עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ivgi04,

ערב טוב , יש לי מודם/נתב שקיבלתי בבזק שהוא AZTECH 600E ונתב אלחוטי של LEVEL ONE 3406TX ואני לא מצליח לפתוח פורטים או להוריד באימיול או בביטטורנט. אני ניסיתי הרבה דברים אבל ללא הצלחה.PLS HELP ME :'( לאזטק מחובר הקו טלפון וממנו יוצא חיבור איטרנט לנתב האלחוטי ומשם כבר למחשב אינני מצליח לפתוח פורטים או להוריד דברים במהירות נורמלית

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by IRIVERMAN,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3927159,00.html לא יאומן. התקלה החלה בסביבות השעה 20:10. אוקיי, קורה אני מבין. אבל למה לשקר בתגובה שהתקלה תוקנה? זה יותר מעצבן אותי מהתקלה עצמה. Ynet מוכיחים שוב כמה הם חובבנים. מספיקה שיחה אחת לתמיכה של נטוויז'ן כדי לקבל את התקליט שקיימת בעייה בהתחברות, גם כעת. משיחה שלי עם נציג התמיכה נאמר לי שהצפי לתיקון הוא רק מחר בבוקר . עריכה: Ynet העלו בצהריים ידיעה מעודכנת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3927281,00.html

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. מאשרים? שוללים? נראה שאני לא היחיד. טוב שיש אקאונט גיבוי ב CCC.

5. שלום , בקרוב אני מקבל מחשב חדש. רציתי לדעת איך אני יוצר רשת ביתית , מה אני צריך ? האם חייב ראוטר ? כבלים מסויימים ? מרחק מסויים ? תודה רבה. שתי המחשבים הם P4

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by ravid,

http://uk.news.yahoo.com/030814/152/e678b.html הערבים אוהבים לשתף

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  7. ב-win xp במרכז העזרה קראתי שלא ממליצים לעשות רשת באמצעות האב שמחובר לאינטרנט. רציתי לדעת עד כמה זה לא בטוח, האם זה מסוכן ממחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (בלי קשר לזה שאם פורצים למחשב אחד, השני גם כן פתוח לפריצה)? האם קל יותר לפרוץ לרשת ביתית כזאת? האם ה-FIREWALL של ה-XP שמגדירים בהתקשרות לאינטרנט מספיק על מנת להגן על שתי המחשבים ברשת? לפני הרשת אני אישית לא השתמשתי בפיירוול ולא פרצו לי אף פעם, אז אני יודע שזה לא משהו שקל לעשות (פריצה) ולא כל אחד יכול לעשות זאת. תודה לכם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. פתחתי תפורטים לפי המדריך של הראוטר הזה, ומשום מה אני עדיין מקבל LOW ID באימיול, שאני מחבר רק תמודם החיבור עובד מצוין בלי בעיות באימיול . קצת פרטים : (אם צריך עוד פרטים או תמונות, תגידו בבקשה ואני אוסיף, אני לא כ"כ מבין בזה...) דגם ראוטר WR641G חיבור ADSL , ספק 012 , 5MB . מודם B-FOCUS 312 . 012 מספקים גם איזה מתאם שיחות דיבילי כזה , שהוא מחובר ביציאת WAN ליציאת ה LAN במודם, ומציאת ה LAN במתאם מחובר ישירות ל WAN בראוטר שמחובר למחשב כמובן . בלי קשר, לפי מה שאני מבין הראוטר הזה הוא לא משו, אבל הוא כבר נמצא אצלי, ואין לי ממש אפשרות להחליף . רציתי לדעת אם בשביל חיבור דיי בסיסי בין שתי מחשבים עם כבל, הראוטר הזה יספיק ? הנה ההגדרות בראוטר צריך לשנות משהו ? אולי לשנות הגדרות במח…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by ReDeOn,

יש לי רוטר וסוויץ 3 מחשבים שתיים עם Windows 98 ואחד עם Windows Xp (שלי) הWindows 98 יכולים לשתף להעביר וכו'.. אבל אני לא יכול לראות אותם מה עושים?

10. Started by J0HNiE,

טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. Started by almog250,

שלום יש בראשותי את הרוטר הנ"ל והוא נמצא במרתף ביחד עם מודם של טומסון של הוט... אממ יש לנו בעיה בבית אנחנו בבית פרטי ואנחנו לא קולטים בחדרים בקומה השניה המרתף זה קומת קרקע. התקשרנו להוט והם אמרו לנו שיש משדרים כאלה שמגבירים את הראוטר הזמנו טכנאי והם בכלל הזמינו לנו מישהו שיחליף לנו ראוטר והוא בכלל אמר שזאת טעות שזה לא יפתור את הבעיה, קנינו גם כרטיס רשת חזק וגם אז זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות, אני יודע שיש כאלה שיגידו שצריך לקדוח אווממ בקיר ולהעביר כבל רשת אלחוטי אבל יש עוד אופציות, האם מגבר יעזור במצב כזה .?... , יש אופציות נוספות?. תודה.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  12. Started by ReSt,

מתי רוחב פס נמדד בבייטים ומתי בהרצים ?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by Chen Magled,

אם אני רוצה להזמין את הראוטר Linksys WRT1900ACS מחו"ל תהיה בעיה במכס? אני לא מוצא שום מקום שאני אוכל לבדוק אם הראוטר הזה מאושר ליבוא אישי...

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. היי לכולם, ידוע לי כי אחת הבעיות המוכרות בארץ היא מהירות העלאה נמוכה. בעידן שכולנו משתמשים בענן אני מצפה למהירות העלאה גבוהה. אני כיום נמצא עם תשתית של הוט עם ספק הוט מובייל, לפני כן הייתי בספק של 012 ועדיין מהירות ההעלאה הייתה נמוכה מאוד. באוניברסיטה אני מגיע למהירות של 90+ מגה. מדהים! בקיצור, מה הסיפור של המהירויות העלובות האלו? איך אפשר להשיג מהירות גבוהה? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ZiX,

אני מתכנן לקנות D-LINK 615 יש לי שלוש מחשבים שיוחוברו בכבל רשת CAT5-E ואחד אלחוטי.. (שנמצא בערך 5 מטר מהראוטר.. קיר מפריד) הייתי רוצה המלצה לכרטיס רשת.. אגב יש ראוטר שינצל טוב יותר את הכבלים שיש לי ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by refaels2006,

האימיול פשוט מסרב ליצור קשר עם הפורט תחת הראוטר RTA1025W . למרות שהופנה אליו כל פורט ופורט שונה ואחר . לפעמים הוא יוצר קשר ומזהה גבוה..אבל אחרי התנתקות וחיבור הוא פשוט "מזהה נמוך" . אין חומת אש בראוטר עצמו ובחלונות . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by edi17,

שלום לכולם!!! לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule. הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו.... בתודה רבה רבה אדי

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by assaf990,

שעה אני מנסה להקליק בכל מיני מקומות ולא מצליח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב. לפני חודש, באמצעות גוגל apps, רכשתי דומיין. עד פה, הכל טוב. הבעיה: אני רוצה להקים אתר על אותו דומיין (כמובן), אבל לא מצליח להבין איך לגשת לניהול האתר. ממי רכשה גוגל את הדומיין? האם גוגל היא רשמת של דומיינים? נדמה לי שלא, ולכן הנחתי שהיא רכשה את הדומיין עבורי מחברת GoDaddy. כאמור, אין לי מושג איך לבנות אתר על דומיין זה. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by Friedman,

שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי ראוטר שהוא גם תומך ב 4 כניסות למחשבים בחיבור חוטי וגם ברשת אלחוטית. יש לי גם HUB של 4 כניסות מודם לאינטרנט מהיר (לא משנה הסוג) לבעיה\שאלות: אני רוצה לחבר 8 מחשבים סה"כ, שניים בחיבור אלחוטי ו 6 בחיבור חוטי. חשבתי על האופציה של: הגדרת הראוטר שישתף אינטרנט חיבור של 2 המחשבים הניידים בחיבור אלחוטי חיבור של שלושה מחשבים בחיבור חוטי וחיבור של ה HUB לחיבור הרביעי בראוטר ככה שהראוטר מלא, עכשיו השאלה הגדולה היא ה אם ניתן לחבר HUB אל חיבור של מחשב רגיל בראוטר ושאל ההאב יתחברו עוד מחשבים ושיפעל להם האינטרנט. אני מכין סרטוט:

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by e-d-a,

אני עובר מכלבים לyes אז אני מחליף את האינטרנט וגם את הספק שלי (בגלל שיש בעיות פינגים ולאגים לחו"ל) אני עם בזק, בכל מקרה אני משחק משחקים גם דרך חו"ל וגם דרך הארץ אני כרגע עם החבילה של 750 אבל אולי יעבור ל1.5 בכל מקרה תודה על ההמלצות וההסברים מראש.

• 31 תגובות
    • 8.2k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום איזה משתיי המודמים באלה יותר טוב ECI 312 או אסטק600 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by liores12,

שלום. עד כה השתמשתי בחיבור חוטי מהנתב (סמארטבוקס של אורנג') למחשב שלי והיה לי שקט מבחינת בעיות ומהירות. עכשיו, שהמחשב הנייח שלי הוזז, לצערי איננו נגיש יותר לחיבור חוטי מהמודם ישירות. לכן, אני מחפש כרטיס רשת, שיהיה טוב (אפילו מעולה) במחיר סביר. ראיתי שיש כל מיני USB למניהם/כרטיסים פניימים אשמח להמלצות כי אני ממש לא מבין בזה תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch? מה נשתנה הלילה הזה מכוווול הלילות? מי מסתתר מאחורי המסכה; חתול, מפלצת או ילדה יפה? בקיצור, מה יוצא להם מכל זה והאם לי זה יכול להיות שווה משהו? חוץ מהמהירות כמובן. עכשיו אני ב-2.5, האם האיכות היא שונה? כלומר, עכשיו כמובן שיש בעיות מסויימות ואני לא באמת מקבל את המהירות הזאת ברוב המקרים. לא ברשת ולא בשיתוף קבצים. ז"א לא שאני צריך את המהירות, אלה האם תהיה תעבורה יותר טובה, שרתים יותר טובים או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.