רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברשותי שני מחשבים המחוברים ע"י ראוטר. באחד מהם צורב DVD המוגדר כמשותף, וניתן לגשת אליו מהמחשב השני. יש אפשרות להגדיר אותו בתכנת נרו כך שניתן יהיה לצרוב דרך המחשב השני ( הכוונה לשים דיסק בצורב, לגשת למחשב השני ולנהל את פעולת הצריבה ממנו ) ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הייי אני מעוניין בהקמת רשת אלוטית, יש לי שלושה כרטיסי רשת ותכננתי לחבר אותם בAD-HOC.. רציתי לדעת האם יש חסרונות מסוג זה לעומט ראוטר? עדיף למכור את אחד הכרטיסים ולקנות ראוטר במקום? ועוד שאלה, הכרטיס רשת שלי מסוגל לדמות AP האם עדיף להתשמש באופציה זו או בAD-HOC? תודה..
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין כעת מתאם voip ,המתאם הוא handytone-486 שכולל נתב בסיסי בתוכו, אבל אני רוצה שלמרות שהוא יהיה מחובר למודם ואז אני יוכל לחבר איליו טלפון, אבל שלא יוכלו להתחבר לאינטרנט מהמחשב אלא עם סיסמא [לפחות שמשמש מסוים בwindows לא יוכל להתחבר {עם סיסמא אין לי בעיה שהוא יוכל}]אצין שיש לי שני מחשבים 1 עם xp והשיני עם 98 אך אני לא מחבר אף פעם את שניהם ביחד לאינטרנט אלא פעם את זה ופעם את השיני ולכן אני צריך את ההגנה הזו בשנהם, מטרתי היא שהילדים שלי לא יוכלו לגלוש באינטרנט ולכן חשוב לי שלא יוכלו לפרוץ את ההגנה אך ילדי הם לא מומחים מאוד גדולים למחשבים וגם אין להם חברים מומחים לכן צריך הגנה סבירה אבל במידה מספקת
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ראיתי שמדברים על זה הרבה פה. עד היום לא ממש הייתי צריך אתר פרטי אבל בגלל הבעיות עם P2P שהתחילו עכשיו בברק אין לי ברירה אלה לנסות שרתים פרטיים ולקוות לטוב. ההעלה אצלי עדיין מתפקדת (ביינתיים) אבל ההורדה שלי תקועה על 20 (במקרה הטוב) ויש לי עוד 11 חודשים של התחייבות
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחובר דרך ADSL 2.5MB של אינטרנט זהב, עם כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11g תוצרת אדימקס, מודם רשת רגיל של בזק מדגם ROTAL - RTA1320a, וראוטר אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. רוב הזמן האינטרנט טס והכוונה בהכל - גלישה, יוטיוב, הורדות, שיתוף קבצים, וכו'. אבל פעם בכמה שעות העסק מתחיל לזחול והוא נשאר כזה עד שמנתקים את הראוטר+מודם מהחשמל (לכמה דקות) ומחזירים, או אז המהירות חוזרת למוטב. התחברתי לרשת של השכנים כדי לוודא שהתקלה לא טמונה במחשב שלי ואכן המהירות דרכם גבוהה מאוד אפילו בהתחשב בקליטה הגרועה. האם ייתכן שספק האינטרנט "מסנן" אותי לאחר מספר שעות של גלישה? או שהמודם/ראוטר מתחממים יתר על המידה עם הזמן? (נגעתי במודם והוא באמת די רותח) אני די אובד עצות כאן ואשמח אם מישהו יו…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, ועכשיו נשאר לקנות כרטיס רשת. אני לא מעוניין ברשת אלחוטית בבית, לכן אני צריך כרטיס רשת רגיל, פשוט. איו לי מושג מה לקחת. האם זה משנה איזה אני אקח? PCI, או USB? הכי פשוט או משהו יותר יקר מ-50ש"ח? איזה חברה? האם הכרטיס רשת הפשוט הזה יספיק? EN9130TXL RealTek http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221040 תודה מראש!! נ.ב. מדובר על מעבד Q6600 ולוח אם של Gigabyte P35-DS3L. אם זה משנה...
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
באיזו דרך שמעון מישראל יכול להיכנס לאתר http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP ולשטות בו כך שיחשוב ששמעון מישראל הוא בעצם ג'ייסון מלוס אנג'לס כך שיוכל ללחוץ על Watch now בלי בעיות מיותרות..
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לא מזמן עברתי לדירה חדשה שבה כבר הוכנו בחדרים נקודות רשת ביתית. חיברתי באמצעות כבל רשת 2 מחשבים בחדרים שונים לנקודה בקיר וניסיתי להקים רשת באמצעות האשף של ווינדוס XP. למרות זאת, אני מקבל הודעה בשני המחשבים "כבל רשת מנותק". למישהו יש מושג מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעייה כזו בבית יש לי רואטר והכל עובד כמו שצריך עכשיו אני אצל חבר ואני מוצא פה רשת ואני מגיע לאיכול קליטה טובה הוא מוצא את הרשת ומתחבר אליה למקומי בלבד ולא נותן לי גישה לאינטרנט יש לי ווינדווס ויסטה אם זה עוזר?? למה הוא לא מתחבר לי לאינטרנט עצמו והוא רק מתחבר לרשת?!?! יש לציין שבעבר התחברתי לרשת זו תודה רן
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הי, בעיה מאוד מאוד טורדנית, בראוטר Intellinet שיש לי ,כל ניסיון לפתוח פורטים כלשהם לא מצליח. הם מופיעים ברשימה לאחר שאני מוסיף אותם כמופנים, אבל תכלס הפורט עצמו עדיין לא פתוח. עכשיו, עקבתי אחרי המדריך ב-PW.com וזה לא הלך כ"כ, הגדרתי כתובת IP סטטית ככתוב שנדרש שם והגדרתי את הפורטים שרציתי לפתוח והניסוי הסתיים בכך שאבדה הגישה לאינטרנט עד לאתחול ההגדרות של הרשת... מה אני עושה? תודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של חברת Dlink חיברתי את כל החיבורים כמו שרשום עכשיו כאשר הוא מחובר דרך הראוטאר הוא רושם שלא ניתן לקבל כתובת IP וכאשר אני מנסה להיכנס להגדרות של הראוטר דרך הכתובת בדפדפן זה רושם לא ניתן להציג דף זה למה זה? ובלי הרואטר הוא עובד מצויין
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חיברתי נתב והגדרתי הבטחה של WPA ושאני בא למחשב הנייד הוא מזהה אותי אני כותב לו את הסיסמה והוא מנסה כל הזמן הלוך ושוב ,ACQUIRING NETWORK ADDRESS " ... שני המחשבים יחסית חדשים.. יכול להיות שאין תמיכה? מה אפשר לנסות? שאני נכנס במחשב הנייד לאפשרויות זה הכן מוגדר שם כWAP..
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד. הנייח מחובר במודם כבלים והייתי רוצה גישה לאינטרנט גם בנייד (אלחוטית) עכשיו, השאלה היא אם אני מחבר כרטיס רשת אלחוטי PCI ובנייד כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA, האם זה יעבוד? ז"א האם אוכל לגלוש באינטרנט בנייד או שצריך נתב בצד של הנייח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
עדכון! לא משנה פתרתי את הבעיה. פשוט התקנתי מחדש והגדרתי כתובת רשת פנימית שונה מזאת של המודם שלי ועכשיו הכל עובד חלק פשוט תענוג. את הסמוט'וול התקנתי על P3-933MHz מואט ל-400MHz. (זה P3 ES, אז הוא עובד כרגע על 3x133MHz ) 192MB RAM, שני כ.רשת, כ.מסך עתיק של MATROX וHD של Western Digital 4.3GB שאני חייב להשתיק או שאני אשתגע בקרוב, אבל אני מבסוט שזה עובד. פשוט חזק ומומלץ! שלום. אני החלטתי להפוך מחשב ישן לראוטר ולחבר אותו למודם שלי. התקנתי בו Smoothwall. הראוטר מצליח להתחבר לספק וחלק קטן מאתרים עולים, ואפילו AIM, ICQ וYAHOO. אבל MIRC וMSN לא עובד, ופתחתי עבורם פורטים, חלק גדול מאתרים גם כן לא עובד. נראה לי קצת מוזר שבחיבור עם חייגן הכל עובד תקין ובחיבור דרך הראוטר חל…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שעליו נמצא כל המוזיקה שלי ואני משתמש ב FOBAR2000 אבל אני מעדיף לפעמים לגלוש ממחשב נייד רציתי לדעת האם יש אפשרות שמהמחשב הנייד אני אשלוט על הנגן במחשב הנייח ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר חדש , הקודם שלי נדפק לגמרי , של DLINK דגם : DI-524... התקציב הוא 200 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. הכי חשוב שהוא יהיה הכי טוב ויציב שיכול להיות במסגרת התקציב , ושלא יהיו לו בעיות עם הוט ונטוייזן , וגם שיהיה לו תמיכה מהחברה לכל תקלה. תודה מראש נ.ב שמעתי על THOMSON כחברה טובה ... ? ולמי שצריך עוד פרטים: העכשווי קרס לי ברגע שחיברתי 3 כבלים וטיים לכל אחד מהספוטים שלו , מתחת לזה הוא עובד. ואני אפילו לא מצליח להכנס למרכז הזה שלהם... אגב אני לא ממש מבין בזה אז אם זה לא פרופרציונלי ביחס לתקציב..
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם המהירות של רשת אלחוטית תיהיה אותה מהירות כמו שאני יחבר את המחשב שלי בחיבור חוטי עם כבלים? ועל איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים? יש לי אינטרנט כבלים 1.5 ומחשב נייד של לנובו
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
פרסמתי היום מדריך מעודכן ומקיף לאבטחת רשתות ונתבים אלחוטיים. המדריך סוקר את כל מנגנוני האבטחה הקיימים בנתבים אלחוטיים וממליץ איזה מהם יש ליישם על מנת להגן בצורה טובה ויעילה על הרשת האלחוטית. http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחר עיון רב בפורום הזה ובכלל נתקלתי בלא מעט שאלות של משתמשים הזקוקים לתשובות היצרן כאשר הם נתקלים בסיטואציות שונות ומחוברים בצורות מגוונות לרשת. מאחר ורובנו נתקלים בבעיות לאחר שעות העבודה - בבית ואין מי שיתמוך בשעות אלו, החלטנו ב- D-Link ישראל, להשיק פורום חדש בעברית לכל לקוחותינו בו נוכל לשתף מנסיוננו ולתת מענה רשמי לשאלות רבות ולמנוע תסכולים רבים שיתכן ונתקלנו בהם בעבר הכניסה לפורום היא דרך האתר הישראלי הרשמי: http://www.dlink.co.il * גילוי נאות: הכותב הינו עובד D-Link * אין בהודעה זו משום המלצה או פרסומת למוצרי החברה כי אם לשתף ידע ולעזור לשאלות שונות העולות
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה Vista. לצערי גיליתי שאין באתר של Dlink דרייבר בעבור כרטיס הרשת האלחוטי שלי (לפחות לא שאני מצאתי) למערכת ההפעלה הזו. 1. ייתכן שיש דרייבר שאינו של החברה וכן יתאים לכרטיס? 2. האם דרייבר של XP יכול לעבוד? 3. במידה ואצטרך להחליף כרטיס, איזה כרטיס מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב דיי קטן וכל כרטיס יתאים מבחינת יכולת קליטה. חשוב לי שיהיה יציב בלי ניתוקים. תודה, Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. עברתי לנתב ROTAL - RTA 1025W שכמובן מחובר כל הזמן לרשת, דפדפן - 7 Internet Explorer אם אני לא נוגע בדפדפן מעל 6 דקות, כשאני מנסה להתחבר, נפתח חלון: Work Offline No connection to the Internet available click Work Offline or click Try Again לחיצה על Try Again מחברת את הרשת. זה נראה כמו Power Saving או משהו דומה. ניתקתי את כל האופציות הנל בכרטיס הרשת ובנתב. עצות מעשיות תתקבלנה בברכה. תודה. יוסי
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560543,00.html
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-