עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by guytam,

האם הprivatebox תומך בWDS? אני מעוניין לחבר אליו רפיטר איך אפשר לעשות את זה?

2. Started by The Ripper,

ממה שהבנתי private ngn אמור לתת מענה בעיקר בגישה לשרתים בחו"ל ע"י הקצאת כתובות? מה ידוע לכם על התועלת האמיתית בפועל של private ngn?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. למי שלא ראה את הפרסומות, מדובר בעצם באיזושהו מסלול גלישה של בזק בינ"ל ברשת NGN החדשה במהירות 15MB, כשהם מיעדים לחברי המסלול "רוחב פס פרטי/נפרד". מישהו כבר נרשם לזה? מה אתם חושבים?

• 33 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by or,

i got one maneger with my notebook and i heve the windows one and i want to disable the windows one and use the intel one but he wont let me bcouse he alredy uses the windows one... so... how can i disable the windows one with out disabling the whole card... tanks alot or

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

hy i wanted to install azureus bitorrent downloading client but after i installed the azureus it told me that i need to install java too on my computer. it gave me a link to download java. i download it and then when i wanted to use azureus it told me "could not find the main class. progaram will exit" what should i do to fix it????

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אתרי פרוקסי חינמיים טובים שלא ניתנים לאיתור (אני מעוניין להשיג IP מארה"ב) ואיך הלכה למעשה אני מגדיר את זה באמצעות האקספלורר? אשמח לתגובה תודה ZIK

7. Started by שבע-שנים,

שלום, הייתי רוצה להתחיל להשתמש בproxy ואני צריך עזרה. לפי מה שהבנתי אני בעצם מתחבר לשרת כלשהו והוא מתחבר ליעד שהייתי רוצה להגיע אליו, הדבר מאט את האינטרנט, נכון? איך בכלל מתחילים להשתמש בפרוקסי, אני אמור להוריד תוכנה? והאם יש אפשרות להגדיר התחברות לproxy רק בעת גלישה באתר מסוים, לדוגמה אם אני מעוניין להיכנס לאתר www.one.co.il בלבד דרך פרוקסי, הדבר אפשרי? תודה מראש.

8. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנות\שרתי פרוקסי אנונימיים. אני רוצה שתהיה לי אפשר להיות אנונימי מכל תוכנה שאני משתמש, או לפחות באלו שתומכות בפרוקסי. מישהו מכיר אולי אתר שעוסק בנושא ? או מכיר תוכנות\שרתים כאלו ? בתודה מראש, מייק.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by berlin,

היי לכולם, מחפש פיתרון גלישה דרך WIFI שניתן לצאת עם כתובת IP אמריקאית / בריטית ? רעיונות ? לא מחפש VPN client שמותקן על המחשב ודרכו אני מקבל IP של מדינה אחרת. אלא ברגע שהמחשב מתחבר ל WIFI מסויים הוא אוטומטית יוצא בגלישה ל IP של מדינה אחרת. תודה !

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Tzion,

אני מחובר לאינטרנט בכבלים והספק שלי הוא הטכניון. ודרך הטכניון אני מוגבל לכל מיני תוכנות ואתרים: לדוגמא, אני לא יכול להתחבר לשרתים של ה-mIRC או שאני לא יכול להתחבר לקזזה... ובטח יש עוד דברים. בקיצור יש להם כל מיני חסימות כאלה... בשביל שאני אוכל לגלוש בצורה נורמלית, הייתי צריך להגדיר שרת proxy. (מישהו מוכן להסביר לי מה זה שרת פרוקסי?) וחשבתי שאני יכול לבטל את החסימה אם אני אמצא שרת proxy אחר במקום זה של הטכניון, שעכשיו מוגדר אצלי. (ד"א אם אני לא קובע שום שרת פרוקסי האינטרנט בכלל מוגבל). מה דעתכם? האם השרת פרוקסי הוא זה שחוסם אותי? נראה לכם שאני יכול לעקוף את החסימה ע"י שינוי הכתובת של השרת או בדרך אחרת? דרך אגב, באפשרויות מתקדמות של קביעת שרת פרוקסי יש שם אפשרות כזו שאומרת …

• 20 תגובות
    • 8k צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

שקניתי בזמנו את הנקסוס 4, השתמשתי בProXPN, אך תקופת הטרייל תמה והסרתי אותו. לאחר מכן מצאתי את TunnelBear, לו יש ממשק חביב והגירסא החינמית שלו מגבילה ל500MB בחודש(יותר ממספיק עבורי, אני משתמש בפרוקסי לרכישת תכנים דיגטליים שלא אפשריים בארץ, כמו מוזיקה מgoogle play). אממה - זה לא בדיוק עובד. האינטרנט זוחל בקצב של צב עם הטאנלבר. לרוב אני לא מצליח בכלל להגיע לעמוד הראשי של googleplay, ואם אני כן מצליח - אז למצוא את האומן הספציפי, או להשלים את הרכישה זה בגדר חלום רחוק. אז - אני מחפש המלצה לפרוקסי טוב וחינמי. לא צריך הצפנות למינהם, את כובע נייר הכסף שלי השלכתי מזמן. רק שיגרום לכך שאהיה(וירטואלית) בארה"ב. כמובן לא פרוקסים עם ספייוור, מאלוואר וכד'. תודה מראש לעוזרים

12. Started by BZZER,

שלום... אני צריך איזה אתר proxy טוב שיהיה מהיר.. או לסירוגין להפעיל את האינטרנט עצמו דרך proxy או משהו דומה לזה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by VortexD,

ברשותי נתב של LEVEL ONE WBR 3406TX ואני מחפש עזרה או מדריך כדי להגדיר את הPS3 כשרת DMZ על מנת לשפר את "חווית האונליין" באמצעות פתיחת פורטים בעיה היא שכשאני משחק במשחקי רשת במחשב לדוגמה TF2 , F.E.A.R ועוד אין לי לאגים אבל כל ניסיון שלי בPS3 מצורף בהמון לאגים ותסכול מה עליי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by guysh,

שלום. יש לי מחשב XP PRO עם Kerio Personal Firewall 4 (כ"שרת") ועוד מחשב שמחובר אליו (גם XP PRO). קיצר.. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את ה-IIS על השרת ועם ה-KPS בלי בעיות... עכשיו.. התקנתי את ה-KPS כי הבנתי שהוא מעולה... אבל הוא עושה קצת בעיות... הפיירוול של XP- עד עכשיו היה נחמד, אבל עשה בעיות ב-ICQ... לדעתי ה-KPS הוא קצת די מסובך, ודורש הרבה הגדרות בשביל משתמש בסיסי+ (כמוני למשל). אתם ממליצים על משהו אחר? אולי על חבילת Norton Internet Security? (ואפרורו.. יש לי Norton AntiVirus 2003.. לעבור ל-2004?)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by The-Devil,

אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי חשבון חשבון אימייל בוואלה כבר שנים ורציתי להליף אותה או בhotmail\Gmail בגלל כל האפשריות שיש הם. האם יש דרך לקבל אימיילים לוואלה ואוטומטית לשלוח אותו לאחד החשבונות האלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by okarmi,

שלום כולם, בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק. אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge). הנתב-מודם הוא Q1000. מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by freefall,

ה- Q1000 הגיע סופסוף, אבל אני לא מצליח להתחבר איתו לסלקום טיוי (נטוויז'ן). אם זה רלוונטי הגדרות ה BROADBAND שלו הן WAN - VDSL2-17A PTM-UNTAGGED MTU 1492 הזנתי פרטי ספק וסיסמא. בסטטוס המודם מציג חיבור תקין אבל אני לא מצליח לגלוש. כלי הדיאגנוסטיקה נתקע בשלב ה-DNS RESOLVE מה אני צריך לשנות/להגדיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by talnisim,

מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות מישהו יכול או מבין בנושא ויכול לעזור ? טל

20. Started by צפיד,

ראוטר לינקסיס 7500 https://www.linksys.com/sg/p/P-EA7500/ בברידג עם מודם כבלים תשתית כבלים 100M כל הרשת CAT6A - עד רמת הקינסטון ,פאץ פאנל וכ' סוויץ לינקסיס LGS318P https://www.linksys.com/us/p/P-LGS318P/ NAS - QNAP 451 מחובר ב2 כבלי רשת CAT7 לסוויץ 4 דיסקים Western Digital Red 3000GB WD30EFRX בRAID5 לפי הלינק : https://www.qnap.com/en-us/product_x_performance/product.php?type=4&II=240 אני מצפה לפחות 180MB לכאורה מערכת שאמורה לתת ביצועים טובים, מול מחשב דסקטופ (די חזק) שמחובר בLAN אני מקבל סה"כ מהירות של 112MB (מNAS למחשב והפוך אותה מהירות) הדרך שאני ניגש לNAS היא ע"י מיפוי הכונן …

21. Started by digitalseeker,

אהלן, יש לי כידוע 655 של DLINK. איך אני אמור להגדיר בו את הQOS והאם הוא תומך גם בDOWN ? האם להגדיר כתובת עם תיעדוף של 255 זה יותר טוב או פחות טוב מתעדוף של 1 ? את העניין של הטווח כתובות הבנתי , רק לא הבנתי אם 1 זה עדיפות גבוהה יותר אם נמוכה יותר ? וב.לא הבנתי מה להגדיר במהירות ? צ'יף ? עזרתך ?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. שלום וערב טוב, רציתי לדעת איך להפעיל ולהגדיר את שירות ה-QOS בנתב DSL-2650U הסטנדרטי של בזק בינלאומי. מה שקורה זה שבביתי יש 4 מחשבים שמתחברים לאינטרנט של 2 מגה, וכל הזמן אחד מהמחשבים צורך הרבה רוחב פס (כנראה להורדות) רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את הנתב כך שכל מחשב יקבל את אותו החלק מהנתב, או לחלופין להגביל את אחד מהמחשבים ברוחב הפס להורדה שהוא מקבל. ההגדרות שבתוך הנתב תחת QOS פשוט לא מובנות ואני לא יודע איך עושים את זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by g15,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי QoS בנתב netgear dgn2200v2 לפי כתובת MAC, להגביל אחד המחשבים הגולשים אלחוטית ברשת שלי..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני יודע שזה נועד להגביל BANDWITH ברשת , זהו , לא יודע איך , Mה Mו Mי, מישהו יכול להדריך בנושא<? השאיפה להיות מסוגל להגביל אינטרנט למחשבים בבית! GOVNER_T.S.Y

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by Wakoz,

is orange a good isp for gamers ? i mean for games like wow rift warhammer etc

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.