עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי אינטרנט 750 זאת אומרת שהמהירות הורדה הכי גבוהה שאני משיג זה 96 עכשיו הסיפור מתחיל... יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק(לא בדיוק מתנתק) מעצמו ואז שאני לוחץ על האייקון של האינטרנט(שני המחשבים המהבהבים) הוא קופץ ונסגר והדרך היחידה שלי להתחבר מחדש ולהמשיך לגלוש היא לכבות את המחשב.... עכשיו בגלל זה שאני מוריד מהאינטרנט קבצים גדולים זה עושה בעיות לכן הורדתי את DAP (ניהול הורדות) באמצע הורדה של סרט פתאום האינטרנט התנתק לי אחרי 100 מגה שהוא הוריד אותם במהירות 45 ואז סתם לחצתי RESUME DOWNLOAD ופתאום אני רואה מהירות הורדה 6000 KB /S זה המשיך ככה איזה 15 שניות והתכבה שוב ואז עשיתי שוב שימישיך הורדה ושוב ככה במשך 15 שניות והתנתק ואז ראיתי שבמהירות כזאת אני מוריד סרטי תוך כמה דקות והמש…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. היום (11\2) היו שני התנתקוניות פתאומיות אחד ב 5:30 ואחד ב 6:50, ממש מוזר בהתחלה חשבתי שהבעיה אצלי .. פתאום באמצע גלישה האינטרנט נשאר מחובר אבל אתה לא יכול לגלוש פשוט, בקיצור משהו מסריח פה זה קרה לעוד משהו?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by aquarius,

נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by Rebellion,

שלום יש ברשותי רשת אלחוטית - עובדת מעולה. אך כששני המחשבים משתמשים במאבי אינטרנט נוצרת איטיות ניכרת וזה בא לידי ביטוי ב"לאגים" במשחקי רשת. עכשיו השאלה שלי היא: האם הלאגים הם כתוצאה מרוחב פס נמוך (1.5MB) המחולק בין שני המחשבים או שמא זה לא אפשרי ששני מחשבים ישחקו במשחקי רשת באותו הזמן(או משהו בסגנון)? תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. שלום לכולם מחפש תוכנה שתשאיר את האינטרנט פעיל כל הזמן!! פשוט שהמחשב נכנס לשינה האינטרנט פוסק, זה קורא לי בזמן שהמיול פתוח אשמח לעזרה שי

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by idan1836,

אני משתמש בתוכנה ספייסוויפר והוא גילה שיש לי במחשב משו בשם hijack IE ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי ולעוד תיקיות, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. היי האינטרנט שלי 5 מגה בבדיקות הורדה זה מוריד על 600 וזה סבבה אבל יש תופעה מוזרה ברגע שאני מפעיל את תכנת האנטיוירוס המהירות בבדיקה יורדת ל400 ניסיתי כמה אנטיוירוסים וגם כמה אתרי בדיקה והתוצאות זהות בהכל למה זה ומה עושים?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by danieldavid10,

שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,

12. Started by אמתי,

התערבתי אם חבר שלי שהתשית באה אלינו לבית אם כבלים והוא אומר שיש אנטנה שמביאה את האינטרנט לבהית ואם אתם שולאםי אנחנו מתכוונים לNGN אז מישהו יכול להסביר לי איך התשתית ת מגיע לבית ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  13. יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב, ומהמחשב יש עוד רשת למחשב השני (רשת חוטית), אבל אני מתכוון לקנות עוד מחשב לבית, ככה שבסה"כ יהיו 3 מחשבים בבית. אז חשבתי להזמין את ספקית האיניטרנט שלי שהיא 012 להתקין רשת אלחוטית. עכשיו, איך זה עובד? נגיד שהראוטר נמצא אצלי בחדר. אני אהיה מחובר אליו עם כבל דרך כרטיס רשת, ושני המחשבים האחרים יהיו מחוברים אלחוטית בעזרת כרטיס רשת אלחוטי? ונגיד זה יהיה ככה, המהירות של האינטרנט (אני מחובר לחבילת 1.5 מגה - כבלים) תתחלק בין 3 מחשבים? או שלכולם תהיה אותה מהירות (מקסימלית)? אם אני אהיה מחובר דרך ראוטר, אני לא אוכל יותר להעלות קבצים לאינטרנט דרך FTP ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים (אימיול לצורך הדוגמא..)? ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  15. יש לי בבית רשת פשוטה בין שתי מחשבים עם כבל רשת מוצלב ואל המחשב שלי מחובר גם מודם של אלקטל שחור 3 נורות. הגדרתי אותה כמו המדריך באתר אבל הבעייה שזה נראה כאילו כל המהירות במחשב הראשי.. אני יודע שזה לא רשת איכותית ושאימיול ודברים כאלו בטח מאיטים אבל זה עדיין מוגזם כי ממש במחשב השני האינטרנט לא זז והאימיול אפילו לא מצליח להתחבר. יש איזה דרך לפצל את המהירות יותר טוב ? אם אני יקנה ראוטר זה יעזור(אני לא רוצה לקנות) ? תודה.

16. בשעה טובה קניתי HDD חדש של 300GB, התקנתי WIN, ואז גיליתי שאני צריך להתקין SP1\2 בשביל שהWIN יזהה את כל הנפח אני מציין שיש ברשותי ראוטר אלחוטי של DLINK, המחשב שלי מחובר אליו באופן חוטי ומחשב נוסף, באל חוט לאחר התקנת הWIN, ללא שום הגדרות למיניהם, האינטרנט עבד\ לאחר התקנת SP2 התחילו הבעיות הIP לא מוגדר ע"י DHCP, בגם באופן ידני (שהדפולט גייט ואי מוגדר ליציאה לראוטר) המחשב שלי לא מתחבר אנא, עזרו לי לפתור את הבעיה הערב, שכן מחר אני חוזר לבסיס, ואני צריך שהמחשב יעבוד.. דרך המחשב שלי אין לי גישה לראוטר (דף ההגדרות שלו לא נפתח, אבל מהמחשב השני כן) הצעות?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by XpideR,

היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  18. שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by Crash5,

אני רוצה להקים רשת ביתית שתיהיה מורכבת משני מחשבים כשאר אחד מהם יושב בממ"ד. האם זה נכון שבגלל שאחד הממחשבים יושב בממ"ד, רשת אלחוטית, לא יכולה להיות אופציה עבורי? בבזק נאמר לי כי הם לא נותנים אחריות על רשת אלחוטית כאשר אחד המחשבים יושב בממ"ד. לעומת זאת, אצל הספק שלי, ב-012 נאמר לי כי אין כל בעיה להתקין רשת ביתית גם בממ"ד. מי משקר ומי דובר אמת? האפשרות השניה, של רשת חוטית, גם היא לא אופציה עבורי בגלל ההיבט ההסטי שבעניין. אין לי כוונה להתחיל להעביר כבלים בבית. הבנתי שיש אפשרות נוספת והיא להשתמש בתשתית הקיימת של קווי בזק, מה שנקרא HPNA. בהנחה שרק האופציה האחרונה היא אפשרית עבורי: האם זוהי שיטה אמינה וטובה? איזה ציוד נדרש ממני לרכוש על מנת לחבר שני מחשבים בשיטת ה HPNA? מה החס…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by ely2001,

שלום ותודה לכול מי שעוזר לי יש ברשותי 2 מחשבים כאשר אחד מחובר לאינטרנט והמחשב ה 2 מחובר דרכו לאינטרנט. אם 2 המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט אבל מה לשתף את התוכנית וורד או אקסל או כול תוכנה מהחבילה אל אופיס לצערי הרב איני יכול. סמתי את הקיצור דרך של התוכניות במסמכים משותפים ומהמחשב ה 2 אני יכול לראות את קיצורי הדרך (למרות שאין את הציור של וורד או אקסל אלה רק מרובע ומתחת רשום שזה קיצור דרך לתוכנה), כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך מופיע לי התמונה הזאת מה אני אמור לעשות בכדי להיכנס לתוכנה ממחשב אחר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  22. שלום, ואני ועוד מחשב בבית מחוברים לראוטר. עד היום נהגתי להשתמש בתוכנה Bandwidth Controller Enterprise שהייתה מותקנת במחשב השני כדי להגביל שם את מהירות ה-DL ו ה UP. לפני יומים המחשב השני עבר פירמוט ושוב חיברתי אותו לרשת והתקנתי את התוכנה Bandwidth Controller Enterprise אבל משום מה אני לא מצליח להגדיר את התוכנה את החיבור של הרשת כך שהתוכנה תעבוד. הצלחתי להגיע למצב שזה כן מגביל את המהירות במחשב השני אך זה גם מגביל אצלי ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו משתמש בתוכנה או יכול להסביר לי את השלבים של ההגדרה כי אולי פיספסתי משהו זה ממש יעזור. אם יש עוד תוכנה מהסוג הזה אוכל גם לנסות אותה אבל תוכנה שמגבילה את כל הרשת של המחשב לא רק מספר תוכנות.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by dvvon,

שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם

25. אני גרה בדירת שותפים, ואני מתחברת לראוטר בצורה אלחוטית באמצעות usb dongle. פרט לכך שהוא לא היה אמין והיו לי הרבה ניתוקים, הוא שבק אתמול וכרגע אני מחוברת באופן זמני באמצעות כבל רשת. אני מחפשת לרכוש לו מחליף, לא משנה אם usb או כרטיס למחשב, העיקר שיהיה אלחוטי, זול ואמין. אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים