רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לפנות בוקר טוב חברים, אני צריך לקנות כרטיס רשת ,רוצה להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. נאמר לי שכל כרטיס סטנדרטי יעשה את העבודה,האם זה נכון? גם אם כן ,אני עדיין מעדיף לקנות כרטיס של חברה ידועה בשביל השקט הנפשי. מי נחשבים לטובים בנושא? נתקלתי בהרבה כרטיסים של חברת 3com,איך הם? יש לי מחשב ישן כך שאני צריך שהכרטיס יתאים לחריץ pci ומערכת הפעלה win98se. הסתכלתי על כרטיסי מסך כדי לראות במה מדובר וראיתי שבשמות הדגמים מופיע הרבה פעמים 10/100 או 10/100/1000 ,מה זה אומר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי סוויץ' של 3com (הoffice connect), עכשיו באתי וחיברתי אותו כמו שצריך.. חיברתי את המחשב שהיה עד עכשיו שרת והנורית שלו נדלקה.. חיברתי את המחשב השני ופתאום אין לו רשת... למה זה? יש איזושהיא בעיה מסויימת עם הסוויץ'? הוא לא אמור לתפקד כמו האב בעיקרון? יש איזושהיא הגדרה שאני צריך לתת לו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בתוך רשת פנימים של קיבוץ ואני לא יכול לעשות HOST של כל מיני דברים... הכוונה היא: אם אני רוצה לעשות אתר ויש לי איך לאחסן וכל ומה שמגביל אותי זה הכתובת שאני מקבל מהקיבוץ ואי אפשר לשנות... עכשיו איך אני יכול לעשות שכן יוכלו לגשת לאתר אפילו שאני בתוך הרשת של הקיבוץ עם כתובת פרטית?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קראתי פה ביקורת על רשת דרך החשמל ובסיכום הכללי הרשת הזאת סבירה אבל הביקורת היתה מ2004 אז רציתי לדעת אם זה השתפר מאז אני מדבר על הHomePlug של בזק, שלפי הביקורת ב"ממון" הוא של חברת Aztech אם אני לא טועה זה המכשיר: http://www.aztech.com/sg/homeplug_hl110e.html מצאתי גם שאמרו שהמכשיר מחובר לכרטיס הרשת - ולכן הכרטיס והמחשב חשופים לפגיעות מקפיצות מתח זה נכון? ונגיד שהמחשבים כבר מחוברים דרך החשמל או דרך כבל איך אני עושה שלשניהם תהיה גישה לאינטרנט גם כשאחד מהם כבוי? כתבו פה בפורומים שאפשר להגדיר את המודם לתצורת נתב לא מצאתי על איך לעשות את זה שום מידע ואם בכלל אני יכול לעשות זאת עם המודם שברשותי (ROTAL -RTA1320a שמסופק מבזק) תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שינויים: ** Important changes since RC3 ** [[FONT=Verdana]* various ath9k related fixes * a few board related fixes * fixes for packages depdending on curl * per feed download folders[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC2 ** * NAT & firewall throughput improvements * Security updates for OpenSSL & PolarSSL * Minor fixes in DHCP & DHCPv6 handling * Configuration support for GRE tunnels * Various other fixes[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC1 ** * fix a long standing ath9k deadlock bug * all feeds are now built * image builder now works and RC2 contains all board specific images * various board/stability fixes[/FONT] [FONT=Verdan…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר אלחוטי DLINK - DI 542. הוא הגיע עם הוראות הפעלה בעיברית המסבירות איך להתקין את הראוטר. עקבתי אחר ההוראות ובאמת הצלחתי להתחבר לאינטרנט גם במחשב הרגיל וגם בנייד. חששתי שלא אוכל להתחבר לתוכנות חיצוניות (מסנג'ר, אימיול, איציק וכו') אך למרבה הפתעתי לא הייתי צריך לקנפג כלום. השאלה היא: לאן נעלמו כל הדברים האלו? האם כבר לא צריך לקנפג את הראוטר (חוץ מנושא האבטחה)? אין צורך ב-DMZ?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אחרי שקראתי כמה מדריכים ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר שלי מדגם rta1320 של rotal והכל הלך חלק ופתחתי את כל הפורטים והם הופיעו ברשימה בהגדרות הראוטר רק שבפועל הם בכלל לא נפתחו ותוכנות פופולריות שלהן פתחתי את הפורטים כמו אימיול ממשיכות לתת לי low id וקאזה וdc++ לא מתחברות... אין לי מושג מה עושים ואיזה אופציה שם חוסמת את פתיחת הפורטים אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק להמלצות על נתב עבור רשת אלחוטית. ברשותי חיבור דרך HOT עם מודם sb5101 של מוטורולה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש פה.. ויש לי שאלה בנושא ארכיטקטורת האינטרנט. ידוע לי שמשתמשי קצה מתחברים לISP דרך חיבור קווי כלשהו. אבל איך בעצם הISP מקשר בין המשתמשים לרשת האינטרנט הגדולה? בעצם, אם אני חברת ISP, איך אני מתקשר עם האינטרנט? האם יש שרתים גדולים בשביל כל האינטרנט? (כמובן לא שרתים שמכילים את כל האינטרנט....... אלא שרתים שאיכשהו נותנים גישה לWWW) ועוד משהו. אני מתחבר לISP. הISP הרי נותן לי כתובת IP - מאיפה?... איך הוא יודע איזה כתובת לתת לי? האם יש מוסכמות עולמיות לגבי זה? ובקיצור..... מה התהליך של החיבור לאינטרנט מהרגע שמשתמש קצה מתחבר לISP דרך חיבור קווי. תודה :}
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 10 מגה מחשב :מעבד i5 ,זיכרון 8 ג'יגה הורדתי קבצים ממגה אפלואוד שלושה היו אחלה במהירות 1גיגה ויותר יש לציין עבדתי ללא אנטי וירוס בקובץ הרביעי המחשב התחיל לעשות ריסטארטים ונתן לי הודעות על תקלה הווינדואוס 7 התקנתי את AVG שהריץ לי תיקון קבצים עכשיו הכל תקין אבל כבר אינני מוריד בקצב 1 מגה לשניה אלה במיקרה הטוב ביותר בקצב 200 קילו בייט לשניה האם משהוא הישתנה עקב התקנת ה-AVG אני מניח שכן פייר וול וכדומה... האם יש אפשרות לבדוק ולשנות הגדרות בכדי לנצל את הנתונים של המחשב ושל האינטרנט שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תשמעו אנשים טובים.... אני כבר שבוע עם הבעיה הזאת ואני לא מצליח לפתור אותה אני לא מצליח להתחבר לרשתות אינטרנט.... מחקתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס אלף פעם....ועדין כל זה היה לחינם אפילו קניתי כרטיס רשת חדש... אבל שוב ללא הצלחה ... אנא ממכם תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חיפשתי איזה פורטים לפתוח ופתאום אני נתקל בהודעה הבאה: הקישור המקורי - עד הסוף, למטה כנראה שהעידכונים של steam משתמשים בתעבורת P2P והיא נחסמת... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בעיה של איטיות בהורדה ישירה (HTTP) כשאני מחובר לרשת הביתית שלנו(ראוטר). ניסיתי לחבר את המחשב רק למודם והמהירות היא מקסימלית( 375 KB/s). אבל ברגע שאני מחבר את המחשב לראוטר אז המהירות יורדת ל 90-110... וככה זה בכל שלושת המחשבים שמחוברים לרשת, ניסיתי לנתק חלק מהמחשבים מהרשת אך זה לא עזר. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? *ברשותי Linksys BEFW11S4 ver 4 ומודם חדש של THOMSON.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית (3 מחשבים) כרגע אני מחובר דרך ics הסטנדרתי שקיים בwinxp מה היתרונות של domain server לעומת work group ואיך בכלל אני יוצר את זה (צריך windows server edition?) אילו אפשרוית יש לי אם אני רוצה ליצור מחשב שישמש כסרבר לכל השאר חוץ מ mandrake snf
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי נקודת גישה אלחוטי מדגם TP-LINK TL-WA501G . רשום באתר שאפשר להגדיר את הנקודת גישה ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד (מצב c(Client Mode. ברצוני לחבר אותו למחשב נייד שיש בו כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה , מערכת הפעלה WINDOWS 7 האם מישהו יודע איך עושים זאת אשמח לעזרה .. מפרט מלא : נקודת גישה/ הגברה אלחוטית המוצר משמש כיחידת הגברה נוספת לפתרון בעיות, כיסוי הרשת האלחוטית. מתאים לכל סוגי הנתבים - Universal Repeater יכול לשמש ככרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד Client Mode מהירות העברת נתונים 802.11G/B 54Mbps Extended Range - טווח שידור/ קליטה מוגדל עד פי -3 מנתב רגיל. טווח שידור בתוך הבית 200 מטר (indoor) טווח שידור מחוץ לבית 830 מטר (outdoor) אנטנה פריקה 3dbi מחבר SMA חיב…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו בנושא אני מעוניין בעזרה בחיבור הXBOX360 שלי לאינטרנט. כרגע יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת אחד ומספק לי אינטרנט במחשב (חייגן), חיברתי כרטיס רשת נוסף שמחובר לEthernet Switch, הXBOX מחובר לאותו הסוויץ' גם כן, אני מאוד לא מתמצא בכל עניין הרשתות אז כל עזרה שתוכלו להציע תתקבל בברכה. אני צריך להגדיר כתובת IP לכרטיס החדש? לכרטיס הישן אולי? צריך ליצור איזושהי רשת ביתית בשביל לשתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת השני? יש לי מודם של ARRIS, אינטרנט כבלים של הוט עם בזק בינלאומי בתור ספק, משתמש בחייגן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
האם ניתן בצורה כלשהיא להגביל את רוחב הפס שמשתמש המחובר לרוואטר יכול לקבל ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי שקע של אינטרנט בחדר ואני רוצה להעביר אותו, כמובן שהוט רוצים 200 שקלים חדשים(aint gonna happen) האם אני יכול פשוט להוריד את השקע האינטרנט ולהעביר אותו לשקע אחר גם נקודת כבלים, פשוט עם חיבור ישן בבית בלי שום בעיות מיוחדות? תודה
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום!! משהו יכול להסביר לי איך עושים??
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה חודשים שהאינטרנט 'נופל' מספר בלתי נסבל של פעמים ביום. כל בני ביתי כבר יודעים איפה כפתור הריסטרט של הראוטר- dlink 6470u. בין לבין בזק היתה אצלי אין סוף פעמים. תמיד נשבעים שהבעיה אצלי. אומרים לי שרשומה להם נפילה- אבל הנורות דולקות כמו שצריך ו'זה' אצלי והולכים. לאחרונה יש לי תחושה שהם צודקים. מדובר ברשת בת 4 מחשבים וכן מחשב נייד שמתחבר באמצעות הווי-פאי. המחשבים האחרים מחוברים עם חיווט בקירות. לאחרונה שמתי לב שגם כשאינטרט 'נפל', מחשב שמחובר לטורנט, ממשיך להוריד. היום גם עשיתי ניסיון. הורדתי קובץ טורנט והאינטרנט נפל- הפעלתי תוכנת ביטורנט- וכמו גדול הקובץ התחיל לרדת בקצבים יוצאים מן הכלל. מאידך, לגלוש- אי אפשר היה. עד שעשיתי ריסטרט לראוטר. אין לי מושג ירוק איך …
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו ולא הבנתי איך זה הגיוני שזה פועל ..... עד שאני ישאל אותו אני בינתיים ישאל גם כאן אז ככה בבית יש תשתית אחת משלמים ל HOT 59 שקל ל מהירות של 1.5 ו לספק אינטרנט 35 שקל אח שלו בא אליו עם המודם מהבית שלו ופשוט הכניס לקיר בבית לשקע DATA גם , וזה פשוט עבד . שניהם גלשו עם שני ספקיות אינטרנט שונות ...הוא ברק והוא 012 .. ותשתית אחת מאותו הבית . איך זה ייתכן ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את מהירות האינטרנט ושלחו לי חוזה מעודכן פתאום אני מגלה את הסעיף שמגביל את ההורדה והעלאה יחד לעד 65 ג'יגה בייט בחודש WTF ??? במהירויות הגבוהות של היום זה כלום !! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-