רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני מעוניין ברשת אלחוטית בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שבשביל שזה יתבצע אני צריך לקנות ראוטר אל חוטי ומתאם שיקלוט את הגלים. אז אני מעוניין בהמלצה לראוטר אל חוטי והמתאם. עדיפות לחנויות פנדס , קייאספי , אייבורי. לא ממש יכול לתת תקציב מוגדר אבל עדיפות לכמה שיותר זול אני מחפש משהו בסיסי ולא מסובך והמרחק הוא לא גדול החדרים סמוכים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL בבית. פעם היה לי מודם כחול של Samsung. כשרציתי לפצל את הרשת לכמה מחשבים, החלפתי אותו לראוטר-מודם של Edimax (את המודם של Samsung השארתי במחסן...). עכשיו אני רוצה להעביר את הרשת לפורמט אלחוטי. השאלה היא: להחזיר את המודם של Samsung ולקנות רק ראוטר אלחוטי? (אם כן, איזה?) או לקנות ראוטר-מודם אלחוטי? (האופציה העדיפה מבחינתי. אם כן, איזה?) תודה מראש נ.ב. רצוי כמה שפחות מסובך וכאבי ראש
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי! יש לי WINDOWS VISTA, ורציתי לדעת איך , לאחר שאני מתחבר לרשת אלחוטית, אני יכול לדעת מהו פרוטוקול החיבור בין המחשב שלי לרשת (A,G וכו' ). תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי ווינדוס 2000 על סרבר שמחובר לרשת של כמה מחשבים. הרמתי Active Directory והוא ה Domain Controller שלי ב Forest אחד ויחיד, כולה רשת קטנה... כמו כן פתחתי Scope שמקצה כ-50 איי פיים והדומיין שהכנסתי בהוסט זהה לדומיין של הדומיין קונטרולר. עכשיו, אם אני מבין נכון, אני צריך להכניס את המחשב לדומיין ואז הוא יקבל איי פי מתוך הסקופ, אבל זה לא קורה. אני לא מצליח לעשות את זה - הדרך היחידה שהקליינטים יכולים להיכנס לדומיין זה אם מלכתחילה אני נותן להם איי פי, ואז מכניס אותם לדומיין... וגם אז הם בכלל לא מקבלים הקצאה מהסקופ. אני לא מבין... התפיסה שלי לא נכונה? או שעשיתי משהו לא נכון? החשד שלי הוא שנתתי Domain Name שהוא מילה אחת, כלומר Home במקום home.local או home.net, זה יכול…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1.5 מגה אם נניח אני רוצה להגדיל ל 2.5 או 3 או 5 מגה מה צריך לעשות? להתקשר לספק בזק/יס ולהגיד להם שאני רוצה להגדיל את הרוחב פס? ואיך זה הולך הם באים לבית ומסדרים משהו או שזה אוטומטי דרך הטלפון? אשמח להסבר בנושא.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שרק עם ה IP שלי מתחיל ב 82 היא מתחברת לאינטרנט X: עכשיו אני צריך לעשות איזה 30 פעם ריסט לאינטרנט כדי שיצא לי איפי של 82 יש דרך לעשות שהאיפי שלי תמיד יתחיל ב 82?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני מנסה במחשבים האחרים לחפש מדפסת רשת (בהוספת מדפסת) זה פשוט לא מוצא, למרות שבחרתי את האופציה shared בהגדרות של המדפסת. האם זה נובע מכך שהמדפסת במחשב עם XP?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום מצאתי מודם אלקטל בארכיון שלי.אבל עד כמה שאני זוכר בתקופה הראשונית שלו כבר אז שנאתי חייגן והגדרתי אותו כנתב כלומר ממצב HOME למצב PRO. הייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להחזיר אותו למצב HOME מה התהליך ואיך מתקינים את הקושחה. (יש לי אותה באיזה מקום..) מה הכתובת IP שצריך להקליד על מנת להכנס לאלקטל?? זכור שיש איזה תהליך שמריצים ב RUN על מנת לעדכן או לשנות את הקושחה שלו. אשמח לעזרה בנושא. נושא נוסף אני מחפש מכשיר שבצד אחד יהיה לו כבל רשת ובצד שני אנטנה אלחוטית.עד כמה שאני יודע זה ניקרא אקסס פויינט אבל אני לא בטוח.מטרתו של המכשיר הוא המחשב שלי שמרוחק מהנתב פיזית ואין לי מקום בתוך המחשב לכרטיסב אלחוטי.אני רוצה לחבר אותו בכבל רשת רגיל והוא ימיר לי את זה לרשת האלחוטית. תוד…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תודה !!! אני אנסה את זה היום - לגבי האיטיות בסוף הסתבר שזה היה בגלל המחשב ה"שרת" היה שם משהו דפוק - אז כרגע האינטרנט על המחשב שלי עד שאני יעלה על מקור הבעיה - נראה לי שפשוט צריך לפרמט אותו כבר הוא די הרוג ושוב תודה ! 8)
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני נמצא במכללה ומנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לנו כאן. אני מתחבר ולאחר דקה או 2 החיבור מפסיק והופך להיות "מקומי בלבד" , אני מכבה את ההתקן מפעיל את המחשב מחדש וכלום לא עוזר. הדבר היחיד שעוזר זה לעשות איפוס למתאם הרשת ואז הוא מתחבר ל דקה ואז שוב מתנתק. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רן ============================================================ מצטער רשמתי את זה פה נא להעביר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. אני עובד בחברה שבא ישנם שני שרתים וכ-35 מחשבים המחוברים אליהם, אני מחפש המלצה לתוכנה אשר תוכל לתת לי בצורה גראפית את ניצול רוחב הפס ע"י המחשבים ברשת ובכך תאפשר לנו מעקב אחרי שימוש חורג ברוחב הפס, האם מישהו מכיר תוכנה כזו ? בברכה, אסף.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
כבר מעל חצי שנה שהורים שלי סובלים מבעיות ניתוקים בהוט ... גם לאחר טיפול אצל מנהל ההנדסה ומנהל רשתות והחלפת כול הקו בכול הבתים בשכונה. פניתי לפני שבוע למוקד שבשמם של ההורים שלי(שלא מוכנים לעזוב את הוט) והצגתי להם את הבעיות ניתוקים שמופיעים לי בlog וגם את כמות השגיאות אין סופית שלא תקינות בכלל בהתאם לתקן DOCSIS 3.0 אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הנתב הידוע edimax 6524 עם יכולת שידור תקן N איתו רכשתי כרתיס אלחוטי של אותה חברה עכשיו.. כאשר אני מחובר לרשת שלי ואני שם את העכבר עם הסימן של שני המחשבים ליד השעון.. רשום לי שם: 130 MBPS מהירות מקושר עוצמת אות טוב מאוד זה תקין שזה רושם 130? זה לא אמור להיות 300? הנתב עצמו מוגדר לעבוד עם תקני N+G+B יחד גם הכרטיס עצמו מוגדר כך.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
טוב אז ישלי בעיה יש מחפש אחד בקומה אחת והשני בקומה השניה מרחק משהו כמו 5 מטר בקן אלכסוני ביניהם יש לי את הרואטר הפשוט של 3COM מחפש משהו יותר אם אני אקנה את הראוטר הזה :BR6216MGוEdimax הבעיה תפתר יש לי התלבטות בין זה לזה :WRT54GLוLinkSys מה יותר טוב? והאם אני אצתרך להחליף גם את הכרטיס רשת במחשב השני? תקציב לנתב 330-350
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אודה על המלצות על תוכנות יומן אלקטרוני שניתן לשיתוף בין 5 מחשבים ברשת.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
התקשורת האלחוטית במחשב נייד-טושיבה- Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/g/n) - Tecra M9 פשוט עובדת על אותות מאוד נמוכים ככה שאי אפשר לגלוש במחשב.. בבית מחובר כמובן ראוטר.. חשוב להזכיר שלפני המחשב Tecra M9 היה מחשב נייד אחר של טושיבה שדווקא כן עבד יפה מול אותו ראוטר. עודכן הדרייבר המתאים לכרטיס האלחוטי והבעיה לא נפתרה, לצורך בדיקה לקחו את המחשב לאינטרנט קפה כלשהו והגלישה הייתה טובה מאוד . בקיצור.. מה שלא מובן זה למה בבית האלחוטי במחשב החדש לא עובד כמו שצריך ? ? ? ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה, הנה הנתונים הבסיסים של הרשת א - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ב - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ג - מחשב נייח עם 98 SE מחובר לראוטר בשיטה החוטית מכיוון שאין אפשרות של ניהול משתמשים לא הוגדרה סיסמה לADMINISTRATOR ואין אפשרות לשנות את סוג השיתוף ד - מחשב נייד עם XP HOME מחובר לראוטר בשיטה האלחוטית אין אפשרות לביטול סוג השיתוף וניהול המשתמשים ולא הוגדרה סיסמא לADMINISTRATOR ועכשיו הבעיות. מחשב א' וב' רואים אחד את השני והגישה אליהם מלאה, השיתוף תקין - כדי להכנס לאחד המחשבים יש להכניס…
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-