עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by brosley,

על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. ג'ון ברייס- מכללת הי-טק וחברת אורקל מקיימות בפעם ה-18 את שבוע אורקל 2011, בין התאריכים ה- 20 ל- 24 בנובמבר במלון דניאל בהרצליה. שבוע אורקל הינו הכנס הלימודי הגדול ביותר בישראל בתחום אורקל ובתחום טכנולוגיית המחשוב בפרט. בכנס יועברו מאות סמינרים אשר מחולקים לתחומים מקצועיים אשר יעניקו לבאי הכנס את הכלים, היכולות והתובנות במגוון רחב במיוחד של טכנולוגיות בתחום המחשוב בכלל ובסביבת אורקל בפרט. לפרטים והרשמה: http://bit.ly/qVKvID| 03-7100721

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. חברה מישהו יודע איך מלמיחים פינגים הנורה שבמודם לא מפסיקה להבהב וזה נירא לי אחת הסיבות שהאינטרנט איתי אצלי תודה למי שיעזור לי .. שמעון

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by bigbosf,

שלום חברים יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל תשובה עליהם 1. מה זה הערוצים שיש בנתב? הבנתי שיש 12 . מה זה אמור לעשות? אם אני מעביר מ-6 ל-12 זה ישנה משהו? 2. האם יש סכנה בריאותית (קרינה וכו') בשינה בחדר שהנתב האלחוטי נמצא בו? 3. האם יש אפשרות להנמיך את עוצמת האות ? (לפי דעתי יותר עוצמה - יותר קרינה ) 4. הנתב מראה כתובת ip 192.X.X.X , האם כתובת זאת ניתנת למעקב? נניח אם חברת האינטרנט מתבקשת לתת את פרטי הלקוח שעומדים מאחורי כתובת זאת. או שבגלל שזה כתובת שמקצה הנתב ולא הספק אז מעקב כזה זה בלתי אפשרי?

5. שלום לכולם יש ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אפשר להתקין עליו?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by Sponge Bob,

יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by orzilca,

אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. א. הבעיה הראשונה הפשוטה: הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני.... ב.הבעיה השניה- אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs *הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה. *הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון. בתודה, אוריאל.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by My_Name,

אני רוצה להעביר כמה קצבים די גדולים למחשב של אחותי בת"א. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה ? זה הרבה קבצים שכל אחד מהם שוקל 350MB (פרקים של סדרה כלשהי). אני לא רוצה להעלות אותם או משהו כזה.שאני יוגל פשוט לשלוח לה אותם. אני לא יודע איזה אפשרויות יש, אולי לשתף את המחשב שלי ולהפוך אותו לשרת FTP נגיש באמצעות סיסמה ? או שרת HTTP ? איך עושים את זה ומה יהיה הכי מהיר ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  11. רשת אלחוטית זה כאב ראש S: קניתי אתמול ראוטר של Level one במקום ה edimax שלי שהלך לעולמו. חיברתי, הגדרתי, אחותי ואני מחוברים יופי לאינטרנט (היא- בכבל. אני- בכרטיס WiFi, גם של Level .one אבל אבוי, המחשב של אח שלי, בעל כרטיס של Edimax, מסרב להתחבר לאינטרנט. -לרשת הוא כן מתחבר, ויש גם מעל 85% קליטה (Signal quality- יושב על 99-100 אחוז קבוע, ככה שקליטה זו לא הבעיה) זה נותן לי את הסימן של ה 2 מחשבים עם הסימן קריאה במשולש הצהוב (Missing connectivity) למישהו יש רעיונות איך לטפל במטרד הזה? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by iakovl,

לא בטוח אם זה לגמרי מתאים לפורום הזה, במידה ולא, תעבירו בבקשה יש לי בעיה אני מחובר ב1.5M דרך הכבלים עם מודם TERAYON שמחובר בUSB מדי פעם הוא מעצבן אותי ומתנתק הנה מה שיש לו

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת (130 שקל - גג!). יש המלצות? האם ההבדל מהותי בין PCI לUSB? תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by sky-net,

בזמן האחרון יש לי הרבה התנתקויות מהאנטרנט (כבלים@012) לפעמים המודם ישר מתחבר מחדש ולפעמים לוקח כמה דקות או שעות, דבר דומה קרה לי לפני כמה שבועות והחליפו לי מודם (עכשיו יש מודם מוטורולה- SB4200 משהו כזה) ועד עכשיו זה לא קרה. אני משחק משחקי רשת ויש לפעמים קפיצות פינג מ50 ל500 ויותר (רק לי- לשאר האנשים נשאר בסביבות ה50 וגם לאלה שאני יודע שיש להם 012 ככה שהבעיה לא בספק) למשך זמן די ארוך ולפעמים יש התנתקות אחרי זה. רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל packeting (שליחת פינגים למחשב שלי כדי להעמיס על החיבור עד שהוא מתנתק) ואם כן האם הפיירוואל (נורטון כרגע) יכול למנוע את זה. כמו כן האם כדאי לעבור לשיטת החייגן כדי שהאיפי יתחלף כל חיבור? אם זה לא מהסיבה הנ"ל איזה עוד סיבה יכולה להיות? …

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. Started by goory,

כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. טוב אז ככה.. לפני כשבוע בערך הלכתי למסיבת רשת ושינו לי שם את ההגדרות כדי שיעבוד לי שם הרשת.. וכשחזרתי חברתי את המחשב מחדש וגם את הקבל רשת שיש ביני לבין אחותי. וגם אני זוכר שלפני ששינו לי היה לי כל מיני טווחי אי פי רשומים והיום אין לי מושג מה האי פי שלי.. הנה תמונה עכשיו לא עובד האינטרנט של אחותי שהיא מקבל מהמחשב שלי .. ואני חושב שזה בגלל ששינו לי את ההגדות שלא יהיה לי טווח אי פי.. מה אני עושה? איך אני יודע מה הטווח שאני רושם?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. שלום יש לי נתב 3COM 554G72T ואני רוצה לחסום מסנגר!! כיצד אני עושה זאת? אילו פורטים או כתובות אינטרנט אני צריך לחסום? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by dd7,

חיפשתי ולא מצאתי שום אתר שפותח לראוטר הזה פורטים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. שלום, את הקאזה הורדתי מהאתר www.kazaa.co.il ואני לא יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר , ה TCP וה UDP איך אדע באלו פורטים משתמשת הקאזה? תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Ziv_so,

אני רושם את האיי פי בדפדפן והוא אומר לי תכתוב סיסמא.... אני רושם את הסיסמא הקבועה והוא לא נותן לי... יכול להיות שהסיסמא שונתה? איך משנים חזרה? איך בודקים מה היא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום אני מחפש תוכנה שמודדת רוחב פס מהמחשב שלי לאתר שבוא אני מנסה לראות סרט או שידור חי זאת לאחר שאני מגלה שספק האינטרנט שלי במקום לתת לי 10240 KB רוחב פס למדינות שונות באירופה נותן לי 500 KB זאת גיליתי לאחר שאתר יורוספורט שטענתי שהוא לא משדר איכותי העלה תוכנה לנגן שמודדת קו נתונים על קו האינטרנט שלי ומגלה לי שספק האינטרנט שלי דופק אותי בגדול תמונה : http://img179.imageshack.us/img179/9683/53260245.jpg בתמונה אנו רואים : 1. שהתוכנה של סטטיסטיקה מודדת את איכות הקו שלי 2. כותבת שקצב הסיביות של השידור 448 KB 3. כותבת שרוחב פס זמין אצלי 484 KB ( וכאן אני יודע שמשהוא פגום כי אני משלם על חבילה של 10240 KB ) 4. כותב לי שרוחב הפס בשימוש 445 KB התוכנה מסבירה לי דרך סטט…

23. Started by esakal,

שלום, יש לי 2 ראוטרים של netgear wgr614v9. רציתי להפוך את אחד מהם לrepeater וגיליתי שהם מאפשרים רק הצפנה של WEP. קראתי בהמון מקומות שמדובר בהצפנה לא איכותית שקל לפרוץ אותה. רציתי לדעת מה דעתכם? האם בכל זאת להשתמש בWEP או לוותר על הרעיון? אולי יש לכם פתרון חלופי? תודה ערן.

24. שלום . הורדת קבצים מהאינטרנט תלויה אך ורק במהירות שיש ברשות הלקוח או זה גם בשרת שממנו מורידים ? (אם נגיד יש לי אינטרנט של 5 מגה ואני יוריד באתר מסוים זה אומר שזה ירד על 500kb בערך ?). שאלה שניה : איך אני יכול לחסום כניסה לאתרים מסוימים דרך הדפדפן ? תודה והמשך יום נעים .

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים