רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש נתב (ראוטר) איכותי אלחוטי, אמין בעל קליטה טובה (חודר ממ"ד כי אני אצתרך לקלוט דרך הממ"ד כאשר הנתב יהיה בחדר אחר בבית). אגב לאחר התאכזבות מחברת D-LINK וחברת US ROBOTICS שבשניהם נישרף לי הראוטר או מדיי פעם נתקע והיה חייב ריסט ולא החזיקו מעל שנה וחצי. אשמח לקבל ראוטר במחיר נורמלי ולא גבוה עד 400 ש"ח. אם אפשר שתהיה לו התקנה קלה ופשוטה ואפשרות סיסמה ופתיחת פורטים. ויתאים למודם PPPOE. ואני חייב גם שיתמוך בחיבור רגיל (לא רק אלחוטי) ל מחשב אחד או שניים לא חייב יותר ויתאים כמובן למודם ADSL. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
ערב טוב , אני מנסה להכין כבל רשת וזה לא מסתדר לי אני עובד לפי התמונה הזאת .. אני רוצה להכין כבל רשת ישיר , ממודם למחשב וזה לא מצליח ....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום ההיתחייבות שלי נגמרה לספקית האינטרנט שלי, זו הייתה חבילה של בזק בינלאומי - 750K שהתשלום היה ספקית+תשתית = 99 שקל. הבנתי שיש מבצעים חדשים ובכלל אינטרנט מהיר יותר בזול יותר משלי. הבנתי כבר שבזק בינלאומי לא זולים ולכן ארצה להיתחבר לספקית אחרת, על איזו אתם ממליצים? (ד"א תפסחו על נטויז'ן כי הם גנבו לי כסף) אני רוצה ספקית שהמחיר שלה הוא הכי זול (כולל התשתית) , שאין איתה בעיות ותקלות אינטרנט. תודה לעוזרים. עריכה : רק ADSL.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפחות פעם ביום אני צריך לאתחל את הנתב כדי לחדש את הקשר עם הספק. מה הסיבה לניתוק, ואיך מתגברים?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשהגדרת ברירת המחדל של זיהוי שרתי DNS אוטומאטיים מהספקית מופעלת - הראוטר מזהה את השרתים כמו שצריך, אך אתרים לעיתים מסרבים להטען וה Resolve לוקח מס' שניות. גם בעת ביצוע בדיקת פינג בסיסית, לפעמים ישנו דיליי של מס' שניות עד שהבדיקה מתחילה לרוץ בשוטף, מה שבמצב נורמלי אמור להיות מיידי, ללא כל השהיות. התופעה נכונה לכל אחד משלושת המחשבים שלי ברשת, כולם ב DHCP - רק שעבור המחשב הראשי שלי הוגדרה Reserved Address לפי ה MAC של כ. הרשת. כשאני מבטל את האפשרות לזהות את כתובות השרתים אוטומאטית ומקבע את אותן הכתובות בדיוק, הכל עובד נפלא - בכל אחד מהמחשבים ברשת. תחילה חשבתי שזה קורה רק עם בזב"ל, אך כעת, עם CCC - אותן התופעות. האם קיבוע הוא הפתרון? או שמא מדובר ב Faulty unit / Faulty user, …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זה הראוטר הראשון שלי ,אז אני חווה קצת בעיות. 1. אני גולש על תשתית כבלים , דרך נטויז'ן. 2. הראוטר מחובר עם כבל רשת לשני מחשבים. 3. הבעייה היא שכאשר אני לוחץ על קישור או עובר מדף לדף ,החייגן הקודם שאיתו עבדתי (לפני הראוטר) של נטויז'ן שואל אותי ,אם אני רוצה להתחבר או לעבוד 'לא מקוון'. 4. על מנת להפטר מזה אני לוחץ על לא מקוון מספר פעמים וזה נעלם. בחלק מהמקרים הדף נפתח טוב ובחלק מהמקרים - לא נפתח. 5. אם אני מנסה ללחוץ התחבר ההתקשרות לא מצליחה . גם הגלישה הפכה להיות איטית מאוד בהשוואה למצב שללא הראוטר (גם שדלוק רק מחשב אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אבל לפני זה אני ארצה לשאול כמה שאלות: 1) האם המוצר פולט קרינה מסוכנת? 2) האם יכולים להיות הפרעות בקליטה (כמו שלמשל בטלפון סלולרי לפעמים הקול מקוטע)? 3) אם יש לך ווינדוס אקספי אני יכול לחסום גישה למחשב שלי דרך מחשבים אחרים רק על ידי יציאה למסך הלוג-אין ושימת סיסמא? 4) האם החיבור לאינטרנט המהיר (שיש לי) הוא דרך מחשב מסויים (ככה שצריך להיכנס למחשב הזה דרך מחשב אחר ואז דרכו להתחבר?) או שהחיבור הוא לשלושת המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת היום? איטיות פשוט מחרידה, בגלישה רגילה, כמעט בכל רחבי האינטרנט (כולל גוגל, ג'ימייל, פייסבוק, בנק הפועלים..) במשך היום. ynet משום מה דווקא עובד בסדר. בכל האתרים "הבעייתים", tracert מראה תמיד נפילה (או זמן גבוה במיוחד) באמצע הדרך: עוד מישהו נתקל היום בתופעה המוזרה? 014 (מין הסתם) על תשתית כבלים נ.ב. בבקשה לא (!!!!) להפוך את תת'רד הזה לת'רד "אצלי הכל בסדר, אצלי הכל בסדר, אצלי לא, אצלי כן, אצלי לא". מי שיש לו גם כן בעיה מוזמן לדווח. מי שהכל בסדר אצלו לא חייב להגיב, במיוחד לא אם 50 איש כבר הגיבו לפניו ואמרו שהכל בסדר.
-
- 95 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
-
אוקיי אני קונה עכשיו ראוטר כי ה2wire שיש לי מעצבן ומתנתק כל 10 דקות כי יש לו עומס או משהו.. הביאו לי הצעת מחיר על הראוטר Netgear wpn824 והמפרט התכני שלו כאן: http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WPN824_n1&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=3 אני לא הכי מבין בכל זה אבל ממה שקראתי שמה הוא לא רע.. וגם הביאו לי מחיר טוב מאוד. אז רציתי לדעת האם זה יתאים לי, אני מחפש ראוטר חזק ואמין כי המחשב שלי מאכסן שרת שפועל 18 שעות ביממה ואסור שיהיו ניתוקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי ניתוקים בראוטר, POWERNET PAR 720G. מה שקורה זה שהאינטרנט פתאום מפסיק לעבוד ונורת הADSL נכבית, אחרי דקה זה מתחבר מחדש. עכשיו כשעברתי לווינדוס 7 זה קצת יותר חמור ממה שזה היה פעם, עדכנתי קשוחה של הראוטר וזה עדיין לא עזר. יש לציין שיש עוד מחשב שמחובר דרך HPNA3. המחשב נקי כיוון שרק עכשיו עבר פירמוט. אני לא יכול לחשוב על שום בעיה מלבד שהראוטר דפוק? איך אפשר לבדוק את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי D-LINK D-524 ואני לא יודע כמה DBI יש לו ... ואיך אני יכול לדעת ? כי אני רוצה להביא 5 DBI זה בסדר הטכנאי שהאנטנה ההזאתי בשביל הבעית INDOR
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי היום רשת של 2 מחשבים, המחשב הרגיל שמריץ win xp pro ועוד מחשב חדש שגם כן מריץ win xp pro . אני מחובר במהירות של 1.5 mbps . יש לי מודם אלקטל שמתפקד כנתב, וכולם, המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ'. ברגע שחיברתי את המחשב השני הגלישה מאוד איטית, בשני המחשבים. השאלה שלי היא איך בדיוק ה- 1.5 מתחלק בין שני המחשבים ולמה המהירות ירדה משמעותית? וגם ברגע שהמחשב מחובר לסוויץ' אני מקבך low id באימיול למרות שכל הפורטים הרלונטים מופעים לאותו מחשב.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי, הורדתי את את תוכנת clarkconnect שישמש לי כראוטר על מחשב ישן שלי והכל עובד נהדר למעט העובדה שאנני מסוגל לגרום לו להתחבר לאינטרנט . יש לי מודם ADSL של ALCATEL ( רשת ולא USB) ואני מתחבר לאינטרנט זהב. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע מה ההגדרות הנכונות לחיבור המחשב לאינטרנט ( ניסיתי בכל הדרכים וזה פשוט לא עובד !)
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מודם אלקטל שחור ויש לי חייגן לאינטרנט במחשב וכשאני לוחץ לו על התחבר הוא לא מגיב פתאום המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, עשיתי סריקה במחשב עם ADAWRE והוא מצא דברים ומחקתי אותם. ניסתי גם להסיר את הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש וגם ניסיתי ליצור את ההתחברות מחדש.... מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה עליי לעשות?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מודם של alcatel ונתב של dynamode מדגם sw80010-d. אני רוצה לפתוח פורטים לתוכנות אמיול וביטורנט אבל אני לא יודע איך... אמרו לי להיכנס לכתובות הנתב 10.0.0.138 ואז אמור לקפוץ חלון עם שם משתמש וסיסמא. נכנסתי ולא קפץ שום חלון אבל נכנס לגף הזה והנה תמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/t/r/i/x/2/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405271403594317/200506072155064986/11.JPG מה שאתם לא רואים בצד שמאל זה: הראשון זה initial setup. אחרי פונבוק יש dial אחריו routing אחריו ppp אחריו cip אחריו pptp אחריו bridge ואת השאר אתם רואים..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר ביחידת דיור, ישנה יציאה של חיבור רשת בקיר, כאשר אני מחבר כבל ישיר למחשב אני מתחבר לאינטרנט בשניות. עכשיו קיימת בעיה מוזרה עם הסוויץ, אני יכול לשבת שעתיים לנתק לחבר כבלים ובסופו של דבר הוא מזהה את המחשב, כרגע אני יושב מתסוכל אחרי שחיברתי וניתקתי כבלים כמעט שעתיים וחצי! חשוב לציין שניסיתי שני סוויצים שונים והמחשב פשוט לא מזוהה עד ידם. מה יכולה להיות הסיבה? כמובן שהחיבור הוא הכי פשוט שיש, היציאה מהקיר לסוויץ ומהסוויץ למחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים (750kb) והמודם של מוטורולה המודם יכול להתחבר למחשב דרך יציאת USB או דרך הכרטיס רשת... רציתי לשאול אתכם מה יותר טוב?? האם יש הבדל בכלל מבחינת הביצועים...?? *יש לי Win XP Pro אם זה חשוב...
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אני אוכל להתחבר לראוטרים קרובים אליי? איזה כרטיס רשת מומלץ? USB או PCI?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-