רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב שהוא הסרבר,שיענו עליו שני כרטיסי הרשת ועליו המודם לאינטרנט המהיר, האם ההורדות אצלו יהיו יותר מהירות מאשר מחשב קליינט? דבר נוסף, האם אפשרי לא לשים על מחשב הקליינט פיירוואל או שמא עדיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי שני מחשבים בבית, במחשב שלי נמצא הראוטר/מודם (מכשיר אחד מחובר) והמחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל. המחשב של אח שלי גם מחובר לראוטר עם כבל.. עכשיו לי יש אינטרנט וגם אני רואה בראוטר שהמנורות שמסמנות האם מחשב מחובר לראוטר או לא, המנורות האלה דולקות. עכשיו לאח שלי אין אינטרנט וגם הוא לא מזהה בכלל שהוא מחובר לרשת שלנו.. הוא מזהה רק את רשת ה- hamachi שיש שם על המחשב מאיזה משחק ששיחקתי עם חבר שלי.. אין לי מושג מה לעשות.. הנה התמונה מהחשב של אח שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/64/desktopdd.jpg/
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ומתאם שיגיעו לפחות 15+ מטר יש לי שתי מחשבים בבית(שלי ועוד אחד) לא משנה בנתיים מחיר כי אולי אני יקנה מבזק זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ראוטר עצמו מצליח להתחבר לאינטרנט , כשאני מחבר את המחשב הנייד דרך כבל רשת לראוטר יש תקשורת באופן תקין , הבעיה היא האלחוטי של הראוטר ( גם האייפון לא מצליח להתחבר ) וכשהמחשב מצליח להתחבר לראוטר רשום לי : Limited access למרות שהראוטר מחובר לאינטרנט ... על פיו נראה שיש בעיה חמורה של איבודי מידע דרך התקשורת האלחוטית ( כשאני מנסה להתחבר לקושחה של הראוטר לוקח שנה עד שהדף עולה ... וזה גם נראה כמו HTML בסיסי , אבל ברגע שאני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר לא רק שיש אינטרנט רציף גם אפשר להכנס לקושחה של הראוטר ורואים שהראוטר מחובר לאינטרנט ) ניסיתי לעדכן קושחה בראוטר , זה לא עזר ... עדיין אותה בעיה , השאלה , אם ישנה הגדרה בראוטר שאפשר לשנות שפותרת את הבעיה , או שהראוטר פשוט הלך ...
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ?? אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK AIRPLUS DWL G510 . הוא שירת אותי נאמנה במשך כ3 חודשים יחד עם ראוטר של D-LINK ובזמן האחרון המחשב שאליו מחובר כרטיס הרשת פשוט מפעיל את עצמו מחדש אקראית, זה יכול להיות בהפעלה עצמה, כמה דקות אחרי שהוא נדלק או אחרי שמצחברים לאינטרנט. הגורם הוא כרטיס הרשת, כי כשאני מוציא אותו הבעיות נפתרות. למישהו מוכרת התקלה? יש למישהו פתרונות? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים אחד יותר טוב השני פחות בשתיהם משתמשים ואחד יכול להישאר פתוח כל הזמן! יש לי אינטרנט בכבלים שמחובר כל הזמן והוא מחובר למחשב דרך כרטיס רשת אבל יש לי מקום לעוד אחד(כרטיס רשת) וגם במחשב השני יש כרטיס רשת בשניהם יש ווינדוס XP PRO! מה לעשות כדי שיהייה רשת בין שני המחשבים ושבשתיהם יפעל האינטרנט כל הזמן(זה בסדר שאחד יצתרך לעבוד כדי שלשני יהייה אינטרנט!) תודה על העזרה! מתן
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני השתמשתי ב פיירוול של ה NORTON INTERNET SECURETY והרבה פעמים היה כותב לי שהוא חוסם NETBUS SUBSEVEN ולפעמים PORT SCANNER אבל שמעתי מכל מני מקומות שלפעמים זה יכול להיות לא אמיתי. אז עכשיו אני עובד עם ZONEALARM PRO. והשאלה שלי היא אם אני אמשיך לא לקבל את ההודעות האלה עם ZONEALARM אז זאת אומרת שה ZONEALARM מפספס את הפריצות ונותן להם לעבור (דבר קצת לא ייתכן) או שסתם הנורטון מטומטם וכותב הודעות בלי שזה אמיתי?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני לקראת מעבר דירה וכרגע יש ברשותי 2 מחשבים מחוברים באמצעות חיבור Peer 2 Peer אנלוגי(כלומר לא אלחוטי), חיבור ADSL. עכשיו אני מעוניין להסיב את הרשת לאלחוטית רציתי לדעת איזה מרכיבים אני צריך מה מומלץ וגם את מידת הקושי של הגדרת רשת אלחוטית, אני יודע להגדיר אנלוגית. אם אפשר להוסיף הערכה של סכום הכסף שאמור להיות כל העסק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה, לכמה חנויות שבהם הזמנתי, אין את הנתב EDIMAX BR6104K במלאי, וזה גרם לי לחשוב פעמיים איזה ראוטר לקנות (כבלים HOT עם 012, שלושה מחשבים קרובים שמחוברים בכבל רשת לראוטר). יש שתי אפשרויות: 1. לחפש בעוד חנויות את הראוטר BR6104K. 2. לקנות את LinkSys WRT54GL ולכבות, אם אפשר, את האופציה הלאחוטית (אפשר דבר כזה?). מה אתם אומרים? יש הבדל בין שניהם? (בהנחה ושניהם ראוטרים קווים), שניהם עומדים בעומס גלישה (אימיול..)?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה שתשאיר את האינטרנט פעיל כל הזמן!! פשוט שהמחשב נכנס לשינה האינטרנט פוסק, זה קורא לי בזמן שהמיול פתוח אשמח לעזרה שי
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לחברה שלי חיבור אינטרנט בכבלים של הטכניון(מסוג PPTP) שהססמא משתנה כל מספר שניות. האם אפשר להגדיר את החיבור בראוטר אלחוטי באופן כלשהו ( DLINK DI524) או לעשות משהו אחר בנידון ? תודה, אלכס
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמודדת רוחב פס מהמחשב שלי לאתר שבוא אני מנסה לראות סרט או שידור חי זאת לאחר שאני מגלה שספק האינטרנט שלי במקום לתת לי 10240 KB רוחב פס למדינות שונות באירופה נותן לי 500 KB זאת גיליתי לאחר שאתר יורוספורט שטענתי שהוא לא משדר איכותי העלה תוכנה לנגן שמודדת קו נתונים על קו האינטרנט שלי ומגלה לי שספק האינטרנט שלי דופק אותי בגדול תמונה : http://img179.imageshack.us/img179/9683/53260245.jpg בתמונה אנו רואים : 1. שהתוכנה של סטטיסטיקה מודדת את איכות הקו שלי 2. כותבת שקצב הסיביות של השידור 448 KB 3. כותבת שרוחב פס זמין אצלי 484 KB ( וכאן אני יודע שמשהוא פגום כי אני משלם על חבילה של 10240 KB ) 4. כותב לי שרוחב הפס בשימוש 445 KB התוכנה מסבירה לי דרך סטט…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אתמו לבערב האינטרנט לא פעל (כנראה קשור לחברה ( NETVISIION ) היום בבוקר האינטרנט חזר .. כשנכנסתי לפיירפוקס ראיתי שהוא לא מגיב .. כאילו אין אינטרנט (אפילו אין א תהמסך שאומר " לא ניתן להציג דף זה " , פשוט מסך אפור . חשוב לציין , כשאני יוצא מהפיירפוקס יש לי הודעה מהויסטה על ה- SULATION ... אחרי זה ניסיתי להתחבר לאייסיקיו .. -- אין תגובה ! לא מתחבר .. מה שמעניין . את ההודעה הזאת אני רושם מ- IE7 ... עובד טוב אין בעיות .. עכשיו ניסיתי להתחבר למשחק רשת ( americas army ) שדורש התחברות של המשתמש שלי לאינטרנט , תתפלאו .. רשום שהאינטרנט שלי נפל .. אבל מעניין .. אני גולש באתרים =/ .. נ.ב עשיתי עידכון לצ'יפסט (NFORCE 550 ) עריכה --- פירוט הבעיה : Problem signature: Problem Event Nam…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מידיי כמה ימים בעיה במהירות ההורדה אז אני נצרך כל פעם מחדש לעשות איפוס לwinsock.... למה זה ככה והאם יש לזה פיתרון???
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הגדרתי כל מה שאני צריך (לפחות אני חושב ככה) אבל אני בוחר ספריה לשתף והיא לא מופיע ב network group במחשב השני מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ראיתי דרך ממשק WEB של המודם את גירסת הקושחה אבל לא יודע איך לקרוא לגירסה החדשה ולעדכן
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לכל החברים שבת שלום, אני בונה לאבא שלי אתר ואני קצת תקוע... רשמתי DOMAIN ב ISOC והדומיים אושר... עכשיו אני צריך אתר איחסון חינמי, גודל הקבצים ממש קטן, כמה מגה בייטים בודדים. אבל אני צריך אתר שנותן DNS שאני יוכל לקשר את הדומיין אליו. תודה לכל מי שמכיר ויעזור.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה, עברנו עכשיו דירה ובגלל שזאת דירה שכורה אין מצב להעביר כבלים. אני מתנצל כי אני מניח שכבר ענו על זה הרבה אז גם לינקים זה סבבה בכל מקרה, מה שיש לי זה מודם אלקטל שהפכתי לנתב לפני כמה שנים ואני מאוד אוהב, והאב פשוט וקטן. חוץ מזה יש לי מודם אלחוטי USB של אחותי שהיא השתמשה בו בלפטופ הישן שלה (כתוב עליו linksys compact wireless G USB) ואין לי מושג במה מזה אני יכול להשתמש. למען הסר ספק, אני לא יודע דבר וחצי דבר בנושא של תקשורת אלחוטית, אבל זה לא נשמע לי מסובך. חיפשתי ולא מצאתי בפורום אפילו מה הרכיבים הדרושים, אז אני אשמח ללינק. חוץ מזה אני צריך המלצה על איך לבנות את הרשת (איזה רכיבים), המלצות לדגמים ספציפיים, ואולי גם איפה לקנות(אני מניח שלא כדאי מבזק?). מאז הגיוס (לפ…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOW XP PROFESSIONAL 32BIT יש לי כרטיס רשת אלחוטי בשם D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB Adapter ויש לו תוכנת התחברות שאני לא מצליח להסתדר איתה. ניסיתי להיכנס להתחברות לרשתות אלחוטיות דרך XP וזה אומר לי שהוא לא יכול למצוא רשתות ואם יש לי תוכנת התחברות של הכרטיס, להתחבר דרכה. יש לי את קבצי הדריבר ורציתי לשאול איך אני יכול להתחבר בצורה נורמלית דרך האייקון של הרשתות אלחוטיות למטה בצד שמאל. בתודה מראש, ניב טל!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, גמרתי להתקין ולקנפג את השרת שלי וחברים שלי שומעים ממני מוזיקה,בלי לאגים,איכות מעולה והכל ממש מושלם! הבעייה שלי היא כזאת,ניסיתי לשדר וידאו והם אמרו שאת הקול שומעים מעולה אבל אין תמונה... מה אני צריך לעשות בשביל streaming של וידאו גם? יכול ליהיות שפשוט חסר להם קודק?... אייל
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-