עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Mike-,

שלום לכולם, בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון). כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי. יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ? אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by z00m,

אם שידרגתי את המודם אני יכול לחבר יותר ממחשב אחד אליו? איך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ariel7766,

אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by ag43,

ברשותי הנתב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3062 אני מנסה להגדיר אותו לעבודה במהירות 108MB/S. אני משנה אותו בהגדרות ל108MB (DYNAMIC) כמו שכתוב בהוראות אבל המחשבים הניידים עדיין מתחברים אליו ב54MBS. המחשבים הניידים תומכים במהירות זאת ומוגדרים לעבוד בכל המהירויות.אין בעיות קליטה. איך ניתן להגדיר את הנתב\מחשבים לעבוד במהירות זו? * ניסיתי גם 108MBS(static) - לא היה הבדל.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by yadin,

שלום אני רוצה לדעתל להגדיר ראוטר יודעים לחבר תראוטר למודם בשביל שכמה ילדים יוכלו להשתמש באינטרנט ראוטר TP LINK

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by moses,

נכנסתי ל-10.0.0.138 ולא הבנתי מה צריך לעשות שם כדי לעדכן את המודם... ודבר שני, מה יעזור לעדכן את המודם? תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Domovoi,

היי,כאשר אני עושה Ping IP כתוב בצד TTL=50 מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  8. קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה

9. Started by LI,

זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום חברים לאחרונה הראוטר מתחיל לעשות לי יותר מידי בעיות אז אני חושב להחליף אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה לבקש מחברת התשתית שלי (הוט) ראוטר כי בדרך כלל המוצרים שלהם לא אמינים (משופצים וכו'), אז רציתי לדעת מה האופציות שלי לראוטר טוב ואמין בתקציב של עד 300 ש"ח (אם אפשר פחות אז עדיף) העדפה מאייבורי בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני צריך המלצה לראוטר, חשוב שיהיה N, שעובד כמו שצריך, כי אני מתשמש בסטרימיניג של 720P בבית. אני משתמש ב NETFLIX אז אם יש אפשרות להגדיר VPN בראוטר עצמו זה יהיה נהדר. ובכללי, מכשיר שיעבוד טוב בעומסים. (לא מעוניין ב TPLINK 1043ND) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SHLOMI71,

יש לי רשת בין שלושה מחשבים 2 עם WIN2K ואחד 98SE, החיבור לאינטרנט הוא ממחשב עם WIN2K. כאשר אני מנסה להתחבר עם מחשב עליו מותקן XP אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת. יש רעיונות? פתרונות? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by sagi_10,

שלום בזמן האחרון מהירות האינטרנט שלי ירדה המון...ובגלל זה יש לי עכשיו פינגים מאוד גבוהים במשחקים... אני חייב לציין שיש עוש שני מחשבים ברשת איתי אבל אצלהם אין את הבעיה הנ"ל... מה אני יכול לעשות כדי להמריץ את האינטרנט בחזרה? נ.ב כבר מחקתי וירוסים,ספיווארים, ושטויות אחרות אפילו עם התוכנה hijackthis. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by 67moris,

D-Link DSL-2760U הוא נתב אלחוטי איך הופכים אותו ל- REPEATER

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by tomer861,

שלום רציתי לדעת אם אפשר ואיך אפשר להתחבר בעזרת ראוטר אלחוטי לרשתות אלחוטיות אחרות בדומה לכרטיסי רשת?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by benbmx666,

לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש (אם יש צורך ארשום מפרט מלא) והתקנתי עליו win7 64bit ולאחר מכן את הדרייברים של הלוח אם שמותקן במחשב. האינטרנט עובד, אבל כל כך לאט שאני כותב הודעה זו על גבי האייפון שלי דרך רשת ה 3g. יש לי אינטרנט במהירות מגה וחצי שמבחינת גלישה סיפק אותי במחשב הקודם באופן יחסי. אבל ההבדל לאחר המעבר למחשב החדש כל כך מורגש וכל כך איטי יותר שזה כואב. לוקח דקות ארוכות לטעון דפים, סרטונים וזה אם בכלל. מה הולך פה? תודה מראש, בן.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by pchardware,

שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MrWaterMelon,

אהלן. אני נמצא באנלימיטד על חבילה של 1000/100 (ספק 015). מודם נוקיה + archer c6 v2 אני כרגע משתמש בראוטר archer c6 v2 שמביא לי את מלוא המהירות הקווית (רוב הזמן). אין לי פאקט לוסים.פינגים יציבים וממוצעים במשחקי רשת. והמהירות בWIFI בין 250-650. גר בדירת 60 מ''ר. אני רואה המון המלצות על נתבי תקן AX מתוצרת ASUS. שאלה 1)האם שווה לי לשדרג ולקנות ראוטר חדש?זה יביא לי בוסט משמעותי לביצועים? שאלה 2)שמתי לב שיצא עדכון קושחה (EU VERSION) לראוטר שנמצא כרגע בבעלותי - ARCHER C6 V2,האם לעשות עדכון? ניסיתי לפשפש לגבי הגרסה החדשה שאלייה הוא רוצה שאני אעדכן וראיתי שישנם משתמשים ברחבי אירופה שטוענים שבגלל העדכון הנ''ל,נדפק להם משהו בראוטר,כגון WIFI מתנתק וחוזר, בעיות ב5…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. Started by GetRich,

כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by astralon,

שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי האם מישהו כבר התחבר לסיבים של בזק? אשמח לדעת מה דעתכם על המוצר, על השירות, האם מקבלים כתובת איי פי חוקית או כתובת NAT? לגבי המחיר - אני מבין שהם יקרים יותר מהמתחרים שלהם ובגלל זה חשוב לי לדעת אם הם מספקים מוצר יותר טוב

22. טוב יש לי בעיות קפיצות פינגים פתאומיות, שללתי הרבה אפשרויות ורציתי לשאול משהו. יש לי רשת אלחוטית, שללתי הרבה אפשרויות לבעיות ואני חושד שהבעיה כזאת: יכול להיות שדרך איזה מרגל או סוס או משהו שנכנס לאחד מהמחשבים בשרת אלחוטית גם אם המחשב שדרכו נכנס המרגל כבוי המרגל נמצא בתוך הרשת האלחוטית וזה משפיע על כולם? רשת אלחוטית של לינקסיס. רציתי לשאול האם זה הגיוני?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. אוקיי אז ככה, כבר חודש שיש לי ניתוקים אינספור ביום מהאינטרנט. אני מדבר על מחשב נייח, שמחובר למודם, ויש לנו גם ראוטר אבל זה לא קשור. אז ככה - מה שקורה בניתוקים זה שפתאום הדפדפן לא זז, לא פותח אתרים ולא כלום, האינטרנט מתנתק ממש כמו שזה נשמע. הקטע המוזר פה שאין שום סימן לכך בנוריות של המודם או הראוטר. הן עובדות כרגיל וגם "הוט" בעצמם כשהתקשרתי אליהם (התשתית שלי שלהם) אמרו שהם לא מזהים שום ניתוק. אז מה לעזאזל קורה כאן?? למה עשרות פעמים ביום אני מוצא את עצמי בלי אינטרנט? ספקית יכולה להיות סיבה לכך? או שאין קשר לספקית (שהיא 012 אגב). הזמנו טכנאי של הוט שהחליף מגבר, החליף מודם (למרות שלא צריך), החליף כבל רשת, טיפל בכל מני עניינים אלקטרוניים כמו בידוד הכבל של האינטרנט מהארון חשמל …

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by benrub,

שלום, היום אני נמצא בתשתית של הוט ל12 מגה - עליה אני משלם 100 ש"ח, אבל הבנתי שהם הורידו מחירים לכן אני צריך עוד לברר. בנוסף אני נמצא בספק של בזק בינלאומי ל12 מגה עליה אני משלם 60 ש"ח, ואני משלם עוד 40 ש"ח נוספים על IP קבוע עד כמה שידוע לי, אין לי פורטים סגורים(הבנתי שאנשים מתלוננים על זה בספקים אחרים וטוענים שזה מאט) אני נמצא בהוט בטלפון ובאינטרנט בלבד, אז אני מסתכל באתר שלהם על הטבלה של המחירים לתשתית אינטרנט בלבד המחירים של 20 מגה ו30 מגה כפי שהם מוצגים שם מקובלים עליי(אני לקוח וותיק, האם המחירים תקפים עליי?) התקשרתי לבזק בינלאומי, ועל חבילה של 20 מגה הם לוקחים 69 ש"ח(109 עם הIP) ועל חבילה של 30 מגה הם לוקחים 109 ש"ח(149 עם הIP) עכשיו, בתשתית ההפרש הוא לא גבוה כמו בספק …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.