רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי (: אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולהוסיף למפרט כרטיס רשת אל חוטי מובנה, בנתיים אני מחובר עם כרטיס רשת USB אלחוטי במחשב הנוכחי, אבל הוא ממש באמת גרוע בלהתייצב בנוגע לקליטה. הוא לא ממש מאוזן. אז החלטתי לקנות כרטיס עם אנטנה ופה אני צריך לדעת מה יותר טוב ובעל קליטה חזקה יותר? בנתיים מצאתי 2 אופציות אבל אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח שתיידעו אותי (: גיא. http://tms.co.il/product/4933 http://tms.co.il/product/5566
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם 2 מחשבים שמחוברים לראוטר (LINKSYS WRT54GL). 2 המחשבים שאחד מהם XP PRO ואחד ויסטה מחוברים בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר עם הראוטר. יש ברשותי גם מחשב נייד עם ויסטה. כל התיקיות המשותפות הם במחשב עם ה-XP כאשר המחשב עם הויסטה נכנס אליהם בלי בעיה אבל הנייד לא למרות שעד עכשיו הוא גם היה נכנס ופתאום הוא לא מצליח. כל המחשבים מוגדרים על אותו WORKGROUG (קראתי להם פשוט WORKGROUG).
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית.. פעם הם היו מחוברים ברשת אלחוטית אבל עכשיו כשעברנו דירה המרחק יותר מדי גדול. הייתי רוצה לדעת איך לפתור את זה עם מינימום תשלום בלי להעביר חוט באורך של איזה 30 מטר.. עם מקסימום הוצאות של 400-500 ש"ח תודה מראש. המטרה שלי היא ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית. עריכה: ברשותי ראוטר: EDIMAX Wireless broadband router ומודם של ADSL : B-FOCuS Router 270pr לא יודע אם זה עוזר P: יש גם דבר כזה שנקרא bluetooth שמחברים אותו למחשב אחד ואז הוא מתחבר לראוטר בטווח של עד 100 מטר?! או שסתם אני מדמיין? http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1236 עכשיו גם ראיתי עוד כרטיס רשת לטווח של 30-100 מטר עם דלתות אם יהיה לי את זה אז אני יוכל לקלוט? http://www…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
דבר ראשון שבוע טוב לכולם אני צריך את עזרתכם,אף אחד אחר לא הצליח,ניסיתי כבר בתמיכה שך ספק האינטרנט שלי (סמייל) ובבזק.והם לא ידעו איך לעזור לי,ניסיתי איתם כל מיני דברים. אתם הכתובת האחרונה שלי יש לי ויסטה אולטימיד 64 ביט ויש לי בעיה עם האינטרנט.כל כמה דק' הוא פשוט מתנתק לי בלע כל התראה ושאני מנסה להתחבר שוב הוא לא מצליח.רק לאחר ריסט הוא מתחבר ושוב לאחר כמה דק' הוא מתנתק בחזרה (בלי שום קשר לאתרים שאני נמצא בהם ואם אני מוריד או לא מוריד קובץ מסויים. אם אני מסתכל על הסמל של החיבורי רשת בשורת המשימות אני רואה שני חיבורים-על אחד (כנראה של הכרטיס רשת) כתוב local area conection ועל השני של הסמייל אני רואה local and internet וזה במקרה שיש אינטרנט,שאין אני רואה שם רק לוקאל אני משתמש…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני יודע שזה איטי אני שואל מכיוון ואני מעוניין לייצור רשת באמצעות תשתית החשמל והיא עובדת במהירות זאת. כמה זה בערך 14 MPS, לדוגמא כמה זמן ייקח לטעון דף אינטרנט ממוצע (של האתר לדוגמא), הרשת לא תשמש להורדת קבצים או משהו כזה, סתם כדי שאבא שלי יוכל להיות באינטרנט בלי לשבת לי על הגב
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מאז שהחליפו לי את הלוח אם (לאותו לוח רק פחות שרוף ) יש לי מלא בעיות עם האינטרנט כל פעם הוא נתקע ואומר שהשרת DNS לא מגיב אני שעה מתעסק עם זה וזה מסתדר אבל לפעמים אני לא מצליח ואז אני מחליף חיבור USB וכרטיס רשת וזה פועל
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
היי, שלום לכולם. החברתי לסיבים אופטים 300/30 בגלל שה WIFI של הראוטר לא מגיע לכל הבית, הייתי צריך להעביר כבל רשת דרך הקיר. לצורך כך קניתי כבל רשת CAT6, בדקתי אותו בהתחלה ואכן בבדיקת מהירות קיבלתי 300MB. לאחר מכן חתכתי את הראש שלו (קונטקטור), והעברתי את הכבל רשת דרך הקיר (בערך 15-20 מטר), וחיברתי קונקטור חדש עם החוטים (לפי סדר מימין לשמאל: חום, חום לבן, ירוק, כחול לבן, כחול, ירוק לבן, כתום, כתום לבן). כעת בבדיקת מהירות אני מקבל בערך 90-100 מגה, אני מניח שהחיבור של הקונקטור/חוטים משהו לא בסדר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת REALTEK RTL כאשר הוא מובנה על הלוח אם כולו כולל הכרטיס קול . עכשיו הכרטיס רשת הזה מידי פעם עושה בעיות , האם מישהו ניתקל ב-REALTEK ככרטיס רשת בעייתי , והאם יש כרטיסי רשת יותר טובים ממנו ? אני מחובר דרך מודם של בזק TNN DSL-600E בלי ראוטר תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני יודע איך לשתף תיקיות ברשת האלחוטית בבית אבל שמתי לב שבווינדוס פרו יש למטה שלוחצים לחצן ימני - שיתוף ואבטחה וקיימת האפשרות שתף תיקיה זו ברשת... לעומת זאת בווינדוס HOME אין לי את האפשרות הזו... נכנסתי בלוח בקרה לאפשרויות הצגת תיקיה ושמתי לב שאין לי את האפשרות כמו שווינדוס פרו, השתמש בשיתוף פשוט. אז רציתי לדעת האם יש עוד דרך לשתף את תיקיות ברשת למרות שיש לי XP HOME? תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני תמיד מתבלבל! בשביל לחבר שני מחשבים לרשת ביתית (לא כולל שיתוף של אינטרנט) רק כדי לשתף מדפסת, להעביר חומר ולשחק משחקים בווינדוס XP דרך שני כרטיסי רשת 10\100 אני צריך כבל מוצלב או רגיל???
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הייתי עכשיו על הקו עם ספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) ורצתי להוזיל את המחיר. כרגע אני משלם להם 50 שקלים על חבילת 1.5 מגה . מחיר מאוד מאוד יקר!. בקיצור יש לי התחייבות אצלהם לעוד חצי שנה. ומי שדיברתי איתה טוענת שאי אפשר להוזיל את המחיר בגלל שיש לי התחיבות. מזאת השערוריה הזאת!? זה לא שאני רוצה לעזוב אותם. אני פשוט רוצה לשלם על ה 1.5 שלי חבילה בסיסת ומחיר בסיסי כמו כלום! פשוט הם עושים עלי מכונת כסף. האם זה בסדר מצדה? אז עכשיו אני צריך להישאר ככה עוד חצי שנה? לא רק המחיר גם חבילת אינטרנט ועוד ברשת ביתית שאני יכול להשתגע!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות עולה לי הודעה של כיבוי מערכת וזה מכבה תמחשב מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הנייד שלי עם השולחני. מכיוון שהנייד יעבוד בקצהו השני של הבית(ואין לי כוח להשחיל חוטים בכל מיני חורים בבית), נראה כי הפיתרון הוא רשת ביתית אלחוטית. מכיוון שאינני מתמצא בכלל ברשתות ובאלחוטיות בפרט, מבקש אני מכם המלצות על מערכת שכזו. אין צורך שתהיה מתוחכמת ומרובת פיצ'רים לא שימושיים. הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בלבד. השולחני מחובר לאינטרנט בעזרתו הנדיבה של הנתב alcatel speed touch home המחובר דרך כרטיס רשת פשוט. אין לי מושג אם תצטרכו עוד פרטים, אז אם כן רק תאמרו ואספקם מייד. תודה רבה לעוזרים, יוני.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה …
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין ראוטר של בלקין עם מודם לאינטרנט. תקליטון האתחול מתחיל לעבוד אבל נתקע בבחינת המחשב. כיביתי את הפיירוול+אנטי וירוס ?????????????
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אהלן כולם כפי שהבנתם יש לי Linksys WRT54GL חדש אני אתחיל במה שכן הצלחתי לעשות: - הצלחתי להעביר את המודם-נתב BFOCUS 312 שלי למצב Bridge על מנת לבטל את הראוטר שבו. - הצלחתי לקנפג את הראוטר שיתחבר למודם ומחשבים שמחוברים בחוט מקבלים גישה לאינטרנט (בדקתי 2 מתוך 3) - הצלחתי להגדיר אבטחת WPE ולהתחבר מהלפטופ לאינטרנט בצורה מאובטחת ומה שלא הצלחתי לעשות, ובזה אבקש את עזרתכם, זה ככה: - כשהלפטופ היה מחובר עם חוט הוא היה רואה תיקיות משותפות של מחשבים אחרים ברשת והיתה גישה אליהם. בחיבור אחוטי הוא לא רואה - יש משהו שצריך לעשות על מנת לראות את התיקיות? - במודם ששימש כראוטר מקודם היתה אופציה "לנעול" IP פנימי מסוים עבור אחד המחשבים ואז יכולתי להגדיר שבIP הזה הNAT יעביר לי נגיד את הפור…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט, אני לא יכול להוריד קבצים מהדפדפן, וזה קורה בכל הדפדפנים שיש לי על המחשב גם באקספלורר וגם באוונט, לעומת זאת מהקאזה ומהאימיול אני כן יכול להוריד קבצים... זה מה שהוא כותב לי כשאני מנסה להוריד משהו: http://img197.imageshack.us/my.php?image=14vj.jpg תודה לכל מי שעוזר...
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום הבנתי שלרוב הספקיות יש בעיות עם רוחב פס לחול. עכשיו השאלה שלי היא האם גם בארץ יש להם בעיות בתשתיות או שבארץ הם יכולים לספק 8 מגה ולמשל אני אוריד באימיול במהירות 8 מגה ממשתמשים ישראלים.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-