רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה לראוטר טוב ויציב עם קליטה טובה ומהירות גבוהה שיחליף את הHOTBOX לגיימינג שמעתי שהHOTFIBER נחשב טוב, השאלה אם כדאי יותר לקנות משהו פרטי? זה V1 או V2? שווה לקנות מהארץ או מחול? לי יש תשתית 200 מגה אז זה יעבוד עד 100 רק?
-
- 57 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
הי, יש לי 6100 tv lg חדישה 4k עם אפליקציות נטפליקס. כדי שהנטפליקס יעבוד טוב חיברתי מהראוטר של בזק כבל רשת ישיר לטלויזיה. בנוסף חיברתי באמצעות wifi סטרימר של sting tv. מסתבר שהסטרימר זקוק לחיבור של 40מגה, אלא שהטלויזיה באמצעות wifi מגיעה אולי ל10 מגה. הבעיה שיש לטלויזיה שקע קווי אחד בלבד והוא תפוס על ידי נטפליקס. ואם אני רוצה לחבר לסטרימר של sting tv כבל אז אין אפשרות. האם יש מפצל שקע קווי לטלויזיה שניתן לחבר אליו שני כבלי רשת? זה בכלל ניתן? או יש דרך אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה חכמה samsung 6300 ויש לי מודם ראוטר של הוט *הראוטר עובד תקין משום שאני מצליח להתחבר עם מחשב נייד בכל מקום בבית בנסיון לחבר את הטלויזיה לאינטרנט, הטלויזיה מזהה את הרשת האלחוטית (ואפילו מופיע עוצמת אות גבוהה) אבל כאשר אני מכניס סיסמא היא לא מצליחה להתחבר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני מקבל מחשב חדש, המחשב הזה עובר לאמא שלי, ואני מקבל את הפנטום 2 הישן שלה. אני עומד להפוך אותו לשרת שפועל על לינוקס, והוא יהווה גם ראוטר. יש בו רק כרטיס רשת אחד, ואני צריך 4. 1 לכבלים 1 למחשב שלי 1 למחשב של אמא שלי 1 למחשב של אבא שלי השאלה שלי היא: האם יש כרטיס רשת עם 3 יציאות? או שאני אצתרך לקנות 3 כרטיסי רשת. אני לא בטוח שיש מקום בלוח אם לעוד 3 כרטיסים. ל2 זה בטוח, השלישי לא. עריכה: יש לי האב, אי אוכל לקנות עוד כרטיס רשת אחד ולהשתמש בהאב כמפצל לכרטיסי רשת? או שביל להפוך את המחשב הישן לראוטר אני חייב להשתמש בכרטיס רשת לכל מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי כמה מחשבים ניידים אצל אנשים בארץ שתומכים בתקן 802.11a שדומה לתקן "g" אבל משתמש בתדרים גבוההים יותר של 5 גיגה הרץ במקום 2.4, דבר שתורם ליכולת הקליטה של המכשיר וגם יש פחות הפרעות שם. האם התקן הזה אושר / צפוי להיות מאושר בארץ ? האם נמכרים נקודות גישה שתומכות גם ב G וגם ב A בארץ ?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי בשביל הרשת הביתית שלי יש אצלי תשתית של הוט וראוטר הוטבוקס2 לשם קופניגרביליות ושיפור הציוד אני מתכנן להפוך את ההוטבוקס לbridge ולחבר נתב אחר שארכוש באופן פרטי. אז אני מתלבט אם כדאי לי לרכוש מודם ולהחליף גם את המודם של הוט, למודם אחר שתומך בDOCSIS ויוכל להתחבר לתשתית הקיימת (אני יודע שאפשר לעשות את זה עם התשתית של בזק) רציתי לשמוע אם יש משהו שבולק אותי מלהחליף את הציוד (כלומר ציוד אחר לא יעבוד על התשתית של הוט) או שההבדל הוא מינורי ולא שווה את ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש שרת חינמי שתומך ב php לפתיחת פורום (לא מתחרה אלא לכיתה שלי) שיעבוד עם התוכנה phpbb או ipb וכו' תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קובץ הסנפה של התעבורה שלי בפיירוול הוא שומר לי קובץ קטן מאוד המליצו לי לבצע הסנפה עם tcpdump דרך ssh איך אני עושה את זה?? כי אם אני מבצע הסנפה לתעבורה מהמחשב שלי הוא הותן לי רק את התעבורה מהמחשב אני צריך של כל הרשת (בנוסף יש לי מספר vlan שונים, אני צריך של הכל כולל הvlan השונים) הבנתי שאחרי חיבור ssh אני כאילו נמצא בפיירוול ואז אוכל לשמור הכל השאלה היא איך אני מבצע את החיבור הזה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון). כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי. יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ? אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אם שידרגתי את המודם אני יכול לחבר יותר ממחשב אחד אליו? איך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ברשותי הנתב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3062 אני מנסה להגדיר אותו לעבודה במהירות 108MB/S. אני משנה אותו בהגדרות ל108MB (DYNAMIC) כמו שכתוב בהוראות אבל המחשבים הניידים עדיין מתחברים אליו ב54MBS. המחשבים הניידים תומכים במהירות זאת ומוגדרים לעבוד בכל המהירויות.אין בעיות קליטה. איך ניתן להגדיר את הנתב\מחשבים לעבוד במהירות זו? * ניסיתי גם 108MBS(static) - לא היה הבדל.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעתל להגדיר ראוטר יודעים לחבר תראוטר למודם בשביל שכמה ילדים יוכלו להשתמש באינטרנט ראוטר TP LINK
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
נכנסתי ל-10.0.0.138 ולא הבנתי מה צריך לעשות שם כדי לעדכן את המודם... ודבר שני, מה יעזור לעדכן את המודם? תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה הראוטר מתחיל לעשות לי יותר מידי בעיות אז אני חושב להחליף אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה לבקש מחברת התשתית שלי (הוט) ראוטר כי בדרך כלל המוצרים שלהם לא אמינים (משופצים וכו'), אז רציתי לדעת מה האופציות שלי לראוטר טוב ואמין בתקציב של עד 300 ש"ח (אם אפשר פחות אז עדיף) העדפה מאייבורי בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לראוטר, חשוב שיהיה N, שעובד כמו שצריך, כי אני מתשמש בסטרימיניג של 720P בבית. אני משתמש ב NETFLIX אז אם יש אפשרות להגדיר VPN בראוטר עצמו זה יהיה נהדר. ובכללי, מכשיר שיעבוד טוב בעומסים. (לא מעוניין ב TPLINK 1043ND) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת בין שלושה מחשבים 2 עם WIN2K ואחד 98SE, החיבור לאינטרנט הוא ממחשב עם WIN2K. כאשר אני מנסה להתחבר עם מחשב עליו מותקן XP אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת. יש רעיונות? פתרונות? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון מהירות האינטרנט שלי ירדה המון...ובגלל זה יש לי עכשיו פינגים מאוד גבוהים במשחקים... אני חייב לציין שיש עוש שני מחשבים ברשת איתי אבל אצלהם אין את הבעיה הנ"ל... מה אני יכול לעשות כדי להמריץ את האינטרנט בחזרה? נ.ב כבר מחקתי וירוסים,ספיווארים, ושטויות אחרות אפילו עם התוכנה hijackthis. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
D-Link DSL-2760U הוא נתב אלחוטי איך הופכים אותו ל- REPEATER
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר ואיך אפשר להתחבר בעזרת ראוטר אלחוטי לרשתות אלחוטיות אחרות בדומה לכרטיסי רשת?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש (אם יש צורך ארשום מפרט מלא) והתקנתי עליו win7 64bit ולאחר מכן את הדרייברים של הלוח אם שמותקן במחשב. האינטרנט עובד, אבל כל כך לאט שאני כותב הודעה זו על גבי האייפון שלי דרך רשת ה 3g. יש לי אינטרנט במהירות מגה וחצי שמבחינת גלישה סיפק אותי במחשב הקודם באופן יחסי. אבל ההבדל לאחר המעבר למחשב החדש כל כך מורגש וכל כך איטי יותר שזה כואב. לוקח דקות ארוכות לטעון דפים, סרטונים וזה אם בכלל. מה הולך פה? תודה מראש, בן.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-