רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הגדרתי הכול טוב יש אינטרנט במחשב השני אבל אחרי שמכבים את המחשב הראשי אז הוא כבר לא מתחבר ככה כול שניה זה מתנתק ומתחבר בלי סוף.... מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן כבר איזהח ודשיים אותו אתר שולח לי כל יום 4 אימיילים ואני משתגע פשוט ציפיתי אחרי חודש זה יפסיק אבל הם לא מתייאשים בחודש הראשון כל הזמן זרתקי את האימיילים לJUNK ודיווחתי על JUNK אבל זה המשיך אז עכשיו אני סתם מוחק איך לעשות בלוק לאתר הזה?!?!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האינטרנט ביוזר האדמין פשוט מתנתק כאשר מחליפים יוזרים זה מאוד מעצבן מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקי, לחבר שלי יש בעיה בעייה בפתיחת שרת FTP באמצעות התוכנה Bullet Proof Server משום שיש לו ראוטר. משהו מכיר פתרון לבעיה? בתודה, יניב
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין ראוטר של בלקין עם מודם לאינטרנט. תקליטון האתחול מתחיל לעבוד אבל נתקע בבחינת המחשב. כיביתי את הפיירוול+אנטי וירוס ?????????????
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו' הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו? אודה לכם על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המלצה על נתב שיהיה גם אלחוטי אבל את שתי המחשבים בבית אני אחבר דרך חוטים... צריך המלצה על חברה ודגם. מחיר? -עד 450ש"ח... עדיפות לסביבות 350ש"ח
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1.תקציב: 100 פלוס מינוס 2.דגם הראוטר הספציפי: של בזק RTA-1025W 3.מה המחרחק מהראוטר: בערך 10 מטר עובר דרך קיר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) נייד של לנובו N200 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) יש לי לנובו הכטיס אם אני לא טועה הוא ExpressCard 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט כמו שצריך מטווחים גדולים יותר מהכרטיס המובנה של אינטל שיש לי כבר במחשב. 8.הערות נוספות-אם יש: עדיף מחברה מוכרת... הכרטיס אמור להראות בסגנון הזה: http://ecx.images-amazon.com/images/I/11Wg0v6t%2BBL._SL160_AA160_.jpg תודה (הטופס מפורום אחר אני מקווה שזה לא מפריע לכם)
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקיי תשמעו,פ בתקופה האחרונה התחילו לי לאגים מטורפים. ברק הטמבלים לא עוזרים לי - כצפוי. הרצתי tracert, וזה מה שקבלתי: Tracing route to google.com [72.14.207.99] over a maximum of 30 hops: 1 1981 ms 3 ms 2 ms SpeedTouch.zeidman [10.0.0.138] 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * …
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היתי תמיד מחבר 2 מחשבים אחד לשני בכבל רשת נותן אותו קבוצת עבודה IP לכל אחד יש רשת בינהם אבל אין אני עושה את זה עם 2 כרטיסי WIFI בלי ראוטר
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום הבנתי שלרוב הספקיות יש בעיות עם רוחב פס לחול. עכשיו השאלה שלי היא האם גם בארץ יש להם בעיות בתשתיות או שבארץ הם יכולים לספק 8 מגה ולמשל אני אוריד באימיול במהירות 8 מגה ממשתמשים ישראלים.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אז ככה שנכיר אחד את השני אני סתם מישהו שאין לי מושג ברשתות (זאת אומרת סרברים) יש לי ראוטר וזה וזה כל מה שאני מבין יש לי ארבעה מחשבים בבית שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית ע"י ראוטר חוטי של אדימקס (ביינתיים אין תלונות כבר שנה ומשהו..) עכשיו יש לי אפשרות לקבל מחבר סרבר ישן שהוא לא צריך... האם כדאי לי להשתמש בזה לתמיכת, תיגבור ,העצמת או ניצול הרשת ? או שמא עליי לשאול...האם אני יכול בכלל ? האם זה אפשרי? את המפרט אני אנסה להשיג בהקדם וביינתים אודה לכל מי שיקדיש מזמנו לעזור לי בדילמה חחח תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם THOMSON של הוט, נכון לעכשיו הדסקטופ מחובר בUSB והלפטופ בRJ האם יש אפשרות לגישה בין שני המחשבים דרך המודם? אני מעוניין לחסוך קניית כרטיס רשת וראוטר למטרה הנ"ל, אם יש עוד אפשרויות, אשמח לשמוע תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עשיתי מחקר קטן בקשר שבין הרשת הביתית והאיטיות במחשב / קיפאון / פריזים / דפים לא מגיבים ... על פניו אין קשר אבל זה לא מדוייק לקחתי מחשב עם רשת בעייתית " הכונן קשיח עשה רעש חושב " , " מחשב קפא / איטי " ניתקתי את האינטרנט , דקה והמחשב ניהיה חזק ומהיר כאילו לא קרה כלום. אף פעם לא קישרתי איטיות של רשת אינטרנט לאיטיות של מחשב תמיד בדקתי חלקים / תוכנה .. תשימו לב שאתם מכבים את המודם / ראוטר שיש איטיות נוראית או שהמחשב נתקע ( במידה ואין בעיה במחשב ) הבעיה מסתדרת בשניה . אז לפני שאתם מסתבכים עם תוכנה וחלקים תבדקו את הרשת שלכם ( האוייב השקט מספר 1 ) , שהספק אינטרנט אומר " הבעיה במחשב " אז הוא יודע למה הוא אומר את זה על ראש הגנב בוער הכובע !
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם הראוטר Linksys WRT54GL יעבוד טוב עם כרטיס הרשת הזה Edimax EW-7128g Wireless PCI Adapter ? אם לא יש המלצות לכרטיס רשת אחר שיעבוד טוב עם הראוטר ?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה יחידה חיצונית לדיסק קשיח המתפקדת כFileServer. המכשיר עובד, מזוהה טוב ברשת ואפילו ביצעתי לו עדכון. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לגשת אליו מהמחשבים ברשת שעליהם מותקן Windows XP התעבורה איטית להחריד (200kb/s) לעומת זאת, מהמחשב שעליו מותקן Vista המהירות הינה פי 10 ודומה למהירות הרגילה של שיתוף הקבצים ברשת (רשת חוטית). דיי ברור לי שזה קשור במשהו להגדרות הרשת בXP, השאלה מה. דא"ג - שלושת המחשבים מוגדרים בIP קבוע (192.168.2.* ,לא DHCP) ומחוברים בינהם ולFileServer שגם הוא מוגדר בIP קבוע דרך ראוטר של Edimax. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
נניח אני רוצה שרוב או כל רוחב הפס שלי יהיה על התוכנה או המשחק רשת שאני מפעיל יש תוכנה שתעשה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ראיתי את המצבע שלהם שמקבלים מחשב אפשר לקבל את המפרט של המחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי היום בבית שני מחשבים שמחוברים בכבל אחד ברשת קווית פשוטה. אנחנו הוספנו לאחרונה עוד מחשב ובקרוב מתווסף מחשב נייד. אז בקצרה יהיו שלושה מחשבים שיהיו מחוברים בכבל והנייד יהיה מחובר בכבל לפעמים ואלחוטי לפעמים תלוי איפה הוא יהיה. אני מחובר באינטרנט בכבלים אז אני צריך המלצה על ראוטר, עקרונית אין ממש תקציב כי אני לא מכיר מחירים של ראוטרים טובים, אבל אני מניח שזה לא יגיע ל500 שקל נכון? אז כל מה שפחות מזה יהיה נהדר. ככל הנראה אני אקנה את הרואטר מלוג'יק או זיגזג. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-