עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Deddy,

יש לי היום בבית שני מחשבים שמחוברים בכבל אחד ברשת קווית פשוטה. אנחנו הוספנו לאחרונה עוד מחשב ובקרוב מתווסף מחשב נייד. אז בקצרה יהיו שלושה מחשבים שיהיו מחוברים בכבל והנייד יהיה מחובר בכבל לפעמים ואלחוטי לפעמים תלוי איפה הוא יהיה. אני מחובר באינטרנט בכבלים אז אני צריך המלצה על ראוטר, עקרונית אין ממש תקציב כי אני לא מכיר מחירים של ראוטרים טובים, אבל אני מניח שזה לא יגיע ל500 שקל נכון? אז כל מה שפחות מזה יהיה נהדר. ככל הנראה אני אקנה את הרואטר מלוג'יק או זיגזג. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. אני מחובר כרגע עם מחשב אחד, מודם Thomson 425, חיבור בחיוג (נטויזיון) אני כרגע לפני פריסה של רשת חוטית בבית לחיבור מחשב מולטימדיה בסלון למחשב העבודה (בממ"ד). לפי בדיקה שעשיתי, ה-425 לא יכול להיות ראוטר. למישהו יש המלצה לפתרון פשוט וזול לחיבור שני המחשבים זה לזה (שיתוף קבצים) ולאינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. האם מישהו מכיר אתר לאחסון קבצים בארץ, בעל נפח של לפחות 5 ג'יגה ובחינם? אני הייתי מעוניין לגבות קבצים מהמחשב שלי על אתר כזה. הבעיה באתרים בחו"ל כמו xdrive היא שהתקשורת אליהם היא איטית. אני הייתי מעוניין באתר בו ניתן לצור תיקיות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. אני לא מצליח למצוא איפה אני מגדיר אותה בהגדרת אבטחה של הראוטר ברשת האלחוטית אין בעיות פורטים והכל עובד טוב במחשב הנייד הבעיה היא בנייח שמחובר עם כאבל, שם למרות שאני פותח פורטים ליו טורנט הוא פשוט לא משתף.. גם הגלישה בFF עושה בעיות וגם המסנ

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  6. שלום לכולם, עבדתי כבר הרבה זמן עם הWRT54GL יחד עם התוכנה המקורית שלו ואתמול החלטתי לשדרג אותו לWRT.... בקיצור שידרגתי אותו ביחד עם המדריך של QTEC לגירסה 23SP2 (האחרונה) והכל עבר בהצלחה אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט, אני מניח שזה בגלל שהופיעו שם דברים חדשים שאולי צריך לסמן/לא לסמן. אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים ומשתמש בחיבור PPTP להתקשרות. צירפתי זוג תמונות עם ההגדרות - אחת מהגירסה המקורית ואחת מהDD-WRT. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by Thunder^,

שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. ברצוני לקבל עזרה במציאת שני כרטיסי PCI לחיבור שני מחשבים בתצורת AD-HOC ללא נתב. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני רוצה להעביר בינהם קבצים גדולים של בערך 1G והתקן WIFI אומר שבתצורה כזו גם אם הכרטיס הוא בטכנולוגיה G אז המהירות המקסימלית היא 11MB כמו בתקן B. אבל שמעתי שישנם כרטיסים אשר בכל זאת נותנים אופציה לעבוד עם AD-HOC בחיבור בין מחשבים ובמהירות 54 וגם 108. אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי באמת חשוב לי לא לחבר נתב ולעבוד בצורה רגילה. המטרה הסופית היא העברת קבצים גדולים בין שני מחשבים ולהשתמש בשני כרטיסי PCI. תודה מראש, יוסי.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by RonCohen,

מאז שהחליפו לי את הלוח אם (לאותו לוח רק פחות שרוף ) יש לי מלא בעיות עם האינטרנט כל פעם הוא נתקע ואומר שהשרת DNS לא מגיב אני שעה מתעסק עם זה וזה מסתדר אבל לפעמים אני לא מצליח ואז אני מחליף חיבור USB וכרטיס רשת וזה פועל

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by Snufkin,

כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by domiel,

אהלן, אני מחווט את כל הבית שלי בבערך 17-18 פורטים של ethernet, כשהראוטר הישן הופך להיות AP בשביל הקומה העליונה. אני צריך ראוטר חדש תקן N כדי שיהיה הבסיס לכל הרשת, אליו יתחבר הסוויצ' והראוטר הישן. מה מומלץ היום? (מבחינתי כל הפיצ'רים לא רלוונטים חוץ מביצועים- לא מתכוון לחבר/לעשות איתו שום דבר מיוחד חוץ מלתת רשת) ואני צריך סוויצ' 16 פורטים לא מנוהל שתומך עד ג'יגהביט (אם אפשר מנוהל במחיר נורמלי אז מה רע) כדי תכלס לספק חיווט לכל הבית, המצב בארץ בתחום הסוויצ'ים הביתיים לא נראה מזהיר והדבר היחיד שמצאתי זה DLINK לא מנוהל שעולה בערך 750 שקל, יש משהו יותר זול/טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום, התקנתי רשת אלחוטית בתצורת AP (ללר ראוטר אלחוטי רק עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים), והגלישה בדפדפן בשני המחשבים הפכה לאיטית וכמעט בלתי נסבלת. חשוב לציין שזה אך ורק בגלישה שכן במהירות ההורדה אני מוריד על מקסימום (2MB/S) וגם הפינגים טובים אני מבין שזה איפשהו בעיה בהגדרות, לא? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. הבעיה התחילה כרעם ביום בהיר -ככה פתאום: יש לי HIGH ID אבל עדיין כשאני מוריד משהו באימיול (גם כאלו עם 100 מקורות ומעלה) הצבע בקושי תכלת (ויש כאלו אדומים אפילו) ולא אחד כחול... מזה אני "גוזר" שאני לא מצליח להתחבר לאחרים (זה אפשרי בכלל להתחבר לשרת אבל לא לאחרים?) וקצב ההורדה שלי נמוך (אם בכלל יורד)... מישהו יוכל לעזור לי? ,WIN XP הגירסה האחרונה של אימייול (גם הקודמת פתאום עשתה לי בעיות), נטוויז'ן. מחובר ע"י ראוטר של לינקסיס (הפעלתי את ה"חומת אש" ופתחתי פורטים כמו שצריך)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by Benos,

שלום, כבר למעלה משנה שיש לי פינגים למעלה מהנורמה ואני כבר מיואש מזה! התקשרתי לבזק מספר פעמים אבל הם אומרים שאין בעיה והם לא יכולים לעזור מצדם... הטכנאי הביא לי גם לעשות פקודת TRACE לאחד משרתי המשחק שבהם יש לי פינג גבוה ולשלוח לו אבל הוא לא החזיר לי תשובה אז רציתי לבקש ממכם שאם מישהו מבין להגיד לי אם זה חריג או לא! http://img262.imageshack.us/img262/9390/tracecx0.jpg אם יש לכם עוד אמצעים לבדוק את הבעיה אני ישמח מאוד. תודה,בן

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי VPN של מקאפי מדוע אני עדיין רואה את כתובת ה IP האמיתית שלי?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. מה ההבדל בין הראוטר הזה: http://www.golden-price.co.il/Product.asp?productid=682 לראוטר הזה: http://www.thinkbroadband.com/hardware/reviews/2004/q4/3com-g72.html לי אישית יש את השני והוא נהרס אז צריך לקנות חדש, ואני לא מוצא בדיוק את אותו הדגם.. (דגם ישן, יש לו איזה 3 שנים אני מעריך) מצאתי רק את הראשון. אז מה ההבדלים ביניהם בעצם? ואיך זה מתבטא גם בהגדרות של הראוטר (האם אני אצטרך להגדיר את הראוטר מחדש)[br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 11:38:58 זה דחוף.. אף אחד מהמנהלים לא יודע?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by MrWaterMelon,

אהלן. אני נמצא באנלימיטד על חבילה של 1000/100 (ספק 015). מודם נוקיה + archer c6 v2 אני כרגע משתמש בראוטר archer c6 v2 שמביא לי את מלוא המהירות הקווית (רוב הזמן). אין לי פאקט לוסים.פינגים יציבים וממוצעים במשחקי רשת. והמהירות בWIFI בין 250-650. גר בדירת 60 מ''ר. אני רואה המון המלצות על נתבי תקן AX מתוצרת ASUS. שאלה 1)האם שווה לי לשדרג ולקנות ראוטר חדש?זה יביא לי בוסט משמעותי לביצועים? שאלה 2)שמתי לב שיצא עדכון קושחה (EU VERSION) לראוטר שנמצא כרגע בבעלותי - ARCHER C6 V2,האם לעשות עדכון? ניסיתי לפשפש לגבי הגרסה החדשה שאלייה הוא רוצה שאני אעדכן וראיתי שישנם משתמשים ברחבי אירופה שטוענים שבגלל העדכון הנ''ל,נדפק להם משהו בראוטר,כגון WIFI מתנתק וחוזר, בעיות ב5…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by dudyd1,

אני מחפש נתב אלחוטי אמין וזול יחסית. עשיתי הרבה חיפושים בזאפ ובאינטרנט וקיימים מאות נתבים ואני טובע בכמות מידע הזאת. אני מאוד מבקש אם מישהו יוכל להמליץ על הנתב המתפשר בין איכות (ללא ניתוקים, מערכות אבטחה, QOS וכו' וכו') לבין מחיר זול. אם אפשר אולי לתת שני נתבים או יותר לבחירה. בתודה מקרב לב. דודי

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. שבת שלום, התחברתי לסיב אופטי וקניתי נתב חדש Tp Link AX3000 בנוסף לרשת קיימת של שלושה Deco M5. חיברתי את הנתב החדש כנתב ראשי במקום הדקו (שבינתיים ניתקתי מהחשמל) חיבור קווי ישיר של מחשב לנתב החדש AX3000 שהיה מחובר ישירות למודם (מתאם סיב) - היה תקין עם מהירות של 1GB חיבור אלחוטי של אייפון 11 גם היה תקין. חיבור קוי של הנתב AX3000 לסוויצר - מכשירים שהיו מחוברים קווית בהצלחה עם הדקו לא מתחברים לאינטרנט, וגם אייפד ישן ואייפון 7 לא מצליחים להתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית החדשה. מחשב נייח שהיה מחובר קווית - ניסיתי לבצע ipconfig release, renew וכו ועדיין לא מתחבר לאינטרנט. שמתי לב שכתובת שלו היתה 168.68.68. שזה היה הטווח שהקצה הדקו ו…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום אני רוצה להגדיר אייפי בשביל DMZ מה אני צריך להגדיר ב2 השורות האחרונות? ב PREFERED DNS SERVER ו ב - ALERNATE DNS SERVER [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים