רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם אני צריך או לא לפתוך פורטים בשביל האימיול (0.44). אני משתמש בNAV2005 אבל הגדרתי לו לא לחסום את האומיול. אז איך אני יודע אם אני צריך לפתוח את הפורטים (יש שנים נכון?)? ואם צריך אז איך עושים את זה? (עשיתי כל כך הרבה פעמים חיפוש ולא מצאתי את התשובה) ד"א האומיול מחובר (חצים ירוקים) והID הוא High. אבל ההורדת לא עוברות את ה 1KBPS תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התחדשתי בראוטר Linksys WRT54GL וכרגע לפחות שתי מחשבים מחוברים אליו ישירות עם RJ45 הבעיה היא שיש לי מודם USB (ה ALE 150 ) שמחובר במחשב אחד (מוגדר ועובד כמו שצריך) ורציתי לשתף אותו עם הראוטר כדי שהראוטר יוכל להעביר את האינטרנט לשאר המחשבים (והאייטאצ' ) אבל אני לא בטוח כל כך איך, אני אשמח לכל עזרה בנושא !
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשות אחד מבני המשפחה שלי , מחשב ניד שמותקן עלין WIN98 חיפשתי כרטיס אלחוטי USB או PCIMA במפרט של הכרטיסים מופיע שצריך לפחות WIN 98 SE האם הדרייברים לאלחוטי נוספו רק ב- SE או שאפשר למצוא כרטיס אלחוטי שיתמוך ב- 98 שאינו SE אם אין ברירה ניאלץ להתקין מחדש , להערכתי המחשב לא יסחוב XP ( מדובר על פנטיום 2) תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה ביום שבת האחרון קניתי ראוטר אלחוטי של 3Com מדגם OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. את הראוטר הזה חברתי מצד אחד למודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שמבעוד מועד שדרגתי אותו למצב של ראוטר ומצד שני למחשבים שלי (הנייך והנייד). עכשיו הבעיה שלי היא כדיקלמן, אינטרנט בשני המחשבים שלי הנייך והנייד יש, אבל רשת בין השניים אין לי, וזאת על אף ששניהם מוגדרים לעבוד תחת אותה קבוצת עבודה שהגדרתי בשם HOME כמו כן הגדרתי מתן אפשרות לשיטוף קבצים. עלי לציין שגם הפעלתי את אשף הרשת של WINDOWS XP PRO בשניהם וגם זה לא ממש עזר הצלחתי באיזה שלב להגיע למצב שהם רואים אחד את השני אך לא מצלחים ליכנס, כלומר מהנייך לנייד הצלחתי וההיפך לא כי הוא פשוט כל פעם היה מבקש ממני להזין שם משתמש וססימא.…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לצוות הפורום ברצוני לבקש עזרה בהעברת מיילים מהחשבון הוטמייל לאאוטלוק 2003 האם זה אפשרי ??? אשמח לקבל שיטה קצרה וטובה פשוט נמאס לי כל שנייה לבדוק את שני חשבונות המיילים גם באווטלוק וגם בהוטמייל אני מעוניין לאחד אותם לתוך האאוטלוק 2003 אם מישהו מכיר שיטה טובה אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום מחר אני יתקין על המחשב שלי מודם רשת... עכשיו אני הבנתי שמודם רשת לא צריך להתקין אותו על המחשב אלא רק ליצור לו חייגן דרך הווינדוס ולהתחבר.... האם זה נכון ? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך ליצור חייגן ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי. אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן, ובספק לא מוכנים לי לשנות לחיבור אוטומטי. התוכחתי איתם שעות, שום דבר לא עוזר. החלטתי ללכת על ראוטר שיעשה את העבודה. השאלה, איזה לקנות? אני צריך אחד שיתחבר אוטומטית לאינטרנט ובנוסף לזה שלא יחסום לי כל דבר שזז (הבנתי שראוטרים אוהבים לחסום פורטים וזה) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים, אחד חדש (שעובד נהדר עם הרשת), אחד אחר שמתופקד כרגע כמדייה סנטר בסלון עם VISTA ULTIMATE, ואחד בחדר המשפחה. הרדיוס של כל האזור הוא בערך 20 מטר רבוע, לא יותר. עד אמש, היה לי ראוטר 6104 (קוי רגיל) של אדימקס, הנ"ל חיבר בשני כבלי רשת (אחד מוצלב, אחד רגיל) את המחשב החדש (בכבל רשת רגיל) ואת המחשב בחדר משפחה (בכבל רשת מוצלב). כיון שאיני מעוניין בהעברת עוד כבל לסלון, קניתי אמש ראוטר אלחוטי, גם הוא של אדימקס (6204), בידיעה שהוא תומך WDS במטרה לחבר את המדייה סנטר בסלון בצורה אלחוטית. את כבל הרשת המוצלב שהיה מחובר למחשב בחדר משפחה חיברתי ליציאת ה LAN של האלחוטי, שמשם בנוסף (ביציאת LAN אחרת) יוצא כבל רשת רגיל שאמור לחבר את המחשב בחדר משפחה. הצרה היא שלא הרשת האלחוט…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תאמת עד היום עוד אף פעם לא עבדתי עם VISTA זה קצת שונה ממה שהתרגלתי לעבוד איתו עד היום אבל אני לומד מהר. מבחינת תקשורת כבר הגדרתי הכול, כל המחשבים גולשים באינטרנט ויש לי גישה מכולם לכולם. כולם נמצאים באותה קבוצת עבודה וכו... אבל בניגוד לרשת משרדית ברשת הביתית שלי כמו לכולנו אין לי שרת הזדהות מרכזי, כך שכל מחשב אדון לעצמו מבחינת הרשאות. וזה בדיוק הדבר שאני מנסה לפתור איך אני מסדר כך שאני אוכל להכנס לכל מחשב ללא הקשה מוקדמת של שם משתמש וסיסמה. יש מצב שמסדרים את זה ב MANGE NETWORK PASSWORDS ? וכן מישהו יודע אם יש צורך לעשות משהו מיוחד כדי לשתף מדפסת ב VISTA? שיתפתי אני רואה אותה במחשבים אחרים נכנס לשיתופים באותו מחשב שבה היא מותקנת אבל כשאני מנסה ללהתחבר עליה מופיעה לי שיש …
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואיכות אות גבוהה בדירה הסגורה שלי (לא מרווחת) עם קירות עבים. יש לי יותר ממחשב אחד לחבר לרשת והם בחדרים מפוזרים בדירה ולכן מיקמתי את מודם האינטרנט בחדר המרכזי על מנת שאוכל לפזר את טווח הרשת בצורה שווה. ההתלבטות שלי בין שני נתבים והם: 1.Linksys WRT54GS - Wireless-G SpeedBooster Broadband Router (למרות הSUPER G הבנתי שזה לא מגדיל משמעותית את המהירות..אינני בטוחה שזה נכון. אפשר גם לדבר עם נתב מדגם אחר שהוא דומה Linksys WRT54GL - Wireless-G Broadband Router). 2.EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router מובן מאליו שזה בטכנולוגיית MIMO ולכן הוא יקר. כפי שאמרתי, חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואינני רוצה להתאכזב לאחר הקניה (כמו כל הצרכנים…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום הפכתי את המודם שלי לנתב אלקטל השחור שיושב בצד כרגע הוא במצב Pro והכל יפה.. יש לי רשת מחשבים בבית של 3 מחשבים עכשיו פעם כתבתי פה וכתבתם לי הסבר איך אני פותח FTP זה עבד אבל אחרי חודש משהו קרה וזה לא עובד.. ההסבר היה התחל ---- הפעלה ---- telnet 10.0.0.138 ---- nat create tcp 10.0.0.2 21 0.0.0.0 21 save היום זה לא עובד.. אני רוצה שהFTP שעשיתי ימשיך לפעול כמו פעם אבל לא יכולים להתחבר אלי חשבתי שאולי הFirewall מפריע אבל אני לא יודע איך מוציאים אותו וכל זה... אני רוצה עכשיו גם לפתוח שרת למשחקים יש לי אינטרנט יחסית חזק 2MBIT ואני רוצה לפתוח שרת קטן למשחקים (medal of honor) ל5-10 אנשים אז אני פותח את פורט 12203 וגם זה לא עובד לי... ופעם ניסתי לפתוח רדיו וגם זה לא עובד לי... ה…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 2 מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות סמוכות(קומה וקומה מעליה בבניין רב קומות). קודם כל חשוב לי שיהיה לי ראוטר עם עוצמת אות מספיק "חזקה" כדי ששני המחשבים יוכלו להתחבר לאינטרנט ולעשות כל פעולה אפשרית גם באינטרנט וגם ברשת הביתית(שליחת קבצים בין המחשבים)בלי בעיה וגם שזה יהיה ראוטר טוב ושיהיה קל להגדיר ולתפעל אותו(ואם אפשר לקבל קישור למדריך להגדרה ראשונית). בחנות המליצו לי על ה wrt54gl של Linksys , איך הוא? יש משהו אחר עדיף באותו סדר גודל של מחיר? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בחיית אנשים תעזרו לי חיברתי רשת עם כבל רשת ואני מצליח לעשות הכל במחשב אחד זה שעליו מחובר המודם . עכשיו במחשב השני אני מצליח להכניס למשחקים ברשת איסיקיו והכל אבל לדפדפן אני לא מצליח להיכנס אם מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה שיענה לי ויעזור ליבבקשה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך SWITCH שמחובר למודם ALCATEL 510. שני המחשבים היו על XP ועבדו טוב לאחר שהגדירו לי את הרשת ביניהם. כאשר מחקתי את ה-XP מאחד המחשבים והתקנתי 98 אני לא מצליח ליצור את ההתחברות לאינטרנט. אני מניח שצריך DRIVER כי אין תגובה במחשב כשאני מכניס את כבל הרשת. במחשב השני יש אינטרנט כרגיל. האם למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעיה? האם למישהו יש מדריך? כל עזרה שהיא תתקבל. אור
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים שולחניים, ואחד נייד (רוצה לחבר אותו באלחוטי) על מה לשים לב כשאני קונה ראוטר? האם כדאי שהראוטר יהיה גם המודם? איך אני מאבטח כמו שצריך את הרשת האלחוטית..... תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
מחשבים שמחוברים לswitch, יכולים לתקשר אחד עם השני? (במקרה שלי ES-3205p)
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-