עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by miraku,

היי, אני מחפש ראוטר עם אופציה טובה לניהול מרחוק ואפשרות לחסום משתמשים (wifi) , בעיקר כדי לנתק את הטלויזיה \ מחשב. כמובן שאם יש בו גם אופציות לסינון DNS לאתרים וכו' כדי להגביל גישה לילדים זה גם יתרון אבל לא חובה. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dbbd,

אני משדרג מהירות בבזק ל40MB אמרו לי בבזק שהראוטר שברשותי (NETGEAR של בזק) אינו תומך ב40MB, שהוא ADSL ואני צריך VDSL מה בדיוק אני צריך לחפש? בזאפ אין מילת מפתח VDSL בכלל אם יש המלצות אשמח לשמוע - רצוי גם שיהיה עם פורטים גיגהביט (10/100/1000) אבל לא חובה כי מחובר איליו סוויץ גיגהביט תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ArielN,

יש לי כרגע את ה"ראוטר" של SPEEDTOUCH 570 נראה לי וזה הדבר הכי (סליחה על המילים) מסריח ומעפן שראיתי מימי, לא קורה מצב שאני לא מקבל פינגים של 1000 כל כמה שניות, ואני שחקן משחקי רשת וזה פשוט בלתי נסבל אני לא מסוגל לזוז! אני רוצה לקנות ראוטר נורמלי, לא אלחוטי כמובן, במחיר סביר ושיפעל על הצד הטוב ביותר. שמעתי ש EDIMAX זאת חברה טובה, מה אתם אומרים? כל הודעה תתקבל בברכה אך אם מישהו לא שלם עם הודעתו נא לא לכתוב, תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Meir787,

שלום, ברשותי ראוטר די מעפן שנקנה באותה תקופה של המבצע עם בזק, מדגם 600EW. כשאני מנסה לפתוח פורטים בקונפיג של הראוטר, אני רושם את השם של הפורט (slsk לצורך העניין), את הפורט עצמו גם בport start וגם בport end ולוחץ save. לאחר מכן מופיעה הודעה - Error : error found on page, ולאחריה הפורט הפתוח לא נשמר. ניסיתי לגשת גם דרך IE, גם דרך FF ומה לא... שום דבר לא עוזר. אם מישהו מציע פתרון - אשמח לנסות. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Tal14,

היי כבר כתבתי על הנושא בעבר, אך לא היה לי זמן להתעסק בזה כמו שצריך ולכן אני כותב שוב. אני עובד על תשתית בזק, ספק בזק בינ״ל. יש לי ראוטר 6740u h1 במשך שנתיים כמעט. לאחרונה הוספתי מספר מכשירים שמתחברים בwifi כך שכיום בערך 6-7 מכשירים מתחברים לראוטר בwifi ו2 בחיבור קווי. החיבור הקווי עובד ללא תקלות, אך בחיבור האלחוטי יש סוג של ניתוקים ברמה שכבר קשה לגלוש באינטרנט(יותר בלפטופ מאשר בסמארטפון). מה אפשר לעשות על מנת לפתור את התקלה? חשבתי בתחילה על החלפת ראוטר, אבל עכשיו אני לא בטוח שגם זה יפתור את הבעיה. תודה מראש =)

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by xyo,

מחשב-ראוטר-מודם מה הפעם ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:discover() ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:offer(10.218.192.1) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:request(172.28.242.146) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 DHCP:ack(DOL=604666,T1=302333,T2=529083) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 L2TP:LNS=91.205.152.60 ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:45 PPP1: TX LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:47 PPP1: TX(0) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:48 PPP1: TX(1) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:50 PPP1: TX(2) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:51 PPP1: TX(3) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:53 PPP…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. ראוטר TP-Link WR841ND מודם תומפסון חיבור הוט/נטוזי'ן חיבור שעבד עד לא מזמן, בגלל תקלה אזורית, ביקשו לחבר את המודם ישירות למחשב, ברגע שעבד אמרו שהכל בסדר וזהו. כאשר ניסינו לחבר את הראוטר שוב הוא מוגדר על Dynamic IP ולא מצליח לקבל כתובת מהמודם. החיבור דרך המחשב עדיין עובד. עשינו איפוס למודם, הגדרות רשת אלחוטית מחדש וכלום לא עוזר. הנורות בשני המכשירים דולקות כמו שצריך. אני קורא משהו על Clear Hosts במודם, האם זה משהו הגיוני ורק התמיכה של הוט יכולה לבצע? אני מאוד אשמח לדעת אם זה משהו שאפשר לעשות בעצמי בשניה במקום לחכות להם עוד שעה על הקו.

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע. הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+ והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל. לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס. שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב. ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP אי…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by רוני1,

אני רוצה לשחק עם חבר פרו אבולושין ברשת אבל הראוטר שלו כנראה מפריע לענין כי אנחחנו לא מצליחים. אני יודע שצריך בעיקרון לפתוח פורטים לתוכנות אבל מה עושים בקשר למשחקים ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי ראוטר NETGEAR DGN1000 בסלון שמשדר WIFI. יש לי כמה שאלות אליכם - 1. העוצמה שלו לא משהו בכלל, האם אפשר להחליף אנטנה ? איפה אני מוצא אנטה שמתאימה מבחינת תדרים ועוצמות לראוטר שלי. 2. במרתף אני לא מצליח לקלוט את הWIFI, יש לי הכנה בקיר של RJ , יש איזה ממיר חוטי לאלחוטי ? זאת אומרת שאני יחבר מין מתאם עם אנטה לשקע רשת בקיר ואז הוא ישדר לי WIFI ? תודה רבה לעוזרים

11. שלום ברצוני לקנות ראוטר לאינטרנט ואם יש גם חיבור אלחוטי לטלויזיה כדי לראות סרטים הכוונה גם ראוטר לאינטרט וגם לטלויזיה באותו מכשיר (אם יש דבר כזה) בתודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by mazinya,

אני עומד להתחבר שבוע הבא ל 10 מגה של בזק והבנתי שהם נותנים ראוטר בשיטת החיוב-זיכוי (כלומר אני צריך ללכת לבזק סטור ולרכוש את הראוטר) האם מישהו יודע איזה ראוטר הם נותנים? האם הראוטר הזה שווה משהו? האם בכלל כדאי לי לקנות ראוטר משלי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by or_y,

שלום. אני צריך לקנות ראוטר חדש, הנוכחי שלי כבר לא מתפקד. אני משתמש הרבה בביטורנט וצריך ראוטר שיתמוך טוב בביטורנט ולא ייתקע. בנוסף, הראוטר צריך לכסות בית של שלוש קומות. ראיתי הרבה ביקורות טובות על WRT54GL בייחוד בגלל האפשרות לקושחה צד שלישי. מה הניסיון שלכם עם הWRT54GL? האם הוא באמת כזה טוב? איך הטווח שלו? האם יותר משנתיים לאחר שהWRT54GL יצא לשוק, יש ראוטר שעדיף על פניו? תודה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by GGGG,

איזה ראוטר מתאים לבית גדול?? עכשיו יש ליdlink w9980 והוא לא מגיע לקומה השנייה בבית.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by gabbay,

ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום לכולם. ברשותי ראוטר של level one דגם 3406tx ואני לא מרוצה ממנו. היו לי בעיות עם כרטיסי רשת שמאבדים קשר איתו + הפלאפון שלי, iphone, לא מוכן להתחבר אליו כמו שצריך והוא מאבד קשר אחרי כמה שניות. (הבעיה לא בפלאפון כי זה קורה עם כל iphone ברשת הזאת) אני בכבלים בחיבור l2tp עכשיו מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להגדיר אותו מעולה למשחקים ולהורדות שלא יהיו בעיות כי אני משחק הרבה ברשת של ה xbox. התקציב הוא 400 שקלים. אם כדאי להשקיע יותר סבבה, אם כדאי להשקיע פחות אז גם כן. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Bakke,

יש לי ראוטר מאד ישן של בזק שהולך למות. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ומכיוון שאני משחק במשחקי רשת ומהירות ויציבות חשובים לי. הייתי רוצה לדעת אם יש כזה דבר ראוטר שיותר טוב לגיימרים מאשר ראוטרים אחרים? ובגדול מה אתם ממליצים? אני גולש רק עם כבל רשת לא אלחותי אז לא חושב שתקן N לא ישמש אותי בכל מקרה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by sipoor,

שלום התשתית היא בזק 100M והנתב הנוכחי - tdw9970 לא עומד בעומס (בשעות מסויימות מנסים להתחבר אליו קרוב ל20 מכשירים) אני בשאיפה להשאיר אותו כמודם VDSL ולחבר אליו נתב חזק שיכסה את כל הדירה (שני מפלסים) ויתמודד עם ריבוי הקליינטים. התקציב גמיש מה לדעתכם מומלץ ולא דורש יותר מדי קונפיגורציות? (אתר netcheif המופלא מספק המון מידע אבל אני עדיין נותר מבולבל בשאלה מה קובע את גודל הטווח, עוצמת החיבור וכמות החיבורים האלחוטיים)

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. שלום יש לי פיסי P4 עם כרטיס רשת, חיבור 5 מגה ל-012 ומודם טרייון. נוסף בבית מקבוק פרו. אני מעוניין בראוטר שיאפשר חיבור קבוע של הפיסי (בעיקר לצורכי העלאת קבצים לאתר שלי), וחיבור אלחוטי למקבוק. אם יש אופציה לקבל גם חיבור של שניהם אחד לשני לצרכי שיתוף קבצים בינהם - יהיה מעולה, אבל לא קריטי. מה צריך לקנות? כמה מסובך יהיה להתקין את הכל לבד בהנחה שאני לא מבין כלום כרגע, אבל מסוגל ללמוד (אני מעריך)? מעוניין "להשקיע" עד 300 ש"ח, האם זה מספיק? תודה, תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. בכתבה הוא אומר שאין לו מושג אם זה עובד עם הVPN. חיפשתי בפורום, לא מצאתי אזכור של זה. בסופו של דבר, ניסו את זה? זה עובד? בקלות? גם למי שלא מבין כ"כ בלינוקס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Xmen,

האם מישהו הרכיב את הראוטר לינוקס שישנו במדריך האתר? ואם כן, שתף אותנו במידע כיצד הוא עובד? בעיות, ואם כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3424529,00.html הבעיה היחידה זה התאימות עם PPTP וVPN השאלה שלי -האם זה יעבוד בארץ אני רוצה להתקין את זה. למי שאולי ראה זה היה טק טיבי לפני כמה שבועות. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by matu89,

שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם. קניתי את הראוטר של לינקסיס wrt54gl אחרי המלצות חמות מכולם. ועכשיו פתאום התחילו בעיות איתו. יש ניתוק מהאינטרנט פעם בשעה בדיוק כשנגמר ה lease ולא תמיד הוא מצליח להתחבר שוב. קצת רקע: שבוע שעבר התקנתי אותו וקצת הסתבכתי בנוגע להגדרות של האינטרנט. החיבור שלי הוא בכבלים בנטוויזין. עשיתי חיוג ב l2tp ואי אפשר להכניס בשם של השרת את השורה של cable.netvision.net.il אלא רק כתובת IP שקיבלתי מהם 212.143.205.253 אני מקווה שההגדרות נכונות. הם עבדו טוב לפני כן. הנה הלוג ברגע שמופיעה הבעיה: [pre] Jul 2 03:34:03 unknown user.info redial[3071]: Started. Time: 30 Jul 2 03:34:04 unknown daemon.err miniupnpd[1676]: ioctl(s, SIOCGIFADDR, ...): No such device Jul 2 03:34:04 unk…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.