עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת אני יעבוד דרך המדריך באתר... אני רוצה לדעת האם צריך להגדיר משהו בשרותים {SERVICES}?להפעיל או לכבות איזה שירות שקשור לרשת? תודה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by LinkTree,

תודה !!! אני אנסה את זה היום - לגבי האיטיות בסוף הסתבר שזה היה בגלל המחשב ה"שרת" היה שם משהו דפוק - אז כרגע האינטרנט על המחשב שלי עד שאני יעלה על מקור הבעיה - נראה לי שפשוט צריך לפרמט אותו כבר הוא די הרוג ושוב תודה ! 8)

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by dr2002,

מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  4. לא ידוע למה קניתי תראוטר הזה לא יודע רק צרות יש לי כבר שבועיים עכשיו אני מנסה לבדוק מחשב אחד המחובר בכבל ישר אל הראוטר עם הגדרות אייפי בכרטיס הרשת של 192.168.2.100 255.255.255.0 192.168.2.1 ואת הראוטר חיברתי בכלב ישר וגם מוצלב שום דבר לא שינה.. למודם של אלקטל חמש נורות! בהגדרות של הראוטר עשיתי לפי PPTP וגם לפי PPPoE בשניהם רשמתי הגדרות של סיסמא ושם משתמש ורשמתי אייפי וכתובת משנה הכל הכל!!!!! ניסיתי הכללללללללל מבדיקת פינג בפורט 192.168.2.1 ועובד יש קשר...... אז להמ לא עבוד לי האינטרנט?????? זה לא הכבל שמחבר בין הראוטר למודם כי ניסיתי גם מוצלב וגם ישר ושיחקתי עם כל ההגדרות הקיימות בראוטר ועשיתי ריסט מאתיים פעם... וגם פעלתי לפי התמונה הזאת פעם אחת בהגדרות ואל הצליח http://w…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by dyn,

שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  6. בעייה בשיתוף קבצים ומדפסות באחד מהמחשבים ברשת -------------------------------------------------------------------------------- ברשותי 2 מחשבים נייחים ולפטופ, ראוטר של 3COM ומודם כבלים של TERAYON אחד הנייחים והלפטופ מתחברים אלחוטית לראוטר והנייח השני מתחבר באמצעות כבל רשת לראוטר, המודם מחובר ישירות לראוטר. כל המחשבים מצליחים להתחבר לאינטרנט בלי שום בעייה. ניסיתי להגדיר רשת ביתית ע"י האשף של ווינדוס XP, בשני האלחוטיים הצלחתי להגדיר רשת ולהעביר ביניהם קבצים. המחשב הנייח לא הצליח להתחבר לרשת, דברים מוזרים שהיו לי בהתקנת הרשת שלו: הוא לא ביקש ממני לעשות ריסט בסיום האשף, כשאני מבקש לראות את שאר המחשבים בקבוצת העבודה שלי הוא מקפיץ לי הודעה שאין לי אפשרות להתחבר לרשת הבייתית, ית…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  7. אז ככה, אני רוצה לחבר כמה מחשבים בבית בשביל זה קניתי את הראוטר הזה ואין לי מושג איך לעשות את זה.. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שאיתם אני מתחבר עם החייגן של 012 לתוך הראוטר וצריך גם לעשות הגדרות מסויימות ופשוט אין לי שמץ של מושג מה. זה הראוטר שיש לי: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm ואם זה חשוב, אז המודם שקיבלתי מהכבלים הוא: TERAYON TJ715X וגם יחד עם הראוטר קיבלתי איזשהו דיסק התקנה שאין לי מושג מה לעשות איתו. אני ממש חייב את העזרה שלכם, תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by eyalel,

אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by Radical Dreamer,

אוקיי. כמו שאתם יודעים (אני מקווה) כל עניין החבילות של בזק וספקיות האינטרנט הוא כמו שוק. אין מחיר אחיד וכל לקוח יוצא עם מחיר אחר בהתאם לכמה הוא התווכח. בקיצור: 1. איזה רוחב פס יש לכם? 2. כמה אתם משלמים לבזק? 3. לאיזה ספק את מחוברים? כמה אתם משלמים לו? בתקווה שזה יציג קצת את המחירים הכי נמוכים שאפשר להוציא מנזק וספקיות האינטרנט...

10. מה מהירות הגלישה המדוייקת mbps בראוטרים ציבוריים חופשיים כמו בתי קפה וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by Levcog,

אם לדוגמא יש לי את מחשבים X, Y וZ מקושרים אחד לשני, והם צריכים להיות מקושרים למחשב נוסף שיהיה מקושר למערכת הכללית. איך אני מקטין את חשיפת המידע ביניהם לרמה הקטנה ביותר? זתומרת שY לא יקבל את כל המידע על X ועל Z וככה גם האחרים.. ציור להמחשה: אני צריך תשובה תאורתית. תודה רבה רבה לעוזרים, אסף

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by master,

שלום אנשים, יש לי בבית שני מחשבים,בשני חדרים שונים המרוחקים בערך 15 מטר אחד מהשני. אף אחד מהם לא בממ"ד או משהו כזה. יש לי מודם רשת ואני רוצה להקים רשת אלחוטית בין שני במחשבים,מה עלי לקנות? האם מודם אלחוטי או ראוטר אלחוטי? האם מספיק רק כרטיס רשת אלחוטי אחד? כלומר המודם או הראוטר יהיו מחוברים למחשב אחד עם כבל ורק במחשב השני יהיה כרטיס רשת אלחוטי? על איזה ציוד אתם ממליצים ומה מחירו? תודה מראש וחג שמח לכולם...

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by sky1sky10,

שלום לכם, יש לי ראוטר שאחד הכבלים שיוצאים ממנו מגיע לחדר השינה. בחדר השינה יש כבל רשת אחד. האם יש דרך לחבר בחדר השינה שני מכשירים שונים (חיבור חוטי) דרך אותו כבל רשת אחד וששאר המחשבים בבית כולל אינטרנט יזהו אותם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by PCguy,

אני גר בבית פרטי והחדר שלי בקומה התחתונה אני רוצה לחבר על רשת מבוססת ADSL שני מחשבים שהשני נמצא בקומה מעלי אך לא בגג שלי מה אפשר לעשות? לא יכול רשת עם חיוט כי זה יהיה מכוער ומבולגן האם אלחוטית תתן תשובה נאותה? ללא הפרעות וניתוקים? איזה נתב אני צריך? כמה הוא עולה ואיפה לקנות? נ.ב שני המחשבים הם נייחים ורק באחד יש כרטיס רשת{לא אלחוטי} אז מה צריך לקנות? עדיפות לחומרה הזולה יותר

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by tzolerguy,

איך אני יכול לגלות לאיזה שרת מנסה להתחבר תוכנה מסויימת?? במקרה שלי זה הEA LINK

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. מודם למחשב אני נכנס לכתובת 10.0.0.138 אני לא מצליח לגשת אליו פשוט כאילו אין כזה דף , כאילו אין חיבור למודם מודם AZTECH 600E מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  17. לא יאומן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3426937,00.html קבלו את צרפת. שתבינו שזה בכלל לא מעודכן (2006).

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by SandSt0rm,

אני ואח שלי מוחברים ברשת עכשיו הרשת עובדת וגם שנינו מחוברים לאינטרנט מה שקורה פה זה שאני לא יכול לפנות לאתרים בשם שלהם אלא רק עם הקוד אייפי שלהם אח שלי אמר משהו על ה dns אין לי מושג מה זה וגם הוא לא יודע איך לסדר את זה אצל אח שלי הכל עובד מעולה הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ישירות ואני מחובר אליו דרך כרטיס רשת נוסף עצות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by heya,

יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  21. בחנות שלי יש מחשב עם חלונות 98. אני רוצה להוסיף שרת עם חלונות XP ולחבר אותם לאינטרנט (בעתיד ייתכן וייתווספו עוד 2 מחשבים). את הרשת הזו אני רוצה לחבר לשרת של רשת אחרת באמצעות האינטרנט. קראתי את המדריך של חיבור באמצעות ICS אבל האם אפשר להשתמש בו גם על מחשב לקוח עם WIN98?(אי אפשר כרגע לעבור לXP בגלל שימוש ב DOS).

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by kobi122,

אני צריך ראוטר ומתאם שיגיעו לפחות 15+ מטר יש לי שתי מחשבים בבית(שלי ועוד אחד) לא משנה בנתיים מחיר כי אולי אני יקנה מבזק זה טוב?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by Memtest,

ראוטר עצמו מצליח להתחבר לאינטרנט , כשאני מחבר את המחשב הנייד דרך כבל רשת לראוטר יש תקשורת באופן תקין , הבעיה היא האלחוטי של הראוטר ( גם האייפון לא מצליח להתחבר ) וכשהמחשב מצליח להתחבר לראוטר רשום לי : Limited access למרות שהראוטר מחובר לאינטרנט ... על פיו נראה שיש בעיה חמורה של איבודי מידע דרך התקשורת האלחוטית ( כשאני מנסה להתחבר לקושחה של הראוטר לוקח שנה עד שהדף עולה ... וזה גם נראה כמו HTML בסיסי , אבל ברגע שאני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר לא רק שיש אינטרנט רציף גם אפשר להכנס לקושחה של הראוטר ורואים שהראוטר מחובר לאינטרנט ) ניסיתי לעדכן קושחה בראוטר , זה לא עזר ... עדיין אותה בעיה , השאלה , אם ישנה הגדרה בראוטר שאפשר לשנות שפותרת את הבעיה , או שהראוטר פשוט הלך ...

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by liron.r,

שלום, יש לי ראוטר של אדימקס 6424n ומערכת הפעלה windows7. אני מתלבט בין 3 דגמים: TP-Link TL-WN821N Edimax EW7718UN Edimax EW7717UN (לא ברור מה ההבדל בין שני הדגמים של אדימקס, חוץ מההפרש במחיר) תודה.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by badmama,

יש לי בבית 3 מחשבים, אחד חדש (שעובד נהדר עם הרשת), אחד אחר שמתופקד כרגע כמדייה סנטר בסלון עם VISTA ULTIMATE, ואחד בחדר המשפחה. הרדיוס של כל האזור הוא בערך 20 מטר רבוע, לא יותר. עד אמש, היה לי ראוטר 6104 (קוי רגיל) של אדימקס, הנ"ל חיבר בשני כבלי רשת (אחד מוצלב, אחד רגיל) את המחשב החדש (בכבל רשת רגיל) ואת המחשב בחדר משפחה (בכבל רשת מוצלב). כיון שאיני מעוניין בהעברת עוד כבל לסלון, קניתי אמש ראוטר אלחוטי, גם הוא של אדימקס (6204), בידיעה שהוא תומך WDS במטרה לחבר את המדייה סנטר בסלון בצורה אלחוטית. את כבל הרשת המוצלב שהיה מחובר למחשב בחדר משפחה חיברתי ליציאת ה LAN של האלחוטי, שמשם בנוסף (ביציאת LAN אחרת) יוצא כבל רשת רגיל שאמור לחבר את המחשב בחדר משפחה. הצרה היא שלא הרשת האלחוט…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים