר ,אז הגדרתי סיסמה עם WPA2 PSK , ומאז יש לי תקלות : כשאני מפעיל את המחשב שמחובר בכבל רשת LAN לראווטר ,אני מקבל הודעה "ללא גישה לרשת" ,ורק כשאני הופך ללא זמין את LOCAL AREA CONNECTION והופך שוב לזמין, זה מקבל כתובת מהראווטר ויש חיבור לאינטרנט . דבר נוסף , ה- PS3 שמחובר גם בכבל רשת לראווטר מציג לי כל פעם שגיאת DNS ולא מתחבר לאינטרנט, רק אם אני מנתק את הכבל רשת ממנו ומחבר בחזרה . כל הבעיות הנ"ל מפסיקות ברגע שאני מבטל אם השימוש באבטחה WPA2 PSK , אז זה במאה אחוז הבעיה. רציתי לדעת: יכול להיות שהראווטר תקול? ממה נובעת התופעה הזאת? אני עשית…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שידרגתי את המודם ADSL שלי לראוטר ועכשיו ההתחברות לרשת אצלי היא ישרות דרך התחברות לרשת (PPP). אני עובד עם מערכת XP ואיפשרתי את האיקון של הרשת להיות זמין ב-Notification area. עכשיו האיקון הזה קצת שונה מאשר חיבור VPN, הוא מציג את כמות המידע המועברת ב- Packets (KByte) ולא ביחידות Bytes. הבעיה היא שהכמות של השליחה לא נכונה. היא די קרובה לכמות של ההורדה וזה לא הגיוני. אני תוהה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה שהנתונים יוצגו בצורה תקינה ..
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
העלילה מצדיקה את השם, הוט ברוב חוצפתם בתמיכה העסקית אומרים כל פעם אותו דבר "יש בעיה איזורית SNR רעשים בקוים ואין צפי בדרך כלל זה 3 שעות" ועוד המנהל שלהם אומר שאין צפי וזה יכול לקחת חודש,חודשיים," אין בושה! אז במשך כבר שבוע שלם יש את הבעיה הזאת כל יום במשך יותר מ 6 שעות וגם אחרי זה הוא עובד בצורה לא תקינה. היום זה עבר את הגבול ש-מ 8:30 עד 00:00 לא היה אינטרנט בכלל בכלל, יותר מ 99% איבודי מידע וניתוקים. וגם ב 01:00 שזה חזר יש יותר מטריליון שגיאות בתוך המודם. רק מכבה ומדליק את המודם ויש יותר מ 5000 שגיאות. בלי שאני יעשה כלום זה עולה ללא הפסקה, רק לוחץ ריפרש וזה קופץ. ובזק המעפנים האלו שיעשו כבר NGN ברמת גן, די נמאס, כבר 80% עשו ואנחנו פה אחרונים. יש מישהו ברמת גן שגם סובל מכ…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום למנהלי וחברי הפורום חמותי רוצה נטפליקס. הבעיה: היא מחוברת לטריפל של הוט, ועד עכשיו היה לה מודם/ראוטר ישן נושן שאפילו לא סיפק אינטרנט אלחוטי לבית. דאגתי שתקבל HOTBOX עם אינטרנט אלחוטי, א ב ל - ה HOTBOX נמצא בממ"ד, ואין אפשרות להתקין אותו בשום מקום אחר. האות מהממ"ד חלש, והאינטרנט צריך להגיע גם לסלון (טלוויזיה מס' 1) וגם לחדר השינה (טלוויזיה מס' 2). שני החדרים, כצפוי, מרוחקים האחד מן השני. ביקשתי מהוט שיתקינו שני מתאמי MOCA בכל חדר, אבל הם סירבו כי "הם מספקים MOCA רק כשמזמינים שירות אינטרנטי מהם" או שקר כלשהו אחר. כחלופה הם הציעו ממיר MINI FIBER בעלות של 10 ש"ח לחודש, אבל חמותי מסרבת להעלות את עלות הטריפל אפילו בשקל אחד. מ…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של חברת EDIMAX מדגם BR-6204Wg ואני מעוניין לפתוח פורטים לאימיול בכדי שאני לא אקבל מזהה. יש פה למישהו מושג כיצד אני עושה זאת? התקשרתי לתמיכה ש לחברה אך אני ממתין דקות ארוכות על הקו ולא עונים לי. בזק מספקת לי את התשתית ואני עובד עם חלונות WINDOWS 7 ULTIMETE תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-