רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה התנתקויות מהאנטרנט (כבלים@012) לפעמים המודם ישר מתחבר מחדש ולפעמים לוקח כמה דקות או שעות, דבר דומה קרה לי לפני כמה שבועות והחליפו לי מודם (עכשיו יש מודם מוטורולה- SB4200 משהו כזה) ועד עכשיו זה לא קרה. אני משחק משחקי רשת ויש לפעמים קפיצות פינג מ50 ל500 ויותר (רק לי- לשאר האנשים נשאר בסביבות ה50 וגם לאלה שאני יודע שיש להם 012 ככה שהבעיה לא בספק) למשך זמן די ארוך ולפעמים יש התנתקות אחרי זה. רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל packeting (שליחת פינגים למחשב שלי כדי להעמיס על החיבור עד שהוא מתנתק) ואם כן האם הפיירוואל (נורטון כרגע) יכול למנוע את זה. כמו כן האם כדאי לעבור לשיטת החייגן כדי שהאיפי יתחלף כל חיבור? אם זה לא מהסיבה הנ"ל איזה עוד סיבה יכולה להיות? …
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
פרסמתי היום מדריך מעודכן ומקיף לאבטחת רשתות ונתבים אלחוטיים. המדריך סוקר את כל מנגנוני האבטחה הקיימים בנתבים אלחוטיים וממליץ איזה מהם יש ליישם על מנת להגן בצורה טובה ויעילה על הרשת האלחוטית. http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מבזק ADSL לפרטנר פייבר, והחלו בעיות שונות ומוזרות: 1. ישנם אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם משום מחשב בבית כמו למשל האתר של איזיג'ט, שמראה לי רק חלקים מהאתר. 2. יש לי מחשב בסלון (WIFI) , שעד למעבר עבד כרגיל. עתה הוא מתנתק מהרשת לעיתים קרובות, כשהאינדיקציה של הרשת מראה שאני עדיין מחובר. כדי להמשיך לגלוש עלי להנתק ולהתחבר מחדש. חשבתי שהבעיה היא בדפדפנים (ניסיתי את שלושתם - כרום, פיירפוקס ואדג'), אך הניתוקים מתרחשים גם בגלישה בדפדפנים וגם במשחקי רשת. במחשב אחיר שמחובר ב WIFI אין את בעית הניתוקים. החלפתי נתבים אך זה לא עזר. האם יש בדיקה רציפה של החיבור? מה כלי לעשות כדי לתקן? פרטנר אמרו לי שזה לא קשור אליהם. …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של level one ופתחתי לו את הפורטים של האימיול.. אבל כל פעם זה משתנה בחזרה ועושה לי מזהה נמוך ואני צריך עוד פעם לאפס את הראוטר ז"א להוציא אותו מהשקע של החשמל ועוד הפעם להגדיר ולפתוח את הפורטים אני כבר משתגע מזה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב חיבור חוטי או חיבור אלחוטי ? כי ממה שאני מבין מהיגיון שאלחוטי יותר איטי כי בעצם הוא לא קולט 100% כמו כבל ... אני יש לי רשת אלחוטית בבית ויש לי מחשב בחדר והנתב בחדר השני עכשיו אני רוצה לדעת אם אני שם כרטיס רשת אלחוטי האם אני מוריד וגולש בעצם כמו בחיבור כבל "מהיר" ? יותר פרטים בעניין הזה.. ואני רוצה המלצה לUSB או כרטיס רשת אלחוטי למחשב שיקלוט טוב משהו איכותי וטוב... וגם נתב עם קליטה חזקה במיוחד שבכל הבית יהיה קליטה מלאה... זה בית רגיל בלי קומות או משהו .. אבל אני רוצה משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מעוניינים לעבור להוטנט כספקית ולבזק כתשתית למהירות של 30 MB אנחנו מעוניינים שיהיה 4 יציאות באוטר כדי שיהיה 4 נקודות אינטרנט ברחבי הבית אך ללא קרינה אל חוטית זאת אומרת אנחנו לא מעוניינים שתיהיה קרינה בבית וזה לא לדיון!!!!! השאלה היא האם באמת יש אפשרות לכבות את הקרינה זאת אומרת את האל חוטי באמצעות כפתור או בדרך אחרת (ממש אבל ממש עדיף באמצעות כפתור) הבעיה היא שהתקשרנו היום לבזק והם אמרו שאין להם דבר כזה, אז יש פיתרון? יש באמת דבר כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשבים שלי ושל אחי הקטן מחוברים אחד לשני ע"י כבל מוצלב פשוט, חיבור רגיל לרשת ביתית. הבעיה מתחילה כאשר אני משתף את האינטרנט- השיתוף עובד רק בתאוריה, אבל למעשה אחי לא יכול להכנס ליותר מאשר דף הבית שלו, עמוד החיפוש של Google, ומדי פעם גם לאתרים אחרים, אבל רק אתרים מאוד "קלים", ורק לעיתים רחוקות מאוד. הכל היה בסדר עד לפני שלושה-ארבעה חודשים, ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות הרשת מאז, וגם לא בהגדרות השיתוף. מישהו יכול לעזור? פרטים טכניים: שני המחשבים מריצים Windows XP Home-edition SP3. הרשת היא רשת ביתית רגילה, שני המחשבים מחוברים זה-לזה ע"י כבר רשת מוצלב. המודם שבאמצעותו אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הוא מודם Dynamode, C-50, ומתחבר למחשב שלי ע"י USB. המודם מחובר ישירות למחשב שלי, ומשו…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב קניתי ראוטר אלחוטי של trendnet קניתי כרטיס רשת+אנטנה של level one למחשב שמיועד להתחבר אלחוטי התקנתי הכל כמו שצריך, את הראוטר למחשב ואליו את המודם,למחשב השני התקנתי את הכרטיס רשת החדש והאנטנה התקנתי את הדרייברים הוא קלט את האוט מהראוטר מצויין 96%. יש לי ידע רב במחשבים אני עובד בתחום אך ברשתות רק ידע בסיסי ביותר ואין לי מושג לאן להמשיך אחרי שהתקנתי הכל. חשבתי שבשלב הזה האינטרנט יפעל. אשמח לעזרה! תודה מראש אלעד.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר + מחשב נייד כרגע הכל עובד והנייד מקבל אינטרנט אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להתחבר עם הנייד לתיקיה שאני אחליט עליה במחשב הרגיל של הבית אני אשמח לקבל קישור למאמר בנושא ו/ או להסבר... בנוסף כאשר זה יעבוד האם אפשרי לדעתכם להתחבר מרחוק כלומר לא רק כאשר אני נמצא מחובר לרשת בבית אלה גם סתם מבית קפה תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום כל יום בשעה 14:00 הVPN שמחבר בין מחשבים במשרד שלי למחשבים באנגליה נופל. ההגדרות של הVPN נכונות (זה בדוק!). מאז שהעברנו את התשתית מבזק לסלקום (רדיו) החלה הבעיה. בTRACERT - ישנה נפילה של פינגים בצהריים, אבל הבדיקה לא אומרת כלום כי השרתים מפילים את הבקשות לping בשעות העומס. מה אני יכול לבדוק ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התשתית ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התוכן ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בימים האחרונים הורדתי כמה דברים מ BT וראיתי שהמהירות לא עוברת את ה 60K, ניסיתי להוריד קובץ שיש לו 30 אנשים שמעלים ואני הייתי היחיד שמוריד ובכל זאת המהירות לא עברה את ה 60K ניסיתי מטראקר אחר ואותה בעיה, ניסיתי גם טורנט מ MININOVA עם יותר מ 300 סידרים ופחות מ 30 אנשים שמורידים ועדין המהירות לא הייתה מדהימה, 100K בשניה, עד היום לא קרה לי שהורדתי טורנט כזה והמהירות הייתה פחות מ 170K. זה בעיה אצלי או שזה לכולם ככה?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר להגדרות של virtual network on hyper-v שאלה פשוטה, כאשר אני מגדיר בסרבר VIRTUAL NETWORK על רשת DHCP נוצר לי virtual network בלי IP , האם אני יכול להכניס סטטיק IP בלי לעשות הכל מההתחלה? כלומר להכניס סטטיק IP וה virtual network ידע לעבוד עם הסטטיק IP?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי (wifi, 802.11) למחשב נייד. מאפיינים חשובים: - חיבור USB - תמיכה לפחות בתקני: G,N - כרטיס חזק, בעל טווח קליטה רחב (הספק גבוה ואנטנה חזקה) - חברה אמינה - חנות אמינה - שלא יעשו בעיות במכס חקרתי קצת והבנתי ש ALFA נחשבת לחברה מאד טובה בתחום. בינתיים שמתי עין על היצור הזה: http://www.ebay.com/itm/120649030383 אשמח לשמוע את דעתכם/ הצעות אחרות. תודה מראש, bizo
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אתאר את הרשת שיש לי עכשיו. קומה ראשונה נמצא ארון תקשורת עם כל הכבלים שבאים מכל החדרים בבית בו נמצא הראוטר + סוויץ' של 1GB + המודם כבלים. קומה ראשונה ושניה כל המחשבים מחוברים קווית לרשת של 1GB הבעיה מתחילה בעליית הגג שבו נמצא מחשב של אחותי. אין לי אפשרות לנתב לשם כבל CAT7 כמו שאר החדרים אז הפתרון היחיד הוא פתרון אלחוטי. חשבתי על AP בשקע מסויים בקומה השניה וכרטיס רשת אלחוטי למחשב בעליית הגג השאלה אם זה יעבוד על המערכת הקיימת שיש לי ? ואם כן איזה AP + כרטיס רשת אלחוטי אעדיף כרטיס רשת שאוכל להאריך את אותו לשים אותו איפה שארצה עדיף להאריך דרך כבל רשת ולא USB.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-