עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ziv_so,

אני רושם את האיי פי בדפדפן והוא אומר לי תכתוב סיסמא.... אני רושם את הסיסמא הקבועה והוא לא נותן לי... יכול להיות שהסיסמא שונתה? איך משנים חזרה? איך בודקים מה היא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר איך אני מגדיר את התוכנה סבבהדיסי במצב פעיל עם הראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by אלירז,

שלום רב! לאחרונה רכשתי מתאם מUSB לRJ45 וחיברתי אליו כונן נייד של 1TB. מה שעכשיו אני רוצה לעשות זה לקחת את הנפח אחסון הזה ולעשות שיתוף כללי באינטרנט כך שאני יוכל לגשת לכונן הזה מכל מקום שבו אהיה ולא רק מתוך הרשת הביתית שלי. לדוגמא: אני רוצה להשים על הכונן כל מיני תוכנות ולהוריד אותן מהבית של אחי. תודה רבה למי שיכול לעזור. נ.ב אם יש למישהו קישורים למאמרים או כתבות איך עושים את זה אז זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by p_q,

אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by ohadbx,

הקמתי אתמול בבית רשת פשוטה בין 2 מחשבים, אחד מארח עם XP PRO והשני לקוח עם HOME. בהתחלה לא הייתה בעיה בחיבור לאינטרנט אצל הלקוח, ולא הייתי צריך להגדיר כלום- אבל השיתוף קבצים לא עבד. הרצתי את האשף ליצירת רשת במחשב המארח ואז הכנסתי את הדיסקט גם ללקוח והרצתי. עכשיו השיתוף קבצים עובד אבל השיתוף אינטרנט לא, ובמאפיינים של הכרטיס רשת בלקוח כתוב שהמחשב לא קיבל כתובת ברשת מה שיכול לגרום לביטול אפשרויות כמו גלישה באינטרנט. בדקתי ועושה רושם שההגדרות הן נכונות. עכשיו גם הדליי כשהווינדוס עולה הוא גדול מאוד, הבנתי שזה בגלל שהוא מחפש חיבורי רשת. בקיצור אני חושב שהאשף הזה דפק לי את ההגדרות, איך אני מתקן את המצב? (לא יצרתי נקודה לסיסטם רסטור) ניסיתי גם ללכת לפי המדריך בראש העמוד פה,וז…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. ברגע שאני מתחיל לשחק במשחקי רשת, הרשת האלחוטית מתנתקת לי כל הזמן, כמו מן ריסט כזה. למה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by tavor21,

יש לי שני מחשבים בבית, אחד מהם הוא מחשב ניייד שכולל כרטיס רשת ומחשב שלי רגיל שהוא המחשב שמחובר לאינטרנט וגם בו יש כרטים רשת אני מבקש ממכם עזרה איך להתקין את הרשת צעד - צעד אם אפשר ניסתי פעם אחת ולא הצליח לי אני צריך שזה אני יוכל לגלוש בשני המחשבים ועדיף ללא קניות מיותרות [b/] בתודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרווווווווווו

9. Started by Slash87,

אז ככה, היום עברתי מהכבלים לבזק... קודם כל סתם לדעת: נראה לכם שעשיתי צעד טוב? דבר שני: איזה מודם טוב יש לבזק? לא אכפת לי שהוא יהיה גם ראוטר, אבל אם הוא לא ראוטר שיהיה לו יכולת לעבוד עם ראוטר...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. קניתי עכשיו את הראוטר EDIMAX BR-6204WG והיה לי כבר מקודם Linksys WRT54GL, הWRT מחובר למודם, איך אני מגדיר את האדימקס כAP? או הפוך, ממש לא משנה לי...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. שלום, יש לי הוטבוקס שאליו מחוברים בכבלים המחשב שלי ומתאם רשת אחד (TP-Link TL-WPA8630). המתאם רשת השני מחובר אצל אחי וממנו יש כבל למחשב שלו. כשהמחשב שלי כבוי, הפינגים שלו במשחקים כמו CS וLOL הם על 50-100. ברגע שהווינדוס במחשב שלי עולה, הפינגים שלו קופצים ל300-800. אני מניח שהמחשב שלי לוקח את כל רוחב הפס למרות שאני לא עושה כמעט כלום (רק לגלוש בכרום בלי תוספים מעלה לו את הפינגים). שני המחשבים מריצים Windows 10. האם ניתן לטפל בזה?

12. Started by Armageddon1,

יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by whodosntlikeomri,

שלום, יש לי בבית workgroup אם בערך 8-10 מחשבים יש לי מודם אלקטל משודרג וסוויטץ genesis 8 פורטים יש לי גם Dlink D524g שמשמש כסוויטץ ואקסס פוינט עכשיו יש לי בעיה מוזרה משום מה יש לי שני מחשבים שרואים רק אחד את השני ואת האינטרנט וכל השאר רואים את אצמם ואת כל השאר חוץ מהשניים.... יש להם אותו workgroup מוגדר ושמו DB מישהו יכול לעזור לי? מה לא נכון?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. Started by Vortex,

הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by ido-nava,

שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  16. יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. אהלן חבר'ה. תופעה מוזרה עוברת על המחשב שלי לאחרונה (מזה כשבוע). יש לי מודם של ECI 312+ בלי ראוטר. מהרגע שאני מתחבר לאינטרנט הכל עובד מצויין, לאחר כחצי שעה הקצב יורד ואז המחשב מתנתק (בצד הימני התחתון מופיע החיבור עם סימן קריאה שהוא לא מצליח לחדש את הIP). עד שאני לא מאתחל גם את המחשב וגם את המודם זה לא עובר. הקטע המוזר שזה קורה רק במחשב שלי. כאשר אני מחבר מחשב אחר דרך אותו החיבור, הכל עובד מצויין. חשבתי שהבעיה היא אצלי, הורדתי לחלוטין את הפיירוול ואת האנטיוירוס (COMODO וKASPERSKY) אך הבעיה המשיכה. התקנתי מחדש את הכרטיס רשת וניסיתי לעשות כל דבר אחר. דיברתי עם בזק והם שלחו אותי להחליף את המודם. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?! תודה מראש וחג שמח

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  18. כשאני פותח אצלו את הפורטיפ של האימיול הוא לא עושה לי SAVE ולכן כול פעם שאני מכבה אותו אני צריך לפתוח אותם מחדש בדקתי את הפקודות אין שם אפילו פקודה כזאת.... מה עושים

19. Started by DJPOWER,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, האינטרנט פעל ונמחקו לי הכתובות במחשב הראשי. במחשב השני הקודים הם: 192.168.0.2 255.255.255.0 192.168.0.1 192.116.202.222 192.116.202.99אני מחובר דרך אינטרנט זהב אם אפשר את הקודים של המחשב הראשי אני אשמח. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by billlgoldberg,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. מה מהירות הגלישה המדוייקת mbps בראוטרים ציבוריים חופשיים כמו בתי קפה וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by Tomerm,

ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by FARKASH7,

אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2

24. רציתי לדעת אחרי שאני נכנס לאתר דרך המספרים 192.168.... איך אני פותח פורט ?? אני לדוגמא רוצה לפתוח את הפורט של האיסיקיו ששאני יוכל לשלוח ולקבל קבצים.. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .

• 6 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים