רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ביתי של אדימקס של 54 מגה ובגלל שיש לי קומות בבית אני חושב להוסיף AP של 3COM של 108 מגה אחרי שאני יתקין אותו.. אניב אמת יגלוש ב108 בWIRELESS ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת עם אינטרנט, אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי. יש לי ADSL אבל המודם שלי הוא בחיבור usb ולא חיבור רשת. האם יש איזה נתב מומלץ שמתפקד גם כמודם ויתאים לחיבור שני המחשבים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם אני לוקח סים עם נתב נייד יהיה לי פינג נורמלי למשחקים או שיהיה לי פינג גבוה אם יש למישהו כאן ניסיון עם זה אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד ולפי מה שהחנות מחשבים אמרו לי לא צריך להתקין דרייברים כי זה מחשב נייד וזה לא מזהה לי את האינטרנט האלחוטי שלי השאלה שלי זה איך אפשר להגדיר את הרשת במחשב הנייד מבלי דרייבר ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
נשרף לי הראוטר הישן שלי אחרי שעבד כחמש שנים ברציפות אז ככה, הבנתי שבשביל נתבים מתקן N החדש זה אומר שאני אצטרך לקנות כרטיסי רשת אל חוטיים תואמי תקן N מה שמייקר לי את כל העסק אז החלטתי פשוט לקנות אחד מתקן G וזהו זה, הבעיה שאני לא מבין מי מה מו אני מחפש נתב שאפשר למצוא בחנויות שקרובות אליי,ולכן המלצות על נתבים של D LINK וכד' שאני מתקשה למצוא לא יעזרו לי כלל החנויות שאני מתכונן לקנות מהם (וכן אני יודע שהם חרא וזבל אבל לא אכפת לי) www.ksp.co.il או www.ivory.co.il אני צריך נתב כמה שיותר חזק בשביל שישדר למחשבים בקומה העליונה של הבית (קירות בטון), כמה שיותר פונקציות ואפשרויות לקנפג את כל מה שהולך ברשת שלו, ושיהיה סטנד-אלון, כאילו לבד בלי להתחבר למודם נפרד ממנו, אלא שיהיה רק הוא. …
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
1 מגה UPLOAD ו2 מגה DOWNLOAD בברק אומרים שאני משלם להם 290 שקל בחודש והם מעבירים את הכסף לHOT ככה שאני צריך לשלם רק להם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי ראוטר אלחוטי של סמסונג ואני רוצהלקבוע סיסמא על מנת שהשכנים שלי לא יוכלול להתחבר לראוטר שלי איך אנ יעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם! אני זקוק לייעוץ והמלצה לראוטר + כ.רשת המצב כזה שיש לי בחדר 1 מודם של בזק + מתאם שיחות של בזק בינלאומי ושאליו אני רוצה לחבר ראוטר...... ראיתי בזאפ כל מיני דגמים למשל של TP-LINK בסביבות 150 שקל! החדר השני באותה קומה ללא ממד ויש ביניהם כ 8 מטר רווח ביניהם....... מה דעתכם על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279 חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים אקראיים ועוצמת קליטה יחסית טובה....ויעבוד טוב עם המתאם שיחות.....
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד שולחני ואני צריך להעביר שירים וקבצי וורד בנפח של 1GB. איך אני יכול לעשות זאת עם כבלים, איזה כבלים יעשו את העבודה והאם צריך תוכנה? בתודה מראש...........קובי
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אשתי נוסעת ללונדון בשבוע הבא, כרגע אני צריך ראוטר וחשבתי שאולי היא תביא לי אשמח לקבל המלצה לראוטר עד סכום של של 150 יורו חשוב לי לציין שהבית גדול ובעל 2 קומות וכיום יש לנו ראוטר של tp-link שלא עונה לצרכים והקליטה שלו על הפנים בחדרים המרוחקים בקומה העליונה (ניסיתי לשחק עם המיקומים אבל זה לא עזר) לכן רצוי ראוטר עם אנטנות חיצוניות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של Cnet: Conexant ADSL 4 Port Router לא מצאתי שום מדריך איך לפתוח בו פורטים, אז רשמתי את כתובת המחשב המקומי שלי והגעתי לעמוד שמבקש שם וסיסמא, קראתי באיזה פורום מהן הגדרות הDefult (המשתמש+סיסמא) וזה לא עובד. ישנה איזושהי דרך כדי לדעת את שם המשתמש והסיסמא או לשחזר אותם איכשהו? (חשבתי להתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב שהתקינו לי את הרשת ולשאול אבל אני לא בטוח אם זה מה שכדאי לעשות). תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה דחופה ביותר אשמח אם תוכלו לעזור יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS בקומה 2 עכשיו השידור שלו נפסק בתחילתבקומה 1 מה שאני רוצה לעשות זה להביא עוד לראוטר של לינק' אלחוטי ושהוא ימשיך את האות (accses point אם אני לא טועה)של הראשון וככה היה לי קום קליטה בקומה הראשונה ****בלתי אפשרי להעביר חוט מקומה לקומה*** צריך להיות אלחוטי אך אני עושה את זה??. תודה אשמח אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
ציינו בפני כי ברוב הנתבים לא ניתן לעבוד באופן סימולטני גם בפרוטוקול N וגם בG וגם בB. א.האם הדבר נכון ? ב.איך אפשר לדעת אילו נתבים תומכים בשימוש מקביל בכמה פרוטוקולים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למה אני צריך כרטיס רשת? ומה אני יכול לעשות איתו? יש לי: Fast Ethener PCI Adapter 10/100 Mbps
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי ידידה טוב שהיה לה בעיות של קליטה בחדר שלה ! ... בקיצור היא החליטה שהיא הולכת לקנות EDIMAX MIMO אחר המלצה שלי על הנתב הזה ... בקיצור אחרי חיבור מהיר למחשב אנחנו בודקים קליטה וכלום בדיוק אותו הדבר אות חלש מאוד ... בדיוק כמו בנתב הקודם :\ ... משהו יכול לומר לי מה לא עשינו בסדר ... :\ כי זה נראה לי מוזר ...
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת של cannon דגם pixma mp250 בעלת חיבור USB ... אני רוצה לקנות אנטנה שהראוטר יקלוט את המדפסת ואז היא תהיה שיתופית לכל המחשבים. השאלה אם אפשר ? ואיפה קונים ?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
טוב היום קיבליתי מודם אלחוטי SIEMENS SL2-141 ומתאם ROTAL WLAN -DRUC-U3 ואני עשתי לפי משרשום שבספרן של בזק ואני לא מצליח להתחבר למחשב שני אבל אני מצליח להתחבר לשכמנה שלי והחדר שלי נימצא בממד
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לגרום ל Linksys wrt54gl(ver1.1) להיות Repeater לרשת עם הצפנת WPA2 ENTRPRISE ביינתים בלי הצלחה כי TOMATO, DD_WRT ועוד פירמוואר שניסתי לא תומכים בהצפנה הנחוצה. DDWRT מאפשר להתחבר לנתב המקורי רק בWPA2 PERSONAL רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון עם הפירמווארס הללו ומה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום אני צריך ראוטר חזק לגיימרים וחשוב מאוד שלא יהיו פינגים וניתוקים וכל מיני בעיות מומלץ שיהיה קל בהגדרות כי אני לא מבין בראוטרים אבל אני יודע שצריך לפתוח פורטים ועוד דברים
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום. ביום/יומיים האחרונים אני חווה packet loss של כ 30% מכיווני (018) לכיוון בזב"ל. האם עוד מישהו חווה את הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום היום בא אליי חבר עם המחשב שלו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים שלנו (2 משחבים) אחד לשני לצורך משחקי רשת מה עלייו לעשות חוץ מלחבר את הכבל?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום אני נתקל בדבר מוזר..תמיד שאני פותח את האתר אני שומע ברקע סרטונים ברקע שפועלים למרות שלא הפעלתי כלום. אני מדגיש רק שומע לא רואה. ותמיד זה אותו סרטון שאני שומע ברקע. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, איך הופכים את הסמארטבוקס של אורנג' לנקודת גישה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. איך אני מחבר מודם שהוא גם ראוטר למתג כדי ששתי המחשבים יהיו מחוברים ברשת ומחוברים לאנטרנט. סליחה על הבורות בתקשורת. תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-