רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הורדתי לתומי תוכנה של ספקית האינטרנט רימון מאתר הבית שלהם, התקנתי אותה מתוך סקרנות. לאחר ההתקנה מצאתי על שולחן העבודה 'סימן מים' watermark של סמל החברה שלא מצא חן בעיני. התוכנה לא הופיעה ב uninstall לכן ניסיתי להסירה בצורה ידנית, מחקתי את התיקיה מה program files, לאחר שראיתי שהסימן לא ירד עשיתי חיפוש ומחקתי מהמחשב כל איזכור של המילה netowatermark וכן מהרגיסטרי. הסמל אמנם נמחק אך המחשב נחסם טוטאלית לכל נסיון התחברות לרשת, בין מחשבים אחרים ברשת בין אינטרנט. אמנם פינג אני מצליח לשלוח למחשבים אחרים ברשת אך לא להיכנס אליהם. האתר היחיד שנפתח הוא האתר של רימון. לעומת זאת דרך מחשבים אחרים ברשת הצלחתי לתקשר עם המחשב הבעייתי ללא שום הגבלה. פניתי לרימון, מתברר שהבעיה היא אי…
-
- 23 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
כפי שנראה כרגע, מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2172 CHEIF
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ1.5 מגה ל2.5 כשאני מוריד קובץ בדיקה מאתר המהירות לא השתנתה ואני מוריד עדיין על 190 אם המחשב מחובר ישירות למודם ולא דרך הראוטר אז המהירות עולה ל2.5 מגה ואני מוריד כמו שצריך. ניסיתי לאתחל את הראוטר וגם להגדיר אותו מחדש וזה עדיין לא עוזר מישהו יודע איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי רשת של 2 מחשבים עם כבל רשת בינהם, הצלחתי לשתף בינהם אינטרנט וקבצים (תודות למשתתפי הפורום !). אך כאשר ביטלתי (DISABLED) את היוזר GUEST באחד המחשבים - לא היה ניתן לגשת אליו מהמחשב השני ! במקום לגשת, הוא פתח לי חלון LOGIN להזנת יוזר וסיסמא, כאשר היוזר קבוע ובלתי ניתן שינוי, והוא GUEST - ועלי להזין את הסיסמא... כאשר החזרתי את היוזר, הכל הפך תקין.. מדוע הוא מנסה להתחבר דווקא עם GUEST, וכיצד אפשר למנוע זאת ? חשוב לציין שאת ניטרול GUEST עשיתי דרך הטיפ של : control userpasswords2 (תחת לשונית מתקדם), ובלי קשר לטיפ הנ"ל, בשני המחשבים מוגדר אותו יור ואותה סיסמא..
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בנייד לנובו האלחוט פתאום הפסיק לעבוד. למרות שהוא דלוק גם בכתפור הוא רשום "the wireless radio is powered off" ומסרב להידלק.... לא הצלחתי לפתור את הבעיה... אבקשת רת עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך לשתף בבית פרטי עם שתי קומות שהרוטאר יחובר למחשב בקומה התחתונה, וישתף אינטרנט ADSL במהירות 5 מ"ב למחשב שממוקם בקומה העליונה. חשוב לי שהרוטאר יהיה אמין ולא יהיו התנתקויות מיותרת. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי מודם/נתב שקיבלתי בבזק שהוא AZTECH 600E ונתב אלחוטי של LEVEL ONE 3406TX ואני לא מצליח לפתוח פורטים או להוריד באימיול או בביטטורנט. אני ניסיתי הרבה דברים אבל ללא הצלחה.PLS HELP ME :'( לאזטק מחובר הקו טלפון וממנו יוצא חיבור איטרנט לנתב האלחוטי ומשם כבר למחשב אינני מצליח לפתוח פורטים או להוריד דברים במהירות נורמלית
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3927159,00.html לא יאומן. התקלה החלה בסביבות השעה 20:10. אוקיי, קורה אני מבין. אבל למה לשקר בתגובה שהתקלה תוקנה? זה יותר מעצבן אותי מהתקלה עצמה. Ynet מוכיחים שוב כמה הם חובבנים. מספיקה שיחה אחת לתמיכה של נטוויז'ן כדי לקבל את התקליט שקיימת בעייה בהתחברות, גם כעת. משיחה שלי עם נציג התמיכה נאמר לי שהצפי לתיקון הוא רק מחר בבוקר . עריכה: Ynet העלו בצהריים ידיעה מעודכנת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3927281,00.html
-
- 32 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מאשרים? שוללים? נראה שאני לא היחיד. טוב שיש אקאונט גיבוי ב CCC.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני מקבל מחשב חדש. רציתי לדעת איך אני יוצר רשת ביתית , מה אני צריך ? האם חייב ראוטר ? כבלים מסויימים ? מרחק מסויים ? תודה רבה. שתי המחשבים הם P4
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://uk.news.yahoo.com/030814/152/e678b.html הערבים אוהבים לשתף
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ב-win xp במרכז העזרה קראתי שלא ממליצים לעשות רשת באמצעות האב שמחובר לאינטרנט. רציתי לדעת עד כמה זה לא בטוח, האם זה מסוכן ממחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (בלי קשר לזה שאם פורצים למחשב אחד, השני גם כן פתוח לפריצה)? האם קל יותר לפרוץ לרשת ביתית כזאת? האם ה-FIREWALL של ה-XP שמגדירים בהתקשרות לאינטרנט מספיק על מנת להגן על שתי המחשבים ברשת? לפני הרשת אני אישית לא השתמשתי בפיירוול ולא פרצו לי אף פעם, אז אני יודע שזה לא משהו שקל לעשות (פריצה) ולא כל אחד יכול לעשות זאת. תודה לכם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי תפורטים לפי המדריך של הראוטר הזה, ומשום מה אני עדיין מקבל LOW ID באימיול, שאני מחבר רק תמודם החיבור עובד מצוין בלי בעיות באימיול . קצת פרטים : (אם צריך עוד פרטים או תמונות, תגידו בבקשה ואני אוסיף, אני לא כ"כ מבין בזה...) דגם ראוטר WR641G חיבור ADSL , ספק 012 , 5MB . מודם B-FOCUS 312 . 012 מספקים גם איזה מתאם שיחות דיבילי כזה , שהוא מחובר ביציאת WAN ליציאת ה LAN במודם, ומציאת ה LAN במתאם מחובר ישירות ל WAN בראוטר שמחובר למחשב כמובן . בלי קשר, לפי מה שאני מבין הראוטר הזה הוא לא משו, אבל הוא כבר נמצא אצלי, ואין לי ממש אפשרות להחליף . רציתי לדעת אם בשביל חיבור דיי בסיסי בין שתי מחשבים עם כבל, הראוטר הזה יספיק ? הנה ההגדרות בראוטר צריך לשנות משהו ? אולי לשנות הגדרות במח…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי רוטר וסוויץ 3 מחשבים שתיים עם Windows 98 ואחד עם Windows Xp (שלי) הWindows 98 יכולים לשתף להעביר וכו'.. אבל אני לא יכול לראות אותם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום יש בראשותי את הרוטר הנ"ל והוא נמצא במרתף ביחד עם מודם של טומסון של הוט... אממ יש לנו בעיה בבית אנחנו בבית פרטי ואנחנו לא קולטים בחדרים בקומה השניה המרתף זה קומת קרקע. התקשרנו להוט והם אמרו לנו שיש משדרים כאלה שמגבירים את הראוטר הזמנו טכנאי והם בכלל הזמינו לנו מישהו שיחליף לנו ראוטר והוא בכלל אמר שזאת טעות שזה לא יפתור את הבעיה, קנינו גם כרטיס רשת חזק וגם אז זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות, אני יודע שיש כאלה שיגידו שצריך לקדוח אווממ בקיר ולהעביר כבל רשת אלחוטי אבל יש עוד אופציות, האם מגבר יעזור במצב כזה .?... , יש אופציות נוספות?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
-
אם אני רוצה להזמין את הראוטר Linksys WRT1900ACS מחו"ל תהיה בעיה במכס? אני לא מוצא שום מקום שאני אוכל לבדוק אם הראוטר הזה מאושר ליבוא אישי...
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי לכולם, ידוע לי כי אחת הבעיות המוכרות בארץ היא מהירות העלאה נמוכה. בעידן שכולנו משתמשים בענן אני מצפה למהירות העלאה גבוהה. אני כיום נמצא עם תשתית של הוט עם ספק הוט מובייל, לפני כן הייתי בספק של 012 ועדיין מהירות ההעלאה הייתה נמוכה מאוד. באוניברסיטה אני מגיע למהירות של 90+ מגה. מדהים! בקיצור, מה הסיפור של המהירויות העלובות האלו? איך אפשר להשיג מהירות גבוהה? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות D-LINK 615 יש לי שלוש מחשבים שיוחוברו בכבל רשת CAT5-E ואחד אלחוטי.. (שנמצא בערך 5 מטר מהראוטר.. קיר מפריד) הייתי רוצה המלצה לכרטיס רשת.. אגב יש ראוטר שינצל טוב יותר את הכבלים שיש לי ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-