רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, את הקאזה הורדתי מהאתר www.kazaa.co.il ואני לא יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר , ה TCP וה UDP איך אדע באלו פורטים משתמשת הקאזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למי שיש ויוע על אחת כזאת שיגיד לי
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר מסוג D-LINK 855 והייתי מעוניין להגדיר בו שעות עבודה של הרשת האלחוטית, כלומר שאוכל לקבוע שעות עבודה שונות במשך ימי השבוע באופן קבוע. האם הדבר אפשרי? ואם כן כיצד ניתן לבצע זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל מזהה נמוך בLheMule 4.2 עם הפירוול של mcafee, לפני שהיה לי את הפיירול הזה היה לי את של windows SP1, ואיתו גם הייתי מקבל low id אבל קצב ההורד היה יחסית גבוהה והעלה היה כמעט אפסי, ומאז שהתקניתי את הMcAfee Security Center קצב ההורדה כמעט אפסי והעלה כל הזמן גבוהה. ניסיתי לפתוח לו פוט באימיול :TCP :4662 UDP:4665 אבל עדיין הכול חרבנה, ושום דבר לא השתנה. אין אני מותח לו פורט נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בזמן שאני מחובר, כשאני משחק את המשחק COUNTER STRIKE בעיקר, אז האינטרנט מפסיק לפעול ל10 שניות ואז זה מוציא אותי מהמשחק כשזה חוזר. האיקון של החיבור מראה שזה מחובר , אבל במודם , שזה ה ALCATEL BLACK 2 הנורות הכי שמאליות מבההבות כזה. התקשרתי לספק שלי , נטוויזן , אמרו שאצלי הכל תקין ואמרתי להם שזה התחיל לפני ימים אחדים כאשר חיביתי את המחשב עם הלחצן POWER שנמצא על ה KEYBOARD הוא אמר לי לנסות להתקשר לבזק, בזק אמרו כל עוד 2 הנורות הימיניות פועלות קבוע = הכל תקין, ו2 הנורות השאמליות שמהבהבות זה רק אומר שקבלת=שליחת הנתונים לא טובה (שזה בעית ספק) עשיתי פורמט + החלפתי מודם מחבר שלי, ועדיין אותה בעיה. לכן אני פונה אליכם אנשים יקרים לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, גמרתי להתקין ולקנפג את השרת שלי וחברים שלי שומעים ממני מוזיקה,בלי לאגים,איכות מעולה והכל ממש מושלם! הבעייה שלי היא כזאת,ניסיתי לשדר וידאו והם אמרו שאת הקול שומעים מעולה אבל אין תמונה... מה אני צריך לעשות בשביל streaming של וידאו גם? יכול ליהיות שפשוט חסר להם קודק?... אייל
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש כל מיני אתרים שפתאם הכתב בהם התחיל להיות בגופנים גדולים מאוד כמו גוגל, איך מחזירים את זה לגופן הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני מחבר את המחשב הנייד שלי לאייפון 4 וגולש באינטרנט דרכו (internet thethering) הרשת היא סלקום והחבילה היא בלתי מוגבלת. כשמתקבלת שיחה או אני מוציא שיחה, כמעט תמיד האינטרנט מתנתק. לפני כמה חודשים הייתי גולש דרך סאמסונג טאץ' באורנג', וזה לא היה קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ועכשיו גם נייד, ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי. מבירורים אני מבין שהעלויות הן עד 200 ש"ח אלא אם כן אני ממש טועה. האם תוכלו להמליץ על ראוטרים ודגמים שיכולים להתאים? ממה שאני מבין הבעיה העיקרית היא עניין התמיכה כשיש בעיות רשת וכד', אז כמובן מה שיותר אמין. תודה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 10:13:33 אגב, הלפטופ הוא לנובו N500 4233-72G, עם כרטיס רשת Intel@ wifi link 5100 AGN, אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלשום, עברתי מהתשתית של בזק לתשתית של הוט עקב מחיר גבוה ואי גמישות מצד בזק ללכת לקראתי ולהוריד עלות חודשית. התשתית שהיתה לי בבזק 10 מ"ב וכעת יש לי 12 מ"ב כאשר אני מחובר דרך mpls ( ללא חייגן ). אני מוריד ומשתף די הרבה בטורנטליץ, כאשר הרטיו שלי עומד על 1.4. מאז שינוי התשתית, חל שינוי לרעה בהורדה כאשר מהירות מקסימלית עומדת על כ 500 ק"ב בנוסף, אני לא מצליח לשתף שום דבר, מהירות העלאה לא עולה על 1 ק"ב ותקשורת ל peers כל הזמן מתנתקת. מכיוון שאני מחובר ללא חייגן, אין מה לפנות לספק, הרי ואני בכלל לא עובר ולא מנותב דרכו. לכן פניתי להוט כאשר הם נשבעים בכל היקר להם שאין שום חסימות וכל הניתובים תקינים. בבדיקת המהירות - הכל תקין, גם מול ספק וספק תשתית. זוהי הכתבה שמצאתי ברשת שבדיוק…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים,אחד מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. השאלה שלי היא כזאת במחשב שמחובר לראוטר מוגדר בהגדרות TCP/IP כתובת IP קבועה כולל הכתובת של הראוטר וכו' האם אני צריך להגדיר אותו דבר במחשב השני עם הכרטיס רשת האלחוטי או שני יכול להשאיר את ההגדרה על DHCP שיקבל כתובת אוטומטית???
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שמחובר בכרטיס רשת אחד למודם אלקטל ישירות ואיתו יש לי אינטנרנט ואין בעייה. בכרטיס רשת השני חיברתי את הראוטר שאיתו אני מקושר למחשב נייד. הערה: אני יודע שאפשר לחבר את הראוטר אחרי המודם לכרטיס רשת אחד אבל זה דופק את האימיול גם אני מכבה DMZ, מפנה פורטים ומכבה פיירול. אני מצליח לסנכרן בין נייד לנייח בעזרת הראוטר באופן אלחוטי ולשתף תיקיות והכל... אבל לא מצליח לשתף את הנייד באינטרנט. מישהו יודע איך אני משתף את הראוטר עם האינטרנט בנייח בלי לחבר אותו ישירות למודם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייד בשניהם יש XP SP2 המחשב הנייח מחובר לראוטר והשני דרך סוויץ . עד עכשיו הכל היה תקין מבחינת שיתוף קבצים וכרגע המחשב הנייח לא נותן לי לשתף אני מקבל את ההודעה הבאה : an error occurred while trying to share the server service is not started the shared resource was not created at this time הפעלתי את ההגדרות מחדש ב 2 המחשבים ניסיתי תקיות שונות כוננים שלמים ועדיין אין שיתוף . לפעמים הוא מראה לי חלון של הגדרת תיקיה לשיתוף וכשהוא מסיים עדיין לא ניתן השיתוף תודה מראש על העזרה עריכה : פתרתי את הבעיה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת אם לדוגמא אני אקנה 5 מגה אינטרנט ואשתמש בראוטר (או כל דבר אחר...) על מנת ששתי המחשבים יהיו בעלי אינטרנט באיזה צורה האינטרנט יחולק: א) כל מחשב יהיה בעל 2.5 מגה ב) הראוטר ידע לחלק את האינטרנט ככה שאם לא משתמשים בראשון אז המחשב השני יקבל 5 מגה אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-