עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by realistic,

הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.

2. שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Falcon4g3,

אוקיי אחי הסביר לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by matan101010,

רציתי לשאול קודם כל אם אפשר לעשות שתי קווי adsl בבית, ושאלה שנייה אם אפשר לחבר על אותו קו שתי adsl ושאלה נוספת מה עדיף רשת או adsl? ואם אתם יכולים תסבירו בפירוט תודה לכל העונים, מתן.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי VPN של מקאפי מדוע אני עדיין רואה את כתובת ה IP האמיתית שלי?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Oranili,

שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  8. שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by cold fire,

יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by XMB,

אני לא מצליח אני הולך ל Gaming & Applications אני רושם את הפורט ועושה לזה ENABLE עושה SAVE וזה לא מראה לי אחרי ה SAVE את מה שרשמתי וגם הפורטים עצמם לא נפתחים , מה לעשות? מדובר בפתיחת פורטים לאימיול TCP : 4404 UDP : 49695 ד"א יש איזה עידכון קושחה מומלץ לראוטר הנ"ל? , אני יודע שיש 2 סוגים השאלה מה יותר טוב ומה ההבדלים בינהם , אשמח גם לקישור להורדה תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by gal663,

ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת

13. יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by pincher77,

שלום.. התקנתי רשת ביתית עם 2 מחשבים בשניהם WIN XP PRO .. הכל טוב ויפה השיתוף עובד בסדר אך יש בעיה שאני מאמין שהיא דיי מוכרת אני מקבל הודעה כזאת: http://www.2send.us/uploads/4263f52a31.JPG תראו תתמונה תבינו. אני מקבל תהודעה הזאת כאשר אני מנסה להיכנס לPROGRAM FILES במחשב של אחי.. הבעיה זהה ב2 המחשבים . ואני מאמין שיש את זה בעוד תיקיות כאלה חשובות מה שנקרא. איך פותרים תבעיה? אגב פעם הרשת עבדה מצויין אבל עשיתי אצלי פורמט במחשב.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  15. אני משתמש בתוכנה JD לצורך העיניין אין לזה קשר....(רק בשביל שתבינו את הרעיון) אני מחפש סקריפט שיבצע התקשרות מחדש לשם קבלת IP חדש מספקית האינטרנט...ואני לא מצליח למצוא כזה... אז מה אני יכול לעשות?..איך אני יכול למצוא משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by 1shlomi,

יש לי 2 מחשבים 1 מחובר בכבל קוי והשני אלחוטי שנהם מחוברים לרשת דרך ראוטר אלחוטי וניתן לגלוש. לא מצליח לעשות שיתוף קבצים בניהם. מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  17. היי סוף סוף קיבלתי ת'מחשב החדש ועכשיו אני רוצה להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן . כרגע לשניהם יש כרטיסי רשת רגילים . אירגנתי תקציב של 500 שח לראוטר ועוד 200 מקסימום לכרטיס רשת אלחוטי אחד (אני מתכנן לחבר אחד מהמחשבים לראוטר דרך כרטיס רשת רגיל נכון לעכשיו) עכשיו יותר מהכל חשוב לי עניין האבטחה של הרשת טגם נוחות ההפעלה למרות שאני מאמין שאני יסתדר גם עם דברים מסובכים עוד דבר שאם אפשר שיהיה בראוטר זה האופצייה לחלק את רוחב הפס לכל מחשב. ראוי לציין שנכון להיום ההבנה שלי ברשותות היא מאוד מזערית ולכן אני צריך ת'עזרה שלכם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by pafi,

אני נמצא בקיבוץ ויש נטב ראשי איך אני יכול לברר מה הפורטים שלו

19. Started by Tal Glik,

אני עושה שיפוץ בדירה. האם העברת כבל רשת לכל חדר בו אני רוצה טלוויזיה זה מספק את כל החברות כגון הוט? או אני חייב כבל טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  20. Started by g_s,

יש לי שני מחשבים עם XP PRO והרשת פועלת מצוין, כלומר, אינטרנט ומשחקים ברשת בין המחשבים אבל כשאני רוצה להעביר קבצים אני לא מצליח לראות את המחשב השני כשאני לוחץ על "VIEW WORKGROUP COMPUTERS" אני רואה רק את המחשב שלי ולא את השני.... * הפיירוול בשניהם מכובה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  21. שלום לכולם ושבת שלום אני חייב את עזרתכם הפעם אני ממש אבוד ולא יודע מהיכן להתחיל :-\ אז ככה: השבוע התקנתי גירסה של WINDOWS SERVER 2003 בשרת בבית מסוג WINDOWS HOME SERVER שבטח כבר יצא לכם לשמוע אליו! בכל אופן זו גירסה דיי דומה SERVER 2003 ומאד נחמדה עם ממשק דיי קל (לא שאני כל כך מבין בSERVER). התקנתי סדרתי הגדרתי והכל עבד יפה עד לרגע שרציתי לצרף עוד תיקיות משותפות. וכך עשיתי אבל משום מה אחד המחשבים שעבר התקנה מחדש של מערכת הפעלה ויסטה (חשוב לציין שההתקנה היתה אחרי שסיימתי עם הSERVER). לא מקבל את כל התקיות ששיתפתי ואני מקבל מין הודעה מוזרה ??? (צילמתי את ההודעות) ניסיתי לבדוק היכן אני לא מקבל את ההרשאות אולי בשרת? אולי זה בעיה במחשב המקומי? מה שעוד יותר מוזר זה ש…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה כזו. חיברתי את הרשת האלחוטית באמצעות מודם כבלים של Motorola ונתב פשוט יחסית של Edimax. הגדרתי הכל כמו שצריך והרשת פועלת כרשת אלחוטית - אני מצליח להתחבר מהמחשבים לרשת ובניהול של הרשת אני רואה את הקליינטים כמחוברים, כך שהתקשורת הפנימית ברשת בסדר גמור. הבעיה היא שהרשת פשוט לא מחוברת לספק החיצוני, כלומר הראוטר והמודם לא מתחברים אליו, מסיבה שלא ידועה לי. הגדרתי הכל כמו שצריך (L2TP, קבלת IP אוטומטי, כתובת של הספק, יוזר, סיסמה וכו') ובדקתי כמה פעמים - כל מה שהכנסתי תקין ב-100%. חשוב לציין שבחודשיים האחרונים הרשת פעלה באופן תקין, אבל אתמול בשל ניתוק הראוטר מהחשמל היא הפסיקה לפעול ולכן נאלצתי היום להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות היו שמורות - כך שלא ברור לי מה ב…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. כל כמה דקות צץ לי חלון קטן שמודיע לי שהאנטי-וירוס בודק וירוסים במייל (לא'דע למה מייל) והוא מודיע שזה מהכתובת ik-in-f109.google.com עכשיו אין שום תוכנת מייל שפועלת, וגם כשהוא כן בודק מגוגל זה לא מהכתובת הזאת, אז מה זה לעזאזל ואיך אני מפסיק את הבדיקה המוזרה הזאת?? מצורפת תמונה של החלון שקופץ לי... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by Avibu,

שלום לכולם ...יש לי בבית שני מחשבים נייחים , כאשר אחד מהם מחובר לראוטר בדגם D-link , DSL-2650U..עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב השני לרשת ובשביל זה אני צריך כרטיס רשת אלחוטי ..אז אני מבקש את עזרתכם במציאת כרטיס שיתאים לראוטר , שהתקציב העומד לרשותי נע בין 100-150 שקל..תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. תכתבו בבקשה מה נדרש (רכיבים,כבלים וכ'...) ואם אפשר שזה יהיה כמה שיותר יעיל וששום מחשב לא יהיה מוגבל בגלל השני. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.