רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
חברה אצל חבר שלי יש רשת וראוטר הוא אמר שהמהרויות באימיול אצלו מאוד איתיות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, ואני ועוד מחשב בבית מחוברים לראוטר. עד היום נהגתי להשתמש בתוכנה Bandwidth Controller Enterprise שהייתה מותקנת במחשב השני כדי להגביל שם את מהירות ה-DL ו ה UP. לפני יומים המחשב השני עבר פירמוט ושוב חיברתי אותו לרשת והתקנתי את התוכנה Bandwidth Controller Enterprise אבל משום מה אני לא מצליח להגדיר את התוכנה את החיבור של הרשת כך שהתוכנה תעבוד. הצלחתי להגיע למצב שזה כן מגביל את המהירות במחשב השני אך זה גם מגביל אצלי ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו משתמש בתוכנה או יכול להסביר לי את השלבים של ההגדרה כי אולי פיספסתי משהו זה ממש יעזור. אם יש עוד תוכנה מהסוג הזה אוכל גם לנסות אותה אבל תוכנה שמגבילה את כל הרשת של המחשב לא רק מספר תוכנות.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ברשותי מחשב אשר מחובר לאינטרנט דרך נקודת גישה מפלאפון (הטלפון משמש כמודם סלולרי - אין תשתית תקשורת ). אני מעוניין לחבר את מצלמות האבטחה לאינטרנט על מנת לצפות מרחוק ( יש XVR עם חיבור LAN). כיצד אני יכול לחבר את הDVR לאינטרנט של המחשב ( שאותו הוא מקבל דרך נק' גישה מהוייפי) ? עשיתי גישור בין הכרטיס רשת ובין הכרטיס וייפי במחשב וחיברתי את הכרטיס רשת לDVR ישיר בכבל LAN אך עדיין לא מתקבל אינטרנט במצלמות. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חג שמח חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם המודם שרשום בכותרת, והבעיה היא שאי אפשר לגלוש. זתומרת המודם היה מקונפג לגירסת פרו שככה היתה כשער ונתנה לרשת האלחוטית לגלוש, עכשיו לא מזמן החלו בעיות בגלישה שגרמו לאינטרנט לא לעבוד. כל פעם כדי לגלוש הייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב והמודם ואז אולי זה היה מסתדר (חשוב לציין שהבעיה נמצאת בגלישה עצמה והסנכרון עם בזק הוא מצוין שכן הנורה של הסינק דולקת כל הזמן), עכשיו פשוט הבעיה היא שיש 3 מנורות נוספות ליד המנורה של הלינק שכל פעם שגולשים אז פעם פעם עובדת המנורה הכי שמאלית לשנייה ואז 2 הנורות שמיימינה (במודם סה"כ יש 5 נורות) וגם זה הפסיק לעבוד ויש לפעמים רק נורה אחת בכל פעם שהאמצעית בכלל לא עובדת (והיא לא נשרפה בטוח). נסיון ללחוץ על הכפתור מ…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות אתר לרשת. (בעברית) הצרכים שלי די בסיסיים. אבל אני רוצה אתר דינאמי שיכול להיות מבוסס על תבנית קיימת. הבנתי שאני יכול לקנות דומיין, וחבילת אחסון. האם אני יכול למצוא תבניות ברשת? איזה טכנולוגיות לחפש? איך אני מתאם את את זה מול שרתי האחסון? (תמיכה/ניהול) האם כדאי/אפשר למצוא אתר שמאחסן וגם מספק תבניות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה למכירה ב120 שקל, הוא אמור להיות תואם אדימקס. יש סיבה כלשהי להתרחק או שאין מניעה לרכוש אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסוימת שאני מקווה שתוכלו לתת לי פיתרון יעיל בשבילה. אני ועוד 2 חברים שוכרים דירה ויש לנו חיבור 2 מגה וחצי. שניים מהמחשבים מתחברים דרך wireless ואחד בLAN. הבעיה מתחילה כשהאימיול נכנס לפעולה. ברגע ששני מחשבים מפעילים את האימיול המחשב השלישי לא יכול אפילו לשוטט בין אתרים. אני צריך למצוא פיתרון שיחלק את רוחב הפס שווה בשווה בין שלושת המחשבים. הרצתי בדיקה וראיתי שמהירות ההורדה היא 2600kb/s וההעלאה היא 260kb/s. חשבתי על NetLimiter אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. גם לא מצאתי אפשרות שהתוכנה תעבוד ברקע בלי שיופיע אייקון ליד השעון או שהיא תדרוש סיסמה ביציאה, וזה קצת בעייתי כי אני חייב שהתוכנה תהיה מאובטחת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי. קודם כל, אני יודע שיש עוד הודעה בנושא פה בפורום, אבל המקרים שם שונים. יש לי ראוטר eci 270 (ומערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה). אני רוצה לשנות את ה IP (בלי לנתק את הראוטר ולחכות כמה שעות) הפקודות: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew לא עוזרות. יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי שאלה קטנה. לעיתים אני משחק במשחקי רשת, כמו קאונטר סטרייק או battlefield ושמתי לב למשהו. כשאר נכנסתי היום לסרבר ריק לחלוטין משחקנים בקאונטר סטרייק, אז המשחק עובד לי חלק. אני לא מתכוון ללאגים, אלה המשחק לא עובד בקירטועים קטנים. אבל באותו זמן ששיחקתי, אני הורדתי דברים מסוימם בביטורנט ובהורדות ישירות. אז הפינג שלי נע בסביבות 80-130. מכך אני מבין, שהפינג הגדול לא עושה את הקירטועים, אלה הסרבר עצמו. אפילו אם אני נכנס לסתם סרבר עם 12 שחקנים בקאונטר סטרייק, והפינג שלי על 12, אז המשחק עובד כזה בקירטועים. אין לאגים, אלה רק קירטועים למשך כל המשחק. אני לא מדבר על קירטועים למשך כל שניה, אלה על קירטועים מתחילת המשחק ועד סופו. כיצד ניתן להפסיק את הקירטועים האלה. כלומר לת…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
קודם כל קצת מידע- הרשת היא האלחוטית הראשונה שלי, אז אין לי כל כך הרבה ידע... מדובר במודם כבלים שמתחבר לנתב EDIMAX BR-6204WLg. הנתב מתחבר למחשב נייח בצורה קווית, ולמחשב נייד בצורה אלחוטית. המחשב הנייח הוא ותיק (לפני כן חובר בצורה קווית אל המודם) ולא היו שום בעיות. המחשב הנייד והראוטר הם חדשים.רוחב הפס שיש לי הוא 1.5 מגה. הבעיה הראשונה היא שמאז הקמת הרשת מהירות ההורדה בטורנט ירדה פלאים. לפני כן המהירות שהייתי מגיע היא סביבות 160 ק"ב לשנייה, ועכשיו בקושי ל 50, וגם זה סכום של כמה טורנטים ביחד. ניסיתי וגם הצלחתי לפתוח פורטים בעזרת אתר port forward (וגם יצרתי IP סטטי) אבל למרות שהטורנטים עכשיו מתחברים (צבע ירוק) המהירות שלהם עכשיו נמוכה עוד יותר (קילובייטים בודדים). הבעיה הש…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים (קווית) למודם אחד (כרגע מודם כבלים, אך אולי אח"כ מודם ADSL). איזה רכיבים אני צריך (נתב או רכז רשת) והאם אפשר לשלוט בתעבורה (למשל שמחשב אחד יקבל 850 סל"ש והשני 650 סל"ש) וכל זאת במחיר מינימלי
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם אלקטל וראוטר WAN\LAN רגיל של DLINK , עכשיו , חיברתי את המודם ליציאת הWAN ואת המחשב שלו לאחת מיציאות הLAN ונתתי למחשב לקבל אייפי אוטומאטי , המחשב קיבל את האייפי אבל אין אינטרנט , למישהו יש מושג למה?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק משחקים ברשת ואני חייב(עם דגש על חייב) חיבור קבוע ויציב. עברתי דירה לפני כמה ימים והתחברתי דרך התשתית של בזק (קיבלתי ראוטר של סימנס בחינם) ואני מחובר עם 012. בחלק מהאתרים והתוכנות שאני משחק בהם המשחקים בסדר אבל באתרים ספציפיים יש לי כמה בעיות של ניתוקים קטנים שמפריעים לי לשחק. אשמח עם מישהו מהמומחים כאן יוכל ליצור איתי קשר ולעזור לי לפתור את הבעיה כי להסביר אותה פה זה קצת בעייתי. אני מוכן גם לשלם תמורת השרות הזה... נא לפנות לאימייל שלי noynoy777@hotmail.com תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית. הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד) אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות... הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר. מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין. נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף. התקציב הוא בערך 250 שח... הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש …
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ושניהם יעבדו בו זמנית ??. אין לי שום ידע ברשתות ובחיבורי אינטרנט הידע שלי בתחום זה מינימלי לחלוטין. יש לי בבית שני קווי אינטרנט בשני חדרים שונים בבית שמידי פעם הייתי מעביר את אותו המחשב לחדר אחר וגולש. קניתי כרגע עוד מחשב האם אני פשוט שם אותו בחדר עם קו אינטרנט וקונה מודם והוא יתחבר לאינטרנט גם שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט ?? ואם כן איך זה ישפיע על רוחב הפס אם בכלל ? ( יש לי מגה וחצי - מחובר דרך הכבלים הוט )
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה מאפשרת להתחבר למחשב אחר בLAN שלי? משהו כמו remote desktop או vnc אבל למחשבים בתוך הLAN
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים ברשת. כשאני מעביר קבצים ממי לאקס פי הם עוברים מאוד לאט. FAT32 בשני המערכות. שאני מתקין אקס פי בשני המחשבים העברת קבצים מתבצעת כרגיל.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בחנות שלי יש מחשב עם חלונות 98. אני רוצה להוסיף שרת עם חלונות XP ולחבר אותם לאינטרנט (בעתיד ייתכן וייתווספו עוד 2 מחשבים). את הרשת הזו אני רוצה לחבר לשרת של רשת אחרת באמצעות האינטרנט. קראתי את המדריך של חיבור באמצעות ICS אבל האם אפשר להשתמש בו גם על מחשב לקוח עם WIN98?(אי אפשר כרגע לעבור לXP בגלל שימוש ב DOS).
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-