עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הסקר פונה בעיקר לאלו עם ה 1.5 אנא רשום בבקשה את הספקית שלך ואם אתה בכבלים או ב adsl

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by markdd,

שלום לכולם 1 אני רוצה לקנות נתב/מודם קווי/אלחוטי לטובת חיבור 2 מחשבים (נייח - רגיל עם כבל לנתב ועוד נייד באלחוטי ) חיפשתי המון גם בפורום זה וגם באחרים ונעצרתי על EDIMAX BR6240WG מבקש תגובתכם של אנשים מבינים (אני עד היום עבדתי עם מודם פשוט ללא ניתובים כו' ) חשוב לי שלא יעשה בעיות עם EMULE ו-BITTORENT תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by אור כהן,

שלום לכולם אנחנו עומדים לשדרג את חבילת האינטרנט שלנו. האינטרנט יחולק בין 4 מחשבים, 2 לעבודה ו2 למשחקים. לכן אנחנו צריכים לפחות 2.5MB, אך לפי מה שהבנתי, ה2.5 מגיע רק עם 256KB UP שזה ממש נמוך למשחקים... שמעתי שבנטויזיון מוכרים אינטרנט 2.5 עם UP של 512, האם זה נכון? כמה עולה החבילה? מה דעתכם על נטויזין למשחקים, הורדות וכדומה... לאחי יש קצת טראומה מהם והוא טוען שכדאי לנו לעבור ל2.5MB עם 256UP של בזק בחבילת ה"גיימרים" כמה חבילת הגיימרים עוזרת, אני חושש שהUP יגביל אותי מאד. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על נטויז'ן? האם אתם יודעים על איזושהיא חבילה עם 2.5MB ו512UP? כמה עוזרת חבילת ה"גיימרים"? האם נטויז'ן מגבילה תוכנות וישומים? בתודה רבה, אור כה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by kwan,

שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by thing7,

שלום אני מתגורר ביבנה ואנימ חפש מישהו שידריך אותי על מערכת ההפעלה windows server 2003 ו 2000. מוכן לשלם לפי שעה למי שמכיר את כלי האדמינסטרציה של המערכת ובא לו ללמד 054-3066980 קובי המון תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. Started by Oranili,

האם שאני משתף תיקיות זה מעמיס על הרשת ועל האינטרנט ? .... ועוד משהו מה זה QOS PACKET?.. האם אפשר להסיר אותו?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. אני עובר לבזק ואני צריך המלצה למודם שיעבור ביחד עם ראוטר שכבר יש לי WRT54GL איזה מודם אתם ממליצים???

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שלום, יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ורגיל ושניהם מחוברים לאותו הנתב. יש אופציה ב Network Connection תחת התפריט Advanced בשם Advanced Settings... שם ניתן לבחור את סדר העדיפויות שהמערכת פונה למשאבי ה TCP/IP כך שבמידה והרכטיס הראשון כושל הכרטיס השני נכנס לפעולה. כאשר כרטיס הרשת האלחוטי מוגדר כמשני והכריס החוטי מחובר המחשב עובד תמיד מהרכטיס האלחוטי. יש למישהו מושג מה הבעיה ? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. אז ככה - כרגע יש לי אינטרנט כבלים במחשב, ובמחשב אחר אינטרנט adsl... אני רוצה לאחד אותם (לadsl אחד)... שלי נמצא בחדר רגיל, והמחשב השני בממ"ד.. אז אני מחפש נתב אלחוטי זול שעושה את העבודה.. תקציב 200 - 300, אם זה אפשרי.. אני צריך נתב עם קליטה טובה, שלא מתקשה עם ממ"דים.. מרחק החדרים לא כזה גדול... 10 -12 מטר בממוצע.. לאורך אותו קו של הבית, רק שישנם שני חדרים בין לבין, וכמו שציינתי, אחד המחשבים בממ"ד (זה שמקבל, לא זה שמספק את האינטרנט) הנה ציור זריז של המבנה של החדרים עם שני במחשבים: -------- חדר עם המחשב שמספק את האינטרנט ADSL ---- חדר ---- חדר ---- מחשב שמשתתף את האינטרנט - ממ"ד -------- נ.ב. שאלה נוספת - כשאני משתף אינטרנט עם מחשב נוסף, האם הbandwith מ…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. כשאני נכנס לראוטר אני רואה שיש לי 1.5 אבל בתכלס כשאני מוריד משהו זה עדין תקוע לי על 100 יש לי ראוטר אלחוטי מישהו יודע אולי מהי הסיבה לזה?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G אני רוצה לפתוח פורטם לאי מיול בשביל שלא יהייה lowID בהגדרות של הראוטר יש את הנתונים Internet IP Address: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway: 10.0.0.138 שאני נכנס להגדרות של הראוטר לפתוח את הפורטים לאימיול הוא כותב לי שהאינטרנט Gateway לא מקבל את השינויים ואם הבעייה ממשיכה לשנות את הגדרות האינטרנט Gateway ישירות. מה זה אומר? איך אני משנה את זה בשביל שאני אצליח לפתוח את הפורטים? איך אני פותר את הבעייה הזאת, אין לי מושג ברשתות בכלל ובכל זה תודה, טל

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by eladh16,

הייתי עכשיו על הקו עם ספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) ורצתי להוזיל את המחיר. כרגע אני משלם להם 50 שקלים על חבילת 1.5 מגה . מחיר מאוד מאוד יקר!. בקיצור יש לי התחייבות אצלהם לעוד חצי שנה. ומי שדיברתי איתה טוענת שאי אפשר להוזיל את המחיר בגלל שיש לי התחיבות. מזאת השערוריה הזאת!? זה לא שאני רוצה לעזוב אותם. אני פשוט רוצה לשלם על ה 1.5 שלי חבילה בסיסת ומחיר בסיסי כמו כלום! פשוט הם עושים עלי מכונת כסף. האם זה בסדר מצדה? אז עכשיו אני צריך להישאר ככה עוד חצי שנה? לא רק המחיר גם חבילת אינטרנט ועוד ברשת ביתית שאני יכול להשתגע!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by MoMo-P,

שלום חברים.. לאחרונה נתקלתי בקשיים ברשת הביתית והחלטתי לקנות ראוטר. יש לי בבית שני מחשבים נייחים המחוברים עם כבל רשת. בכל זאת אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לאופציה עתידית. אני שוקל לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 מטרת הרשת: שיתוף אינטרנט מלא, אני לא רוצה שהראוטר יגביל לי את מהירות ההורדה\העלאה (טורנט, אי-מיול). שיתוף קבצים הכולל גם כמובן שיתוף מדפסות! האם הראוטר הנ"ל יספק אותי לצרכים?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

חברה בבקשה תעזרו לי אני מיואש! יום אחד אני חוזר מבית ספר אין אינרנט רשום "כבל רשת מנותק" אני הולך למחשב של אחותי גם שם אותה שגיאה. אני מסתכל על הרוטאר והנורות של הLAN ו10/100M מהבהבהות(בד"ג לא) ניסתי לחבר להדליק הכל, דיברתי עם HOT בזק. עשיתי RESET והצלחתי אחרי סיפור ארוך לחבר מחשב אחד. אם אני מנסה לחבר מחשב שני עוד פעם אותה שגיאה.(אני יכל לחבר כל מחשב בנפרד) ניסתי גם עידכון ל1.61...(לא עזר) מה יכל להיות הבעיה? HELP PLEASE ד"א הראוטר EDIMAX BR-6204Wg

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by ELiA,

יש לי כרטיס רשת מסוג Level one אל חוטי ומתחבר לו מאחורה מין אנטנה שחורה כזאת לקליטה.. אני בטעות הצלחתי לשבור אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם יש מאיפה להשיג אחת כזאת חדשה לפני שאני קונה כרטיס חדש.. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. Started by smile,

שלום, לאחרונה יש לי בעיות ברשת האלחוטית. הרואטר שלי: Intellinet MIMO Wireless Turbo G Router - http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 כרטיס רשת (בשני המחשבים): Edimax EW-7128G הבעייה היא מהירות חיבור מאוד איטית (ב2 המחשבים בבית). הבעייה החלה לאחרונה, לפעמים זה מסתדר ואז המהירות נורמאלית ולפעמים אני לא עובר את ה30kb/s. צילום מסך מהתוכנה: אולי זה קשור לזה שאני משתמש בערוץ (Channel) מספר 1?

20. אני לא מצליח למצוא איפה אני מגדיר אותה בהגדרת אבטחה של הראוטר ברשת האלחוטית אין בעיות פורטים והכל עובד טוב במחשב הנייד הבעיה היא בנייח שמחובר עם כאבל, שם למרות שאני פותח פורטים ליו טורנט הוא פשוט לא משתף.. גם הגלישה בFF עושה בעיות וגם המסנ

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by alex15,

אניי מחבר את המחשב הראשון חוטית ומתחבר דרך הראוטר אבל במחשב השני אני מחבר חוטית ואין פשוט אין לא מתחבר הוא כותב מיבא רשת ... אני הקמתי רשת בין המחשב הראשון לשני אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד למה ? ואיך לפתור את הבעיה .

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. ניסיתי כבר את כל האחרות.. שרזה יוטורנט וכו והגיע הזמן לבדוק גם את המיול.. אשמח גם אם תתנו לי טיפים לגביי הגדרות מועדפות אני משתמש ב xp עם ראוטר במהירות גלישה של 2.5 דרך בב"ל. טוב אני מוריד את גירסא 0.49b האם ההגדרות של בררת המחדל שם הם מומלצות או שיש צורך בשינוי ? הפורטים שניתנים שם הם 22198 ו60482 טי סי פי /יודיפי אני מקווה שתענו לי בהקדם...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת

דיונים חדשים בפורומים