עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. מסיים מסלול 74 שח עם תשתית הוט 200 מגה מודם 12 שח לחודש ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין חיבור לסיבים.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. הכרטיס האלחוטי של הלפטופ לא תקין, לכן אני זקוק אחר. אין תקציב מוגבל אבל רצוי שיהיה כמה שיותר זול. רצוי ללא אנטנה ובולט כמה שפחות.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by lirankaz,

שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן

7. Started by vdudu,

אנשים יש לי 2 מחשבים בבית והייתי רוצה לקשר בין שניהם שיטוף באינטרנט וכו.... בבשקה תסבירו לי איך עושים זאת

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by anna gan,

שלום, יש לנו ראוטר אדימקס. ורשת ביתית בין שני מחשבים. לאחרונה הרשת לא תקינה והמחשב מתחבר לאינטרנט רק דרך המודם. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ניסיתי להתקין מחדש רשת ע"פ הנ"K אני לא יודעת איזה מידע להוסיף, אבל הראוטר עצמו תקין (לא קרה לו דבר..) ולא מה לעשות. משהו בהגדרות של הראוטר? אני מקבלת IP בשני המחשבים, שניהם מוגדרים לאותו רשת גם בפרטי המחשב..

9. Started by almog333,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש ראוטר בשביל שלושה מכשירים שונים בבית (לא כולל המחשב הראשי) : פליסטיישן, htpc ולפטופ. אני מחובר דרך הוט ובבית אין בעיות של ממ"ד או קומות. הקצבתי לדבר הזה 300 שקל בתקווה שיספיק לתקן n, אבל לא חייב. כמו כן אני אצטרך דונגל ל htpc. אני מאד אשמח להמלצה שלכם כי אני לא מבין הרבה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. מה מהירות הגלישה המדוייקת mbps בראוטרים ציבוריים חופשיים כמו בתי קפה וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. צהריים טובים. מזה יומייםשאני מקבל את השגיאה הבאה: וכעבור כ-2 דקות +- ההתחברות של האינטרנט נופלת. את השגיאה אני לא מקבל בפרק זמן קבוע, כל פעם זה משתנה. מה זה יכול להיות? ביצעתי סריקות מרגלים ווירוסים, המחשב נקי מהכל.. מבקש את עזרתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by dvirf1,

היי. קודם כל, אני יודע שיש עוד הודעה בנושא פה בפורום, אבל המקרים שם שונים. יש לי ראוטר eci 270 (ומערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה). אני רוצה לשנות את ה IP (בלי לנתק את הראוטר ולחכות כמה שעות) הפקודות: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew לא עוזרות. יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by eladh16,

אהלן חברה. יש לי שאלה קטנה. לעיתים אני משחק במשחקי רשת, כמו קאונטר סטרייק או battlefield ושמתי לב למשהו. כשאר נכנסתי היום לסרבר ריק לחלוטין משחקנים בקאונטר סטרייק, אז המשחק עובד לי חלק. אני לא מתכוון ללאגים, אלה המשחק לא עובד בקירטועים קטנים. אבל באותו זמן ששיחקתי, אני הורדתי דברים מסוימם בביטורנט ובהורדות ישירות. אז הפינג שלי נע בסביבות 80-130. מכך אני מבין, שהפינג הגדול לא עושה את הקירטועים, אלה הסרבר עצמו. אפילו אם אני נכנס לסתם סרבר עם 12 שחקנים בקאונטר סטרייק, והפינג שלי על 12, אז המשחק עובד כזה בקירטועים. אין לאגים, אלה רק קירטועים למשך כל המשחק. אני לא מדבר על קירטועים למשך כל שניה, אלה על קירטועים מתחילת המשחק ועד סופו. כיצד ניתן להפסיק את הקירטועים האלה. כלומר לת…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. אורח יוסי
    Started by אורח יוסי,

היי מישהו יכול להמליץ לי מה יותר טוב LINKSYS X6200 NETGER D6400

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by asdasdasd,

היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by stingeR-,

לחבר שלי יש מודם אלקטל וראוטר WAN\LAN רגיל של DLINK , עכשיו , חיברתי את המודם ליציאת הWAN ואת המחשב שלו לאחת מיציאות הLAN ונתתי למחשב לקבל אייפי אוטומאטי , המחשב קיבל את האייפי אבל אין אינטרנט , למישהו יש מושג למה?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by nAo7,

שלום אני גר בבית פרטי(וילה שני קומות) ויש לי שני מחשבים אחד למעלה ואחד למטה החיבור לאינטרנט העכשווי הוא למטה טכנית המחשב שלמעלה הוא בדיוק מתחת לזה שלמטה על איזה רשת הייתם ממליצים לי? אין לי ממש תקציב אבל חשוב שהגלישה תהיה איכותית ומהירה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  19. ניסיתי לפני יותר משנה להפוך אותו לנתב, אך ללא הצלחה.. וכעת, עקב הרחבה עסקית שאבא שלי עושה (בונה משרד) הכוללת רכישת מחשבים (ככל הנראה) אני רוצה לשוב ולנסות על מנת שהרשת תעבוד בצורה חסכונית יעילה ובטיחותית (מבחינת אבטחת מידע) יותר. אם אתם מכירים מדריכים טובים לקינפוג המודם (השדרוג כבר קיים, רק צריך לקנפג) על מנת שינתב בין מחשבי הרשת ויתחבר לספק האינטרנט אני אודה לכם מאוד, כמו כן מדריכים להגדרת המחשבים ברשת. אין צורך במדריכים מפורטים מידי, מספיק אפילו רק ההגדרות שצריכות להיות, ואני כבר מכיר את התפריטים... (ככה זה עם רשת ביתית, אחרי כמה זמן - פשוט זוכרים בעל פה, אני אפילו זכרתי את הגדרות החיוג למודם בע"פ במשך תקופה ארוכה). בכל מקרה, אם יש לך טיפים, עצות, מדריכים ובעיות שנתקלת…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by My_Name,

אני רוצה להעביר כמה קצבים די גדולים למחשב של אחותי בת"א. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה ? זה הרבה קבצים שכל אחד מהם שוקל 350MB (פרקים של סדרה כלשהי). אני לא רוצה להעלות אותם או משהו כזה.שאני יוגל פשוט לשלוח לה אותם. אני לא יודע איזה אפשרויות יש, אולי לשתף את המחשב שלי ולהפוך אותו לשרת FTP נגיש באמצעות סיסמה ? או שרת HTTP ? איך עושים את זה ומה יהיה הכי מהיר ?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. רשת אלחוטית זה כאב ראש S: קניתי אתמול ראוטר של Level one במקום ה edimax שלי שהלך לעולמו. חיברתי, הגדרתי, אחותי ואני מחוברים יופי לאינטרנט (היא- בכבל. אני- בכרטיס WiFi, גם של Level .one אבל אבוי, המחשב של אח שלי, בעל כרטיס של Edimax, מסרב להתחבר לאינטרנט. -לרשת הוא כן מתחבר, ויש גם מעל 85% קליטה (Signal quality- יושב על 99-100 אחוז קבוע, ככה שקליטה זו לא הבעיה) זה נותן לי את הסימן של ה 2 מחשבים עם הסימן קריאה במשולש הצהוב (Missing connectivity) למישהו יש רעיונות איך לטפל במטרד הזה? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by yaron266,

מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by GerberMan,

שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח ומחשב נייד. שניהם מחוברים לאותה רשת, כשהנייח מחובר פיזית לנתב אלחוטי והנייד מחובר אלחוטית. אין שום בעיה עם האינטרנט והכל טוב ויפה. בנוסף יש לי שיתוף במחשבים והכל ובדרך כלל אני אכן מצליח לגשת ממחשב למחשב, לראות קבצים, להזיז אותם והכל! משום מה אחת לכמה זמן כשאני מנסה לגשת ממחשב למחשב מופיעה לי הודעה שאין הרשאות! (מצורף) ממש מוזר העניין והפתרון היחיד הוא להפעיל מחדש את המחשבים (לפעמים את שניהם ולפעמים רק אחד מהם). בקיצור תמוה ולא ברור, לא פעם ראשונה שזה קורה לי... אני נתקל בעניין הזה די הרבה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי! תודה רבה וחג שמח!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. איזה תוכנה טובה מאפשרת להתחבר למחשב אחר בLAN שלי? משהו כמו remote desktop או vnc אבל למחשבים בתוך הLAN

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.