רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני עושה לאן-פרטי למשחקי מחשב בפסח למשחק: csgo , זאת אומרת שאנשים באים עם המחשב שלהם מהבית ואני מחבר אותם בעזרת ציוד: סוויצים , נתבים וכ'ו השאלה שלי אם הציוד שלי מספיק חזק, הולך להיות באירוע 120 מחשבים שמחוברים בו-זמנית, עכשיו הזמנתי מבזק 2 קווים פרטיים(כל קו 100 מגה הורדה,3 העלאה) אני הולך לחבר את הנתב הזה לכל קו: http://www.vipsales.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=CPAP-SG680-NGTP-W-ADSL-A-WORLD&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he - זה נתב עד 50 משתמשים עכשיו אתם בטח שואלים למה דווקא את הנתב הזה....אז ככה התקשרתי לבזק לעסקי , הם אמרו לי שאם אני מזמין קו 40 מהירות הורדה , 4 העלאה, אז אני מקבל תנתב הזה או סיסקו va887w יעני הם תומכים בנתב הז…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של MSI חלונות 7 שאני מנסה לחבר לרשת הביתית בצורה אלחוטית. הדלקתי את WIFI אבל לא מצליח להתחבר. ניסיתי את מתקן השגיאות המובנה וזו ההודעה (שבכותרת) שהוא נותן בסוף מבלי יכולת לתקן את הבעיה. אודה על כל עזרה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ראוטר ROTAL 1025W ורציתי לדעת מה חשוב להגדיר בו. כרגע מחוברים שני מחשבים אליו ובניהם כבר יש רשת. שאלה נוספת שיש לי היא איך אפשר להחליף IP עם הראוטר. במודם הקודם שהיה לי (BFOCUS 270) כאשר הייתי לוחץ בממשק על SAVE AND REBOOT אז התחלף לי ה IP בממשק של ROTAL גם יש אפשרות של REBOOT אבל ה IP לא משתנה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מנציג של בזק בינלאומי לשעבר.. הוא אמר לי שהמודמים הכי טובים הם של מוטרולה. והדגם הכי טוב הוא הדגם השחור שכנראה הדגם שלו זה: Motorola SB5100 עכשיו הוא מודם מאוד ישן וכנראה שיצאו מודמים חדשים או השתנו דברים אצל HOT. אז כיום איזה מודם הכי טוב/מומלץ ? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש להחליף את הנתב שב\ק הביאו לי כי נמאס לי מהנפילות שלו ואשמח לקבל המלצה. אני מחובר עם בזק ובזק בינלאומי במהירות של 40 מגה, אל הראוטר מחוברים 3 מחשבים בצורה קווית וסטרימר שגם הוא מחובר בצורה קווית, בנוסף יש גם מחשבים ניידים בבית וטלפונים שכולם יושבים על הוויפיי, בקיצור הרשת עמוסה וכך גם הראוטר ולכן צריך לקחת את זה בחשבון. ממה שאני ראיתי כאן באתר הרבה ממליצים על Edimax BR-6478AC מבחימתי הוא מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע. (לצורך העניין, הוא באמת שווה את הסכום הזה??!!). הסכום שאני מחפש להשקיע הוא 200-300 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני דיברתי עם הספקית שלי בנוגע למהירות מאוד נמוכה בהורדת טורנטים אני מוריד ב pirate bay טורנטים והמהירות ממש זוחלת אני משתמש בגרסה הכי חדשה של utorrent הנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכה האם זה הגיוני שיש הגבלה בהורדת טורנטים רק בספקית? פשוט בעיניי יש פה בעיה שהמהירות לא עוברת 30 kB ספק: 012 תשתית: הוט
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בכוונתנו להקים בבניין רשת WIFI לצורך תקשורת בחניון התת קרקעי שלנו. האם יש דרך לשלוט על מי שנכנס לרשת ומשתמש בה (כלומר, סוג של ניהול משתמשים)? האמור הוא בנוסף לאפשרות להכנס לרשת עם סיסמה.
-
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 4 followers
-
-
קיבלתי מבזק את הנתב D-Link 674OU. מישהו יכול להפנות אותי להוראות על איך עושים בו port forwarding?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ישראלי ברומניה, אני רוצה לראות "דה ווייס ישראל" ביוטיוב אבל שאני מנסה להפעיל קליפים מהערוץ הרשמי של "דה וייס ישראל" ביוטיוב הוא אומר לי :"מעלה הסרטון לא הפך סרטון זה לזמין במדינה שלך", יש דרך לעקוף את זה? דיברתי עם חבר שטיפה מבין והוא אמר שאני צריך "להשיג" I.P ישראלי למחשב שלי שפה, אני למען האמת לא מבין גדול בתחום אז אם כן יש פתרון אני אשמח אם תכתבו אותו בצורה פשוטה תודה, יענקלה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובר בקרוב דירה ומחפש המלצה לספק אינטרנט עם פינגים נמוכים ומהירות גבוהה ויציבה לתשתית בזק. ביררתי מול בזק ואוכל לקבל 100 מגה באזור. אשמח אם גם תציינו את המחיר שאתם משלמים לצורך מיקוח עתידי. בנוסף, האם כדאי לקחת ראוטר מבזק או לרכוש אחד עצמאית? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני לקוח של הוט גולש במהירות 100mbps. יש לי מחשב אישי בחדר שמחובר בעזרת מכשיר קטן של הוט (לא יודע מה השם שלו) ישירות לפייבר בוקס שנמצא בסלון. כמו כן, ישנו לפטופ בסלון שמחובר ישירות לפייבר בוקס עם כבל ethernet. כאשר אני מעביר קבצים על גבי FTP מהמחשב שלי למחשב בסלון מהירות ההעברה המקסימלית היא 100mbps (כלומר, 10MB/S). תכלס הייתי רוצה שיהיה לי בבית עד 1000mbps, במידה ואפשר יחסית בקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי להגיע ל1000mbps מהירות בתוך הרשת, מי הרכיב שמגביל אותי כרגע? תודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה . אני לפעמים משתמש ב NetMeeting ,אני יודע שתוכנה חרא אבל אני לא צריך יותר מזה . אז הבעיה היא כזאת : אחרי שאני כבר מחובר דרך PPP עם המודם אנשים לא מצליחים להיתחבר עלי כשאני ה Host בNetMeeting . אני רק יכל להיתחבר עליהם . כשהייתי דרך PPTP לא היתה אצלי כזאת בעיה יכלתי להיות הHost בלי בעיה ,עכשיו אני לא יכל להיות יותר . אז אני לא יודע עם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או שיש לו איזה רעיון כיצד לפתור את זה ,אני מאוד ישמח לשמוע תגובות ורעיונות .
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר של APPLE מדגם A1084, יחסית ישן ולאחרונה התנתקתי מהוט והתחברתי לבזק עם מודם ADSL. אני משום מה לא מצליח להבין איך אני גורם למודם לתקשר עם הראוטר שלי. לא הייתה לי בעיה כזאת כל עוד הייתי מנוי של הוט. יש מישהו שמבין איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אחרי שהצלחתי לעשות רשת ביתית לאחר פירמוט בדקתי את קצב העברה של קבצים היא איטת להחריד יש לי מודם שתומך תקן N וגם הכרטיס רשת במחשב נייד הוא תקן N אני אמוןר לקבל העברה של 300 מגה ובפועל אני מקבל גג 2 למה ? תודה לעוזרים.. דרך אגב סרטי HD עובדים לאט וזאת תאכלס הייתה המטרה
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי השוואה בין 2 נתבים משולבי מודם (Netgear D6400 , TP_Link VR600). ניסיתי להבין מה ההבדל המהותי בין שניהם ולא מצאתי. ההפרש במחיר הוא כמעט פי 2. יש למישהו מושג למה ה NETGEAR יקר יותר? https://ksp.co.il/?list_compare=.37339..39031.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
התקנתי pfSense על PC ישן כדי לחבר בין Switch לנתב שהוגדר כ AP. בגלל מבנה הרשת הסתבכתי קצת בהגדרה הראשונית, אשמח לעזרתכם. המבנה הנוכחי: מודם כבלים כלשהו וראוטר. הרשת בטווח של 192.168.1.0. | מחשב עם M0n0wall שמשמש כראוטר, רשת נפרדת בטווח של 10.0.0.0. | PC עם pfSense (כאן הסתבכתי). | Linksys N750 מוגדר כ AP בלבד. השאלה מהם בדיוק הכתובות שאני צריך להגדיר למחשב עם ה pfSense וה AP. 1. מהי הכתובת שצריך לתת ל pfSense (כלומר לכרטיס רשת הראשון שמחובר לסוויצ', WAN כפי שנקרא בהגדרות). 2. מהי הכתובת שצריך לתת לכרטיס השני שיחובר ל AP, כלומר LAN. אם אפשרי באותה הרשת ולא ליצור רשת נפרדת. 3. כנ"ל לגבי ה AP, מהי הכתובת שצריך לתת לו? תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מקבל מהם כתובת שהתחילו ב190 אבל לאחרונה אני מקבל מהם רק כתובות שמתחילות ב 80. וכן אני יודע ש012 הם על הפנים רק שלכמה חודשים הקרובים אני תקוע איתם (never will happen again). אקיצר אם מישהו יודע אשמח לדעת בוודאות, יש דברים מסויימים שלא עובדים לי עם הטווח הנוכחי....
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם מהסוג הנ''ל שמחובר בUSB, לאחר חיפושים רבים אני פשוט לא מוצא דרייבר שלו לויסטה, בלי זה אני פשוט לא יכול להתחבר... :-\ אני ממש אודה לכל מי שיעזור, זה לא הצד החזק שלי
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום.. קניתי מחשב חדש שאותו רוצה לחבר לאינטרנט דרך המודם שיש,קניתי סוויץ,אבל אני צריך להפוך את המודם לנתב.ויש לי מס שאלות: 1.האם אני צריך להתקין את החייגן של wow במחשב החדש? מצאתי מדריך דרך גוגל בכתובת הבאה(http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=84),אבל מתקשה להבין את סדר העבודה. אם יש מדריך מאד פשוט(וחיפשתי בכל דרך אפשרית באתר שלכם)אשמח לקבל אותו. אבי
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי יכול להיות מצב כזה שבנאדם אם מחשב נייד יוכל להשתמש באינטרנט שלי מאחד הדירות לידי????
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני כבר מזמן מתכוון לקנות נתב במקום ה-Edimax BR-6204Wg הנוכחי שלי שתומך ב802.11g בלבד. עכשיו שיש מבצעי Black Friday (יש 20% הנחה בKSP) נראה לי הזדמנות טובה. אני צריך נתב עם פורטי 1Gigabit. מה אתם ממליצים? TP-Link TL1043ND? (או 1042) או שכדאי את Edimax BR-6478AC? אין לי כרגע שום מוצר בבית שתומך בתקן ac, אבל הם בטח עוד יגיעו ואם אני כבר קונה נתב חדש טוב שיתמוך. (נגיד אם חבר בא עם Galaxy S4 אז זה כבר ישתמש בו) האם נתבי ac עתידיים בארץ עלולים להשתנות בעקבות התקינה של ac בארץ או שהנתב הזה כבר "סופי" מהבחינה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-