עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by philosopher,

Hi guys, I need some help overhere. I have an old router from bezeq (2Wire) and lately I have received a new one (Simiens SL2-141) which I want to configurate as a repeater for 2Wire, but nothing goes right. Siemens has an option on the portal for repeater, I press "scan now" and it finds nothing, I have set both routers on the 6'th channel, even same network id, eliminated all security, there is one station that succesefuly connects to this 2Wire on wireless mode everything seems to be ok, but... When I have connected simiens to the internet and ran "scan now" for the repeater it found my 2Wire (does it mean that the option repeater is to deploy a repeater and not to se…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  2. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=140282779426 הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. Started by XCG120,

מה זה בדיוק הטכנולוגיה הזאת? מה קורה למשל ברגע שאנטיוירוס סורק וירוסים במחשב ע"י טכנולוגיית "הענן" איך זה מתבצע? אשמח לתשובה מפורטת

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by dids22,

זה כמו Range Extender? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Vladgi,

בינתיים עם אני נטויז'ן אבל אני רוצה להחליף,איזה ספקיות יש ומה הן הכי מומלצות?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. הוא צריך לעבור דרך לא מעט קירות ומרחק די גדול...שתיהיה לו קליטה טובה בלי תקלות,עדיף של edimax אבל אם יש משהו יותר טוב ואיכותי אז עדיף. הראוטר צריך להיות גם אלחוטי וגם כמה יציאות קוויות זה לא משנה גם אם זה יציאה אחד כי יש לי כזה מפצל(ממתג) מחיר עד 300 ש"ח, עדיף זול ואיכותי ושיהיה פשוט להתקנה והפעלה, שהחנות תיהיה באזור המרכז( רמת גן,גבעתיים,תל אביב) תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. למה ממליצים פה בפורום על WRT54GL ולא גירסאות אחרות יותר מתקדמות שיצאו אחריו ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. Started by Oprapc,

השיתוף אינטרנט עבד בסדר גמור עם ה-ADSL שלי ועכשיו עברתי לכבלים ופתאום כל ריסט מצד אחד מהמחשבים דורש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים בשביל שהרשת תפעל בכלל לא רק לשיתוף אינטרנט. עריכה: הגדרתי את הרשת כך שאני מתחבר ראשוני ואצל המחשב השני שהוא מתחבר דרך המחשב השני ברשת, קבעתי שם ל-WORKGROUP ושם לכל מחשב כמובן. ה-ADSL מחובר למחשב הראשון ודרך הכרטיס רשת המחשב השני מחובר לאינטרנט. כל ריסט מצד אחד המחשבים עלול, אבל לא תמיד, לדרוש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים כדי שהרשת בכלל תיקלט. יוצא מצב שכל יום-יומיים צריך להגדיר מחדש את הרשת. זה חשוב ודחוף מאוד אז כל תשובה תתקבל בברכה! תודה חברה!

10. Started by idan23,

SL2-141 איך הרמת אבטחה שלו? האם הוא ראוטר טוב?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. Started by barhanin,

יש לי נתב Edimax BR6204WLG ועוד 4 מחשבים שמחוברים אליו בצורה חוטית! עכשיו יש לי מחשב אחד ספציפי שלפעמים יש בו אינטרנט ולפעמים לא, שבעוד כל שאר המחשבים האחרים יש אינטרנט. הבעיה היא שאני במחשב הבעייתי רואה שיש חיבור לנתב וגם פינגים שאני שולח מגיעים והכול נראה תקין. רק שאתרים לא עולים. מישהו יכול להגיד לי איפה פה הבעיה?

12. שלום לכולם, התחברתי לא מזמן לבזק, ושמו לי מודם שכתוב עליו "מודם נתב דגם Baud-Tech 1 port ETH". אני צריך גם אינטרנט אלחוטי, ואמרו לי שבשביל זה צריך ראוטר מתקן N שאני יכול לקבל בתמורה להתחייבות של שנתיים. אם אני רוצה לקנות ראוטר כזה ב"יד 2" - איזה מומלץ? - למה צריך לשים לב? בנוסף - כרגע, יש לי חייגן ואני צריך להתחבר ידנית כל פעם שהמחשב עולה. הבנתי שכשיש לי ראוטר אפשר להימנע מזה? - אשמח לדעת כיצד. תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  13. ולכן עידכנתי באתרי את הנושא , כמו כן אשמח לקבל ממכם אתרים נוספים לרשימה . http://www.cs.bgu.ac.il/~barouchy/private/news.htm

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, בבית של ההורים שלי יש ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE554G72T (אחלה ראוטר). אני גר ביחידת דיור סמוכה לחדר שבו נמצא הראוטר ויש לי קשיי קליטה במרחק כ-20 מטר דרך 3-4 קירות. אני מדבר בעיקר על הורדות, צפייה ישירה ומשחקים ברשת. אני רוצה לשפר את איכות הקליטה של הרשת, ומכיוון שאין לי דרך לסלול כבלים הפתרון הכי זול ונוח שחשבתי עליו זה לקנות עוד ראוטר אלחוטי שיגביר את האות ב-WDS ולמקם אותו אצלי ביחידה. בבית שלי יש 2 מחשבים - אחד HTPC והשני מחשב לעבודה ומשחקים (לשניהם יש כבר מתאם אלחוטי). אני מחפש המלצה לפתרון הגברה הכי טוב של האות. אין לי צורך כל כך בפיצ'רים כי ה-3Com עושה את העבודה מצוין. חשבתי על ראוטר אלחוטי זול ב-160 שקל עם אנטנה של 5dbi אשמח להערותיכם והמלצות על דגם או פ…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. Started by o.s,

שלום, יש לי מס' שאלות, אני מעוניין לרכוש ראוטר + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים כדי לחבר 3 מחשבים,ואני מעוניין בעזרה לגבי בחירתם. בעיקרון התקציב שלי לראוטר (בלבד)הוא בסביבות 400-500 ש"ח. בנוסף אני ישמח לקבל עזרה במציאת מדריכים כדי לסדר את ההגדרות של הראוטר.(כנראה, אינטרנט של 2.5 מ' ספק-נטוויז'ן תשתית-HOT) והאם יש בעיה כלשהי עם נטוויז'ן או עדיף ספק אחר? והאם כדי לקנות את הראוטר כבר דרך הספק ולקבל גם תמיכה תכנית? תודה מראש

16. ברשותי מודם סלולרי של סלקום האם יש אפשרות להקים מהמחשב אליו הוא מחובר רשת אלחוטית כאשר עוד מס' מחשבים הנמצאים קרוב יוכלו להתחבר?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by iveco,

הכרטיס תומך 10/100 מגה ביט או מגה בייט ?

18. Started by אני__:),

שלום, יש ברשותי טלויזיה חכמה של PHILIPS, אך אין לי חיבור לאינטרנט מובנה בקיר בקרבת מקום. איך אני יכולה בכל זאת לחבר את הטלויזיה לאינטרנט ולאפשר אינטרנט מהיר ורציף? מה עדיף- חיבור אינטרנט אל חוטי או קווי? אבקש להתייחס גם בהקשרי קרינה. אגב, אם זה משנה, אני מחוברת לHOT. תודה מראש, בברכת לילה טוב ושקט

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  19. Started by avieli,

ברשותי 2 מחשבים .1 נייד דגם 600e ibm ומערכת הפעלה me .שני מחשב נייח p2 מערכת הפעלה .xp fro שאלתי כיצד אני מעביר כל החומר של הנייד לנייח . אבקש להסביר צעד צעד ותודה.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. Started by myegorov,

שלום אני מתכנן לבנות את הדבר הבא: INTERNET---------|Router (10/100)|------|Switch 10/100/1000|----------->Computer1 Computer2 <------------ באיזה מהירות מקסימלית יעברו קבצים בין 2 המחשבים? תודה! מקס

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. שלום רב. יש לי מחשב נייד של טושיבה שקולט אינרנט אלחוטי דרך הwi-fi ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה שלו והבנתי שיש דבר כזה שמגדיל את התדר או משו כזה האם זה שמיש ומתאים למחשב נייד להגדלת הטווח ואם כן אז אם יש המלצה לסוג מסויים בתודה מראש שלומי..

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  22. Started by PenguinM,

שלום, עלתה במוחי המחשבה להריץ כבלים של cat5e מהארון תקשורת בבית הורי לכל חדר בביתם, אז חפרתי בפורום כמה שיכולתי ומצאתי פתרונות יצירתיים יותר ויצירתיים פחות. כאשר הגעתי לארון הבחנתי שכבר מושחלים שישה כבלים כאלו צמוד לכבלים של yes צוחק בקול ועכשיו עולות שאלות נוספות. 1) אין קו טלפון בתוך הארון תקשורת אך כמובן שיש שם את כל המרכז ניהול של כל חוטי הטלפון בבית, השאלה שלי היא איך ניתן לייצר נקודת טלפון (עבור אינטרנט של בזק) על ידי שימוש בחוטים הקיימים. 2) חיבור הראוטר לסוויץ׳ אמור להיות בעיה? רק לחבר וזהו? 3) בקירות מושחלים כבלים של cat5e 24awg, בקונקטורים שמצאתי במדיה גלקסי כתוב שהם מותאמים רק ל26awg. תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס רשת ללוח אם שלו 865 NEO2 S איזה כדי לו בתקציב של עד 100 שקל תודה מראש

24. Started by DR.HOFMAN,

מישהו יודע מה זה webos?? חיפשתי ובדקתי ולא מצאתי הסבר פשוט מישהו יודע להסביר לי מה זה?

25. בנסיון לעזור לחבר שברשותו 3 סטרימרים מחברות שונות - ביניהם הPOPCORN הXTREMER ועוד אחד שאני לא זוכר את החברה. שלושתם מעודכנים , ושלושתם מזהים את המחשבים שעובדים עם WINXP - אך ברגע שמתקינים באחד המחשבים WIN7 רק הXTREMER מזהה את המחשב והשניים האחרים לא. ביטלתי את ההצפנה ברשת האלחוטית ובחרתי שלא תהיה סיסמא , הפעלתי את היוזר של GUEST אך עדיין ללא הצלחה. רעיונות ? אגב איך אני בוחר לאיזו קבוצה להצטרף ברשת, כשאני עוזב אני יכול ללחוץ רק על "הצטרף" או שזה היה "צור" וזה בוחר לבד הכל !

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.