עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by myjunkmail0000,

קרוב שלי קיבל מחשב חדש אז באתי התקנתי וינדוס ויסטה הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט... במחשב הקודם (XP) הכרטיס רשת היה רגיל וישר קיבל IP מהכבלים... ולמחשב החדש יש כרטיס רשת בשם NVIDIA nForce Networking Controller והוא פשוט לא מתחבר לאינטרנט... נסיתי לעשות DISABLE/UNINSTALL לא עזר... ניסתי להתקין כרטיס בשם אחר גם לא עזר מה עושים... אני עובד על הדבר הזה כבר 3 שעות וכלום pissed: :pissed:

2. Started by oded6188,

ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gilsxm,

אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Aquanet- התחברתי אליהם לכמה שעות נסיון, והמהירות בינתיים בסדר גמור מבחינתי , 65KB/S הורדה משרת Tucows של נטויז'ן. -או- 012- המבצע שלהם נראה לי סביר, לפחות ל-4 החודשים הראשונים עליהם נדרשת התחייבות ($20 בממוצע לחודש, אח"כ נראה...). שאר הספקים לא נותנים הצעות תחרותיות, או סובלים מתדמית גרועה במיוחד (ישראסרב). כן, אני יודע שגם התדמית של אקוואנט לא משהו, השאלה היא מדוע לי לבחור בספק אחר? מחלקת תמיכה טובה יותר?? תודה רבה, אני אסתדר לבד... :smoke: אגב, יש איזשהו הבדל משמעותי בפינגים שאתם מקבלים אצל ספקים שונים? למישהו יש נסיון רע בתחום הזה עם ספקי-האינטרנט שלמעלה? תודה, Prog.

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. אני מעלה קבצים דרך ה onedrive שלי כשאני מחובר לאינטרנט הביתי הוא מעלה בסדר (מהירות העלאה של 3Mb ) חשבתי לנסות לזרז את קצב העלאה על חשבון הגלישה שלי בפלאפון יצרתי נקודה חמה והתחברתי דפים רגילים + בדיקת מהירות דרך המחשב עובד מעולה (באתר speedtest הוא מראה לי מהירות העלאה של 10Mb ) אבל הone drive שפועל ברקע מראה שמהירות העלאה היא 0 מישהו יודע איך הם חוסמים את זה? או מה חוסם את זה? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by יואב שניר,

לצורך כונן רשת 1TB ... מייקרוסופט רוצים 5$ .. לעומתם DROPBOX רוצים 10$. מה הקטע ? מה מייקרוסופט לא מספרים ?

7. Started by Roni Ziv,

הגדרתי בנתב שלי להשתמש ב-OpenDNS. הכל נראה שעובד בסדר פרט לאתר Ynet שעולה בלי תמונות וסמלים. בדקתי ב-Chrome, Edge במחשב ובנייד. שאר האתרים עובדים מצויין. כתובות ה-DNS ששמתי הן - 208.67.222.222 , 208.67.220.220 מה עשיתי לא בסדר? תודה, רוני

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by menymu,

היי, "צרבתי" את הקשוחה של openWrt על הראוטר שלי - buffalo wzr-hp-g300nh הכל עובד טוב ויפה... הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע להגדרות של החבילה - openL2tp ככה שאני עם הקשוחה ללא חייגן... יש מישהו פה בפורום שיודע איך להגיד ולעשות זאת? מצאתי את המדריך הנ"ל - http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp אבל אין לי מושג איך ליצור את קובץ ההגדרות למשל... מגיעים לשם דרך הפאנל של הראוטר? דרך חיבור SSH? תודה על העזרה... כרגע חזרתי ל-DD-WRT ואני משתמש בו כ-static ip שהוא מקבל מראוטר אחר שיוצר את החיבור L2tp כי עם DD-WRT אני מגיע ל-18 מגה מתוך ה-30 שיש לי...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by urinka,

היי חברים אני מנסה להקים OpenVpn Server (למטרות למידה) יש להדגיש שלא מדובר ב OpenVpn Access Server (שאותו די קל להתקין) אני מחפש מדריך להתקנה אבל כזה שמסביר למה עושים כל דבר ומה ההשפעה שלו אני גם מעדיף מדריך שמפריד בין הגדרות השרת הכלליות ובין הגדרות המשתמשים בנוסף אני מחפש מדיך לניהול משתמשים ב OpenVpn אני מעדיף ללא GUI (כי לומדים דרך הרגליים או במקרה הזה דרך האצבעות :-) ) עברתי על המדריך הזה https://help.ubuntu.com/community/OpenVPN שנראה הכי המפורט ממה שמצאתי ... אבל נתקלתי בהמון שאלות ולא ממש הצלחתי להתקדם רעיונות ?? תודה URINKA

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

מותקנת אצלי הקשוחה העדכנית שלהם כבר זמן רב מאוד אבל נראה כי הם הפסיקו להוציא עדכונים... מה דעתכם? אולי לעבור למשהו אחר שכן מתעדכן?

11. Started by Qtec,

FYI TL;DR - OpenWrt is one of the most popular custom / "aftermarket" router firmwares It's an open source project for embedded operating system based on Linux, primarily used on embedded devices to route network traffic. The main components are Linux, util-linux, musl, and BusyBox. All components have been optimized to be small enough to fit into the limited storage and memory available in home routers [Wikipedia] https://openwrt.org/releases/18.06/start https://liliputing.com/2018/08/openwrt-18-06-released-linux-os-for-your-router-first-major-update-in-years.html

12. Started by Rockstatement10,

התקנתי על הנתב שלי את הקשוחה של OPENWRT בגלל שהיו בו בעיות ולאחר ההתקנה נראה שהבעיות נפתרו בינתיים. הקשוחה הזו טובה? האם יש אפשרות לחזור למקורית במידה וארצה? האם הקשוחות של OPENWRT מתעדכנות כל הזמן? והאתר שלהם נראה קצת מורכב יותר מהאתר של TP-LINK שהיה לי קודם לכן. מה דעתכם?

13. Started by maorkn,

שלום לכולם! לא ידעתי אם זו בעיית תוכנה או חומרה אז ניסיתי כאן. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR841N v7.2 ניסית להתקין עליו Openwrt על מנת לעשות רשת אלחוטית דרך VPN על ידי שימוש במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr841nd אחרי שעשיתי אפגרייד לbin שהורדתי משם לא יכולתי להיכנס יותר להגדרות הראוטר דרך 192.168.1.1 וגם לא הצלחתי לשחזר לגירסה הקודמת. כמה שאלות: מישהו יודע מה לעשות כדיי להחזיר את הראוטר לחיים? מישהו יודע איך לגרום לראוטר לייצר רשת דרך הVPN? תודה מראש לכול העונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NoNiNatioN,

הADSL שלי לא פועל מהיר כמו שרציתי, אולי הוא לא פועל בכוונון, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לכוון את האיידיסיאל... מישהו יודע על משהו שיוכל לעזור לי??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by pure perfection,

שלום .. אני עובר מבזק בינלאומי לאורנג .. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקחת את הסמארט בוקס במקום הראוטר האלחוטי שיש לי מבזק ?? תודהה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Shasoosh,

אחרי סבל ממושך (מאוד) ב 018 התחברתי היום ל Orange. איזה הבדל.. Youtube עף והגלישה חזרה להיות כמו שהיא אמורה (לעת עתה) לאחר שעה פתאום גם ב Orange סרטים ב Youtube מתקשים לעלות.. אני עדיין בשלבי בדיקות ויכול להיות שגם ל Orange יש את המחלות שלה אבל נכון לעכשיו אני לא כזה מופתע לטובה. האם זה שווה 20 שקל יותר מ 018? עוד לא החלטתי אבל זה לא נראה ככה אשמח לשמוע על החוויות שלכם ב Orange.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yoxo,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by lgmtk,

אני בברק-נטויז'ן, לאחרונה אבא שלי החליט לעבור לחבילה של אורנג' של טלפון VOIP יחד עם אינטרנט של אורנג'. הכל נעשה דרך הSMARTBOX שלהם, מה שמשמש גם כנתב אלחוטי, וכביכול נותן עדיפות לקו הVOIP כאשר זה בשימוש. אחרי דיבור קצר איתם, נאמר לי שכעיקרון אם יש לי רק VOIP אחד, אין סיבה שקישוריות של 1.5 תגביל אותי כשאני משחק. בכל מקרה, רציתי לברר אם למישהו פה יש את הנ"ל (וגם אם יש לכם 2.5 ומעלה), ואם יש לו בעיות עם העניין? ובכללי, איך אורנג' בכל העניין הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by Artemis Entreri,

היי אני כיום לקוח של 018 ואני ממש מאוכזב מהמהירויות שאני מקבל, אני שוקל לחזור לבזק בינלאומי או לעבור לאורנג' רציתי לדעת איזה חבילות באילו מחירים אנשים פה הצליחו להוציא מבזק בינלאומי ומאורנג' בסדר גודל של 2.5 עד 5 מגה על תשתית ADSL אני מאוד אשמח גם לתגובות על המהירות של הספקיות הנ"ל. תודה !

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by dovik,

אחרי כל עדכון של FF מנהל ההורדות לא מופיע בלחיצה על עכבר ימני.. זה מתחיל להופיע רק אחרי אתחול המערכת..וזה לא כ"כ מתאים לי... האם ניתן לכוון באופציות שזה לא ידרוש אתחול? או אולי יש מנהל הורדות יותר טוב מזה? שלא ידרוש אתחול כל פעם..

21. Started by Makaveli_iL,

מה ההבדל בין שני הכלים הללו כאשר אני בא לבחון את האות שעובר ברשת שלי? בעיקרון הבנתי שההבדל היחיד הוא שה-Logic Analyzer יודע לפענח את השינוי בוולטים למידע בינארי (0 ו-1) והאוסצילוסקופ לא יודע, אלא רק מראה את הזרם על ציר אופקי כפונקציה של הזמן. האם ישנם עוד הבדלים (שימו לב שאני מדבר על שימוש ספציפי של שניהם לפתירת בעיות ברשת, ידוע לי שיש לשניהם עוד שימושים שונים ומגוונים שלא קשורים לעולם המחשבים והרשתות) ? אשמח לשמוע אתכם

22. Started by ריקי123,

מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה עושה ה LOWER MAC ומה ה UPPER MAC?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. Started by ReSt,

שלום לכולם, הבנתי שבOSPF התפקיד היחידי של DR הוא למנוע לופים של הודעות OSPF, וגם (מן הסתם) כל התקשורת עוברת דרכו. אבל במה הDR שונה מכל ראוטר אחר בarea שלו ? והאם לכל area יש DR שונה ? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Surever,

אאוטלוק 2010 במחשב בבית מקונפג למשוך מיילים מחשבון ה Gmail שלי (ולשמור עותק על השרת), עובד היטב (POP3, לא מעוניין לעבור למשהו אחר), כל המיילים נמשכים לאאוטלוק, במידה והמחשב כבוי, לאחר שמדליקים אותו מחדש, הפרוטוקול כמובן מזהה שיש מיילים חדשים ומושך אותם, יש רק בעיה אחת, כאשר אני מחובר ב VPN לעבודה, מיילים שיגיעו לג'ימייל בזמן זה, לא יגיעו לאאוטלוק, חשבתי שקשור אולי לניתובים כלשהן שהחיבור ב VPN משפיע עליו, אבל גם לאחר שאני מתנתק מה VPN, המיילים שהגיעו אלי בזמן שהייתי מחובר ב VPN, לא יגיעו לאאוטלוק לעולם, הוא לא יזהה אותם כחדשים ולא ימשוך אותם, מדוע? תודה רבה!

25. Started by michael7255,

מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את המושג Overhead בתקשורת ?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.