רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה לפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדר היום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגיל המחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיה מותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה לפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לא איפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בניתי אתר בערך 8 מגה ואני צריך מקום אחסון חינמי.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חשבתי קצת ( ) על הרעיון של העברת קבצים באופן אלחוטי בין שני מחשבים ללא שימוש בנתב. על פי ההגיון אמור להיות דרך, משום שלשניהם יש כרטיסי רשת אלחוטיים, כלומר שניהם יכולים לשדר ולקלוט. השאלה איך אפשר לעשות את זה. יש רעיונות? יבגני
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אז ככה שאני רוצה לעשות רשת בבית אז עושים את ה Local Area Connection במצב משותף נכון יופי עכשיו שאני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מביא לי הוא עושה שגיעה ושאני מוריד את השיתוף (את היד הזאת שיש על הקובץ) מ Local Area Connection אז אני יכול להתחבר למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום פורום רשת! ברצוני לחבר שני מחשבים לרשת ע"י כבל באורך של כ-40 עד 50 מ' ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לנפילת מתח באורכים כאלו ואם כן כיצד ניתן לפתור אותן. כמו כן, יש לי שאלה נוספת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל למוצלב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן חברים, הפעלתי את התוכנה ולמשהו אני מקבל שגיאת חומת אש בבדיקת הפורט. הפורט הוא 49152 (אבל ניסיתי גם אחרים). דאגתי להגדיר את הראוטר ואת החומת אש של ה-SP2 בהתאם. ניסיתי גם לכבות את החומת אש, וניסיתי כל מה שידוע לי. לצערי, לא מצליח לפתור את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מערכת XP SP2 נתב DLINK 624 בחיבור אלחוטי. Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מודם על מנת שישרת אותי כפקס במחשב, יש לי כבר מדפסת משולבת עם סורק ונראה לי יותר הגיוני לקננות מודם מאשר מכשיר שאני אשתמש בו פעם בהרבה זמן. האם יש מישהו שיכול להמליץ לי על מודם שעובד טוב ב- Windows Vista 64bit ואיפה אפשר לקנות אחד כזה (ניסיתי לחפש במספר חנויות באינטרנט ולא נחלתי הצלחה). כמו כן, איך הנושא עובד איזו תוכנה צריך עבור הנושא, האם יש משהו מובנה ב- Vista אולי, וכמובן שאלה הכי חשובה האם כל הנושא אמין באותה צורה שיהיה לי מכשיר פקס אמיתי בבית?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום. כל פעם שאני מנסה לבדוק דואר אני מקבל רפשרשים אין סופיים, ובלתי אפשרי להיכנס לאתר!!!??? מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי אחי הביא לי נתב שקיבל TL-WR541G http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 יש לי מחשב נייד בנוסף לנייח ואנטרנט ADSL האם אפשרי שימוש באנטרנט אלחוטי ובאנטרנט קווי בו זמנית?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
דבר ראשון שבוע טוב לכולם אני צריך את עזרתכם,אף אחד אחר לא הצליח,ניסיתי כבר בתמיכה שך ספק האינטרנט שלי (סמייל) ובבזק.והם לא ידעו איך לעזור לי,ניסיתי איתם כל מיני דברים. אתם הכתובת האחרונה שלי יש לי ויסטה אולטימיד 64 ביט ויש לי בעיה עם האינטרנט.כל כמה דק' הוא פשוט מתנתק לי בלע כל התראה ושאני מנסה להתחבר שוב הוא לא מצליח.רק לאחר ריסט הוא מתחבר ושוב לאחר כמה דק' הוא מתנתק בחזרה (בלי שום קשר לאתרים שאני נמצא בהם ואם אני מוריד או לא מוריד קובץ מסויים. אם אני מסתכל על הסמל של החיבורי רשת בשורת המשימות אני רואה שני חיבורים-על אחד (כנראה של הכרטיס רשת) כתוב local area conection ועל השני של הסמייל אני רואה local and internet וזה במקרה שיש אינטרנט,שאין אני רואה שם רק לוקאל אני משתמש…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בתודה . והאם יש איזה תוכנה שמצפינה את הרשת ומונעת מאנשים להתחבר חוץ ממי שאני מרשה לו? או אולי מישהו יודע איך עושים את זה בנתב אחולטי של edimax?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי נתב של לינקסיס דגם WRT54G ומאז שיש לי אותו יש לי בעיות כניסה למסנג'ר ולו איידי ואני מצליח להכנס למסנג'ר רק אחרי מספר נסיונות...בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי כבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בלי ראוטר בלי כלום רק שני 802.11b Pen Size Wireless USB Adapter כאלו חחח.. משתי חברות שונות המהירות בינהם לא משהו אבל לא משנה... עכשיו אני רוצה לחבר נגיד עוד שני מחשבים מה אני צריך לקנות תביאו לי בבקשה דגם מדוייק אם אפשר והאם זה ישפר את המהירות בין שני המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת אבטחה IP יש ב KSP שני אפשרויות : 1. XIAOMI MI HOME 360 1080P - מחיר 154 ש"ח 2. TPLINK TAPO HD C200 - מחיר 159 ש"ח מה עדיף לקחת ? חשבתי ללכת על ה TPLINK מה אתם אומרים ? חייב מצלמה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בזק 1500/96Kb ב-30 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 60 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים. 2000/96Kb ב-35 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 69.90 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים! 012 1.5MB/128Kb מהירות של 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש בלבד רק 39 ש"ח לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן רק 79 ש"ח לחודש. מהירות 2Mb ב 59 ש"ח לחודש בלבד ! מינימום לתשלום - חצי שנה. קצב נתונים של עד 2Mb/96Kb קודם כל !! בזק נותנים גם לאחד וחצי וגם ל2 מגה 96 קילו יאפלוד ! והספק נותן באחד וחצי 128 וב2 מגה 96 איך זה הגיוני שבזק נותנים לאחד וחצי 96 כאילו אני מקבל 96 ולא ת 128 לפי הספק !! וגם המחיר לא הגיוני עדיף לעשות 2 מגה כי חצי שנה משלמים 59 שקל לספק.. אחרי זה אלוקים גדול לא? כי כל הכסף ששים על האחד וחצי זה בדי…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הפעלתי את שיתוף קבצי המחשבים ברשת לפי אחד המדרכים שמופעים פה בשיתוף XP. ברשת יש מחשב אחד נייח ואחד נייד, במחשב הנייח יש שלושה כוננים, עכשיו שאני משתף תיקיות מהמחשב הנייח בכוננים C D E ואני ניגש אליהם מהמחשב הנייד אני רואה את התיקיות המשותפות בכוננים D ו E הכל הולך חלק רואה את הקבצים המופיעים בתיקיות אך שאני נכנס לתקיות שאני משתף בכונן C הויינדוס אומר לי שיש לי בעיות הרשאה ואני לא יכול להכנס לתקייה ולא לראות את הקבצים. אני לא מצליח להבין למה רק בכונן C הוא לא מאפשר לי לראות את קבצי השיתוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מוריד ממש לאט הורדות בביטורנט למרות שלפני שעתיים הכל ירד בטיל פתאום ירידה דרסטית לטורנטים של 300+סידים וכמעט ללא LEECH עוד מישהו נתקל בזה? אני עם בזק/בזק בינלאומי
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-