עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kurpos2008,

אני מחפש ראוטר שימש אותי לגלישה במהירות של 12 מגה בתשתית של הוט.. תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. כשאני נכנס לראוטר אני רואה שיש לי 1.5 אבל בתכלס כשאני מוריד משהו זה עדין תקוע לי על 100 יש לי ראוטר אלחוטי מישהו יודע אולי מהי הסיבה לזה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by a_halachmi,

כשאני נכנס לאתר 100webspace ומנסה להירשם אז כתוב שהטווח ip שלי לא מורשה. אז אני מחפש אתרי איחסון אחרים שנותנים 50 mb לפחות mysql database ו-php בחינם. אם אתם מכירים אז תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by The Ball,

מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  5. יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. היי! אני רוצה בבקשה שם של חברת אחסון איכותית ומקצועית, שנותנת שירות טוב ונענית לפניות, השרתים שלה חזקים וטובים ויש לה מחירון סביר לא יקר מידי, ושהאחסון יבוא ביחד עם דומיין. אשמח לקבל הצעות! תודה!

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Reze,

שלום אני עכשיו נימצא בברק וכניראה שהם חוסמים אותי כי אני מוריד ביוטורנט על גג 3-7KB בעוד שאחי מוריד את אותם טורנטים בבזק בינלאומי במהירות של 200KB. היום אחי אמר לי שכניראה שבזק התחילו לחסום גם כי הוא מצליח עכשיו להוריד טורנט על 30 גג ואם הוא שם 2 טורנטים אז הוא מוריד כל אחד על 15 אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה ספקית להתחבר ואם איזה מסלול חשבתי אולי להתחבר לבזק בינלאומי עם מסלול גיימרים. אז אם מישהו יכול לפרט לי קצת על המסלול הזה אני הבנתי שההבדל הוא בפינגים אז רציתי לדעת אם גם יהיה הבדל בהורדות ואם זה שווה מחיר כמעט כפול ... (הציעו לי מסלול של 2500 הורדה על 250 העלאה במחיר של 45 שקל ומסלול גיימר עם העלאה זהה והורדה זהה במחיר של 74 שקל) בקיצור בבקשה תעזרו לי ותסדרו לי את הד…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by Mr.wiz,

ברשותי שני מחשבים עים חלונות מילניום האים כדי לשתף את המחשב השני באינטרנט צריך להגדיר אותו ואת מחשב השרת עים כתובות dns?

9. שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  10. התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת

11. מהמחשב שלי.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. יש לציין שאני מאחורי ראוטר+מודם Alcatel SpeedTouch 510.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by bringoroo,

יש איזושהי דרך לדעת כמה מחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית שלי (וככה לבדוק האם השכנים חוגגים עלי....) ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  15. היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..

16. Started by KrustyTheKlown,

היי לא משמן רכשתי דומיין והפניתי אותו לאתר שמאוחסן בגוגל סייטס : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446034.0 אתמול בערב משום מה הוא הפסיק לעבוד. לא זכור לי ששיניתי משהו, והאתר בכתובת המקורית עובד. התקשרתי לתמיכה של LiveDNS שטענו שהבעיה לא קשורה אליהם תמונה של ההגדרות : כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי ידע בנושא תודה נתי

17. Started by mccartney,

שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by dyn,

ערב טוב, יש לי ראוטר SIEMENS שקיבלתי מבזק ואני רוצה להחליף אותו, אשמח לשמוע דעות לגבי ראוטרים אחרים של בזק שאני יכול לקחת, חשוב לי שיהיו אמינים ואיכותים בניגוד ל SIEMENS... תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Gliding,

היי, אני מצטער שאני פותח נושא חדש בשביל זה, אבל הבנתי שאין טעם להכניס כמה נושאים לאותו הת'רד...והאלה עכשיו לא כ"כ קשורה לקודמות... אז החיבור הפיזי עובד יופי: המודם מחובר למרכזייה עם כבל מוצלב, ומהמרכזייה הולכים שני כבלים ישרים לשני המחשבים. מהמחשב האחד אני כותב כרגע, אחרי שהפכתי את המודם לראוטר (אני מקווה ) עכשיו לא ברור לי מה הלאה: איך אני יוצר את הרשת...יעני איך נוצר הקשר בין שני המחשבים...? איך אני משתף קבצים? ויוצר את המסך הזה בתחילת הווינדוס שבו נכנסים לרשת? המון תודה מראש שחר

21. Started by gimdy,

ברשותי 3 מחשבים נייחים. ראוטר אסוס של בזק ו 2 כרטיסי רשת EW7128GוEdimax . האם זה מסםיק להקמת רשת אלחוטית ומה השלבים לכך .

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Posford,

פתחתי את הפורט שהתוכנה משתמשת בה בראוטר. מדובר בראוטר Edimax BR6204Wg. כביתי את הפיירוואל של הראוטר, ואת הפיירוואל של הווינדוס, פתחתי את הפורט בשלושת האופציות בראוטר. מה יכול להיות הבעיה? איך פוטרים את הבעיה הזו? תודה!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by gilp123,

שלום, איך אני יכול לבנות אתר משלי בצורה חינמית וללא תשלום . גיל

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. אני מנסה לחבר סטרימר (מזרים מדיה) למחשב ואיני יודע איך להגדיר כתובת ו SUBNET

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים