עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 1shlomi,

יש לי 2 מחשבים 1 מחובר בכבל קוי והשני אלחוטי שנהם מחוברים לרשת דרך ראוטר אלחוטי וניתן לגלוש. לא מצליח לעשות שיתוף קבצים בניהם. מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by yogev_23,

שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by NIR36,

שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. שלום, השגתי היום מודם AZTECH ASDL2+, ואני מעוניין להגדיר את הZONEALARM בהתאם. איך אני יכול להגדיר את האינטרנט כ"לא בטוח" ואת שאר המחשבים בבית כ"בטוח"? עוד שאלה קטנה: הZONEALARM חוסם לי את הבדיקת אימייל של OUTLOOK. איך אני מוריד את החסימה הזו?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by MasterGal,

אהלן חבר'ה יש לי HUB מסוג זה,השאלה שלי אם צריך דרייברים לHUB הזה כדי ש WINDOWS יידע להתמודד איתו או שמספיק לחבר אותו לחשמל ואת המחשבים אליו???

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. יש לי רשת בכבל של XP ובנייד ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים בכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - ש לי רשת בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - יש לי רשת [בראוטר של בזק] בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by mechubar,

שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. Started by shaihood,

אוקיי רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הדרך שהכי כדי לי לחבר בין מחשב PC רגיל שיש לי בבית לבין מחשב נייד! -אני רוצה לחבר את הנייד והמחשב שלי הרגיל ברשת אבל לא כשהראשי כבוי אז אין אינטרנט. יש לי מודם ADSL "אלקטל" אז כך שאין בעיה להפוך אותו לראוטר. בכל מקרה מה אני צריך לקנות עכשיו (כולל כרטיסי רשת אלחוטיים) כדי לחבר את הרשת? -עכשיו יש אפשרות שרק הנייד יהיה ברשת אלחוטית כי האב יהיה קרוב למחשב הרגיל אז יש אפשרות לחבר אותי ישירות להאב את המחשב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום. ראיתי את הבעייה בלאן של 3DV שהייתי מחובר לרשת אך לא יכולתי לראות סרברים אחרים בתוך הרשת.. אבל כשמישהו הביא לי אייפי יכולתי להכנס.. עכשיו אני אצל חבר ומחר אנחנו עושים מיני לאן פרטי ועכשיו ניסינו לשחק ביחד ואני פשוט לא רואה את הסרברים והבעייה שגם אני לא מצליח להתחבר ישירות לסרבר.. אני מחובר לרשת ב100% יש לי אינטרנט... שיניתי את הworkgroup לאותו דבר כמו של חבר שלי וזה עדיין לא עובד.. מה הבעייה FFS =( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by fog87,

כשאני משתף אינטרנט בין 2 מחשבים בעזרת נתב הם מתחלקים ברוחב הפס או שכל אחד מהם מקבל רוחב פס שלם? (נניח אם המקסימום שאני יכול להוריד זה 300k/s ומחשב אחד מוריד ב-200k/s אז המקסימום שהשני יכול זה 100k/s??)

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. יש לי שתי מחשבים והייתי רוצה לשתף אותם ברשת ולחבר את המחשב השני ,לגלישה באינטרנט יש לי במחשב הראשון מודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR במחשב הראשון יש כבר כ.רשת נוסף - אז השאלה שלי היא :איך אני מחבר אותם לרשת ביתית ומשתף אותם? (לשני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO- ובמחשב השני יש גם כמובן כ.רשת) תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  12. Started by creek,

באמת לא ידעתי איפה לתקוע את השאלה הזאתי. כשאני יושב עם הלפטופ שלי בארומה לדוגמא, זה מתחבר לי לאינטרנט בקלות. כשאני מנסה להיכנס לדפדפן זה מבקש ממני שם משתמש וסיסמה שאני לוקח מהמוכרת. משום מה, כשאני יושב ב-coffee bean זה מתחבר לכולם חוץ ממני. יש קליטה מהראוטר - אבל אין חיבור ממשי לאינטרנט. צריך לשנות משהו בהגדרות או מה?

13. הבעיה נפתרה! היום הגעתי בבוקר ופתאום זה עובד. היתכן שיש זמן שיש להמתין לאחר שינוי פרוטוקולים בWINDOWS SERVER 2003??? ההודעה המקורית: [tt] שלום לכולם. לאחרונה התחלתי להתעסק עם ניהול רשת של כ40 מחשבים... אני מעוניין שמספר יוזרים לא יוכלו לראות מהו השם משתמש האחרון שאיתו נכנסו לווינדוז. הגדרתי פרופיל CLASS USERS , והכנסתי לתוכו את היוזרים הדרושים... לאחר מכן נכנסתי בGROUP POLICY OBJECT EDITOR לתוך: Computer Configuration, Windows Settings, Security Settings Local Policies, Security Options ושם שיניתי את ערך האופציה Interactive logon: Do not display last user name ל- ENABLED תחת סימון Define this policy setting ... זה לא עבד. כל היוזרים שהגדרתי בפרופילים עדיין יכ…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by lopo2,

היי עברתי דירה ושידרגתי את האינטרנט של בזק מ 15 מגה למאה מגה. יש לי מודם ישן של בזק netgear שהטכנאי אמר לי שהוא לא תומך במאה מגה וניסה למכור לי ראוטר חדש. בקיצור אני מחפש מודם ראוטר חדש שיתמוך ברשת ADSL של מאה מגה מה צריך לבדוק במפרט? אני מחפש משהו זול שישמש בעיקר לWIFI בבית ממש קטן כך שקליטה לא תהיה בעיה. זה למשל בסדר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 אני צריך VDSL2?

15. שלום יש לי וויסטה אני מחובר לרשת של המעונות באוניברסיטה ואני רוצה לשתף כמה תיקיות הרשת של האוניברסיטה עובדת על פי השיטה של telnet הבעיה היא שאנשים אחרים רואים את התקיות שלי אבל מקבלים שגיע של פרמישנס כשהם מנסים להכנס בבקשה מישהו יכול להנחות אותי איך אני יוצר שיתוף כזה ובבקשה אל תשלחו אותי לחיפוש כי שם כבר חיפשתי ולא הצלחתי להפעיל כלום

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. הובכן ההורים בנו בית חדש ולפי הייעוץ שלי החשמלאי ניתב לנו שקעי תקשורת בצינורות נפרדים מהחשמל. ניתבתי כבר לכל חדר כבל CAT 7 הרעיון הוא בניית רשת ביתית של 16 פורטים במהירות של 1GB. כל הכבלים מרוכזים למקום אחד + שקע טלפון + כבלים למודם. אני מעוניין לקנות ארון תקשורת שיכיל את כל העסק אני מדבר על הארון מברזל לשים מגשר בין הסוויץ' והכבלים שיהיה מסודר + חיבור לאינטרנט. השאלה שלי איזה סוייץ' של 1GB של 16 פורטים אתם ממליצים לי לקנות + איזה ראוטר אשמח אם לראוטר או לסוויץ' יהיו אפשרויות של ניהול כתובות אייפי לכל MAC והגבלת רוחב פס אינטרנט לכל מחשב ספציפית ועוד (שמח ללמוד דברים חדשים). לא מעוניין ברואטר אלחוטי אבל אם ישנו רואטר אלחוטי אשר עולה בכל פרמטר על כל ראוטר אחר חוטי אין לי בע…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. ברשותי שני מחשבים, אחד נייד, המצויד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה, ואחד נייח שאינו בעל כרטיס שכזה. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית(קומה אחת) כדי לאפשר שימוש באינטרנט דרך הנייד בכל הבית. כמו כן, אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייח לראוטר ללא צורך בקניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף אלא דרך כבל. האם ישנה אפשרות שכזו? מה הציוד הנדרש כדי להקים רשת שכזו בבית? הבנתי שצריך ראוטר ואנטנה לנייד. האם ישנם המלצות לדגמים מסויימים? כדאי לציין שיש לי טלפון אלחוטי שעובד בתדר 2.4GHZ. האם זה עלול לעשות בעיות? בנוסף אני שוקל להחליף ספקית. אני גולש בADSL עם חבילת 2MB\200KB . כרגע אני באינטרנט זהב, ויש לי אפשרות לעבור לבזק בינ"ל(014) או נטויז'ן, או לחלופין להישאר עם אינטרנט. האם המעבר כדאי? ת…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  18. שלום יש לי נתב של 3com ופיירואל פנימי של nvidia אינני מצליח להיכנס לתפריט ההגדרות של הנתב בכתובת http://192.168.1.1 רק כאשר אני מבטל את הפיירוול אז רק אז אפשר להיכנס ולשנות הגדרות. מה צריך לשנות בפירואל בכדי שאוכל להיכנס לתפריט הנתב בלי לבטל את הפיירואל. לאחר ששיניתי את ההגדרות בנתב בשיטת חיבור )L2PT הצלחתי לגלוש אך לא לכל האתרים רק לחלק מהם כמו למשל אתר זה!! לא הצלחתי להיכנס, וכאשר אני מבטל את הפיירואל אז אפשר להיכנס לכל האתרים. האם הבעיה בנתב או בפיירואל ? ומה אני צריך להגדיר כדי לתקן את זה? בתודה מראש שי ???

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by D.r Bit,

שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???

20. היי, יש לי בבית אינטרנט של הוט שעובד מעולה בהכל חוץ ממענה לשיחות שעוברות דרך מרכזיה. המענה הזה הוא חלק מהעבודה שלי, ובלית ברירה אני מתחברת לנקודת גישה חמה כרגע. יש משהו שניתן לעשות? חיבור עם/בלי חייגן, חיבור למודם, שינוי כלשהו בהגדרות? תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by Thunder^,

שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by 123kobi,

שלום לכולם, אני אורח ברשת עם switch hub של edimax, ויש לי בעיה עם כול מיני אתרים ותוכנות בשני המחשבים האורחים שמשתתפים ברשת, נחסמים כל מיני אתרים כלומר יש אתרים שפשוט לא עובדים וכנל לגבי תוכנות שקשורות באינטרנט שעובדים במחשב המארח והבעייה היא לרוב בכל מיני אתרים אז השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה... אם זה משנה, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס sp2. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. קניתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204Wg וכרטיס רשת דגם EW-7318UG עכשיו היתחברתי לרשת של חברת HOT האם הראוטר יתמוך ברשת של HOT? והאם הוא ראוטר טוב? בתודה מראש Tamir014

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  25. חברה ברשותי לפטופ עם כרטיס רשת 2200BG של אינטל. עכשיו נאי מעוניין להתחבר לרשת אלחוטית מסויימת, והוא לא מתחבר לומרות שהכל בסדר זה UNSECURE והכל טוב.. אבל הוא מתעקש לא להתחבר פשוט אם לוחצים על התחבר הוא כזה אומר "מתחבר" ובעצם אף פעם לא מתחבר לעומת זאת ישנם רשתות שהוא מתחבר ככה בקלות בלי לחשוב יותר מדי. מה הבעיה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים