רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
האם הראוטר הזה : http://www.dlink.ru/il/products/5/2239.html מדבר עם תשתית/ספק סלקום ? בעיות צפויות ? כול הערה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים שולחניים בבית על פי הפירוט הבא: 1. מערכת הפעלה xp pro + 2 כרטיסי רשת 2. win 98 se 3. win 98 se יש לי רכזת ומודם אלקטל. יש לי גם 4 כרטיסי רשת - אחד על כל מחשב ומחשב אחד עם שניים. אני לא מצליח לגרום לכך שתהיה רשת שיתופית באינטרנט.זאת אומרת אני לא מצליח לגלוש מכל המחשבים. תעזרו לי בבקשה במה שצריך להגדיר בכל מחשב. אל תפנו אותי לפורום באתר ADSL הישראלי כי מפורט שם בצורה עניינית לכל מערכת הפעלה אבל לא בעירוב מערכות וניסיתי לפי מה שכתוב שם ולא הצלחתי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי במבצע האחרון ל-100Mb, עוד לא שדרגתי את המהירות בספקית, כרגע אני 15 (או 20?) הורדה ומשלם 36 שקל בחודש. לפי האתר Kamaze בזב"ל מציעה 100 מגה במחיר של 70 שקלים, בזמן ש- hotnet מציעים ב- 20 שקלים. (הבדל מאוד משמעותי) קראתי השוואה בין הספקיות אבל הי די עתיקה (מרץ 2012) ואני לא בטוח עד כמה היא עוד רלוונטית. השימושים שלי לאינטרנט הם בעיקר גלישה באתרים ממערב ארצות הברית והעברת קבצים אליהם, torrents ומדי פעם משחקי רשת כמו Battelfield בשרתים באירופה. השאלה היא אם בכלל יש הבדל בין הספקיות מבחינת האיכות, ואם כן מה ההבדלים ועד כמה הם גדולים. מאוד יפריע לי אם סרטוני youtube לא יטענו טוב, יהיו חסימות טורנטים או שרתים באירופה יהיו מעל לפינג 100. בעיקרון אני רק רוצה לדעת אם hotnet ס…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני חדש בכל מה שקשור לראוטרים...אני בנאדם שעובד עם הרבה פורטים פתוחים אז אני מעדיף כבר שלא יהיה פיירוול של הראוטר..אני רוצה לבטל את כולו אז אמרו לי לעשות DMZ ....שאני הולך ל DMZ בהגדרות של הראוטר הוא מבקש אייפי..איזה אייפי אני אמור לשים שם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שנמאס לי סופית מבזק נזק והציוד המוגבל שלהם והעובדה שחבר טוב נוסע לחו"ל.מבקש המלצה לקניית ראוטר מחו"ל עד 100$ תודה לתגובתכם הזריזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! עד היום לא היה לי אינטרנט מהיר ולכן אני לא מכיר שום מושגים הקשורים לנושא, ועכשיו לאחר שראיתי שאני משלם 19$ לחודש לאינטרנט 56K אז החלטתי שאפשר להחליף לאינטרנט מהיר - בכבלים או בADSL בנוסף למחשב החדש... דרך אגב - קניתי את הלוח של ג'יגהבייט אשר חוסך לי לקנות כרטיס רשת והתקנתו. האם אתם מכירים ספק אינטרנט ADSL עם שירות טוב, מחירים טובים, ובלי בעיות יציבות? איך Netvision? *מה זה ping? מה עדיף - כבלים או ADSL? מאיזו בחינה? נ.ב. - אני יודע שענו על זה בעבר אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום....ואני לא אתחיל לחפש בכל דף באופן ידני. עריכה: מה יותר מהיר: חבילת ה750Kb ו-96Kb בכבלים, או 0.5mb ו-64kb ב-ADSL?
-
- 32 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
במחשב של חברה שלי (כפול ליבה AMD,1GB זיכרון,לוח ABIT) יש כ.רשת (לא OB) אלחוטי של abit שעובד על סלוט ה-PCIEX1 (הכרטיסים החדשים,אלו שהוגרלו פה באתר) ואת הראוטר הנ"ל. הראוטר ממוקם כמעט בקו ישר מהכ.רשת (שמגיע עם אנטנה,שעומדת של השולחן ד"א) ובמרחק של כ-5 מטר,אולי קצת יותר. באופן קבוע עוצמת הקליטה משתנה מיחסית גבוה לנמוך מאוד וממש כל כמה דקות יש ניתוקים חוזרים ונשנים. היה לי ראוטר כזה ואל היתה לי בעיה כזו,אבל מעולם לא השתמשתי בכ.רשת הזה. היתי שמח אם תגידו לי האם זה סביר העניין הזה,ומה לדעתך אפשר לעשות כדי לסדר העניין... משיטוט בממשק של הראוטר לא ראיתי אופציה להגברת האות או משהו כזה עריכה: אוקי,העלתי את תוכנת ה-AirPace ונדמה לי שהעניין הסתדר. בכל אופן,יש לי פה כמה אפשרויות ואני …
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש ראוטר משולב עם מודם ADSL לUBUNTU לינוקס (סתם לידע כללי שאני משתמש במערכת ההפעלה הזו) רק מה שמאוד חשוב לי זה אפשרות לשלוט על החיבור והניתוק דרך ה SHELL, או לחילופין, שהראוטר יהיה עם אופציה של להתנתק כל X דקות (ולא רק שיש לו IDLE) מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לעסק שיהיה אפשר לצפות דרך מחשב הוסט לשאר המחשבים משהו בסגנון ה VNC בעיקרון אני צריך שיהיה את האופציה לצפות ללא אישור שאר המחשבים,ואם יש אופציה לצפות מרחוק דרך IP קבוע או DNS אז עוד יותר טוב. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי שהרשת שלי עובדת אני רוצה רק לאבטח אותה כי שמעתי שלמי שיש כרטיס אלחוטי יכול לגלוש על חשבוני... איך אני עושה את זה?מישהו יודע?יש לי ראוטר של edimax ומודם אלקטל שחור עם 5 נורות.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בפעם הראשונה חיברתי נתב למחשב. (נתב של סימנס שלקחתי בבזקסטור והוא גם אלחוטי) צצו מספר שאלות, הבנתי פחות או יותר מה קורה, קראתי מדריכים אבל אני מחפש תשובות יותר מדויקות ומכוונות. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה האייפי של המחשב שלי ברגע זה? מצד אחד שאני עושה IPCONFIG אני רואה את ה-IP של הנתב, מצד שני אם אני נכנס לאתרים באינטרנט לבדוק מה ה-IP שלי אני מקבל IP אחר (אני מניח את זה של בזק בינלאומי). 2. אם אני אקבע למחשב שלי IP סטטי, האם זה ישפיע על המחשב הנוסף שמחובר לנתב? או שזה רק יהיה קשור למחשב שלי? 3. הבנתי שבקביעת IP סטטי צריך לרשום GATEWAY של הנתב (כלמור 10.0.0.138) ו-DNS שלו. מה ה-DNS שלו?? 4. איך אני פותח פורטים באמיול למחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הנתב שלי לא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז ומעולם היה לי את המודם ALE130 (בזק). אני ב-ADSL תחת 1.5MB. מציק לי נורא העובדה שכשאני מנתק אותו או שהוא תוקע מלא דברים במחשב כי הוא "מבלבל" את החיבור ואין ברירה אלא לאתחל את WINDOWS (אני משתמש ב-XP SP2 אגב), ובמקרים האלה וגם במקרים שסתם רוצה לאתחל או לכבות את המחשב, זה לא מאתחל אלא נתקע ב"Saving Settings". בכלל כששוטטתי בפורומים ראיתי שלהרבה יש בעיות עם המודם הספציפי הזה, בין אם בלהתקין אותו בלינוקס ובין אם בדברים הנ"ל ואחרים. (אגב בסופו של דבר מצאתי מדריך ללינוקס והצלחתי להפעיל אותו במערכת. לא בעיה יותר ) אז השאלה שלי היא, אם יש מודמים יותר טובים שאפשר להחליף את ה-ALE בהם? אני לא צריך לחבר ליותר ממחשב אחד בו זמנית, ואני רוצה לדעת אם אפשר להחליף את המודם בבזק בלי על…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קראתי את מה שCheif כתב בבלוג שלו ולכן אני רוצה להוריד את הקושחה החדשה ביותר של DSL-2650U. חיפשתי באתר של D-Link ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה התקינו לי סיבים אופטיים מחברת X-FIBER ולבסוף לבית מגיע מתאם סיבים. מתוך המתאם חיברו לי כבל רשת לראוטר שלהם מסוג Halny HL-4GXV-F(שכנראה עובד גם כמודם) והכל עובד כמו שצריך. עכשיו קניתי ראוטר מסוג TP-Link AX6600 (שלא משמש גם כמודם) וכשאני מנסה לחבר אותו הוא קולט אותו ומצליח להתחבר, אבל אין גישה לאיטרנט. לכן לקחתי גם ראוטר+מודם של בזק (D-LINK Dual Band AC DSL-G256DG) שאליו חיברתי את הכבל רשת לחיבור WAN שלו. בנוסף יש לציין שראיתי באחד מהפורומים על כך שצריך להפוך את המודם של בזק רק למודם כפי שניתן לראות פה: www.netcheif.com/downloads/VDSL_699U5_modem.pdf ועשיתי את שלבים 1-4 כפי שמתואר פה. ומהפורט של הLAN של המודם חיברתי עוד כבל רשת אל הפורט של …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הפכתי את המודם לפרו יצלחתי הוא עבד והכול אך יום אחר כך הוא לא עבד והיגיב אז מה הבעיה למה?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ראוטרים: edimax6204 / edimax6216 / linksys WRT54GL. רציתי להבין אם יש עדיפות של ממש בין שני הדגמים היקרים יותר ל-6204. בנוסף, האם העובדה שה-6216 הוא MIMO תורמת גם במידה ואיני קונה כרטיס MIMO? הייתי רוצה גם המלצה לכרטיס רשת, ולהבין האם יש סיבה להעדיף כרטיס PCI על USB. ולסיום שאלה קצת מוזרה: תחום התדרים של הרשתות הנ"ל דומה לתחומי התדרים של סלולר. עד כמה הקרינה היא נושא רלוונטי ובעייתי בכל הסיפור?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, הutorrent הנאמן שלי מדווח כבר זמן מה כי הפורט שהגדרתי לו חסום, ולכן הלכתי לPortforward.com על מנת להבין איך אני פותח את הפורט המדובר. בתחילת המדריך מצויין שיש קודם כל להגדיר כתובת Ip סטטית. ניגשתי לעבודה, וגיליתי שהיא קשה מנשוא. המדריך מאוד מובן והכל (http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm) הצרה היא שהip config נותן את הערכים שנותן הראוטר(די לינק), והם שונים מהערכים שנמצאים במודם(הROTAL). ניסיתי כל מיני שילובים, ועד כה ללא הצלחה - הדרך היחידה שבה הצלחתי להתחבר לאינטרנט היא דרך קבלה אוטמטית של הערכים השונים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לקצב גבוה יותר מ9 מגה בייט לשנייה. ניסיתי בFTP ובהעברת קצבים של ULTRA VNC. בדיקה בIPREF הצליחה להגיע למהירות של: 92 - 212 Mbits/s (תלוי בפרמטרים) אשמח לדעת מה אפשר לעשות על מנת להגיע לתוצאה טובה יותר כמו כן, אלו פרמטרים להכניס בIPREF בצד השרת ובצד הקליינט? (לא כל כך הבנתי מה הפרמטרים המומלצים לבדיקת רשת גיגה קוית) המצב אצלי הוא כך: בזק --> ראוטר סימנס(אורנג) --> סוויץ אדימקס (גיגה, 8 פורטים) --> שני מחשבים ראוטר מחובר מיציאה LAN 1 לעבר כניסת LAN1 בסוויץ כבלים CAT 7 של טלדור שני המחשבים מראים חיבור של 1Gbps בתוך הנתב של אורנג כתוב ששניהם מחוברים ב100 מגה ביט (כנראה שזה בסדר כי זה מתכוון לחיבור לאינטרנט, נכון?) הבנתי שאני צריך להגדיר JUMBO FRAME,…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5 דרך ראוטר יחסית ישן- Edimax 6104 K. בכל פעם שאני מוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף, לאחר שעה החיבור לאינטרנט נופל. החיבור חוזר רק כאשר אני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר חזרה. איפה הבעיה? אולי הנתב? מישהו ניתקל בבעיה? אולי אצל ספק האינטרנט? המודם בידיוק הוחלף כך שהוא לא הבעיה.. תודה מראש, רועי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלםו קניתי היום נתב של TP LINK , הגדרתי אותו והכל סבבהץ אני גולש מהנייד שלי והכל נראה טוב. שבאתי למחשב הנייח (יש עליו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס ew-7128g , אני לא מצליח להתחבר לכלום. יש לי פינג לנתב 198.168.1.1 אבל שאני מנסה להתחבר אליו אני לא יכול , כמו כן יש לי פינג לאתרי אינטרנט אבל לא מצליח להתחבר אליהם. מה שעוד יותר מוזר זה שיש לי את הנייד שנמצא באותה רשת ואין לי פינג אליו. למישהו יש פתרון ? תודה זה קצת דחוף....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים עם WIN98SE בשניהם יש כרטיס רשת אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי שהם ידברו אחד עם השני (דרך חברים ברשת) [אני גם צריך לשתף מדפסת אשר לא בהכרח מודם] תודה!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מי שנמצא בכבלים ללא חייגן וניסה להחליף IP , ה REPAIR ב XP לא תמיד עובד כתבתי משהו קטן שמחליף ב 99% את ה IP מי שרוצה לנסות מוזמן הוא יעבוד רק אם קוראים להתקן רשת local area connection אם לא אז צריך לשנות את השם בסקריפט לשם שרשום [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
במסגרת CES 2012 הציגה חברת D-Link 4 נתבים חדשים, שתי מצלמות ותמיכה בענן. היא גם הזכירה במרומז שתציג בעתיד מוצרים המבוססים על התקן 802.11ac. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1866 CHEIF
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-