רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני מתחיל לחשוש של-012 יש לימיט הורדות ישירות (לא e-mule או torrent). יש לי חבילה של 1.5M והמהירות המקסימלית שאני מגיע זה 200kBps שזה לדעתי בסדר. לפני חודשיים שלוש הורדתי כמות גדולה של חומר בערוצים ישירים, סה"כ קרוב ל-2.5Gb, המהירות היתה מאוד קרובה למהירות מקסימלית. לאחר יום-יומיים שמתי לב שהמהירות בהורדה ישירה צנחה צניחה חופשית, במקום 150-200 התחלתי לקבל מהירויות של 2.5-8 שזה מהירות של מודם מלפני 15 שנה. הייתי עם המצב הבלתי נסבל הזה במשך חודש וחצי ואז פתאום המהירות שוב חזרה לקדמותה. הכל היה טוב עד שהגעתי פחות או יותר ל2-2.5 ג'יגה בהורדות. ואז המהירות שוב נחתכה. העניין הוא שזה לא קורה רק באתר אחד, פתאום המירות נופלת כמאט לאפס בכל האתרים. האם שווה להרים טלפון לתמיכה שלהם א…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי מהירות של 2.5 MB עד לא מזמן יכולתי לראות סרטים בצפיה ישירה וכעת כל סרט או סידרה לוקח לו מיליון שנה להיטען מה יכולה להיות הסיבה? יש לי ראווטר של TPLINK דגם TLWR740N כעיקרון הוא נועד רק לגלישה בקונסולה, יכול להיות שזה מה שמאט? האם הראוטר יכול להשפיע בכלל על מהירות המודם?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
טוב, יש לי את המודם של Aztech (ADSL) ורשת אלחוטית. גם בלי הרשת אלחוטית וחיבור ישיר למודם אותו הדבר קורה. אני לא יכול לשחק משחקי רשת כתוצאה מכך, או לגלוש כראוי ! יש לי חבילה של 750KB בזק בין לאומי. הצעות ? רעיונות ? אני נואש.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מכיוון שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים מתוסכלים בקשר לרשת האלחוטית של הנתב הנ"ל רציתי לשאול אתכם האנשים בפורום שיש ברשותם את הנתב הזה האם גם לכם יש בעיות והאם אלה בעיות שניתנות לסידור על ידי שינוי בהגדרות והורדת עידכונים. בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין רשת עם ראוטר לבין רשת שאני פשוט מחבר כרטיס רשת אל כרטיס רשת אחר? רציתי גם לדעת האם הראוטרים האלה באים עם כרטיס רשת אלחוטי? אם לא מאיפה אני קונה כמה הם עולים ואיך אני יודע שהם מתאימים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אינני מצליח לגשת ממחשב המריץ ויסטה למחשב אחר המריץ xp, כאשר מחשב הויסטה מחובר אלחוטית לראוטר ואילו המחשב האחר מחובר לראוטר באמצעות כבל. ממחשב האקס פי אני רואה את מחשב הויסטה כמחשב המחובר לרשת אבל אינני יכול להיכנס אליו. ממחשב הויסטה אני לא רואה את המחשדב של האקס פי. משני המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט !. בשני המחשבים מותקן שיתוף קבצים ובשניהם הדיסקים מוגדרים לשיתוף, ושם קבוצת העבודה בשניהם זהה. בעבר כשחיברתי בדרך דומה שני מחשבים המריצים אק פי, היתה אפשרות להגיד למחשב להגדיר רשת תוך בחירה של אופציה האומרת שכל מחשב מחובר לאינטרנט דרך האב / ראוטר וששאר המחשבים ברשת מחוברים באותה דרך, וזה תמיד פתר את הבעייה, אבל עכשיו במחשב הויסטה לא מצאתי אופציה דומה. ובכלל מישהו יכול להפנו…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אפשר לעושת איתו משהו כמו נתב או HOOK או משהו אחר ? אני בטוח שפעם ראיתי איפהשהו ...חיפשתי בגוגל את זה ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
וההורדה תהיה איטית יותר?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני בקרוב רוכש מחשב חדש אשר ישמש אותי גם להורדות דרך האימיול וכו'. האינטרנט הנוכחי שלי הוא במהירות 5MB. בכל אופן, אני מעוניין לנצל את המהירות עד הסוף (קוראים לזה רוחב הפס? ) ומאמין שכרטיס רשת איכותי יעזור לי. אני מניח שהם לא עולים יותר מדי, אז אין הגבלת תקציב. אם הכרטיס ONBOARD יספיק אז אני מניח שאפשר פשוט לסגור את הטופיק. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה הנה מה שצריך לעשות כדי לעלות אבל רגע אנשים אל תעשו את זה אני רק שואל אם זה באמת ככה או שזה סתם יעמיס על המערכת ללא תועלת לחצו על Start משם לחצו על Run ושם הקישו - Regedit עכשיו לכו ל - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\ServiceProvider ושנו את הערכים של המשתנים הבאים בצד ימין ל1 (כל הערכים חייבים להיות תחת הערך HEXIDECIMAL) Class = 1 DnsPriority = 1 HostsPriority = 1 LocalPriority = 1 NetbtPriority = 1
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
שלום האם יש צורך בfirewall מסוג packet filters (כדוגמת iptables) כאשר המחשב מחובר לאינטרנט דרך ראוטר?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי אתמול ראוטר בביתי, הכל עובד מצויין. אבל... כאשר אני נמצא מחוץ לבית (עבודה,חברים וכ"ו) ומנסה להתחבר דרך LOG ME IN (שליטה מרחוק) המחשבים מופיעים כ OFFLINE הנ"ל לא קרה לפני התקנת הראוטר. האם הראוטר גורם למחשבים שמאחוריו להיות "בלתי נראים" ( יש לציין כי הרשת גלוייה אך מאובטחת), אם כן האם יש דרך לפתור את הבעייה? בברכה, תומר
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכנן להוסיף מחשבים נוספים לרשת בייתית, ולא הבנתי את ההבדלים בין כבל רשת מוצלב לבין רגיל(קראתי בנעוצים), ואני לא יודע באיזה מהם להשתמש. מחשב אחד כדי לחבר אותו אני צריך להעביר כבל רשת מהראוטר אל המחשב שאנ י מוסיף(צריך רגיל או מוצלב?) ואת המחשב השני אני מחבר בכבל רשת ממחשב ראשי אחר(עם מודם רגיל) בנקודת אינטרנט משלו(מכרטיס רשת שמובנה בתוך המחשב) ישירות אל המחשב שאני מוסיף(לכרטיס רשת שלו), במקרה הזה צריך מוצלב או רגיל? כך או כך רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, יש הבדלים במהירויות? ומהם השימושים שבהם אני צריך רגיל /מוצלב, ממש תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי שתי תוכנות אילו האתרים אצלי הפסיקו לעלות חוץ מכמה אתרים שגם כן עולים ממש איטי. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנות אילו אך גם זה לא עזר. מחקתי את התוכנות האילו אך גם זה לא עזר!! עדיין האתרים לא עולים! ומה שדי מפתיע גם שבמחשב אחר בבית שמותקנת בו רשת ועובד מאותו מודם שהמחשב שלי עובד גם האתרים מסרהים לעלות.. בבקשה עיזרו לי תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
במשך שנים היה לי אינטרנט רגיל, על מחשב אחד. עכשיו עשינו רשת עם ראוטר ופתאום אני מגלה שהביטורנט לא עובד כמו שצריך. כל הזמן יש בעית NAT(בAZUREUS הסמיילים תמיד נשארים צהובים) אחרי שיטוט קטן באינטרנט הבנתי שאני צריך לעשות משהו שנקרא port forwarding. מצאתי את המדריך הזה: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/PowerNet/PAR-720G/Azureus.htm הוא מיועד בדיוק לראוטר שלי- ולתוכנה אזוראוס. עשיתי בדיוק מה שרשום שם, אבל משום מה כל פעם שאני לוחץ APPLY בADD VIRTUAL SERVER, אני מקבל שגיאה כזאת: webserver:Error adding NAT reserved mapping pool Azur1........ כל מה שניסיתי לא עזר. מאד אשמח אם מישהו יסביר לי מה לא בסדר(אני מניח שלמלא בארץ יש את הראוטר שלי: power net par720G
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? (אולי יש אפשרות דרך הוינדוס? :s05:) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשאני מבצע ICS על חיבור של Wireless LAN, זה גולש תקין. ברגע שאני יוצר Bridge ואז אני מוסיף את אותו Wireless LAN זה לא גולש בכלל! (אני צריך את ה Bridge בשביל לבצע ICS על LAN נוסף שהוא לא אלחוטי). וכמובן אני עושה ICS על ה Bridge עצמו. יש סיבה ופתרון לזה? (נ.ב. WIN XP SP2, Edimax 802.11b) אגב, יש לי שני כרטיסי רשת אלחוטייים שמחוברים ב Ad Hoc
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי, יש לי חשבון פרמיום בראפידשר, ולאחרונה נראה לי שמגבילים לי את המהירות. לפני השינויים שלהם הורדתי על מקסימום, כרגע אם אני רוצה להוריד קובץ בודד זה לא זז, אלא כמה קבצים ביחד המהירות עולה בערך ל 200-300 לעומת 500(4 מגה) קבוע בעבר. אני משתמש בפלאשגט. זאת בעייה בספקית או בראפידשר? אני בבזק בינ"ל אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב קניתי ראוטר אלחוטי של trendnet קניתי כרטיס רשת+אנטנה של level one למחשב שמיועד להתחבר אלחוטי התקנתי הכל כמו שצריך, את הראוטר למחשב ואליו את המודם,למחשב השני התקנתי את הכרטיס רשת החדש והאנטנה התקנתי את הדרייברים הוא קלט את האוט מהראוטר מצויין 96%. יש לי ידע רב במחשבים אני עובד בתחום אך ברשתות רק ידע בסיסי ביותר ואין לי מושג לאן להמשיך אחרי שהתקנתי הכל. חשבתי שבשלב הזה האינטרנט יפעל. אשמח לעזרה! תודה מראש אלעד.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום כשאני מחפש משהו בגוגל לפעמים התוצאות הם בקבצים WORD ו PDF איך אני מעלה קבצים כך שיופיעו בגוגל כך שכל אחד שמחפש בנושא ימצא את הקובץ שאני העלתי ?? תודה מראש דוד
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-