עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kfirbep,

הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת... גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן. שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין... אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת). את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן. בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הנית…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by yoossie,

ישלי מחשב שאני גולש עליו עם רשת אלחוטית.. אני רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך לחסום את הגישה לאינטרנט מהמחשב הנייד שלא יוכלו להישתמש ברשת האלחוטית רק באמצעות סיסימא? (מדובר ברשת אלחוטית שהיא בלי קוד או משהו...)

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. ברשותי יש נתב Siemens ADSL SL2-141 (מהאלה הגרועים שבזק מחלקת והוא בעצם של dynalink בכלל) שלפעמים מחליט שהספיק לו ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בדר"כ מספיק לכבות אותו למספר שניות ואז להדליק ואז הוא שוב עובד, אבל גם זה מעצבן בכל אופן, זכור לי שקראתי איפשהו שעדכון קושחה יכול לפתור כמה מהבעיות שלו, ורציתי לדעת האם מישהו עדכן את הקושחה של הנתב שלו, והאם הוא יכול לשלוח לי את הקובץ? וכן האם מישהו נתקל בבעיות דומות עם הנתב הזה והאם עדכון קושחה עזר לו? הגירסא של הקושחה הנוכחית שיש לי היא: 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f תודה...

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. יש לי אלקטל החדש שהפכתי לראוטר ויש לי האב. אני רואה את המחשב השני אבל הוא לא נותן לי גישה אליו, בשני המחשבים יש אקספי עם sp2 על אותו workgroup ומופעל פירוול בשנים? מה צריך לעשות כדי להפעיל את שיתוף הקבצים? תודה לעונים.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Vaz,

היה לי חיבור בחייגן , ומאז שהבאתי ראוטר זה הפך לאיי פי קבוע. אם איזו תוכנה או פקודה גורמים לאיי פי להשתנות ?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. הבעיה שיש לי היא שרק כאשר מחשב אחד מחובר לאחת מ-4 היציאות LAN יש לי אינטרנט וברגע שאני מחבר עוד מחשב באופן קווי לראוטר הראוטר נופל ולא ניתן לגשת אליו יותר. אם להיות יותר מדוייק אז המחשבים במחוברים לראוטר מקבלים כל מיני כתובת רשת פנימיות מוזרות כמו 13.194.14.33 ולא נניח 192.168.1.100 , אין להם אינטרנט (יש את הסימן הצהוב קריאה הצהוב למטה בווינדוס) ואי אפשר לגשת יותר לממשק ווב של הראוטר. מה שכן אם מנסים להתחבר בצורה אלחוטית נניח עם מחשב נייד, כן ניתן לגשת לממשק ווב של הראוטר המחשב מקבל כתובת פנימית הגיונית אבל עדיין אין אינטרנט. ז"א אין פה בעיה עם החלוקה הפנימית של הכתובות אייפי שכן כל פלאפון, מחשב נייד, אייפד שמתחבר לראוטר כאשר רק מחשב אחד מחובר באופן קווי מקבל אינטרנט והכל…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. עשיתי את זה לפורום אחר, אז אם כבר אני אשים את זה גם פה. המדריך קצר ומאוד פשוט. 1. תתקינו FireFox 2. תתקינו את ChatZilla 0.9.89 http://chatzilla.hacksrus.com/xpi/chatzilla-0.9.89.xpi אחרי שהתקנתם את ChatZilla תיכנסו אל FF אל חלון הAddons ושם תבטלו את האפשרות של לעדכן באופן אוטומטי את ChatZilla, הסיבה לכך היא שFF שינו משהו בקוד שלהם מבחינת PROXIES מה שגורם לגירסא 0.9.90 לא לעבוד עם הautodl-irssi. ואז ללחוץ על MORE ולבטל את העידכון האוטומטי: לאחר מכן אפשר לסגור את FF. לאחר מכן נתקין את התוסף לChatZilla IRC Torrent Auto Downloader http://sourceforge.net/projects/autodl/ זה קובץ EXE פשוט תורידו וזה יתקין את זה בתקייה של ChatZilla: "C:\Users\------\AppData\Roami…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by ob,

שלום לכולם , לאחרונה אמא שלי קנתה ראוטר בלי להתייעץ איתי (פשוט מה שהמוכר נתן לה.. ) ... בכל מקרה זה מה שיש כרגע . הראוטר מתפקד רגיל לכמה שעות ואז מתנתק ורק אחרי אתחול הוא מתחבר שוב ושוב מתנתק . עוד בעיה שהמחשבים האחרים בבית מתחברים אל הראוטר אבל לא מצליחים לגלוש (זמן תגובה).... למישהו יש רעיון ? להחליף את הראוטר הזה ?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. יש לי ראוטר TL-WR1043ND שמחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט. הספקית שלי היא 012. פעם בכמה ימים הראוטר מתנתק מהאינטרנט וצריך לרסט אותו כדי שיהיה חיבור. לא מזמן ביצעתי לו עדכון גרסה אבל זה לא שינה כלום. אין לי מושג אם זו בעיה בראוטר או בהוט או ב-012 ובכלל איך לבדוק את זה. תודה!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. העברתי את המחשב שעליו מותקנת תוכנית האימיול לחלונות 7, אני מאחורי נתב הגדרתי בו את הפורטים שצריך לפתוח, וגם הגדרתי אותם בתוכנת הפיירוול המובנית של חלונות 7 וזה עדיין לא עוזר, אני ממשיך לקבל LOW ID לא משנה מה ניסיתי. מה הפיתרון? גרסת האימיול היא חדשה יחסית, הנתב הוא של לינקסיס מדגם BEFSR41.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. קיבלתי מודם נתב חדש מבזק דגם נטגיר DGN1000 הגדרתי את ניתוב הפרטים כמו שרואים בתמונה (שמורכבת משני שוטים של שני מסכים שונים כמובן) ה IP שלי הוא סטטי (מוגדר נכון ב"חוק" של הפיירוול) הפורט של הטורנט הוא הנכון נראה לי שהכל שם מוגדר בסדר אבל זה עדיין לא מנותב אני מפספס משהו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. נראה לי שכבר בסביבות החודש, האינטרנט לא ממש סוחב בשעות האלה. זה כולל הורדות וגלישה. אז לפני שאני מרים אליהם טלפון עצבני, הייתי רוצה לדעת האם גם אתם נתקלתם בבעיה הזאת?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום . ברשותי ראוטר\מודם מדגם SIMENS SL2-141 שמשמש ארבע מחשבים בקו נייח ועוד מחשב נייד ברשת האלחוטית . הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בממ"ד וכאשר הדלת אצלי סגורה ( בממ"ד ) אין קליטה ברחבי הבית , הקליטה צריכה להיות מהגינה האחורית עד למרפסת שבחוץ כולל הסלון החדרים וכל הבית . הבנתי שיש אפשרות לקנות מגבר \ אקסס פוינט שאני לא מבין ממש מה זה ועד כמה זה יעיל , יש לי את ה400-500 שקל להשקיע ואפשר לחרוג אם זה באמת ייתן שיפור משמעותי , בכל מקרה יש המלצות למה לעשות ומהו הפתרון ? דבר נוסף הבנתי שהראוטר\מודם שלי על הפנים , אתמול שדרגתי את החבילה ל5 מגה , אם אני יבקש את הראוטר של אסוס אני ירגיש בהדל כלשהו ? מה ההבדלים בכלל ? תאכלס אין לי שום בעיה עם הסימנס עד היום ... חוץ מזה שאני פותח…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by NetSpider,

טוב הסיפור הוא כזה . אני לפעמים משתמש ב NetMeeting ,אני יודע שתוכנה חרא אבל אני לא צריך יותר מזה . אז הבעיה היא כזאת : אחרי שאני כבר מחובר דרך PPP עם המודם אנשים לא מצליחים להיתחבר עלי כשאני ה Host בNetMeeting . אני רק יכל להיתחבר עליהם . כשהייתי דרך PPTP לא היתה אצלי כזאת בעיה יכלתי להיות הHost בלי בעיה ,עכשיו אני לא יכל להיות יותר . אז אני לא יודע עם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או שיש לו איזה רעיון כיצד לפתור את זה ,אני מאוד ישמח לשמוע תגובות ורעיונות .

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by yotam.m,

הראוטר נמצא ברשותי ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות בתוך הממשק: קודם כל האפשרויות שניתנות לבחירה הם: dynamic ip static ip pppoe pptp l2tp telstra פרוטוקול מוזר שלא שמעתי עליו בכל אופן אני מחובר לכבלים-נטויז'ן כמו שהבנתי אני אמור לבחור באופציה לפני האחרונה כלומר L2TP מקווה שעד פה הכל בסדר עכשיו לתוך ההגדרות של L2TP כמה דברים שלא הבנתי: HOST NAME: MAC ADRESS מה אני אמור למלא בכל אחת מההגדרות? מה אני אמור להכניס לMAC ADRESS? בהגדרות למטה מתחת לשם משתמש וסיסמא רשום L2TP GATEWAY מה אני אמור להכניס שם? איפה אני אמור להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? אצלי בבית יש ראוטר של חברת LEVEL ONE אני מחובר לאותם החברות אבל כל מה שהייתי צריך למלא בשדות אצלי הם שם משתמש ,סיסמא, וכתובת של השר…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by drburke,

שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  17. Started by The_Byter,

תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by UBS,

שלום, יש לי קונסולה XBOX 360 שנמצאת בחדר אחד בבית, ומחשב שולחני בחדר אחר, המודם של הADSL נמצא ליד המחשב השולחני, עכשיו: ברצוני להקים רשת אלחוטית (כרגע אין) ע"מ לחבר בין שניהם דרך ICS כך שלאקס בוקס יהיה אינטרנט מתי שהמחשב דולק ומחובר לאינטרנט. יש לי אנטנה ייעודית לXBOX שתומכת ברשתות אלחוטיות מסוג 802.11a\b\g משיטוט באתר של MS הבנתי שהכי טוב לחבר את המכשיר ברשת מסוג a זאת משום שהיא עובדת בתדר של 5Ghz וכך יהיו פחות הפרעות, ויהיה אפשר להזרים סרטים לטלויזיה באמצעות Media Center. עכשיו שאלתי היא: האם כרטיסי הרשת האלחוטיים בחיבור PCI שאני רואה בחנויות מסוגלים "ליצור" רשת, או שהם יכולים רק להתחבר לרשת קיימת ? אין לי ראוטר אלחוטי ולכן אם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI יכול לקיים ר…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Cupid Me,

חבר'ה נתקלתי בטכנולוגיה שנקראת HPNA3 שקשורה לרשתות אלחוטיות אם אני לא טועה אפשר לקבל פרטים? תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אני מקבל LOW ID באימיול מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 21:43:57 סליחה תקן N

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  21. אני - ויסטה אולט' מחשב CLIENT ברשת הביתית - xp pro sp3 אני מחפייש איזו תוכנה שבעזרת אני יוכל לשלוט במחשב השני (לא remote desktop, למרות שגם זו אופציה נחמדה) אלא מבחינת קבצים, להריץ CMD, תיעוד של פתיחת תוכנות רישום סטט' תעבורת רשת והתקנה/מחיקת תוכנות "מאחורי הקלעים".. יש חיה כזו? :-X

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום, אני עובר בקרוב דירה ומחפש המלצה לספק אינטרנט עם פינגים נמוכים ומהירות גבוהה ויציבה לתשתית בזק. ביררתי מול בזק ואוכל לקבל 100 מגה באזור. אשמח אם גם תציינו את המחיר שאתם משלמים לצורך מיקוח עתידי. בנוסף, האם כדאי לקחת ראוטר מבזק או לרכוש אחד עצמאית? תודה

23. Started by Karos,

תשתית HOT ספק בזק בינלאומי מה ייתן לי מהירות טובה יותר? חיבור עם חייגן או בלי? יש הבדל בכלל בין שתי האופציות, לא רק בנושא המהירות? תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Tiger,

עכשיו זה 700mb מחולק בין כל המשתמשים של בזק בינלאומי..

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. מישהו יכול להמליץ? אני חשבתי על הAirport extreme base station. יש אחרים? תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים