רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר בעיות שהיו לי במשחקי רשת של לאגים מטורפים כל כמה דקות עשיתי בדיקה לראוטר. המחשב שלי היה מחובר לראוטר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת תקן G ללא MIMO. חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל עבד חלק, ואז חיברתי את המחשב לראוטר בכבל וגם הכל רץ חלק (למזלי) אז רציתי לשאול איך אני אסדר את הבעיה הזו? בקרוב אני אקבל לפטופ עם תקן N שיוכל להתחבר לראוטר. עד אז רציתי לשאול אם בשביל לתקן את הבעיה הזו אני צריך לקנות כרטיס רשת חדש בתקן N? וגם עם MIMO? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הציעו לי ראוטר אלחוטי של טראדנט כולל כרטיס PCI עם אנטנה. זה יחדור דרך הקירות של הממ"ד? המחשב השני הוא קיר ליד הממ"ד.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בראוטר אלחוטי שתומך בתקן 802.11g עם 4 יציאות LAN רגילות (1Gb/s) ויציאות USB 2.0 לצורך שיתוף מדפסת, סורק וכדומה ברשת דרך הראוטר. מישהו מכיר ראוטר כזה?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לקנפג כל ראוטר אלחוטי לעבוד כ-Access Point אלחוטי? בהתחשב בכך שזוהי תכונה נדרשת, איזה ראוטר + כרטיס רשת (למחשב נייח, כך שאפשר PCI) אלחוטיים מומלץ לרכוש עבור חיבור בכבלים ללא חייגן? תקציב: עד 400 ש"ח סה"כ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר תמיד למודם (כבלים) ולמחשב נייח. אבל רק במקרים מסוימים ארצה שהוא גם ישדר באלחוט. אני מנסה להימנע משימוש בשידור אלחוטי כשלא צריך אותו (רוב הזמן). האם ניתוק האנטנות מהראוטר בהכרח אומר שאין שידור ? האם יש ראוטר שניתן לשלוט על השידור במתג או בתוכנה (ללא צורך בניתוק אנטנות) ?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם יש לכם נסיון מעשי בשיפור קליטה מראוטר אלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנות שיתוף ,תקציב עד 500~. תודה.
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג DLINK DIR 615 והוא פשוט מסרב לחייג לספק, מה אני עושה בנידון? הגדרות מחדש לא עזר, ריסט לא עזר... הוא אצלי ככה כבר כמה חודשים טובים אבל לא היה לי זמן לטפל בתקלה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה קראתי לפני שכתבתי פה תהודעה שלי את כל הת'רדים ואני חייב תשובה...... יש לי ראוטר אלחוטי של חברת MSI כן משהו לא מוכר אבל וואלה עושה תעבודה באמת.... דגם:rg60g ומודם ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ עכשיו הראוטר כמובן מחובר למודם.....אך שאלה שלי היא כזאת.... לפני שהיה לי תראוטר..הפכתי את המודם ראוטר לראוטר....ז"א שיתוף קין שני מחשבים ע"י הכרטיסי הרשת וגם עשיתי לו חיבור אוטומאטי לאינטרנט עכשיו כשקיבלתי תראוטר MSI לא ידעתי מה לעשות...שאת החיבור לאינטרנט יעשה המודם או הראוטר?? עכשיו למה אני שואל את זה....כי בראוטר אני לא מצליח לפתוח פורטים מה שכן אפשר לעשות במודם של בזק...וזה כאילו משנה מאיזה מכשיר אני עושה את החיבור לאינטרנט או שלא?(מה שנראה לי שלא)...כאילו אני צריך…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם של כבלים והדרישה היחידה היא שלא יתנתק! לא אכפת לי הכיסוי שלו (כי זה שטח כיסוי קטן) ולא תקן N, רק שלא יתנתק לי ולא אצטרך לתחזק אותו. היה לי עד עכשיו Linksys WRT54GL שהיה מעולה אבל עכשיו אני צריך להחליף אותו ורציתי להשקיע סכום נמוך יותר - עד 200 ש"ח. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, התקינו לי היום בבית חיבור לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי, בקצב של 12MBps. הרשת מחוברת למחשב הראשי בחיבור ללא חייגן, רק עם כבל רשת. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם וממנו אוכל לקבל אינטרנט במחשב נייד נוסף בבית. השאלה שלי היא: 1. האם יש דגם או חברה מועדפת של ראוטר שמתאים למודם של הוט? 2. האם לאחר שאחבר את הראוטר אקבל במחשב הנייד את אותה מהירות גלישה כמו במחשב הניייח? תודה לכל העונים, אבישי
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הייתי מאד רוצה להוציא 300 פלוס מינוס. N טובים של לינקסיס מאד יקרים ולכן חשבתי על G. במקרה הזה יש 2 אופציות: WRT54GL ב 375 או WRT54G2 ב 310. אופציה נוספת עליה המליצו לי היא 3Com 3CRWER100-75 ב 239. מה הייתם ממליצים? אני רואה המלצות מדי פעם על EDIMAX, D-LINK וכד', האם הם ברמה של לינקסיס? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי עבור מחשב נייד שקניתי כרטיס הרשת שלי: Intel© Centrino© Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0 מה שאני צריך מהנתב: אפשרות ניתוק קלה [רוב הזמן אין לי צורך בקרינה מבמכשיר ] מחיר טוב פשטות הפעלה+התחברות אפשרות לשלוח הדפסות מהנייד למדפסת ברשת אלחוטי. יתכן ובהמשך אזדקק לחיבור רשת אלחוטי למחשב נוסף
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי איך פותחים פורטים של ראוטר השם של הראוטר זה broadband firewall router quick installation guide [בעע אני חושב .. כי אחי קנה] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, בית 4 חדרים ללא ממד. מקבל מהירות נמוכה בחדר סביבות 7-10 מגה (הנתב בסלון) ניסיתי לשחק בהגדרות של הנתב (לשנות תדרים וכו...) לא עזר. כרטיס הרשת שלי בנייד intel 3160 יש נתב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נכון להיום יש לי רשת חוטית רגילה בין שני מחשבים ויחד איתה שיתוף אינטרנט. כל פעם שאחד המחשבים נכבה הרשת נופלת ויחד איתה האינטרנט במחשב המשני. ניסיתי כל סוג הגדרות אפשרי וזה לא פתר את הבעיה. החלטתי לקנות ראוטר ובעזרתו לנתב את האינטרנט לכל אחד מהמחשבים בנפרד. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח. יש עדיפות לאלחוטי אבל לא חובה. איך הראוטר הזה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 כמובן שאם יש פתרון אחר במחיר זול יותר משמעותית (אפילו לא אלחוטי) שיגרום לכך שפשוט האינטרנט לא יהיה תלוי באחד המחשבים תציעו גם אותו.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חלש ביותר ואני מחפש ראוטר חזק יותר על איזה ראוטר אתם ממליצים לי בסכום של 500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למקם את הראוטר שלי בארון התקשורת. יש לי שם נקודת חשמל, אבל לא נקודת בזק. איך אני מחבר את הראוטר לקו הבזק? בתמונה מה שרואים זה כבל של קו טלפון פתוח (האדום-ירוק) וברקע את הלוח KRONE. יש לי טיפה רקע בעבודה עם תקשורת בעזרת מדריכים, יש לי מלחץ KRONE. בעיקר מה שאני זקוק פה זה להסבר מדויק מה לחבר ולאיפה. תודה מראש למסייעים! https://drive.google.com/file/d/1EVavmPNaBXzC4rATDFv5qlQdpwb7mDvy/view?usp=sharing
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אנו גרים בבית עם 4 קומות. הראוטר נמצא בקומה מספר 3. בקומה מספר 3 אין מחשבים (אזור המטבח והסלון). קומה מספר 1 וקומה מספר 2 מקבלים את האות דרך ריפיטר (כך קוראים לזה?) של Edimax. המהירות לא טובה! קומה מספר 4 גם היא מקבלת את האות מריפיטר נוסף (זהה). המהירות שם מספקת (בסך הכל גולש שם אייפד אחד). לגבי קומה 1 ו-2 (המשתמשים העיקריים, ושם יש 4 מחשבים ניידים, ותעבורת אייפונים תדירה גם כן) - האם יש דרך להתמודד עם הבעיה? מה עושים בד"כ במצבים כאלה? אני הדיוט בתחום, ולפני שאני מתקשר לחברת האינטרנט שלי ומבקש שיפתחו עוד נקודה (ז"א - ממש עוד קו אינטרנט קומפלט), רציתי להתייעף כאן. המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בראוטר פשוט קטן וזול מישהו יכול להמליץ לי על משהו בסיסי אני אחבר אליו לפעמים 2 פלאפונים אולי 3 או 4 לדברים בסיסיים כמו ווטאפ ופייסבוק וגלישה בסיסית ראיתי את זה TP-Link TL-WR541G (נכנסתי לזאפ ועשיתי חיפוש של כל הראוטרים מהזול עד ההכי יקר) מה אתם אומרים עליו ?...הוא עולה בסביבות ה 50 ש"ח נ.ב חשוב לי שיתמוך בחייגן אוטומטי...שהחיבור יהיה קבוע .. (הכוונה לחיבור ללא חייגן) הספק זה נטווישן והתשתית של הוט וחשוב שיהיה יציב
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי ראוטר DSL-G256DG DLINK שיש לו אפשרות חיבור HDD ע"י USB ושיתוף ברשת. אממה - בזק אומרים שהשירות עולה כסף (10 שח לחודש כמדומני) ואני לא רוצה לשלם להם ... יש אפשרות לפתוח את האופציה הזו בראוטר לבד ? (בתפריט של USB בראוטר הרשימה ריקה ואין שום אפשרות קנפוג) בתודה גד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ישן של בזק דגם DSL-6740U v.H1. השאלה היא האם אני יכול להגדיר אותו ללא חיבור מודם. אלא רק לצורך תקשורת אינטרנט אלחוטית. (הארכת טווח אם איני טועה, או נקודת גישה ) יש לי "נקודת שקע רשת קווית" בחדר המחוברת באמצעות כבל תקשורת דרך סוויץ המחובר לנתב הראשי בדירה (אין לי גישה פיזית אליו). האם ניתן לחבר את הראוטר לשקע הרשת הנ"ל ולקבל גישה לאינטרנט באמצעות WIFI? כלומר שהמחשב שלי הנייח יהיה מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר. באופן שיאפשר לגלוש באינטרנט באמצעות WIFI בטלפונים הניידים או במחשב נייד. אודה על הסבר/ הדרכה אם הדבר אפשרי או שעליי לרכוש התקן אחר כדי להוציא אות wifi מנקודת הרשת הקווית הפעילה הקיימת.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מה המשמעות של נורית מס' 4 בראוטר הנ"ל. אני שואל מכיוון שהנורית (לד, כמובן) משנה לפעמים את צבעה מצהוב לכתום ולהפך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
- 1 follower
-