עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by ofer_shm,

היי.. יש לי כרגע בבית רשת ביתית: בקומה הראשונה נמצא הראוטר של לינקסוס ששם מחובר מחשב אחד והמחשב שלי נמצא בקומה השלישית שגם הוא מחובר לראוטר דרך כבל רשת.. אני רוצה עכשיו לחבר את ה- PS2 שלי לרשת..ואני לא רוצה להעביר עוד כבל מהקומה הלשישית למטה אלה אני רוצה להשתמשמ באותו כבל שנמצא כבר אצלי בחדר רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מפצל כל שהוא לפצל את הכבל שמגיע למחשב שלי לשניים או משהו כזה... האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  3. אני רוצה משהו שיאיץ לי באמת .. את האיטרנאט וקיימים כאלה דברים הורדתי כמה דברים מה speedgudie וזה סתם דפק לי ... , עכשיו שאלה ההגדרות המקוריות של הwindwos הם הכי טובות ? יש לי 2 מגה אידסאל

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by rotemblu,

התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  5. אני רוצה לשלם תשלום לחברה אחת הכולל את התשתית וספקית... האם קיימת חברה כזאת? HOT היא כזאת?כי אם כן גם לטלפון וכבלים אני אוכל לרכוש מהם... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6104K ומשום מה, לאחרונה האינטרנט לפעמים עובד ממש לאט כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. כאשר באותו זמן אני עובר לחיבור רגיל, מהירות הגלישה נורמלית. הבעיה אינה נפתרת כאשר אני מנתק את הראוטר/מודם מהחשמל, והיא קורה רק בחלק מהזמן. למישהו יש פתרון לענין?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  8. שלום, גמרתי להתקין ולקנפג את השרת שלי וחברים שלי שומעים ממני מוזיקה,בלי לאגים,איכות מעולה והכל ממש מושלם! הבעייה שלי היא כזאת,ניסיתי לשדר וידאו והם אמרו שאת הקול שומעים מעולה אבל אין תמונה... מה אני צריך לעשות בשביל streaming של וידאו גם? יכול ליהיות שפשוט חסר להם קודק?... אייל

9. Started by maitay,

מישהו יכול לעזור לי אני צריך SELF TEST מעודכן מישהו יודע מאיפה להוריד

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. ברשת עשיתי חיפוש! ועוד משהו על הדרך האם יש דרך להגבלת מהירות (Bandwidth.Controller) אך ללא שרת ראשי אלא עם נתב? שוב עשיתי חיפוש!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Buffer,

היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת אני יעבוד דרך המדריך באתר... אני רוצה לדעת האם צריך להגדיר משהו בשרותים {SERVICES}?להפעיל או לכבות איזה שירות שקשור לרשת? תודה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. שלום, יש לי מודם ואני מתחבר דרך המודם באמצעות סיסמה ומשתמש . בנוסף ראיתי שבמחשבים ניידים אפשר להתחבר דרך שכנים וכו' . למחשב שלי אין אפשרות של חיבור אלחוטי, לכן הבנתי שצריך לקנות USB או אנטנה חיצונית ורק אז זה אפשרי . אז איזה אנטנה או USB או כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות, כדי להתחבר דרך שכנים וכו' מרחוק ? . אני מחפש משהו איכותי אם יש . תודה ושבת שלום .

14. Started by xorense,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי רכשתי בארה"ב לפטופ, ולפני חצי שנה התחילו לי בעיות של מהירות ברשת האלחוטית. מהירות ההורדה לא עוברת את ה700-600KB, בעוד שאם אני מתחבר לרשת עם לפטופ אחר הבעיה נפתרת והמהירות נורמלית. יש לציין שכרגע אני עובד עם כבל רשת שמחובר לראוטר והכל עובד פיקס כמו שצריך. פירמוט לא עזר והבעיה נשארה כמו שהיא, מה שמביא אותי להנחה שיש פה בעיה בחומרה. מה אתם חושבים שהלך הכרטיס רשת האלחוטי או שאולי יש בעיה באנטנה ? נ.ב BROADCOM 4322AGN זה הכרטיס רשת.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by לירן,

כשאני מנסה לפתוח פורטים זהים/חופפים ליותר מ ip אחד ברשת אני מקבל הודעת שגיאה מהראוטר.. זה דבר ידוע או שזה בעיה אצלי ???

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. ש לי סימן קריאה שחור על רקע צהוב על האייקון של של ה lan connection status: limited or no connectivity זה לא מפריע לי לגלוש , אבל מה זה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by rafi_h,

שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by DRz,

שלום לכולם. התקנתי אתמול את הVista, עכשיו יש לי עוד מחשב אם ווינדוס XP. אני מנסה לעשות בינהם רשת, אבל לא הולך! ניסיתי כול דבר, את המדריכים פה, חיפשתי בגוגל, אין אין תשובה. במחשב הלקוח יש חיבור רשת אחד, והוא רושם שהוא מקושר, אבל שמנסים להיכנס לאיטרנט אין תגובה. אצלי יש אינטרנט, והוא אפילו מראה לי את המחשב השני בשיתוף קבצים וכו', אבל המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט, וגם לא יכול לראות אותי. הכבלים מחוברים בסדר, המודם פועל, יש אינטרנט... די מתסכל :\ האם יש פה בעית תאימות כמו בXP ו98? שאי אפשר להגידר לשניהם רשת? צריך אותם גירסאות של ווינדוס ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  19. Started by jambo222,

שלום אני לא מבין גדול ואני צריך עזרה אני מנוי הוט אינטרנט 500 ג'יגה עדיין אין אצלנו סיבים אופטיים. לגבי אינטרנט חוטי אני מקבל בין 350 ל 400 ג'גה . לגבי WIFI 2.4 G תלוי במרחק שלי מהפייבר בוקס אני מקבל אות סביר לגבי 5G WIFI אני מקבל אות חלש. קניתי משקפי OCULOS 2 והם לא פועלים תקין ב 5g wifi חלש . השאלות 1. איך אני מחזק את האות WIFI 5G ? 2. קיימת אפשרות לקנות כבל USB למשקפיים ולוותר על WIFI, האם זה יפתור את הבעיה ? תודה

20. איך אני יכול להגביל קליינט ברשת של שני מחשבים כדי שלא יגנוב את כל רוחב הפס יש איזה תוכנה שעושה את זה או משהו כי אני לא רוצה לסגור את הרשת רק להגביל את השליחה ואת ההורדה של אותו קליינט

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  21. ג'ון ברייס- מכללת הי-טק וחברת אורקל מקיימות בפעם ה-18 את שבוע אורקל 2011, בין התאריכים ה- 20 ל- 24 בנובמבר במלון דניאל בהרצליה. שבוע אורקל הינו הכנס הלימודי הגדול ביותר בישראל בתחום אורקל ובתחום טכנולוגיית המחשוב בפרט. בכנס יועברו מאות סמינרים אשר מחולקים לתחומים מקצועיים אשר יעניקו לבאי הכנס את הכלים, היכולות והתובנות במגוון רחב במיוחד של טכנולוגיות בתחום המחשוב בכלל ובסביבת אורקל בפרט. לפרטים והרשמה: http://bit.ly/qVKvID| 03-7100721

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה מסוימת שאני מקווה שתוכלו לתת לי פיתרון יעיל בשבילה. אני ועוד 2 חברים שוכרים דירה ויש לנו חיבור 2 מגה וחצי. שניים מהמחשבים מתחברים דרך wireless ואחד בLAN. הבעיה מתחילה כשהאימיול נכנס לפעולה. ברגע ששני מחשבים מפעילים את האימיול המחשב השלישי לא יכול אפילו לשוטט בין אתרים. אני צריך למצוא פיתרון שיחלק את רוחב הפס שווה בשווה בין שלושת המחשבים. הרצתי בדיקה וראיתי שמהירות ההורדה היא 2600kb/s וההעלאה היא 260kb/s. חשבתי על NetLimiter אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. גם לא מצאתי אפשרות שהתוכנה תעבוד ברקע בלי שיופיע אייקון ליד השעון או שהיא תדרוש סיסמה ביציאה, וזה קצת בעייתי כי אני חייב שהתוכנה תהיה מאובטחת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. קודם כל קצת מידע- הרשת היא האלחוטית הראשונה שלי, אז אין לי כל כך הרבה ידע... מדובר במודם כבלים שמתחבר לנתב EDIMAX BR-6204WLg. הנתב מתחבר למחשב נייח בצורה קווית, ולמחשב נייד בצורה אלחוטית. המחשב הנייח הוא ותיק (לפני כן חובר בצורה קווית אל המודם) ולא היו שום בעיות. המחשב הנייד והראוטר הם חדשים.רוחב הפס שיש לי הוא 1.5 מגה. הבעיה הראשונה היא שמאז הקמת הרשת מהירות ההורדה בטורנט ירדה פלאים. לפני כן המהירות שהייתי מגיע היא סביבות 160 ק"ב לשנייה, ועכשיו בקושי ל 50, וגם זה סכום של כמה טורנטים ביחד. ניסיתי וגם הצלחתי לפתוח פורטים בעזרת אתר port forward (וגם יצרתי IP סטטי) אבל למרות שהטורנטים עכשיו מתחברים (צבע ירוק) המהירות שלהם עכשיו נמוכה עוד יותר (קילובייטים בודדים). הבעיה הש…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by bigbosf,

שלום חברים יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם 1. מה זה הערוצים שיש בנתב? הבנתי שיש 12 . מה זה אמור לעשות? אם אני מעביר מ-6 ל-12 זה ישנה משהו? 2. האם יש סכנה בריאותית (קרינה וכו') בשינה בחדר שהנתב האלחוטי נמצא בו? 3. האם יש אפשרות להנמיך את עוצמת האות ? (לפי דעתי יותר עוצמה - יותר קרינה ) 4. הנתב מראה כתובת ip 192.X.X.X , האם כתובת זאת ניתנת למעקב? נניח אם חברת האינטרנט מתבקשת לתת את פרטי הלקוח שעומדים מאחורי כתובת זאת. או שבגלל שזה כתובת שמקצה הנתב ולא הספק אז מעקב כזה זה בלתי אפשרי?

25. Started by SEangel,

אני רוצה לחבר שני מחשבים (קווית) למודם אחד (כרגע מודם כבלים, אך אולי אח"כ מודם ADSL). איזה רכיבים אני צריך (נתב או רכז רשת) והאם אפשר לשלוט בתעבורה (למשל שמחשב אחד יקבל 850 סל"ש והשני 650 סל"ש) וכל זאת במחיר מינימלי

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים