עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by mrbig,

אתמול התקשרתי לבקש שישדרגו היום בדקתי בביטורנט ואכן האפלואד עלה לי ל 18KB אני עם אינטרנט של 1.5 מגה (השידרוג יתבצע באופן הדרגתי -אבל אם תתקשרו זה יהיה תוך כמה ימים)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. עכשיו... זה הולך ככה כבר הרבה מאוד זמן שזה קורה חשבתי שאני יוכל לסדר את זה לבד... אבל לא הצלחתי... הרשת בנוייה ככה שני מחשבים שניהם מחוברים לאינטרנט דרך ADSL עכשיו אחד מיתחבר דרך הראוטר ואז לADSL השני מחובר למודם USB של 2wire ואז דרך ADSL אז הרשת היא טלפונית בדקתי החלפתי בין המחשבים בין המכשרים[מודם וראוטר] החלפתי כיבול ויציאות עכשיו כל היסמנים מצביעים על המודם של 2wire הוא מיתנתק ומיתחבר כל כמה זמן מהאינטנרט עכשיו אני חושב שיש משהו שמיתנגש איתו כי לפעמים הוא שורד שעה בלי להיתנתק ולפעמים 5 דקות עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ניתקעתי כן פירמטתי את המחשב כי חשבתי שהבעיה בהתקנה של המודם או משהו כזה... אבל כניראה שלא.... יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by M.G.,

אהלן! מישהו פה משתמש באינטרנט של YES? אם כן, הייתי רוצה לדעת איך הוא מבחינת איכות, עמידות, רוחב הפס, הגבלות כאלה ואחרות, בהשוואה לחברות אינטרנט אחרות? ועוד שאלה קטנה, YES הם ספק אינטרנט (כמו ברק, נטוויז'ן, קווי זהב וכו'...), או שהם תשתית (כמו HOT ובזק)? אני מבין שאני יכול להתקשר אליהם ולשאול אותם, אבל רציתי חוות דעת אובייקטיבית ו"לא משוחדת" גם בקשר לאחכות שלהם, וגם בקשר לשאלה השנייה. לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by ori-silver,

אני עכשיו הולך להתחבר ל-6 מגה בכבלים,יש אפשרות לעשות שיהיה לי איי פי דינמי?פשוט אני מוריד הרבה מרפידשר ואני צריך שיהיה לי אפשרות להתנתק ולהתחבר ושהאיי פי ישתנה כי אחרת אני צריך לחכות שעתיים בין כל הורדה.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דריברים שהכ.רשת יעבוד עם ויסטה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. עד עכשיו היו לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ובשיתוף אינטרנט. על כל אחד מהם היה ZONEALARM שתמיד זיהה שתי רשתות : האינטרנט שהכנסתי לINTERNET ZONE והרשת הביתית שהכנסתי ל TRUSTED ZONE. עכשיו עברתי לראוטר (BFOCUS 312) והZONEALARM מזהה רק רשת אחת. האינסטינקט שלי אומר ישר לשים אותה על INTERNET ZONE, אבל אז אני לא יכול לעבוד עם שיתוף קבצים ומדפסות ולא רואה את המחשבים ברשת. ככה שכרגע הרשת הזאת על TRUSTED ZONE וזה די מדאיג אותי , אני בטח לא סומך על הפיירוול של המודם ראוטר. השאלה שלי היא איך בדיוק אני אמור להגדיר כדי לקבל מקסימום אבטחה במקסימום יעילות (לפי הציוד והתוכנות שהזכרתי). הנה הנתונים הרלוונטים: הראוטר - 10.0.0.138 המחשבים - 10.0.0.1 והלאה... (עם SUBNET 255.0.0.0 ). הרשת …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. שלום לכולם, לא מזמן קבלתי לפטופ חדש של IBM דגם T41p. ניסיתי לשתף על גבי WIRELESS LAN את הלפטופ דרך 3COM 11 MBPS Wireless LAN Office Connect USB Adapter למחשב הביתי שלי. (שניהם מריצים מערכת WINXP PRO). דרך התוכנה שיש במחשב של IBM שהגיע איתו הצלחתי ליצור קשר בין המחשבים על גבי הרשת הזאת - הוא מראה לי שהוא מתחבר אליו בהצלחה. אך איני מצליח לגלוש באינטרנט ולשתף קבצים. ניסיתי להפעיל את המדריך שמופיע פה על הגדרות לשיתוף אינטרנט אבל הן לא עזרו... כרגע המצב הוא שהנייד מתחבר לכרטיס של 3COM ונוצר קשר ישיר בין המחשבים - אך בפועל לא קורה כלום ביניהם.. אשמח לעזרה ותודה מראש orrm.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by orlupo,

מצאתי ב-THG חלק שני של המדריך הזה ל-WINDOWS SERVER 2003: http://www4.tomshardware.com/howto/20040716/index.html האם מישהו יכול לתת קישור לחלק הראשון???

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by coorva,

אני גולש ב-ADSL עם בזק בינלאומי. במהלך בדיקות שעשיתי עם התומך הטכני עקב בעיות ניתוקים שמתרחשות אצלי לעיתים, פתחנו את מנהל המשימות ונכנסנו ללשונית NETWORKING. בחלון למטה תחת bytes received per interval מופיע לי כל כמה שניות לשבריר שניה המיספר 60. כל זאת כשאני מחובר לאינטרנט דרך מודם כרטיס רשת וללא שום חלון פתוח במחשב גם לא האקספלורר. התומך אמר שזה לא תקין וצריך להיות 0 תחת הכותרת bytes sent/received per interval אחרת הדבר מרמז על וירוס או קובץ ריגול שפעיל במחשב. האם אכן הערך צריך להיות 0 וכל מיספר אחר מעיד על וירוס במחשב או יכול להיות לכך הסבר אחר. (בדיקה מקיפה של המחשב לוירוסים וקבצי ריגול- הכל נימצא תקין). תודה

11. לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by Froze,

אהלן יש לי רשת ביתית מזה זמן מה. אני מחבר אליה PS3, מחשב נייד ועוד מחשב נייח שלא נמצא בשימוש (אליו הראוטר מחובר חוטית). היום אני מקבל מחשב חדש שייחליף את הנייח ויש לי שאלה, האם אני אצטרך להתקין את הראוטר / רשת מחדש כמו שעשיתי לראשונה שקיבלתי את הרואטר? ועוד שאלה בקשר לרשת ביתית, שמתי ססמא לרשת ושחכתי אותה, יש אפשרות לאתר אותה מחדש? תודה מראש

13. Started by roadrunner,

הכוונה היא שמי שמוריד ftp X יראה את הקובץ אבל הקובץ ימצא על ftp Y וברגע שהוא לוחץ על הקובץ ב ftp X הוא יופנה ישירות להורדה של הקובץ מ ftp Y . (במקום ש ftp X יאלץ להוריד את כל הקובץ מ ftp Y)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  14. שלום. ברשותי נתב מסוג siemens SL2-141 בשבוע האחרון עשיתי פירמוט. לאחר הפירמוט פשוט חיברתי את הנתב לפי כל החיבורים שהיו לפני הפירמוט. הנתב מתחבר לאינטרנט! הוא מראה סימנים של עבודה תקינה (הלדים). אבל כשאני מאפשר את החיבור רשת (עושה לו ENABLE) אז הוא רושם הרבה זמן ACUIRING NETWORK ADRESS ובסוף מופיע לי הודעת בועה שרשום בה ש THIS CONNECTION HAS LIMITED CONNECTIVITY OR NO CONNECTIVITY AT ALL האם הבעיה היא שלא מוגדרות כתובות IP ? ואיך אני יודע איזה כתובות לרשום אם כן? ואם אני רוצה שה IP ישתנה עבור כל חיבור מחדש האם זה אםשרי עם נתבים ? תודה ! עריכה: מה אתם רציניים? חחח לאף אחד אין קצה של מושג? בעסה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…

16. Started by MoMo-P,

שלום חברים.. לאחרונה נתקלתי בקשיים ברשת הביתית והחלטתי לקנות ראוטר. יש לי בבית שני מחשבים נייחים המחוברים עם כבל רשת. בכל זאת אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לאופציה עתידית. אני שוקל לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 מטרת הרשת: שיתוף אינטרנט מלא, אני לא רוצה שהראוטר יגביל לי את מהירות ההורדה\העלאה (טורנט, אי-מיול). שיתוף קבצים הכולל גם כמובן שיתוף מדפסות! האם הראוטר הנ"ל יספק אותי לצרכים?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by davekro,

שלום לכולכם, יש לי בית עם 3 קומות ולאחרונה החלטתי להקים רשת אלחוטית. קיימים מחשבים בכל רחבי הבית, בכל קומה. קניתי ראוטר שכולל בתוכו מודם של edimax, והצבתי אותו בקומה השלישית. הכיסוי לא מיטבי - בקומה השלישית הוא נראה טוב, בקומה תחתיה הכיסוי בינוני (במקרה הטוב) ובקומה התחתונה הכיסוי מינימאלי (אך קיים). אני מעוניין להגיע למצב שבכל נק' ברחבי הבית יהיה כיסוי אלחוטי נאות. מחיפוש קצר בזאפ הבחנתי בראוטר מומלץ מאוד של חברת lyncsync, שהביקורות אומרות שטווח הקליטה שלו טוב מאוד - אך הוא לא כולל בתוכו מודם. השאלות שלי הן כאלה - 1) מה ההבדל בין ראוטר משולב במודם ובין ראוטר שאין בו מודם? מה תכלית השימוש של ראוטר בלי מודם? 2) במידה ואקנה את הראוטר המומלץ בזאפ שלא כולל בתוכו מודם - מה א…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by avi01,

שאלה בקשר ל WIreless Lan אחי נמצא בארה"ב הוא קנה מחשב נייד של דל עם WIreless Lan מובנה במחשב והוא מתחבר לאינטרנט חופשי מכל מקום שהוא נמצא בלי ספק ובלי קו טלפון אך זה קורא והאם זה אפשרי גם בארץ והאם צריך לזה תוכנה מיוחדת

19. Started by pyosef,

ברצוני לבנות אתר, האם יהיה יותר כדאי לבנות דרך אתר מסויים או לבנות לבד (שזה קצת יותר מורכב)? והיכן אפשר למצוא הסבר, מדריך או אתרים שתומכים בנושא? תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by gshhar,

דרך אגב יש לי חבילה של מגה וחצי.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. אז ככה - כרגע יש לי אינטרנט כבלים במחשב, ובמחשב אחר אינטרנט adsl... אני רוצה לאחד אותם (לadsl אחד)... שלי נמצא בחדר רגיל, והמחשב השני בממ"ד.. אז אני מחפש נתב אלחוטי זול שעושה את העבודה.. תקציב 200 - 300, אם זה אפשרי.. אני צריך נתב עם קליטה טובה, שלא מתקשה עם ממ"דים.. מרחק החדרים לא כזה גדול... 10 -12 מטר בממוצע.. לאורך אותו קו של הבית, רק שישנם שני חדרים בין לבין, וכמו שציינתי, אחד המחשבים בממ"ד (זה שמקבל, לא זה שמספק את האינטרנט) הנה ציור זריז של המבנה של החדרים עם שני במחשבים: -------- חדר עם המחשב שמספק את האינטרנט ADSL ---- חדר ---- חדר ---- מחשב שמשתתף את האינטרנט - ממ"ד -------- נ.ב. שאלה נוספת - כשאני משתף אינטרנט עם מחשב נוסף, האם הbandwith מ…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. שלום, יש לי ראוטר בבית עם שני מחשבים שמחוברים אליו ראוטר של EDIMAX לאחר 30\60 ד'ק לפעמים ולפעמים כך, האינטרנט מתנתק ומה שפותר את הבעיה הוא להוציא לרגע את הכבל מתח של הראוטר ולהחזיר ואז זה שוב פועל, אני מוריד ואני צריך הורדה רציפה ושלא יתכבה מה הבעיה מה צריך לעשות ?- אולי זה בעיית חימום ? אפשרי ? (הוא חם) לוח: EP35C-DS3R מערכת הפעלה: Windows vista sp1 x64bit מעבד:E8400 זיכרון:4GB GEIL דרייברים מעודכנים.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. שלום. הסיפור הוא כזה-אשמח אם תוכלו לייעץ לי מנסיונכם הרב: המחשב של חבר שלי עושה בעיות בחיבור לאינטרנט. אין שום בעיה לגלוש באקספלורר אבל תוכנות מסויימות לא נכנסות בכלל לרשת (SPYBOT , OUTLOOK EX , ועוד...) מהתמיכה אמרו לו שזה בגלל הנורטון, אז הסרנו אותו, אח"כ גם הסרנו את SP2 אבל עדיין אותה הבעיה. יש לו מודם USB של מוטורולה בכבלים - אבל אני מניח שאם היתה בעיה במודם אז לא ניתן היה לגלוש באקספלורר, נכון ? נכון לעכשיו אין אנטי וירוס, אין פיירוול, ואין SP2 - אבל יש בעיה ואיש אינו יודע לפתור את הבעיה. הודעות שגיאה מדי פעם של ה XP (בסגנון הפנייה לזיכרון) הביאו אותי למסקנה שצריך לפרמט ! מה דעתכם ? תודה לכל מי שיוכל לעזור !

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by Or94,

יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים