רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני ושותף מתגוררים ביחידת דיור בוילה . בעל הבית נתן לנו להשתמש ברשת האלחוטית שלו אבל הבעיה שזה קולט ממש חלש בקומה שאנחנו גרים ויש מלא ניתוקים ומהירות חלשה . האינטרנט הוא של אורנג מה שכרגע יש . אילו אופציות עומדות בפנינו כרגע מבחינת חיבור לאינטרנט , האם החלפת הראווטר אצל בעל הבית יעזור ? איזשהו ציוד שאנחנו יכולים לחבר אצלנו ? יש אפשרות להתחבר בנפרד לאינטרנט בלי להתטריד את בעל הבית . אשמח לשמוע על רעיונות . תודה
-
- 13 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לשאול אותכם כמה שאלות,אשמח אם תעזרו לי 1)האם יש אפשרות להקים רשת אינטרנט בייתית? אם כן איך? 2)האם זה חוקי בכלל? תודה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להקים רשת אינטרנט ביתית כאשר התשתית כבר קיימת (ישנם שרשורים בקירות עם חוטי משיכה). ברחבי הבית פרושות 9 נקודות (כולל נקודת חיבור למודם) – כולן מתרכזות אל ארון תקשורת יעודי קטנטן שקוע בקיר בגודל 30X17סמ. כוונתי לעשות שימוש בכבל CAT6 FTP לצורך חיבור כל הנקודות, כאשר בחדרים הכבל יחובר אל שקע תקשורת/רשת עם חיבור RJ45 מסוכך CAT6. 1. האם חיבור מחשבים לשקעים הללו יכול להתבצע באמצעות כל כבל רשת? אלו בעיות יכולות להיות בשל שימוש ב- CAT6? 2. מה החיבור המומלץ לחיבור כל הנקודות בארון התקשורת? אם ההמלצה היא על חיבור לפנל כיצד ניתן להתאים זאת למידות השקע שבקיר (17X30) ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
http://www.013.net/heb/press.asp?pid=47&cid=3698&sid=3818 יש למישהו עוד פרטים על זה? נשמע לי כמו חארטה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי שאלה לגבי רשת אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי וויפיי בבית, אבל הילדים מתלוננים שאין קליטה בחדרים שלהם. ממגדיל תווך וויפיי אי אפשר כי אין שקע חשמל באמצע. לכן האופציה היחידה היא אינטרנט ע"ג חשמל. יש לי מספר שאלות לפני כן: 1. יש לי חשמל תלת פאזי. האם זה יעבוד? האם אני צריך הכנה מיוחדת? 2. מה רמת האמינות? האם יש הרבה retries? packet loss? 3. מבחינת משחקי רשת. האם זה מוסיף הרבה latency? זה יפריע לחווית משחק מרובי משתתפים? למשל: פורטנייטcsgo, League of Legends :. 4. האם אני יכול לחבר למספר חדרים? אני מבין שאני צריך מתאם ליד הראוטר ובחדרים. האם אני יכול להשתמש עם חיבור אחד לראוטר ומספר חיבורים בחדרים שונים? 5. האם אפשר לחבר …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מדובר בבית פרטי בעל 2 קומות, כשהראוטר ממוקם בקומה הראשונה וצריך למצוא פתרון לקומה השניה. האות בקומה השניה מוגדר בפלאפון כ"סביר". מקריאה באינטרנט הבנתי שיש אפשרות לקנות 2 מתאמים לרשת אינטרנט על גבי חשמל, או מגדיל טווח, או בכלל ראוטר שישמש כמגדיל טווח (צריך להגדיר אותו כך). אין אפשרות לחבר כבל מהקומה הראשונה לשניה. לדוגמא http://ksp.co.il/?select=.263..492.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19752&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= או http://ksp.co.il/?uin=16638&select= או http://ksp.co.il/?uin=12764&select= בנוגע למגב…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. האם אפשר להקים רשת אינטרנט אלחוטית לשכונה שתספק אינטרנט ל כ 8 בתים וליותר מ 20 קליינטים שיתחברו דרך הסמארטפונים ? 2. מה העלות להקמת רשת כזאת ? 3. האם יש איזה מדריך שיסביר איך בונים רשת כזאת ? 4. מה החסרונות של רשת כזאת ? תודה לעוזרים
-
- 35 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני התקנתי אצלי בבית עבור המחשב הנייד שלי רשת 802.11B שתומכת עד 11mbps . להלן כמה תמונות : ועכשיו אני יסביר : בבית שלי נכנסים שני קווי טלפון ומותקנת מערכת שמפרידה בין קו הטלפון לצורך דיבור לבין קו הטלפון לצורך רשת (בעצם אני מעביר רשת על גבי קו טלפון ) , כל השקעים של בזק בבית הוחלפו לשקעים כמו שאתם רואים שבכל אחד מהם יש חיבור לכל קו וגם חיבור RJ45 (רשת) כל שקע הוא בעצם HUB לרשת . המודם של ה ADSL נמצא במצב HOME ולא PRO (אין צורך) ויושב לו בכניסה מתחת לספק כוח של המערכת טלפוניה . המחשב הראשי נמצא בחדר שלי ויש עוד שני מחשבים (1 הנייד ואחד נוסף לאנטרנט בלבד AXP1800+ ) הACESS POINT נמצא על גבי אחד השקעים. הכרטיס הרחבה של הנייד (לצורך שידור וקליטה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם RTA1320a ROTAL ו-ראוטור אל חוטית של EDIMAX BR-6204Wg אני מחבר את המודם לחיבור ה-ADSL שנימצא ליד הטלפון, ואז מוציא קבל רשת מהמודם לראוטור, הדלקתי את שניהם פועלים מצויין כול הנוריות דולקות כמו שציוון במדריך, הכל פסדר אבל אני רוצה לחבר שני מחשיב בדרך אל חוטית לחלוטית זאת אומרת בין הראטור אין חיבור למחשב אחד ואז אל חוטי למחשב שני אני רוצה שהראטור לא היה מחובר לשום מחשב בדרך חוטית אלה בדרך אל חוטית, אפשר כזה דבר? אם כן אז איזה הגדרות אני עושה במחשבים? (כמו כן יש לי שני כרטיסים אל חוטים בכול מחשב).
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת, הבעיה שהוא לא גר קרוב אליי. שמעתי שיש תוכנה שמשתפת את שני המחשבים ברשת אחת, משו דומה לאימיול. וככה נוכל לשחק, כמו רשת ביתית, רק שהוא לא מחובר אלינו עם ככבל.. יש דבר כזה? עם כן, אפשר הסבר איך ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מוצרים בשביל להקים רשת אל-חוטית ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני וחבר שלי קנינו בחנות משומשים שני מכשירי טלפון אל חוטי 2GHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול ליצור רשת ביתית עם המשדרים? אני מוכן להשקיע זמן וכסף..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחובר לרשת ביתית 3 מחשבים נייח אחד ושני ניידים לאחר ניתוק מהאינטרנט עקב עבודות יזומות של ספק האינטרנט, ושיחה עם תומך, המחשב הנייח חזר לגלוש ומחשב נייד אחד גם כן חזר לגלוש... המחשב הנייד השלישי ACER Aspire 57302 עבדו כראוי שלושת המחשבים לפני הניתוק אינטרנט. מערכת הפעלה VISTA לא מזהה את הרשת הביתית, ניסתי שוב בעזרת התומך לנסות לפתור את הבעייה ללא הצלחה... אני יוצר ידני רשת אלחוטית השם וסיסמת ההצפנה, ואותו פרוטקול כבשאר המחשבים, אבל שם הרשת לא מופיעה ברשימת הרשתות לבחירת התחברות. ניסתי שיחזור מערכת, לא עזר. אם אפשר לקבל עזרה - הדרכה מה לבדוק והיכן לגשת במערכת ההפעלה VISTA אודה לכם. תמונות מתאם http://img231.imageshack.us/img231/1711/87468540.jpg מנהל ההתקנים http://…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
היי לכולם אני הולך לבנות רשת אלחוטית הרשת צריכה לתמוך ביותר מ10 מחשבים ,כל המחשבים הם ניידים ותומכים בתקנים b ו g אני צריך נתב חזק וטוב שתהיה לו עוצמת שידור חזקה וגם שתהיה לו אבטחה טובה (אנ י מיתכוון לפיירוואל פנימי) והתקציב הוא עד 500 שח (עדיף פחות אני מנסה לחסוך כמה שאפשר) תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 מחשבים ונייד .. ואני לא ממש מבין גדול בזה אז יש לי כמה שאלות.. אני מדבר על משהוא בסגנון של מה ש WOW מציעים קודם כל , מה המחיר המשוער של מערכת +- ? אני צריך נתב , 3 כרטיסי רשת למחשב ואחד לנייד נכון ? איזה רכיבים אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 ואני קולט ברשת אלחוטית, רשת שחסר לה שם SSID אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה אני ישמח מאווווד בתודה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בבית שלי. עד היום עבדתי עם התקן ה G ועשיתי שימוש במודם-ראוטר של LEVEL ONE דגם WBR-3407A. החלטתי שאני רוצה משהו יותר מהיר. אני מחפש מודם(ADSL)+נתב קווי של (1GB)+אלחוט תקן N. האם יש חיה כזאת? ואם לא אז אילו רכיבים אצטרך לקנות בנפרד? בנוסף אני מחפש גם כרטיסי רשת אלחוטיים שיתאימו לעבודה עם הראוטר החדש. תודה רבה על העזרה. שרון.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי חברה , יש לי כרגע אינרטנט 1.5 מגה של adsl ספקית נטויז'ן.. אני דיי מרוצה עד עכשיו , ואני משחק הרבה במשחקי רשת כגון פאר קראי - בשרתים בארץ עובד לי על פינגים סבבה , אבל בחול לא כולכך.. אחותי עכשיו קנתה מחשב נייד , היא לא משתמשת באינטרנט הרבה להורדות וזה , אבל היא תגלוש באינרטנט וכל זה , בזק מציע לנו במקום שנקנה רשת אלחוטית , שנוסיף כל חודש 10 שקל והם כאילו יביאו לנו את המודם , ואת הרוטר וכל זה , ואני צריך להוסיף עוד 5 שקל על כרטיס שאני יוכל לגלוש ברשת אלחוטית כי לאחותי יש את זה כבר מובנה במחשב נייד.. ועוד ניראה לי 7 שקל כל חודש תמיכה כי אני לא מבין הרבה בהגדרות וזה אז שיעזרו לי.. זה שווה??? כדאי להעלות את המהירות של האינרטנט או משהו? לקצב העלאה או הורדה יותר מהיר או משהו…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקיי רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הדרך שהכי כדי לי לחבר בין מחשב PC רגיל שיש לי בבית לבין מחשב נייד! -אני רוצה לחבר את הנייד והמחשב שלי הרגיל ברשת אבל לא כשהראשי כבוי אז אין אינטרנט. יש לי מודם ADSL "אלקטל" אז כך שאין בעיה להפוך אותו לראוטר. בכל מקרה מה אני צריך לקנות עכשיו (כולל כרטיסי רשת אלחוטיים) כדי לחבר את הרשת? -עכשיו יש אפשרות שרק הנייד יהיה ברשת אלחוטית כי האב יהיה קרוב למחשב הרגיל אז יש אפשרות לחבר אותי ישירות להאב את המחשב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני לקראת מעבר דירה וכרגע יש ברשותי 2 מחשבים מחוברים באמצעות חיבור Peer 2 Peer אנלוגי(כלומר לא אלחוטי), חיבור ADSL. עכשיו אני מעוניין להסיב את הרשת לאלחוטית רציתי לדעת איזה מרכיבים אני צריך מה מומלץ וגם את מידת הקושי של הגדרת רשת אלחוטית, אני יודע להגדיר אנלוגית. אם אפשר להוסיף הערכה של סכום הכסף שאמור להיות כל העסק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים אחד Desktop והשני Laptop, אני מחובר ל ADSL עם מודם של Alctal ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית בין שני המחשבים ולשתף מDesktop אינטרנט עם הLAPTOP השאלה שלי היא האם יספיקו לי שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שעלי לקנות ראוטר אלחוטי ומה בעצם נותן לי הראוטר והאם אני צריך לקנות תוכנה כולשהיא לשיתוף האינטרנט או שאני יכול לשתף דרך ווינדוס
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-