רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
טוב אז חברה עשיתי את הדבר שכל כך רציתי לעשות ! רשת ביתית. אז ככה : קניתי מחשב חדש - Amd XP 1800 עם כל החרטטוטה מסביב , ואת המחשב הישן שלי שהוא : Amd k6-2 500Mhz עם 196 מגה זיכרון וכמובן דיסק של 18Gbyte הפכתי לשרת ! איזה שרת ? כן כן שרת לינוקס / windows2000 server (חוקי עם רשיון ....) יש לי Router של חברת Edimax שמשמ גם כ- סוויטץ ....Switch Hub 10/100Mbyte .... וכמובן מחשב של אבא שלי .... כולם מחוברים יחד עם הSwitch . בעזרת תוכנת Vnc שמתאימה ועובדת כשירות של Windows2000 , אני יכול להתחבר מכל עמדה בבית ... ואני יכול לשלוט על השרת כמו שליטה של Pcanywhere .מפיתי כוננים , קינפגתי שירותי FTP מאובטחים , וכעת אני צריך לעשות Script שיוכל לשלוח לי את הIp של המחשב , מכיוון שהוא משת…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. ברשותי 4 מחשבים בבית. בחדר שלי יש האב שמתחבר עם המודם של הכבלים, המחשב שלי, המחשב של אחותי שנמצא בחדר הסמוך ומתחבר להאב השני שנמצא בחדר אחר. החדר האחר עם ההאב השני יש 2 מחשבים. אחד נייד ואחד רגיל. אני רוצה להקים רשת של שיתוף קבצים בין כל המחשבים, אבל שהמחשב הרביעי (מחשב נייד) יתחבר רק בשביל האינטרנט. הקטעכ של האינטרנט לא היה בעיה גדולה. עשיתי את זה כבר. אבל אז אתמול גיליתי שהמחשב שלי לא מצליח לתקשר עם המודם, אפילו כשחיברתי את המודם ישירות למחשב לא דרך ההאב. רק דרך ה USB הוא מתקשר. חשבתי שזה אולי הפיירוול החומרתי שיש בחיבור רשת שלי אז סגרתי אותו אז זה לא עזר. בינתיים זה מה שמונע ממני לעשת את הרשת. עוד בעיה שנתקלתי פה שהמחשב הישן שלי (win xp) אין לו אי פי. כשבתקתי עם …
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, אז יש לי בעיה כל בערך 2-3 שעות הרשת קורסת. משהו מוזר ביותר. נניח אני רואה סדרה בפופקורן , ואני בא להעביר פרק אני כבר מרגיש שנפל האינטרנט. עכשיו הבעיה היא כזאת,הראוטר מראה כאילו הכל בסדר. (כל הנורות דולקות) אבל אי אפשר לגשת לשום אתר או לעשות שימוש כלשהוא באינטרנט. בהתחלתי חשבתי הוא מתנתק לי לבד מהספק , אז החלטתי לבדוק את זה. ניסיתי לגשת לאתר של הראוטר בכתובת 10.0.0.138 ואפילו לזה אי אפשר לגשת. משמע אין לי אפשרות לעשות כלום אלא אם אני מאתחל את המחשב. וזה לא פיתרון. פניתי לספק שלי- בזק בינלאומי והוא הפנה אותי לתשתית בטענה שהוא לא רואה שום בעיה. דיברתי עם התשתית - בזק, טען גם הוא שהוא לא רואה משהו מיוחד אבל אולי הפתר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, בתור דבר ראשון אני צריך להגיד את הדבר הבא: -כרגע יש לי בבית 3 מחשבים, שמחוברים להאב, ראוטר, ומודם ADSL 0.5. רק הכבל רשת שיוצא מההאב לכל מחשב מחובר אליו, ואין צורך להתחבר מהמחשבים לאינטרנט, הראוטר מתחבר אוטומטי (מוכנסות בו ההגדרות) לאינטרנט. עכשיו לנושא, לי יש הרבה בעיות עם הרשת הנ"ל, אני לא יכול לנהל שיחות באינטרנט שכוללות מצלמה, לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו (יש כל מיני טריקים לזה, אבל כלום לא עוזר..), האינטרנט דיי איטי, יש לי פינג גבוהה מאוד יחסית במשחקי רשת, ויש הרבה התנתקויות.. חשבתי על שדרוג אינטרנט ל-1.5, אבל זה יפתור רק חלק מהבעיות. (אבא שלי עובד בבזק) ובאותו מחיר של שדרוג ל-1.5, אני יכול פשוט לעשות עוד מנוי ב-ADSL ולקנות מודם חדש. אני יודע שזה יפתו…
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה ברשת שאני לא מצליח לפתור, ברשותי לוח אם מדגם Gigabyte Z68X-UD3P-B3 לפי המפרט באתר היצרן ללוח יש כרטיס רשת מובנה עם שבב Realtek RTL8111E אשר אמור לתמוך במהירויות של 10, 100 ו1000 מגה ביט בשנייה. אני מחובר עם כבל מסוג Cat 5e אל ראוטר אדימס מדגם BR-6524n אשר מחובר עם כבל זהה למודם Hotbox אשר עובד במצב מודם (הנתב הפנימי מנוטרל). גם אם אתחבר ישירות לhotbox וגם שאני מחובר אל הנתב אני מקבל מיהות של 100 מגה בלבד בחיבור הרשת (Local Area Connection \ Lan) ניסיתי לבדוק מכל מיני כיוונים ולחקור על התופעה וממה שהבנתי ברגע שאני מחובר עם כבל וציוד תומך (אגב יש לי Windows 7 ) אז זה אמור לעבוד אוטומטית על המיהורת המקסימלית. מה אני יכול לעשות כדי להתמודד עם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לבצע את מה שבכותרת, באיזה סוג כבילה אני אצטרך להשתמש, כלומר כבל מוצלב זה ברור, אבל שמעתי שצריך כבל בעל 8 גידים, נכון?(ברשת רגילה, 10/100 יש רק 4 גידים מחוברים). (בהנחה שיש לי 2 כ.רשת בעלי יכולת לעבוד במהירות הזו). תודה!
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם לתת אותו SSID ל-Dual Band? האם יש משמעות כלשהי לכך? תפעולית נראה לי שיהיה לי יותר קל להבדיל בין הרשתות אם שמן יהיה שונה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אז ככה היום התקנתי יוטורנט בגרסה הכי חדשה 3.1.2. קראתי שמומלץ להפעיל הצפנה ומצד שני מומלץ גם להפעיל רשת DHT האם מותר להפעיל שניהם ביחד? קראתי שיש סכנה שיעשו לי BAN במקרה כזה?! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_bband.htm הקמת רשת אם אינטרנט פס רחב אם מודם כבלים וADSL http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_dup.htm הקמת רשת אם חיוג DIALUP http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_client.htm הגדרת ווינדוס 2000 כלקוח המדריכים עזרו לי מאוד אני מקווה שיעזרו למי שצריך במיוחד המדריך הראשון מעולה וזה אתר מעולה לתמיכה בכל סוגי הרשתות http://www.homenethelp.com
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, חוברתי לרשת הNGN החדשה של בזק במהירות 10MB, ברשותי הנתב(בגרסתו הישנה) ROTAL 1025W, ושמעתי על תקן -N הנחוץ לשימוש ברשת זו. האם הנתב הנ"ל יכול לנצל ולספק לי את רוחב הפס שחוברתי אליו, או שמא אני צריך להחליף אותו ובזק לא טרחו להודיע לי על כך. אשמח לעזרה בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראיתי כאן מדריך בפורום לרשת adhoc וזה לא מצליח לי. יש לי אינטרנט ברק עם חייגן ושני כרטיסי רשת, אחד אנטנה ואחד USB. עשיתי בדיוק כמוש שנאמר במדריך שם אבל זה לא פועל לי, וזה נראה כאילו חסר משהו לעשות. לא צוין שם גם במדריך הגדרת מחשב השרת.. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם האם אפשר להקים רשת על גבי מתאמי רשת חשמלי, או שהמתאם משדר רק אינטרנט על גבי תשתית החשמל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך איך ליצור רשת וירטואלית פרטית VPN תודה ואם יש פה מישהו שעשה את זה אז אם הוא יכול להגיד לי מה אפשר לעשות איתה חוץ מכמה דברים שאני יודע
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב בבית שמחובר קבוע לרשת עם מודם USB של TNN מבזק (חיבור ADSL). על מחשב זה אין כרטיס WIFI. יש לי LAPTOP בנוסף עם כרטיס WIFI. אני מעוניין לעשות רשת ad-hoc שבה הlaptop שלי יוכל להשתשמש בחיבור האינטרנט של הDESKTOP דרך הWIFI. מה אני צריך לעשות לצורך העיניין, לי ברור שאני צריך כרטיס WIFI (הכי פשוט) על המחשב ולקנפג גם ICS, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העברתי כבלי תקשורת מארון החשמל אל כל אחד מהחדרים בבית. בארון החשמל נמצא מודם של סלקום-פייבר האם יש אפשרות לקנות כמה access-points ולקשר בין כולם באצמעות הכבלים שהעברתי כך שיפעלו כרשת אלחוטית אחת עם אותו SSID? זה נקרא MESH? יש שיטות/טכנולוגיות אחרות? אני רוצה להימנע ממצב שבו במעבר מחדר אחד לחדר אחר תהיה דעיכה בסיגנל... יש אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
היתי תמיד מחבר 2 מחשבים אחד לשני בכבל רשת נותן אותו קבוצת עבודה IP לכל אחד יש רשת בינהם אבל אין אני עושה את זה עם 2 כרטיסי WIFI בלי ראוטר
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת wifi בין שני מחשבים בתדר 2.4GHZ או 5.8GHZ לטווח של כ-2 ק"מ. בצד אחד אני יכול לשים איזה ציוד שאני רוצה (ראוטר, אנטנה כיוונית, מגבר וכו') ובצד השני יש לי לפטופ שאני יכול לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חזק יותר (1000-2000mw) אך לא הרבה מעבר לזה. רוב התעבורה תהיה מהלפטופ לראוטר ולא להפך אם זה משנה. א. מה אני צריך לכל עמדה? ממה שחיפשתי בגוגל כדאי להשתמש באנטנה כיוונית פרבולית (הגבר של ~27dbi), האם אפשר להשתמש בראוטר רגיל? צריך להוסיף מגבר? יש עוד חלקים שצריך להוסיף? ללפטופ אני יכול לחבר כרטיס רשת עם אנטנה 'רגילה' (omni), מה מומלץ? ב. לאיזו מהירות אפשר להגיע בטווח של 2 ק"מ? אם נתקלתם בבלוג שמתאר בנייה דומה ועם פירוט ביצועים אני אשמח להסתכל. אני מקווה לצאת עם נזק ש…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ברשת WiFi עם התקנים בעלי יכולות שונות כולם מקבלים את המהירות של ההתקן האיטי ביותר, או שכל אחד מקבל מהירות בהתאם למה שיש לו? יש לי בבית מחשב נייד עם כרטיס רשת Intel 6205 שלפי מה שקראתי פועל בתקן n 2X2. יש מחשב נייד ישן עם כרטיס בתקן n אבל ככל הנראה יש לו רק אנטנה אחת. בנוסף יש מדפסת עם כרטיס בתקן n (לא ברור כמה אנטנות). אבל, יש גם טאבלט ו- 2 טלפונים חכמים וכולם תומכים גם בתקן ac ו- dual band, ויש להם יותר מאנטנה אחת. האם נתב בתקן ac יידע לתת מהירות גבוהה יותר למכשירים שתומכים או שכולם יעבדו ב- n? במידה והנתב יודע לתת 600 Mbs בתקן n ו- 1300 Mbs בתקן ac (כמו D-link 880L, שאני חושב ברצינות לקנות), האם הוא אכן ייתן לכל מכשיר לנצל את המה…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן איך אפשר לחבר רשת WIFI אחת (כלומר SSID יחיד), עם כמה AP (למשל לכל קומה בבית)? חשוב לציין שה AP מחוברים קווית בינהם.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-