רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
מודם למחשב אני נכנס לכתובת 10.0.0.138 אני לא מצליח לגשת אליו פשוט כאילו אין כזה דף , כאילו אין חיבור למודם מודם AZTECH 600E מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12 M דרך בזק בינלאומי והוט ללא חייגן. אני מחובר דרך ראוטר לינקסיס 54WRTG ומודם TERAYON. הבעיה שלי היא במחשב הנייח אשר מחובר ע"י מתאם אלכוטי מסוג VIGOR. כאשר אני מחבר אותו הוא מתחבר באופן תקין ומוריד במהירות מקסימלית (1400 KBS לערך) ולאחר מספר דקות המהירות צונחת לכ - 60KBS. בעיה נוספת שקורית היא שברגע שהמהירות נופלת זה מאט את כל המחשבים המחוברים לרשת ולא רק את המחשב הנייח. על מנת לפתור את הבעייה אני מנתק את המתאם מהמחשב ושאר המחשבים ברשת חוזרים למהירות תקינה. היכן הבעיה ומה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט עשיתי הכל לפי המדריך אבבל עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח. מחשב הלקוח זיהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר. יש את המחשב הקטן למטה שכתוב עליו את החייגן של מחשב השרת. פרט שולי אחד: מסיבה כל שהיא לא הופיע לי ההודעה הזאת שהוא משנה את ה IP אולי בגלל זה. ואם זה בגלל זה איך אני מסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני מחובר דרך קווי זהב לאינטרנט המהיר בכבלים. קיבלתי ראוטר אלחוטי של גיגהבייט מדגם GN-B49G. הבנתי שכאשר אני מחבר ראוטר הצורך בחייגן מתבטל, אבל אני לא מצליך להגדיר את כל העניין הזה נכון, בנוסף אני לא מצליך להגדיר כך שיהיה אינטרנט במחשב השני ברשת ללא חייגן. כלומר אין שיטוף אינטרנט אמיתי, ואין שיטוף קבצים, למעשה אין בכלל רשת נראה לי. אם תוכלו להפנות אותי למדריכים רלוונטיים להגדרות רשת אלחוטית, ולהגדרות ראוטר. תודה רבה רבה לעוזרים מראש! רום
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית. הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד) אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות... הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר. מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין. נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף. התקציב הוא בערך 250 שח... הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש …
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Trendware TEW-432BRP זה הנתב המשולב שהטכנאי שאני מזמין ממנו את המחשב מציע לי . כרגע בכל אופן אני גם ככה הולך להישתמש רק בשני פורטים קווים . האלחוט הוא אופציה עתידית לעוד מחשבים בבית . זקוק לדעה של מקצועים עליו .
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברה עריכה: התברר לי כרגע שפשוט העלתי יותר מדי קבצים ביחד והשרת כנראה חסם אותי. תודה בכל מקרה. יש לדוד שלי אתר שאני מדי פעם מעדכן לו אותו אני משתמש בתוכנה CuteFTP 6 כדי לערוך את הקבצים באתר. תמיד הכל עבד כמו שצריך אבל היום משהו שונה קרה: התחברתי לשרת של האתר והעלאתי קבצים ובאמצע התוכנה איבדה תקשורת עם השרת. ניסיתי להיכנס לאתר בhttp דרך האינטרנט אקספלורר בתור גולש רגיל שרוצה להיכנס לאתר והאתר לא עלה. התברר לי שרק לי זה קורה כי לאחרים האתר עולה. ניסיתי להיכנס לאתרים אחרים וכולם עבדו בלי בעיות חוץ מהאתר הזה. בסוף התברר לי שהייתי צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש והבעיה הסתדרה. ואז ניסיתי להעלות עוד פעם את הקבצים ונחשו מה קרה...עוד פעם איבדתי תקשורת עם השרת. הבעיה לא קר…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני צריך את עצתכם: בעסק שלי יש 5 מחשבים. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר של לינקסיס (WRT-54GL??) וסוויצ'. אני מעוניין ליצור רשת בין כולם המסונכרנת לצורך העברת קבצים מאחד לשני למטרות גיבוי. מעבר לכך אני רוצה שהמזכירה תקבע לי פגישה במחשב והיא תופיע אצלי ואני אוכל לדחות או לקבלה ושהיא תוכל גם לראות את הלו"ז שלי (מתי אני פנוי ומתי לא). אני לא שואל כל כך איך אלא מה עוד אצטרך מבחינת חומרה ותוכנה לבניית הרשת. כמובן שאשמח לדעת וקבל עוד טיפים מועילים. ועוד דבר: הציעו לי קופסה בעלות של 2000 ש"ח שהיא למעשה אנטי וירוס שמגן על הרשת כולה ולוכד וירוסים ורוגלות לפני הגעתם לראוטר. מכירים ? מה יש לכם לחוות על המוצר הזה ? בתודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי אני אני צריך המלצה לכרטיס רשת חוטי למחשב נייח כרטיס שיהיה טוב לא חברת מדבקה כלשהי.. בעלות של עד מאה שקלים ושאלה קטנה אם כבר אני פה.. אני כרגע לקוח של בזק במהירות של 30 מגה (מודם ראוטר TP LINK מהדגם החדש של הVDSL ) וספק בזק בן לאומי... ושוקל לעזוב לCCC למרות שהם יותר יקרים מבזק בן לאומי השאלה שלי היא.. מניסיון שלכם מבחינת יציבות האינטרנט והשירות והתמיכה טרפיל C טובים? שווה לבצע את המעבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שיש לי בעיה נורא מציקה: הפינג לחול גבוה מאוד- בSPEED TEST לתל אביב הפינג הוא 500~. בדקתי מחשב אחר ברשת ושם הפינג נורמלי- 30. בדקתי ב SAFE MODE- תקין- 14. בדקתי בUSER אחר ב WINDOWS- שוב 500. בנוסף יש בעיה של איבוד מידע- כשאני מעלה תמונה לאינטרנט כמעט תמיד יש פס בצבע בדרך כלל ירוק בצד הימני של התמונה (במקום שונה אבל תמיד מתחיל מהצד הימני)- אני מניח שזה אומר שיש פגיעה בנתונים שלנשלחים. עריכה: בדקתי בכרטיס רשת המובנה בלוח, פנימי שלא מובנה (בעל חיבור PCI) וחיצוני (חיבור USB), התוצאות זהות לכן אני מניח שהבעיה היא בתכונה בלבד. למישהו יש מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה (בלי פירמוט)?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום.! כשאני נכנס לפורום או לפורום אחר שאני מכיר אני נכנס והוא מראה לי נושאים ישנים. כשאני לוחץ על refresh זה לא עוזר וכשאני לוחץ על תגובה אחרונה פעמים זה חוזר לי למצב הנורמאלי אבל שאני כותב הודעה לדוגמא זה חוזר למה שהיה קודם(עמודי פורום ישנים)וככה גם קורה בפורומים אחרים שאני מכיר רק שבפורומים ההם אין את הכפתור וזה אפילו לא מגיע למצב של עמודים חדשים. עכשיו גם שאני מנסה ללחוץ על עמוד 1 הוא מראה לי שהוא כבר לחוצ והוא בעמוד אחד. במחשב שני שיש לי בבית זה לא עושה לי שום דבר כזה... למה זה עושה את זה? איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
1. אני מחפש כבל מאריך למוצר הנ''ל - Wireless LAN Antenna / Cables http://www.edimax.com/en/produce_list.php?pl1_id=1&pl2_id= אני רואה עכשיו שהוא 11G, ז''א שמהירות קליטה שלו היא עד 11 גם אם במחשב שלי מסומן 100? ובגלל זה הקליטה איטית ויש ניתוקים? 2. יש לנו בבית את המוצר הנ''ל - מחובר אליו 2 מחשבים ברשת קוווית ומודם של בזק. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=12&pl1_id=3&pl2_id=18 בנוסף מחובר אליו ברשת אלחוטית נתב שיכול להכיל רק חיבור כבל קווי אחד וזה המחשב שלי שמחובר אליו. 3. האם אני מחבר ברשת קווית 2 מחשבים, מה תהיה מהירות העברת קבצים? איך אני יודע שזה שזה רשת 1GB ולא 100MB? וצריך לקנות כבל מיוחד? תודה ,אני די בור בנושא הרשתות. מה גם אני ממהר נורא…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מבוסס סיבים (500M) ואני משתמש בראוטר Asus AC68U. הבעיה היא שכאשר אני מפעיל Port forwarding כדי לשפר את איכות החיבור לשרתי משחקים, מהירות הגלישה (במחשב) יורדת מכמעט 500M לכ- 200M. זה משהו סביר? אני עושה משהו לא נכון? צירפתי תמונה של עמוד ההגדרות. תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי בבית את הקונפיגורציה הבאה: מודם סמסונג שהפכתי לראוטר שמחובר להאב. להאב מחוברים שני מחשבים. אין לי בעיה לגלוש אבל אני לא מצליח לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב האחר נסיתי את כל מה שאני יודע ולא הולך לי. אני חושב שאני לא יודע את ה-defult gateway הנכון אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני יתחיל בכך ששיש לי שני מערכות הפעלה יושבות זו לצד זו המערכת ההפעלה הראשונה היא אקס פי והשניה היא opensuse 10.2 עכשיו כשאני מפעיל את חלונות, התקשורת לראוטר פועל מצויין וכשאני עובד ללינוקס התקשורת כלל לא עובדת . אבל העניין ניפתר רק כאשר שאני עושה hard reset (כלומר מנתק את המחשב לחלוטין מהחשמל) . אם אני מפעיל את לינוקס ישר אחרי שעשיתי hard reset ,התקשורת עובדת. אבל אם אני מפעיל את חלונות (שבה התקשורת עובדת) וחוזר ללינוקס אז התקשורת עוד פעם לא עובדת. ניסיתי להתקין כרטיס רשת אחר אבל הוא עושה אותו דבר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ראיתי דרך ממשק WEB של המודם את גירסת הקושחה אבל לא יודע איך לקרוא לגירסה החדשה ולעדכן
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המושג הנ"ל . חיפוש בגוגל מעלה משום מה משרות דרושים!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן. הגעתי לפני חודש מאוסטרליה, שם רכשתי לי ראוטר אסוס RT-AX88U שעבד מעולה. בתדר של 5GHZ עם ערוץ 149 לא היו לי שום בעיות עם המכשירים בבית כמו הטלפון שלי Xiaomi Mi 10T. את הראוטר הבאתי איתי במזוודה ומשום מה הטלפון לא מראה לי רשת 5GHZ יותר, כל עוד הערוץ הוא מעל 100 כולל. אין לי מושג אם זה קשור למשהו גיאוגרפי בטלפון או בראוטר. הראוטר כרגע מכוון על ASIA. אני מריץ עליו פירמוור של מרלין. אשמח לרעיונות.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, יש לי חשבון פרמיום בראפידשר, ולאחרונה נראה לי שמגבילים לי את המהירות. לפני השינויים שלהם הורדתי על מקסימום, כרגע אם אני רוצה להוריד קובץ בודד זה לא זז, אלא כמה קבצים ביחד המהירות עולה בערך ל 200-300 לעומת 500(4 מגה) קבוע בעבר. אני משתמש בפלאשגט. זאת בעייה בספקית או בראפידשר? אני בבזק בינ"ל אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני נמצא בחברה נטוויז'ן במהירות של 1.5 מגה ואני לא כל כך מרוצה ממנה (לפני נטוויז'ן , לפני שנה ככה , הייתי בחברה "ברק" והייתי מרוצה ממנה ) עכשיו אני רוצה לעבור לחברה "קווי זהב" גם במהירות של 1.5 מגה , האם כדאי לי לעשות את המעבר הזה ? (בהתחשב במהירות הורדה של קבצים מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-