עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MATTAN,

היי לכולם אני הולך לבנות רשת אלחוטית הרשת צריכה לתמוך ביותר מ10 מחשבים ,כל המחשבים הם ניידים ותומכים בתקנים b ו g אני צריך נתב חזק וטוב שתהיה לו עוצמת שידור חזקה וגם שתהיה לו אבטחה טובה (אנ י מיתכוון לפיירוואל פנימי) והתקציב הוא עד 500 שח (עדיף פחות אני מנסה לחסוך כמה שאפשר) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by TapUdi,

שלום אני לקראת מעבר דירה וכרגע יש ברשותי 2 מחשבים מחוברים באמצעות חיבור Peer 2 Peer אנלוגי(כלומר לא אלחוטי), חיבור ADSL. עכשיו אני מעוניין להסיב את הרשת לאלחוטית רציתי לדעת איזה מרכיבים אני צריך מה מומלץ וגם את מידת הקושי של הגדרת רשת אלחוטית, אני יודע להגדיר אנלוגית. אם אפשר להוסיף הערכה של סכום הכסף שאמור להיות כל העסק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by nondos,

שלום ברשותי שני מחשבים אחד Desktop והשני Laptop, אני מחובר ל ADSL עם מודם של Alctal ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית בין שני המחשבים ולשתף מDesktop אינטרנט עם הLAPTOP השאלה שלי היא האם יספיקו לי שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שעלי לקנות ראוטר אלחוטי ומה בעצם נותן לי הראוטר והאם אני צריך לקנות תוכנה כולשהיא לשיתוף האינטרנט או שאני יכול לשתף דרך ווינדוס

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by LRa,

בין שני מחשבים עם שיתוף אינטרנט ומהירות של 100MBIT? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by urielka,

עד כמה מרחק אפשר להגיע רשת אלחוטית עם אנטנות וכמה זה יעלה וכמה בלי אנטנה ואיזה טכנולוגיה כדי בשבילל מרחק גדול שקצב יהיה לפחות mbyte/s ואם אפשר גם במרחק של 300m בלי אנטנה בקצב הנ"ל ותביוא את הטווח גם עם מחשולים וגם בלי?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by vizido,

שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית והייתי רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אחד מהם כבר מחובר למודם השחור של אלקטל (ADSL). איזה חומרה אני צריך לקנות וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by redti,

שלום,התקינו לי לפני כמה ימים רשת אלחוטית בבית ואחי טוען שהרשת האלחוטית סגרה כל מיני PORTS מה שלא מאפשר לנו להמשיך בעסקי הMIRC ;D . זה נכון? אם כן יש דרך לסדר את זה? תודה מראש

9. Started by shaihood,

אוקיי רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הדרך שהכי כדי לי לחבר בין מחשב PC רגיל שיש לי בבית לבין מחשב נייד! -אני רוצה לחבר את הנייד והמחשב שלי הרגיל ברשת אבל לא כשהראשי כבוי אז אין אינטרנט. יש לי מודם ADSL "אלקטל" אז כך שאין בעיה להפוך אותו לראוטר. בכל מקרה מה אני צריך לקנות עכשיו (כולל כרטיסי רשת אלחוטיים) כדי לחבר את הרשת? -עכשיו יש אפשרות שרק הנייד יהיה ברשת אלחוטית כי האב יהיה קרוב למחשב הרגיל אז יש אפשרות לחבר אותי ישירות להאב את המחשב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by nas,

שלום , אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 מחשבים ונייד .. ואני לא ממש מבין גדול בזה אז יש לי כמה שאלות.. אני מדבר על משהוא בסגנון של מה ש WOW מציעים קודם כל , מה המחיר המשוער של מערכת +- ? אני צריך נתב , 3 כרטיסי רשת למחשב ואחד לנייד נכון ? איזה רכיבים אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by theduck,

מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש כרטיסים לרשת אלחוטית, ומחירים? אשמח לקבל תגובות

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by alon83438,

שלום! אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אבל לפני זה אני ארצה לשאול כמה שאלות: 1) האם המוצר פולט קרינה מסוכנת? 2) האם יכולים להיות הפרעות בקליטה (כמו שלמשל בטלפון סלולרי לפעמים הקול מקוטע)? 3) אם יש לך ווינדוס אקספי אני יכול לחסום גישה למחשב שלי דרך מחשבים אחרים רק על ידי יציאה למסך הלוג-אין ושימת סיסמא? 4) האם החיבור לאינטרנט המהיר (שיש לי) הוא דרך מחשב מסויים (ככה שצריך להיכנס למחשב הזה דרך מחשב אחר ואז דרכו להתחבר?) או שהחיבור הוא לשלושת המחשבים?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by eyalhadad9,

שלום התקנתי את הרשת האלחוטית(נתב+ראוטר)אך יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט,כאשר אני מתחבר לסקייפ או לביטורנט אין בעיה אך כאשר אני מנסה לגלוש באינטרנט רוב הזמן הדף לא עולה לי ,ונותן לי הודעה כאילו אני לא מחובר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by golans1,

יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

היי חברה , יש לי כרגע אינרטנט 1.5 מגה של adsl ספקית נטויז'ן.. אני דיי מרוצה עד עכשיו , ואני משחק הרבה במשחקי רשת כגון פאר קראי - בשרתים בארץ עובד לי על פינגים סבבה , אבל בחול לא כולכך.. אחותי עכשיו קנתה מחשב נייד , היא לא משתמשת באינטרנט הרבה להורדות וזה , אבל היא תגלוש באינרטנט וכל זה , בזק מציע לנו במקום שנקנה רשת אלחוטית , שנוסיף כל חודש 10 שקל והם כאילו יביאו לנו את המודם , ואת הרוטר וכל זה , ואני צריך להוסיף עוד 5 שקל על כרטיס שאני יוכל לגלוש ברשת אלחוטית כי לאחותי יש את זה כבר מובנה במחשב נייד.. ועוד ניראה לי 7 שקל כל חודש תמיכה כי אני לא מבין הרבה בהגדרות וזה אז שיעזרו לי.. זה שווה??? כדאי להעלות את המהירות של האינרטנט או משהו? לקצב העלאה או הורדה יותר מהיר או משהו…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by רועי202,

מלומדי שלום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי שהתגלה כצרה צרורה. לאחר חחחיבור מהיר וכמה הגדרות הנייד התחבר לרשת אך המחשב השולחני עשה המון העיות ... חיבור איטי מאוד קשור לא יציב.. והאמיול מסרב להתחבר בחיבור הרשת רשום שהמהירות היא 10 mbps וכל הנסיונות לשנות ת כרטיס הרשת נכשלו ..... אשמח מאוד לעזרה ........... בברכת כל טוב .

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by tofitof1,

שלום ! במקום העבודה י לי מחשב החובר באמצעות כבל לאינטרנט (רשת של מקום העבודה).שאתי, במידה ואחבר ראווטר אלחוטי לנקודת החיבור זה עבוד כך שאוכל לגלוש באופן אלחוטי באמצעות הטלפון למשל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by jacob300,

שלום מחובר לרשת ביתית 3 מחשבים נייח אחד ושני ניידים לאחר ניתוק מהאינטרנט עקב עבודות יזומות של ספק האינטרנט, ושיחה עם תומך, המחשב הנייח חזר לגלוש ומחשב נייד אחד גם כן חזר לגלוש... המחשב הנייד השלישי ACER Aspire 57302 עבדו כראוי שלושת המחשבים לפני הניתוק אינטרנט. מערכת הפעלה VISTA לא מזהה את הרשת הביתית, ניסתי שוב בעזרת התומך לנסות לפתור את הבעייה ללא הצלחה... אני יוצר ידני רשת אלחוטית השם וסיסמת ההצפנה, ואותו פרוטקול כבשאר המחשבים, אבל שם הרשת לא מופיעה ברשימת הרשתות לבחירת התחברות. ניסתי שיחזור מערכת, לא עזר. אם אפשר לקבל עזרה - הדרכה מה לבדוק והיכן לגשת במערכת ההפעלה VISTA אודה לכם. תמונות מתאם http://img231.imageshack.us/img231/1711/87468540.jpg מנהל ההתקנים http://…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by itamar99n,

יש לי ווינדוס7 ואני קולט ברשת אלחוטית, רשת שחסר לה שם SSID אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה אני ישמח מאווווד בתודה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by shl122,

היי חברה בשעה טובה אני קונה מחשב נייד.. עכשיו יש בעיה קטנה, ברצוני לחבר את המחשב בבית ואת הנייד לאינטרנט. אני כרגע מחובר ל-ADSL במהירות של 1.5 ויש לי את הנתב הקווי הרגיל מבזק סטור, הבנתי שאני זקוק לנתב(ראוטר) אלחוטי בכדי להקים את הרשת הביתית.. השאלה שלי היא מה אני צריך בדיוק? יש כל כך הרבה סוגים ואני לא בקיא כלל וכלל.. הייתי בבזק סטור וראיתי שלהם יש ראוטרים של ASUS ושל SIEMENS, הם תומכים רק ב-ADSL ובזק נותנים עליהם שנה אחריות. מצד שני ראיתי בזאפ, שיש ראוטרים שונים שמאפשרים חיבור ל-ADSL וגם לכבלים ועם שלוש שנות אחריות, ראיתי גם שיש כאלה משולבים ויש כאלה אלחוטיים.. התקנים שונים.. עוצמות.. וכו'. בגדול, איזה חברה נחשבת טובה בתחום ? מה הסכום הסביר להשקעה על נתב לרשת ביתית רגיל…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by hm123,

שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של אדימקס שאליו מחובר מחשב נייד בצורה אלחוטית השאלה האם אני יכול ליצור רשת אלחוטית ביין שני מחשבים [קניתי נוסף] ואיך אני יכול להעביר ביין שני המחשבים נתונים רצוי באלחוטי אם זה אפשרי

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. Started by yaron9988,

שלום יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר + מחשב נייד כרגע הכל עובד והנייד מקבל אינטרנט אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להתחבר עם הנייד לתיקיה שאני אחליט עליה במחשב הרגיל של הבית אני אשמח לקבל קישור למאמר בנושא ו/ או להסבר... בנוסף כאשר זה יעבוד האם אפשרי לדעתכם להתחבר מרחוק כלומר לא רק כאשר אני נמצא מחובר לרשת בבית אלה גם סתם מבית קפה תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by gilp123,

שלום, יש לי ראוטר Airlive WT-2000R ואני מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 המשחבים שברשותי. התשתית אליה אני מחובר היא של בזק. מבזק קיבלתי מודם שבאמצעותו אני יכול להתחבר רק למחשב אחד . מישהו יכול לעזור לי .... זה מאוד חשוב. תודה גיל

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by Yehuda7,

האם המהירות של רשת אלחוטית תיהיה אותה מהירות כמו שאני יחבר את המחשב שלי בחיבור חוטי עם כבלים? ועל איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים? יש לי אינטרנט כבלים 1.5 ומחשב נייד של לנובו

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. Started by SharonSx,

שלום, אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בבית שלי. עד היום עבדתי עם התקן ה G ועשיתי שימוש במודם-ראוטר של LEVEL ONE דגם WBR-3407A. החלטתי שאני רוצה משהו יותר מהיר. אני מחפש מודם(ADSL)+נתב קווי של (1GB)+אלחוט תקן N. האם יש חיה כזאת? ואם לא אז אילו רכיבים אצטרך לקנות בנפרד? בנוסף אני מחפש גם כרטיסי רשת אלחוטיים שיתאימו לעבודה עם הראוטר החדש. תודה רבה על העזרה. שרון.

דיונים חדשים בפורומים