עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. Started by -LosNir-,

היי אני פרסמתי לפני כמה ימים ב eBay שאני מוכר switch, ואני ממש נואש ואין שום bids :-[. יש לי הרגשה כבדה מאוד שאני מוכר במחיר גבוהה מדי.. אז ככה, כמה אתם חושבים ש switch של Trendnet דגם TE100-S5P שווה? (ביחס לארה"ב!)

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by idanohh,

או קיי אז ככה יש לי 2 כ.רשת אלחוטיים ללא ראוטר האם אני יכול ליצור שיתוף חיבור לאינטרנט דרך הרשת הרגילה שיעבור באלחוטי למחשב השני ? ככה מה שעשיתי עד עכשיו זה להגדיר חייגן מהחלק הזה אין לי מושג איך אני מגדיר שהשיתוף יחול גם על המחשב השני הלכתי לפי המדריך זה פשוט לא אותו דבר שמגדירים רשת אלחוטית... וגם אצלי יש בעיה משום שבשביל להגדיר חייגן יש להגדיר איי פי מדובר באלקטל הום הישן עם ה 5 נורות ( לא משודרג לפרו) 10.200.1.1 ו SUBNET 255.0.0.0 אז מה זה אומר מה אני מגדיר במחשב של הלקוח בשביל שהוא יזהה את האינטרנט ובכלל איך עושים שיתוף קבצים אלחוטי ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אחי בראוטר....... יהיה לנו אינטרנט מגה וחצי עכשיו השאלה היא...... אם שנינו מחוברים באותו זמן ומורידים באותו זמן שנינו נוריד על המהירות המקסימלית או שהיא תתחלק בנינו?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by amir69,

החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by nnfyrbsnss,

כמו שאמרתי בדיון הקודם שלי פה, הPS3 שלי מחובר ישירות למודם עם MPLS, הספקית היא בב"ל והספקית תשתית היא הוט. (5Mb/512Kb) בימים האחרונים כשהורדתי דמואים ודברים אחרים מהPSN STORE כל הורדה היתה ממש איטית, כ11-10 שניות לMB אחד (אין אפשרות לראות את קצב ההתקדמות בKBים), ומשחק מסוים ברשת (LBP) איטי בצורה מחרידה, לאגים מכל עבר, לעומת זאת היום בבוקר כשבדקתי את העניין, הכל היה בסדר, הורדתי כ5MB תוך קצת פחות מ8 שניות, משחקי אונליין עבדו מעולה. אז השאלה שלי היא: האם בזק מעצבת את התעבורה בשעות עומס או שפשוט מאוד במשך כל היום יש עומס ורק בבוקר אפשר להשתמש באינטרנט כמו שצריך? עד שבוע שעבר, כשהייתי מחובר לנטוויז'ן כל הורדה שלי מהPSN STORE היתה מורידה בקצב מעולה במשך כל היום, משחקי אונליין …

7. Started by orzilca,

אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. רשת אלחוטית זה כאב ראש S: קניתי אתמול ראוטר של Level one במקום ה edimax שלי שהלך לעולמו. חיברתי, הגדרתי, אחותי ואני מחוברים יופי לאינטרנט (היא- בכבל. אני- בכרטיס WiFi, גם של Level .one אבל אבוי, המחשב של אח שלי, בעל כרטיס של Edimax, מסרב להתחבר לאינטרנט. -לרשת הוא כן מתחבר, ויש גם מעל 85% קליטה (Signal quality- יושב על 99-100 אחוז קבוע, ככה שקליטה זו לא הבעיה) זה נותן לי את הסימן של ה 2 מחשבים עם הסימן קריאה במשולש הצהוב (Missing connectivity) למישהו יש רעיונות איך לטפל במטרד הזה? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. ??? על איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים עליה? ואם תתנו קישור להורדה אני אשמח וזה יעזור לי... תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  11. Started by iakovl,

לא בטוח אם זה לגמרי מתאים לפורום הזה, במידה ולא, תעבירו בבקשה יש לי בעיה אני מחובר ב1.5M דרך הכבלים עם מודם TERAYON שמחובר בUSB מדי פעם הוא מעצבן אותי ומתנתק הנה מה שיש לו

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by TheReaper,

טוב ניסיתי גוגל אבל כל הפרוקסים שאני מוצא לא עובדים או איטיים מדי אני מחפש אחד בארה"ב ועדיף אחד במהירות נורמלית

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסוג National Semiconductor Corp. DP83815/816 10/100 MacPhyter PCI Adapter חשבתי שיש לי איתו בעיה אז התקנתי אותו מחדש. לאחר ההתקנה נעלם לי כל מה שהיה לי ב- Network Connections. כולל ה- Local Area Connnection. אבל הפלא ופלא האינטרנט עובד! אזי הבעיה ככל הנראה מהווינדוס. מה עושים חברים? אני ממש אודה למישהו שיעזור לי 1 על 1 במסנג'ר. nir@gdolim.net בכל אופן אשמח לכל עזרה שהיא. תודה!

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by fitch,

שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. יש לי מודם אלקטל שחור חיצוני 510. כדי להמנע משימוש בחייגן, הפכתי אותו לנתב. כעת אני רוצה להחזירו למודם, הכיצד ? רוב תודות !

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by abarbotel,

היי יש לי מודם של בדק מחובר דרך בזק אלחוטי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי וכאשר אני בא להסיר אותו זה מראה שזה מסיר אבל הוא עדיין נשאר בהוספה והסרה ולא באמת מסיר אותו למה זה? חוץ מזה התקנתי כרטיס רשת אחר אבל בחיבורי הרשת הוא מופיע עם איקס אדום עליו ולא מציג את הרשתות האלחוטיות שמסביב מה יכולה להיות הבעיה? למרות שהסרתי אותו והתקנתי שוב וגם איפסתי תמודם/ראוטר כמה פעמים.. ובכלל מה גורם לאיקס אדום על רשת אלחוטית

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by amir85,

עשיתי טעות גדולה וכשעברנו דירה החלטתי לשדרג את המודם SAMSUNG הגרוטאה שהיה לי למודם/נתב אלחוטי חדש בחינם עד אז אמרתי להם כל הזמן לא כי לא הייתי צריך אבל עכשיו היה לי מקום לשימוש באלחוט. קיצר מאז יש לי רק בעיות, בהתחלה היו לי בעיות ניתוקים ולאחר שהתקשרתי עליהם הם כל הזמן טענו שיש בעיה אצלם במרכזת ושהם עובדים על זה וזה יסתדר מעצמו תוך כמה שעות, שטויות פשוט לא היה להם פתרון והם ניסו לנפנף אותי ... הפתרון היה בנתב שפשוט התחמם יתר עח המידה, וכשהרמתי אותי קצת שיהיה איורור קצת יותר טוב מתחת בעיות של חודש נפתרו מיד. אבל עדין אני מרגיש שיש בעייה של איטיות בעיקר בזמן שלא רק אני גולש בבית או כשהטורנט מפגיז (לא בעיה של רוחב פס) לדעתי זאת בעיה של מודם/נתב זול ומכיוון שאני יודע שלא יחלי…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. שלו יש לי רשת עם כבר רשת מוצלב בלבד. עכשיו לפני כמה זמן הייתי יכול להדפיס ובזמן האחרון כשאני מנשא להדפיס(מהמחשב שלא מחובר למדפסת באופן ישיר) הוא לא נותן לי הוא לא מזהה את המדפסת(כמובן שהמחשב השני עובד). דרך המחשב השני אפשר להדפיס. מה הבעיה שפתאום זה קראה אני חייב לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  22. אני רוצה לשלם תשלום לחברה אחת הכולל את התשתית וספקית... האם קיימת חברה כזאת? HOT היא כזאת?כי אם כן גם לטלפון וכבלים אני אוכל לרכוש מהם... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…

24. שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by maitay,

מישהו יכול לעזור לי אני צריך SELF TEST מעודכן מישהו יודע מאיפה להוריד

• 4 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים