עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בבית רשת ביתית משום מה הכרטיס רשת במחשב האחרון שקניתי (לוח P35C DS3R ), כל הזמן תוקע את המחשב כאשר אני מעביר קובץ ששוקל יותר מכמה MB בודדים בהתחלה, הכל ישב על סוויצ' של 1 GB, לאחרונה כדי לאתר את מקור הבעיה, העברתי אותו לראוטר, ולכן הקצב ירד ל100 MB , וזה עדיין נתקע לי. הדרייבר עודכן לעדכני ביותר לכרטיס, וגם זה לא פתר את הבעיה. כאשר אני עושה PING, אין שום איבוד נתונים זה די מבאס אותי שהעסק נותן לי רק שיתוף אינטרנט, כאשר העיקר הוא שיתוף הקבצים ע"י המחשב הנ"ל יכול להיות שהכרטיס עצמו על הלוח תקול? וכיצד אני יכול לוודא זאת? בקשר לשאר המחשבים אני יודע בוודאות שהכרטיסים שלהם תקינים, הבעיה נוצרת רק עם המחשב האחרון.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Classify,

יש לי בית 2 קומות מחשב 1 בקומה 2 ומחשב אחד בקומה למטה (1), ברצוני להוציא כבל מהמחשב בקומה השנייה שיתחבר לראוטר (לא בטוח שזה החלק שאני צריך) בסלון של קומה ראשונה, המכשיר הזה שיעמוד בקמוה ראשונה (זה שקראתי לו ראוטר) יצטרך לשדר באלחוטי למחשב שנמצא בחדר ליד. האינטרנט מחובר למחשב בקומה השנייה והמטרה של כל זה שהמחשב של קומה ראשונה יהיה מחובר וגם שיהיה אפשר לגלוש בפוקטפיסי מהסלון. איזה חלקים אני צריך לקנות בשביל זה..? רצוי מKSP.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by sahar69,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by dude-man,

רשת אינטרנט שיהיה אצלנו רשת הפועלת דרך האינטרנט

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by dovik,

מהו ההבדל מבחינת פרוטוקולי תקשורת או בכלל, בין השידור המוקלט ומשודר בכל זמן רצוי,לבין השידור שמשודר און ליין (ברור שכמובן גם הוא מוקלט ברוב הפעמים,השאלה היא שאלה טכנית) ? תודה!

7. Started by shugi,

שלום. אני מעוניין לקנות נתב חוטי עד 200 ש"ח. כרגע יש לי נתב אלחוטי D-link DI524 והוא ממש אבל ממש גרוע. יש לי 3 מגה בכבלים ושלושה מחשבים מחוברים אל הנתב בחיבור חוטי, ולכן אני לא מחפש נתב אלחוטי. אם אפשר שתגידו לי מה אתם חושבים על ה-DI524, האם רק הוא ככה? או שנתב אחר לא ישנה כל כך? תודה.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלי לקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshome אז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מה אני עושה ?! אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה... תודה מראש

9. אם מישהו יודע שיכתוב לי כאן כמה לוקחים בנפרד בערך על ספק וכמה לוקחים על תשתית על חבילת 5 מגה בייט/העלאה של 500 בבזק בינלאומי וגם תביאו כנ"ל לחבילת 3MB/500 תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Adielion,

יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. Started by LeftRight,

התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  12. שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by Ashand,

שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו' הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו? אודה לכם על עזרתכם

14. Started by Anatal,

שלום עשיתי לפי מדריך מסוים שמצאתי באתר שלכם או לא, לא זוכרת כבר. נאמר לסמן באפשרויות התיקיה את הסימון שיתוף ולשים את המחשבים המחוברים לרשת באותה קבוצת עבודה, ומה עוד? כל הדברים העיקריים נעשו, ובכל זאת אינני רואה במיקומי הרשת שלי את המחשב השני או את הקבצים ששמתי לשיתוף מהמחשב השני. אשמח לעזרה כיצד אפשר לשתף קבצים. תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. Started by IME3,

יש לי סימנס שחור ובמחשב עם הפלאג USB יש בשורת תוכנות רצות בצד את המשולש הירוק הזה דאבל קליק חושף מספר SSID ולפי השמות חלק מהם שכנים שלי אחד ברשימה הוא הסימנס שלי מהחדר ליד שאליו הייתי מחובר כל הזמן ואף פעם לא התעסקתי ניסתי להקליק SSID אחרים מהשעמום לכולם רשום ENABLE תחת אבטחה חוץ מאחד ברשימה שהוא לא מאובטח ואליו אני מצליח להתחבר בהקלקה פשוטה אבל אני לא יכול לחזור לסימנס המקורי של עצמי הוא לא מצליח להתחבר מה עושים? העניין שאין לי כרגע גישה למחשב בראשי כי הלך הלוח אם אז אני לא יכול להכנס להגדרות שם אבל בכל זאת תזכירו לי מה אני צריך לעשות פה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by RoosTer13,

אני צריך עזרה בבחירת מודם ראוטר שאפשר יהיה להתחבר אליו מכל הדירה , הוא צריך להתחבר ל4 מחשבים ולטלפונים בבית.. רציתי לשאול מה אתם אומרים על הראוטר הזה Edimax nMAX AR-7266WNA Wireless 802.11n ADSL2/2 + Modem Router 300Mbps. תקציב : 350 ש"ח. עדיף מksp, תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by the_lighting,

יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by lior_alt,

שלום רב, יש לי בבית מס' מחשבים העובדים על אותה רשת אלחוטית,וביניהם יש שיתוף קבצים (לעיתים כוננים שלמים ולעיתים ספריות מסוימות). האם יש דרך שהכניסה לספרייה מסויימת/כונן מסויים המשותף ברשת תהיה מותנית בהכנסת סיסמה ? אני אסביר את הצורך שלי על מנת להיות ברור יותר... מגיעים אלי חברים לפעמים עם המחשבים הניידים שלהם בשביל ללמוד אז מן הסתם אני נותן להם את הסיסמה של הרשת בשביל שיוכלו לגלוש אבל אני לא רוצה שיוכלו להיכנס לספריות השיתוף שלי בנייח( שעליו רץ XP דרך אגב)... זקוק לעזרה הזאת דיי בדחיפות... תודה,ליאור.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by idle`,

יש לי מספר מחשבים בבית ואני רוצה לשלוט בהם מהמחשב שלי לראות מה קורה בהם כמו באיזה אתרים מיש יש המחשב ושליטה מלאה כמו התוכנות שיש בביתי הספר יש לי את התוכנה NetSupport Tutor אבל אני לא מוצא מחשבים אחרים ברשת שהתקנתי את התוכנה בהם.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. Started by pak82,

יש לי אינטרנט בכבלים 5MB וקניתי נתב של DLINK דגם DIR300 איך אני מגדיר את הנתב כדי שאני יוכל לגלוש בכלל? וכדי שאני יוכל לנצל את מקסימום המהירות? ואם יש פיירוול בנתב איך אני פותח את הפורטים?

23. Started by Dunul,

שלום, כבר הרבה הרבה זמן שיש לי בין שני מחשבים רשת בשיטת ICS. עשיתי זאת בעזרת הWIZARD שמגדיר לי אוטומתית הכל, עד שלפני שבוע מחשב הCLIENT החליט לא להתחבר. בדקתי את הIPCONFIG בCMD, וראיתי שההגדרות ממש לא מוגדרות כראוי, אז החלטתי להגדיר ידני. ip address: 192.168.0.2 subnet: 255.255.255.0 gateaway: 192.268.0.1 הכל טוב ויפה, אבל עדיין אין לי תקשורת למחשב המארח (עשיתי פינג). בדקתי את ההגדרות במחשב המארח, הכל טוב. הIP הוא 192.168.0.1 והSUBNET בהתאם. בחייגן מוגדרת ההגדרה של שיתוף (דרך הכ. רשת המתאים כמובן). עשיתי PING, עדיין אין תקשורת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים