רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה קצת מוזרה ולא ספציפית, כחלת מעבודתי נתקלתי במספר רב של מחשבים ניידים מסוגים וגרסאות שונות בעלות אותו ת.תקשורות אינטרנט אלחוטי. אך אותם מחשבים היו קולטים רשתות ואיכות רשתות (עוצמת אות) בצורות שונות למרות שהם מחזיקים באותה תו תקשורות... מדוע ? ואיך אני יכול לדעת איזה מחשב יקלוט לי יותר טוב ואיזה פחות טוב ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
פרמטתי תמחשב והתקנתי את הUSB האלחוטי והוא לא מוצא לי תראוטר במחשב השני.למה? ההתקנה הלכה חלק הוא הראה לי שהכל מותקן הראה לי שהוא מחובר ויש קליטה מצויינת אבל שאני מסתכל על רשתות אלחוטיות זמינות אני לא רואה שום ראוטר באופק אני עושה "רענן רשימת רשתות" והוא לא מוצא כלום ממה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ישלי 2 מחשבים שמחוברים ברשת ומוגדרים לעבוד על אותו חיגן כאילו לשתי המחשבים יש אותו אי פי עכשיו ניסיתי דרך כל התוכניות ----עזרים-----תקשורת------חיבור לשולחן עבודה מרחוק שמתי תאי פי והוא אומר כיאלו שזה האי פי שלי יש דרך אחרת עם תוכנה או משהו אני רוצה להיכנס למחשב השני ליראות להזיז תעכבר ושטויות כאלה ועם אפשר לינקים בבקשה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס: EDIMAX 1000/100/10 דגם: EP-4203DL 32 BIT כרטיס רשת PCMCIA למחשב נייד משום שאני חושד שהכרטיס רשת הפנימי במחשב נייד נדפק לפני זה היה לי PCMCIA אחר ושאני מחבר אותו הכל עובד פיקס אטומטי וכשאני מנסה לחבר את החדש של EDIMAX הוא לא עובד 2 הנוריות נדלקות בירוק(LAN/ACT) ו SPEED נדלקות קבוע המחשב נייד לא זיהה אוטמטית את זה וניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע אבל אני לא מצליח אני לוחץ התקנה הוא אומר לי להעביר קבצים ל C:NWNET או משהו כזה ואני לא מצליח להתקין, הוא לא מזהה את הכרטיס והאינטנרט כמובן לא עובד מה הבעיה מה עושים והאם מישהו יודע איך מתקינים היטב או איפה מגדירים את הכרטיס במחשב מוזר כי זה כרטיס חדש והכרטיס השני שיש לי הוא 10/100 פשוט ועובד פיקס יכול להיות שזה בגלל שזה …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן,טוב אז ככה. אני רוצה לשתף 2 מחשבים,אחד קומה 2 אחד קומת קרקע. רציתי לדעת איך אפשר לשתף אלחוטית כי כבל צריך ממש ממש ארוך. כל מה שאני צריך זה שיתוף מדפסות ושיתוף קבצים וזהו. במחשב אחד מותקן וינדווס ויסטה ובשני אקספי,יש לי גם רשיון ל windows 2003 SBS אם זה יכול לעזור...
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מהי מהירות העברת קבצים של תקן Bluetooth בגירסה 2.1? תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בלי ראוטר בלי כלום רק שני 802.11b Pen Size Wireless USB Adapter כאלו חחח.. משתי חברות שונות המהירות בינהם לא משהו אבל לא משנה... עכשיו אני רוצה לחבר נגיד עוד שני מחשבים מה אני צריך לקנות תביאו לי בבקשה דגם מדוייק אם אפשר והאם זה ישפר את המהירות בין שני המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא מצליח אני הולך ל Gaming & Applications אני רושם את הפורט ועושה לזה ENABLE עושה SAVE וזה לא מראה לי אחרי ה SAVE את מה שרשמתי וגם הפורטים עצמם לא נפתחים , מה לעשות? מדובר בפתיחת פורטים לאימיול TCP : 4404 UDP : 49695 ד"א יש איזה עידכון קושחה מומלץ לראוטר הנ"ל? , אני יודע שיש 2 סוגים השאלה מה יותר טוב ומה ההבדלים בינהם , אשמח גם לקישור להורדה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי לא משמן רכשתי דומיין והפניתי אותו לאתר שמאוחסן בגוגל סייטס : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446034.0 אתמול בערב משום מה הוא הפסיק לעבוד. לא זכור לי ששיניתי משהו, והאתר בכתובת המקורית עובד. התקשרתי לתמיכה של LiveDNS שטענו שהבעיה לא קשורה אליהם תמונה של ההגדרות : כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי ידע בנושא תודה נתי
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן! מישהו פה משתמש באינטרנט של YES? אם כן, הייתי רוצה לדעת איך הוא מבחינת איכות, עמידות, רוחב הפס, הגבלות כאלה ואחרות, בהשוואה לחברות אינטרנט אחרות? ועוד שאלה קטנה, YES הם ספק אינטרנט (כמו ברק, נטוויז'ן, קווי זהב וכו'...), או שהם תשתית (כמו HOT ובזק)? אני מבין שאני יכול להתקשר אליהם ולשאול אותם, אבל רציתי חוות דעת אובייקטיבית ו"לא משוחדת" גם בקשר לאחכות שלהם, וגם בקשר לשאלה השנייה. לילה טוב.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
https://twitter.com/moc_israel/status/1769737172746174916?s=46 https://twitter.com/moc_israel/status/1769737175015244189?s=46 לידיעתכם !
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני מנסה להכנס לחלק מהאתרים אז זה רושם לי: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קבלתי לפטופ חדש של IBM דגם T41p. ניסיתי לשתף על גבי WIRELESS LAN את הלפטופ דרך 3COM 11 MBPS Wireless LAN Office Connect USB Adapter למחשב הביתי שלי. (שניהם מריצים מערכת WINXP PRO). דרך התוכנה שיש במחשב של IBM שהגיע איתו הצלחתי ליצור קשר בין המחשבים על גבי הרשת הזאת - הוא מראה לי שהוא מתחבר אליו בהצלחה. אך איני מצליח לגלוש באינטרנט ולשתף קבצים. ניסיתי להפעיל את המדריך שמופיע פה על הגדרות לשיתוף אינטרנט אבל הן לא עזרו... כרגע המצב הוא שהנייד מתחבר לכרטיס של 3COM ונוצר קשר ישיר בין המחשבים - אך בפועל לא קורה כלום ביניהם.. אשמח לעזרה ותודה מראש orrm.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן... ברשותי מחשב שהתקנתי עליו שרת(DOMAIN CONTROLLER) והשאלה שלי היא כזאת למה שאני מתחבר מהמחשבים שלי בבית לשרת הטעינה היא מאוד איטית??? יש למישהו הסבר הצעות פתרונות?...? אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
הסקר פונה בעיקר לאלו עם ה 1.5 אנא רשום בבקשה את הספקית שלך ואם אתה בכבלים או ב adsl
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מצאתי ב-THG חלק שני של המדריך הזה ל-WINDOWS SERVER 2003: http://www4.tomshardware.com/howto/20040716/index.html האם מישהו יכול לתת קישור לחלק הראשון???
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא זוכר את המספר מודל כרגע (הנתב לא שלי), אבל אני זוכר שהפסיקו לייצר אותו ב2006. בכל אופן, הFirewall עובד בברירת מחדל ואי אפשר לכבות אותו, לפחות לפי התיאור של מי שהנתב שלו. אני חושב שזה שטויות, אבל גוגל אומר שיש דבר כזה ו-DLink אמרו שאין מה לעשות לגבי זה. מאחר שהמליצו לי לקנות את הנתב בפורום הזה, חשבתי אולי למישהו פה יש פתרון. עוד נתון מעניין: Battle.net עובד בלי שום בעיות, בעוד שגלישה רגילה מלווה בDelay שכנראה באשמת הנתב, אבל זה לא ודאי. מצאתי גם שהFirewall בא עם יכולת מובנית של לתמוך ב-Battle.net, ולכן אני די נוטה לחשוב שהעיכוב הגלישה הוא באשמת הנתב. יש למישהו רעיונות? חוץ מלהתקין לינוקס נתבי בעצמי? (למרות שהאפשרות הזו מאוד קורצת לי אני לא יודע איך אני אעשה את זה בדיוק)
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מאחר ואינני מכיר כ"כ כך את עולם הרשתות האלחוטיות ונתקלתי בבעיה לוגיסטית, אשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור לי ולידע אותי אם יש איזושהי חומרה (ומהי) שיכולה לפתור לי את הבעיה. לגבי הבעיה עצמה, אני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (Edimax mimo pci) לאינטרנט האלחוטי במרכז העיר ירושלים, לשם כך עלי להרים את המחשב לאדן החלון.. לא הפיתרון האידאלי, ברצוני לקנות חומרה שאוכל לשים על אדן החלון במקום המחשב כך שתהווה ממסר בין האינטרנט האלחוטי של מרכז העיר (בחינם..) לבין המחשב בחדר. שאלתי היא: א. מה החומרה הכי פשוטה שיכולה לעשות זאת (חומרה יעודית לעניין ספציפי זה). ב. האם יש נתב שיכול לעשות זאת בנוסף להיותו נתב (לפי מיטב ידיעתי הדלה נתבים מספקים אינטרנט מחיבור קוי ולא אלחוטי) כך שאכול לשד…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-