רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן באימיול low id , אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי? האם זה עם port triggering או port range foward או שזה במקום אחר? בטאב של ה firewall הכל שם מסומן למעט filter internet nat redirection , צריך גם אותו לסמן? חדש לכל העסק ולא כל כך מבין בזה כרגע. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים. אחד מחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל USB וחייגן. כאשר מכניסים שם משתמש וסיסמא, ניתן לגלוש במחשב זה ללא בעיות. הבעיה שהתגלתה אצלי בשבוע האחרון (לא היתה קיימת עד לפני שבוע) היא במחשב השני. יש לי מחשב אחד שדרך שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל רשת (אדום כזה) שיוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המארז של המחשב השני. חשוב לציין שאי אפשר לגלוש במחשב השני אם לא מתחברים לאינטרנט במחשב הראשון!! זה מעין חיבור פיראטי ולכן אני לא יכול לפנות לספק שלי שיסדר לי את הבעיה. הבעיה היא שאי אפשר לגלוש כרגע במחשב השני על אף שהאינטרנט במחשב הראשון תקין, כבל הרשת מחובר בשני הצדדים והכל פועל יופי!! מישהו יודע מה הבעיה במחשב השני? מה שמופיע לי זה קישורית מוגב…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הצלחתי בסופו של דבר לחבר את שני המחשבים שלי ברשת אבל יש לי בעיה : אני יכול לשתף קבצים רק של המחשב הלקוח כשאני מנסה מהלקוח להכנס אל המחשב השרת הוא אומר לי שאין לי הרשאה או משהו כזה מה הבעיה??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי רשת של 2 מחשבים ומודם אלקטל מחוברים לסוויץ' על המחשב שלי אני מריץ אייסיקיו והכל טוב במחשב השני אני מנסה להתקין אייסיקיו, והוא נתקע ונכבה יש למישהו מוזג מה אני יכול לעשות ? ואגב, אני גם לא רואה את המחשב השני בשכנים ברשת והוא לא רואה אותי אבל עדיין יש אינטרנט קיצר משו מוזר
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז מקסימו תעבירו.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3048411,00.html
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ישנם משחקים שאני לא יודע את הפורטים שלהם ואני רוצה לארח על המחשב שלי.. (מנג'ר למשל).. הבנתי שאופציית הDMZ מורידה את הפיירוול כליל.. כשאני עושה Enable ושם את האיפי הנכון של המחשב שעליו אני רוצה לארח , האינטרנט לא מתחבר.. מה אפשר לעשות ? HELP..
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, עד היום הייתי מחובר למחשב של אחותי דרך כבל רשת, כלומר חיבור P2P, כשאני משמש לה שרת, כלומר אני המחובר ישירות לאינטרנט. נמאס. אני צריך ששני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה, לכן החלטתי לזנוח את הP2P וללכת על אפשרות הראוטר וכו'. העניין הוא כזה: יש לי מודם AHT-E300 של סמסונג, ההוא הכחול שנראה כמו מגהץ פתחתי את הקושחה שלו לראוטר, אבל.. עכשיו מה? איך מתבצע החיבור פיזית..? אני אמור לקנות עכשיו רק סוויצ', נכון? לא ראוטר... תקנו אותי אם אני טועה. אה, הערה אחרונה: בטח יציעו לי לעשות רשת אלחוטית.. אי אפשר, אחותי בממ"ד, ואני מניח שאין צורך לציין שאני מחפש את הפתרון הזול ביותר... תודה מראש. נדב.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תודה !!! אני אנסה את זה היום - לגבי האיטיות בסוף הסתבר שזה היה בגלל המחשב ה"שרת" היה שם משהו דפוק - אז כרגע האינטרנט על המחשב שלי עד שאני יעלה על מקור הבעיה - נראה לי שפשוט צריך לפרמט אותו כבר הוא די הרוג ושוב תודה ! 8)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש (!!! ) וחיברתי לכניסה של הרשת את המודם כבלים שלי והכל היה מצוין, האינטרנט היה מאוד מהיר (בין 90 ל-100 קילו-בית לשניה!!) והכל אחלה. פתאום היום אני מקבל הודעה של הווינדוז שהוא מצא התקן רשת חדש... אמרתי לו להתקין או משהו כזה, ואז הוא פעל קצת ואמר שיש בעיה עם התקנת ההתקן והפסיק. האינטרנט עדיין פעל והכל היה בסדר. והיום פתאום האינטרנט התחיל להאט ולהפסיק לעבוד ל-2 דקות מדי פעם.... עכשיו אני פתאום מוריד בגג 40 קילו בית לשניה.... רק לידיעה, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ב-750kbps. מה עליי לעשות? אנא נסו לעזור, המון תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט המהיר ע"י מודם רשת וחיברתי את המחשב השני ע"י כרטיב רשת נוסף כך שבשני המחשבים אפשר יהיה לגלוש, ולשתף קבצים ברשת הפנימית בין שני המחשבים. הכל עבד בסדר לאחר מכן התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 אפשר עדיין לגלוש עם שני המחשבים אך יכולת שיתוף הקבצים ברשת בין שני המחשבים אבדה וניסיתי להגדיר את החיבורים שוב אך ללא הועיל, יש רק אינטרנט אך אין רשת.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
linux 9.2 המודם מחובר דרך הכרטיס רשת! לוח אם של Abit NForce2 כרטיס רשת on board יש למישהו מושג איפה אני מוצא דרייברים לדבר הזה בישביל לינוקס?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-