עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SandSt0rm,

אני ואח שלי מוחברים ברשת עכשיו הרשת עובדת וגם שנינו מחוברים לאינטרנט מה שקורה פה זה שאני לא יכול לפנות לאתרים בשם שלהם אלא רק עם הקוד אייפי שלהם אח שלי אמר משהו על ה dns אין לי מושג מה זה וגם הוא לא יודע איך לסדר את זה אצל אח שלי הכל עובד מעולה הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ישירות ואני מחובר אליו דרך כרטיס רשת נוסף עצות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by amir69,

החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by gabrielf,

חיבור הוט MPLS חבילה 16/1 מגה. טכנאים רבו כבר ביקרו אותי בגלל איבודי מידע שבאים ונעלמים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. Started by alm80,

אני מתחיל לחשוש של-012 יש לימיט הורדות ישירות (לא e-mule או torrent). יש לי חבילה של 1.5M והמהירות המקסימלית שאני מגיע זה 200kBps שזה לדעתי בסדר. לפני חודשיים שלוש הורדתי כמות גדולה של חומר בערוצים ישירים, סה"כ קרוב ל-2.5Gb, המהירות היתה מאוד קרובה למהירות מקסימלית. לאחר יום-יומיים שמתי לב שהמהירות בהורדה ישירה צנחה צניחה חופשית, במקום 150-200 התחלתי לקבל מהירויות של 2.5-8 שזה מהירות של מודם מלפני 15 שנה. הייתי עם המצב הבלתי נסבל הזה במשך חודש וחצי ואז פתאום המהירות שוב חזרה לקדמותה. הכל היה טוב עד שהגעתי פחות או יותר ל2-2.5 ג'יגה בהורדות. ואז המהירות שוב נחתכה. העניין הוא שזה לא קורה רק באתר אחד, פתאום המירות נופלת כמאט לאפס בכל האתרים. האם שווה להרים טלפון לתמיכה שלהם א…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. Started by eagle1,

לחברי הפורום שלום. אני צריך את עצתכם: בעסק שלי יש 5 מחשבים. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר של לינקסיס (WRT-54GL??) וסוויצ'. אני מעוניין ליצור רשת בין כולם המסונכרנת לצורך העברת קבצים מאחד לשני למטרות גיבוי. מעבר לכך אני רוצה שהמזכירה תקבע לי פגישה במחשב והיא תופיע אצלי ואני אוכל לדחות או לקבלה ושהיא תוכל גם לראות את הלו"ז שלי (מתי אני פנוי ומתי לא). אני לא שואל כל כך איך אלא מה עוד אצטרך מבחינת חומרה ותוכנה לבניית הרשת. כמובן שאשמח לדעת וקבל עוד טיפים מועילים. ועוד דבר: הציעו לי קופסה בעלות של 2000 ש"ח שהיא למעשה אנטי וירוס שמגן על הרשת כולה ולוכד וירוסים ורוגלות לפני הגעתם לראוטר. מכירים ? מה יש לכם לחוות על המוצר הזה ? בתודה מראש, ערן.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Tamy,

אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by 100BATISTA,

יש לי מהירות של 2.5 MB עד לא מזמן יכולתי לראות סרטים בצפיה ישירה וכעת כל סרט או סידרה לוקח לו מיליון שנה להיטען מה יכולה להיות הסיבה? יש לי ראווטר של TPLINK דגם TLWR740N כעיקרון הוא נועד רק לגלישה בקונסולה, יכול להיות שזה מה שמאט? האם הראוטר יכול להשפיע בכלל על מהירות המודם?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by stav_r,

אהלן, יש לי עוד כמה שאלות נוספות בנוגע לרשתות: 1. Traceroute למה הנתיב הוא אותו נתיב, הרי הנתבים כל הזמן מחפשים את הנתיב הכי אופטמילי ואם ברגע מסוים הנתיב משתנה ? 2. מה ההבדל בין ICMP ל פקטת IP ? יש הבדל במבנה או מה ? 3. איך ב Ping וב Traceroute , מחושב הזמן תגובה ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. הצורב/מדפסת חיצונים בחיבור USB . תודה, . . . . . . . . .

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  10. Started by o07,

אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  11. האם אפשרי להפוך את הראוטר הזה לACSESS POINT? תודה לעוזרים

12. Started by N.S,

יש לי בעיה...יש לי שני מחשבים מחשב 1 עם המודם של האינטרנט שמוחבר למשחב השני בכרטיס רשת. והמשחשב ה1 עם המודם פועל האינטרנט..ולשני לא פועל האינטרנט מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. היום (11\2) היו שני התנתקוניות פתאומיות אחד ב 5:30 ואחד ב 6:50, ממש מוזר בהתחלה חשבתי שהבעיה אצלי .. פתאום באמצע גלישה האינטרנט נשאר מחובר אבל אתה לא יכול לגלוש פשוט, בקיצור משהו מסריח פה זה קרה לעוד משהו?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by polip,

הגדרתי רשת ביתית כולל אינטרנט ובמחשב המשני (זה שלא מחובר לאינטרנט אלה למחשב אחר) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי ישר חלון שהכותרת שלו "רשת מקומית" אם כל התיקיות המשותפות. אבל במחשב השני (הראשי, זה שמחובר לאינטרנט) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי חלון עם לוגו של הפרפר של מיקרוסופט (MSN-אתרי האינטרנט..") וכדי לראות את התיקיות המשותפות אני צריך ללחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" לאחר מיכן על איקון המחשב השני ברשת ורק אז נפתח לי חלון עם התיקיות המשותפות. רציתי לדעת אם זה בסדר או שלא הגדרתי טוב את הרשת ויש דרך אחרת להגדיר אותה כך שאני אראה גם במחשב זה את התיקיות המשותפות ישר??

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by yaadhadar,

שלום לכולם. אני חושד שהרשת שהקמתי בבית איטית מידי. זו רשת בין שני מחשבים עם כבל מוצלב רגיל. מהירויות שמדדתי בהעתקת קבצים הם: קובץ של 10MB ב-9 שניות, קובץ של 51MB ב-46 שניות. האם זה לא איטי מידי? האם יש בדיקה מקצועית יותר שאפשר לעשות? מהיכול לגרום לאיטיות כזאת? המהירות אינטרנט שלי היא 1.5MB של ברק.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  16. מישהו יכול לתת לי לי לינק לדוגמא? תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by IHNIWTR,

שלום. לפני כשלוש שנים התחברתי לאינטרנט המהיר של בזק דרך קווי הטלפון, מה שנראה לי כאופציה הטובה ביותר. לאחרונה הראוטר שלי, 2wire מדגם HomePortal 1000S שבק חיים, ובזק הודיעו שלא רק שאי אפשר לתקנו, גם לא ניתן לקנות חדש דרכם, מכיוון שהם הפסיקו לתת שירות להתחברות דרך קווי הטלפון. לא הצלחתי למצוא מקום לקניה או הזמנה של הראוטר בעצמי, אז אני מבקש את עזרתכם. האם מישהו יודע איפה בארץ ניתן לקנות ראוטר מהדגם שהיה לי, או דגם מתקדם יותר שתואם את אותה תשתית? תודה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. Started by Jabradb1,

שלום, יש לי שני חיבורים לאינטרנט (ספקים שונים), אחד על גבי ה LAN ואחד על גבי WIRELESS. אני רוצה שהאינטרנט (דפדפן בלבד) יעבוד על גבי הרשת האלחוטית וששאר החיבורים יעבדו על גבי ה LAN. תוכלו לייעץ לי איך לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. Started by BloodyW,

היי, יש לי חשבון פרמיום בראפידשר, ולאחרונה נראה לי שמגבילים לי את המהירות. לפני השינויים שלהם הורדתי על מקסימום, כרגע אם אני רוצה להוריד קובץ בודד זה לא זז, אלא כמה קבצים ביחד המהירות עולה בערך ל 200-300 לעומת 500(4 מגה) קבוע בעבר. אני משתמש בפלאשגט. זאת בעייה בספקית או בראפידשר? אני בבזק בינ"ל אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום רב, לאחר התקנת כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח והקמת רשת שיתוף קבצים בין הנייד לנייח (על-מנת שאוכל לצפות בסרטים בחדר השינה בעזרת הנייד, כאשר כל החומר נמצא על הנייח, בסלון), ניסיתי לצפות בסרט בחדר השינה. מה שקורה זה שכמה שניות מתנגן רגיל ואז יש קיטוע. ניסיתי בתוכנות הצפיה: VLC, Media Player Classic, ZoomPlayer ועוד כמה. והתופעה זהה. הסתכלתי במחשב הנייח ואכן ראיתי שכל כמה רגעים יש הפסקה של התעבורה. החלטתי להעתיק את הסרט לנייד ולצפות בו לוקאלית, כדי שלא יהיו קיטועים, וגם בתעבורה הזו היו את אותם קיטועים (למרות שהתעבורה, כאשר היתה, היתה גבוהה בהרבה מן התעבורה שהיתה כאשר רק צפיתי). ניתן לראות זאת בתמונה הבאה: בין 1:30 ל- 1:32 זו התעבורה של הנסיון שלי לצפות בסרט. בין …

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by lenap,

אחרי מאבקים עם המחשב הצלחתי לגרום לו לראות רשתות אלחוטיות. עכשיו אני לא מצליחה לגרום לו להתחבר לרשת הביתית שלי. הכנסתי את הקוד שרשום לי בהגדרות הראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר. רק אם אני מבטלת את הקוד המחשב מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? על המחשב מותקן XP

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. בשעה טובה קניתי HDD חדש של 300GB, התקנתי WIN, ואז גיליתי שאני צריך להתקין SP1\2 בשביל שהWIN יזהה את כל הנפח אני מציין שיש ברשותי ראוטר אלחוטי של DLINK, המחשב שלי מחובר אליו באופן חוטי ומחשב נוסף, באל חוט לאחר התקנת הWIN, ללא שום הגדרות למיניהם, האינטרנט עבד\ לאחר התקנת SP2 התחילו הבעיות הIP לא מוגדר ע"י DHCP, בגם באופן ידני (שהדפולט גייט ואי מוגדר ליציאה לראוטר) המחשב שלי לא מתחבר אנא, עזרו לי לפתור את הבעיה הערב, שכן מחר אני חוזר לבסיס, ואני צריך שהמחשב יעבוד.. דרך המחשב שלי אין לי גישה לראוטר (דף ההגדרות שלו לא נפתח, אבל מהמחשב השני כן) הצעות?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  23. אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. Started by idan_1995,

יש לי ראוטר חלש ביותר ואני מחפש ראוטר חזק יותר על איזה ראוטר אתם ממליצים לי בסכום של 500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים