עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אחרי שחרשתי את הפורום( ) הבנתי - שמחברים את המודם לנתב והוא מתחבר לכל המחשבים. יש לי מודםALE 130 (בחיבור USB) והמקור מתח שלו זה ה-USB כמובן , איך אני יחבר לו מקור חשמל או שהוא מקבל אותו מהרשת הטלפונית? ועוד דבר שחשבתי עליו שאפשר להחלף את המודם למודם רשת של ECI שניתן להפוך אותו לנתב ולחבר אותו לשאר המחשבים עם HUB/Switch ולחסוך את עלות הנתב , האם זה כדאי?? לגבי חלקים - האם כ.רשת שעולה 30 ש"ח שווה קניה ?? ואיזה נתב מומלץ ?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  2. ??? ראוטרspeedstream(לכבלים-אינטרנט זהב)מי יודע חברים יקרים ומומחים אנחנו מחוברים בבית דרך הכבלים לאינטרנט זהב,עד לפני כחודש היינו יכולים שני ילדים להתחבר דרך HUB היה אפשר לחייג פעמיים את הסיסמא, אבל הם שינו כנראה הכל ולכן קנינו ראוטר(נתב) מדגם SPEEDSTREAM אבל אנחנו לא יודעים ולא מצלחים איך לקנפג או איך לגרום לו לתת לנו לעבוד מול האינרנט זהב בכדי שנוכל עד 4 משתמשי הבית להיות מחוברים בו זמנית, האם מישהו מכן יכול לתת עצה \ או הדרכה כל שהיא הרבה תודה לכל מי שיתמוך בשאלתנו בתודה דודי twin464@walla.co.il אפשר להשאיר לנו הודעות כאן בפורום או לכתוב לנו למייל ושוב תודה לכולכם

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. Started by olina,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM, ואני מנסה להגביר את אות השידור שלו או לחילופין להגביר את איכות הקליטה במחשב שבחדר אחר. איך אני יכול לעשות את זה בצורה פשוטה ויעילה? יש הצעות? תודה שחר.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by coorva,

אני גולש ב-ADSL עם בזק בינלאומי. במהלך בדיקות שעשיתי עם התומך הטכני עקב בעיות ניתוקים שמתרחשות אצלי לעיתים, פתחנו את מנהל המשימות ונכנסנו ללשונית NETWORKING. בחלון למטה תחת bytes received per interval מופיע לי כל כמה שניות לשבריר שניה המיספר 60. כל זאת כשאני מחובר לאינטרנט דרך מודם כרטיס רשת וללא שום חלון פתוח במחשב גם לא האקספלורר. התומך אמר שזה לא תקין וצריך להיות 0 תחת הכותרת bytes sent/received per interval אחרת הדבר מרמז על וירוס או קובץ ריגול שפעיל במחשב. האם אכן הערך צריך להיות 0 וכל מיספר אחר מעיד על וירוס במחשב או יכול להיות לכך הסבר אחר. (בדיקה מקיפה של המחשב לוירוסים וקבצי ריגול- הכל נימצא תקין). תודה

5. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 4500 wireless שמחוברת בצורה אלחוטית לראוטר שברשותי D-LINK 2760U E1/ למרות שהכל מחובר כמו שצריך המדפסת מדפיסה רק מסמכים שנשלחים אלייה מהמחשב שמחובר אל הראוטר בצורה קווית ושממנו היא הוגדרה הגדרות ראשונות ולא משאר המחשבים שמחוברים לרשת. חשוב לציין שהראוטר תקין וכל המחשבים בבית גולשים באינטרנט דרכו. אשמח אם תעזרו בעיניין, תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ביניהם. אני מחובר ל1.5 מגה דרך WOW ומסיבה לא מובנת שיתוף הקבצים בין שני המחשבים פועל אך ורק כאשר שיתוף האינטרנט מופעל. הבעיה היא ששיתוף האינטרנט הזה גורע מן המהירות שלי. הפרדתי בין שני המחשבים שלי, כלומר, אחד מיועד לאינטרנט (הורדות וכד') והשני מיועד למשחקים וכד'. למישהו יש מושג איך אני יכול לכבות את שיתוף האינטרנט בין המחשבים מבלי לכבות את שיתוף הקבצים? תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. יש לי רשת אל חותית בבית ואני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין כול המחשבים בבית אני צריך עזרה בקשהההההה.???

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by roey1,

יש לי 2 מחשבים עם רשת אלחוטית ביניהם ורק האינטרנט עובד בשניהם. אני לא מצליח לשתף ביניהם קבצים. במחשב שאין בו את הראוטר מופיע לי למטה בשורת המשימות כל הזמן אייקון שכבל הרשת לא מחובר יכול להיות זה הבעיה אני לא יודע ממש.. ניסיתי גם אם איזה מדריך לעשות קבוצה או משהוא כזה אבל אני לא מצליח עדיין לשץ ביניהם.. בבקשה עזרה אנשים זה דחוף לי תודה רבה רבה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by star010101,

לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by yosi79,

מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. Started by ward,

שלום כולם...! יש לי שאלה ... ממש מסובכת כפי שהזכרתי בעבר אני מחובר דרך WOW...ומה ששמתי לב לפני כמה שעות שאני עדיין לא התנתקתי מהכבלים..! אז נסיתי את זה ככה...! חיברתי את מודום ה WOW ל כרטיס רשת כמובן...! וחיברתי את מודם הכבלים ל USB...! עכשיו לכבלים יש את Local Area Connection 4 ול כרטיס רשת יש את Local Area Connection 2 ול WOW יש את ה ADSL...! אתם יודעים ש כבלים אני מחובר בלי סיסמה ושם מתמש (כל הזמן מחובר) ..! אז גם לפני שאני מחיייג בחייגן ה ADSL אני גם יכול לגלוש וכו.! ואחר כך ... חייגתי .. והתחבר לי ..! ואני מחובר.! אבל המהירות עדיין אותו דבר..! כמעט אין הבדל .וזה משמעותי ב UP LOAD כי זה לא עלה לי בכלל.! ניסיתי לעשות התקשרות גשר אז לא יכולי להתחבר בכלל..! אז מה …

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. אני מנוי כרגע לאינטרנט זהב, אמרו לי שהחברה הזו חוסמת P2P, אני לא יודע אם זה נכון או לא, כי לא יכולתי להשוות בכל אופן, כרגע אני שוקל לשדרג, השאלה אם להשאר אצלהם או לעבור לספקית אחרת. יש המלצה לספקית שטובה גם במחיר וגם באיכות ובמהירות? דגש על המחיר והמהירות...... תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by gimdy,

קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by 1ToPGuN1,

קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!

16. שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by sharon515,

שלום השאלה שלי היא אני מחובר לתשתית כבלים + חייגן l2tp הגדרתי הכל בראוטר כולל אבטחה בקיצור הכל. הבעיה היא שיש אתרים שבקושי עולי כמו gmail אפילו ההמשק של אדימקס בקושי עולה אני רוצה לציין שלפני הראוטר לא הייתה לי שום בעיה (דרך חייגן) תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by Liran3331,

התלוננתי וצעקתי שאני רוצה להתנתק והפלא ופלא הטורנטים מתחילים לטוס!!! הם פתחו את הפורטים כנראה לאחר תלונות רבות שהם קיבלו והבינו שזה יכול לפגוע בהם בגדול

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  20. יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by dol222,

שלום יש לי מחשב שלושה מחשבים בבית...אחד עם VISTA ושניים עם XP. אני לא מצליח לעשות תקיית שיתוף בינייהם. מה שהצלחתי לעשות זה לראות מהמחשב עם ה-VISTA את שני המחשבים עם ה-XP אבל אני לא רואה את ה-VISTA מה-XP. מה עושים?!

22. Started by tiptipon,

שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים

23. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by LeftRight,

התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים