עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aquas,

היי עשיתי חיפוש ומצאתי את auto port mapping אבל זה לא חינמי....אז אם מישהו יודע על תוכנה שפותחת פורטים.. הראוטר שלי זה speedtouch 510 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by bd,

עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?

4. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. הבנתי שיש אנשים שמשלמים במקום את ה35 שקל ....29 שקל ל 1.5MB מישהו יכול להסביר לי איך ? שאני דבירתי .....סליחה ..צעקתי עליהם עכשיו הסבירו לי שאין מנוי של 29 ל 1.5 רק 35 שקל (פשוט יצא לי לשמוע הרבה שמשלמים 29 על 1.5) מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. כלומר, יש רשת אלחוטית במקום מסויים. אני רוצה להתחבר אליה(חוקית כמובן) דרך כרטיס רשת אלחוטי שלי. והמחשב השני שלי לא קולט את הרשת הרחוקה כי הוא רחוק מידי. האם אני יכול דרך הכרטיס שלי, גם לקלוט רשת אלחוטית רחוקה וגם לשתף את החיבור שלי עם המחשב השני הרחוק שלי? תודה לעונים. ראו תמונה מצורפת: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by לולה,

הבן שלי מרבה לגלוש באתרים שלא לגילו, איך ניתן לחסום? אני יודעת שניתן להגדיר שבכל פעם שנכנסים לאתר מסויים זה יעלה אתר אחר כמו כן אני רוצה לחסום גישה לפורט מסויים - אם ניתן - איך עושים את זה ? דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום . הורדת קבצים מהאינטרנט תלויה אך ורק במהירות שיש ברשות הלקוח או זה גם בשרת שממנו מורידים ? (אם נגיד יש לי אינטרנט של 5 מגה ואני יוריד באתר מסוים זה אומר שזה ירד על 500kb בערך ?). שאלה שניה : איך אני יכול לחסום כניסה לאתרים מסוימים דרך הדפדפן ? תודה והמשך יום נעים .

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by aviz,

אם אני יקנה את המוצר DWL - 650 לינק: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=772 אני יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי בכל מקום בעולם שתומך בזה בחינם? אני רוצה לקנות אותו בשביל להתחבר לאינטרנט כשאני אהיה בחול ספציפית אני אהיה בפארג בודפאסט והאזור ואני צריך אינטרנט (אבא שלי צריך) הכרטיס הזה יעזור?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. לאחרונה הועלו טענות לאיטיות בחלק מהנקודות רצינו לערוך בדיקה של התשתית במשרד מתחפש המלצות וסדר גודל של מחיר לעניין תודה ניר

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by GALR,

ניסיתי לעזור סריקה של המחשב לוירוסים מהאתר של נורטון אבל הוא אומר שיש בעיה ב-ACTIVE X מפני שהאקספלורר שלי ישן מידי, וזה לא נכון יש לי אקספלורר 6, XP אז אני מניח שזו בעיה ב-ACTIVE X איך פותרים אותה? מצורף קובף השגיאה. בתודה.... [attachment deleted by admin]

12. אני כל הזמן מקבל מזהה נמוך בLheMule 4.2 עם הפירוול של mcafee, לפני שהיה לי את הפיירול הזה היה לי את של windows SP1, ואיתו גם הייתי מקבל low id אבל קצב ההורד היה יחסית גבוהה והעלה היה כמעט אפסי, ומאז שהתקניתי את הMcAfee Security Center קצב ההורדה כמעט אפסי והעלה כל הזמן גבוהה. ניסיתי לפתוח לו פוט באימיול :TCP :4662 UDP:4665 אבל עדיין הכול חרבנה, ושום דבר לא השתנה. אין אני מותח לו פורט נורמלי?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. רציתי לדעת האם אתם מכירים חנויות שמאפשרות רכישה של מוצר, נסיונו בבית (ספציפית מתאם ETHERNET לחשמל) ואם אני לא מרוצה, אני אוכל להחזירם ולקבל את כספי בחזרה. תודה על תשובתכם.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by rosesr,

הרשת עובדת ככה: אינטרנט ADSL PCI>מחשב א' WIN2000PRO>מחשב ב' WINXPPRO עם IP סטטי בשני החשבים שיתוף קבצים יש אבל אין אינטרנט במחשב ב' הGATEWAY מוגדר למחשב א מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה מראש לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. שלום לכם, אני מחובר להוט+בזב"ל 20MB. לפני כשעה הטורנטים החלו להוריד נורא לאט יחסית, אני מוריד מטראקרים פרטיים בדר"כ וכעת אני לא מצליח לעבור את ה-200KB, אני מנסה להוריד מ-2 טראקרים שונים, כך שהבעיה היא לא בטראקר. בבדיקת מהירות בספידטסט ובהורדות ישירות דרך jdownloader אני מוריד על מהירות מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? אם ישנה התערבות בחיבור הספק עושה את זה או התשתית? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. Started by Slash87,

אז ככה, היום עברתי מהכבלים לבזק... קודם כל סתם לדעת: נראה לכם שעשיתי צעד טוב? דבר שני: איזה מודם טוב יש לבזק? לא אכפת לי שהוא יהיה גם ראוטר, אבל אם הוא לא ראוטר שיהיה לו יכולת לעבוד עם ראוטר...

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by bar123,

ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Oranili,

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by Burkey,

שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by hichcock,

שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by lirankaz,

שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן

23. כבר מעל חצי שנה שהורים שלי סובלים מבעיות ניתוקים בהוט ... גם לאחר טיפול אצל מנהל ההנדסה ומנהל רשתות והחלפת כול הקו בכול הבתים בשכונה. פניתי לפני שבוע למוקד שבשמם של ההורים שלי(שלא מוכנים לעזוב את הוט) והצגתי להם את הבעיות ניתוקים שמופיעים לי בlog וגם את כמות השגיאות אין סופית שלא תקינות בכלל בהתאם לתקן DOCSIS 3.0 אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by AtomiX,

אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*

25. לא ידעתי איפה לשים את זה אז מקסימו תעבירו.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3048411,00.html

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.