עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני מחובר לתשתית הוט 100MB ועד שלשום הייתי מנוי של ספקית האינטרנט הוטנט לפני זה לא היו לי שום בעיות מיוחדות עם האינטרנט בשבוע האחרון התחלתי לחוות קפיצות פינג מטורפות בעיקר במשחקי רשת(בכולם) ואני משחק לא מעט הרצתי בדיקות CMD שאכן מאמתות את הבעיה הן לשרתים בארץ והן לשרתים בחול כפי שתוכלו לראות בתמונות החלטתי לעבור לספקית בזקבינאלומי בעקבות המלצות ובדיקות שערכתי שייתכן וישנה בעיה בספקית פינג לשרתי גוגל DE ולוואלה ישראל אך להפתעתי גם לאחר המעבר לבזקבינאלומי קפיצות הפינג ממשיכות כרגיל התחלתי להתמקד יותר בבעיה וגיליתי שהדבר קורה בכלל המחשבים אשר מחוברים לרשת בצורה אלחוטית אך לא קורה במחשבים שמחוברים בצורה חוטית חשוב לציין כי החלפתי מס' כרטיסי רשת אלחוטת…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by RazKaziRo,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאוד מציקה לי בזמן האחרון והיא בעיה של קפיצת פינג הדבר קורה אך ורק במחשב הנייח שלי שמחובר בצורה קווית לראוטר של HOTBOX במחשב נייד נוסף שמחובר לרשת בצורה אלחוטית אין את הבעיה אני לא מצליח למצוא מאיפה נובעת הבעיה זה בערך נראה ככה: כל X זמן הפינג פשוט עף שללתי בעיה בספק/תשתית בגלל המחשב נייד ששם הבעיה לא קיימת אשמח לקבל הצעות לעזרה או כלים לניטור הרשת ולמציאת האשמים תודה על העזרה רז

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. שלום כולם יש לי כבלים 750 של ברק עם מודם של טרויון וראוטר של אדימקס 6104k עכשיו הראוטר מחובר למודם בעזרת כבל רשת ישיר וומהראוטאר יש 2 כבלים ישרים אחד למחשב של אחי ואחד למחשב שלי עד היום שיחקנו כול פעם קונטאר סטרייק ברשת עם וונטרילו ומירק פתוחים והכול סבבה פינגים מצוינים גם כאשר כול אחד משחק לבד בסרבר אחר או ששנינו באותו סרבר עכשיו היום לא יודע למה אני ואחי נכנסים לאותר שרת התחילו לנו לאגים קטלניים 4000 פינג כול אחד וגם בוונטרילו אני לא יודע מה קרה ניסתי לאפסה תראוטר לנתק את הראוטר והמודם והמגבר ולחבר שוב ושוב זה קורה לא משנה מה העיקר שהוא משחק בשרת אחר ואני משחק באותו שרת או שרת אחר נהיהם לאגים קטלנים מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עברתי אתמול לבזק בינלאומי מנטויז'ן , התשתית שלי היא הוט, ואני ללא חייגן. אני משתמש בFAST ETHERNET SWITCH של EDIMAX אם זה חשוב. בקיצור גם בישראל וגם באירופה אני מקבל פינגים בCMD למשל בישראל אני יכול לקבל 10MS או 100MS ובחול 69 או איזה 150 ואני בכלל לא יודע מה הבעיה תמיד היו אומרים לי שבזק היא החברה הכי טובה ולחברים שהיו בבזק תמיד היו פינגים של 70-80 במשחקים ללא בעיות תקלות או עליות פתאומיות. חלק אמרו לי אתמול שזה בעיה זמנית אצל בזק.. אין לי מושג מה לעשות. ד"א יכול להיות שהמודם שלי הוא מקור הבעיה? הוא דיי ישן יחסית , הדגם הוא MOTOROLA SB4200

• 34 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by duzap,

יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים. תסתכלו דוגמא: התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012) כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד. אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים. היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום כבר חודש שלם יש לי קפיצות בפינג בשעות הערב ( בערך משעה חמש או שש בערב עד עשר או אחת עשרה בלילה ) . תשתית הוט והספק בזק בינלאומי. התקשרתי להוט המון פעמים בשבועיים האחרונים והגיע בערך 3 טכנאים שונים שכל אחד אומר שהם לא רואים בעיה מסוימת ושהמודם הוראוטר עובדים בצורה תקינה . ככל הנראה הבעיה בספק אבל גם בזק לא ראו שום בעיה מיוחדת ואמרו לי לשחק עם הכבלים . ניסיתי לעשות בדיקות בCMD אבל נראה שאין לי קפיצות והפינג נע בין 10-20 ( לוואלה ) , הTTL קבוע ובסדר . אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני לא רואה בעיה מיוחדת . אשמח אם תציעו פתרונות לעזרה , תודה מראש לעוזרים .

• 15 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by shay33,

לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת Angry אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 יש דרך לבדוק פינגים קבוע? איך אני יכול להוכיח שמודם דפוק? תודה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by Kurt,

שלום! משום מה יש פעמים שאני מדליק את המחשב, עוד לא עושה כלום וישר נכנס למשחק רשת ואז הפינגים שלי הם 100-200 שזה מעולה. אבל, אם אני יוצא ומספיק שאני יוריד משהו או ידליק את האימיול לשניות בודדות ויכבה אותו, בפעם הבאה שאני יכנס למשחק הפינגים הם בסביבות 1500-2000. גם ריסטרט לא עוזר לפיתרון התופעה. אני ברשת ביתית אלחוטית( עם עוד 2 מחשבים) אולי זה קשור לניצול רוחב הפס בידי המשתמשים האחרים אבל עוד לא בדקתי את זה בתודה דוד

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. קודם כל, פרסמתי את זה כאן כי אני כבר לא חושב שזה קשור לאימיול, ביטורנט, וכל אלו.. אני מוריד קבצים בקצב איטי להחריד, אם זה לא אימיול, אם זה לא ביטורנט, אם זה לא מירק ואם זה לא סבבה DC. קבצים עם מקורות ענקיים ו KBytes בשמים שאנשים שאני מכיר מורידים, אני מוריד על פחות מ 500KB, זה נס אם זה מגיע ל 5.0KB לפחות, בכל התוכנות! הכל ממש איטי. האומנם, בהורדה באינטרנט אני מוריד על 100KB ככה (בכל שרת כלשהו), ולפעמים זה על 50KB. בעית פורטים? לא נראה לי.. יש לי SP2 עם פיירוול של ווינדוס, ביטלתי את הפיירוול ככה שהוא לא פעיל ולא יכול לחסום דברים בצורה כלשהי. אני לא יודע מה לעשות כבר.. ספקית: אינטרנט זהב תשתית: בכבלים, HOT חבילה: 1.5 מגה בבקשה חבר'יה, עזרה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום חברים תופעה מאוד מוזרה אבל מאוד טובה ואין לי טענות אני רק לא מבין את ההגיון מאחורי זה קודם כל, כל הכבוד לתשתית המאוד תקינה ומאוד יציבה של הוט אינטרנט בכבלים אפס תקלות תראו את הסקרין שוט הבא ותבינו על מה אני מדבר אשמח לשמוע הסברים איך הגעתי למצב כזה כמובן שמדובר במחשב שולחני עם מעבד מרובע ליבות וכדומה וכדומה אבל לא נראה לי שההורדה הגיעה למימדים כאלה בגלל מחשב משוכלל חשוב להוסיף שקצב הורדה זה נשאר כך ולא יורד ואין ניתוקים חשוב לציין מדובר בכבלים ללא חייגן ללא ראוטר חשוב לציין שבבדיקה עם task manager משאבי המערכת לא מתאמצים,מהירות הגלישה במקביל מאוד תקינה חשוב לציין שמבירות ההורדה משרתי FTP לא נופלת ממהירות ההורדה שאתם תראו וחשוב לציין שאני משלם לתשתית כל חודש…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by niva401,

עברתי לרשת אלחוטית עם נתב של ASUS מבזק ,וקצב הורדה של קבצים מאינטרנט ירד משמעותית איזה הגדרות מומלצות כדי להגדיל את קצב ההורדה?

13. Started by MDK,

זה התחיל מזה שהורדתי ממש לאט בתוכנות שיתוף בדקתי באתר הבא: http://www.dslreports.com/speedtest?loc=4&premium=, וגם באתר הזה: http://speedtest.fresh.co.il/index.asp-sucks לא יוצא כמו שצריך - בערך 300-600 כל פעם משהו אחר :\ אני מנוי בברק 013 ובADSL 1.5\96 משהו פה מסריח לא? אני הולך לצלצל לברק

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום, כשאני מעביר קבצים עם מחשב נוסף המחובר לרשת הביתית (נתב: מודם אלקטל "פרוץ" , האב: Dynamode 10/100 8 Port Switching Hub) הקבצים עוברים במהירות של 1 מגה לשניה, לפי מה שהבנתי, המהירות צריכה להיות סביב ה-10 מגה לשניה. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר זאת. תודה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by guyyug,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר מהישן את הדברים עי"י כבל USB רציתי לדעת מה קצב העברה USB 1.1 אם העסק אמין ומה המחיר של כזה כבל תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית לרואטר של WOW ECI b-focus 352 אחד בכבל והשני באלחוט. הרשת בסבבה שלה ואני יכול להעביר קצבים ולשחק ברשת. הבעיה היא שהתקשורת איטית ביותר ! 3K\S בהעברת קבצים ואני מקבל פינגים של 1000+ במשחקים ברשת. מה לעשות ? מה הבעיה ברשת ? תודה רבה לעונים נב. התקשורת באלחוטית מוצפנת. יש מצב שזה יכול להאיט את התקשורת ?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  17. כרטיס הרשת האלחוטי של הDV6282 הוא ה 3945ABG , קצב ההעברה מתייצב על 2.49MBS. אפשר לחיות עם זה אבל זה נראה לי קצת איטי לא? דרייברים אחרונים של הכרטיס האלחוטי עודכנו, לנתב הקושחה האוריגינלית (4.30.7 נדמה לי), לנייח XP ולנייד VISTA. אפשר לשפר? מה הקצב אצלכם? תודה...

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. שלום! ברשותי רשת ביתית בבית בעלת שלושה מחשבים המתחברים כולם לראוטר ששכחתי כרגע את דגמו (חוטי \אלחוטי שמקבלים עכשיו מבזק). כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים, קצב ההעברה נמוך ביותר ועומד על כ 4 מגה לשנייה. כאשר חיברתי שניים מהמחשבים יחד בכבל קצר (שני מטר) בניגוד לכבל הארוך (20 מטר) שבו אני משתמש בדרך כלל, קצב ההעברה גדל לכ 8 מגה - עדיין לא מדהים. מה יכולה להיות הבעיה לכך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by mrraz,

קיימת אצלי התופעה הבאה חיבור במהירות 10 דרך תשתית הוט 12 מגה. קצב ההורדה מצויין 10.8 אבל קצב העלאה שצריך להיות בין 0.95 - 1 השתנה ל- 0.35 עד לפני חודשיים בדקתי והיה בסדר ועכשיו בשבוע האחרון יש בעיה. נראה לי שהבעיה בכבל שמחבר בין הראוטר למחשב מאחר ובחיבור אלחוטי אני מקבל את הקצב המלא. מישהו יודע מה קרה ? אם היתה פגיעה בכבל היה נפגע גם הקצב היורד, אבל הוא תקין.

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by tnt studios,

שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by joelittle,

שלום , לאחר שלאחותי נולדה בת בחו"ל התחלתי להתעניין בתוכנות שיחות-וידאו דרך האינטרנט . שיניתי את חבילת הגלישה שלי (8MB/800) וקיוויתי שזה יספיק לתקשורת סבירה . טעיתי . מה שרואים באנגליה ממני זה בדיחה עצובה . לכן אני מבקש לדעת אם קצב ההעלה בארץ ישתנה מתישהו למשהו סביר ? אני לא בטווח ה-NGN עדיין , ואפילו שם אין קצב העלה שנראה לי מרשים במיוחד . יש תקווה כלשהי ? תודה מראש , -ג'ו

22. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם התעניינתם בנושא "עימות ברשת"- כן מדובר על מריבות וסיכסוכים דרך הרשת. גם אנחנו כקהילה צעירה ותוססת נוהגים (שבטבע) להסתכסך ולריב, כאשר אנחנו נמצאים מאחורי מסך המחשב וחוטי טלפון/כבלים מקשרים ביננו. (כל הציטוטים לקוחים מאתר Internet Israel Association ) "האם הבחנתם אי-פעם איך עימות יכול להתנפח מעבר לכל פרופורציות כשהוא מקוון? מה שמתחיל כפער קטן בדעות, או אי-הבנה, יכול להתפתח מהר מאוד לכדי עניין רציני. עימות, בכל ערוץ תקשורת עלול להיות דבר לא קל, אבל מה יש בה, בתקשורת המקוונת, שנראה כי כל עימות בה משתלהב ונעשה קשה כל-כך ליישוב?" "בתקשורות מקוונות, אין לנו אותות חזותיים או קוליים שיעזרו לנו לפענח את הכוונה, המשמעות והטון של הדובר. כל מה שיש לנו זה מילים על צג המחשב, ואיך …

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  24. Started by cganir,

שלום. ברצוני לעשות מנוי ADSL, ורציתי לדעת כמה פרטים: 1. מישהו מחובר דרך ברק-אונליין ? מה דעתכם עליהם כספק ? 2. התקנת חייגן/חיבור - צריך משהו מיוחד ? 3. מה בדיוק מתקין ה"טכנאי" של בזק בביקור ההתקנה שלו ? 4. מודם - האם לקנות לבד או לבקש שהטכנאי יביא ? 5. האם מהירות גלישה באתרים בארץ ובעולם תשתפר, או שהשיפור יורגש אך ורק בהורדת קבצים ? 6. פידבקים לגבי השירות ורמת שביעות רצונכם יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים