רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחי קנה ראוטר WRT160N. בערך פעם ביום, הוא משתגע ומתרגם DNS בצורה שגויה. הוא יכול להפנות לגוגל במקום ל-YNET, לאתר לא ידוע במקום ZAP, אבל בעיקר הוא משבש את פייסבוק. אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל וחיבור מחדש הבעיה נפתרת ליום. יש מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר שבוע איטיות בגלישה ובמשחקי רשת הפינגים גבוהים מאוד ואי אפשר לשחק, ממש בלתי נסבל, אני רק יציין שבעיות הן רק שאני גולש באתרים מחו"ל וכשאני משחק במשחקי רשת אבל מתחבר לשרתים בחו"ל. נ.ב כבר דיברתי עם ערוצי זהב, ועם בזק בינלאומי, והחיבור שלי אצלם נמצא תקין, הם אמרו שאולי יש אצלהם בעייה והם עדיין לא זיהו אותה. לעוד מישהו אולי יש את הבעייה הזאת? *מה זה הכנסתי תמונה והתמונה שמוצגת כאן היא בכלל לא מה שאני הכנסת.. ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב נכנס מחשב נוסף לבית וברצוני להפוך ת'רשת הקיימת לאלחוטית : ), אף פעם לא התעמקתי בנושא ולכן אין לי שמץ של ממש אז יש לי שאלה - אני מחפש ראוטר לרשת אלחוטית ביתית שיהיה אמין, ובעל יכולת קליטה ושידור למרחק יחסית ארוך וגם דרך קומות (2 קומות) וגם אם אני אשב לי בגינה מחוץ לבית - אוכל להיות מחובר באותה איכות שהייתי מחובר אילו ישבתי עם הראוטר בייד... ללא ניתוקים וכדומה... רצוי שיהיה מחברה אמינה עם התקנה ידידותית, מאובטח ולא ייקר במיוחד - עד 500 שקל ככה, אם אפשר פחות - מה טוב (אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם ראוטר שכזה זה יהיה אחלה..). וזהו בגדול.. תודה : )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת ואלחוטית. המחשב הסלוני שלי (WINDOWS 7 64BIT) מחובר לרשת עם מתאם אלחוטי (WIRELESS N) וגולש דרך חיבור VPN של 12VPN (דרך תוכנה של 12VPN). אני מעוניין לחבר את ה-XBOX 360 SLIM (בעל חיבור WIRELESS N וחוטי) שיושב בחדר אחר למחשב כך שיגלוש דרך ה-VPN (כרגע ה-XBOX מחובר אלחוטית לרשת). האם אני חייב לבצע את זה דרך חיבור חוטי למחשב באמצעות כבל CROSSOVER או שיש אפשרות אחרת? הראוטר (DLINK DIR615) אינו יושב ליד המחשב הסלוני אם זה מעניין משהו.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה עושים? הורדתי את ה-NETLIMITER והגבלתי את מהירות ההעלאה כדי שהדברים באימיול ירדו מהר יותר אבל זה לא עוזר
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
פתחתי חשבון ב NO-IP, פתחתי פורט 80, הגדרתי DNS והכל עם התוכנה שלהם במחשב (שמרעננת את האייפי שמקבל המחשב ומעדכנת אותו לכתובת שיצרתי דרך NO-IP). עכשיו אני רוצה לחבר ממיר חיצוני (של מערכת סולארית) ישירות לראוטר, משמע התוכנה של הDNS לא רלוונטית פה כי זה לא מחשב. אני יכול להשתמש בכתובת NO-IP שיצרתי כדי להתחבר לאיי-פי שנותן הראוטר (איי פי משתנה כמובן בכל הפעלה מחדש) ע"י הגדרה כלשהי במאפיינים של הראוטר? אשמח לתשובות, הראוטר שלי D-Link 2760U תודה.
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
עקרונית, אם אני לא טועה, אני מקבל מהספק שלי מהירות של 5 מגה הורדה, ו-0.5 מגה העלאה. אבל, השבוע שפתחתי פורט בראוטר שמתי לב למשהו מאוד מעניין, איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים: ולמי שלא הבין, הייתכן שיש לי 6 מגה הורדה ו-640 קילו העלאה ?????????????????????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדסקטופ מחובר למודם בUSB הלפטופ מחובר למודם בRJ זה בכוונה ככה כי ככה אין תלות של אחד בשני אני לא צריך WIFI הדסקטופ והלפטופ על שולחן ולא זזים. המודם הוא מוטורלה אפשר בעזרתו? חשבתי אוולי על רשת USB?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי רשת עם ראוטר אלחוטי ויש עוד רשת שנקרה ל X גם עם ראוטר אלחוטי אך ניתן ליראות מה ה IP של המחשב ברשת השניה )
-
- 13 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שכשהמחשב נדלק הוא יתחבר עצמאית לאינטרנט? דרך חייגן רגיל של win תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לראוטר משולב אלחוטי וחוטי שיחוברו אליו 3 מחשבים נייחים ו2 ניידים. שווה כבר לקחת משהו בתקן N או להסתפק בG? האם יש יותר קרינה בתקן N או שאין קשר? עד כמה הקרינה חזקה ביחס לפלאפון? זה בשביל בית רגיל 4 חדרים. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בהגדרת הרשת הביתית שלי. עד לא מזמן אני ואחיי היינו מחוברים ברשת ביתית ע"י רכזת, כאשר כולם היו מחוברים אליה כלקוחות ואני הייתי מחובר ישירות למודם וסיפקתי להם את האינטרנט והכל עבד יפה. לא מזמן עברתי לחדר הנמצא מחוץ לבית ועל מנת לפתור את בעיית החיבור לרכזת קנינו כבל של 40 מ' CAT5E וחיברנו לאותו סלוט ברכזת שהיה מחובר בו המחשב שלי פעם. בהתחלה הופתענו לראות כי המחשב לא מזהה כבל מחובר ונלחצנו מאוד, אך לאחר כמה משחקים פשוטים אותרה הבעיה והכבל חובר. אך הרשת, אשר עבדה לפניכן לא חזרה לעבוד והחלטתי להגדיר את הרשת מחדש, אך ללא הצלחה ואף השתמשתי במדריך אשר באתר, אשר לא נשא פרי גם הוא. בסופו של דבר נותרתי עם התקלה חסר אונים. אני מצליח לראות את המחשבים של אחיי ב"מיקומי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במתג ספציפי הזה בגלל שהוא מאפשר QOS . אני במחשב אחד ישר לי קליינט טורנט ובשאר מחשבים אני מריץ סרטים STREAMING דרך קודי לצורך העניין , ואני עושה QOS - תעדוף לפורטים , בעצם פורט של טורנט הכי נמוך ושאר הפורטים של המחשבים הכי גבוהה , אז אני מקבל 2 ציפורים במכה - מצד אחד הטורנט יוריד מהר רק עם באפר של DELAY מסוים והקודי ירוץ חלק בשאר המחשבים כי PACKETS מתועדפים ראשונים ? הערה : או מכוון שPACKETS מתועדפים בסדר נמוך של הטורנט זה משפיע באופן ישיר על מהירות של הטורנט גם שהיא מוגדרת מבחינת מהירות UNLIMITED ? קישור למתג : http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-SG108-1000Mbps-Desktop-Gigabit/dp/B00A121WN6/ref=sr_1_22?s=pc&ie=UTF8&qid=1448271475&sr=1-22&k…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://img154.echo.cx/my.php?image=bs5tl.png
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים פורט TCP אשר פתוח תמיד. גם אם אני מאחורי ראוטר וללא הפניית פורטים. קחו לדוגמא את ICQ, הרי בשביל לקבל הודעות אני צריך להאזין לפורט מסוים, לא? אז איך זה שבכל מחשב ICQ יודע לקבל הודעות בלי קשר לצורת החיבור או להפניות פורטים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג NETHEAR אלחוטי וחוטי ...הוא מחובר למחשב שלי חוטי ולמחשב נוסף בצורה אל חוטית ...המודם שלי מחובר אליו עם חיגן מובנה בתוך הראוטר לאינטרנט...מה שקורה הוא שיש לי חוץ מהlocal aarea connection דבר נוסף שנראה כמעיין חייגן נוסף שפשוט מקושר כל הזמן...שנקרא התקשרות אינטרנט- שער אינטרנט...עכשיו בתקופות שהייתי לוחץ לו disable היו לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ושניסיתי למצוא מה בעצם קורה הסתבר לי שבעצם החיגן הזה והחיגן של האינטרנט שנמצא בתוך הראוטר מעיין נלחמים מי יחייג וזה גורם לניתוקים..אז שאלה ראשונה האם אני צודק שאלה נוספת מה זה בעצם החיגן הזה? ועוד דבר האם החייגן הזה יוצר מצב שהמחשב הנוסף המחובר משתמש דרכי באינטרנט ולא ישר דרך הראוטר כמו שאמור להיות...אגב יש לי ווינ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? אני רוצה המלצה למודם שיחליף את ה- HOTBOX המזעזע של HOT. אני צריך מודם כבלים שיכול להגיע ל- "מאה מגה" ויותר. יש המלצות? מישהו כבר ביצע החלפה?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל רשת מהחדר שלי אל הסלון, אני כבר מצאתי את הדרך הכי טובה ויעילה כיצד למתוח אותו, אבל יש לי רק בעיה אחת קטנה. אני צריך להעביר אותו דרך קיר של בערך 15 ס"מ. עכשיו אני לא רוצה לקדוח חור ענק כדי שהראש RJ45 יוכל לעבור אלא חור מספיק גדול עבור הכבל בלבד. השאלה שלי היא: אני אצטרך לחתוך את הכבל, להעביר אותו דרך החור בקיר שאני אכין. לאחר מכן אני אצטרך לחבר את הראש חזרה. עכשיו ברור לי שאני יכול לקנות את הכלי הזה שיכול לחבר ראשים לכבל רשת, אבל חוץ מהפעם הזאת אני לא חושב שאצטרך אותו יותר, להוציא עליו 100ש"ח לא כ"כ בא לי. האם אני אוכל להלחים את כל החוטים חזרה ללא איבוד יותר מידי גדול באיכות הכבל (במידה וההלחמה תיהיה טובה וכל חוט יהיה מבודד טוב)? או שעדיף דרך אחרת שעדיי…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מתאם חשמל על מנת לקלוט את האינטרנט בקומה למטה בצורה טובה יותר. המכשירים שאני צריך לחבר אל המתאם למטה הם -PS3 ולטלויזיות LG (כך אני גם חוסך קניית דונגל מיוחד בשביל לקלוט אינטרנט בטלויזיה). חשבתי לקחת את המתאם הזה מבזק: http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/home-plug.aspx יעלה לי 10 שקל בחודש. הוא נחשב איכותי או זבל? כמו כן איך אני יכול לבדוק אם החשמל אצלנו הוא תלת פאזי?
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זה כבר היום השני שבו הביטרונט שלי עובד לאט מאוד. חצי מהטורנטים לא מצליחים להתחבר לטראקר, והחצי השני מוריד לאט מאוד (פחות מ20 קילובייט סה"כ, כשאני בחבילה של 2 וחצי מגה). באורח פלא, אתמול בלילה המהירויות היו נורמליות, אבל עכשיו הביטורנט שוב איטי. אני מוריד מטורנטליץ' ולא מסתם טראקר ככה שזה נראה לי לא הגיוני שחצי מהטורנטים לא יצליחו להתחבר. לעוד מישהו זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח , אם מישהו יוכל לתת לי הסברים מתומצתים (כמה שורות) לגבי כל אחד מהמושגים ברשתות : 1. DNS 2. Broadcast 3. NAT 4. DHCP 5. DMZ 6. ipconfig. תודה רבה מראש! **עריכה: אין צורך הסתדרתי בסוף
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-