עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Tranquility,

לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת

3. Started by pincher77,

שלום.. התקנתי רשת ביתית עם 2 מחשבים בשניהם WIN XP PRO .. הכל טוב ויפה השיתוף עובד בסדר אך יש בעיה שאני מאמין שהיא דיי מוכרת אני מקבל הודעה כזאת: http://www.2send.us/uploads/4263f52a31.JPG תראו תתמונה תבינו. אני מקבל תהודעה הזאת כאשר אני מנסה להיכנס לPROGRAM FILES במחשב של אחי.. הבעיה זהה ב2 המחשבים . ואני מאמין שיש את זה בעוד תיקיות כאלה חשובות מה שנקרא. איך פותרים תבעיה? אגב פעם הרשת עבדה מצויין אבל עשיתי אצלי פורמט במחשב.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by RGod,

משיהו סורק לי את המחשב ואחרי איהז דקה ה חומת אש חוסמת אותו כאילו מה אנ יעושה אם זה תאיך מונעים את זה לגמרי ? איך אני יכול לדעת או שהאם בזמן הזה ניתן לראות מידע או משהו שיש לי ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. היי סוף סוף קיבלתי ת'מחשב החדש ועכשיו אני רוצה להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן . כרגע לשניהם יש כרטיסי רשת רגילים . אירגנתי תקציב של 500 שח לראוטר ועוד 200 מקסימום לכרטיס רשת אלחוטי אחד (אני מתכנן לחבר אחד מהמחשבים לראוטר דרך כרטיס רשת רגיל נכון לעכשיו) עכשיו יותר מהכל חשוב לי עניין האבטחה של הרשת טגם נוחות ההפעלה למרות שאני מאמין שאני יסתדר גם עם דברים מסובכים עוד דבר שאם אפשר שיהיה בראוטר זה האופצייה לחלק את רוחב הפס לכל מחשב. ראוי לציין שנכון להיום ההבנה שלי ברשותות היא מאוד מזערית ולכן אני צריך ת'עזרה שלכם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by ברבר,

שלום רציתי לברר אם יש לי שני מחשבים אז שמעתי שאני יכול דרך האי פי של מחשב אחד מהם להכנס לכל אחד מן המחשבים ואז להוריד דברים למחשב השני (1) איך אני הופך את שני המחשבים להיות שיתופיים?? (2) איך אני קובע מה לשתף במחשב איך אני יכול להחליט מה אני משאיר רק לעצמי ומה אני משתף עם המחשב השני?? (יש לי ווינדוס 98 בעיברית) בתודה מראש לכל העוניםמצפה לתגובות ברבר

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by tom123p,

עד 20 מטר, פשוט להתקנה, ובמחיר שפוי. תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by pafi,

אני נמצא בקיבוץ ויש נטב ראשי איך אני יכול לברר מה הפורטים שלו

9. האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by I T Z I King,

היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0 אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר? הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך. יש המלצה?

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  11. האם קיים כרטיס PCI למחשב שאפשר לחבר אליו קו טלפון והוא יצוטט את כל השיחות שמתבצעות דרכו ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by asafgolan,

בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by sharon555,

אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by Pro_2004,

thanks a lot

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה לפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדר היום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגיל המחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיה מותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה לפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לא איפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by kfirbep,

רציתי לשים תמונה מהאינטרנט בgoogle docs אבל זה אמר לי שהתמונה שלי גדולה מדי אז הקטנתי אותה בצייר והעליתי אותה לgoogle docs אבל התוכנה לא פותחת את הקובץ מפני שהיא לא יודעת עם מה לפתוח אותו(צייר.word אקסל ועוד).מישהו יודע איך אני יכול לפתוח קובץ שהעליתי בgoogle docs? תודה לכל העוזרים כפיר.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by Lupin,

היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by PzD,

טוב אז ככה.. כל הזמן היה בסדר.. בשבוע האחרון החיל לעשות בעיות.. אני המחשב היחיד בבית שמחובר ישירות למודם (כבל) וכל שאר המחשבים מחוברים תחת רשת אלחותית.. עכשיו הקטע הוא שיש בכל המחשבים בבית אינטרנט.. אבל הרשת (שיתוף קבצים) אני לא יודע מה קרה בשבוע האחרון המחשב שלי לא קורא שום מחשב אחר ואף מחשב לא מצליח לקרוא אותי.. בין שאר המחשבים בבית יש רשת בסדר.. יש למישו מושג מה הבעיה ?? (וכן החיבור משותף.. זה לא הבעיה) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by afnes,

יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by thebestof2005,

שלום לכם. לפני מעט זמן קניתי את הראוטר הנ"ל, שעושה עד עכשיו עבודה מצויינת למרות כמה בעיות קלות בהתקנה. לראוטר מחוברים שני מחשבים בעזרת כבלים ועוד מחשב אחד נייד בעזרת האלחוט. שאלתי היא אם ניתן לנתב את המהירות שהראוטר מספק לכל אחד מהמחשבים. כלומר לדוגמה למחשב אחד "לתת" יכולת גלישה 50 אחוז מהמהירות הכוללת, למחשב שני 30 אחוז ולאחרון 20 אחוז. האם זה אפשרי...ואם כן, הסבר יתקבל בשמחה...

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. אם כן - אלו פורטים היא חוסמת? ואיזה פורטים כדאי להגדיר באימיול של לקוחות ברק?

25. Started by MeidanM,

חג שמח לכל חברי הפורום אני מעוניין להקים רשת וירטואלית למטרת תרגול , אני עובד עם VMWARE WORKSTATION ובניתי שתי מכונות :server2008r2 , windows7 enterprise אני מנסה לצרף את את המכונה של ווינ7 לדומיין שהקמתי בסרבר אך ללא הצלחה . בבקשה עזרה מ-א עד ת , תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.