רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני רואה הרבה איזכורים של המונח הזה במיוחד בהקשר של FIREFOX
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים, ובקרוב 3. כל אחד מהם נמצא במקום אחר בבית, חובה לציין שהבית גדול. שקלתי לעבור לאנטרנט אלחוטי, האם כדי לא לקנות מספקית אנטרנט? או לקנות באופן פרטי ולהתקין לבד. ומה היתרונות של האנטרנט האלחוטי, ומה מומלץ לקנות? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי אתמול את הVista, עכשיו יש לי עוד מחשב אם ווינדוס XP. אני מנסה לעשות בינהם רשת, אבל לא הולך! ניסיתי כול דבר, את המדריכים פה, חיפשתי בגוגל, אין אין תשובה. במחשב הלקוח יש חיבור רשת אחד, והוא רושם שהוא מקושר, אבל שמנסים להיכנס לאיטרנט אין תגובה. אצלי יש אינטרנט, והוא אפילו מראה לי את המחשב השני בשיתוף קבצים וכו', אבל המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט, וגם לא יכול לראות אותי. הכבלים מחוברים בסדר, המודם פועל, יש אינטרנט... די מתסכל :\ האם יש פה בעית תאימות כמו בXP ו98? שאי אפשר להגידר לשניהם רשת? צריך אותם גירסאות של ווינדוס ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הקוי הקיים, ועוד נקודת גישה אדימקס מתפקדת גם כיחידה מגבירת אות (REPEATER) בקומה 1 בתקווה שזה יספיק לאות חזק לקומה 2. אנא חוות דעתכם, המלצותיכם …
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני מקבל כל יום בין 10 ל-20 מיילים שכותבים לי שלא יכלו לשלוח דואר ששלחתי לכל מיני כתובות שאני אפילו לא מכיר. עשיתי בדיקה מקיפה ואין לי שום וירוס או תוכנה מזיקה אחרת על המחשב. מה עושים עם זה ? והאם יכול להיות שהמון אנשים מקבלים כל יום דואר זבל עם האימייל שלי ? ------------------------------------------------------------------------------------ עדכון: מאז שכתבתי את ההודעה קיבלתי עוד 17 כאלה. מה עושים ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אם לדוגמא יש לי את מחשבים X, Y וZ מקושרים אחד לשני, והם צריכים להיות מקושרים למחשב נוסף שיהיה מקושר למערכת הכללית. איך אני מקטין את חשיפת המידע ביניהם לרמה הקטנה ביותר? זתומרת שY לא יקבל את כל המידע על X ועל Z וככה גם האחרים.. ציור להמחשה: אני צריך תשובה תאורתית. תודה רבה רבה לעוזרים, אסף
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אודה על המלצות על תוכנות יומן אלקטרוני שניתן לשיתוף בין 5 מחשבים ברשת.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אחי בראוטר....... יהיה לנו אינטרנט מגה וחצי עכשיו השאלה היא...... אם שנינו מחוברים באותו זמן ומורידים באותו זמן שנינו נוריד על המהירות המקסימלית או שהיא תתחלק בנינו?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שנה וחודש עם ראוטר של PLANET ואינטרנט בכבלים של HOT. אין לי מושג מה המקור לבעיות אבל אני משער שזה הראוטר. לאחר מספר שעות (בדרך כלל יום וחצי) של עבודה ברשת האינטרנט "נתקע", זאת אומרת שאני מטעין דף והוא נטען לנצח, הפתרון היחיד שמצאתי הוא להוציא את השנאי של הראוטר מהחשמל ולחבר אותו לאחר 5 שניות... עוד בעיה - בWOW, כשאני מתחבר למשחק, הוא מתנתק לי אחרי איזה דקה, כאשר במהלך כל הדקה אין UPLOAD אבל יש DOWNLOAD (הסקתי זאת עקב העובדה הפשוטה שאני רואה הודעות בצ'אטים של אנשים אחרים, ואני רואה אותם זזים, אבל כשאני שולח הודעות, ההודעות לא מופיעות, עד שהמשחק מתנתק) ולאחר שהמשחק מתנתק, אני מתחבר שוב מהר, ואז כן יש UPLOAD והכל עובד טוב ויפה... מה יכולים להיות הגורמים …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת אלחוטית בין מחשב נייד, נייח וראטור כיום אני משתף אינטרנט בלי בעיה בין המחשבים והרשת עובדת. אני מחפש מדריך כיצד לשתף תיקיות ומדפסת בין שני המחשבים (שניהם עובדים עם וינדוס ויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ושניהם יעבדו בו זמנית ??. אין לי שום ידע ברשתות ובחיבורי אינטרנט הידע שלי בתחום זה מינימלי לחלוטין. יש לי בבית שני קווי אינטרנט בשני חדרים שונים בבית שמידי פעם הייתי מעביר את אותו המחשב לחדר אחר וגולש. קניתי כרגע עוד מחשב האם אני פשוט שם אותו בחדר עם קו אינטרנט וקונה מודם והוא יתחבר לאינטרנט גם שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט ?? ואם כן איך זה ישפיע על רוחב הפס אם בכלל ? ( יש לי מגה וחצי - מחובר דרך הכבלים הוט )
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
באתר http://www.dslreports.com/tweaks קיבלתי המלצה להתקין RASPPPOE האם זה מומלץ ומה זה נותן האם למישהוא יש מושג
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אפשר לעושת איתו משהו כמו נתב או HOOK או משהו אחר ? אני בטוח שפעם ראיתי איפהשהו ...חיפשתי בגוגל את זה ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...). עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם? מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני גר בתל אביב ומחפש טכנאי רשתות שמתמחה בזה כדי לסדר לי כמה תקלות בחיבור לתוכנות ושרתים בחול. יש לי אינטרנט 2.5 של 012 ןתשתית של מודם. הכל בתשלום. אפשר להשאיר הודעה באימייל noynoy777@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי אתמול ראוטר בביתי, הכל עובד מצויין. אבל... כאשר אני נמצא מחוץ לבית (עבודה,חברים וכ"ו) ומנסה להתחבר דרך LOG ME IN (שליטה מרחוק) המחשבים מופיעים כ OFFLINE הנ"ל לא קרה לפני התקנת הראוטר. האם הראוטר גורם למחשבים שמאחוריו להיות "בלתי נראים" ( יש לציין כי הרשת גלוייה אך מאובטחת), אם כן האם יש דרך לפתור את הבעייה? בברכה, תומר
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אניצריך המלצה לכטיס רשת היה לי TP-Link TL-WN821N והוא הלך לעזעזל תוך פחות משנה תנו לי המלצה על משהו נורמלי
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-