רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות - דבר ראשון, clubvps.com - מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת. רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד? שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח! דבר שני, מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ? תעבורה - מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 1…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי 2 קווים של אינטרנט בבית. אחד מגה וחצי על שני מחשבים (נטוויז'ן) עם אלקטל שהוא גם ראוטר (ההורדות הם רק ממחשב אחד) ועוד חבילה של אינטרנט 750 בכבלים. עכשיו ההורדות בחבילה של ה-750 (ואני מתכוון להורדות מתוכנות שיתוף קבצים) מהירות יותר. יכול להיות שהאלקטל שלי לא טוב,או שיש בו איזה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מדובר על דגם 3CRWER100-75 , ראוטר אלחוטי לא מצליח לגלוש במחשב שאליו הראוטר מתחבר, נוריות ה DSL דולקות גם במודם וגם בראוטר, ברגע שאני מחבר את ב-RJ45 בחזרה למודם אין לי שום בעיה לגלוש
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.killernic.com/?gclid=CKzugKPH_pACFQ5OQgodEHDQ2A זה סתם עבודה בעיניים או באמת שווה את הכסף?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1) יש לי בעיה שכאשר אני מחבר שרת ועוד מחשב לשקע שמתחבר לרכזת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט ולא לשרת- אני רוצה לחבר גם את השרת וגם להתחבר לרשת גדולה יותר שנמצאת במקום, איך אני מתחבר אליה ביחד עם השרת? וכיצד אני מגדיר את הדואר האלקטרני דרך אאוטלוק ? על השרת יש חלונות 2003 סרבר. 2) האם אפשר לחבר 2 מחשבים לרשת כאשר יש 2 שקעים של רשת בקיר ושניהם מתחברים לאותה נקודה ברכזת המיתוג? 3) איזה פקודת דוס מחפשת מחשבים ברשת? כל מחשב שקיים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מתחיל ללמוד עם שותף בקרוב, ואנחנו מחפשים ראוטר אלחוטי שיהיה טוב גם למשחקים וגם לאינטרנט חברים שלי המליצו על 3COM - יש הצעות אחרות? או איזה דגמים לקחת? בעקרון הראוטר יהיה במטבח או בסלון, ואנחנו צריכים שהוא יגיע גם לחדרים באיכות טובה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לא עושה לי אופדייט באנטיורוס Avira הגרסא החינמית. אני עושה אופדייט וזה כותב לי למעלה שגיאה STATUS INTERNET CONNECTION FAILED זה לא בעיה באנטי וירוס, ניסיתי לעשות אופדייט גם ב קספרסקי וזה לא עובד. גם בקספרסקי יש בעיה של CONNECTION אין לי בכלל בעיות בגלישה כול האינטרנט עובד חלק מוריד מהר הכול עובד כרגיל.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום החלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית במקום הlan על איזה ראוטר ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים עד +- 1000שקל עדיף שתהיה כמה שיותר מהירה(אם בתקציב נכנס wifi n) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלי לקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshome אז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מה אני עושה ?! אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לא יודע אם הבנתם משהו מהכותרת אז נסביר ככה: המחשב שלי (מסומן בתמונה כמחשב מספר 2) מחובר לסוויץ'. מחשב מספר אחד (אפשר להגיד השרת) מחובר למודם אינטרנט בכבל USB ולסוויץ'. אני רוצה להוציא מהמחשב שלי (מספר 2, יש לי 2 כרטיסי רשת) עוד כבל שילך אל ראוטר אלחוטי שאליו יתחבר באופן אלחוטי מחשב מספר 3. איך שמסורטט אצלי יעבוד? או שצריך לחבר את הראוטר לסוויץ'? ועוד שאלה קטנה. WIFI זה אינטרנט אלחוטי? דרך הWIFI אפשר להתחבר לרשת האלחוטית שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר לכרטיס רשת אלחוטי לקליטת רשתות אלחוטיות של השכנים השם: CRWER200-75
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך לבחור ספק לבית של ההורים שלי. התשתית תהיה של הכבלים. אני מעוניין בחבילה צנועה מבחינת המהירות (לא מתוכנן אטרף הורדות מן הסתם) שתהיה חביבה מבחינה כלכלית. איזה מהירות תספק שימוש ממוצע שכזה (גלישה באתרים רגילים לרוב)? מישהו יודע על איזה מבצע כדאי אצל אחת הספקיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן כולם כפי שהבנתם יש לי Linksys WRT54GL חדש אני אתחיל במה שכן הצלחתי לעשות: - הצלחתי להעביר את המודם-נתב BFOCUS 312 שלי למצב Bridge על מנת לבטל את הראוטר שבו. - הצלחתי לקנפג את הראוטר שיתחבר למודם ומחשבים שמחוברים בחוט מקבלים גישה לאינטרנט (בדקתי 2 מתוך 3) - הצלחתי להגדיר אבטחת WPE ולהתחבר מהלפטופ לאינטרנט בצורה מאובטחת ומה שלא הצלחתי לעשות, ובזה אבקש את עזרתכם, זה ככה: - כשהלפטופ היה מחובר עם חוט הוא היה רואה תיקיות משותפות של מחשבים אחרים ברשת והיתה גישה אליהם. בחיבור אחוטי הוא לא רואה - יש משהו שצריך לעשות על מנת לראות את התיקיות? - במודם ששימש כראוטר מקודם היתה אופציה "לנעול" IP פנימי מסוים עבור אחד המחשבים ואז יכולתי להגדיר שבIP הזה הNAT יעביר לי נגיד את הפור…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום עשיתי לפי מדריך מסוים שמצאתי באתר שלכם או לא, לא זוכרת כבר. נאמר לסמן באפשרויות התיקיה את הסימון שיתוף ולשים את המחשבים המחוברים לרשת באותה קבוצת עבודה, ומה עוד? כל הדברים העיקריים נעשו, ובכל זאת אינני רואה במיקומי הרשת שלי את המחשב השני או את הקבצים ששמתי לשיתוף מהמחשב השני. אשמח לעזרה כיצד אפשר לשתף קבצים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי שמחוברים עם חוט (בגלל שהחדרים קרובים) לראוטר "סימנס" שלקחתי דרך בזק. עכשיו אני רוצה לשים עוד מחשב בסלון ואני לא רוצה להעביר עם חוט אליו. השאלה שלי אם כאשר אני יחבר את המחשב בסלון לרשת האלחוטית הוא ימצא את הראוטר מבחינת המרחק והכל. או שאני יכול לחבר אותו לרשת בדרך אחרת. ראיתי ב BUG מין מתאם רשת של edimax ב USB לא הבנתי בדיוק מה זה.. אולי זה יכול לעזור. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי,קניתי מודם סלולרי דרך סלקום ויש איתו מלא בעיות. 1.לפעמים הוא מתחבר אחרי שניה ולפעמים אחרי 5 דקות. 2.הגלישה לפעמים איטית מ א ו ד. 3.לפעמים סתם פתאןם אין אינטרנט,במקרה הטוב אחרי רענן זה חוזר ובמקרה הרע זה פשוט לא חוזר וצריך לנתק ולחבר. יש מה לעשות?90 אחוז מהזמן זה עובד סביר אבל ב10 אחוז האחרים זה מגיע למצב שאני עוד שניה שובר את זה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כשאני משתף אינטרנט בין 2 מחשבים בעזרת נתב הם מתחלקים ברוחב הפס או שכל אחד מהם מקבל רוחב פס שלם? (נניח אם המקסימום שאני יכול להוריד זה 300k/s ומחשב אחד מוריד ב-200k/s אז המקסימום שהשני יכול זה 100k/s??)
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, עברתי לבית חדש בסלון יש קליטת אינטרנט מהראוטר הראשי ובחדרים מאחור אין קליטה, יש במסדרון בסוף נקודת ETHERNET (כבל שמחובר לראוטר הראשי של הבית) האם אפשר לחבר יחידת MESH אחת (בלבד!!!) או נקודת גישה מומלת אחרת, אחד מהחדרים הוא חדר ממ"ד אני מחפשת מכשיר שיאפשר גישה אלחוטית לכול החדרים מאחור (3 חדרים), האם תוכלו להמליץ על נקודת גישה ל 1000MB (סיב אופטי), תודה מראש לעוזרים, אשמח לקבל שם של דגם ספציפי (עד 700 שח)
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. קראתי את המדריך ודי הסתבכתי.. אז ככה: אני רוצה להקים רשת ביתית, שהחיבור אליה מתבצע דרך האב בצורה ששני המחשבים + האינטרנט מחוברים באופן ישיר להאב. לפי מה שהבנתי הצורה הזו של החיבור איננה ממולצת אבל אין לי במחשב שני יציאות את'רנט .. אם מישהו יוכל לעזור לי לחבר את הרשת ככה שגם יהיה אפשר לשתף קבצים וגם להתחבר לאינטרנט אני אשמח מאוד ד"א .. בינתיים האינטרנט עובד בשני המחשבים אבל אין שיתוף .. תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
נתב חדש של חברת D-Link מספק מהירויות מרשימות ומאפיינים מתקדמים במחיר תחרותי, יחסית אל הרשימה המצומצמת של נתבי AC1900 הנמכרים בישראל, הצטרף לאחרונה דגם חדש של חברת D-LINK. הנתב, המכונה DIR-880L, הוכרז אמנם בשלהי 2014 אך בהתחשב בתהליך ההתאמה המורכב הנדרש מנתבי 5Ghzבישראל, הוא מהווה תוספת חשובה. המעבד עליו מתבסס ה-DIR-880L הוא BCM4708A של חברת Broadcom הפועל בתדר של 1Ghz. מעבד זה נעזר ברכיב האלחוטי BCM4360 המאפשר מהירות של 600Mbsp בתדר 2.4Ghz ו-1.3Gbps בתדר 5Ghz. הנתב כולל 256MB של זכרון RAM ו-128MB של זכרון ROM ו-3 האנטנות שלו, בשבח של 3dBi כל אחת, חיצוניות וניתנות לכיוונון. כל הממשקים הקווים של הנתב – כניסת WAN ו-4 יציאות LAN – תומכות במהירות של 1G ואלי…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הובכן ההורים בנו בית חדש ולפי הייעוץ שלי החשמלאי ניתב לנו שקעי תקשורת בצינורות נפרדים מהחשמל. ניתבתי כבר לכל חדר כבל CAT 7 הרעיון הוא בניית רשת ביתית של 16 פורטים במהירות של 1GB. כל הכבלים מרוכזים למקום אחד + שקע טלפון + כבלים למודם. אני מעוניין לקנות ארון תקשורת שיכיל את כל העסק אני מדבר על הארון מברזל לשים מגשר בין הסוויץ' והכבלים שיהיה מסודר + חיבור לאינטרנט. השאלה שלי איזה סוייץ' של 1GB של 16 פורטים אתם ממליצים לי לקנות + איזה ראוטר אשמח אם לראוטר או לסוויץ' יהיו אפשרויות של ניהול כתובות אייפי לכל MAC והגבלת רוחב פס אינטרנט לכל מחשב ספציפית ועוד (שמח ללמוד דברים חדשים). לא מעוניין ברואטר אלחוטי אבל אם ישנו רואטר אלחוטי אשר עולה בכל פרמטר על כל ראוטר אחר חוטי אין לי בע…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-