רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקינו אצלי ראווטר של LEVEL ONE. מאז (וגם קצת לפני אבל בעיקר מאז) האינטרנט ממש זוחל ויש לי LOW ID באמיול. אז ככה: 1.אני מבינה שהמהירות מפוצלת בין שני המחשבים, אך האם זה מצדיק זחילה ממשית? (מהירות 1.5/128) 2. איך לפתור את בעיית הLOW ID? היא מן הסתם נגרמת בגלל הרוואטר, כי היא לא הייתה קיימת לפני זה. בבקשה אל תפנו אותי למדריכים, כי ניסיתי כבר משם וזה לא הלך... תודה רבה:-) ואני יודעת שהשאלה גם בתפוז...זה בשביל להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי HUB מסוג זה,השאלה שלי אם צריך דרייברים לHUB הזה כדי ש WINDOWS יידע להתמודד איתו או שמספיק לחבר אותו לחשמל ואת המחשבים אליו???
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח פורטים רק על ידי ראוטררר? ומה יכול לפתור את הבעיה של קבלת הקבצים באיי סיי? אם אני אתקין על המחשב שמשתף את האינטרנט WIN2000 זה יעזור? או כל דרך אחרת לפתור זאת רק תגידווו בתודההההה רבה מאדדד מאד אלי
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אנחנו הולכים לעשות רשת בבית, של שני מחשבים, ויש לנו אינטרנט 2 מגה, יש אפשרות להגביל את המחשב של אחים שלי (אחים קטנים, צריכים ממש קצת מהירות הורדה) ל 0.3 נגיד ולשים לי 1.7 ? ואותו הדבר להעלאה.. תודה, כריש אדום.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, חיברתי בביתי נתב אלחוטי לינקסיס 11b(כחול) שהיה במשרדי. יש לנו בבית שני ניידים של דל (Centrino) ומחשב נייח אחד. רכשתי אתמול כרטיס WMP54G-EU PCI Adapter של לינקסיס למחשב הנייח. חיברתי את הכרטיס במחשב והתקנתי את הדרייבר שלו מהדיסק המצורף. שני הניידים קולטים מצויין בבית ובחצר אך המחשב הנייח הנמצא בחדר בגג כ13 מטר מהנתב קולט ברמה של 2-3 נורות ירוקות. כאשר אני נמצא עם אחד הניידים לייד המחשב הנייח רמת הקליטה בנייד מצוינת ובנייח כרגיל פחות טוב עד כדי ניתוק ריגעי כל שעה. מוזר, כאשר אני נמצא עם הנייד לייד הנייח ולוחץ על חפש רשתות בנייח, אני רואה את הרשת שלי ואת הרשת של שכני (אם כי אני מחובר לשלי בקונפגורציה) לעומת זאת הנייח מזהה רק את הרשת שלנו ואת השכן אינו מזהה. מה לעשות א…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ביתית. יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת. כמו כן קניתי מחשב מייד שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד באופן אלחוטי. לנייד יש כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה. מה אני צריך לקנות למחשב הנייח כדי ליצור את ההתקשרות. אני מבין שיש נתב אלחוטי ויש סוויצ'ים ועוד כל מיני דברים נחמדים. מה אני צריך ואיך לחבר. ממה שאני מבין המודם ADSL יחובר עם כבל רשת לנתב והנתב יחובר עם כבל רשת למחשב. האם הנתב הזה יספיק לי: ?Router D-Link DI-604? עולה 215 ש"ח ב KSP ויש גם את זה רק שזה מקרא Switch: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htm מה ההבדל? מה אני צריך לקנ ות? אנא תנו המלצה כולל מחירים וחנויות אם אפשר. תו…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי סוף סוף קיבלתי ת'מחשב החדש ועכשיו אני רוצה להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן . כרגע לשניהם יש כרטיסי רשת רגילים . אירגנתי תקציב של 500 שח לראוטר ועוד 200 מקסימום לכרטיס רשת אלחוטי אחד (אני מתכנן לחבר אחד מהמחשבים לראוטר דרך כרטיס רשת רגיל נכון לעכשיו) עכשיו יותר מהכל חשוב לי עניין האבטחה של הרשת טגם נוחות ההפעלה למרות שאני מאמין שאני יסתדר גם עם דברים מסובכים עוד דבר שאם אפשר שיהיה בראוטר זה האופצייה לחלק את רוחב הפס לכל מחשב. ראוי לציין שנכון להיום ההבנה שלי ברשותות היא מאוד מזערית ולכן אני צריך ת'עזרה שלכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי xp sp2 שעבד בצורה טובה ביותר עד לפני כמה ימיים, אחרי ריסטארט פשוט נעלמו כול החייגנים, דיברתי עם בזק, הכול היה תקין, המודם מראה שהוא מסונכרן, אבל לא ניתן ליצור חייגנים. האפשרות במסך השלישי של מודם בפס רחב וכו כמו שאר האפשרויות היה אפור. ביררתי כמה דברים, ממה שהבנתי השירות של remote access connection manager אמור להיות פעיל כמו גם remote access auto connection manager שירותים שאצלי לא פעילים ואני מקבל עליהם שגיאה של 999 או 1048 שאני מנסה להפעילם. מחכה לעצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי נתב D-LINK 707P חיברת את המחשבים (3 - WINXP) והכל עובד מצויין חוץ מהאינטרנט אני ממלא את כל ההגדרות (בנתב) והוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אם מישהו יש ניסיון עם סדרת הנתבים האלו אנא תעזרו. ד.א עברתי לנתב הזה רק כי הסויטז' שלי שבק חיים לאחר 4 שנים!!! של עבודה רצופה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
תראו יש לי שני מחשבים בבית הקיצר רציתי לעשות רשת אז כניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי אותתן בין שני המחשבים הקיצר התקנתי תרשת לפי העזרה של ווינדוס וסבבה (הצלחתי לשחק משחק רשת) אבל אני לא מוצא תתיקיה שבה אפשר לשים את כל הקבצים שאני רוצה לשתף בין שני המחשבים נגיד אני רוצה לשתף את התיקקיה של ווינדוס אז איך אני עושה שגם המחשב השני יוכל לראות תתקיה הזו? ???
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי אני מחובר בכבלים לחבילה של 5 מגה ובדקתי את החיבור שלי באתר הבא http://pcpitstop.com אין נראה לכם ??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. שמעו, קניתי את המחשב החדש, הכל בסדר איתו, הוא אחלה. אח שלי מנסה לשתף אותי דרך הרשת במשחקים שלו, הבעיה היא שאני לא מצליח לראות אותו מופיע ברשת (זה מעצבן ברמות מטורפות). אני רואה את כל מי שמחובר לרשת בזמן נתון, חוץ ממנו, ואני יודע בוודאות שהמחשב שלו דלוק ושהוא כן מחובר. עכשיו, לפעמים אני כן רואה אותו לפרק זמן מאוד קצר ואז הוא שוב נעלם, אז הספקתי להעביר 2 משחקים בנתיים, אבל המשחקים שאני באמת רוצה עדיין לא הספקתי להעביר (כגון ME, CRYSIS וכו'). קיצר, למה לעזאזל אני לא מצליח לראות אותו?!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני שואל בשם אישתי, מדובר בפרויקט כחלק מלימודי תואר ראשון במדעי המחשב, אני מקווה שאני מציג את השאלה בפורום המתאים. מדובר בפרויקט לרישות בנין של 3 קומות הכולל 4 מעבדות מחשב (120 מחשבים) ועוד כ-80 עמדות לעובדים/טכנאים. מרבית הפרטים כבר סגורים, אולם אשמח להעזר בידע של חברי הפורום על מנת לסגור מספר פינות. א. החברה שנבחרה כספקית ציוד התקשורת (מתגים,נתבים,שרתי voip וציוד קצה voip) היא 3COM וזאת בעיקר בהתחשב במבחר מוצרי החברה. האם מישהו יודע על איכות השירות של החברה בארץ וחוזי השירות שלה, במיוחד בהקשר של מוסדות לימוד? האם לחברה יש בארץ נסיון עם מוסדות לימוד? ב. כאמור, הטלפוניה בבניין תתבסס כולה על voip של 3COM. מפרסומים הבנתי שהחברה עברה להציע את מערכת VCX גם בסביבת SMB, באתר בא…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-