רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת EDIMAX G אלחוטית והאינטרנט עובד מצוין והכל.אני מחובר אל הנתב בכבל ו2 אחיות שלי מחוברות דרך כרטיס אלחוטי(מחשב רגיל ואחד נייד), והבעיה היא שכל מחשב רואה ברשת את שאר המחשבים אבל הם לא יכולות להיכנס למחשב שלי ולראות מה אני משתף(כותב הודעת שגיאה שאין אישור),אבל אני יכול להיכנס אליהם ולעשות כל מה שאני רוצה. ומהבעיה הזאת נובע הקטע שהם לא יכולות להדפיס במדפסת שמחוברת אלי למחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח אורנג' 10 MB על תשתית בזק ואני חייב לציין ששנתיים החיבור שלהם היה איכותי, מהיר וטוב אבל בשבועיים האחרונים? בזיון. להלן נתוני הורדה/העלאה מחו"ל בחברת אורנג': חשבון RAPIDSHARE PREMIUN: הורדה: 20K , העלאה 2K חשבון FILESONIC PREMIUM: הורדה 0-10K , העלה 0-2K. PING לחו"ל באמצעות SPEED TEST: פינג 500~, העלאה 10K , הורדה 6K - ארה"ב. מדובר בנתונים אופטימליים על מס' מחשבים נקיים משטויות. אני מתנתק מהחברה העושקת הזאת והם יותר לא ישמעו ממני בחיים שלהם ושידחפו את הראוטר שלהם אצלהם אתם יודעים היכן. למי שיש גם בעיה כזאת\דומה , פתרון לנושא , אשמח לשמוע, אולי חצי נחמה SPIDER1
-
- 28 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, שייך לדיון קודם שלי אך שאלה מסוג אחר... האם יש ציוד ישכול להרחיב את רדיוס הקליטה של ה WIFI שלי (למשל הנייד) או שזה תלוי ביכול תשדורת של הראוטר שמשדר את אותות ה WIFI? אמרו לי שאנטנה היא פאסיבית ומחכה לאותות המגיעים אליה כך שאם אותות הראוטר לא מגיעים עד אליה, זה לא משנה מה היכולת שלה, היא לא תוכל לעזור. האם זה נכון ? האם יש פתרונות אלטרנטיביים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי ראוטר מדגם ASUS RT0AC5300. בראוטר מוגדרות 2 רשתות אלחוטיות, האחת על תדר 2.4GHz והשניה על תדר 5GHz. מהיום בבוקר רשת 2.4GHz "נעלמה", ז"א למרות שאני רואה שהיא מוגדרת בראוטר ולמרות שאתמול היא עבדה, מהיום שום מכשיר בבית לא רואה אותה (נהיסיתי עם כמה סמארטפונים וכמה ניידים). את רשת 5 כולם רואים. הראוטר מעודכן לפירמוור העדכני ביותר, ואתחול של הראוטר לא פתר את הבעיה. מה יכול לגרום לתופעה הזו? הנה צילום מסך של הרשתות המוגדרות בראוטר:
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
בעקרון, ראיתי כמה מעניינים: D-Link DGS-1008D TP-Link TL-SG1008D 8-Port 3Com 3CGSU05A האם כולם יעבדו במהירות 1Gbps כמו שצריך וניתן לבחור את הכי זול?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב! קניתי נתב חדש היום לעבודה נתב D-Link דגם: DI-604 עם פיירוול פנימי ואני רוצה לדעת איפה אני יכול לקבל הסבר על איך לחבר אותו מבחינת הגדרות והכל פשוט קיבלתי אותו ללא הסברים אולי מישהו יודע היכן יש הסברים להתקנת רשת של 3/4 מחשבים עים נתב ? ( הסבר קצר אני מבין פחות או יותר פשוט אף פעם לא עשיתי את זה ואסור לי שבעבודה יראו שאני מבצע " ניסוי ותהייה " אני חדש בעבודה ועדיין צריך להוכיח את עצמי זה לא עיקר עבודתי אבל אם אני כבר שם...). אני יודע שצריך לחבר לכל יציאה של הנתב כרטיס רשת במחשב אחר ואת היציאה השנייה למודם adsl מה שאני צריך זה הגדרות מבחינת תוכנה ופיירוול ואיך אני מחבר מדפסת שתעבוד עם כל המחשבים (למדפסת אין חיבור רשת ) סליחה שקישקשתי יותר מידי…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר שהוא מחובר ישירות למחשב האישי (דרך כבל). ויש לי מחשב נייד שהוא מחובר דרך wirless לאינטרנט. איך אני מחבר ביניהם שאני יוכל להעביר קבצים מאחד לשני. הראוטר שלי הוא simens sl2 תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במקרה הגיע לידי אחד כזה: http://www.speedstream.com/datasheet_5360.html אין בקושי פרטים ואין כלום... מישהו מכיר ויכול לתת לי נתונים עליו? איך בדיוק אני מפעיל אותו או איך לדוגמא אני מגיע לממשק שלו? (לדוגמת ALCATEL PRO שאפשר לעשות לו TELNET או דרך HTTP ל 10.0.0.138)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6204-WG עכשיו מאז שחיברתי יש לי בעיות קו אלחוטי המרחק בין הראוטר לאנטה אולי 2 וחצי מטר עם קיר גבס.. ומידי פעם זה עושה בעיות התנתקות משהו שיכול לעזור בזה כי זה ממש מעצבן ? בקשר לשיתוף אני כבר יותר מחודשיים מנסה לעשות שיתוף בין המחשבים ולא מצליח קראתי כל מדריך אפשרי ועדיין לא מצליח.. אשמח לעזרה.. במחשב אחד יש ויסטה ובשני XP אם זה משנה..
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה - לא ניתן להשיג homeplug adaptor של MSI . הדגם היה EC14H. מישהו מכיר תחליפים? היכן אפשר להשיג? מצאתי מוצר של ATECH ב- TOPSHOP אבל אני לא בטוחה שזה יתאים. הוא אמור להיות מהיר יותר, אבל גם יקר יותר.... תודה על כל מידע!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
איך לדעת את ה IP למודם משודרג אלקטל???
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לאחר שקניתי מחשב נוסף ונתב חוטי הגדרתי וחיברתי והכל עובד מצוין קודם כל יש לי מודם כבלים מהסוג הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm ונתב: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d בהוט ו 012 בחיבור L2TP הכל עובד מצויין אבל לאחרונה החל לקרות דבר מוזר אני לא מצליך לגולוש באתרים כאילו יש נתק אני מקבל שגיאה של to long time to respond (בכל דפדפן) אני מצליח לשלוח ping ל google ומקבל חזרה הנתב רושם שהוא מחובר אבל הוא לא מעלה שום אתר זה נפתר שאני עושה לו reboot (לנתב) או מוציא את הנתב מהחשמל לכמה שניות ומחבר שוב ואז זה עובד יש לי firewall של הxp sp2 יש רעיונות לפתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב יש לי 2 קומות . בקומה התחתונה ראוטר של הוט שמשדר וואיפי ולא קולטים אותו בקומה למעלה. חשבתי לקנ ות ראוטר שגם משמש כ ACCESS POINT ולחבר אותו למעלה לאחת מיציאות הLAN שבקיר ולהגדיר אותו. D-Link DAP-1360 Access Point האם זה אפשרי עם הראוטר הנל ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנתב LEVEL ONE WBR-3406TX אני מחובר דרך הכבלים עם מודם TERAYON.הבעיה שכל דף לוקח כמה דקות ואם בכלל כדי להפתח .התקשרתי ל012 והם אמרו לי שהם רואים אותי ברשת האם משהו מכיר טוב את הנתב ויכול לעזור לי בבקשה ? הערה : לפני שקניתי את הנתב הייתי מחובר דרך ה TERAYONעם חייגן ןחיבור USB תודה
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
דפי Flash שמכילים טכסטים , אני מעוניין להמיר חלקם לקובץ טכסט תקני .
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם חיבור PPPoE עדיף על PPPTP ואם כן איך אני משנה את צורת ההיתחברות אני מחובר ב ADSL עם מודם speed touch home וראוטר של edimax הבנתי שצריך לקנפג את המודם ולהתקין במערכת הפעלה ( win xp pro) משהוא אם למישהוא יש סבלנות לפרט לי אז אני מודה לו מראש adiamar@stereo-plus.co.il
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, למחשבי סנטרינו יש כרטיס מובנה של אינטל VE2200 משהוא... יש להם קליטה מדהימה, השאלה איפה אני מוצא גרסא שלו למחשב ביתי? חיפשתי בזאפ ומצאתי רק למיני PCI, שזה מחשב נייד, אלא אם יש אפשרות לחבר למחשב רגיל כזה כרטיס הייתי רוצה לדעת איפה אפשר למצוא גרסא למחשב נייח תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הי אני חווה ב 2 המחשבים בשבוע האחרון בעיה שכאשר אני מוריד קובץ בפירפוקס או ב jdownloader הקובץ יורד עד שהוא מגיע לסיום ונתקע בשניהם מתקבל הודעת שגיעה ב jdownloader מתקבל no permission to write to hd בפירפוקס מתקבל could not read the source שניהם מעודכנים מה אתם מציעים?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתור סטודנט חדש, כמובן שאחד הדברים הראשונים שאני מתעסק איתם בעת מעבר דירה הוא אינטרנט ביתי. לצערי בבניין שלי לא קיימת תשתית של סיבים אופטים משום חברה ולכן אני נאלץ לחפש ספקים על כבלי נחושת. מכל שיחות הטלפון שעשיתי ומה שלא ביררתי הגעתי לתובנה שחבילת ספק+תשתית של 100 מגה ומעלה הכוללת נתב WiFi תעלה לי לפחות 80 שקל לחודש (במקרה הטוב). בעקבות פרסום שראיתי בפייסבוק התחלתי לחשוב על שימוש בטלפון ישן לטובת אינטרנט סלולארי כנקודת גישה לבית. חיברתי את הסלולארי שלי למחשב באמצעות כבל USB 2.0 ועשיתי בדיקת מהירות אך התוצאות עגומות. הורדה של 5 מגה והעלאה של 2, כשהטלפון מציג חיבור 4G. האם יש רשת סלולארית שיכולה לתמוך בצורה סבירה ב2 מחשבים שמבצעים שיחות זום …
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ראוטר 3COM שמחובר משהוא כמו שנתיים ללא בעיות כלל. אתמול התחילה פתאום תקלה שהלפטופ לא מצליח להתחבר דרך הראוטר ובחיבור ישיר כן מחובר. שבדקתי את ההגדרות של הראוטר לפי חוברת ההתקנה ראיתי שהוא לא מצליח לזהות את כתובת הIP אני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט והשרת זה נטוויזן. היש פתרון לבעיה??? בברכה,
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאני מוריד סרט או משחק נגיד של 1.5 ג'יגה אז אני רואה בסה"כ הורדו 2 ג'יגה וזה עדיין לא הסתיים זה על 70 ואני מוריד קובץ של 1.5 ג'יגה מה יכול להיות תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-