עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by b127,

השאלה בכותרת. כמובן שעדיף תמיכה בכל הפיצ'רים הנפוצים, כמו התאמה לכבל ישר ומוצלב וכו'. ואין צורך באלחוטי. תנו המלצה למשהו טוב, בשביל עסק שמעביר הרבה חומר ממחשב למחשב..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by mechubar,

שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת שאני משתף ביניהם חיבור רשת (המחשב השני הוא מחשב נייד) את המחשב הנייד נתתי למישהו שחיבר אותו עם מחשב אחר ועכשיו שהחזרתי את המחשב לרשת שבבית הוא אמנם פועל ואפשר להעביר קבצים בין המחשבים אבל האקספלורר רושם הודעת שגיאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ואי אפשר לגלוש ??? בשני המחשבים מותקן windows xp תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by TapUdi,

שלום אני לקראת מעבר דירה וכרגע יש ברשותי 2 מחשבים מחוברים באמצעות חיבור Peer 2 Peer אנלוגי(כלומר לא אלחוטי), חיבור ADSL. עכשיו אני מעוניין להסיב את הרשת לאלחוטית רציתי לדעת איזה מרכיבים אני צריך מה מומלץ וגם את מידת הקושי של הגדרת רשת אלחוטית, אני יודע להגדיר אנלוגית. אם אפשר להוסיף הערכה של סכום הכסף שאמור להיות כל העסק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. היי לכולם כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד,בפעם הראשונה, מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להתחבר לאינטרנט גם בדרךהחוטי וגם אלחוטי? האם ישנם הגדרות ספציפיות שצריך להגדיר,או שספקית השירות מביאה לי את כל החבילה? בתודה מראש שי

6. Started by danZ,

בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. ??? ראוטרspeedstream(לכבלים-אינטרנט זהב)מי יודע חברים יקרים ומומחים אנחנו מחוברים בבית דרך הכבלים לאינטרנט זהב,עד לפני כחודש היינו יכולים שני ילדים להתחבר דרך HUB היה אפשר לחייג פעמיים את הסיסמא, אבל הם שינו כנראה הכל ולכן קנינו ראוטר(נתב) מדגם SPEEDSTREAM אבל אנחנו לא יודעים ולא מצלחים איך לקנפג או איך לגרום לו לתת לנו לעבוד מול האינרנט זהב בכדי שנוכל עד 4 משתמשי הבית להיות מחוברים בו זמנית, האם מישהו מכן יכול לתת עצה \ או הדרכה כל שהיא הרבה תודה לכל מי שיתמוך בשאלתנו בתודה דודי twin464@walla.co.il אפשר להשאיר לנו הודעות כאן בפורום או לכתוב לנו למייל ושוב תודה לכולכם

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by dr_drek,

אני מנסה להיכנס לאתרים בפיירפוקס וזה מראה לי : http://eliad.org/viewer.php?id=1256835962.jpg מה יכולה להיות הבעיה? באינטרנט אקספלורר האינטרנט עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. יש לי מחשב שאליו מחובר מודם ADSL לכרטיס רשת אחד, וסוויץ' לכרטיס רשת אחר. שאר המחשבים מחוברים לסוויץ'. שיתפתי את חיבור האינטרנט. אבל מה שקורה שאני יכול לחייג לחיבור ולהתחבר רק ממחשב אחד כל פעם. למשל אם חייגתי מהמחשב שהמודם מחובר אליו ישירות אז רק לו יש אינטרנט (אם ממחשב שמחובר דרך הסוויץ' אז רק לו יש אנטרנט). בבקשה עזרה! נפתר - תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. היי חברים יש לי 2 נתבים בבית, נתב 1 של בזק (BCYBER שאני מקנפג ללא חיבור DSL) ונתב של HOTBOX4. שניהם בבית 1 לצד השני ומספקים לי גיבוי למקרה ותשתית 1 נופלת. אני מעוניין להעביר ביניהם מידע ללא חיבור חיצוני במהירות ה LAN, האם זה אפשרי, ואם כן מה דרוש מבחינת קונפיגורציה או ציוד קצה אודה לעזרה

11. בעזרת ראוטר? שני המחשבים מקושרים לאותו ראוטר וזה מתיש לצרוב כל פעם שרוצים להעביר קבצים ממחשב למחשב.. יש דרך אחרת? יש לי עוד שאלה.. אני רוצה לקנות למחשב כ.רשת אלחוטי.. איך אני יודע איזה לקנות? הראוטר הוא של DLINK דגם DI614+

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. האם אפשר לתת רק לאותה קבוצה לראות את אותם מיקומים? או רק למחשב מסוים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by liran2003,

האם תהיה קליטה בין שני מחשבים, שנמצאים בשני בתים שונים (קרקע), הבתים במרחק של כ-30 מטר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. חברים שלום, אני מחפש נתב חדש אשר יתן לי שידור אלחוטי גדול ובנוסף יתן הגנה על המחשבים ברשת ועל השרת שאני בונה, לפי עצות ודעות של אנשים שמעתי שנתב הLINKSYS הפשוט המשווק בארץ יספיק לי אם אני לא טועה דגם הנתב WT54GL, למרות כל הדעות גלשתי לי בין אתרים ומצאתי נתב אחר שמשך את צומת ליבי והוא הZONEALARM דגם Z100G אשר לפי כל הדברים שרשום באתר והמפרט שלו נחשב לנתב יותר טוב מהLINKSYS ויותר עדיף ההתלבטות שלי היא איזה נתב לרכוש? ואם הנתב שאתם ממליצים הוא הZONEALARM איפה ניתן למצוא חנות אשר מוכרת אותו? בתודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... בזמן האחרון עליתי על בעיה שגורמת לאיטיות בתוכונת ההורדה ובאינטרנט אקספלורר עצמו... אצלי תמיד שהייתי נכנס ל-"חיבורי רשת" היו לי שתי אייקונים... 1) Local Area Conection ... 2) התקשרות אינטרנט... בזמן האחרון האייקון השני נעלם לי לפעמים ואני צריך לאתחל את המודם בשביל להחזיר אותו... אם לא אז התוכנות מורידות לי לאט יותר או האקספולרר עצמו לא מעלה לי אתרים !! מה שמוזר זה שה-Internet Protocol שלי לא מוגדר אוטומטית... מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד !! תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. שלום יש לי שני מחשבים מחוברים בבית ושניהם באותו ה-workgroup אני רוצה להתחבר למחשב שנקרא kids והוא כל פעם מקפיץ לי את החלון ( מצורף קובץ ) עם שם משתמש Guest של המחשבי אליו אני רוצה להתחבר! ואיך אני מנחש מה היא הסיסמא של ה-אורח? איך אני משנה את השם משתמש? ההתחברות אפילו לא נותנת לי אפשרות להיכנס עם שם משתמש אחר כמו אדמין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,יש לי בבית ראוטר של Planet דגם wrt-415,הוא טוב?מבחינת הגנה וכו'? ואיך אני מגדיר לרשת סיסמא , שלא כולם יוכלו להיכנס לרשת?? תודה רבה. ;D

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. nvidia שיחררו לראחרונה דריברי חדשים לערכת שבבים שלהם. חשבתי אם להתקין או לא כי תמיד יש איתם בעיות. התקנתי. יש בעיות. הנה לכם צילום מסך של הסטטוס של הכרטיס רשת מה תם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  19. 1. שיהיה עם תעבורה בלתי מוגבלת 2. בלי פרסומת של שרת החינם ואם כן אז שתהיה בחלון נפרד אבל לא באותו הדף של האתר 3. שטח אכסון: 10 מגה ומעלה זהו, מקווה שיש לכם מה להציע. בדקתי כבר מלא ואף אחד לא התאים לדרישות שלי :-\

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by davekro,

שלום לכולכם, יש לי בית עם 3 קומות ולאחרונה החלטתי להקים רשת אלחוטית. קיימים מחשבים בכל רחבי הבית, בכל קומה. קניתי ראוטר שכולל בתוכו מודם של edimax, והצבתי אותו בקומה השלישית. הכיסוי לא מיטבי - בקומה השלישית הוא נראה טוב, בקומה תחתיה הכיסוי בינוני (במקרה הטוב) ובקומה התחתונה הכיסוי מינימאלי (אך קיים). אני מעוניין להגיע למצב שבכל נק' ברחבי הבית יהיה כיסוי אלחוטי נאות. מחיפוש קצר בזאפ הבחנתי בראוטר מומלץ מאוד של חברת lyncsync, שהביקורות אומרות שטווח הקליטה שלו טוב מאוד - אך הוא לא כולל בתוכו מודם. השאלות שלי הן כאלה - 1) מה ההבדל בין ראוטר משולב במודם ובין ראוטר שאין בו מודם? מה תכלית השימוש של ראוטר בלי מודם? 2) במידה ואקנה את הראוטר המומלץ בזאפ שלא כולל בתוכו מודם - מה א…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. קניתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204Wg וכרטיס רשת דגם EW-7318UG עכשיו היתחברתי לרשת של חברת HOT האם הראוטר יתמוך ברשת של HOT? והאם הוא ראוטר טוב? בתודה מראש Tamir014

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by RavivRavR,

יש לי רשת אלחוטית בבית עם 2 מחשבים שמחוברים לראוטר (LINKSYS WRT54GL). 2 המחשבים שאחד מהם XP PRO ואחד ויסטה מחוברים בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר עם הראוטר. יש ברשותי גם מחשב נייד עם ויסטה. כל התיקיות המשותפות הם במחשב עם ה-XP כאשר המחשב עם הויסטה נכנס אליהם בלי בעיה אבל הנייד לא למרות שעד עכשיו הוא גם היה נכנס ופתאום הוא לא מצליח. כל המחשבים מוגדרים על אותו WORKGROUG (קראתי להם פשוט WORKGROUG).

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. שלום אני צריך המלצה על ראוטר אלחוטי שיעבוד לי עם תשתית של כבלים=הוט וגם שיגיע לחדר ממד שנמצא קרוב למקום שבו ישב הראוטר(קיר מפריד) צריך שהוא יהיה ראוטר חזק שלא מתנתק חברה מוכרת וטובה ושיעמוד בתנאים הנל ואם יש משהו כזה שלא צריך גם מודם וגם ראוטר אלא רק ראוטר זה הכי טוב תקציב עד 300 שקל אם זה בעיה העניין של הממד אז תציעו לי פתרונות של העברת חוט אגב.. האם מספיק אינטרנט במהירות 1.5 לשני מחשבים תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  25. איזה ראוטר מומלץ לקנות לשימוש ביתי לאחי יש או D LINK או EIDEMAX משהוא כזה וזה אמור להיות די איכותי אבל כל פעם שאני אצלו ומתחבר עם הנייד שלי הגלישה זוחלת וברגע שאני מחבר ישר לקיר זה טס השאלה שלי זה אם זה תמיד ככה? פשוט יש לנו רשת קווית אבל בכל המחשבים חוץ מאחד יש גם כרטיס רשת אלחוטי והשבוע הרכבתי לאמי מחשב חדש שישב בחדר בלי רשת אז אמרתי נשדרג רק הדאגה שאני יתחיל לזחול ברשת. *הצרכים של הרשת גם יהיו שלושה מחשבים מחוברים קבוע פלוס שני ניידים (כרגע אני על מגה וחצי יספיק?)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.