רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי אני קונה עכשיו ראוטר כי ה2wire שיש לי מעצבן ומתנתק כל 10 דקות כי יש לו עומס או משהו.. הביאו לי הצעת מחיר על הראוטר Netgear wpn824 והמפרט התכני שלו כאן: http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WPN824_n1&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=3 אני לא הכי מבין בכל זה אבל ממה שקראתי שמה הוא לא רע.. וגם הביאו לי מחיר טוב מאוד. אז רציתי לדעת האם זה יתאים לי, אני מחפש ראוטר חזק ואמין כי המחשב שלי מאכסן שרת שפועל 18 שעות ביממה ואסור שיהיו ניתוקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי ניתוקים בראוטר, POWERNET PAR 720G. מה שקורה זה שהאינטרנט פתאום מפסיק לעבוד ונורת הADSL נכבית, אחרי דקה זה מתחבר מחדש. עכשיו כשעברתי לווינדוס 7 זה קצת יותר חמור ממה שזה היה פעם, עדכנתי קשוחה של הראוטר וזה עדיין לא עזר. יש לציין שיש עוד מחשב שמחובר דרך HPNA3. המחשב נקי כיוון שרק עכשיו עבר פירמוט. אני לא יכול לחשוב על שום בעיה מלבד שהראוטר דפוק? איך אפשר לבדוק את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי D-LINK D-524 ואני לא יודע כמה DBI יש לו ... ואיך אני יכול לדעת ? כי אני רוצה להביא 5 DBI זה בסדר הטכנאי שהאנטנה ההזאתי בשביל הבעית INDOR
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי היום רשת של 2 מחשבים, המחשב הרגיל שמריץ win xp pro ועוד מחשב חדש שגם כן מריץ win xp pro . אני מחובר במהירות של 1.5 mbps . יש לי מודם אלקטל שמתפקד כנתב, וכולם, המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ'. ברגע שחיברתי את המחשב השני הגלישה מאוד איטית, בשני המחשבים. השאלה שלי היא איך בדיוק ה- 1.5 מתחלק בין שני המחשבים ולמה המהירות ירדה משמעותית? וגם ברגע שהמחשב מחובר לסוויץ' אני מקבך low id באימיול למרות שכל הפורטים הרלונטים מופעים לאותו מחשב.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הי, הורדתי את את תוכנת clarkconnect שישמש לי כראוטר על מחשב ישן שלי והכל עובד נהדר למעט העובדה שאנני מסוגל לגרום לו להתחבר לאינטרנט . יש לי מודם ADSL של ALCATEL ( רשת ולא USB) ואני מתחבר לאינטרנט זהב. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע מה ההגדרות הנכונות לחיבור המחשב לאינטרנט ( ניסיתי בכל הדרכים וזה פשוט לא עובד !)
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מודם אלקטל שחור ויש לי חייגן לאינטרנט במחשב וכשאני לוחץ לו על התחבר הוא לא מגיב פתאום המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, עשיתי סריקה במחשב עם ADAWRE והוא מצא דברים ומחקתי אותם. ניסתי גם להסיר את הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש וגם ניסיתי ליצור את ההתחברות מחדש.... מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה עליי לעשות?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מודם של alcatel ונתב של dynamode מדגם sw80010-d. אני רוצה לפתוח פורטים לתוכנות אמיול וביטורנט אבל אני לא יודע איך... אמרו לי להיכנס לכתובות הנתב 10.0.0.138 ואז אמור לקפוץ חלון עם שם משתמש וסיסמא. נכנסתי ולא קפץ שום חלון אבל נכנס לגף הזה והנה תמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/t/r/i/x/2/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405271403594317/200506072155064986/11.JPG מה שאתם לא רואים בצד שמאל זה: הראשון זה initial setup. אחרי פונבוק יש dial אחריו routing אחריו ppp אחריו cip אחריו pptp אחריו bridge ואת השאר אתם רואים..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר ביחידת דיור, ישנה יציאה של חיבור רשת בקיר, כאשר אני מחבר כבל ישיר למחשב אני מתחבר לאינטרנט בשניות. עכשיו קיימת בעיה מוזרה עם הסוויץ, אני יכול לשבת שעתיים לנתק לחבר כבלים ובסופו של דבר הוא מזהה את המחשב, כרגע אני יושב מתסוכל אחרי שחיברתי וניתקתי כבלים כמעט שעתיים וחצי! חשוב לציין שניסיתי שני סוויצים שונים והמחשב פשוט לא מזוהה עד ידם. מה יכולה להיות הסיבה? כמובן שהחיבור הוא הכי פשוט שיש, היציאה מהקיר לסוויץ ומהסוויץ למחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים (750kb) והמודם של מוטורולה המודם יכול להתחבר למחשב דרך יציאת USB או דרך הכרטיס רשת... רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב?? האם יש הבדל בכלל מבחינת הביצועים...?? *יש לי Win XP Pro אם זה חשוב...
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אני אוכל להתחבר לראוטרים קרובים אליי? איזה כרטיס רשת מומלץ? USB או PCI?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית 100 מגה של בזק עם מודם/נתב משולב DSL-6740U של D-Link. המכשיר הזה כבר קשיש בן 3 שנים ובעוד בגלישה מתונה בחיבור קווי הכל בסדר, כל פעילות כבדה גורמת לקריסתו ויש צורך לאתחל אותו. שימושים באינטרנט וברשת הביתית: הזרמת מדיה באלחוטי מHTPC שבסלון לחדר שינה (דירה לא גדולה, הראוטר במרכז הבית) עבודה באלחוטי עם טרמינל שבמשרד Steam In-Home Streaming - בחיבור קווי בלבד גיבויים תקופתיים באלחוטי לפעמים שני דברים מהרשימה למעלה במקביל... אבקש המלצה לנתב איכותי עם מהירות אלחוטי מעולה וקווי 1000 Gbit, אם יש לו חיבור USB3 לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים זה מושלם. אני מניח שאת הנתב הנוכחי אצטרך להגדיר כמודם בלבד תקציב סב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה שלום למבינים שבינכם... אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי של 3COM, בעתיד הלא רחוק לשרשר שניים כאלה ויותר... השאלה היא כזאת: הנתבים של DLINK קיימים 5 מצבי עבודה שאחד מהם מיועד לעבוד בשירשור עם נתב אחר (מגשר) בנתבים של 3COM לא מצאתי שבכלל מדובר על אפשרות גישור כזאת.. השאלה היא האם נתב ה3COM מסוגל לזהות 3COM שני ולבצע פעולת גישור בינהם... (הכל אלחוטי ללא חוט אחד אפילו) החברה המבינים, אני מקווה לתשובה טובה בנושא כי זה לא כל כך פשוט... ההיגיון אומר שאם לא כתוב כנראה שזה בלתי אפשרי אבל אולי התיעוד שלהם לוקה בחסר? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי דירת גג ואני צריך ראוטר טוב וחזק שיעבוד בכל הבית. כיום יש לי ראוטר שאני ממש מאוכזב ממני הוא עובד לי רק בקומה התחתונה ולא מגיע בכלל לקומה העליונה. לכן אם אפשר בבקשה המלצה על ראוטר טוב שיעשה את העבודה. דבר נוסף שאני לא יודע אם זה קשור, יש לי טלפון אלחוטי מהדור הישן (לא DECT) שמתי שאני מדבר ממנו אז האינטרנט מתנתק, וכשאני מדבר מהDECT הכל בסדר. אז אם אפשר בבקשה גם לכלול את זה בבחירה של הראוטר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 100 מגה בבזק. בבידקות המהירות שערכתי התקבלה מהירות של 63-67. הזמנתי טכנאי של בזק והוא אמר שלפי בזק, כל עוד אני מקבל מהירות של מעל 60 זה נחשב בסדר ל100 מגה. הוא אמר שמכיוון שהתיבה נמצאת במרחק של כ100 מטר מהבניין שלי, אני מקבל קרוב ל60 ולא קרוב ל100. השאלה האם מה שהוא הסביר לי זה הגיוני או שאני צריך לדרוש מבזק לסדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על שירים שהעלתי לאיזה סרטון מסכן שהעלתי עם 20 צפיות בסה"כ. מה הם רוצים ממני? רכשתי את השירים כחוק דרך איי טיונס . מה זה אומר בתכלס? באמת אני עלול להיות עכשיו בבתי משפט? או שזה איום סרק? שלום Tsachi E, בעלים של תוכן שמשתמש ב-Content ID הגיש תביעה בשל תוכן מסוים בסרטון שלך. זוהי רק הודעה מוקדמת אל דאגה. אינך בבעיה ומצב ניהול החשבון שלך לא יושפע מכך. ישנן מודעות פעילות בסרטון שלך שההכנסות מהן מועברות לבעלי זכויות היוצרים, או שבעלי זכויות היוצרים מקבל נתונים סטטיסטיים על הצפיות בסרטון שלך. כותרת הסרטון: Dyson V8 Absolute Unboxing and performance השיר המוגן בזכויות יוצרים: All You Need To Know נתבע על ידי: UMG צפה בפרטי …
-
- 19 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן ראוטר של edimax מסוג BR-6104S הצלחתי לחבר בבית שלי שני מחשבים אליו וכמובן שאותו חיברתי ישירות למודם ADSL מסוג B-Focus 270 הכול פועל מצויין חוץ מזה שיש לי low id עם האמיול ואת זה אני פשוט לא מצליח לפתור כמו כן מהירות ההורדה שלי מאוד נמוכה עם ביטורנט אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי . יש לי ווינדווס אקס פי פנטיום 4 1800 עם 512 זיכרון וכמו כן חבילת adsl של 0.75 אני ווידאתי לפני שכתבתי את ההודעה הזו שהפייר וול של ווינדווס מכובה וכך גם הפייר וול המובנה של הראוטר כנראה שזו בעיה של פתיחת פורטים ואת זה אין לי מושג איך לעשות אני מקווה שאחד מחברי הפורום יכול לעזור לי תודה רבה מראש! נ.ב ניסיתי לכבות את ה DCHP של הראוטר ולקבוע לעצמי איי פי קבוע אבל כנראה שזה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אם לא, מדוע לא? אם כן, איך עושים זאת? האם יש להפוך אותו לפרו ואחר כך לנתב, או שזה היינו הך? נאמר לי שאם אהפוך אותו לתנב תהיה לי בעיה עם האימיול וביטורנט. אגב, הסיבה שאני רוצה נתב הוא כדי להתקין במחשב אחר את האימיול והביטורנט כדי שיניחו לי בשקט.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי לא מזמן מחשב נייד דל LATITUDE E5410 - בהמלצתכם לא היה לי בעיות עד כה, אבל היום משום מה, המחשב לא מזהה רשת אלחוטית, ניסיתי במחשב אחר בבית והוא כן מזהה... האינטרנט עובד רק אם מחברים לו כבל. נכנסתי לאתר של דל - ואני ממש לא יודעת איזה דרייבר זה.. יש שם כל כך הרבה... מישהו יכול לעזור? (אגב, ניסיתי לכבות ולהדליק גם את המחשב וגם את הראוטר)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-