רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
ממה שאני יודע, ניתן, במצבים מסוימים, לחבר שני מחשבים למודם כבלים, אחד דרך ETHERNET ואחד דרך USB, ושניהם יקבלו IP חיצוני שונה. האם ניתן לעשות אותו דבר בחיבור שניים (או יותר) מחשבים דרך SWITCH (לא נתב?)
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים , אחד מחובר למודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו ואחד מחובר למחשב שמחובר למחשב עם האלקטל מודם... במחשב שמחובר למודם יש שני כרטיסי רשת , הכרטיס שמחובר למודם הוא עם אייפי כזה IP ADD : 10.0.0.1 וכל שאר הירקות שצריך כמו DNS וGATEWAY והאינטרנט עובד במחשב הראשון , הכרטיס רשת השני שמחובר למחשב השני מוגדר כ IP ADD : 192.168.0.1 עם SUBNET והכל כמו שצריך אבל משום מה אין רשת! במחשב השני מוגדר IP ADD : 192.168.0.2 וגם GATEWAY וכל השאר כמו שצריך! מה הבעיה ? לפני הפורמט שעשיתי היום למחשב זה עבד.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים :hideing_behind_computer: איך אנ יכול לשגר פקס בקו ADSL ומערכת הפעלה XP בעבר יכלתי שלא היה לי קו ADSL אשמח לקבל הדרכה והכוונה בברכה ???
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית (2 ניידים ואחד נייח), ועד אתמול כולם היו מחוברים לאינטרנט עם כבלים, דרך מפצלים בקיר. (מערכת serconet אם מישהו מכיר). המערכת נהרסה.. וטכנאי סידר לנו אינטרנט אלחוטי (יש לנו ראוטר EDIMAX). במחשב הנייח בגלל שלא היה כרטיס רשת אלחוטי, הוא חיבר לנו כרטיס רשת.. ומדי פעם האינטרנט איטי/לא קולט.. ואני מזיז את הכרטיס רשת למקומות שונים עד שזה קולט שוב. הראוטר נמצא בתוך ממ"ד (הדלת של הממ"ד אבל תמיד פתוחה).. והמחשב הנייח נמצא במרחק של כ-10 מטר מהראוטר *זה מראה רק קו אחד בקליטה מישהו המליץ לנו לשים מגבר בסלון.. כדי שזה יקלוט יותר טוב את האינטרנט האלחוטי ב2 החדרים הנוספים.. אבל הטכנאי אמר שהמגבר לא באמת יעזור. הוא צודק? המגבר לא באמת יעזור?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי שאלה קטנה. לעיתים אני משחק במשחקי רשת, כמו קאונטר סטרייק או battlefield ושמתי לב למשהו. כשאר נכנסתי היום לסרבר ריק לחלוטין משחקנים בקאונטר סטרייק, אז המשחק עובד לי חלק. אני לא מתכוון ללאגים, אלה המשחק לא עובד בקירטועים קטנים. אבל באותו זמן ששיחקתי, אני הורדתי דברים מסוימם בביטורנט ובהורדות ישירות. אז הפינג שלי נע בסביבות 80-130. מכך אני מבין, שהפינג הגדול לא עושה את הקירטועים, אלה הסרבר עצמו. אפילו אם אני נכנס לסתם סרבר עם 12 שחקנים בקאונטר סטרייק, והפינג שלי על 12, אז המשחק עובד כזה בקירטועים. אין לאגים, אלה רק קירטועים למשך כל המשחק. אני לא מדבר על קירטועים למשך כל שניה, אלה על קירטועים מתחילת המשחק ועד סופו. כיצד ניתן להפסיק את הקירטועים האלה. כלומר לת…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Edimax Br-6524N . מחוברים אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב 1 ממש קרוב אל הראוטר מתחבר אל המחשב בלי בעיה במהירות 100MB המחשב ה-2 נמצא במרחק של כ- 20 מטר מהראוטר הוא מחובר אליו בעזרת כבל רשת מוצלב (עוד מהתקופה שלא היה לי ראוטר) הוא מסרב להתחבר אל הראוטר בקצב של 100MB והוא מתחבר רק בקצב של 10MB. ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.רשת, עדכנתי לראוטר את הקושחה. האם המרחק הגדול מהווה בעיה? אוליי עצם העובדה שכבל הרשת מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
עברה שנה מאז הסקירה המעולה של netcheif. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm יש חדש? משהו הצליח לצרוב FIRMWARE חדש? לחבר אנטנות מגבירות הספק? לקנפג הספק יותר גבוה? ניסיתי את כל הערוצים והמיקומים האפשריים בבית ועדיין יש לי בעיות קליטה (מדדתי עם אפליקציות מדידה, שיחקתי עם הקונפיגורציות והתרחקתי מערוצי השכנים). תודה! טל.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
מכיוון שמאז ומתמיד היה לי רק מחשב אחד בבית, עד היום כל מה שהייתי צריך לחיבור לאינטרנט הוא מודם בודד, שאותו בזק תמיד סיפקה לי. לאחרונה רכשנו SmartTV לבית וכדי להשתמש בכל הפונקציות שלה דרוש WiFi בבית (אאל"ט). אני אמנם לא בור מוחלט אבל יחסית חדש בתחום הרשתות, ואין לי כל כך מושג מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה החכמה לאינטרנט, מבלי שתפגע באיכות החיבור לאינטרנט של המחשב. למיטב הבנתי הבסיסית, למטרה הזו צריך לרכוש נתב שיחובר למודם ישירות בכבל(ים) והוא ישדר את האינטרנט בבית (תקנו אותי אם אני טועה). במקרה וזה נכון, על איזה ראוטר הייתם ממליצים? לצורך העניין, אין לי כל שימוש בWiFi בבית חוץ מבטלוויזיה - אם לא הייתה לי טלוויזיה חכמה, הייתי פשוט נשאר עם המודם היחיד והבודד שלי שעוש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי , בזמן האחרון שמתי לב שהאינטרנט שלי קצת איטי יחסית בהשוואה למה שהוא היה (יש לי 2M/96K ADSL של אקטקום) בכל מקרה , עשיתי Line Quality Test ב DSReports , וזה הראה לי שיש לי Packet Loss..הנה לינק לתוצאות : http://www.dslreports.com/quality/nil/1993059 חוץ מזה , התחלתי לשחק ב WoW לאחרונה , והפינגים שלי שם משוגעים (1000ms+)..יכול להיות שזה קשור ל Packet Loss ? ואם כן , מה אני עושה עם זה ? תודה מראש ! :-) עריכה : לא יודע אם צריך את זה ..אבל הכרטיס רשת שלי הוא הכרטיס OB של Nforce4 ultra.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, עברתי בדיוק ליחידת דיור בוילה, בעל הבית מרשה לי להשתמש באינטרנט שלו אבל אנחנו בקושי מצליחים לקלוט את האינטרנט גם לאחר חיבור מגביר אות באמצעות USB. חשבתי על האופציה של הhomeplug אבל הבנתי שזה לא יעבוד מכיוון שמדובר במונה נפרד לגבי האופציה של להעביר כבל בין הדירות, הוא איננו מוכן לכבל חיצוני. כרגע בדירה יש נקודות חיבור לכבלים ולטלפון אבל לא ראיתי נקודת אינטרנט השאלה היא האם העתקת נקודה היא אופציה מכיוון שבשירות אמרו לי שאצטרך בכל מקרה לשלם על תשתית נפרדת (ולדעתי סתם מנסים לגבות ממני עוד כסף הרי השידורים מהוט מגיעים אליי) והאם יש פיתרון יותר טוב שמישהו מכיר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
רכשתי דומיין דרך חברה ישראלית. אני רוצה להפנות אותו לBLOGSPOT או שירות בלוגים אחר. האם זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי יואב, ויש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י מודם b-focus ועל ידי ראוטר של edimax . מאז השבוע שעבר, יש לי בעיה והאינטרנט לא עובד. כשאני מבטל את הראוטר ומחבר רק את המודם ישירות למחשב,האינטרנט עובד, אבל כשהוא מחובר דרך הראוטר אז הוא לא עובד, וככה אני יכול להשתמש רק במחשב אחד. אם אתם יודעים מה הבעיה..בבקשה תגיבו..הבעיה היא כנראה בראוטר אדימקס br6104..אבל אני לא בטוח
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים 3 מחשבים. עכשיו, אני נכנס במחשב שלי (אחד מתוך 3 כאמור) והוא פשוט לא קולט את הרשת. הכול מחובר, דולקת הנורת LED הירוקה שליד החיבור ךLAN (מראה שהוא מחובר).. בראוטר הוא מציג שהמחשב מחובר אבל אין אינטרנט. ניסיתי להיכנס ל"הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה" וגם זה לא עזר, לא קולט. מה הבעיה שלו? תומר.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני חווה בעיות גלישה קשות עם בזק בין לאומי(תשתית בזק). יש לי חבילה של 40 מגה. ממש עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, אני בקושי מצליח להיכנס לאתרים. HWZONE עלה אחרי מספר נסיונות. YNET לא עולה בכלל("שרת לא נמצא"....). UTUBE זוחל. במשחק רשת היה לי לאג גדול. זה נמשך כבר כשעה וחצי. התופעה הזאת באה והולכת בימים האחרונים. בעבר זה היה קורה מדי פעם, אבל הרבה פחות נפוץ. יכול להיות שהשדרוג לVDSL איכשהו החמיר את זה(עשיתי את זה לפני כחודש וחצי), אבל אני בספק. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לברר אם מדובר בבעיה בבזק או בספק? אני זוכר שהייתה דרך לגלוש לאיזה אתר בדיקה של בזק ללא שימוש בספק. איך עושים את זה? עריכה: הפעלתי את המודם מחדש, וזה נפתר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה ליצור 15 משתמשים בactive directory ואני יודע שיש אפשרות דרך שורת הפקודה עם פקודה שנקראת DSADD אבל אני לא יודע איך רושמים את כל הפקודה אם מישהו יכול לעזור לי לרשום את הפקודה זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום, בביתי רשת עם נתב שמחובר לנתב נוסף. אני מעוניין לחבר לנתב השני דיסק נייד. כרגע לנתב 2 מחוברת מדפסת רשת, והוא משמש כנתב אלחוטי אליו מתחברים 2 מחשבים. רציתי לקבל המלצה, גם מה אתם חושבים שעדיף, מבחינת הכסף, מהירות ואיכות. כעקרון יש לי כרגע דיסק נייד חיצוני קטן (WD Passport), וייתכן שבעתיד ארצה לחבר משהו יותר רציני, אולי חיצוני, אולי פנימי שאשים בתוך קופסה. בדקתי רכישת HUB של יציאות USB שאפשר לחבר לנתב, הנה כמה אופציות עד 45$ (יש יקר יותר): http://cgi.ebay.com/4-Port-USB-HUB-Lan-Network-Server-Printer-Scanner-NAS-/200504279097?pt=AU_Computers_Printer_Accessories&hash=item2eaefc8039#shId http://cgi.ebay.com/100-New-NAS-USB-Network-Storage-Adapter-Dongle_W0QQitem…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי נתב של Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato ותשתית ADSL 5mb ספק בזק בינלאומי. לאחרונה התחילה לי תופעה מוזרה בהורדות מ-RS. יש לי חשבון פרמיום ב-RS ואני מורידה באמצעות Internet Download Manager. ה-IDM מוריד כל פעם 4 קבצים בו זמנית. במצב רגיל המהירות מתחלקת בשווה בין הקבצים, כלומר כ-150K לכל קובץ. אך קורה לי הרבה פעמים ששני קבצים או שלושה מורידים במהירות טובה וקובץ אחד או שניים מורידים במהירות איטית להחריד. האם יש שרתים של RS שפחות עמוסים מאחרים ומומלץ יותר לעבוד איתם? או אולי יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי חברים, ניסיתי לחפש לא מעט (כמובן שבאנגלית) אך לא ממש מצאתי - אפשרות ליצירת אתר אינטרנט בעזרת תוכנה כלשהי (IDE) שדומה למשהו כמו android studio / visual studio. הכוונה היא שאני לא רוצה לכתוב ממש קוד ( אין לי ממש צורך בכך ) ומצד שני אני לא מצליח להתחבר לעיצובים באתרים השונים online אשר מציעים תבניות מובנות עם מעט שינויים. האם קיים דבר כזה ? אני מקווה שלא יצאתי חומוס ואיכשהו פספסתי במהלך החיפושים... האתר שאני רוצה לבנות יכלול בתוכו מאגר מידע עם אפשרות להורדת הקבצים ו/או צפיה בהם בתוך האתר . תודה מראש ! אלכס.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
(ההגדרה של 10% בבררת מחדל) תודה. (לא ידעתי לאיפה זה מתאים, לפה או ל"רשתות")
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי עסק (קונדיטוריה /בית קפה) רציתי לשאול מה אני צריך בשביל לשים מצלמה. מה שאני מבקש זה כך : מצלמה העסק ושאני אקבל את השידור גם באסק וגם בבית יש אפשרות כזאת מה אני צריך בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן raspberry pi, מתוך מטרה להפוך אותו למקור אודיו איכותי. הותקן עליו Raspify, מהאתר www.raspyfi.com. סך הכול עושה רושם שהעסק עובד. אני עדיין צריך לקנות DAC בשביל לשמוע, אבל אני מצליח לראות קבצים שנמצאים על דיסק און קי שחיברתי אליו. עכשיו לבעיה שלי. הייתי רוצה מאוד לשתף תיקיה על המחשב שלי המכילה את כול קבצי המוזיקה עם הPI. במדריך ההתקנה של raspyfi מצויין שהוא תומך בsamba sharing. לא בדיוק הבנתי מה זה אומר(אם אפשר הסבר נהדר), אבל עבדתי על סמך המדריך הבא: http://www.modzone.dk/forums/showthread.php?s=&threadid=265 לאחר שיצרתי "כונן רשת" לא ממש הבנתי מה אני אומר לעשות. זה המדריך מהאתר של raspyfi: http://www.raspyfi.com/raspyfi-quick-start-guide/ מצויין שם שעליי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-