רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם מודם שהו גם ראוטר (בשני המחשבים יש לי XP PRO),והאב רגיל. השאלה שלי היא איך מתחלק הרוחב פס ז"א מה קורה למשל שאחד המחשבים רק דלוק ולא עושה כלום ומה קורה גם שאחד המחשבים מכובה האם הרוחב פס גדל,קטן במקרים כאלו? דרך אגב יש לי חבילה של מגה וחצי.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לחבר מחשב נייד למחשב שולחני במהירות של 1000mbps. במחשב שולחני יש Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ובנייד יש Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller למיטב ידיעתי שניהם תומכים בקצב העברה של 1000mbps. כבל שמחבר ביניהם הוא CAT5 ETL בעל 8 גידים. השאלה היא למה כשאני מחבר את המחשבים, רשום לי שחיבור הוא 100mbps בלבד? מה אני מפספס? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6104K ומשום מה, לאחרונה האינטרנט לפעמים עובד ממש לאט כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. כאשר באותו זמן אני עובר לחיבור רגיל, מהירות הגלישה נורמלית. הבעיה אינה נפתרת כאשר אני מנתק את הראוטר/מודם מהחשמל, והיא קורה רק בחלק מהזמן. למישהו יש פתרון לענין?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. עקב בעיות בשיתוף קבצים בין המחשבים אצלי בבית (כנראה בעיית תשתית) התקנתי את התוכנה HAMACHI והגדרתי בכל המחשבים והכל סבבה! אממה, בכל הבדיקות והניסויים והסרה והתקנה של התוכנה שעשיתי נשארו לי ברשימת המשתמשים בלחון התוכנה משתמשים שהם כבר לא פעילים(שהם למעשה המחשבים שלי עם IP שונה) ואני לא מצליח להסיר אותם. אשמח לשמוע פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם רשת של ADSL Aztec וראוטר Office Connect Wireless 11g cableDSL Router ומאז שהתקנתי אותו יש לי מידי פעם בעיות עם פינגים ומהירות הורדה אני חושב שאנשים משתמשים לי באינטרנט כמו שאחותי מתחברת עם הנייד שלה אז רציתי לדעת איך אני יכול לוודא שרק אחותי תוכל להשתמש באינטרנט מהנייד שלה ולא אנשים אחרים מהסביבה תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת IIS6 ב WINDOWS 2003 SERVER, דפי HTML אני מצליח לראות, כשאני בא להציג דף ASPX הוא נותן לי הודע שגיאה "cannot view xml input using xslstyle sheet" יש למישהו רעיון ? התקנתי את ההרחבות של ASP.NET בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ראוטר של Edimax ומודם ADSL. כמו שכולנו יודעים, כתובת ה-IP החיצונית, זו שמתקבלת מספקית האינטרנט היא תמיד דינאמית, ומשתנה כל פעם כאשר מתחברים מחדש לאינטרנט. בשבועות האחרונים שמתי לב שהכתובת נשארת בול אותו דבר ובכלל לא משתנה. למשל כשאני גולש כאן באתר, אני רואה את כתובת הIP בהודעות שלי, והיא נשארת אותו הדבר) ניסתי גם להוציא את חיבור החשמל של הראוטר, אבל הכתובת לא השתנתה. איפה נמצאת הבעיה שהכתובת תמיד נשארת אותו הדבר? ושאלה- האם זה נכון שכל זמן שהראוטר והמודם תמיד מחוברים לחשמל זה אומר שהחיבור לאינטרנט מתמשך לעולם ולא נפסק, ולכן ה-IP החיצוני לא ישתנה אלא עד שנוציא אותם מהחיבור לחשמל?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ראיתי ראוטר באינטרנט של TP-LINK דגם TD-8810 עולה 129 ש"ח יש לו גם מודם !!! נראה טוב http://www.tp-link.com/products/product_spe.asp?id=42 http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=429 הוא יותר טוב מה ROTAL 1025 וה SIEMENS השחור של בזק ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים נייחים שמחוברים לראוטר(הראוטר אלחוטי אבל הנייחים מחוברים עם כבלים) ועכשיו רכשתי גם נייד ואני רוצה ליצור רשת שבה אני אוכל להעביר קבצים (תמונות מוסיקה וכו') בין המחשבים. מה כדאי לעשות? האם כדאי לחבר את הנייד בכבל לאחד המחשבים? או ליצור רשת לשלושתם? וגם אשמח לדעת איך לעשות
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד משרת נענע משחק,ההורדה מתחילה אבל נעצרת באמצע ואני מקבל את הודעת השגיאה שצירפתי. יש למישהו פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות לאיזה שרת מנסה להתחבר תוכנה מסויימת?? במקרה שלי זה הEA LINK
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
חברה מישהו יודע איך מלמיחים פינגים הנורה שבמודם לא מפסיקה להבהב וזה נירא לי אחת הסיבות שהאינטרנט איתי אצלי תודה למי שיעזור לי .. שמעון
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט עשיתי הכל לפי המדריך אבבל עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח. מחשב הלקוח זיהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר. יש את המחשב הקטן למטה שכתוב עליו את החייגן של מחשב השרת. פרט שולי אחד: מסיבה כל שהיא לא הופיע לי ההודעה הזאת שהוא משנה את ה IP אולי בגלל זה. ואם זה בגלל זה איך אני מסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר ואיך אפשר להתחבר בעזרת ראוטר אלחוטי לרשתות אלחוטיות אחרות בדומה לכרטיסי רשת?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי כולם, אני משתמש כיום בראוטר Edimax BR-6114WG ומאוד מאוכז, טווח האינטרנט קטן מאוד וכאשר מופעל עומס על הרשת, למשל ביטורנט, הראוטר קורס והופך למאוד מציק. אמרו לי פעם שזה כנראה בגלל המודם שלי שעובד בשיטת PPTP. המודם הוא Alcatel Speed Touch Home. אני מחפש ראוטר חדש, אמין ולא יקר. שיעמוד בעומס של העברת נתונים גדולה, וכן יתן לי טווח אינטרנט גדול בערך בית של 3 קומות. וכמובן שהראוטר החדש לא יעשה בעיות עם המודם. רציתי להחליף למודם חדש יותר של אלקטל, אבל בבזק סטור ירושלים הם טוענים שהם לא מספקים אותו יותר. בקיצור אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר לא מאכזב? תודה רבה =]
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני מחובר דרך קווי זהב לאינטרנט המהיר בכבלים. קיבלתי ראוטר אלחוטי של גיגהבייט מדגם GN-B49G. הבנתי שכאשר אני מחבר ראוטר הצורך בחייגן מתבטל, אבל אני לא מצליך להגדיר את כל העניין הזה נכון, בנוסף אני לא מצליך להגדיר כך שיהיה אינטרנט במחשב השני ברשת ללא חייגן. כלומר אין שיטוף אינטרנט אמיתי, ואין שיטוף קבצים, למעשה אין בכלל רשת נראה לי. אם תוכלו להפנות אותי למדריכים רלוונטיים להגדרות רשת אלחוטית, ולהגדרות ראוטר. תודה רבה רבה לעוזרים מראש! רום
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי שיקשר בין 3 מחשבים בבית. הבית קטן ולא צריך קליטה סופר חזקה אבל שתיהיה טובה כי בכל זאת יש כמה קירות לעבור (ולא מדובר בממד) אני מחובר דרך HOT+014 ללא חייגן, אבל כמובן שחשוב לי שהראוטר יתמוך בכמה שיותר דברים למקרה שאני יעבור לספקיות אחרות... הכי חשוב לי שלא יהיו ניתקוים פתאומיים, הבנתי שלהרבה ראוטרים (לפי תגובות בNEWEGG) יש בעיות של ניתוקים פתאומיים, שלפעמים זה לכמה שניות ולפעמים צריך אפילו להדליק ולכבות את המכשיר. מאוד חשוב לי שיהיה יציב ואמין. נכון יש אפילו בדף הזה ובקודם מספר דיונים דומים אבל כל אחד ממליץ על ראוטר מסויים או על כמה ואני כבר לא יודע מה עדיף. התקציב הוא בערך 250 שח... הבנתי שהאדימקס מומלץ, האם הוא עונה לדרישות שלי? יש …
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Trendware TEW-432BRP זה הנתב המשולב שהטכנאי שאני מזמין ממנו את המחשב מציע לי . כרגע בכל אופן אני גם ככה הולך להישתמש רק בשני פורטים קווים . האלחוט הוא אופציה עתידית לעוד מחשבים בבית . זקוק לדעה של מקצועים עליו .
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם F1-2A5DE T5500 1.66GHz של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים _XP שהגדרתי ברשת ביתית וזה עבד יותר משנה בסדר גמור לאחרונה קרסה הרשת הביתית והגדרתי הכל מחדש. הבעייה ממחשב 1 אני מצליח להכנס למחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להכנס למחשב 1 ומקבל הודעת שגיאה שאני מצרף כקובץ. במחשב 1 יש 4 משתמשים עם סיסמאות כניסה האם יש רעיון למישהו איך לפתור ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-