עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by skuki1,

חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. יש לי רשת בבית מורכבת מראוטר ו 3 מחשבים (אחד מהם אלחוטי). אל המחשב שלי אפשר להיכנס מכל מקום ואל שאר המחשבים איאפשר להיכנס משום מקום. כשמנסים להיכנס הוא כותב: [tt]is not accessible. You might not have permission to use the network resource שם מחשב\\[/tt] גם כשאני עושה PING מהמחשב שלי למחשבים האחרים לא מקבל שום חבילות מהם עריכה: לפני הרבה זמן פתחתי כאן אשכול עם בעיה כימעט זהה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340511.10

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by GALR,

ניסיתי לעזור סריקה של המחשב לוירוסים מהאתר של נורטון אבל הוא אומר שיש בעיה ב-ACTIVE X מפני שהאקספלורר שלי ישן מידי, וזה לא נכון יש לי אקספלורר 6, XP אז אני מניח שזו בעיה ב-ACTIVE X איך פותרים אותה? מצורף קובף השגיאה. בתודה.... [attachment deleted by admin]

4. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המושג הנ"ל . חיפוש בגוגל מעלה משום מה משרות דרושים!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by Elite_Sniper,

אתם יכולים להמליץ על כרטיס רשת אלחוטי טוב(לא מבין כל כך בכל הסוגים)? יש לי מודם נתב 2WIRE שמחובר למחשב הראשי ויש לי עוד מחשב ששמה אני רוצה לחבר את הכרטיס רשת(אני לא צריך כרטיס גם במחשב הראשי נכון? המודם נתב מספיק?)

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום! אני רוצה לקנות נתב ב- 300 ש"ח, ומצאתי את שני אלה והייתי רוצה לדעת איזה עדיף יותר מבחינת איכות אבטחה וכו' http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase http://www.dlink.com/products/?pid=316 ומצאתי עוד אחד אבל אני לא בטוח לגביו: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6204Wg.htm כרגע השימוש שלי יהיה חוטי, אבל האופציה האלחוטית די חשובה(אולי שימושית בקרוב). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by lisly,

יש ליי ראוטר WRT54GL איך אני פותח בממשק הוובי שלו יש לי את הממשק של היצרן, איך אני פותח שם פורטים לתוכנות מסויימות או לכל דבר אחר אם אפשר פירוט כי אני לא מבין כל כך..

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by calc50,

יש לי 5 מחשבים בבית. 3 ניידים אחד ו2 נייחים , אני רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אני מודע שעלי לרכוש כרטיסי רשת אלחוטיים ל2 הנייחים (בניידים כבר יש) , ונתב אלחוטי. איזה נתב ייתמוך בכמות כזו של תחנות? האם על הנתב להיות מחובר בצורה קבועה אל אחד המחשבים ברשת (בצורה חוטית) - כמובן לאחר הקינפוג.? העניין הוא שהבית מחולק ל2 קומות , והחיבור לאינטרנט נמצא בקומה התחתונה.וכדי שאוכל לגלוש בקומה העליונה הבנתי שעלי לרכוש ACCESS POINT - איך הוא מתחבר לשאר הרשת בכדי להגביר את האות?? אם בעזרת כבלים אז מה הועילו חכמים בתקנתם??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. Started by itaysk,

1. כשדיברתי עם נטוויזן בטלפון כשהיה לי בעייה פעם הם אמרו לי לגדיר פרוקסי והגדרתי.. זה כדאי? 2. בחלק מהאתרים (במיוחד תפוז) כשאני לוחץ על קישורים ם הוא לא עובד לדף אלא רוצה להוריד אותו.. איך מסדרים 3. יכול להיות ששני השאלות קשורות זו לזו? תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by Buffer,

היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by dragonXxX,

היי, רק רציתי לשאול איך אני יוצר רשת ביתית לשיתוף קבצים בעזרת הראוטר?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by Las@Vegas,

אני נמצא בדירה עם שניים\שלושה מחשבים. 2 לפטופים, 1 נייח שכנראה יחובר לראוטר. בין המחשבים מפרידים 3 קירות אחד ברזל מזוין (ממד) עד היום עבדתי עם שני ראוטרים של 3com 3crwer100-75. אבל הם התחילו לעשות צרות, נותנים פחות מהירות, בעיות קישוריות. חיבור של ראוטר אחד בממד נותן בחדר שלי קליטה נמוכה, ניתן להתחבר רק בלי הצפנה. הבנתי שיש תקן N שמגדיל טווח קליטה, שני הלפטופים תומכים. איזה ראוטר לבחור? אני מחפש משהו אמין! דגש על אמין, ובמחיר עדיף לא בשמיים. משהו שנותן יחס תועלת מול מחיר טוב. תודה רבה יבגני

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by Bang,

יש לי שני מחשבים 98 מה לעשות?

15. Started by BigShoe,

שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6204WG אלחוטי... אובכן, ראיתי בתפריט איפה הWAN, איפה שבוחרים את התקשורת עם האינטרנט יש לי אפשרויות כאלו: WAN TYPE You can setup different modes to LAN and WLAN interface for NAT and bridging function. Ethernet: In this mode, the device is supposed to connect to internet via ADSL/Cable Modem. The NAT is enabled and PCs in LAN ports share the same IP to ISP through WAN port. The connection type can be setup in WAN page by using PPPOE, DHCP client, PPTP client or static IP. Wireless ISP (AP Enabled): In this mode, all ethernet ports are bridged together and the wireless client will connect to ISP access point. The NAT is enabled and PCs in ethernet…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. שלום, אני משתמש במחשב שמחובר לרשת של 20 מחשבים בערך. יש לי הרשאות להכנס לכל מחשב דרך הרשת. כיצד אני יכול לראות מה המצלמה של מחשב מסויים מצלמת? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by gab1234,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד DELL ויש לי כרטיס סטיק USB WIFI MAXg USROBOTICS. בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לרשתותו אלחוטיות מופיעה לי הודעה על כך שצריך להפעיל את הרכיב WZC. ברגע שאני מפעיל אותו ומסמן באפשרויות שווינדוס ינהל לי את התקשורת האלחוטית הוא מזהה רשתות באזור אך לא מתחבר אליהם. בכול פעם שאני מאתחל את המחשב אני צריך לעשות את זה מחדש. איך אני משאיר את שירות ה WZC שיעלה עם המחשב... ואיך לעזאזל אני מתחבר לרשת אלחוטית..? אני חייב לציין שהייתי בבלגיה וזה עבד ללא דופי , ופה בישראל זה עושה בעיות. תודה מראש לכול העונים

18. Started by hichcock,

שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by Moty_p,

חזרתי לשננן את היסודות שלי בהכרות של מערכות הפעלה מסוגי שרתים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין Windows 2000 Advanced Server ל - Windows 2000 Server מה ההבדלים בינהם? האמת שגם Windows 2000 Pro זה גם בדיוק כמו שני הקודמים בשלושתם אפשר להתקין IIS (בטח גירסה 4) אולי ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא זה בין גירסת הפרו לשרתים שאין בפרו אפשרות ל DHCP DNS וכל זה..

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. שלום, אתמול התקנתי נתב/מודם אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141), ומאז אני חווה בעיות עם העכבר שלי - LOGITECH MX REVOLUTION. הייתכן קשר? הנה עוד פרטים: הנתב אמנם אלחוטי, אך אני מחובר רק באופן חוטי (שני מחשבים). הפעלתי את הרשת האלחוטית. מידי פעם אני מתחבר עם הפלאפון. מה שקורה כעת הוא שהעכבר לפעמים נתקע ומשתחרר ולפעמים נתקע ולא משתחרר. ודבר מוזר נוסף הוא ששלושה כפתורים בעכבר עובדים ושלושה לא עובדים, לא משנה למה אני מכנת אותם. לגבי הנתב, שם רשת מוסתר, הצפנת WEP פועלת, ו MAC גם כן. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. עקב התקפות שנויות במחלוקת על המחשב שלי (שנחסמות ע"י תוכנה) אני מעוניין בFIREWALL חומרתי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה, לקנות נתב ? יש לי כרגע רק מחשב אחד + נייד שמחוברים לרשת הכבלים באופן קווי. אין לי צורך ברשת פנימית. אני לא מעוניין להשקיע הרבה אם אין צורך, אבל אם יש סיבה טובה אני גם מוכן להשקיע פי 2-3. איזה נתב כדאי לקנות והאם יש סיבה להשקיע במשהו טוב ? למרות שאין לי ממש צורך בניידות רשת, כדאי כבר באותה הזדמנות לקנות נתב אלחוטי + כרטיס ? האם זה יכול לפגוע לי בביצועים יחסית לחיבור קווי ? ומה בקשר להצפנה ?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by shainov,

שלום לחברי הפורום, עד היום היה לי מודם של חברת CISCO SYSTEMS שעבד ועדיין עובד מצויין.לפני מס' חודשים עברנו לבית חדש בעל 2 מפלסים ואין קליטה במפלס הראשון בחדר הקיצוני (הראוטר נמצא אצלי בחדר במפלס 2).האם ישנו EXTENDER או מאריך טווח כלשהו שאני יכול להתאים לראוטר ובעצם להגדיל את הטווח שלו? אם אין ברירה האם ישנה מערכת שאני כן יכול לקנות עם שלוחה נוספת להתאמה במפלס הראשון כדי שאכן יהיה טווח מוגדל (כדי שאני יוכל לגלוש במחשב בחדר שבמפלס 1)? מודה לתשובה מהירה ולעוזרים.

23. יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. לפני מס' חודשים קנינו נתב אלחוטי ואיפשרנו למחשב נוסף בבית לגלוש באינטרנט. לפני שבוע החלפתי לוח אם והתקנה מחדש של הווינדווס. אבל לא התקנתי את התוכנה של הנתב. במחשב השני בקושי גולשים באינטרנט. הבעיה שאני בקושי מדבר עם בעל המחשב השני ולכן אני לא יודע אם יש אצלו בעיה בגלישה. האם האינטרנט אצלו יעבוד? אם כן-סבבה. אם לא-הדיסק קשיח עם מערכת ההפעלה הקודמת עדיין קיים אצלי. האם אפשר לשחזר את ההגדרות של התוכנה מהדיסק ושהם יופעלו במחשב המחודש שלי?

דיונים חדשים בפורומים