רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר, שגם משדר אלחוטית לשני מחשבים נייחים אחרים. המחשב הראשון מחובר גם למדפסת. למחשב השני חיברתי מתאם אלחוטי USB באמצעותו הוא מתחבר לאינטרנט. המחשב השלישי מחובר לשני בכבל (במקום לקנות עוד מתאם אלחוטי). הצלחתי להגיע למצב בו כל השלושה מחוברים לאינטרנט, אך רק הראשון והשני נגישים למדפסת. איך אני מחבר גם את השלישי? תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
רציתי לשים תמונה מהאינטרנט בgoogle docs אבל זה אמר לי שהתמונה שלי גדולה מדי אז הקטנתי אותה בצייר והעליתי אותה לgoogle docs אבל התוכנה לא פותחת את הקובץ מפני שהיא לא יודעת עם מה לפתוח אותו(צייר.word אקסל ועוד).מישהו יודע איך אני יכול לפתוח קובץ שהעליתי בgoogle docs? תודה לכל העוזרים כפיר.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה צריך להגדיר באימיול(הגדרות)?איך?אפשר מדריך? ומספרים של tcp ו udp מה אני אמור לכתוב שם?< איזה מספרים טובים? תנו דוגמה...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית , אני צריך לאותה קומה למחשב נייח נוסף לעשות אינטרנט וצריך המלצה לרכיב שיכול לקלוט לי אינטרנט אלחוטי בנייח !!?? לגביי תקציב אני מאמין עד 200 ש"ח יספיק לא ? תודה מראש לעוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משיהו סורק לי את המחשב ואחרי איהז דקה ה חומת אש חוסמת אותו כאילו מה אנ יעושה אם זה תאיך מונעים את זה לגמרי ? איך אני יכול לדעת או שהאם בזמן הזה ניתן לראות מידע או משהו שיש לי ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האינטרנט מפסיק לפעול כל כמה שעות למרות שישאר היסומים ממשכים לפעול (מייל,אימיול ,וכדו') חשבתי שזה בגלל הראוטר ורשת הבתית לאחר שקבעתי IP קבוע, אבל גםאם אני מסמן קבל כתובת IP באופן אוטומטי זה לא עוזר . אני מחובר דרך הכבלים ובזק בנלאומי ראוטאר שלEdimax BR6204WG מערכת הפעלה XP הום מקורית עם SP2 . התקנתי גם net בשביל לעדכן את כרטיס המסך האם צריך להסיר אותו אח"כ. ניסתי גם להוריד דפדפן אחר של פיירפוקס וזה לא עזר . הכל עבד מצויין לפני הפירמוט תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://support.dlink.com/emulators/di604_reve/h_wizard.html .. זה בדיוק התפריט של ה router עכשיו אני לא יודע איך להגדיר יש פה דברים כמו Dynamic IP Address ו PPPoE אני חושב צריך PPPoE אבל אני לא יודע איך להגדיר תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום קניתי אתה הנתב 6204WG ואני חייב להגיד שהוא ממש גרוע.. כל איזה שעה מתנתק לא יודע בכלל מה גורם לזה אני מנסה להכנס ללוח בקרה שלו בכלל לא עובד..(ועוד המחשב שלי מחובר עם חוט לא אלחוטי) בקיצור אני מתכוון להחזיר אותו לבאג לקבל זיכוי ולקחת אחר ומכיוון שקניתי בבאג זה המבחר שאני יוכל לקנות (אני כמובן יוסיף תכסף בשביל זה) יש לי או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4160&perur=2&t=10&c=281 או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990&perur=2&t=10&c=281 עכשיו יש לי שאלה יש טעם לקנות נתב עם MIMO אם השימוש היחידי זה להעביר רק אינטרנט? כי הבנתי שהנתבים G ה"רגילים" מספיקים מאוד לאיטרנט של הארץ שלנו תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי נתב זה של D-LINK ויש לי בעיה בחיבור שלו. כאשר אני מחבר אותו אחרי מודם האינטרנט (יש לי ADSL של בזק) הוא מזהה את כל החיבורים (מהאינטרנט וקבל רשת מהמחשב הנייח) ויש גם אינטרנט אלחוטי אבל אין אינטרנט בנייח!!! כאשר אני מחבר את האינטרנט לנייח בלי הנתב האינטרנט עובד, מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש..ואני רוצה להשתמש בתכונת הICS של הווינדוס..אני רוצה לחבר את המחשב הישן שלי..שהוא די ישן.. pentium 2 וגם לוח אם של intel שגם מגיע מאותה תקופה פרהיסטורית..אז נכנסתי לksp והמוכר לא היה בטוח שכרטיס רשת הכי פשוט RealTec 10\100 יעבוד עם המחשב הישן..רציתי לדעת מה דעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני צריך שהחייגן יתחב ויתנתק אוטומטית כל X דקות, יש דרך לסדר את זה ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! לאור המצב החמור בארץ של הפינגים ביננו לבין ארה"ב \ אירופה, מעניין אותי כיצד הפינגים בין ארה"ב לאירופה, או לחילופין, אם תרצו, בין אירופה לארה"ב? הכוונה למדינות אירופאית מפותחות כמו שבדיה \ נורבגיה \ בריטניה \ הולנד \ צרפת \ פינלנד \ גרמניה וכו'. *השאלה שלי כמובן מופנת לאילו ששהו \ שוהים שם ואולי שמעו מקרובים או חברים...
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי חיבור קבוע בכבלים, זקוק לראוטר אלחוטי אליו יתחברו מחשב שולחני ומחשב נייד, רוצה שתהיה בו יציאה למדפסת. (השתמשתי עד עכשיו ב DLINK 524 שעושה מלא בעיות) תודה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך אני מגדיר PPTP ב WRT54GL?? יש לי כבר IP קבוע בHOT ואני מתחבר דרך ברק 013
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לא זוכר את המספר מודל כרגע (הנתב לא שלי), אבל אני זוכר שהפסיקו לייצר אותו ב2006. בכל אופן, הFirewall עובד בברירת מחדל ואי אפשר לכבות אותו, לפחות לפי התיאור של מי שהנתב שלו. אני חושב שזה שטויות, אבל גוגל אומר שיש דבר כזה ו-DLink אמרו שאין מה לעשות לגבי זה. מאחר שהמליצו לי לקנות את הנתב בפורום הזה, חשבתי אולי למישהו פה יש פתרון. עוד נתון מעניין: Battle.net עובד בלי שום בעיות, בעוד שגלישה רגילה מלווה בDelay שכנראה באשמת הנתב, אבל זה לא ודאי. מצאתי גם שהFirewall בא עם יכולת מובנית של לתמוך ב-Battle.net, ולכן אני די נוטה לחשוב שהעיכוב הגלישה הוא באשמת הנתב. יש למישהו רעיונות? חוץ מלהתקין לינוקס נתבי בעצמי? (למרות שהאפשרות הזו מאוד קורצת לי אני לא יודע איך אני אעשה את זה בדיוק)
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה בדיוק אני צריך לעשות? לרוב הם לא עונים בתמיכה הטכנית לכן שואל כאן אנשים ייעצו לי לבדוק את הקבצים אבל אין לי מושג איך
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
אוקיי יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי אינטרנט 750 עשיתי רשת בין המחשבים ועכשיו אני רוצה לדעת איך אני עושה אינטרנט בשתיהם מישהו יכול לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לציין שאני מאחורי ראוטר+מודם Alcatel SpeedTouch 510.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן יש לי מודם כבלים מוטורולה SB4200 יש לו חיבור רשת וחיבור USB שאפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית אליו דרך שני החיבורים השונים אבל אני לא מצליח לחבר את המחשב דרך הUSB לא מצאתי קובץ התקנה נורמלי תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-