רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחר שניסתי לעדכן את הגירסא של הראוטר שלי מדגם: edimax BR-6104 אין באפשרותי לגלוש יותר זאת למרות שהאייפון שלי מגלה את הרשת האלחוטית וגם המחשב הנייד מראה שהוא מחובר והכל תקין אך בפועל אף אתר לא עולה !!! מה אפשר לעשות בנידון בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר 100webspace ומנסה להירשם אז כתוב שהטווח ip שלי לא מורשה. אז אני מחפש אתרי איחסון אחרים שנותנים 50 mb לפחות mysql database ו-php בחינם. אם אתם מכירים אז תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי שתבהירו לי כמה מהמושגים הבאים שאני ירשום לכם.... 1.מה זה ראוטר? 2.מה זה לאגים.?ומה הכוונה שמקבלים הרבה פינגים?....כמו פה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97969.0 תודה מראששש
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הנה זה מה שיש לי קו בזק 1 -מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי קו בזק 2-מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית לאינטרנט השאלה שלי האם אפשר לאחד את מהירות האינטרנט ככה שלדוגמה אם אני מוריד משהו זה יהיה במהירות של שני הקווים ביחד (במקום 1.5 ו1.5 3) ואם כן איך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא נותן את האופציה רק ADVENCED SHARRING שזה לא עוזר כי למרות שאני מזהה במחשב השני את הכונן הוא לא נותן לפתוח אותו ומקשקש לי משהו על איות אותו גישה...
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
טוב היום קיבליתי מודם אלחוטי SIEMENS SL2-141 ומתאם ROTAL WLAN -DRUC-U3 ואני עשתי לפי משרשום שבספרן של בזק ואני לא מצליח להתחבר למחשב שני אבל אני מצליח להתחבר לשכמנה שלי והחדר שלי נימצא בממד
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מה זאתי ההודעה הזאתי ובאילו מקרים אני מקבל אותה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים 1 מחובר בכבל קוי והשני אלחוטי שנהם מחוברים לרשת דרך ראוטר אלחוטי וניתן לגלוש. לא מצליח לעשות שיתוף קבצים בניהם. מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם הרשת הביתית שלי... אני רוצה שהמחשב יזהה את המחשבים האחרים בשם שלהם ולא רק בכתובת IP, כלומר: במקום \\10.0.0.1 שיהיה \\שם-מחשב אני זוכר שקיים קובץ כלשהו ב system32 שאפשר לערוך על מנת שהמחשב ידע מה השמות של הכתובות, אבל אני לא זוכר איך קוראים לו. מישהו אולי זוכר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי ראוטר SIEMENS שקיבלתי מבזק ואני רוצה להחליף אותו, אשמח לשמוע דעות לגבי ראוטרים אחרים של בזק שאני יכול לקחת, חשוב לי שיהיו אמינים ואיכותים בניגוד ל SIEMENS... תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, אני מצטער שאני פותח נושא חדש בשביל זה, אבל הבנתי שאין טעם להכניס כמה נושאים לאותו הת'רד...והאלה עכשיו לא כ"כ קשורה לקודמות... אז החיבור הפיזי עובד יופי: המודם מחובר למרכזייה עם כבל מוצלב, ומהמרכזייה הולכים שני כבלים ישרים לשני המחשבים. מהמחשב האחד אני כותב כרגע, אחרי שהפכתי את המודם לראוטר (אני מקווה ) עכשיו לא ברור לי מה הלאה: איך אני יוצר את הרשת...יעני איך נוצר הקשר בין שני המחשבים...? איך אני משתף קבצים? ויוצר את המסך הזה בתחילת הווינדוס שבו נכנסים לרשת? המון תודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לא זוכר את המספר מודל כרגע (הנתב לא שלי), אבל אני זוכר שהפסיקו לייצר אותו ב2006. בכל אופן, הFirewall עובד בברירת מחדל ואי אפשר לכבות אותו, לפחות לפי התיאור של מי שהנתב שלו. אני חושב שזה שטויות, אבל גוגל אומר שיש דבר כזה ו-DLink אמרו שאין מה לעשות לגבי זה. מאחר שהמליצו לי לקנות את הנתב בפורום הזה, חשבתי אולי למישהו פה יש פתרון. עוד נתון מעניין: Battle.net עובד בלי שום בעיות, בעוד שגלישה רגילה מלווה בDelay שכנראה באשמת הנתב, אבל זה לא ודאי. מצאתי גם שהFirewall בא עם יכולת מובנית של לתמוך ב-Battle.net, ולכן אני די נוטה לחשוב שהעיכוב הגלישה הוא באשמת הנתב. יש למישהו רעיונות? חוץ מלהתקין לינוקס נתבי בעצמי? (למרות שהאפשרות הזו מאוד קורצת לי אני לא יודע איך אני אעשה את זה בדיוק)
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הורדתי את הפאטצ' שמאפשר את שינוי מספר החיבורים, על כמה ממולץ לשים 50 או 100 ? והאם זה יכול להרוס את האינטרנט או משהו ? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אניי מחבר את המחשב הראשון חוטית ומתחבר דרך הראוטר אבל במחשב השני אני מחבר חוטית ואין פשוט אין לא מתחבר הוא כותב מיבא רשת ... אני הקמתי רשת בין המחשב הראשון לשני אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד למה ? ואיך לפתור את הבעיה .
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט ללפ-טופ של אבא שלי ורציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לו חייגן. הוא מתחבר דרך מודםתתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-