רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה, אני מחובר להוט ול 014 במהירות 2.5 עם מודם TERAYON tj715x בימים אלו אני קונה עוד מחשב, מחשב נייד ורוצה לחבר אינטרנט אלחוטי שאני אגלוש בשני המחשבים. 1. אני צריך כרטיס רשת אלחוטית למחשב הנייח שלי ואם כן איזה ? 2.שווה לקנות ראוטר ממקום חיצוני ? או "להשכיר" מהוט ב 10 שח לחודש ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט עשיתי הכל לפי המדריך אבבל עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח. מחשב הלקוח זיהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר. יש את המחשב הקטן למטה שכתוב עליו את החייגן של מחשב השרת. פרט שולי אחד: מסיבה כל שהיא לא הופיע לי ההודעה הזאת שהוא משנה את ה IP אולי בגלל זה. ואם זה בגלל זה איך אני מסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים 1 חדש יחסית שהוא מחובר לאינטרנט ובו לוח אם ex38-ds4 שבו יש 2 חיבורים של אינטרנט ובמחשב שני יש בו כרטיס רשת רגיל (מחשב לא מחובר לאינטרנט) שאלה שלי היא כזאות: אני יכול לחבר מחשב שני לאינטרנט דרך מחשב ראשון (ליצור רשת) אם כבל או במיוחד אם נתב ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, לי יש בבית שני מחשבים, לאחד מחובר הראוטר, והשני(המחשב האישי שלי) מחובר לכרטיס רשת(יש לי אינטרנט אלחוטי בבית). בכל מקרה, פירמטתי את המחשב לו מחובר כרטיס רשת. הכל עבר חלק' ההתקנה של הווינדוס(xp) והדרייברים. אבל כשאני נכנס ל"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה על הethernet controller, אין לי שמץ למה זה קורה, חבר שלי התקין לי את כל הדרייברים על המחשב, איך אני יכול לדעת איזה מבין הדיסקים הוא דיסק שמכיל דרייברים לכרטיס רשת? יש לי שני דיסקים של msi ועוד כמה דיסקים שבבירור לא קשורים לכרטיס רשת. מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אהלן, יש לי עוד כמה שאלות נוספות בנוגע לרשתות: 1. Traceroute למה הנתיב הוא אותו נתיב, הרי הנתבים כל הזמן מחפשים את הנתיב הכי אופטמילי ואם ברגע מסוים הנתיב משתנה ? 2. מה ההבדל בין ICMP ל פקטת IP ? יש הבדל במבנה או מה ? 3. איך ב Ping וב Traceroute , מחושב הזמן תגובה ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חברה אצל חבר שלי יש רשת וראוטר הוא אמר שהמהרויות באימיול אצלו מאוד איתיות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך לקנפג B-FOCUS ROUTER 270 לכתובת קבוע?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קודם כל.. יש לי נתב של netgear וכרטיס PCI - D-Link Wireless 108Mbps האם אני אוכל להקים רשת אלחוטית בין הנתב לכרטיס הזה אם המרחק הוא בין שני בתים.. מרחק של משהו כמו 15 מטר, דרך 2 קירות בטון סה"כ. בנוסף, אשמח לקבל מאמרים באינטרנט על הנושא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS WRK54G 802.11G הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט הספק שלי הוא012 דרך ערוצי זהב בכבלים תנסו לעזור לי בהגדרות אני מניח שההגדרות לא בסדר אם מישהו יודע איך את ההגדרות הנכונות בבקשה תעזרו תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ספייסוויפר והוא גילה שיש לי במחשב משו בשם hijack IE ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי ולעוד תיקיות, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי בבית את הקונפיגורציה הבאה: מודם סמסונג שהפכתי לראוטר שמחובר להאב. להאב מחוברים שני מחשבים. אין לי בעיה לגלוש אבל אני לא מצליח לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב האחר נסיתי את כל מה שאני יודע ולא הולך לי. אני חושב שאני לא יודע את ה-defult gateway הנכון אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי שתי תוכנות אילו האתרים אצלי הפסיקו לעלות חוץ מכמה אתרים שגם כן עולים ממש איטי. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנות אילו אך גם זה לא עזר. מחקתי את התוכנות האילו אך גם זה לא עזר!! עדיין האתרים לא עולים! ומה שדי מפתיע גם שבמחשב אחר בבית שמותקנת בו רשת ועובד מאותו מודם שהמחשב שלי עובד גם האתרים מסרהים לעלות.. בבקשה עיזרו לי תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לאחרונה חיבור האינטרנט במחשב שמתחבר דרך הרשת קורס לאחר כמה דקות עבודה. כדי ליצור חיבור מחדש, יש לאתחל את המחשב המחובר ישירות לאינטרנט. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שאני מכיר, כולל הגדרות של פיירוול וחבריו, אך לשווא, שום דבר לא פותר את הבעיה. למישהו יש אולי רעיון לפתירת הנושא?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לכתב תהודעה הבאה: אוקי אז במחשב יש לי XP, ומהיום, מאז שאחשלי (הטיפש) הוריד שומר מסך (טיפשי) של להקת משהו אז האינטרנט השתגע: שאני כותב סיסמא ושם משתמש (בהתחלה) הוא מתחבר כרגיל.. אבל שום דבר לא עובר באינטרנט! לא איסיקיו, לא דפדפנים, לא כלום! אין לי פיירול! שוב? אין לי פיירול! יופי. זה משום מה גורר לאנטי-וירוסים שלי קצת להשתגע.. (אולי וירוס?), האימייל-סקאנר של שני האנטי וירוסים שלי לא פועל בעקבות זה. (AVG ו NORTON). סרקתי גם אם AD AWARE וספיי בוט, וגם אם האנטי וירוסים. מישהו יכול להציע רעיונות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם טכנאי של 012 התקין בביתי מודם וראוטר ששמותיהם (ע"פ האריזה) rotal rta 1320 combo level 1 fbr-1418tx עכשיו לאחר ההתקנה אני מסוגל לגלוש באינטרנט דרך 4 מחשבים בבית אך אין ביניהם רשת (הטכנאי לא הגדיר אותה) ההתחברות לאינטרנט היא מיידית מרגע שהמחשב עולה, כמו כן אין הקצאת פס לכל אחת מהמחשבים השאלה שלי היא איך אני יכול להקים רשת בין המחשבים כדי שאני אוכל להעביר קבצים בין המחשבים השונים? האם יש מדריך שנסתר מעיני?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-