עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 4500 wireless שמחוברת בצורה אלחוטית לראוטר שברשותי D-LINK 2760U E1/ למרות שהכל מחובר כמו שצריך המדפסת מדפיסה רק מסמכים שנשלחים אלייה מהמחשב שמחובר אל הראוטר בצורה קווית ושממנו היא הוגדרה הגדרות ראשונות ולא משאר המחשבים שמחוברים לרשת. חשוב לציין שהראוטר תקין וכל המחשבים בבית גולשים באינטרנט דרכו. אשמח אם תעזרו בעיניין, תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by liran2003,

האם תהיה קליטה בין שני מחשבים, שנמצאים בשני בתים שונים (קרקע), הבתים במרחק של כ-30 מטר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by most,

יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  5. מי יכול להסביר לי בצורה ברורה, איך אני יכול להקטין את רמת האבטחה של הדפדפן אינטרנט הזה ? שאני אוכל לעשות עם העכבר בכל מקום העתק הדבק, בלי חובה להשתמש לזה בלחצני המקלדת ? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by finish,

אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by D.E,

האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום יש לי שני מחשבים בבית.. פעם הם היו מחוברים ברשת אלחוטית אבל עכשיו כשעברנו דירה המרחק יותר מדי גדול. הייתי רוצה לדעת איך לפתור את זה עם מינימום תשלום בלי להעביר חוט באורך של איזה 30 מטר.. עם מקסימום הוצאות של 400-500 ש"ח תודה מראש. המטרה שלי היא ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית. עריכה: ברשותי ראוטר: EDIMAX Wireless broadband router ומודם של ADSL : B-FOCuS Router 270pr לא יודע אם זה עוזר P: יש גם דבר כזה שנקרא bluetooth שמחברים אותו למחשב אחד ואז הוא מתחבר לראוטר בטווח של עד 100 מטר?! או שסתם אני מדמיין? http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1236 עכשיו גם ראיתי עוד כרטיס רשת לטווח של 30-100 מטר עם דלתות אם יהיה לי את זה אז אני יוכל לקלוט? http://www…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by Shadowman,

שלום. כל פעם שאני מנסה לבדוק דואר אני מקבל רפשרשים אין סופיים, ובלתי אפשרי להיכנס לאתר!!!??? מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by amirh,

היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by gimdy,

קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by kubeb,

לאחרונה התחלתי ברישות הבית, התחלתי להשחיל וכעת סיימתי כמעט. באחת ההשחלות הצלחתי להגיע עד לאחד הקירות בחדר בדיוק ולא יותר מזה, מספיק לחבר שקע וזהו, החוטים נתקעו ודי קשה להמשיך למשוך ולהאריך את החוט, וזה משהו שאני צריך לעשות כי הראוטר יהיה בקיר אחר ואין ברירה אחרת, השאלה שלי היא האם לא תיהיה בעיה אם אני יחבר שקע ופשוט ימשיך ממנו כבל עד למקום הרצוי, וזאת בהנחה שיהיה עוד שקע בצד השני שגם אליו ייצא כבל מגשר עד למחשב הרצוי ועוד שקע כמובן אחרי הארכה שגם אליו יתחבר כבל מגשר עד לראוטר, כלומר על קו אחד 3 שקעים, יש עם זה בעיה? או שאולי מישהו יוכל לומר לי אם יש דרך טובה לחבר שני כבלי רשת? קצת רקע, יש ראוטר באחד החדרים בקומה עליונה, סה"כ יש 4 צרכנים בבית ואל כולם מגיע חיבור חוטי מהראו…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. Started by incentive,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by omrij,

המודם מוגדר כנתב הגירסה שודרגה ל 4.2.3 עובד ב pppoa הכל עובד טוב חוץ מ:רוב הזמן הוא לא נכנס לי להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 ואז אני מנתק אותו הוא נכנס אבל אחרי כמה זמן הוא שוב לא נכנס (גם לא בטלנט) מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  17. אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. ראיתי בתערוכת computax האחרונה בביתן של חברת סוסטיינר ציוד אלחוטי שהם פרסו עם מצלמה כ 200 מטר מהביתן שלהם ועבד דרך קירות ובלגן של הפרעות. לטענתם יש להם ציוד שפורץ קירות ממ"דים בגלל שההגבר שלהם הוא 100mv לעומת האחרים שמשדרים ב 50mv ממליצץ לבדוק אותם

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. מה שיש לי זה ראוטר שאליו מחובר המחשב, למחשב יש כתובת פנימית והפורט של ה-REMOTE DESKTOP שהוא 3389 פתוח לכתובת הספציפית של המחשב, בראוטר שלי (D-Link DIR655) יש אפשרות ל-DNS ככה שאני לא צריך להכניס את ה-IP כל פעם שאני מתחבר וגם לא צריך להתקין תוכנת צד שלישי על המחשב כמו NO IP, אז אני מכניס את השם משתמש שלי (פתחתי ב-D-LINK) והכל עובד טוב. לאחרונה אני פשוט לא מצליח להתחבר למחשב שלי לא באמצעות DNS NAME ואפילו לא עם אני מכניס את הכתובת IP. כמובן שבדקתי את ההגדרות ולא השתנתה לי הכתובת IP (מוגדר בראוטר לפי MAC) וגם הפורט נשאר פתוח, וגם אף אחד לי ביטל את האופציה בווינדוס שפותחת את האפשרות להשתלט. מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by CASSPY,

מחפש עזרה הראוטר שלי מתנתק linksys wrt54g v-5 frimware last updated למרות התקנת קשוחה אחרונה ואיתחול של ההגדרות הראוטר עדיין מתנתק גם בחיבור כבלים וחיבור adsl אשמח לעזרה בתודה-כספי

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by House M.D.,

בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. אני משתמש ב VISTA ויש לי נתב לשני מחשבים תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. Started by 1shlomi,

יש לי 2 מחשבים 1 מחובר בכבל קוי והשני אלחוטי שנהם מחוברים לרשת דרך ראוטר אלחוטי וניתן לגלוש. לא מצליח לעשות שיתוף קבצים בניהם. מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה …

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים