רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא איפה אני מגדיר אותה בהגדרת אבטחה של הראוטר ברשת האלחוטית אין בעיות פורטים והכל עובד טוב במחשב הנייד הבעיה היא בנייח שמחובר עם כאבל, שם למרות שאני פותח פורטים ליו טורנט הוא פשוט לא משתף.. גם הגלישה בFF עושה בעיות וגם המסנ
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, עבדתי כבר הרבה זמן עם הWRT54GL יחד עם התוכנה המקורית שלו ואתמול החלטתי לשדרג אותו לWRT.... בקיצור שידרגתי אותו ביחד עם המדריך של QTEC לגירסה 23SP2 (האחרונה) והכל עבר בהצלחה אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט, אני מניח שזה בגלל שהופיעו שם דברים חדשים שאולי צריך לסמן/לא לסמן. אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים ומשתמש בחיבור PPTP להתקשרות. צירפתי זוג תמונות עם ההגדרות - אחת מהגירסה המקורית ואחת מהDD-WRT. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הסבר איך אני פותח פורטים בראוטר AHT E300 של סמסונג ? יענו מה אני צריך למלא בשדות שם למה לא כל כך הבנתי
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת. לאחר זמן שימוש מסוים במחשב ובאינטרנט, פרוטוקול ה HTTP פשוט מתפגר לו. כל שאר השירותים עובדים: Icq, Messenger, Emule, Azuerus, אך כל מה שקשור ל HTTP פשוט ומסרב לעבוד. גם ה FF וגם ה IE אומרים שלא ניתן למצוא את הדף, כאילו בכלל אין חיבור. לאחר RESET למחשב הבעיה מסתדרת. אני משתמש במודם רשת שהוסב לנתב Aztech 600E, ובסוויץ' 8 פורט של Edimax. החיבור הוא חיבור קבוע. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב, אך הבעיה עדיין נשארת. לדעתי הבעיה היא במערכת ההפעלה - Service או הגדרה שגויה. הבעיה התחילה לפני שלושה ימים, כאשר הדבר האחרון שעשיתי הוא ניסיון Tweaking ל FF. אחרי שהבעיה התחילה חזרתי להגדרות ברירת המחדל אך הבעיה לא נפתרה. הצעות מישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על ראוטר אלחוטי שיעבוד לי עם תשתית של כבלים=הוט וגם שיגיע לחדר ממד שנמצא קרוב למקום שבו ישב הראוטר(קיר מפריד) צריך שהוא יהיה ראוטר חזק שלא מתנתק חברה מוכרת וטובה ושיעמוד בתנאים הנל ואם יש משהו כזה שלא צריך גם מודם וגם ראוטר אלא רק ראוטר זה הכי טוב תקציב עד 300 שקל אם זה בעיה העניין של הממד אז תציעו לי פתרונות של העברת חוט אגב.. האם מספיק אינטרנט במהירות 1.5 לשני מחשבים תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה ואשמח לעזרה פירמטתי אתה המחשב שלי ומאז יש לי ניתוקים באינטרנט כל איזה חצי שעה- שעה,דיברתי עם הספק והגדרנו חייגן חדש ומבחינתם הם אומרים שרואים שנתוני הניתוקים זה מהמחששב,אני מחובר לבזק תשתית ולבז' בינלאומי ובעת הניתוק אין שינוי בנוריות ופשוט החייגן מתנתק וכשאני מתחבר חזרה זה מתחבר יש לי כרטיס רילטק והתקנתי אותו שנית לאחר שהסרתי אותו ועדין יש ניתוקים חשבתי שאולי זה כבל הרשת והחלפתי אותו ולא עוזר, בנוסף הורדתי צריכת חשמל מכרטיס הרשת למישהו יש אולי פיתרון לכך???
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מאז שהחליפו לי את הלוח אם (לאותו לוח רק פחות שרוף ) יש לי מלא בעיות עם האינטרנט כל פעם הוא נתקע ואומר שהשרת DNS לא מגיב אני שעה מתעסק עם זה וזה מסתדר אבל לפעמים אני לא מצליח ואז אני מחליף חיבור USB וכרטיס רשת וזה פועל
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שמתי תאמייל שלי באתר alljobs.ואח"כ הבנתי שלקבל הצעות זה בתשלום.איך אני מפסיק שישלחו לי אמיילים,זה כבר מטרד תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנתב ויש משהוא לא ברור במניואל שלו - בהרהב מקומות הם טוענים שיש לנתב שרת RADIUS פנימי לזיהוי משתמשים. אך בצילומי מסך שיש באותו מדריך אין זכר לשרת הנ"ל. (ולעומת זאת בגירסה היותר מוקדמת 6104W - מופיע בברור צילומי המסך של הפונקציה הזו) מישהוא מבעלי הנתב הזה יכול לבדוק את הנושא ולעזור לפתור את החידה ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לא עושה לי אופדייט באנטיורוס Avira הגרסא החינמית. אני עושה אופדייט וזה כותב לי למעלה שגיאה STATUS INTERNET CONNECTION FAILED זה לא בעיה באנטי וירוס, ניסיתי לעשות אופדייט גם ב קספרסקי וזה לא עובד. גם בקספרסקי יש בעיה של CONNECTION אין לי בכלל בעיות בגלישה כול האינטרנט עובד חלק מוריד מהר הכול עובד כרגיל.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הראוטר הזה: http://www.golden-price.co.il/Product.asp?productid=682 לראוטר הזה: http://www.thinkbroadband.com/hardware/reviews/2004/q4/3com-g72.html לי אישית יש את השני והוא נהרס אז צריך לקנות חדש, ואני לא מוצא בדיוק את אותו הדגם.. (דגם ישן, יש לו איזה 3 שנים אני מעריך) מצאתי רק את הראשון. אז מה ההבדלים ביניהם בעצם? ואיך זה מתבטא גם בהגדרות של הראוטר (האם אני אצטרך להגדיר את הראוטר מחדש)[br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 11:38:58 זה דחוף.. אף אחד מהמנהלים לא יודע?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז ככה יש לי ראוטר של ECI 352 אלחוטי, המחשב הנייח מחובר אליו בצורה אלחוטית תחת הבטחת WEP ואין שום בעיה, גם עם מחשבים ניידים אין איתו בעיה. עכשיו יש לי מחשב של נוקיה דגם N810, מחשב קטן מסך מגע 4.2" מבוסס על לינוקס. הוא מתחבר לראוטר בלי בעיה גולש באינטרנט והכל. הבעיה היא שאי מיילים לא עוברים שם, ניסיתי דרך שתי תוכנות מייל למכשיר. גם שירות UPDATE לא עובד ועדכנת תוכנות דרך האינטרנט לא עובד, פשוט כאילו התקשורת חסומה.. כנ"ל גם עם אני מנסה לראות סרטוני יוטיוב דרך תוכנה מיועדת(דרך האינטרנט כמובן). הבעיה היא רק בראוטרים של ECI ניסיתי כבר ב3 מקומות, בראוטרים של ASUS ו SIEMENS זה עובד בלי בעיות. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, חיבור אינטרנט לכבלים יש לי ראוטר אלחוטי - intellinet כרטיס רשת אלחוטי USB מערכת הפעלה vista ultimate צריך עזרה בהקמה, הגדרה של הראוטר והגדרה של ה vista תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מניח שבהודעה זו אני מעלה באוב בעיה עתיקה. הסיפור הוא כזה. יש לי מודם אלקטל (5 נורות) SpeedTouch Home יש לי אותו במשך כמה שנים ומאז ומתמיד חששתי להתעסק איתו. לאחר שהתחיל לעשות קצת בעיות(*) החליפו לי את המודם למודם אחר של סימנס, מהחדשים של בזק. עכשיו לא אכפת לי להתעסק עם המודם הישן, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את שלב הסיסמה דרך ה-TELNET ניסתי בכמה אתרים לפענוח הסיסמה (כל אחד נתן לי סיסמה שונה!-!-!) ואף אחד מהסיסמאות אינו מתקבל. האם יש מי שנתקל בבעיה (לפחות בזמנו) ויודע את פתרונה? (*) הטכנאי שהיה אצלי ובדק את המודם טוען שהבעיה (עקב ניתוקים חוזרים ונשנים) היא עם הפנית או חלוקת כתובות. אבל עדיין אפשר להשתמש בו, לכן השארתי אותו אצלי (הוא שלי בפרטי) כמודם לשעת חירום.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מה שיש לי זה ראוטר שאליו מחובר המחשב, למחשב יש כתובת פנימית והפורט של ה-REMOTE DESKTOP שהוא 3389 פתוח לכתובת הספציפית של המחשב, בראוטר שלי (D-Link DIR655) יש אפשרות ל-DNS ככה שאני לא צריך להכניס את ה-IP כל פעם שאני מתחבר וגם לא צריך להתקין תוכנת צד שלישי על המחשב כמו NO IP, אז אני מכניס את השם משתמש שלי (פתחתי ב-D-LINK) והכל עובד טוב. לאחרונה אני פשוט לא מצליח להתחבר למחשב שלי לא באמצעות DNS NAME ואפילו לא עם אני מכניס את הכתובת IP. כמובן שבדקתי את ההגדרות ולא השתנתה לי הכתובת IP (מוגדר בראוטר לפי MAC) וגם הפורט נשאר פתוח, וגם אף אחד לי ביטל את האופציה בווינדוס שפותחת את האפשרות להשתלט. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הנייד שלי עם השולחני. מכיוון שהנייד יעבוד בקצהו השני של הבית(ואין לי כוח להשחיל חוטים בכל מיני חורים בבית), נראה כי הפיתרון הוא רשת ביתית אלחוטית. מכיוון שאינני מתמצא בכלל ברשתות ובאלחוטיות בפרט, מבקש אני מכם המלצות על מערכת שכזו. אין צורך שתהיה מתוחכמת ומרובת פיצ'רים לא שימושיים. הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בלבד. השולחני מחובר לאינטרנט בעזרתו הנדיבה של הנתב alcatel speed touch home המחובר דרך כרטיס רשת פשוט. אין לי מושג אם תצטרכו עוד פרטים, אז אם כן רק תאמרו ואספקם מייד. תודה רבה לעוזרים, יוני.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אהלן כולם כפי שהבנתם יש לי Linksys WRT54GL חדש אני אתחיל במה שכן הצלחתי לעשות: - הצלחתי להעביר את המודם-נתב BFOCUS 312 שלי למצב Bridge על מנת לבטל את הראוטר שבו. - הצלחתי לקנפג את הראוטר שיתחבר למודם ומחשבים שמחוברים בחוט מקבלים גישה לאינטרנט (בדקתי 2 מתוך 3) - הצלחתי להגדיר אבטחת WPE ולהתחבר מהלפטופ לאינטרנט בצורה מאובטחת ומה שלא הצלחתי לעשות, ובזה אבקש את עזרתכם, זה ככה: - כשהלפטופ היה מחובר עם חוט הוא היה רואה תיקיות משותפות של מחשבים אחרים ברשת והיתה גישה אליהם. בחיבור אחוטי הוא לא רואה - יש משהו שצריך לעשות על מנת לראות את התיקיות? - במודם ששימש כראוטר מקודם היתה אופציה "לנעול" IP פנימי מסוים עבור אחד המחשבים ואז יכולתי להגדיר שבIP הזה הNAT יעביר לי נגיד את הפור…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-