רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
השיט הרגיל...אז ככה תנסו לעקוב יש לי את המודם הנ"ל רציתי חייגן כזה שמתחבר אוטומטי אז עדכנתי לו גרסא (שימו לב שהוא לא משמש כראוטר בשלב זה של הסיפור,אני עדיין עם חייגן רגיל והכל.) בקיצור..אני בא להפעיל את תוכנה ה DC++,בקושי פועלת. לא מורידה לא מוצאת קבצים לא כלום. ניסיתי לכבות את הפיירוול של ה"ראוטר" למרות שהוא במצב מודם בכלל. לא עזר! אז אמרתי נשתמש בו בתור ראוטר...וזה מה שעשיתי. קינפגתי אותו כמו שצריך בדיוק לפי הספר,פתחתי את כל הפורטים הקיימים החל מ 1 ועד ל 65535. (שימו לב,אני עובד עם פיירוול חיצוני של McAfee. טוב,התוכנות עכשיו עובדות מצויין. גם האמיול וגם ה DC++ רק מה..הרצתי בדיקת אבטחה און ליין באתר של SYGATE ומה מסתבר? כללל הפורטים חשופים! למרות הפירוול.. מתחנן חברים תע…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה יש ברשותי נתב של Linksys wrt54gs V7 עליו מותקנת קושחה של DDWRT ועד לפני כמה ימים לא היו לי בעיות איתו. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שאחריה הראטור הפסיק לתת לי חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז אין שום בעייה אני גולש והכל עובד נהדר, אבל אם אני מחבר לראוטר אז אין לי חיבור. לא משנה מה ניסיתי עדיין אין לי חיבור לאינטרנט, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ללא חייגן כי אי אפשר להגדיר חייגן עם הראטור הזה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית מחוברים הראשון ראשי לאינטרנט השני עם כבל מוצלב שאלה איך אני מגדיר את המחשב השלישי יש לי את כל הכבלים הדרושים למשימה ואם אפשר בכלל להוסיף עוד מחשב חיברתי את כל כרטיסי הרשת ואת כל הכבלים מוצלבים כמובן בבקשה עזרה תודה .
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחובר דרך ADSL 2.5MB של אינטרנט זהב, עם כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11g תוצרת אדימקס, מודם רשת רגיל של בזק מדגם ROTAL - RTA1320a, וראוטר אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. רוב הזמן האינטרנט טס והכוונה בהכל - גלישה, יוטיוב, הורדות, שיתוף קבצים, וכו'. אבל פעם בכמה שעות העסק מתחיל לזחול והוא נשאר כזה עד שמנתקים את הראוטר+מודם מהחשמל (לכמה דקות) ומחזירים, או אז המהירות חוזרת למוטב. התחברתי לרשת של השכנים כדי לוודא שהתקלה לא טמונה במחשב שלי ואכן המהירות דרכם גבוהה מאוד אפילו בהתחשב בקליטה הגרועה. האם ייתכן שספק האינטרנט "מסנן" אותי לאחר מספר שעות של גלישה? או שהמודם/ראוטר מתחממים יתר על המידה עם הזמן? (נגעתי במודם והוא באמת די רותח) אני די אובד עצות כאן ואשמח אם מישהו יו…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר של edimax - BR6204wg ואני רוצה פקודה שמכבה אותו או משהו כזה אני מכיר מישהו שרושם ב run > cmd > telnet IP *IP = הIP שלו ( ה IP Default Gateway ) ואז זה מחבר את הראוטר מחדש ובעצם עושה שהIP ישתנה בראוטר שלי הפקודה הזאת לא עובדת, יש פקודה או דרך כלשהי אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מתכוון להביא לי בקרוב מחו"ל מחשב נייד של חברת DELL דגם XPS M1210. בבחירת הרכיבים יש אפשרות לקחת כרטיס רשת Dell 1505 Wireless-N שמספק פרוטוקול N בגרסת ה-Draft. האם ידוע למישהו אם יהיה אפשר לשדרג את הכרטיס לגרסה הסופית של N לכשהיא תצא?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מאז ששמתי ראוטר (שלשום) האינטרנט שלי עושה בעיות מציקות לבזק ולספק אין מושג מה לעשות בכל מקרה שמתי לב שאני יכול לשחק CS שעתיים ברצף והכל בסדר רק אני מדליק דפדפן או פיירפוקס תוך 5 דקות האינטרנט נהרס או שסתם לא מתחבר לאתרים או שממש הראוטר מהבהב באדום שאין לינק יש לי ראוטר של אסוס 604G ווינדוס שלא עודכן כבר איזה כמה שנים מ2004 ככה אולי חסר לי משהו שבגללו הדפדפן עושה את הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון במה מדובר זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לעלות סרט של 1.4 ג'יגה לLETITBIT.NET דרף הדפדפן ניסיתי גם דרך אקספלורר וגם דרך פייר פוקס וכל פעם הוא פשות עוצר אחרי כמה זמן ומפסיק לעלות. יש להם גם דרך לעלות דרך FTP אבל אני לא מצליח להיכנס לעף אחד מהשרתים שלהם. הינה מה שהם כותבים עם כל הכתובות HOST http://letitbit.net/ftp/ftp_account.php למישהו יש תוכנה לעלות לאתר הזה כי עם תוכנה אני מצליח לעלות ל RAPID בלי בעיות אבל יש שם הגבלה ל 200 מגה ?מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בשיתוף תיקיות של וינדוס (sharing) דרך האינטרנט ניסיתי להגדיר תיקייה אצלי כמשותפת אבל לא הצלחתי לגשת אל המחשב שלי ממחשב אחר. (סגרתי את הפיירוול) ועוד שאלה.. איפה ההרשאות שיתוף ב XP.. אני יודע איפה הם ב 2000 אבל שינו את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום , אני ואחי מחוברים דרך DI-604 לאינטרנט , והוא התחיל בזמן האחרון להשתמש בתוכנות כמו eMule וFlashget או במילים אחרות - התחיל לקרוע את האינטרנט (1.5MB) , וככה אצלי דברים לא זזים...... אז , אני רוצה להגביל את המהירויות הורדה\שליחה שלו . ראיתי שיש באתר תוכנה בשם Bandwidth Controller , אז היא נחמדה... אבל הוא מחק אותה. אני רוצה תוכנה עם שם מוזר שהוא לא יגלה שמותקנת אצלו במחשב...או - הגבלה מהראוטר (אבל כמו שאני רואה אין אופציה כזאת גם לא ב-firmware החדש ביותר). אז..אני ישמח לקצת עזרה או רעיונות..תודה רבה ! נ.ב. הנתב אצלי בחדר...ואת הסיסמא אליו רק אני יודע . חשבתי על האפשרות של לנתק אותו לגמרי מהנתב ברגע שהוא מגזים עם המהירויות..אבל...הוא יבכה להורים :-\
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ראיתי שמדברים על זה הרבה פה. עד היום לא ממש הייתי צריך אתר פרטי אבל בגלל הבעיות עם P2P שהתחילו עכשיו בברק אין לי ברירה אלה לנסות שרתים פרטיים ולקוות לטוב. ההעלה אצלי עדיין מתפקדת (ביינתיים) אבל ההורדה שלי תקועה על 20 (במקרה הטוב) ויש לי עוד 11 חודשים של התחייבות
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום,חבר של אבא שלי מביא ראוטר כדי שלי ולאח שלי יהיה אינטרנט, עכשיו יש לי כמה שאלות : 1.אם המחשב שלי מכובה האינטרנט אצלו יעבוד?ואם שלו מכובה שלי יעבוד? 2.שאני משחק במשחק רשת והוא גולש באינטרנט / מוריד משהו באותו זמן זה יעשה לי פינגים ולאגים תקיעות? 3.זה אמור להאט את האינטרנט שלי או משהו ? רוחב פס או משהו כזה? תודה לכל העונה.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר איך אני מגדיר את התוכנה סבבהדיסי במצב פעיל עם הראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני שבועיים התקנתי את הראוטר החדש של בזק (d-link2760U) אך המהירות בהעברת קבצים ברשת הביתית איטית מאוד אלחוטי - מגה לשניה חוטי- 11 מגה לשניה בערך מה עושים? איך מטפלים בבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הרשת הבייתית שלי. אני הגדרתי רשת בייתית בין שני מחשבים אחד vista והשני windows pro כאשר ה windows pro מכיל שני כרטיסי רשת אחד לחיבור לאינטרנט והשני למחשב של ה vista. אני הגרתי את הרשת הכל עובד מצויין עד שאחד המחשבים עושה restart מסיבה כלשהי. ואז אני חייב להגיד מחדש את הרשת כי אחרת ה vista לא מזהה את האינטרנט. אני מתחבר דרך כבלים ללא חייגן. למישהו יש פיתרון כדי שאני לא אצטרך כל פעם להגיד את הרשת מחדש? תודה זאב
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הקמתי אתמול בבית רשת פשוטה בין 2 מחשבים, אחד מארח עם XP PRO והשני לקוח עם HOME. בהתחלה לא הייתה בעיה בחיבור לאינטרנט אצל הלקוח, ולא הייתי צריך להגדיר כלום- אבל השיתוף קבצים לא עבד. הרצתי את האשף ליצירת רשת במחשב המארח ואז הכנסתי את הדיסקט גם ללקוח והרצתי. עכשיו השיתוף קבצים עובד אבל השיתוף אינטרנט לא, ובמאפיינים של הכרטיס רשת בלקוח כתוב שהמחשב לא קיבל כתובת ברשת מה שיכול לגרום לביטול אפשרויות כמו גלישה באינטרנט. בדקתי ועושה רושם שההגדרות הן נכונות. עכשיו גם הדליי כשהווינדוס עולה הוא גדול מאוד, הבנתי שזה בגלל שהוא מחפש חיבורי רשת. בקיצור אני חושב שהאשף הזה דפק לי את ההגדרות, איך אני מתקן את המצב? (לא יצרתי נקודה לסיסטם רסטור) ניסיתי גם ללכת לפי המדריך בראש העמוד פה,וז…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מכשיר PS3. אני ב012, חבילת גיימרים, 2.5 מגה, 250 אפלואד. תשתית של HOT, כבלים. כאשר אני מנסה להתחבר למשחקים מסויים אני לא מצליח להתחבר, וחלקם אני כן מצליח להתחבר. עכשיו, בדקתי את הנושא והמון אנשים אומרים שאני צריך לעבור לבזק, אז זהו שלא. בדקתי עוד וגיליתי כמה אנשים שהם ב-012 והכל עובד להם כמו שצריך. עשיתי חבילת גימרים אתמול בתקווה שזה יסדר משהו, אבל הכל נשאר אותו חרטא. הPS3 עדיין עושה בעיות בחיבור. לקחתי את הPS3 שלי לפני כמה חודשים לחבר שהוא בחיבור של 014, בזק בינלאומי. חיברתי את הPS3, והופ, הכל עובד בלי שום בעיות, חזרתי לבית שלי, חיברתי, ושוב הבעיות קיימות. הגעתי למסקנה שמעבר ל-014 יסדר את העניין. בדקתי ומצאתי שאני מחוייב ל012 עד לפבואר, ככה שאני לא יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי חיבור של 2 מחשבים ב ICS לאינטרנט דרך מודם ADSL. אך לא הצלחתי לחברם ברשת שיתוף קבצים. שניהם מוגדרים לאותה קבוצה: WORKGROUP. עברתי על המדריכים פה ללא תוצאות של ממש. במחשב הראשי (דרכו מתחבר המחשב השני לאינטרנט) תחת WORKGROUP מופיע רק המחשב הראשי. במחשב השני תחת WORKGROUP לא מופיע כלום. בנוסף אני משתמש ב SYGATE FIREWALL , למחשבים יש IP המוגדר ידנית ל -192.168.0.1 ו 192.168.0.2 - כל התעבורה מכל הסוגים מוגדרת כאפשרית בין 2 ה IP האלה בFIREWALL. פינג בין המחשבים תקין. מיואש - :-[ חוץ מזה שמתי לב שהרבה מחשבים מבחוץ מנסים להתקשר כל הזמן ל IPNAT.SYS - אשר אני חייב להפעילו ע"מ לאפשר ICS וחיבור של המחשב השני לאינטרנט - האם זו בעיה? שאלה אחרונה: הלוח אם במחשב הראשי הינו DFI LANP…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-