עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by שגיב,

שלום קיבלתי ראוטר חדש של בזק והכול עובד כמו שצריך עכשיו שאני נגיד רוצה לעשות כיבוי ברשת דרך ה-SHUTDOWM -I זה לא מצליח לי אני כותב את האי פי איפה שצריך גם בדקתי שזה נכון ואני בכל זות לא מצליח מה לעשות תודה מראש

2. Started by sufgi123,

יש לי 2 מחשבים (windows 7 ו windows server 2008) שמחוברים לרשת הבייתית דרך ראוטר שהכתובות שלו מתחילות ב 192.168.0 אני מעוניין לחבר בנוסף בין 2 מחשבים אלה באמצעות כבל רשת מוצלב. הוספתי לכל מחשב כרטיס רשת והכנתי לבד (לפי מדריכים באינטרנט) כבל רשת מוצלב cat6 (בגלל שלא מצאתי כזה בשום חנות). למחשב אחד נתתי כתובת 192.168.1.1 ולשני את הכתובת 192.168.1.2 . אני מצליח לעשות ping מ windows server ל windows 7 , אבל מה windows 7 אין ping ל windows server . חשבתי שהבעיה בכבל ותחילה החלפתי את הכיוונים והבעיה נשארה. הכנתי כבל נוסף ועדיין אני מקבל את אותה הבעיה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by kurt80,

היי, בקרוב אני מתכוון להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. בתחילת השבוע לוקח את המחשב שלי לתיקון (החלפה של ספק,התקנה של כרטיס רשת). לבקש שיוציאו את המודם 56K הישן מהמחשב או שיש איזו סיבה להשאיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  4. יש לי בית עם שלושה מפלסים , הצבתי כרגע נתב בתקן N TP-LINK 941N עם שלוש אנטנות , הצבתי אותו במפלס האמצעי , לקחתי שלושה כרטיסי רשת בתקן N USB TP-LINK 821N האות מגיע בצורה חלשה למפלס העליון והתחתון , השאלה שלי האם עוד שני AP בכל מפלס יפתרו לי את הסיפור הזה בצורה מספקת ? ולא יפגעו באות.

5. שלום אני מחובר לHOT ול 012 יש לי מודם רגיל של הכבלים והיום רכשתי ראוטר כזה http://global.level1.com/products2.php?Id=862&PC1thId=9 חיברתי אותו כמו שצריך בהוראות ועכשיו שני המחשבים אמורים לעבוד באינטרט במחשב שמחובר באופן ישיר (זה שאני מפעיל תחייגן דרכו) האינטרנט עובד כרגיל והכל טוב במחשב השני שמחובר לראוטר המחשב מציג לי ב networkconnections שיש רשת ולמעלה יש תמונה של internet connection אך לא הדפדפן ולא תוכנה אחרת מצליחה לגלוש באינטרנט הרשת בין שני המחשבים עובדת באופן תקין ואני יכול להעביר קבצים ביניהם חופשי אך עדיין המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by achiya1,

שלום . יש ברשותי מדפסת Samsung CLP-510 הגדרתי אותה למחשב השולחני שלי ואני מעוניין להגדיר שגם למחשב הנייד היא תהיה זמינה כמו בבתי ספר שמדפיסים מכל מחשב שרוצים. יש איזה מדריך בשביל זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. ערב טוב לכולם. לפני כמה חודשים מודם ה-DSL שלי שבק חיים (הוא היה מדגם אלקאטל), לכן התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והטכנאי שבא הכריז על מותו ובמקומו ניתן לי מודם מסוג Aztech ADLS 2+ Ethernet Bridge Router 600E של TNN Networks. תחילה, הכל עבד מצויין ללא שום שינוי משמעותי בהגדרות של הנתב חוץ מהעניין שאת סוג החיבורי שיניתי מפרוטוקול PPPTP לפרוטוקול PPPoE, מכיוון שללא השינוי הזה לא הרשת הביתית ולא האינטרנט עבדו. למשך כחודשיים-שלוש לא היו בעיות עם החיבור, אבל אח"כ התחילה תופעה מעצבנת שעוד לא מצאתי לה הסבר. אז ככה, כל כמה זמן, בצורה ראנדומלית לחלוטין חיבור האינטרנט מתחיל "לקרטע", כאשר הסימפטומים הם דפי אינטרנט שנותנים שגיאת "Connection Timed Out", לאחר נסיון חוזר הם עולים אבל לאט מא…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by amitha,

אני לא מצליח להיכנס לדף של ה GAMIL בכל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה: Oops, we can't open the web page you requested ... - Error Unknown - Unknown error with URL ניסיתי להיכנס לאחר הורדה של ה פיירוול וזה לא עזר מישהו נתקל בתופעה כזו ( אין לי בעיה עם דפים אחרים )

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. שלום לכולם , שידרגתי השבוע את האינטרנט אקפלורר הקיים לגירסה החדשה 8 . סידרתי תיקיות במועדפים ואח"כ עשיתי יצוא מועדפים מהדפדפן לקובץ BOOKMARK . בגלל בעיית וירוסים , "שפכתי" גוסט קודם על המחשב שכולל בתוכו את גירסה 7 וכשאני מבצע ייבוא של ה-BOOKMARK (אותו אחד ששמרתי בגירסה החדשה) , אני מקבל הודע שגיאה בתהליך הייבוא , שהקובץ אינו מתאים ..NOT VALID FILE ..מה שחייב אותי לשדרג שוב לגירסה 8 כדי לייבא תקין את המועדפים. נראה שישנה בעיית תאימות..יש לזה פתרון ? תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. Started by ori24,

שלום לכולם, התנתקתי מנטויזיון לאחר כמה שנים ועברתי לספק אחר ואני רואה שתיבת המייל שלי בווינדוס עצמו (WINDOWS MAIL) עדיין עובדת בשרת שלהם. האם הם משאירים את זה בדר"כ? להגיד להם שלא יחייבו בטעות?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Jesper,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. בלי התנתקויות. תקציב בין 400- 500. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. Started by holy_cows,

אהלן,טוב אז ככה. אני רוצה לשתף 2 מחשבים,אחד קומה 2 אחד קומת קרקע. רציתי לדעת איך אפשר לשתף אלחוטית כי כבל צריך ממש ממש ארוך. כל מה שאני צריך זה שיתוף מדפסות ושיתוף קבצים וזהו. במחשב אחד מותקן וינדווס ויסטה ובשני אקספי,יש לי גם רשיון ל windows 2003 SBS אם זה יכול לעזור...

15. Started by a_halachmi,

כשאני נכנס לאתר 100webspace ומנסה להירשם אז כתוב שהטווח ip שלי לא מורשה. אז אני מחפש אתרי איחסון אחרים שנותנים 50 mb לפחות mysql database ו-php בחינם. אם אתם מכירים אז תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by The Ball,

מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. בנוסף ישנה מדפסת רשת, אני מבין שיש צורך ב 5 נקודות רשת, איך זה עובד? כולם רצים לארון ראשי אליו מחובר הסרוור? כמה זה עולה? (בערך 15 מטר כבלים) האם אפשר לחבר גם את האינטרנט דרך זה?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. אני רוצה לעשות קורס איך ללמוד להקים אתר אינטרנט,זה הולך להיות לי קשה?

19. היי! אני רוצה בבקשה שם של חברת אחסון איכותית ומקצועית, שנותנת שירות טוב ונענית לפניות, השרתים שלה חזקים וטובים ויש לה מחירון סביר לא יקר מידי, ושהאחסון יבוא ביחד עם דומיין. אשמח לקבל הצעות! תודה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

היי לא משמן רכשתי דומיין והפניתי אותו לאתר שמאוחסן בגוגל סייטס : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446034.0 אתמול בערב משום מה הוא הפסיק לעבוד. לא זכור לי ששיניתי משהו, והאתר בכתובת המקורית עובד. התקשרתי לתמיכה של LiveDNS שטענו שהבעיה לא קשורה אליהם תמונה של ההגדרות : כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי ידע בנושא תודה נתי

22. אני מחובר דרך רשת אלחוטית, האינטרנט פועל טוב חוץ מבדפדפנים. (בדקתי בדוא"ל ופועל ובדקתי גם ב Windows Media Center ופועל).

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  23. היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by dyn,

ערב טוב, יש לי ראוטר SIEMENS שקיבלתי מבזק ואני רוצה להחליף אותו, אשמח לשמוע דעות לגבי ראוטרים אחרים של בזק שאני יכול לקחת, חשוב לי שיהיו אמינים ואיכותים בניגוד ל SIEMENS... תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by Richard Walson,

חברה, אני מבקש עזרה (עוד הפעם): אני (וכל משפחתי) בבית משתמשים בROUTER של LINKSYS, WRT54GL. הוא מנווט לכל המחשבים המחשבים, בין עם בLAN או בWLAN את האינטרנט... עכשיו יש לי שאלה: איך אני משנה את הכתובת IP שלי (או יותר נכון - שלו?) תודה מראש! נ.ב: עוד שאלה - אחרי כל כמה זמן, לא קבוע, הIP הפנימי שלי בתוך הראוטר, משתנה.... נגיד מ192.165.1.104 ל192.165.1.143. איך אני עושה שזה יפסיק לשנות לי?

דיונים חדשים בפורומים