רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום כשאני מחפש משהו בגוגל לפעמים התוצאות הם בקבצים WORD ו PDF איך אני מעלה קבצים כך שיופיעו בגוגל כך שכל אחד שמחפש בנושא ימצא את הקובץ שאני העלתי ?? תודה מראש דוד
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en אם אתם מחפשים משהו ולא ממש יודעים איך כותבים את זה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע 2 חבילות של אינטרנט "מהיר" בכבלים דרך 012 במהירות 750 KB לכל חבילה היום בבוקר התקשר אלי נציג של 012 והציע לנו "מבצע" חדש זוהי רשת אלחוטית בעלת חיבור של 1.5 מגה עם ראוטר אחד שמחובר למחשב ראשי ועוד 2 מודמים אלחוטיים לכל מחשב (יש לנו 2 נייחים ואחד נייד)=(ראוטר למחשב הראשי ו-2 מודמים אלחוטיים) לפי מה שהוא אמר זה בדיוק אותו דבר רק יש לו כמה יתרונות: 1. בין כל המחשבים אפשר להעביר מידע בו זמנית ברשת האלחוטית עד 25 מטר 2. אפשר לגלוש עד 4 מחשבים בו זמנית ברשת האלחוטית בחבילה אחת 3. אין חוטים !!! ולשאלות.. 1. זה משהו חדש? 2. זה טוב? 3. ההורדת באמת נורמליות? 4. איך הפינגים במשחקים (חשוב מאוד!), ההורדות מהאינטרנט, והגלישה באתרים? 5. האם יש הבדל בין זה לבין רשת ר…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום ותודה לכול מי שעוזר לי יש ברשותי 2 מחשבים כאשר אחד מחובר לאינטרנט והמחשב ה 2 מחובר דרכו לאינטרנט. אם 2 המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט אבל מה לשתף את התוכנית וורד או אקסל או כול תוכנה מהחבילה אל אופיס לצערי הרב איני יכול. סמתי את הקיצור דרך של התוכניות במסמכים משותפים ומהמחשב ה 2 אני יכול לראות את קיצורי הדרך (למרות שאין את הציור של וורד או אקסל אלה רק מרובע ומתחת רשום שזה קיצור דרך לתוכנה), כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך מופיע לי התמונה הזאת מה אני אמור לעשות בכדי להיכנס לתוכנה ממחשב אחר? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי 3 חשבונות EMAIL ואני מקבל לכל אחד מהם SPAM בלי שאני מביא את הכתובת שלי לאף אחד אותו! איך זה יכול להיות??? ולמה בעיקר ההודעות באות לדפק של בזקנט?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת היום פירמטתי את המחשב, ניסיתי לעשות תיקיות שיתוף בין המחשבים שלי. עכשיו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב שפירמטתי, המחשב השני יכול לפתוח את זה, אבל אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני אני לא יכול לפתוח.. כאילו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני, אני רואה את ה"תיקיית שיתוף" אבל אי אפשר לפתוח אותה..
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/wireless_n/overview.htm האם הוא יתמוך במלואו בתקן n ? ובכלל האם הוא כרטיס טוב , תודה לעונים .
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אנשים יש לי 2 מחשבים בבית והייתי רוצה לקשר בין שניהם שיטוף באינטרנט וכו.... בבשקה תסבירו לי איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקינו לי סוף סוך את האינטרנט בכבלים . יש לי איי פי קבוע ואני רוצה לשתף את החיבור על ידי ראוטר אדימקס. אני מחובר דרך נטויז'ן ואני קצת מסתבך עם ההגדרות שלו ...הכי בעייתי זה l2tp ip שאין לי מושג את מה הם רוצים פה... בכל מקרה אם למישהו יכול לעזור אני אשמח מאד!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת הם מנויים של נזק בינלאומי נתקלים בבעיות מהירות בזמן הנוכחי (סופי שבוע, שיש עומסים) אבל בעיות ממש מעצבנות כמו 4 קיי לשניה ופחות ובאיזור הזה מאתרים גדולים ורחבי פס מחול ? אין בעיה לגלוש לאתר של בזק בינלאומי או אתרים ישראלים שמאוחסנים אצלהם, המהירות מקסימלית, אבל לחו"ל זה פשוט זוחל. גם כשיש עומסים והרבה גולשים משתמשים ברוחב פס אני מצפה מנזק שתחזיק מספיק פס בשביל מהירות סבירה אם לא מקסימלית לכל גולש. זה בלתי נסבל, אני שוקל לעבור רק לפני זה אני רוצה לראות אם זה קורה לעוד אנשים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עקב התקפות שנויות במחלוקת על המחשב שלי (שנחסמות ע"י תוכנה) אני מעוניין בFIREWALL חומרתי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה, לקנות נתב ? יש לי כרגע רק מחשב אחד + נייד שמחוברים לרשת הכבלים באופן קווי. אין לי צורך ברשת פנימית. אני לא מעוניין להשקיע הרבה אם אין צורך, אבל אם יש סיבה טובה אני גם מוכן להשקיע פי 2-3. איזה נתב כדאי לקנות והאם יש סיבה להשקיע במשהו טוב ? למרות שאין לי ממש צורך בניידות רשת, כדאי כבר באותה הזדמנות לקנות נתב אלחוטי + כרטיס ? האם זה יכול לפגוע לי בביצועים יחסית לחיבור קווי ? ומה בקשר להצפנה ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם יש דרך להוריד הורדות מרובות בבת אחת בחשבון PREMIUM ? כי יש לפעמים קבצים שמחולקים לאיזה 100 חלקים ואני צריך להתחיל להוסיף כל קובץ בנפרד, עבודה דיי מייגעת ומעצבנת. אני עובד גם עם תוכנות הורדה DAP ואני לא מצליח שהקישורים לקבצים יתחילו אחד אחר השני. פשוט הוא פותח לי את הדף שם אני צריך ללחוץ שוב על PREMIUM ואז רק להוריד , זה דיי מעצבן. האם יש דרך קלה יותר להוסיף בבת אחת עשרות קישורים לחלקים של הקובץ ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני צריך או לא לפתוך פורטים בשביל האימיול (0.44). אני משתמש בNAV2005 אבל הגדרתי לו לא לחסום את האומיול. אז איך אני יודע אם אני צריך לפתוח את הפורטים (יש שנים נכון?)? ואם צריך אז איך עושים את זה? (עשיתי כל כך הרבה פעמים חיפוש ולא מצאתי את התשובה) ד"א האומיול מחובר (חצים ירוקים) והID הוא High. אבל ההורדת לא עוברות את ה 1KBPS תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להרים רשת אלחוטית בבית, ובשביל זה צריך נתב אלחוטי. חיפשתי המלצות בפורום, אבל כולם מדברים על חיבור כבלים עם חייגן (L2TP) לי יש אינטרנט בכבלים בחיבור קבוע (כלומר איך שהמחשב נדלק יש כבר אינטרנט) - זה משנה משהו כשבאים לבחור נתב ? או שכל נתב שמתאים לאחד מהם מתאים לשני ? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בבית עם שני מחשבים, כל אחד מהם מחובר בכבל רשת לראוטר D-link 2650 U של בזק. המחשב בחדר השני מחובר עם כבל רשת די ארוך, כ- 10 מ' ובו אני כל הזמן מקבל ניתוקים במסנג'ר (במחשב שלי אין את הבעיה הזו), סך הכל האינטרנט במחשב הזה בסדר. הבעיה מסתדרת אחרי שאני נותן ריסט למחשב, אבל אז שוב חוזרת אחרי זמן מה שהמחשב פועל. יכול להיות שהבעיה של הניתוקים במסנג'ר היא בגלל הכבל רשת הארוך? (הגלישה בו היא בסדר גמור רק המסנג'ר מתנתק) ואם כן, אז כרטיס רשת אלחוטי יכול לפתור את הבעיה? תודה ענקית על העזרה. נ.ב. אני מצטער אם הדיון נפתח בפורום הלא מתאים.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
ערב טוב, כבר כמעט חודשיים שאני מנסה לפתור בעיית ניתוקים בכרטיס האלחוטי שלי: edimax ew-7218. קניתי את הכרטיס לפני שנה, הוא עבד מצויין והייתי מאוד מרוצה ממנו. לפני כחודשיים התחילה תופעת הניתוקים, זה התחיל בכך שפתאום לא הייתי יכול לטעון דף מסויים, ואחרי כמה רגעים יופיע סימן "תמרור אזהרה" על איקון הכרטיס האלחוטי. הייתי פשוט מתנתק מהרשת שלי ואחרי שנייות אחדות מתחבר בהצלחה. אך אחרי כמה ימים זה הגיע למצב שלא היה מתאפשר לי להתחבר בחזרה לרשת. בדקתי בשאר המחשבים בבית, ולא היו בעיות התחברות אצלן. ניסיתי לעדכן את הדרייבר, אל זה לא עזר. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס edimax ew-7628 mimo בכדי להחליף את זה שהיה שלי. והכרטיס עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע, גם כרטיס זה התחיל להראות את אותם סי…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפני מס' חודשים קנינו נתב אלחוטי ואיפשרנו למחשב נוסף בבית לגלוש באינטרנט. לפני שבוע החלפתי לוח אם והתקנה מחדש של הווינדווס. אבל לא התקנתי את התוכנה של הנתב. במחשב השני בקושי גולשים באינטרנט. הבעיה שאני בקושי מדבר עם בעל המחשב השני ולכן אני לא יודע אם יש אצלו בעיה בגלישה. האם האינטרנט אצלו יעבוד? אם כן-סבבה. אם לא-הדיסק קשיח עם מערכת ההפעלה הקודמת עדיין קיים אצלי. האם אפשר לשחזר את ההגדרות של התוכנה מהדיסק ושהם יופעלו במחשב המחודש שלי?
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים יש לנו בבית רשת ביתית של שני מחשבים, על תשתית החשמל, באמצעות המתאם של MSI. שני המחשבים מרוחקים זה מזה (הלקוח נמצא 2 קומות מתחת לשרת) - הרשת עבדה בצורה טובה עד לאחרונה. 2 המחשבים נותקו מהחשמל (בגלל שצבענו את הבית) וחוברו אח"כ מחדש, מאוד יכול להיות שהמתאמים מחוברים לשקע אחר, אולי עם מפצל שונה, ומכשירים שונים על אותו שקע (אני לא זוכר בדיוק איך זה היה מחובר קודם). יש תקשורת בין המחשבים, ויכולת לשתף אינטרנט - אבל איטית. בדיקה של פינג מהלקוח לשרת של 40 חבילות מראה זמני עכוב שנעים בין מילי שניות בודדות לבין מאות מילי שניות ואף time-outs לפעמים (בין חבילה לחבילה). האם יש דרך לדעת מהי בדיוק הבעיה ואיך כדאי לחבר? יש כללים בעניין הזה? (מכשירים מסוים שעלולים לגר…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
במצב שבו יש שני תוכנות הורדה, האם אפשר להקצות להן אותו פורט כאשר הן עובדות רק אחת והשניה כבויה? ובמצב ששניהם עובדות ביחד אפשר להקצות אותו פורט? ואגב מה ההבדל בין פורט UDP ול- TCP? והאם יש פורטים "מיוחדים" שמועדפים לתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-