רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ריסט לראוטר השאלה אם אני עושה לו ריסט אני צריך את התמיכה כדי להגדיר אותו מחדש ולפתוח מחדש פורטים או שאני יכול בעצמי לעשות הכל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במשך שבועיים שאני כבר חווה פינגים גבוהים מ012. זה קורה בשעות מסוימות ביום,בעיקר בשעות הערב. הבעיה העיקרית היא עם שרתי טים ספיק,משחק,ומהירות איטית להחריד בטורנט. למשל הפינג שלי נע בין 300 ל500 בשרת הטים ספיק,אבל שאני עושה פינג לאותו IP הפינג תקין יחסית. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב012 טוענים שהכל בסדר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ממש מתוסכל מהWIFI אצלי בבית. יש בעיות קליטה, התנתקויות ופשוט מהירות הגלישה לא מספיקה, בעוד שהמחשב שמחובר למודם ראוטר עובד יופי באינטרנט. שקלתי לקנות מוצר כמו זה: http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-PA4010KIT-Powerline-Adapter-Starter/dp/B00AWRUICG האם כדאי? זה עובד יותר טוב מWIFI? איפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות ראוטר חדש בארה״ב. אני צריך ראוטר בלבד, ללא מודם. כיום יש לי את ה- 1043 של לֹ TPLINK . אני מתלבט בין WDR4300 ב 60$ ל Archer C5 ב 70$. האמת היא ש AC לא קריטי לי כרגע, מה שיותר חשוב הוא יציבות של הראוטר בעבודה עם מספר מכשירים בו״ז. מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ההורים שלי רוצים להיתנתק מיס (כי הוא מראה סרטים שהורדנו ליפני 3 שנים) וליראות את הערוצים הרוסים שלהם ב און-ליין. בישביל כך אנו נחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. תוך כדי כך אני רוצה בחדר שלי להוריד סרטים במהירות שלא פחותה מ 15 מגה (כמו שיש לי עכשיו) שני המחשבים יחוברו בחיבור אל חוטי ואין לי שום כוונה לחבר בחיבור חוטי כרגע יש לי את הראוטר של בזק DLINK 2760U/E1 שקיבלתי כאשר היתחברתי ל 15 מגה שלהם. האם ראוטר חדש של ה VTECH שהוא VDSL יספיק לי או שאני צריך לקחת את החבילה של ה100 מגה בימקום 40 כי אז אני מקבל ראוטר בתקן AC תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מודם: הוטבוקס, ראוטר: TL-WR1043ND V2 אני לא מצליח לגלוש כאשר אני מחובר לראוטר, אלחוטית או חוטית, לעומת זאת כאשר אני מתחבר למודם ישירות אני כן מצליח לגלוש. דיברתי עם הוט והם בזק בינלאומי ואצלהם הכל נראה תקין. כאשר אני מנסה לעשות renew ב- wan אני לא מצליח לקבל נתונים מהמודם. ניסיתי לרסט את הראוטר, לנתק מהחשמל אבל שום דבר לא צלח. [ATTACH=CONFIG]9843[/ATTACH] כאשר אני לוחץ על detect בסוג החיבור מופיע לי static ip, למרות שאני מוגדר בבזק בינלאומי dynamic ip. ניסיתי לעשות mac clone גם לא עזר. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מחליף ראוטר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . עברתי למסלול בזק max100 יש לי לבחור ראוטר tp link n600 דואל או נאטגיר יש עדיפות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הקליטה חלשה בקומה למעלה, אני זקוק למגביר קליטה כזה, שאת האינטרנט יקבל מן הנקודה הקווית הקיימת בקומה למעלה. על איזה מוצר תמליצו ? האם המוצר הבא יעשה את העבודה ? http://www.aliexpress.com/item/Brasil-Brazil-Russia-Free-Shipping-Repeater-Repetidor-Wireless-Mini-Router-300mbs-Acess-Point-Wifi-300Mbps-wifi/1915337093.html?spm=2114.031010208.3.75.U0a257&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201527_1_71_72_73_74_75,searchweb201560_1
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש נתב קווי פשוט לצורך חיבור מספר מחשבים לאינטרנט באופן קווי (wifi יש לי כבר דרך אמצעי אחר, לכן לא צריך תמיכה בזה בנתב עצמו). הבעיה העיקרית שלי היא שהמקום המיועד לנתב הינו מצומצם מאוד (קופסה בקיר שהוכנה ע"י הקבלן בזמן הבניה) והוא 18x11x7 ס"מ פחות אות יותר. ממש קטן. יש בכלל נתב אפשרי לגודל הזה? אם כן, מהו? תודה מראש, תומר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! בשעה טובה אני עובר לדירה חדשה ומחפש ספק+תשתית איטרנט. ראיתי שאקספון 018 מציעים את המחיר הכי זול בשוק כרגע - 69 ש"ח לשנה הראשונה לכל המהירויות. מישהו יכול לחוות דעה על השירות שלהם? והאם החיבור אמין ויציב והמהירות מגיעה למה שמשלמים עליו? בנוסף, ראיתי שהם לא מציעים ראוטר אלא צריך לקנות אחד עצמאית - אז איך עובד תהליך ההתקנה? הם מתקינים לי את התשתית ואני רק מחבר אליו את הראוטר? יש הגדרות מסוימות שצריך לעשות בשלב זה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מיני פיסי חדש ,I5+8 גיגה זיכרון+128 SSD אינטרנט בזק עד 100 מגה,בפועל 50 מגה (אני רחוק מהמרכזיה) בכבל ישיר למודם גולש 48-50 מגה באלחוטי ליד המודם גולש 28-30 מגה באלחוטי בחדר במרחק של כ-10 מ"ר אין מחיצות מפרידות גלישה ,כ-16 מגה האם זה סביר ?או בעיה עם כרטיס אלחוטי (אגב יש 2 אנטנות) יש לי עוד יומיים אפשרות להחזיר אותו נא עזרתכם. תודה אהוד
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
בחודש יולי השנה פרסמתי סקירה מקיפה לגבי נתב ה-AC החדש של חברת D-Link דגם DIR-825/AC. בדיקת הביצועים של נתב זה בתקן AC העלתה תוצאות נמוכות מהצפוי ומידע על כך הועבר לחברה. לאחר שחקרה את הנושא הוציאה D-Link קושחה מעודכנת הפותרת את הבעיה. הקושחה החדשה הועברה אלי ולאחר שעדכנתי את הנתב, בצעתי בדיקת ביצועים מחודשת. בדיקה זו העלתה שאכן הבעיה נפתרה והתוצאות המתקבלות אכן עולות בקנה אחד עם המצופה. בסקירה המצ"ב מופיעה טבלת ביצועים מעודכנת. במקביל בוצעה אותה בדיקה ביצועים מול נתב AC1200 אחר (של חברת Edimax) והביצועים של שני הנתבים (המובססים על אותו SOC) נמצאו דומים מאוד. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
012 מציעים ספק+תשתית+ציוד חינם(לשנה) ב89 שקלים. אני עכשיו עם בזק משלם 118 שקלים. 40MB בשני המקרים(100 לא רלוונטי לשכונה שאני גר בה). הציוד של בזק עשה את העבודה השנה. מה שכן אני לא מוכן לשלם 30 שקל יותר על אותו אינטרנט פחות או יותר, במיוחד שאני לא איזה גיימר או משהו כזה. כשאני אומר עשה את העבודה זה אומר שאף אחד, אני או השותפים שלי התלונן במהלך השנה על אינטרנט שלא עובד/איטי או כל דבר אחר. איך הציוד ש012 מספקים, ואיך האינטרנט שלהם? הייתי בכיף קונה ציוד משלי ומתחבר לאקספון, אבל התקציב שלי הוא גג 300 שקלים, ולא ממש מצאתי ראוטר+מודם מתאים.
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אחרי המתנה ארוכה יצא לנתב ה-N המשולב של בזק (ה-DSL-2760U של DLINK) עדכון קושחה. גרסת העדכון היא 2.26 והיא נמצאת כאן -- http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx. מי שרוצה LINK ישיר להורדה -- http://www.bezeq.co.il/Documents/דרייברים/DSL-2760U-BN_2.26_12282009_cfe_fs_kernel עדכון זה צריך לשפר את הבעיות בהן נתקלו המשתמשים בנתב הזה.
-
- 6 תגובות
- 23.4k צפיות
-
-
קצת ארוך, השתדלתי לקצר רציתי להתחבר לבאנדל של 012, ומכיוון שאני לא אוהב את עניין השכרת המודם החלטתי לקנות מודם לבד. רכשתי בבאג מודם משולב TP LINK TD-W9980, שעל הדף הוא מודם מצויין - תומך ב VDSL ואחורה (אני צריך רק ADSL כי התחברתי ל 15M), שקעי USB, פורט ל WAN, שני תדרים ל WIFI... בקצרה, כשחיברתי והגדרתי אותו, הוא לא הצליח להתחבר ל DSL (נורת ה DSL מהבהבת, ובעמוד של המודם הסטאטוס שלו הוא initializing->Disconected וחוזר חלילה). דיברתי עם 012 והם שלחו לי טכנאי של בזק, שחיבר מודם אחר והצליח להתחבר. הטכנאי קבע שהמודם שלי מקולקל ושאלך לחנות להחליף. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בחדש, וגם החדש עשה בדיוק את אותן הבעיות. יצרתי קשר עם השירות הטכני של היבואן, והם טענו שבזק מפעילה…
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי באובנטו תקייה משותפת אני רוצה להיכנס אלייה מהווינדוס כאשר אני מאשר באובנטו בשיתוף כניסת אורח -הכל עובד סבבה אבל כאשר אני מבטל את זה -א''א להיכנס אפ' שאני נותן לו יוזר עם סיסמה [כמו בווידוס בשיתוף] -הוא לא נותן להיכנס אשמח לעזרה!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמעט כל קונפיגורציה שאני מנסה ב80% מהמיקרים אני לא מצליח ליצור חיבור מוצלח בין שני מכשירי IOS שיש לי. אני בכוונה שם את זה פה כי לא נראה לי שזה ישירות בעיית קוד. אני משתמש בSOCKETS בC++ ובעוד שבמכשירי אנדרויד אין לי בעיה להתחבר בין אם למכשיר במדינה אחרת במסלול של מכשיר, ראוטר(WIFI), אינטרנט, ראטור(WIFI) מכשיר... ובין עם ברשת לוקלית ובין עם HOTSPOT... בIOS הרבה פעמים לא נוצר החיבור הראשוני, בין אם בהתחברות עם STREAM מה שקרוי "TCP" ובין עם קבלה של פאקט מUDP. במכשירי IOS זה פשוט עובד אחת ל... ולא ברור למה זה עובד או לא עובד. אוליי אפשר להתחבר בVPN כי אין ממש HOTSPOT אלא אם כן זה מכשיר סלולרי. זה די מעצבן שאם יש לך טאבלט בלי סלולרי אתה לא יכול לעשות HOTSPOT(תומכי האנדרו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל פיג גבוה במשחקים בדקתי עכשיו את ה פיג שלי באתר של בזק אני בקבל פיג של 15 בעבר היתי על 8-9 יש לעוד משהו את הבעיה הזאת ?? נראה שהתחיל השבוע אני בבזק \בזק בינלאומי 40M תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התשתית שלי בת 15M. האם המודם הבא מתאים? (משום מה הוא לא מופיע בטבלת "המומלצים") http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=EDIMAX-AR-7286WNA&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=68&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר ראוטר ישן של בזק (d-link 2760u/e1) כ-AP (חיבור באופן קווי) לראוטר שקיבלתי מ-012 - d-link dsl225. סיגמנט חלוקת הכתובות ברירת המחדש של הראוטרים היא: d-link 2760u/e1 - 10.0.0.x (להלן AP) d-link dsl225 - 192.168.1.x הבעיה שאני נתקל בה היא ש-d-link 2760u/e1 ממשיך לחלק כתובות ip שגויות (בסגמנט *.10.0.0) למרות שכיביתי את שרת ה-DHCP שלו. בניסיון להגדיר את הכתובת של ה-AP בסגמנט 192.168.1 מתקבלת הודעת שגיאה שהסיגמנט מוקצה לרשת אחרת (ככל הנראה bezeq free wifi) כאשר אני מגדיר את הכתובת המשנית של ה-AP על סגמנט .192.168.1 שרת ה-DHCP של ה-AP ממשיך לפעול למרות שהוגדר ככבוי ומחלק כתובות / לא מחלק באופן רנדומלי - ז״א שמחשב שמחובר ל-AP באלחוט יכול לקבל פעם אחת כתובת תקינ…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה עם פתיחת פורטים וחשבתי אולי תוכלו לעזור. אני משחק בfifa 2015 ופשוט לא מצליח להגיע לopen nat. פתחתי את כל הפורטים באתר של הראוטר, לא עזר. (עשיתי את זה אחר כך שוב עם עזרה של טכנאי בזק) כיביתי את האנטי וירוס לגמריי(avg) ואפילו פתחתי dmz host ועשיתי כתובת אייפי סטטית. לפי הנציג של בזק עשיתי כל מה שצריך ועדיין כאשר אני בודק אם הפורטים פתוחים זה רושם שלא(באתרים של בדיקת פורטים). בנוסף גם פתחתי את הפורטים ידנית בפיירוול של ה avg. מה עוד יכול למנוע ממני לקבל חיבור פתוח? כאשר אני מנסה להתחבר למשחק הרבה פעמים אני מקבל your nat is ristrictive.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הראוטר הזה בארץ? בפלונטר אין זכר. אם לא קיים, האם יש לכם המלצה למוצר מקביל Dual AC / 3x3 / 1G / Vectoring. אין צורך ב-WAN יעודי. מחיר - עד אלף ש״ח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-