רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם. הבעיות: 1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות? 2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)? 3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי LINKSYS WRT54GL בזאפ הגעתי לחנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43#moreDetails ושם בתאור המוצר הם ממליצים על גירסה 1.1 שעולה יותר ותומכת בכבלים (ראו תאור למטה) שאלתי היא - אם אני מתחבר ב ADSL האם יש טעם לקנות את הגירסה החדשה (שעולה 400 ש"ח במקום 335 ש"ח)? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ נתב אלחוטי מדגם WRT54GL v1.0 (WRT54G V.4) נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. אחריות 3 שנים. תמיכה טלפונית לשנה רק בדגם V1.1 לחץ כאן. לקוחות יקרים, לידיעתכם: הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. אם קראתם על דגם זה באתרים …
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש נתב אלחוטי שמותקן אוטומטי בלי להגדיר תמחשב עם אי פי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן יש לי רשת ביתית מזה זמן מה. אני מחבר אליה PS3, מחשב נייד ועוד מחשב נייח שלא נמצא בשימוש (אליו הראוטר מחובר חוטית). היום אני מקבל מחשב חדש שייחליף את הנייח ויש לי שאלה, האם אני אצטרך להתקין את הראוטר / רשת מחדש כמו שעשיתי לראשונה שקיבלתי את הרואטר? ועוד שאלה בקשר לרשת ביתית, שמתי ססמא לרשת ושחכתי אותה, יש אפשרות לאתר אותה מחדש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום קיבלתי ראוטר חדש של בזק והכול עובד כמו שצריך עכשיו שאני נגיד רוצה לעשות כיבוי ברשת דרך ה-SHUTDOWM -I זה לא מצליח לי אני כותב את האי פי איפה שצריך גם בדקתי שזה נכון ואני בכל זות לא מצליח מה לעשות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיות ברשת האלחוטית. הרואטר שלי: Intellinet MIMO Wireless Turbo G Router - http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 כרטיס רשת (בשני המחשבים): Edimax EW-7128G הבעייה היא מהירות חיבור מאוד איטית (ב2 המחשבים בבית). הבעייה החלה לאחרונה, לפעמים זה מסתדר ואז המהירות נורמאלית ולפעמים אני לא עובר את ה30kb/s. צילום מסך מהתוכנה: אולי זה קשור לזה שאני משתמש בערוץ (Channel) מספר 1?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש אתרים שהוידאו בהם שעה BUFFER, ומגה אפלואד מוריד לי על 50KB למרות שבבית של חברה זה מוריד על 175KB כל הזמן (לשתינו 2.5) רק פיילפלייר מוריד לי על 320KB. זה אומר שהתשתית(הוט) היא לא מה שתוקע תעסק, כי אז זה היה תקף לכל ההורדות, אלא נראה לי שנטוויז'ן חוסמים אותי איכשהוא, מה נראה לכם? יכול להיות שזאת בעיה של הראוטר(אבל עדיין לא הגיוני כי זה מגיע ל320 במקרים מסויימים...)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי מדפסת Samsung CLP-510 הגדרתי אותה למחשב השולחני שלי ואני מעוניין להגדיר שגם למחשב הנייד היא תהיה זמינה כמו בבתי ספר שמדפיסים מכל מחשב שרוצים. יש איזה מדריך בשביל זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ברצוני לבנות אתר, האם יהיה יותר כדאי לבנות דרך אתר מסויים או לבנות לבד (שזה קצת יותר מורכב)? והיכן אפשר למצוא הסבר, מדריך או אתרים שתומכים בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
כמו כן האם המהירות שלו היא המקסימלית? http://shop2.outpost.com/product/4860010?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, התנתקתי מנטויזיון לאחר כמה שנים ועברתי לספק אחר ואני רואה שתיבת המייל שלי בווינדוס עצמו (WINDOWS MAIL) עדיין עובדת בשרת שלהם. האם הם משאירים את זה בדר"כ? להגיד להם שלא יחייבו בטעות?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית משום מה הכרטיס רשת במחשב האחרון שקניתי (לוח P35C DS3R ), כל הזמן תוקע את המחשב כאשר אני מעביר קובץ ששוקל יותר מכמה MB בודדים בהתחלה, הכל ישב על סוויצ' של 1 GB, לאחרונה כדי לאתר את מקור הבעיה, העברתי אותו לראוטר, ולכן הקצב ירד ל100 MB , וזה עדיין נתקע לי. הדרייבר עודכן לעדכני ביותר לכרטיס, וגם זה לא פתר את הבעיה. כאשר אני עושה PING, אין שום איבוד נתונים זה די מבאס אותי שהעסק נותן לי רק שיתוף אינטרנט, כאשר העיקר הוא שיתוף הקבצים ע"י המחשב הנ"ל יכול להיות שהכרטיס עצמו על הלוח תקול? וכיצד אני יכול לוודא זאת? בקשר לשאר המחשבים אני יודע בוודאות שהכרטיסים שלהם תקינים, הבעיה נוצרת רק עם המחשב האחרון.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מהי מהירות העברת קבצים של תקן Bluetooth בגירסה 2.1? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היום אני עובד עם ראוטר גרוע של netgear שאינו תומך במודם כבלים כמעט לגמרי, הצלחתי להתחבר לאינטרנט רק ע"י חיבור ללא חייגן. אני מעוניין בראוטר חזק ועמיד, קל לקינפוג עם תמיכה מלאה במודם כבלים . מחיר לא משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית מה אני צריך לקנות לשם כך? הבנתי שאני צריך ראוטר (יש) וכרטיס רשת (אין) למחשב שלא מחובר לראוטר איזה כרטיס רשת USB אתם ממליצים? ואני ישמח אם תסבירו לי איך אני מחבר הכל אהה ושכחתי להזכיר שתי בעיות: 1. מחשב אחד נמצא בחדר בטחון 2. באותו החדר נמצא טלפון שעובד על תדר 2.4GHZ (יכול לעשות בעיות??)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום המחשב שלי מריץ WIN7+WIN SERVER2008 R2 בדואל בוט כרטיס הרשת המובנה בלוח כבוי ואני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הבעיה : כאשר אני מריץ את WIN7 הכרטיס עובד נהדר והכל רץ כמו שצריך אך כאשר אני מריץ WIN SERVER הכרטיס מופיע לי כDISABLED ולמרות שאני מנסה לשנות לENABLED הוא נשאר כבוי , אשמח לקבל פתרון לבעיה , תודה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לא נותן את האופציה רק ADVENCED SHARRING שזה לא עוזר כי למרות שאני מזהה במחשב השני את הכונן הוא לא נותן לפתוח אותו ומקשקש לי משהו על איות אותו גישה...
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני עכשיו הולך להתחבר ל-6 מגה בכבלים,יש אפשרות לעשות שיהיה לי איי פי דינמי?פשוט אני מוריד הרבה מרפידשר ואני צריך שיהיה לי אפשרות להתנתק ולהתחבר ושהאיי פי ישתנה כי אחרת אני צריך לחכות שעתיים בין כל הורדה.
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה JD לצורך העיניין אין לזה קשר....(רק בשביל שתבינו את הרעיון) אני מחפש סקריפט שיבצע התקשרות מחדש לשם קבלת IP חדש מספקית האינטרנט...ואני לא מצליח למצוא כזה... אז מה אני יכול לעשות?..איך אני יכול למצוא משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-