עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. ברשותי ראוטר של level one דגם 3406tx ואני לא מרוצה ממנו. היו לי בעיות עם כרטיסי רשת שמאבדים קשר איתו + הפלאפון שלי, iphone, לא מוכן להתחבר אליו כמו שצריך והוא מאבד קשר אחרי כמה שניות. (הבעיה לא בפלאפון כי זה קורה עם כל iphone ברשת הזאת) אני בכבלים בחיבור l2tp עכשיו מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להגדיר אותו מעולה למשחקים ולהורדות שלא יהיו בעיות כי אני משחק הרבה ברשת של ה xbox. התקציב הוא 400 שקלים. אם כדאי להשקיע יותר סבבה, אם כדאי להשקיע פחות אז גם כן. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Bakke,

יש לי ראוטר מאד ישן של בזק שהולך למות. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ומכיוון שאני משחק במשחקי רשת ומהירות ויציבות חשובים לי. הייתי רוצה לדעת אם יש כזה דבר ראוטר שיותר טוב לגיימרים מאשר ראוטרים אחרים? ובגדול מה אתם ממליצים? אני גולש רק עם כבל רשת לא אלחותי אז לא חושב שתקן N לא ישמש אותי בכל מקרה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by sipoor,

שלום התשתית היא בזק 100M והנתב הנוכחי - tdw9970 לא עומד בעומס (בשעות מסויימות מנסים להתחבר אליו קרוב ל20 מכשירים) אני בשאיפה להשאיר אותו כמודם VDSL ולחבר אליו נתב חזק שיכסה את כל הדירה (שני מפלסים) ויתמודד עם ריבוי הקליינטים. התקציב גמיש מה לדעתכם מומלץ ולא דורש יותר מדי קונפיגורציות? (אתר netcheif המופלא מספק המון מידע אבל אני עדיין נותר מבולבל בשאלה מה קובע את גודל הטווח, עוצמת החיבור וכמות החיבורים האלחוטיים)

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. שלום יש לי פיסי P4 עם כרטיס רשת, חיבור 5 מגה ל-012 ומודם טרייון. נוסף בבית מקבוק פרו. אני מעוניין בראוטר שיאפשר חיבור קבוע של הפיסי (בעיקר לצורכי העלאת קבצים לאתר שלי), וחיבור אלחוטי למקבוק. אם יש אופציה לקבל גם חיבור של שניהם אחד לשני לצרכי שיתוף קבצים בינהם - יהיה מעולה, אבל לא קריטי. מה צריך לקנות? כמה מסובך יהיה להתקין את הכל לבד בהנחה שאני לא מבין כלום כרגע, אבל מסוגל ללמוד (אני מעריך)? מעוניין "להשקיע" עד 300 ש"ח, האם זה מספיק? תודה, תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. בכתבה הוא אומר שאין לו מושג אם זה עובד עם הVPN. חיפשתי בפורום, לא מצאתי אזכור של זה. בסופו של דבר, ניסו את זה? זה עובד? בקלות? גם למי שלא מבין כ"כ בלינוקס?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Xmen,

האם מישהו הרכיב את הראוטר לינוקס שישנו במדריך האתר? ואם כן, שתף אותנו במידע כיצד הוא עובד? בעיות, ואם כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3424529,00.html הבעיה היחידה זה התאימות עם PPTP וVPN השאלה שלי -האם זה יעבוד בארץ אני רוצה להתקין את זה. למי שאולי ראה זה היה טק טיבי לפני כמה שבועות. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by matu89,

שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם. קניתי את הראוטר של לינקסיס wrt54gl אחרי המלצות חמות מכולם. ועכשיו פתאום התחילו בעיות איתו. יש ניתוק מהאינטרנט פעם בשעה בדיוק כשנגמר ה lease ולא תמיד הוא מצליח להתחבר שוב. קצת רקע: שבוע שעבר התקנתי אותו וקצת הסתבכתי בנוגע להגדרות של האינטרנט. החיבור שלי הוא בכבלים בנטוויזין. עשיתי חיוג ב l2tp ואי אפשר להכניס בשם של השרת את השורה של cable.netvision.net.il אלא רק כתובת IP שקיבלתי מהם 212.143.205.253 אני מקווה שההגדרות נכונות. הם עבדו טוב לפני כן. הנה הלוג ברגע שמופיעה הבעיה: [pre] Jul 2 03:34:03 unknown user.info redial[3071]: Started. Time: 30 Jul 2 03:34:04 unknown daemon.err miniupnpd[1676]: ioctl(s, SIOCGIFADDR, ...): No such device Jul 2 03:34:04 unk…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים, אני מחפש ראוטר מומלץ שיאפשר חיבור אלחוטי של מספר גבוה של מכשירים במקביל (20-40 מכשירים במקביל) על חיבור בזק 100 מגה. יש למישהו המלצות ? כיום משתמש בראוטר DLINK של בזק ונתקל בתופעה חוזרת ונשנית של ניתוקים וחיבור לא זמין. תודה רבה, הדר.

11. Started by Athlon-WINGS,

אהלן, אני לא ממש בקטע של רשתות, ואני לא מומחה בנושא הזה. אני מחפש למכירה בישראל איפשהו באתר ROUTER שיתאים למוד של ADSL USB (של ROTAL), יש כזה דבר בכלל למודם ADSL USB ? חיפשתי בפנדס, אבל לא רשום שם מתחת לכל ראוטר האם הוא מתאים למודם USB או אלקטל, אז אני צריך לינק למקום שמוכרים כזה דבר. בתודה, Athlon~WINGS.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש ראוטר פרטי בכ-150 ש"ח על מנת לגלוש במחשב הנייד שלי ואשמח לקבל הצאות על מוצר מסויים וחנות מועדפת. אם זה חשוב אני בבזק + בין לאומי על מהירות 2.5 MB,תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by omerbasket,

היי, יש לנו בבית 2 מחשבים - אחד נייד ואחד נייח, ולעומת זאת יש לנו רק קו אחד לאינטרנט, מה שגורם לכך שרק אחד מבני המשפחה יוכל להשתמש באינטרנט בכל פעם. רציתי לדעת: האם, במידה ואקנה ראוטר, הראוטר יאפשר לי להתחבר בו-זמנית מן המחשב הנייח (שלא כולל מן הסתם Wi-Fi) ומן המחשב הנייד (שכן כולל Wi-Fi)? בנוסף, אם קונים ראוטר, יש טעם להביא את המחשב הנייד במיוחד לחנות בה אני קונה כדי שיסדרו לי את ההגדרות לראוטר, או שכל מי שיש לו מושג כלשהו במחשבים יכול להתקין את העניין לבד, כולל קוד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BeBest,

אהלן, הראוטר הישן שלי WR814N מתחיל לגמגם וכל יום אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל). בעיקרון אני צריך ראוטר עם לפחות 3 פורטים פיזיים ותמיכה בלפחות 10-20 מכשירים מחוברים בWiFi. חשבתי ללכת על הדגם המתקדם יותר WR1043N אבל אשמח לשמוע את המלצותיכם לפני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by EagleX,

שלום לכולם, אשמח לעזרה! קצת רקע: להורים שלי סוכנות ביטוח קטנה, 7 מחשבים מקרטעים ועוד 3 מדפסות עם חיבור Ethernet. עד היום, ארון התקשורת נראה כך: 1. Switch באזור ה20 פורטים, בן כמה שנים, פשוט, והאמת שלא צריך יותר של אדימקס, שאין כוונה להחליף אותו - הוא עושה את העבודה ולא עושה בעיות. 2. מודם vDSL שמושכר (כמובן, כמובן..) מבזק - DSL699U5, שעובד.. בסדר, ומשמש כBridge בלבד ל.. 3. Checkpoint safe@office 500 - ראוטר עם אבטחה.. מוגברת? לפחות על פי מה שהבנתי מהאינטרנט והחברה שעבדנו איתה עד היום. פה מתחילה הבעיה. המכשיר הזה הושכר במשך כמה שנים מחברת תמיכה מסויימת שההורים שלי הפסיקו לעבוד איתה (משלל סיבות), אך נאלצו להמשיך מכיוון שהם סירבו לשחרר את הסיסמא והשם משתמש לממשק ניהול שלו (…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by xgamer,

שלום, רציתי לקבל המלצה לגבי ראוטר למשרד. הדרישות העיקריות הן שיהיה VPN (ונוחות להתקין/לעבוד), wireless. עדיף שיתחבר ישירות לבזק (ועם אופציה להוט בעתיד). התקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אשמח לקבל המלצה לראוטר לסיבים אופטיים, שיש לו גם WiFi6. עדיף כמובן ראוטר שיש בו כניסת סיב ישירה תודה

18. Started by PITAMAR,

האם ניתן להפוך ראוטר LINKSYS דגם WRT54GSv4 לריפטר ואם כן איך? הרשת הקיימת אצלי בבית זה מחשב בממ"ד מחובר לראוטר D-LINK 2650U של בזק ושני מחשבים נוספים בחדרים באותו מיפלס ויש כל הזמן ניתוקים. אני מחפש פתרון ומעוניין להשתמש בלינקסיס כריפטר, האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  19. Started by abarbotel,

מאיפה במחשב אני מגדיר ומשנה דברים בראוטר? ומאיפה רואה קליטה של התדרים בראוטר? זה ראוטר אלחוטי של בזק..

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by ActVisioN,

ברשותי שלושה מחשבים הקשורים ברשות ביתית עם שיתוף אינטרנט. כיום כדי לגלוש במחשב אחד צריך לפתוח את המחשב המרכזי. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בראוטר ולחבר את כל המחשבים אליו וגם את המודם וכך אוכל להשתמש במחשבי הרשת מבלי לפתוח את המחשב המרכזי. אם לא, כיצד אוכל לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום, כרגע מנוי בבזק ומחובר במהירות 15 מ"בייט לשניה. יש לי מודם TNN-AZTECH 600E וראוטר TP-LINK TL-WL841N version 7.2. [h=3] ראוטר נוסף של EDIMAX מדגם BR-6424N V2 נמצא בבויידם ללא שימוש.[/h] מה טוב? a) מהירות גלישה סבירה b) קליטה טובה בכל הבית מה צריך לשפר? 1- סרטוני HD ב HOMEGROUP דרך הרשת הביתי לא רצים חלק. 2- מהירות LAN איטית. לא יכול לערוך סרטים ב DESKTOP REMOTE 3- חומרת מודם מוגבלת ל 15 מ"בייט. כרגע באותו המחיר לספק ותשתית הייתי יכול לקבל גם 40 מ"ב (אילולא החומרה) 4- מכשירי סמארטפון לא מסתנכרנים ל WIFI. מה תמליצו לי להתקן/ לקנות כדי שתהיה לי היכולת לעשות את ארבעת הסעיפים לעיל? אגב, כדי לשדרג מהירות בזק מציעים להחליף לראוטר משולב מודם תמורת 10 ש"ח בחודש למשך שנתיים. ב…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by aviel_b,

איזה ראוטר מומלץ? ראיתי כמה וכמה דגמים פופולרים של 3-com ו-dlink אבל אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק. האם 54mb מספיק או שכדאי לקנות 108mb? יש עוד פרמטרים חשובים שכדאי להתעקש עליהם בבחירת הראוטר? הכוונה להחזיק רשת של 3-4 מחשבים עם חיבור של 1.5 ואולי נרחיב אותו באותה הזדמנות ל-2.5. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  23. התבקשתי לספק המלצה לראוטר עבור רשת משרדית קטנה עם הדרישות הבאות: כ-12 מחשבים מחוברים ברשת קווית, וכעוד 3 קליינטים ברשת האלחוטית. הדרישה היא לראוטר שיכול ליישם מדיניות של הגבלת גלישה לרשימה לבנה לחלק מהקליינטים (או לכל קליינט חדש כברירת מחדל), וגלישה חופשית לכמה קליינטים מסוימים. עד עכשיו היה שם נתב קטן ופשוט של TP-LINK או אסוס שסיפק את הרשת הקווית (עם סוויצ') וגם את הרשת האלחוטית (עם AP כלשהו) שהקושחה שלו הוחלפה ל-Gargoyle שסיפקה את השירותים הנ"ל. במשך כל התקופה שהנתב היה מותקן מידי פעם (רנדומלית) הנתב היה מתאפס להגדרות ברירת המחדל שלו וכל הרשימה הנ"ל היתה נמחקת. לאחרונה הם חוו ניתוקים חוזרים ונשנים עד לרמה בלתי נסבלת. כעת כל הציוד הוחלף, והם רוצים ליישם מחדש את המדיני…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, התחברתי לא מזמן לבזק, ושמו לי מודם שכתוב עליו "מודם נתב דגם Baud-Tech 1 port ETH". אני צריך גם אינטרנט אלחוטי, ואמרו לי שבשביל זה צריך ראוטר מתקן N שאני יכול לקבל בתמורה להתחייבות של שנתיים. אם אני רוצה לקנות ראוטר כזה ב"יד 2" - איזה מומלץ? - למה צריך לשים לב? בנוסף - כרגע, יש לי חייגן ואני צריך להתחבר ידנית כל פעם שהמחשב עולה. הבנתי שכשיש לי ראוטר אפשר להימנע מזה? - אשמח לדעת כיצד. תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  25. חבר ביקש ממני עצה איזה ראוטר לבחור לתשתית 100 מגה החדשה בהוט. אני אישית חושב שההוט בוקס סביר בנושא הזה אבל הוא טוען שזה עושה בעיות. על הפרק בשלב זה עומדות 3 אפשרויות: 1. TP-link 1043 המוכר שעולה כ-270 שח בארץ. 2. Linksys E2000 בהזמנה מחו"ל, שיעלה כ-270 שח 3. Linksys E2500 שיעלה בהזמנה מחו"ל כ-300 שח אני לא מכיר את הראוטרים של לינקסיס ולכן אבקש את עצתכם בנושא הזה. נ.ב. אם אני לא טועה ה-E2500 מגיע בחיבור קווי של 10/100 בלבד, סיבה לפסול אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים