עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Tomerm,

ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  2. חיפשתי בפורום ולא כ"כ מצאתי תשובה מדוייקת ואני צריך רק שתעשו סדר בדברים כדי שאני ימנע מבזבוז כסף לשווא. יש לי מחשב אחד שמחובר למודם של HOT עם USB , ממנו יוצא כבל רשת מוצלב שנכנס למחשב שני (שעליו רוב הזמן אני נמצא). השיתוף אינטרנט וקבצים בניהם נעשה כמובן ע"י ICS , כאשר על המחשב שמתפקד כ "שרת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מותקנת מערכת ההפעלה XP ואילו על המחשב השני מותקנת WIN 7 . עד כאן הכל טוב ויפה - אבל נכנס לתמונה האייפון שאני רוצה שגם הוא יוכל להנות מהאינטרנט המהיר וגם תתאפשר העברת קבצים בינו לבין המחשב עם ה win 7 . בנתיים קניתי USB STICK של אדימקס שיאפשר WIFI מהמחשב שלי ,אך מסתבר שכאשר ה WIFI מתחיל לעבוד החיבור הקווי מתנתק, כאשר העברתי את STICK ל"שרת" מה שקרה זה שבמחשב …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. רציתי לדעת אחרי שאני נכנס לאתר דרך המספרים 192.168.... איך אני פותח פורט ?? אני לדוגמא רוצה לפתוח את הפורט של האיסיקיו ששאני יוכל לשלוח ולקבל קבצים.. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by redead,

עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by ndv,

יש לי אינטרנט של 012 קיבלתי מהם גם מודם (rotal rta1320a) וגם מין מכשיר כזה זהוא בעצם הקו טלפון. ברשותי מודם ראוטר אלחוטי של בזק וברצוני לעשות רשת אלחטוית כמו שהייתה לי לפני שעברתי ל012. אני רוצה לעשות שני מחשבים אלחוטיים ועוד פלאפון. יש כמה בעיות: 1. אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אבל לא לאינטרנט (אין חיבור לאינטרנט- גם בויסטה גם בXP וגם בפלאפון) 2. אין שיתןף קבצים לא משנה באיזו קונפיגיורציה. 3. יש לפעמים ניתוקים כשאני משתמש בראוטר של בזק בתור ראוטר. בתמיכה של 012 הם אומרים שהם לא מעודדים דברים כשאלה ושהם לא יוכלו לעזור לי (למרות שהם אמרו שזה אפשרי) ריסטתי את הראוטר להגדרות ברירת מחדל אבל זה עדיין לא עוזר. מה לעשות? אני כבר מיואש מכל הבלאגן הזה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. יש לי ראוטר אלחוטי. אני רוצה בסך הכל שהוא ישמש לי כמודם כי המודם שלי לא ממש מתפקד. לא רוצה שום רשת בבית ולא שום דבר דומה. אני לא יודע איך להגדיר אותו. חיברתי לו את הכבל טלפון את השנאי מתח ואת החיבור לכרטיס רשת שיש לי במחשב. עכשיו איך אני מגדיר אותו שיחייג לספקית שלי? אני יודע שבעיקרון זה אמור להיות אוטומאטי אבל בהגדרה הראשונית הוא צריך שם משתמש וסיסמא לא? אין לי מוגש במה שקשור לרשתות אפילו חייגן אני בקודי יודע להגדיר.. בבקשה תעזרו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by fitch,

שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?

12. האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. אני מחפש בשביל חבר ראוטר, התקציב שלו לא גבוה (לא יודע בדיוק כמה, אולי עד 300 ש"ח אבל הוא מתפתה לקנות זול יותר...). הבית בקומה אחת ולא גדול לכן לא אמורה להיות בעיה של קליטה. מדי פעם מחליף תשתית לכן צריך שיתאים גם לבזק וגם להוט, עם ובלי חייגן. הוא מוריד הרבה ב-utorrent ואפילו ב-emule. כדאי שהממשק יהיה נוח כדי שיוכל להתעסק בקלות בהגדרות ולא יקרא לי כל פעם. אשמח לקבל המלצות בכמה רמות של מחירים. תודה!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by Blue Eyes,

שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.

15. Started by dd7,

חיפשתי ולא מצאתי שום אתר שפותח לראוטר הזה פורטים.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by qwerty1987,

יש לי אותה בעייה ואותו פיתרון כמו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290343.10 כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול בצורה נורמלית ולא לעקוף אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  18. הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by אלירז,

שלום רב! לאחרונה רכשתי מתאם מUSB לRJ45 וחיברתי אליו כונן נייד של 1TB. מה שעכשיו אני רוצה לעשות זה לקחת את הנפח אחסון הזה ולעשות שיתוף כללי באינטרנט כך שאני יוכל לגשת לכונן הזה מכל מקום שבו אהיה ולא רק מתוך הרשת הביתית שלי. לדוגמא: אני רוצה להשים על הכונן כל מיני תוכנות ולהוריד אותן מהבית של אחי. תודה רבה למי שיכול לעזור. נ.ב אם יש למישהו קישורים למאמרים או כתבות איך עושים את זה אז זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by רועי202,

מלומדי שלום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי שהתגלה כצרה צרורה. לאחר חחחיבור מהיר וכמה הגדרות הנייד התחבר לרשת אך המחשב השולחני עשה המון העיות ... חיבור איטי מאוד קשור לא יציב.. והאמיול מסרב להתחבר בחיבור הרשת רשום שהמהירות היא 10 mbps וכל הנסיונות לשנות ת כרטיס הרשת נכשלו ..... אשמח מאוד לעזרה ........... בברכת כל טוב .

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  22. סוג התחרות - שירים. אני רוצה שאנשים יעלו שירים שלהם (ההשתתפות מותנית בכך שהם עושים LIKE לעמוד) ויזמינו חברים להצביע להם (גם כאן, מותנה ב-LIKE), מי שמקבל את מספר הקולות הגבוה ביותר יזכה בפרס. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.... תודה BF

23. שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by ido-nava,

יש לי ראוטר של level one, שחוסם לי פורטים של האיטנרנט (האימיול למשל) למישוה יש מושג איך אני פותח אותם דרכו ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.