רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית 2 מחשבים נייחים שמחוברים לראוטר(הראוטר אלחוטי אבל הנייחים מחוברים עם כבלים) ועכשיו רכשתי גם נייד ואני רוצה ליצור רשת שבה אני אוכל להעביר קבצים (תמונות מוסיקה וכו') בין המחשבים. מה כדאי לעשות? האם כדאי לחבר את הנייד בכבל לאחד המחשבים? או ליצור רשת לשלושתם? וגם אשמח לדעת איך לעשות
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הם נתנו לי חרא מודם שגורם לבעייות חומרה במחשב, מסכים כחולים, תקיעות, המחשב לא נכבה וכו'. המודם הבעייתי הוא ALE-130, ולפי מה שהבנתי זה שהוא גם USB גורם לבעיות. אני לא מעוניין בראוטר, אני מעוניין במודם שאין בו את הבעיות הנ"ל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק משחקים ברשת ואני חייב(עם דגש על חייב) חיבור קבוע ויציב. עברתי דירה לפני כמה ימים והתחברתי דרך התשתית של בזק (קיבלתי ראוטר של סימנס בחינם) ואני מחובר עם 012. בחלק מהאתרים והתוכנות שאני משחק בהם המשחקים בסדר אבל באתרים ספציפיים יש לי כמה בעיות של ניתוקים קטנים שמפריעים לי לשחק. אשמח עם מישהו מהמומחים כאן יוכל ליצור איתי קשר ולעזור לי לפתור את הבעיה כי להסביר אותה פה זה קצת בעייתי. אני מוכן גם לשלם תמורת השרות הזה... נא לפנות לאימייל שלי noynoy777@hotmail.com תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לצוות הפורום ברצוני לבקש עזרה בהעברת מיילים מהחשבון הוטמייל לאאוטלוק 2003 האם זה אפשרי ??? אשמח לקבל שיטה קצרה וטובה פשוט נמאס לי כל שנייה לבדוק את שני חשבונות המיילים גם באווטלוק וגם בהוטמייל אני מעוניין לאחד אותם לתוך האאוטלוק 2003 אם מישהו מכיר שיטה טובה אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם F1-2A5DE T5500 1.66GHz של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
83.98.163.107 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה מאפשרת להתחבר למחשב אחר בLAN שלי? משהו כמו remote desktop או vnc אבל למחשבים בתוך הLAN
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
בחנות שלי יש מחשב עם חלונות 98. אני רוצה להוסיף שרת עם חלונות XP ולחבר אותם לאינטרנט (בעתיד ייתכן וייתווספו עוד 2 מחשבים). את הרשת הזו אני רוצה לחבר לשרת של רשת אחרת באמצעות האינטרנט. קראתי את המדריך של חיבור באמצעות ICS אבל האם אפשר להשתמש בו גם על מחשב לקוח עם WIN98?(אי אפשר כרגע לעבור לXP בגלל שימוש ב DOS).
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חברה הזמנתי נתב מבזק במסגרת חבילה שאבא שלי סגר איזה כדאי לקחת מה הכי טוב הכי חדיש? תדוה לעוזרים LIDOR?_ABO
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית כבר מחוברים אחד לשני ולאינטרנט עם נתב. באחד מהמחשבים יש ווינדוס x64 ובאחד מהם ווינדוס XP עם SP2. אפשר לחבר רשת ביניהם? כי ניסיתי כבר ולא הצלחתי, ויכול להיות שזה קורה מסיבה אחרת, אז אני רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
פרסמתי היום מדריך מעודכן ומקיף לאבטחת רשתות ונתבים אלחוטיים. המדריך סוקר את כל מנגנוני האבטחה הקיימים בנתבים אלחוטיים וממליץ איזה מהם יש ליישם על מנת להגן בצורה טובה ויעילה על הרשת האלחוטית. http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כאמור, רבותי, ה-FIREWALL מנותק, אין אנטי-וירוס או כל דבר אחר בסגנון, ולמרות הכל, החל מהיום, לפי האתר whatsmyip.org כל הפורטים שלי חסומים! עשיתי סריקת ADWARE,SPYWARE,MALWARE ושאר ירקות, ניקיתי הכל, בכל זאת לא עזר. הפינגים בהתאם למצב... * בדקתי עם הספק, אין להם מענה - הם טוענים שזה משהו אצלי. חשוב לציין שזה התחיל מהיום, ואף אחד לא שינה שום הגדרות, לא התקין שום תוכנות... ממש כלום. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ספייסוויפר והוא גילה שיש לי במחשב משו בשם hijack IE ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי ולעוד תיקיות, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
2 מחשבים ברשת אלחוטית עם מערכת הפעלה XP PRO האם זה אפשרי לפני שאני מתחיל להתברבר עם ניסיונות ואם כן ויש איזה טיפ אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ראוטרים של netgear wgr614v9. רציתי להפוך את אחד מהם לrepeater וגיליתי שהם מאפשרים רק הצפנה של WEP. קראתי בהמון מקומות שמדובר בהצפנה לא איכותית שקל לפרוץ אותה. רציתי לדעת מה דעתכם? האם בכל זאת להשתמש בWEP או לוותר על הרעיון? אולי יש לכם פתרון חלופי? תודה ערן.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית מורכבת מראוטר ו 3 מחשבים (אחד מהם אלחוטי). אל המחשב שלי אפשר להיכנס מכל מקום ואל שאר המחשבים איאפשר להיכנס משום מקום. כשמנסים להיכנס הוא כותב: [tt]is not accessible. You might not have permission to use the network resource שם מחשב\\[/tt] גם כשאני עושה PING מהמחשב שלי למחשבים האחרים לא מקבל שום חבילות מהם עריכה: לפני הרבה זמן פתחתי כאן אשכול עם בעיה כימעט זהה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340511.10
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואיכות אות גבוהה בדירה הסגורה שלי (לא מרווחת) עם קירות עבים. יש לי יותר ממחשב אחד לחבר לרשת והם בחדרים מפוזרים בדירה ולכן מיקמתי את מודם האינטרנט בחדר המרכזי על מנת שאוכל לפזר את טווח הרשת בצורה שווה. ההתלבטות שלי בין שני נתבים והם: 1.Linksys WRT54GS - Wireless-G SpeedBooster Broadband Router (למרות הSUPER G הבנתי שזה לא מגדיל משמעותית את המהירות..אינני בטוחה שזה נכון. אפשר גם לדבר עם נתב מדגם אחר שהוא דומה Linksys WRT54GL - Wireless-G Broadband Router). 2.EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router מובן מאליו שזה בטכנולוגיית MIMO ולכן הוא יקר. כפי שאמרתי, חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואינני רוצה להתאכזב לאחר הקניה (כמו כל הצרכנים…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב חיבור חוטי או חיבור אלחוטי ? כי ממה שאני מבין מהיגיון שאלחוטי יותר איטי כי בעצם הוא לא קולט 100% כמו כבל ... אני יש לי רשת אלחוטית בבית ויש לי מחשב בחדר והנתב בחדר השני עכשיו אני רוצה לדעת אם אני שם כרטיס רשת אלחוטי האם אני מוריד וגולש בעצם כמו בחיבור כבל "מהיר" ? יותר פרטים בעניין הזה.. ואני רוצה המלצה לUSB או כרטיס רשת אלחוטי למחשב שיקלוט טוב משהו איכותי וטוב... וגם נתב עם קליטה חזקה במיוחד שבכל הבית יהיה קליטה מלאה... זה בית רגיל בלי קומות או משהו .. אבל אני רוצה משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, עד היום יכולתי לארח משחקים כמה שאני רוצה אבל בעקבות התקנת תוכנת אחזקה מסויימת פתאום אין לי אפשרות לארח יותר. לצרוך העיניין הגדרתי את עצמי כDMZ בראוטר (זאת אומרת כל הפורטים בראוטר פתוחים), אין לי חומת אש פעילה, ואין אנטיוירוס פעיל. בכל זאת אנשים מרוחקים באינטרנט לא יכולים להתחבר אליי (משום מה מחשבים ברשת אפילו שזה דרך האינטרנט יכולים..) לכן אני מסיק שזה נובע מהגדרות בXP. איפה אני יכול למצוא הגדרות ואפשרויות שמתאימות לבעיה הזאת? ואם למישהו יש רעיון יותר ספציפי, אפיל טוב עוד יותר.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב ויציב לאינטרנט במהירות 3 מגה דרך הכבלים ( בלי חייגן. אני מדליק את המחשב וישר יש אינטרנט .. וה IP משתנה פעם בחצי שנה בערך..) אני מוריד הרבה בביטורנט אז אני רוצה שהוא לא יעשה בעיות ואני שומע על הרבה בעיות עם הכבלים.. יש ראוטר שהוא עובד יציב 100% עם הכבלים? התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ¤ בשביל ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-