עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ^pb^,

אני מצליח להתחבר לאתרים, להשתמש במסנג'ר ובתוכנות - אך כשאני מנסה לגשת לפורטים שהם לא הסטנדרטים (לא 80 או 21), אני נתקל בבעיות רבות. כשאני בודק האם הפורטים פתוחים, התוצאה יוצאת שלילית. זו כנראה הבעיה. אין לי מושג למה הפורטים סגורים, הרי הפיירוואל של הראוטר מנוטרל, וגם של הווינדוס - ויתרה מכך, פתחתי במיוחד את הפורטים בראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR6204-Wg, במערכת Windows XP PRO SP2.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by navk2,

יש לי את הראוטר SL2 141 של EDIMAX. לאחרונה אני מרגיש איטיות מטורפת ביאטנרנט וכשראתי כמה קל להתחבר דרך פלאפון לרשת אלחוטית פחדתי שאולי מישהו תופס עליי טרמפ.. היום הסתכלתי בהגדרות של הראוטר שלי וראיתי שיש אופציה לבטל לגמרי את הרשת הלחוטית, ביטלתי אותה מכיוון שאני בכל מקרה מחובר בכבלים ועכשיו אני שואל, האם זה מספיק ? בהנחה שלא קיים בסביבה משועמם שיינסה איכשהו לעקוף את זה (אם בכלל אפשר..) - האם זה מספיק מוגן מפני אנשים שרוצים להיתחבר עם מחשב נייד או עם פלאפון ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by lisly,

טוב אז ככה אני רואה הרבה דיונים שמדברים על מי פונקציות שיש בנתב שאני לא מבין מהם קודם קניתי את הנתב לפני יומיים וחיברתי אותו. עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו רשום ליFirmware Version : v4.30.7 ועוד שאלה מה זה Brigde ומה זה ACCESS POINT ? ומה אני אמור להשתמש אם יש לי מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית ו2 נייחים שמחוברים קווית לנתב. ושאלה אחרונה , אם אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב שלי שמחובר קווית לנתב ולבין המחשב הנייד שמחובר בצורה אלחוטית איך אני עושה את רגיל? כמו שעשיתי עם המחשב השני שמחובר קווית? תודה מראש מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  6. כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by amirco81,

יש לי מחשב נייד שאני מעוניין להתחבר איתו למחשב נייח מרוחק, ולהשתמש בתוכנה המשתמשת ב-DB הממוקם על הנייח. האם זה אפשרי לביצוע בעזרת תוכנות או שירות VPN ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שירות VPN, תוכנת VPN ומכשיר VPN דוגמת s box. תודה אמיר.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by DJ Clue,

צריך המלצה לרואטר טוב במחיר טוב.תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by liel3,

קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by revach,

בקשר לניתוקים, האם יש אפשרות שגם הספק במקרה זה בזק בין לאומי, יכול להיות סיבה לניתוקים? וזה לאחר שהתשתית כלומר קו הטלפון נבדק ותקין, מודם תקין, וחיבורים בבית תקינים ,אני שואל היות והספק טוען שאצלו לעולם לא יכול להיות ניתוקים, הם אומרים שכל לקוח מחובר לאותו שרת ואם יש בעיה זה משפיע על איזור שלם, השאלה האם זה נכון ? או שיש הגדרות שהם מגדירים בשרת שיכולים להשפיע ולגרום ניתוקים או לשפר אפילו מהירות, מה דעתכם . יעקב

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by coorva,

אני גולש ב-ADSL עם בזק בינלאומי. במהלך בדיקות שעשיתי עם התומך הטכני עקב בעיות ניתוקים שמתרחשות אצלי לעיתים, פתחנו את מנהל המשימות ונכנסנו ללשונית NETWORKING. בחלון למטה תחת bytes received per interval מופיע לי כל כמה שניות לשבריר שניה המיספר 60. כל זאת כשאני מחובר לאינטרנט דרך מודם כרטיס רשת וללא שום חלון פתוח במחשב גם לא האקספלורר. התומך אמר שזה לא תקין וצריך להיות 0 תחת הכותרת bytes sent/received per interval אחרת הדבר מרמז על וירוס או קובץ ריגול שפעיל במחשב. האם אכן הערך צריך להיות 0 וכל מיספר אחר מעיד על וירוס במחשב או יכול להיות לכך הסבר אחר. (בדיקה מקיפה של המחשב לוירוסים וקבצי ריגול- הכל נימצא תקין). תודה

13. לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  14. בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 2000 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 20 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 20 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  15. Started by eli_kats,

המליצו לי פה להתקין לראוטר שלי linksys wrt54gl v1.1 את קשוחת Tomato Firmware v1.21.1515. התקנתי אותה אך לא נצפה שיפור אלה איטיות בתוכנת טורנט. פעם הטורנט היה מגיעה לי למהירויות גבוהות 180kbs+ בזמן קצר יחסית, אבל היום הוא בקושי מטפס ומגיעה ל 100. אני רוצה לציין שהדפדפן אינטרנט פועל מעולה אם התוכנות שיתוף. מי שיש לו את הקשוחה ויש דרך להגדיר אותה נכון אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by x^fighter^x,

האם הנתב הזה הוא נתב טוב? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3182240 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. 1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. כמו שרשום בכותרת, יש לי כ. רשת מובנה בלוח, האם כדאי להוסיף עוד אחד חיצוני ולגשר ביניהם? האם הביצועים ישתפרו בצורה מורגשת/משמעותית?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by simptome,

שלום לכולם האם ידוע למישהו על תוכנה שעושה רשת בין 2 מחשבים 98? כפי שהאקס פי עושה! מכיוון שבמחשב הראשי יש לי אקס פי וגם 98 ובמחשב המישני רק 98 אז אני מניח שכאשר אעשה רשת בין האקס פי שבראשי ולבין ה 98 שבמישני אז ה 98 שבמישני כבר יהיה מוזן בהגדרות ולכן אני לא יודע אם ההגדרות שאצור בין ה 98 הראשי ו ה98 המישני לא ימחקו מהמישני ואיך להגדיר ידנית את ה 98 שבראשי בכדי שיתחבר לי ל 98 שבמישני וכמובן שתהיה אפשרות לאינטרנט אם חשוב אז בראשי יש לי 2 כרטיסי רשת האחד מקבל אינטרנט והשיני לרשת ואילו בשיני יש רק כרטיס רשת אחד תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

21. שלום. ברשותי נתב מסוג siemens SL2-141 בשבוע האחרון עשיתי פירמוט. לאחר הפירמוט פשוט חיברתי את הנתב לפי כל החיבורים שהיו לפני הפירמוט. הנתב מתחבר לאינטרנט! הוא מראה סימנים של עבודה תקינה (הלדים). אבל כשאני מאפשר את החיבור רשת (עושה לו ENABLE) אז הוא רושם הרבה זמן ACUIRING NETWORK ADRESS ובסוף מופיע לי הודעת בועה שרשום בה ש THIS CONNECTION HAS LIMITED CONNECTIVITY OR NO CONNECTIVITY AT ALL האם הבעיה היא שלא מוגדרות כתובות IP ? ואיך אני יודע איזה כתובות לרשום אם כן? ואם אני רוצה שה IP ישתנה עבור כל חיבור מחדש האם זה אםשרי עם נתבים ? תודה ! עריכה: מה אתם רציניים? חחח לאף אחד אין קצה של מושג? בעסה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…

23. אני מעוניין לרכוש את הראוטר הבא. מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by oded6188,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך האב: 1 - Windows 2000 - המחשב עם המדפסת. 2 - Windows 2000 - בלי מדפסת. אני רוצה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב מספר 1 למחשב מספר 2 אבל יש בעיה: כדי לעשות את זה אני צריך ששם המשתמש שעובד כרגע במחשב מספר 2 יהיה קיים גם במחשב מספר אחד. ואני לא רוצה ככה כי ככה יש לאחרים גישה לכל המחשב שלי כאשר אני נועל אותו (כי הם יודעים את הסיסמה על המחשב שלהם)... יש פיתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

אוקיי יש לי שני מחשבים ואני רוצה להקים רשת ביניהם עכשיו רק לאחד מהמחשבים יש מודם, והשאלה שלי היא: אם אני אעשה רשת בין שני המחשבים האלה, רק המחשב עם המודם יוכל לעבוד עם האינטרנט נכון? או שגם השני בלי המודם יוכל? תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים