רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שיש לי היא שרק כאשר מחשב אחד מחובר לאחת מ-4 היציאות LAN יש לי אינטרנט וברגע שאני מחבר עוד מחשב באופן קווי לראוטר הראוטר נופל ולא ניתן לגשת אליו יותר. אם להיות יותר מדוייק אז המחשבים במחוברים לראוטר מקבלים כל מיני כתובת רשת פנימיות מוזרות כמו 13.194.14.33 ולא נניח 192.168.1.100 , אין להם אינטרנט (יש את הסימן הצהוב קריאה הצהוב למטה בווינדוס) ואי אפשר לגשת יותר לממשק ווב של הראוטר. מה שכן אם מנסים להתחבר בצורה אלחוטית נניח עם מחשב נייד, כן ניתן לגשת לממשק ווב של הראוטר המחשב מקבל כתובת פנימית הגיונית אבל עדיין אין אינטרנט. ז"א אין פה בעיה עם החלוקה הפנימית של הכתובות אייפי שכן כל פלאפון, מחשב נייד, אייפד שמתחבר לראוטר כאשר רק מחשב אחד מחובר באופן קווי מקבל אינטרנט והכל…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים בכבל רשת ע"י Home-Group שבווינדווס 7. שתי הגרסאות הן ultimate, אחת 32 ואחת 64 bit/ חיברתי את הכבל למחשב (64bit)לחיבור רשת המובנה בלוח אם (זה בסדר??) ואת הצד השני לחיבור רשת של המחשב שני (מחשב נייד 32bit). פתחתי HomeGroup אך הם לא מזהים זה את זה. זאת הבעיה באופן כללי. ניסיתי לתת כמה שיותר מידע למי שיכול לעזור..תודה!! :s05:
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
בבניין שבו אני מתגורר יש אינטרנט בקומה התחתונה לשימוש הדיירים שמוגן ע"י סיסמא שיש לי אותה ברשותי. אני גר 6 קומות מעל.האם יש אפשרות להגדיל את טווח הקליטה של הראוטר שברשותי?? לפי מה שבדקתי הנתב בקומה התחתונה הוא G ועכשיו קניתי במיוחד נתב USB מסוג N אבל אני לא יכול לקלוט את האות. יש לציין כי הבניין בוושינטון ולכן הבנייה שם שונה מהארץ והכל בנוי מקירות דקים וגבס ולא כמו בישראל שישנם קירות בטון וחדרי ביטחון אשר קוטלים ומבטלים את האות, האם ישנה אפשרות להגדיל את הקליטה של הנתב שברשותי עד כדי כך? במידה ולא, יש ממולי בית מלון כשמידי פעם אני קולט אות חלש ויכול להתחבר על הרשת שלהם,האם יש אפשרות להגדיל את האות שיהיה חזק יותר???? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי בתקן n נייד, שהוא גם משדר וגם קולט במהירות של 300Mb, עד עכשיו קניתי שתי כרטיסים שהיו אמורים להיותשל 300Mb אבל בפועל הם שדרו על 150 וקלטו על 300, ובלחיצה על הכרטיס רשת(ב-win( כתוב לי שהחיבור הוא 150Mb אתם מכירים כרטיס(מנסיון) שהוא גם משדר וגם קולט על 300Mb, והעברת קבצים איתו הייתה מעל 15MB בתנאים אופטימלים??
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלפוני IP עם תשתית של סלקום ורצים על FreePBX. כרגע מוגדר לי בשיחות יוצאות (.) - הכל אפשרי... אני רוצה להגביל שיחות יוצאות רק עבור סלולרי בישראל, טלפון קווי בישראל, מספרי חינם 1800, מספרי חירום, ולחו"ל רק מספרים עם קידומת של 013. אשמח לעזרתכם בכתיבה הנכונה של התבניות עבור מספרים מסוג זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להמליץ? אני חשבתי על הAirport extreme base station. יש אחרים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מנוי להוט אינטרנט 5MB באנדל עם בזק (הוט תשתית ובזק בין-לאומי ספק). יש לי את המודם הטלפוני הזה Terayon TA-102/202 ובנוסף יש לי את המודם אינטרנט שלי Thomson 425. השאלות שלי הם: 1.מה כל אחד מהם עושה? 2.האם אני באמת צריך את שניהם? 3.אני מתכוון לשדרג בקרוב ל-UFI 12/10 MB. אשמח לקבל המלצה למודם טוב שיש להוט. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היום התקנתי את ה- Zyxel VMG3926 בתור נתב מודם ADSL במקום ה- Netgear VVG2000 של בזק. ראשית, אשמח ממישהו בעל ידע על הרשת של בזק שיאמר האם ההגדרות שבחרתי נכונות. אלו מסכי ההגדרות של ה- Zyxel: הגדרות ADSL: הגדרות VDSL: אלו ההגדרות המתקדמות: אלו נתוני החיבור: עם ההגדרות הללו ותנאי החיבור האלה חוויתי כל 10-15 דקות איפוס של הקו והתחברות מחדש (כולל "אימון"). מאידך ה- Netgear VVG2000 הישן, עם הפרמטרים הבאים: נתוני חיבור האלה: כמו שניתן לראו…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אפשר לנתק אותם מהראוטר שלי? אני לא מדבר על הצפנת הראוטר וכו', אלא פשוט לנתק את אותו אדם ושלא יוכל להתחבר שוב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב Toshiba L50 A 1D5. ראוטר ASUS ac87U Windows 8.1 64Bit קניתי באיביי כרטיס רשת אלחוטי Intel 7260AC Dual band יש לו בעיה להתחבר לראוטר לרשת 2.4G אם אני פותח נקודת גישה דרך ה LG G2 שיש לי הוא מתחבר בלי בעיה. לרשת ה 5G AC של הראוטר הוא מתחבר אבל לפעמים עושה בעיות ומתנתק. מה יכולה להיות הבעיה? פרטים מ NETSH netsh>wlan show driver Interface name: Wi-Fi 2 Driver : Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 Vendor : Intel Corporation Provider : Intel Date : 19/09/2013 Version : 16.5.3.6 INF file : C:\Windows\INF\oem87.inf Files …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשות משפחתי מחשב נייח עם מודם חוטי.[מודם שמתחבר לקו של בזק עם שם משתמש וסיסמה] עכשיו אחי קנה מחשב נייח לחדרו,והוא רוצה לגלוש באינטרנט דרך הרשת של המשפחה.הבעיה היא שאין לו בחדר חיבור של בזק. הבנתי שהוא יכול לקנות מודם אלחוטי כזה,ואז הוא יכול להתחבר לאינטרנט. מישהו יודע מה השם המקצועי של המודם הזה?[אני מתכוון כמו שבמחשב נייד אפשר לגלוש דרך רשת שנמצאת קרוב אלינו ] תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נראה לי שכבר בסביבות החודש, האינטרנט לא ממש סוחב בשעות האלה. זה כולל הורדות וגלישה. אז לפני שאני מרים אליהם טלפון עצבני, הייתי רוצה לדעת האם גם אתם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב בעייה שהייתה לי בכרטיס רשת שפשוט היה מפסיק לפעול ברגע שהיתה מהירות הורדה גבוהה לאורך זמן, חבר הציע לי לשנות את ה-SPEED & DUPLEX מ-AUTO NEGOTIATION ל-10mb Full Duplex לאחר שעשיתי זאת אכן הבעייה נפתרה אבל השינוי הכי גדול שהרגשתי שפשוט אתרים התחילו לעלות הרבה יותר מהר. אבל לאחר השינוי בהגדרה זו, צנחה מהירות העברת הקבצים בתוך הרשת הביתית בצורה דרסטית (העברת קובץ של 2GB לפי ווינדוס תיקח באיזור ה-20 שעות) ברגע שאני מחזיר ל-AUTO אז זה מסתדר. רציתי לדעת למה זה משפיע על מהירות הרשת הביתית? והם יש דרך לסדר שזה ישאר על 10MB FULL DUPLEX ועדיין לקבל מהירות העברת קבצים גבוהה בתוך הרשת הביתית? העברת הקבצים עצמה היא בין המחשב הנייח שלי-שבו שיניתי הגדרה זו, לבין הנ…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה : התווכחתי עם חבר שלי על המהירויות הורדה (קילובייט לשניה)... הוא טוען ש: 1. חבילת WOW EXTRA ב-300 קילובייט לשניה מהירה יותר מחבילת הבסיס הרגילה שמגיעה בערך ב-100 קילובייט לשניה 2. חבילת WOW EXTREME מגיעה ל-2 מגבייט לשניה... אני טוען : 1. חבילת WOW EXTRA בערך 150 קילובייט לשניה. 2. WOW EXTREME משהו כמו 200 מקסימום... או שאולי שנינו טועים... אתם יכולים להגיד מי צודק ומי לא? ואם זה לא נכון איך זה באמת... תודה
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, המצב כיום הוא שנקודת האינטרנט של בזק היא בממ"ד ושם גם נמצא הראוטר ואליו מחובר מחשב נייד. הראוטר הוא ראוטר של בזק (D-Link DSL-6740U). בגלל שהראוטר נמצא בממ"ד הקליטה חלשה מאוד בשאר הבית מה גם שלפעמים יש צורך לסגור את דלת הממ"ד ואז אין בכלל קליטה. אני רוצה לקנות אקסס פוינט אותו אשים בסלון אשר יחובר בתור התחלה עם מעבירי רשת על גבי חשמל שיש לי ובהמשך אולי אעביר כבל רשת ישירות אליו. כרגע חשבתי על 2 אופציות : 1. לקנות אקסס פוינט ולשים בסלון. 2. לקנות ראוטר מומלץ (שבטח יהיה טוב יותר מהאוטר של בזק) אשר יחובר לנקודת בזק ואליו יחובר קווית מחשב בו המהירות היא חשובה יותר ולהשתמש בראוטר של בזק (אם אפשרי) בתור אקסס פוינט בסלון. יש לציין כי המחשב שמחובר קווית מצוייד בכרטיס רשת תקן …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל, זה לא ממש דיון טכני אלא יותר צרכני. ראיתי פה ושם שאנשים דיווחו שיש להם MOCA מחוברת להוטבוקס. יש לי אינטרנט בלבד ומעוניין בפתרון הזה אבל התמיכה והש"ל של הוט מתעקשים שזה עובד רק עם הפייברבוקס, מבקשים דוגמה של מנוי אינטרנט בלבד עם הMOCA. מישהו יכול לאשר MOCA+HOTBOX ואולי אפילו לנדב מס' מנוי?
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נגיד ואני מחבר שני מחשבים ברשת ביתית... לאחד המחשבים יש ISDN ולשני MODEM רגיל.... ונתחיל עם השאלות: 1. זה עם המודם הרגיל יוכל לגלוש ב - ISND ?! 2. אפשר לשלוח ממחשב אחד הדפסה למחשב שני ? (כלומר למדפסת שמחוברת במחשב השני ?) 3. מבחינת ניהול קבצים ניתן להתקין על מחשב אחד וזה יהיה גם בשני נכון ?!
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי אלקטל החדש שהפכתי לראוטר ויש לי האב. אני רואה את המחשב השני אבל הוא לא נותן לי גישה אליו, בשני המחשבים יש אקספי עם sp2 על אותו workgroup ומופעל פירוול בשנים? מה צריך לעשות כדי להפעיל את שיתוף הקבצים? תודה לעונים.
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט שלי 4 מגה בבזק עכשיו אני אמור להרוריד על 500KB או מ.. 470KB מעלה כי אני לא מגיע ל 500KB אלא רק ל 450-470 הטכני שלהם אמר לי שככה אמור להיות אז אמרתי לו למה שהיה לי 2.0 מגה הורדתי על 260KB הוא אמר לי שזה שונה מ 4 קיצר איך זה אצלכם או איך זה אמור להיות אני בדוק דרך מדיקת מהריות זאתר של בזק גם
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום!! יש לי שם משתמש וסיסמה של קרוב משפחה ושהוא לא משתמש אז אני משתמש כי האינטרנט שלו 4 מגה ושלי 1.5 הכל עובד טוב מתחבר אבל זה עובד לי גם על 1.5 ואצלו בבית זה על 4 למה זה בכלל ככה והאם אפשר לשנות את זה בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אתמול בערב העלתה חברת "בזק" קמפיין שיווקי לשני נתבים משולבים חדשים, מלווה בסרטון פרסומת, אותו היא מכנה "Super Wifi". בשבוע שעבר הכריזה חברת HOT על ה-FiberBox - מכשיר משולב הכולל ממיר מקליט באיכות HD, מודם כבלים ותמיכה שני קווי טלפון. מה האמת מאחורי שמות מפוצצים אלה? כל התשובות כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4221
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המוצר החדש מבית חברת Edimax נראה כמו כד ויכול לתפקד כלא פחות מחמישה אמצעי רשת שונים לכתבה: http://hwzone.co.il/חדש-בישראל-חמישה-מוצרי-רשת-אלחוטיים-בא/
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-