רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך שפו{http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0} והבעיה שיש לי עכשיו היא: ישלי מחשב אחד שיש בו 2 כרטיסי רשת והוא השרת. ויש לי עוד מחשב אחד שהוא הלקוח {אורח} שיש בו כרטיס רשת אחד עכשיו ..... שתי המחשבים מחוברים ככה: מהמחשב שיש 2 כרטסי רשת מאחד יוצא למודם {ADSL] ומהכרטיס השני יוצא למחשב השני בכבל רשת !!!!!מוצלב!!!! CROSS עכשיו הבעיה היא עשיתי הכול לפי המדריך שלמעלה בנעוץ {ICS}... ועכשיו שאני מתחבר מהשרת הכול עובד טוב מתחבר יפה אבל שאני הולך למחשב של האורח {לקוח} שזה המחשב של אחותי אז אני ניכנס לדפדפן והוא ניכנס לגוגל ולנענע יםה אבל ישלי כל הזמן רשום למעלה לא מקוון ועם רוצים לעבור בין אתרים אז הוא רושם 2 אפשרויות או עבוד במצב לא מכוון או התחבר כא…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הנתב הידוע edimax 6524 עם יכולת שידור תקן N איתו רכשתי כרתיס אלחוטי של אותה חברה עכשיו.. כאשר אני מחובר לרשת שלי ואני שם את העכבר עם הסימן של שני המחשבים ליד השעון.. רשום לי שם: 130 MBPS מהירות מקושר עוצמת אות טוב מאוד זה תקין שזה רושם 130? זה לא אמור להיות 300? הנתב עצמו מוגדר לעבוד עם תקני N+G+B יחד גם הכרטיס עצמו מוגדר כך.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
בעיה שאני טרוד בה כבר הרבה זמן: יש לי מחשב בבית שמחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB. המחשב השני מחובר גם הוא לאינטרנט דרך כבל רשת (אדום כזה) דרך חור בקיר שמקשר בין שני החדרים. חשוב לציין שאין לי ראוטר! ואם המחשב בחדר הראשון מנותק מהאינטרנט, אי אפשר לגלוש באינטרנט במחשב השני. (יש לי משהו מעין שיתוף חייגן/אינטרנט) באימיול במחשב הראשון אני מקבל ID גבוה, ואילו באימיול במחשב השני אני מקבל ID נמוך! (גם במקרה שהאימיול לא מחובר במחשב הראשון). מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה, על מנת שיהיה לי ID גבוה גם במחשב השני? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חיבור ADSL במהירות של 750 . החיבור הוא באמצעות מודם אזטק של בזק וראוטר של לינקסיס. כאשר אני מבצע הורדה מהאינטרנט, לאחר כ- 30 דקות של הורדה רציפה, האינטרנט מתנתק ולא ניתן לגלוש עד אשר מאתחלים את המודם והראוטר (ניתוק חשמל). בעיה זו התחילה לפני כ- 4 ימים. בדקו מול ספק האינטרנט וכלום. בבזק ביצעו אתי איתחול פנימי למודם וגם לא עזר. למישהו יש רעיון ? ** בנוסף אני שוקל להחליף את הראוטר באחד שמשולב באלחוטי+חוטי.. יש למישהו המלצות ? כי אני במרחק הליכה מבאג..
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקשורת האלחוטית במחשב נייד-טושיבה- Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/g/n) - Tecra M9 פשוט עובדת על אותות מאוד נמוכים ככה שאי אפשר לגלוש במחשב.. בבית מחובר כמובן ראוטר.. חשוב להזכיר שלפני המחשב Tecra M9 היה מחשב נייד אחר של טושיבה שדווקא כן עבד יפה מול אותו ראוטר. עודכן הדרייבר המתאים לכרטיס האלחוטי והבעיה לא נפתרה, לצורך בדיקה לקחו את המחשב לאינטרנט קפה כלשהו והגלישה הייתה טובה מאוד . בקיצור.. מה שלא מובן זה למה בבית האלחוטי במחשב החדש לא עובד כמו שצריך ? ? ? ?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עדכון! לא משנה פתרתי את הבעיה. פשוט התקנתי מחדש והגדרתי כתובת רשת פנימית שונה מזאת של המודם שלי ועכשיו הכל עובד חלק פשוט תענוג. את הסמוט'וול התקנתי על P3-933MHz מואט ל-400MHz. (זה P3 ES, אז הוא עובד כרגע על 3x133MHz ) 192MB RAM, שני כ.רשת, כ.מסך עתיק של MATROX וHD של Western Digital 4.3GB שאני חייב להשתיק או שאני אשתגע בקרוב, אבל אני מבסוט שזה עובד. פשוט חזק ומומלץ! שלום. אני החלטתי להפוך מחשב ישן לראוטר ולחבר אותו למודם שלי. התקנתי בו Smoothwall. הראוטר מצליח להתחבר לספק וחלק קטן מאתרים עולים, ואפילו AIM, ICQ וYAHOO. אבל MIRC וMSN לא עובד, ופתחתי עבורם פורטים, חלק גדול מאתרים גם כן לא עובד. נראה לי קצת מוזר שבחיבור עם חייגן הכל עובד תקין ובחיבור דרך הראוטר חל…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ברשות אחד מבני המשפחה שלי , מחשב ניד שמותקן עלין WIN98 חיפשתי כרטיס אלחוטי USB או PCIMA במפרט של הכרטיסים מופיע שצריך לפחות WIN 98 SE האם הדרייברים לאלחוטי נוספו רק ב- SE או שאפשר למצוא כרטיס אלחוטי שיתמוך ב- 98 שאינו SE אם אין ברירה ניאלץ להתקין מחדש , להערכתי המחשב לא יסחוב XP ( מדובר על פנטיום 2) תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייח אחד המחובר לאינטרנט ע"י ראוטר-דרך ה-LAN. קניתי לנייח כרטיס רשת אלחוטי של NETGEER במטרה לחבר בינו לבין הלפטופ שלי. ניסיתי להגדיר דרך המדריך ליצירת ICS אך כאשר אני מסמן V ב-אפשר למחשבים אחרים להתחבר דרך מחשב זה,המערכת נותנת לי את ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service ומשם אני לא מצליח להמשיך הלאה. למישהו יש פיתרון,ניסיתי כבר 20 מדריכים שנמצאו ברשת ולא הצלחתי. תודה. נ.ב. רשום לבטל את הפיירוול של WIN אך המערכת לא נותנת לי להיכנס להגדרות של הפיירוול-מוזר...אולי זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
בין מחשב נייד למחשב נישא, השיתוף באינטרנט הוא אלחוטי, אך אין לי שיתוף קבצים מלא, אני יכול רק לקרוא קבצים מהמחשב הנייד אצל הבייתי, אבל לא מהביתי אצל הנישא. הוא רושם לי במחשב הנישא שאין לי גישה למחשב הביתי, אין לי חומת אש ולפי מה שאני יודע הפעלתי SHARING. יש אפשרות לתת גישה ספציפית? מה יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלוםאשמח אם תעזרו, זו אמורה להיות בעיה די פשוטה... קניתי לפטופ, ומכיוון שאני נע ונד בין 2 בתים, הגדרתי לו חייגן עבור בית אחד, שם הכל סבבה, אולם, בבית השני.... יש לי בבית השני ראוטר, של אדימקס, המחבר 3 מחשבים. הוצאתי את הכבל רשת מאחד מהם והכנסתי אותו למחשב הנייד. בדקתי כי יש תקשורת בין הראוטר והנייד, ויש. אין בעיה. נתתי לנייד כתובת תקינה בהגדרות TCPIP וגם כגייטווי את הIP של הראוטר עכשיו שאני מנסה לפתוח דפדפן הוא פותח לי את החייגן. לדעתי אני פשוט צריך להגדיר למחשב ל"חפש" אינטרנט דרך הכרטיס רשת... אבל אני לא זוכר איך עושים את זה... אשמח לעזרה, תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של Cnet: Conexant ADSL 4 Port Router לא מצאתי שום מדריך איך לפתוח בו פורטים, אז רשמתי את כתובת המחשב המקומי שלי והגעתי לעמוד שמבקש שם וסיסמא, קראתי באיזה פורום מהן הגדרות הDefult (המשתמש+סיסמא) וזה לא עובד. ישנה איזושהי דרך כדי לדעת את שם המשתמש והסיסמא או לשחזר אותם איכשהו? (חשבתי להתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב שהתקינו לי את הרשת ולשאול אבל אני לא בטוח אם זה מה שכדאי לעשות). תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש את עזרתכם בחיפוש נתב משולב מודם ברצוני לחבר קווית את המחשב הנייח ושתהיה רשת אלחוטית בשביל הנייד אני גולש במהירות 4M בבזק בינלאומי הנייד בעל כרטיס תומך N הנתב יהיה בחדר ממ"ד חברים המליצו לי על חברת LINKSYS אך לא מצאתי כזה משולב מודם שתומך ב- N מבחינת תקציב 500 שקלים פחות או יותר כמובן גמיש העיקר שתהיה תמורה הולמת ! תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד. הנייח מחובר במודם כבלים והייתי רוצה גישה לאינטרנט גם בנייד (אלחוטית) עכשיו, השאלה היא אם אני מחבר כרטיס רשת אלחוטי PCI ובנייד כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA, האם זה יעבוד? ז"א האם אוכל לגלוש באינטרנט בנייד או שצריך נתב בצד של הנייח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מכיוון שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים מתוסכלים בקשר לרשת האלחוטית של הנתב הנ"ל רציתי לשאול אתכם האנשים בפורום שיש ברשותם את הנתב הזה האם גם לכם יש בעיות והאם אלה בעיות שניתנות לסידור על ידי שינוי בהגדרות והורדת עידכונים. בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין רשת עם ראוטר לבין רשת שאני פשוט מחבר כרטיס רשת אל כרטיס רשת אחר? רציתי גם לדעת האם הראוטרים האלה באים עם כרטיס רשת אלחוטי? אם לא מאיפה אני קונה כמה הם עולים ואיך אני יודע שהם מתאימים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום! רציתי לשאול שאלה: בביהס שלנו יש אינטרנט אלחוטי והוא פעל, אבל אחרי שראו שכולם משחקים בו,העבירו אותו למצב הרדמה(אני לא יודע את המונח המדויק). כשאני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד שלי האינטרנט מראה שהוא פועל והכל(יש קווים של קליטה), אבל כשאתה מנסה להתחבר אז האינטרנט לא פועל. יש דרך לעקוף את זה או שלא? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהמחשב הישן שלי יוכל גם להנות מהאינטרנט בבית, יש לי HUB כבלים והכל, אבל תכלס אין לי מושג מה עושים תעזרו לי! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK AIRPLUS DWL G510 . הוא שירת אותי נאמנה במשך כ3 חודשים יחד עם ראוטר של D-LINK ובזמן האחרון המחשב שאליו מחובר כרטיס הרשת פשוט מפעיל את עצמו מחדש אקראית, זה יכול להיות בהפעלה עצמה, כמה דקות אחרי שהוא נדלק או אחרי שמצחברים לאינטרנט. הגורם הוא כרטיס הרשת, כי כשאני מוציא אותו הבעיות נפתרות. למישהו מוכרת התקלה? יש למישהו פתרונות? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אשתי התקשרה אלי ואמרה האינטרנט מחובר אבל לא עובד. אז הלכתי מקרוב עד רחוק. קודם כל אתר 014 - עבד, וואלה עבד, אבל כל מה שבחוץ כמו youtube לא עבד. מעניין מה נפל הכבל או הDNS. יקח לי איזה שעה או יותר להגיע הביתה אז תעדכנו בנתיים. בעבודה זה עובד - בדקתי כשחזרתי הביצה שיחקתי קצת עם הגדרות הwireless ופתאום האנטי וירוס אומר שהוא סים לעדכן. כנראה איזה התעללות במחשב הנייד המסכן שלה (1000HE ) שעבד באותו זמן על סוללה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-