עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BloodFist,

אז ככה, יש לי XP במחשב ועליו סרטים שאני רוצה להעביר לHTPC שעליו יש VISTA. ניסיתי לעשות רשת אבל אני מהמחשב שלי לא רואה את הHTPC (שעליו יש ויסטה..) ומהHTPC אני רואה את המחשב שלי. איך אני מסדר שאני יראה בXP את הHTPC? והייתה עוד בעיה שנראה לי שקשורה אולי לפה? התחלתי להעביר סרטים דרך הHTPC מהמחשב שלי לHTPC וזה לא זז ופשוט קרס אחרי כמה דקות בלי לעשות כלום למה? נ.ב הHTPC מחובר לראוטר דרך כ. רשת אלחוטי והמחשב שלי דרך כבל. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by corolla9,

אז ככה לאחר התעסקות של חצי שעה בעצמי ועוד חצי שעה עם התמיכה הטכנית של בזק הגעתי למסקנה שיש לי בעיה במתאם רשת האלחוטי. הבעיה היא כזאת, בעת חיבור המתאם האלחוטי (שעבד לי כבר יותר משנה אני חושב) הכרטיס מזהה את רשת הWIFI בבית, נרשם אליה,אך לא מצליח למשוך כתובת IP מהראוטר (או לפחות ככה הבנתי מהתמיכה הטכנית של בזק) מערכת ההפעלה (W7) לאחר דקה של ניסינות כושלים של להתחבר לרשת ולאחר הרצת כלי אבחון תקלות מובנה של הוינדוס מודיעה כי קיימת כפילות (conflict) בכתובות הIP ברשת. למזלי היה לי מתאם נוסף בבית שמיקד את הבעיה על המתאם של TP LINK.(המתאם השני כן עובד) השאלה האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות כדי לאפשר פעולה תקינה של המתאם? לצערי ניתוק וחיבור מחדש, ריסטרט מחשב, החלפת יציאת…

• 13 תגובות
    • 16.9k צפיות
  3. Started by אחיה טובול,

היי אני צריך בבקשה המלצה לראוטר לעסק קטן (תשתית בזק 100 מגה) , בערך 7 מחשבים.השימושים של העסק קלים- בעיקר חשבשבת לא משהו מכביד. צריך גם אופציה לvpn חיבור מרחוק (מקסימום 2 במקביל). חשוב שיהיה לו וויפי ושיהיה אמין ויציב. תודה

4. Started by eladbu,

שלום לכולם זה כבר שעה וחצי שאני מחפש את 3COM DISCOVERY TOOL יש לי איזה AP של 3COM WL-524 שכבר מוגדר ברשת קטנה ואני רוצה רק להכניס לו סיסמה... כוון ש HP קנו אותם הפכתי כל אבן למצוא את התוכנה ללא הועיל. ולא מצליח לעלות על ה IP של הח** הקטן הזה יש למישהו פתרון איך אני מוצא את ה IP שלו.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by elitzur e,

הי חברים. הזמתני את הנתב שלהם החדש. מה שלא הצלחתי להבין מהחברה זה לגבי איסוף נתוני גלישה. לפי מה שראיתי זה מגיע עם שירות bcyber שחלק מהאנשים טוענים שאוספת את נתוני הגלישה ושומרת בצד שלישי. בכל מקרה אין לי שום צורך או רצון לשרות אבל הבנתי שזה חלק מהראוטר. האם זה נכון? האם יש לי יותר שליטה טכנית על הנתב שלהם מעבר לאפליקציה הנוראית? האם אוכל לבטל את השירות הזה? אשמח לעצות. תודה

6. Started by mzlbat,

היי בקיצור רציתי להעביר איזה חומר מנייח לנייח וזה מעביר לי רק 10 מגה לשנייה ..?? המהירות נורא איטית אפילו יור מהיר לי להעביר את החומר על דיסק און קיי ( 300 ג'יגה ) החיבור דרך כבל רשת מצולב ישיש מכרטיס רשת לשני ... מה אתם אומרים יש בעיה בזה ( החלפתי שני כבלים קרוס )

7. Started by kisin,

אני מתכנן לקנות XBOX360 בקרוב ולחבר אותו לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בבית (עדיין לא קניתי נתב). קראתי קצת מאמרים בנושא שממליצים לחבר את הxbox360 לרשת באמצעות רשת 802.11a כדי לא ליצור הפרעות עם מכשירים חשמליים אחרים. באתר של מיקרוסופט הם ממליצים על נתבים לקנות: http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm מישהו יוכל לומר לי איזה נתב הכי כדאי לי לקנות כדי שיעבוד בצורה הכי טובה עם XBOX360? למישהו פה יש נסיון עם רשת אלחוטית וXBOX360?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. שלום לכולם , במסגרת מבצע של חברת סמייל קיבלתי את המכשיר הנ"ל , המשלב גם קו טלפון , גם קו אינטרנט וגם רשת ביתית. אני , לא מהתומכים בשינויי הזה .. רציתי לשאול ולקבל חוות דעת וגם אשמח לקישור לסוג של ביקורות על הנושא מה עדיף? , להישאר בסטייל הישן , של מודם לחוד וקו טלפון לחוד? מה היתרונות ומה החסרונות ? תודה רבה , נושא שמעניין אותי ממש , ערב טוב

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. לא משנה כבר הסתדרתי אפשר למחוק את התר'ד הזה הובכן במוסד האקדמאי בו אני לומד קיימת תחנת רדיו וההינו מעוניינים לשדר אותה דרך האתר אינטרנט שלהם. השאלה כיצד אני עושה זאת? האם מספיק לי מחשב עם Windows Media Encoder שיחובר לציוד האודיו שם וכן שרת MMS שישדר זאת? או שמע אני זקוק לציוד/תוכנות נוספות? האם בכדי לשדר אני צריך רישיון כל שהוא מטעם מיקרוסופט? אודה לעזרה בנידון. נ.ב. עם ההודעה פורסמה בפורום הלא נכון אז נא להעביר לפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. היי, לשימחתי גיליתי שבבית החדש שלי יש סיב בארון אני משתמש בראוטר RT-AC87U ומאוד מרוצה ממנו, מסתבר שה WAN 2 LAN שלו מגיע רק עד 700Mbit~ הראוטר של סלקום (ADBB-GT16005A) מגיע ליותר (910~) אני מחפש המלצה לראוטר חזק למשימה. תודה ! אליאור

11. Started by hugo_hand,

הי, שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M. עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M). מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו. האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחובר לבזק בינלאומי בכבלים וכבר חודש יש להם בעיית איטיות נוראית נמאס לי , האם ברק חוסמים/מאטים ביטורנט/אימיול גם בחבילת הגיימרים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני גר במרכז ירושלים, באמצע האזור בו העירייה התחילה לתת אינטרנט אלחוטי חינם כשירות לתושבי מרכז העיר ולמבקרים בה. אחד המוקדים של השידור האלחוטי נמצא ממש מחוץ לחלון ביתי אבל הקליטה בבית שלי לא מי יודע מה. אני לא יכול לבנות מגבר להגדלת האות משום שהמשדר של העירייה במבנה שאין לי גישה אליו. עשיתי קצת Research ואני יודע שבעזרת Access Point עם תכונת Repeater אני יכול להגדיל אות של רשת אלחוטית קיימת לתוך ביתי. שאלתי היא - מה אני צריך לעשות בכדי לכוון את ה Access Point בכדי שישדר את אותו האות? האם אני זקוק ל MAC Address של הנתב שמתחת לבית שלי ? האם יש דרך לגלות את הכתובת הזאת ?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שתוריד לי את הפינגים בצורה משמעותית, בגלל כל נושא הCS.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by tom123,

שאני נכנס להגדרות של הראוטר אחרי כמה דפים שאני עובר (2-3) אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage זה קורה ב 3 ראוטרים שונים במחשבים שונים. מה אפשר לעשות?!

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by someone,

בשלב זה אין תאירך יעד להשקה; צפויה להניע בימים הקרובים מהלך של הגנה מפני נושים בעקבות המצב הכספי הקשה אליו נקלעה תבל, החליטה הנהלת החברה שלא להשיק, בשלב זה, את שירותי האינטרנט המהיר - השקה שתוכננה בעבר לאפריל, לאחר מכן נדחתה למאי. "איננו יודעים מתי נשיק את השירות. בשלב זה אין תאריך יעד". אמרו לאייס בכירים בחברה. זאת לאחר שבקושי רב הצליחה תבל לגייס ערבות ביצוע בסך 10 מיליון דולרים לטובת קבלת רשיון למתן שירותי אינטרנט מהיר ממשרד התקשורת. בשלב זה תמשיך החברה את הניסוי, ולא תנתק את הלקוחות המחוברים אליו. במקביל, צפויה בימים הקרובים תבל לבקש מבית המשפט להניע מהלך של הגנה מפני נושים, זאת לאחר ששני נושים - בזק ונטקום, פתחו בפעילות משפטית נגדה, עקב חובות גדולים. בתבל צופים את …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Alon222228,

שלום. מאתמול יש לי בעיה עם מהירות הגלישה שהפכה פתאום למאד איטית. אני מנוי על מהירות של 15mb ובפועל לא הצלחתי לגלוש מעל 3mb. התקשרתי לבזק בינלאומי (הספק שלי) ושם אחרי בדיקת מהירות על גבי התשתית בלבד הנציג הגיע למסקנה שמדובר בבעיית תשתית והחליט להפנות אותי לבזק. הנציג בבזק ביקש ממני לחבר את הראוטר ישירות לשקע הטלפון בקיר מבלי להשתמש בפילטר שמפריד בין הטלפון לחיבור ה-ADSL. אח"כ הוא אמר לי שמקור הבעיה הוא בכבל ה-ADSL ולכן המהירות הייתה איטית, אך בפועל זה לא עזר והמהירות נשארה מאד איטית. הוא הסביר שאם הייתי מחובר בחיבור קווי הייתי מבחין בהבדל במהירות. (אין לי אפשרות להתחבר ישירות לנתב מכיוון שאין לי שקע לטלפון בחדר שממנו אני גולש.) כשהסברתי לו את זה הוא ניסה לצרף אותי לשירות ת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שיתאים בצורה האופטימאלית ביותר לנתב DLINK DIR-655 וכמובן שיתמוך בתקן N הייתי מעדיף כרטיס רשת אלחוטי שיש לא אנטנות חיצונייות מתכווננות אך אם יש כרטיס אחר שמתאים יותר בעבודה מול הנתב הזה אז סבבה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  19. Started by AK,

האם כרטיס הרשת שקניתי לא מזמן מתאים ל ADSL או לא? זהו כרטיס הרשת: (Realtek RTL8139(A/B/C/8130 זה מאוד חשוב בשבילי כי הזמנתי WOW והם אמורים לבוא אלי ביום ראשון

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ronen062013,

איך מוצאים כמה קונקשנים פעילים יש למחשב בזמן נתון לאינטרנט? (וינדוס)

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by Dexdpd,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו והכל טוב חוץ מדבר אחד- הווינדוס(ווינדוס 7) לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם שלי(אסרוק p55 דלוקס) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? דרך אגב, אני משתמש בראוטר של בזק(asus am604g)

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by Bar_B_q,

שמעווווו יש לי פול בעיות עם האינטרנט בזמן האחרון ניתוקים וכזה... עכשיו פתאום אתמול אני רואה ההאב נכבה... ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר... לא עזר... (אין לו כפתור כיבוי..) פתאום הוא התחיל להשתגע... כל הנורות התחילו להיכבות ולהידלק ברצץ מלא פעמים.. אז לא יודע איך פתאום הסתכלתי וראיתי שבטעת מחובר אליו שנאי של 12V ורשום על ההאב 7.5V ... (ד.א ככה זה כבר שנה אף אחד לא נוגע בזה...) וראיתי שהשנאי של 7.5V (כנראה זה של ההאב) מחובר למודם שעל המודם (אלקטל שחור שמשודרג לפרו) רשום 9V !! עכשיו לא יודע איך... אבל אחרי שחיברתי את השנאי של ה 7.5 להאב הוא הסתדר ואז רציתי לחבר את ה 12 לראות אם הכל בסדר.. וזה היה בסדר.... ועכשיו החזרתי הכל למצב הרגיל שהיה פעם והכל בסדר...... או שלא? ד.א שמחברים …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by אמתי,

סתכלו זה שלי אני בנטויזן זה הגיוני שיש לי מהירות כזאת ? '>http://www.speedtest.net"]

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

באיזה מודם אתם משתמשים? על מה אתם ממליצים? אני משתמש ב-Motorola SB4101 כבר 6 שנים ומחליף למודם חדש. האם אני יכול לדרוש מהם מודם של חברה מסויימת?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by yossi_s1,

אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית. הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד) אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות... הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר. מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין. נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף. התקציב הוא בערך 250 שח... הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש …

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.