רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום.. היום הורדתי קובץ ששוקל 800 מ3 בצהריים עד עכשיו ההורדה היתה מאוד איטיה פתאום עכשיו ההורדה רצה פי 3 מהר יותר.. איך זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הובכן ההורים בנו בית חדש ולפי הייעוץ שלי החשמלאי ניתב לנו שקעי תקשורת בצינורות נפרדים מהחשמל. ניתבתי כבר לכל חדר כבל CAT 7 הרעיון הוא בניית רשת ביתית של 16 פורטים במהירות של 1GB. כל הכבלים מרוכזים למקום אחד + שקע טלפון + כבלים למודם. אני מעוניין לקנות ארון תקשורת שיכיל את כל העסק אני מדבר על הארון מברזל לשים מגשר בין הסוויץ' והכבלים שיהיה מסודר + חיבור לאינטרנט. השאלה שלי איזה סוייץ' של 1GB של 16 פורטים אתם ממליצים לי לקנות + איזה ראוטר אשמח אם לראוטר או לסוויץ' יהיו אפשרויות של ניהול כתובות אייפי לכל MAC והגבלת רוחב פס אינטרנט לכל מחשב ספציפית ועוד (שמח ללמוד דברים חדשים). לא מעוניין ברואטר אלחוטי אבל אם ישנו רואטר אלחוטי אשר עולה בכל פרמטר על כל ראוטר אחר חוטי אין לי בע…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שלהם והוא עבד טוב אך לאחר זמן מה הוא לא עובד כאילו יש לו חשמל והנורות עובדות אבל שאני מחבר את המודם ואת המחשב השני (יש לי שניים שמחוברים אל יש 4 יציאות) אז הוא אומר כאילו המחשבים לא מחוברים ואין אינטרנט אך שאני מחבר את המודם למחשב יש אני מקבל את האינטרנט החלפתי כבלי רשת אך דבר זה אינו עוזר יכול ליהיות שנשרף הראוטר?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים, אחד נייד, המצויד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה, ואחד נייח שאינו בעל כרטיס שכזה. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית(קומה אחת) כדי לאפשר שימוש באינטרנט דרך הנייד בכל הבית. כמו כן, אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייח לראוטר ללא צורך בקניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף אלא דרך כבל. האם ישנה אפשרות שכזו? מה הציוד הנדרש כדי להקים רשת שכזו בבית? הבנתי שצריך ראוטר ואנטנה לנייד. האם ישנם המלצות לדגמים מסויימים? כדאי לציין שיש לי טלפון אלחוטי שעובד בתדר 2.4GHZ. האם זה עלול לעשות בעיות? בנוסף אני שוקל להחליף ספקית. אני גולש בADSL עם חבילת 2MB\200KB . כרגע אני באינטרנט זהב, ויש לי אפשרות לעבור לבזק בינ"ל(014) או נטויז'ן, או לחלופין להישאר עם אינטרנט. האם המעבר כדאי? ת…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה לפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדר היום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגיל המחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיה מותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה לפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לא איפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עבדתי כבר הרבה זמן עם הWRT54GL יחד עם התוכנה המקורית שלו ואתמול החלטתי לשדרג אותו לWRT.... בקיצור שידרגתי אותו ביחד עם המדריך של QTEC לגירסה 23SP2 (האחרונה) והכל עבר בהצלחה אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט, אני מניח שזה בגלל שהופיעו שם דברים חדשים שאולי צריך לסמן/לא לסמן. אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים ומשתמש בחיבור PPTP להתקשרות. צירפתי זוג תמונות עם ההגדרות - אחת מהגירסה המקורית ואחת מהDD-WRT. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לפני כמה חודשים מודם ה-DSL שלי שבק חיים (הוא היה מדגם אלקאטל), לכן התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והטכנאי שבא הכריז על מותו ובמקומו ניתן לי מודם מסוג Aztech ADLS 2+ Ethernet Bridge Router 600E של TNN Networks. תחילה, הכל עבד מצויין ללא שום שינוי משמעותי בהגדרות של הנתב חוץ מהעניין שאת סוג החיבורי שיניתי מפרוטוקול PPPTP לפרוטוקול PPPoE, מכיוון שללא השינוי הזה לא הרשת הביתית ולא האינטרנט עבדו. למשך כחודשיים-שלוש לא היו בעיות עם החיבור, אבל אח"כ התחילה תופעה מעצבנת שעוד לא מצאתי לה הסבר. אז ככה, כל כמה זמן, בצורה ראנדומלית לחלוטין חיבור האינטרנט מתחיל "לקרטע", כאשר הסימפטומים הם דפי אינטרנט שנותנים שגיאת "Connection Timed Out", לאחר נסיון חוזר הם עולים אבל לאט מא…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית באחד מותקנת מערכת הפעלה XP ובשני אני הולך להתקין ויסטה זה יעשה לי בעיות עם הרשת עם יהיו מערכות הפעלה שונות בשני המחשבים?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. כל הזמן היה בסדר.. בשבוע האחרון החיל לעשות בעיות.. אני המחשב היחיד בבית שמחובר ישירות למודם (כבל) וכל שאר המחשבים מחוברים תחת רשת אלחותית.. עכשיו הקטע הוא שיש בכל המחשבים בבית אינטרנט.. אבל הרשת (שיתוף קבצים) אני לא יודע מה קרה בשבוע האחרון המחשב שלי לא קורא שום מחשב אחר ואף מחשב לא מצליח לקרוא אותי.. בין שאר המחשבים בבית יש רשת בסדר.. יש למישו מושג מה הבעיה ?? (וכן החיבור משותף.. זה לא הבעיה) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכולם פה בפורום ממליצים על תקן N, אני יודע שזה התקן המתקדם ביותר שתומך בהעברת נתונים בקצב של 300MB/s , הנתון הנ"ל מתייחס להעברת קבצים בין הרשתות או פשוט בתמיכה של מהירות גלישה של 300MB ? בנוסף ציטוט מויקיפדיה לגבי תקן N: "תפוקת המידע הטיפוסית צפויה להיות בסביבות 74 מגהביט לשנייה, עם תפוקה מרבית של כ-248 מגהביט לשנייה." אז 300 זה סתם עוד מספר מנופח שדוחפים לצרכנים או יש בסיס כלשהו? שאלה נוספת : עד כמה נחות השימוש בתדרי 2.4GHz לעומת 5GHz? הבנתי ש-2.4 הוא תדר עמוס יותר מאשר 5. הגישה להגדרות הראוטר מתבצעת כמו הראוטר הנוכחי שלי (דרך האינטרנט עם הכתובת 192...) ? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שניסתי לעדכן את הגירסא של הראוטר שלי מדגם: edimax BR-6104 אין באפשרותי לגלוש יותר זאת למרות שהאייפון שלי מגלה את הרשת האלחוטית וגם המחשב הנייד מראה שהוא מחובר והכל תקין אך בפועל אף אתר לא עולה !!! מה אפשר לעשות בנידון בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר D-LINK DI-614 שאליו מחוברים שני מחשבים. אני רוצה להתקשר באינטרנט פעם לספק מסחרי ופעם לאוניברסיטה. האם ניתן ? כיצד ? נ.ב בלי ראוטר השתמשתי בשני חייגנים שונים.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני אחרי פירמוט של המחשב שמקבל רשת אלחוטית דרך נתב linksys WRT54GL. עשיתי לו אייפי סטטי: 192.168.103. אבל כשאני מנסה להתחבר אליו דרך המחשב המחובר חוטית, כמו שעשיתי לפני הפירמוט: \\192.168.1.103 הוא רושם לי שהוא לא נמצא, וכנ"ל להפך אם אני עושה מהמחשב המפורמט למחשב המחובר חוטית. צריך לעשות עוד משהו שאני לא זוכר לפני שזה יעבוד?תודה..
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שמעתי שאם יש לך 2 מודמים ו2 חיבורי טלפון אתה יכול לחבר את שניהם למחשב ואז כביכול להנות ממהירות כפולה איך העניין הזה עובד? אני מבין שדרוש תמיכה של 2 תשתיות דרך 2 הקווים? והאם הספקיות בארץ בכלל תומכות בזה? והאם המהירות היא באמת X2? כאילו אם היה לך 180 עכשיו זה 360? או שזה פשוט שני חיבורים נפרדים של 180?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי רשת ביתית עם 2 מחשבים בשניהם WIN XP PRO .. הכל טוב ויפה השיתוף עובד בסדר אך יש בעיה שאני מאמין שהיא דיי מוכרת אני מקבל הודעה כזאת: http://www.2send.us/uploads/4263f52a31.JPG תראו תתמונה תבינו. אני מקבל תהודעה הזאת כאשר אני מנסה להיכנס לPROGRAM FILES במחשב של אחי.. הבעיה זהה ב2 המחשבים . ואני מאמין שיש את זה בעוד תיקיות כאלה חשובות מה שנקרא. איך פותרים תבעיה? אגב פעם הרשת עבדה מצויין אבל עשיתי אצלי פורמט במחשב.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין ראוטר של בלקין עם מודם לאינטרנט. תקליטון האתחול מתחיל לעבוד אבל נתקע בבחינת המחשב. כיביתי את הפיירוול+אנטי וירוס ?????????????
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ישנו שרת NT4 DOMAIN SERVERכן אני יודע זה נורא ישן. לפחות 30 עמדות המתחברות לשרת הזה חלקן WIN XP PRO והשאר WIN98 SE הבעיה הספציפית היא במחשב שיש לו WIN 98 SE הוא מתחבר לשרת בלי בעיה ורואה את כולם בשכנים ברשת וגם מצליח לגשת למשאבים של כל המשתמשים אבל שאר המחשבים רואים אותו מחובר אבל ברגע שמנסים לגשת למשאבים שלו ישנה הודעת שגיאה "אין כרגע שרתי כניסה פנויים למתן שירות בקשת כניסה" וההודעה הזאת מופיעה בכל העמדות ואפילו בשרת עצמו. מה שעוד יותר מוזר שהמחשב הזה מצליח לגשת אל עצמו דרך שכנים ברשת בלי בעיה. בבקשה חברה מי שיודע איך לפתור את הבעיה תעזרו זה נורא חשוב מדובר בעמדה עם הרבה נתונים. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: הורדתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם מחדש עם כל ההדרות. החלפתי פי…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כשאני משתף אינטרנט בין 2 מחשבים בעזרת נתב הם מתחלקים ברוחב הפס או שכל אחד מהם מקבל רוחב פס שלם? (נניח אם המקסימום שאני יכול להוריד זה 300k/s ומחשב אחד מוריד ב-200k/s אז המקסימום שהשני יכול זה 100k/s??)
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-