עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by matityahoo,

כשאני משנה את שם הקובץ ל index אייקון הדפדפן נהיה לא מזוהה בממשק התוכנה וכמובן שהאתר לא רץ ברשת עם אני לא משנה ל index אין שום בעיה חוץ מזה שצריך לכתוב בדפדפן את השם המלא .html האתר הוא 100 אחוז פלאש אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. המדובר ברשת ביתית עם 2 מחשבים מחוברים פיזית לנתב מסוג LINKSYSWRT54G v5 (מעודכן קושחה אחרון) בנתב ביטלתי את האפשרות לשימוש האלחוטי כאשר מפעיל מחשב אחד נורות הנתב והמודם מהבהבות לאחר דקותיים כאילו אני מוריד ב 150 קב"ש ואז כמובן אני מתקשה לגלוש אפילו כאשר מכבה מחשב זה ונשאר עם המחשב השני הוא עובד בסדר והנורות לא משתוללות ניקיתי את ה REGISTRY עם 2 תוכנות וכנגד סוסים טרויינים עם 3 תוכנות (וכן נמצאו סוסים והוסרו) הסרתי כרטיסי רשת וכבלים והתקנתי והצרחתי ב WINDOWS TASK MANAGER הפסקתי פעולת כל ישום שניתן והכל לשווא תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by redead,

חיברתי נתב והגדרתי הבטחה של WPA ושאני בא למחשב הנייד הוא מזהה אותי אני כותב לו את הסיסמה והוא מנסה כל הזמן הלוך ושוב ,ACQUIRING NETWORK ADDRESS " ... שני המחשבים יחסית חדשים.. יכול להיות שאין תמיכה? מה אפשר לנסות? שאני נכנס במחשב הנייד לאפשרויות זה הכן מוגדר שם כWAP..

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  4. היי. אני גר בברזיל והולך לקנות נתב מאיביי. האם יש פרמטר מסוים, חוץ מהפרוטוקול בו רץ כרטיס הרשת שלי, שעלי לשים אליו לב? או שפשוט נתב זה נתב בכל מקום אליו הוא מגיע? דבר שני, אני גם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על שלושת הנתבים הבאים: Belkin N+ Linksys160N D-Link Dir615 בלקין לקח את מקום ראשון לפרוטוקול N בCNet. והוא מממש יפה ומרשים. הבעיה שאין יבוא מסודר של החברה הזו לברזיל. ל2 האחרים כן. כמה זה אמור להשפיע עלי בעת קניית נתב? האם אלו מוצרים הדורשים תשומת לב ומועדים לבעיות? כי אם כן השניים האחרים מיובאים סדיר לכאן. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנושא. שלומי.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by ISmile4U,

אז ככה ביום שבת האחרון קניתי ראוטר אלחוטי של 3Com מדגם OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. את הראוטר הזה חברתי מצד אחד למודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שמבעוד מועד שדרגתי אותו למצב של ראוטר ומצד שני למחשבים שלי (הנייך והנייד). עכשיו הבעיה שלי היא כדיקלמן, אינטרנט בשני המחשבים שלי הנייך והנייד יש, אבל רשת בין השניים אין לי, וזאת על אף ששניהם מוגדרים לעבוד תחת אותה קבוצת עבודה שהגדרתי בשם HOME כמו כן הגדרתי מתן אפשרות לשיטוף קבצים. עלי לציין שגם הפעלתי את אשף הרשת של WINDOWS XP PRO בשניהם וגם זה לא ממש עזר הצלחתי באיזה שלב להגיע למצב שהם רואים אחד את השני אך לא מצלחים ליכנס, כלומר מהנייך לנייד הצלחתי וההיפך לא כי הוא פשוט כל פעם היה מבקש ממני להזין שם משתמש וססימא.…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  6. שלום חברים אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כמו האביט שחלק מכם זכה בו.הוא היה זמנית בפוקס PC אבל הם הורידו אותו מהאתר.המחיר היה שווה(149) מאד וכרגע אף חברה לא מביאה אותו יותר.אשמח אם מישהו מכיר אלטרנטיבות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  7. האם ניתן בצורה כלשהיא להגביל את רוחב הפס שמשתמש המחובר לרוואטר יכול לקבל ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by nondos,

שלום ברשותי רשת אלחוטית בין מחשב נייד, נייח וראטור כיום אני משתף אינטרנט בלי בעיה בין המחשבים והרשת עובדת. אני מחפש מדריך כיצד לשתף תיקיות ומדפסת בין שני המחשבים (שניהם עובדים עם וינדוס ויסטה) תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by רוני1,

משום מה כשאני נמצא למשל בעמוד הראשי של הפורומים רואים בפורום רשתות ואינטנרנט את ההודעה האחרונה שנכתבה בו ומי כתב אותה . אז אני רואה את זה אבל כשאני נכנס לפורום עצמו אז אני רואה רק הודעות מלפני כמה ימים והן כאילו לא מתעדכנות. שאני נכנס לתגובות חדשות להודעות שלי אני כל פעם רואה את אותם הודעות שכבר קראתי והן לא מתעדכנות. תגובה אחת היא מהפורום הזה ותגובה שניה היא מפורום תמיכה טכנית שאני לא יודע אם יש קשר אבל שני הפורומים האלה לא מתעדכנים ואילו למשל פורום וינדוס מתעדכן כרגיל. החלטתי למחוק עוגיות וכשנכנסתי לאתר בתור אורח הכל עבד מעולה ואיך שהכנסתי את שמי ואת הסיסמא שלי זה חזר לאותו מצב וזה ככה כבר איזה 5 ימים. מה אתם אומרים מה קורה פה??

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  10. טוב אז ככה, אני מנוי בכבלים ובבזק בינלאומי, חבילת 1.5 מגה. נגמרה לי ההתחייבות, התקשרתי לבזק והם נתנו לי מחיר לספק 89 ש"ח. בכל מקרה חברת הכבלים מציעה את חבילת ה 3 MB ב 80 ש"ח. בזק איכזבו אותי (לקוח שלהם 5 וחצי שנים). בזק התחילו לדבר איתי על איך שהם החברה עם רוחב הפס הגדול ביותר ורק נטויזן שהיא כביכול מתקדמת יותר יש לה 6GB רוחב בעוד שלהם יש 13.2GB. בקיצור - דיברתי עם ברק - 49 ש"ח - 3MB/150K דיברתי עם נטוייזן - 59 ש"ח - 3MB/278K לא יודע אם קריטי לי האפלואד אבל זה יכול להיות נחמד... בקיצור - שניהם לכלכו על ברק בטענה שהיא החברה הקטנה בארץ עם רוחב פס מזערי - בעוד שבפורום פה קראתי רק טובות על ברק - מה לעשות? מה לקחת? ומה באמת טוב? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by uriya,

מישהו שמע על הכרטיס הזה שנקרא killer??? ואם אחד המנהלים הגדולים שיש פה באתר יוכל לעשות לכרטיס כזה (במידה ויש בארץ) לעשות לו בדיקה....... זה משהו ממש מגניב, זה פועל כמו phsyx אבל לכרטיס רשת, ז"א באופן של הסבר גס לחלוטין, הוא עושה הרבה יותר.... קישור לאתר : http://www.killernic.com/KillerNic/ אני ממש ממש מתנצל, לא שמתי לב שכתבו עליו פה באתר, סליחה, פשוט הייתי קצת להוט לספר עליו, הייתי צריך לחפש לפני שאני כותב, שוב סליחה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. החלפתי השבוע את FIREWALL שלי ל ZONEALARM מומלצת... או שעדיף להתקין משהו אחר ...?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  13. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הדגם מפורט בתיאור, ראוטר נחמד ביותר, אבל הסתבכתי עם ההגדרות של הפיירוול. הבעיות: 1. הרבה דפים לא עולים 2. הגלישה איטית להחריד 3. לפעמים יש התנתקויות לא מוסברות. הבעיות נפתרות אם מבטלים את הפיירוול, אבל אני כמובן מעדיף לעבוד איתו. הבעיה היא, שאין לי מושג איך להגדיר אותו שיעבוד כמו שצריך. בחוברת אין פירוט להגדרות שלו, הדבר היחיד שכן הצלחתי לעשות הוא לפתוח שני פורטים שהייתי צריך. אז מי שמכיר את הראוטר ויכול לעזור לי עם ההגדרות אני מאוד אודה לו. אם זה משנה, אני מחובר דרך אקטקום בחבילה של 1.5M, מודם סמסונג כחול. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by e-d-a,

היי היום חידשתי סופית את החיבור שלי לאינטרנט וזאת החבילה שסגרתי: 59.95 ש"ח לחודש לברק 013 לחבילה של 2.5 מגה ו278 ק"ב העלאה, חצי שנה התחייבות. 40 ש"ח 3 חודש ראשונים ו80 ש"ח 9 חודש נוספים, ל2.5 מגה ו250 ק"ב העלאה, שנה התחייבות. נראה לי סביר אני לא צריך יותר מ2.5 הייתי חודש עם 5 וסתם אין לי צורך בזה... כמה אתם משלמים? אצלי מי? ואיזה חבילה?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by אלפקה סורית,

אם אתם מגיבים גם, אז תרשמו אם אתם מרוצים מהתשתית, איך השירות, האם יש ניתוקים או בעיות, וכו'...

17. שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש לי בעיית איטיות חמורה ברגע שאני מחובר עם הנתב. אני מחובר דרך HOT + בזק בינלאומי ללא חייגן. ראשית כל אני מחובר דרך כבל לחייגן אז בטוח לא מדובר בבעיות קליטה. איך אני חווה את האיטיות? קודם כל בהרגשה בגלישה (אבל פה אני לא יודע את מי להאשים, את הראוטר או החברות), ואז בעצם רציתי לראות אם יש הבדל במהירויות ההורדה למשל, ואז שמתי לב לדבר הבא: כשאני מחובר ישירות עם הכבל למחשב ואני עושה בדיקת מהירות של בזק בינלאומי - אני מוריד יציב על 312KBps כמו שצריך. ברגע שאני מחובר דרך הנתב (כל שאר המחשבים מכובים) ואני מוריד את אותו קובץ בדיקה - המהירות שלי נעה על 280~ מטפסת ל-300 ונופלת שוב.. אני כבר משתגע. כשהבלאגן התחיל חשבתי שזו הגרסה, הורדתי את החדשה ביותר - …

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by itzik_y21,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בתוכנת שיתוף הקבצים אימיול, לכל שרת שאליו אני מנסה להתחבר הסרבר "מת" ככה שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה הורדתי שרתים ושום דבר לא עזר אני מחובר לאינטרנט דרך מחשב שני בבית בחיבור של רכזת FSW 0810 מלבד זה לא צוין שם חברה על הרכזת ונאמר לי שזה הגורם לתקלה יש אפשרות לפתור איכשהו את הבעיה? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  19. אני מנוי לבזק הספקית שלי היא נטויזן. יש לי ראוטר RTA-300 מחברת אסקי שנקנה ע"י דיל של נטויזן בשיתוף פעולה עם חברת "נטלינק" שבקישורי הפורום. בשמן האחרון, משהו כמו חודש, כל המחשבי בבית (3 במספר) סובלים מניתוקים מעצבנים מהאינרנט כל 5 דקות. הבעיה היא כללית, בכל המחשבים והניתוקים מתבצעים בו זמנית. עוד נתון מעניין הוא שהפעלתי את האימיול אז בסטטיסטיקה ראיתי שתוך כל זמן קצוב וקבוע יש ניתוק. זאת אומרת שהזמן בין ניתוק לניתוק הוא שווה. שהאינטרנט עובד הוא מקרטע מאוד, זה מרגיש כאילו יש לנו חיבור 0.5 למרות שיש לנו 1.5. מורידים בקצבים של 50+- שלפני זה הורדתי באיזה 190. אם למישהו ממכם יש איזה רעיון, קצה חוט שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה אשמח שתרשמו אותו... אני אפנה בקרוב לחברת נטלינק לעזר…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by someone,

יש לי נתב של TP-LINK, TL-WR541G, ומן חיבור כזה שמתחבר לUSB במחשב השני שבעצם מחבר את המחשב השני לנתב הזה ויוצר את הרשת.. הבעייה היא, שהאינטרנט באמת עובד בין השניים, אבל אני לא מצליח להקים רשת של שיתוף קבצים ומדפסות.. ניסיתי את האשף של חלונות וזה עדיין לא עובד. מחשב אחד הוא ויסטה ואחד XP. מישהו יודע מה לעשות?..

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. אם אני רוצה לשלוח ל50 כתובות את אותה תמונה בGMAIL איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by b-a,

נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. Started by p_q,

אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by idan1836,

שאני רוצה למחוק את ההיסטורי במחשב כלומר בדפדפן אז הוא נמחק אבל, אם למשל מקישים אות מסויימת בשורת הכתובות אז הוא מראה את כל האתרים שתחילים באות הזו - כלומר הוא לא ממש מחק את ההיסטורי, אז מה עושים?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. Started by Jenia24,

אוקיי אני מעוניין ברשת אלחוטית בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שבשביל שזה יתבצע אני צריך לקנות ראוטר אל חוטי ומתאם שיקלוט את הגלים. אז אני מעוניין בהמלצה לראוטר אל חוטי והמתאם. עדיפות לחנויות פנדס , קייאספי , אייבורי. לא ממש יכול לתת תקציב מוגדר אבל עדיפות לכמה שיותר זול אני מחפש משהו בסיסי ולא מסובך והמרחק הוא לא גדול החדרים סמוכים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים