עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by esaly,

היי חברה! הגיע זמן להחליף ראוטר אחרי כמה שנים טובות עם 3COM דגם B שלא היו בעיות!!! לאחרונה התחילה תופעה מוזרה של איטיות מהראוטר ונראה לי הגיע הזמן לקנות חדש... חשבתי על הWRT54GL של לינקסיס משום שאני צריך ראוטר טוב שיעמוד בעומס P2P כמו שצריך. הבנתי שזה ראוטר מעולה לפי התגובות, רציתי רק לשאול 2 שאלות: 1. אני מחובר עם הכבלים ו014 כספקית, יש לי IP קבוע...האם זו צריכה להיות בעיה? 2. יש לי די הרבה פורטים שאני פותח לכל מחשב, האם יש הגבלה למס מסויים של פורטים שאפשר לפתוח לכל מחשב? ובכלל, האם שווה כבר לקחת את הדגם החדש של לינקסיס שתומך בטכנולוגית N וMIMO? המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. הי, רכשתי לאחרונה טלויזית 4K ואני (איך לא) מנסה לנגן מהרשת הביתית קובץ 4K בגודל 56GB. יש לי סטרימר Xtreamer Prodigy 4K שהצליח לנגן את הסרט בלי בעיה בחיבור ישיר של דיסק קשיח. ראוטר 1Gbit Dlink DIR-655 רשת קווית בבית CAT6 שרת מדיה: מחשב שולחני עם Windows 7 שבו מוגדרים שיתופי הקבצים. הסטרימר מתחבר לרשת דרך פרוטוקול SMB הניגון של הקובץ מאוד מקוטע כל הזמן. הצלחתי לנגן קובץ 4K קטן יותר וכמובן שלא היו בעיות עם קבצי 1080P בגדלים של עד 20 גיגה. אשמח לעצות.. על פניו המערך הזה אמור להיות מסוגל להזרים את התוכן בלי בעיה. עריכה: זה המפרט של שרת המדיה: מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB לוח אם: MSI H55M-…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by PCguy,

מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by primo,

אוקיי אז ככהף עד היום איזה 5 שנים 012 היו הספק של האיטרנט שלי. הכל היה טוב עד לפני חודשיים שהשירות שלהם היה פשוט גרוע ומבייש, מה עוד שחודש הייתי בגללם בלי אינטרנט. בקיצור יש לי שאלה כזאת: לאיזה ספק כדאי לעבור ולמה? תודה..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by Bar_B_q,

שמעו קניתי כזה שקע לרשת בהום סנטר בשביל לעשות שקעים עכשיו פתחתי ויצא משהו כמו זה: http://www.dandr.co.il/products/02022004145526.jpg עכשיו מאחרוה יש לי 10 חורים להכניס חוטים (5 בכל צד ) אפילו שצריך להיות 8 אבל הם צבועים בצבעיים מוזרים שאני לא מבין לפי זה לחבר... ויש את הקיצוניים שהם לא צובעים כנראה הם לא לשימוש או לסיכוך עכשיו לי יש 8 חוטים חשופים בצד אחד אתם יודעים תצבעים כתום כתום לבן חום חום לבן.... עכשיו לאן לחבר כל אחד לשקע ?!?!? אני יודע שאם היה לי שני שקעים (אחד בכל צד אז זה לא היה ממש משנה הייתי מחבר אותו דבר בשתי הצדדים ) אבל בצד השני יש לי כבר תקע שנכנס ישר לכרטיס רשת!! מצאתי תאתר הזה http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45.htm תסתכלו למטה איפה שה WALL JA…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אהלן , קניתי לאחרונה כבל CAT 5e crossover cable RJ45 חיברתי בין 2 המחשבים ניסיתי להקים רשת בית שתי המחשבים דרך האפשרויות של ווינדוס , לא עבד. נסיתי עוד כמה דברים ולא עבד. אז השאלה היא איך אני יכול לעשות בינהם חיבור בשביל לשתף את חיבור האינטרנט. מצטער אם כבר יש מדריך לכזה דבר כי אני חיפשתי ולא מצאתי. בשתי המחשבית מותקן ווינדוס xp

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. מכל מה שאני זוכר ומכיר תמיד יש איזה קופסא ראוטר מודם שמתחבר לנייח וממנו עושים קונפיגורציה ורק אז אפשרי ליצור גם רשת ביתית אם וצריך להוסיף עוד קופסא\מודם\ראוטר נפרד שישדר רשת אני רואה ברוב הבתים שתי קופסאות כנראה מודם וראוטר מה קורה במצב של נייד בלבד הרי אני לא רוצה להפוך את הנייד לנייח ולחבר לו מודם מה יתקינו לי משהו שמתחבר לקו טלפון בקיר ושפשוט משדר רשת ביתית בצורה עצמאית ? לא יודע הסתבכתי קצת והאם יש חיבלת 100 מגה או שבלי נייח המהירויות האלו לא עובדות

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. Started by gbguy,

שלום לכולם, לפני שאני כותב את ההודעה, אני מבקש מכם לא לנעול, אני קראתי את חוקי האתר בריפרוף... טוב לעניין: אני רוצה לקנות לי לאחותי מחשבים חדשים, על המחשבים יעלו מערכת הפעלה החדשה של MICROSOFT, היא VISTA בקומה העליונה (קומה ב'). בנוסף לכך, יש לי מחשב בממ"ד, שהמחשב נמצא בקומה קרקע (קומה א'), במחשב הישן יש מערכת של MICROSOFT שהיא XP PRO. אם אתם לא מבינים: חדר א'+ב', נמצאים המחשבים החדשים וחדר ממ"ד זה המחשב הישן. בעקבות דיון עם חברי על הקניה החדשה, הם ספרו לי שיש ראוטר אלחוטי המיועד לממ"ד. האם זה נכון? אם כן, האם מוכרים אותו בארץ? כמה הוא עולה ואיפה אפשר לקנות אותו? אם אין כזה ראוטר אלחוטי לממ"ד איך אני עושה רשת? חוטי? אלחוטי? תודה לכל העוזר. gbguy

9. Started by Ibrow-Now,

מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, האם הכרטיס הנ"ל נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. היי חברים כבר חודש מנסה לפתור מול הוט בעיות גלישה שיש לי בבית. אני מחובר לתשתית הוט ספק בזק בינלאומי, למחשב גיימינג עם כבל רשת, הכל עבר פיקס למשך שנה, עד שלפני חודש קרו 2 דברים - היו גשמים והפסקות חשמל רבות, ובמקביל החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי להוטנט, במהלך הגלישה עם הוטנט חוויתתי הרבה לאגים ותקיעות במשחקים ותוך כמה ימים חזרתי לספק בזק בינלאומי, אממא - התקלה של הלאגים והתקיעות נשארו. יצרתי קשר עם הוט והם החליפו ב2 מועדים שונים גם את Fiberbox הראשי של הבית ולאחר מכן גם את הMOCA שלו, הבעיה של הפינג נעלמת כאשר מבצעים להם איפוס חשמלי הבעיה נעלמת בדרך כלל וזה מחזיק מעמד 2-4 שעות. לאחר מכן כל הבלאגן קורה שוב. למעשה מה שאני חובה במשחק ובגלישה הוא תוצר של די…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oplemen,

גם מקבלים מענקים מהמדינה, וגם אונסים אותנו ב900 שקל התקנה! איזו חוצפה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי ראוטר פרטי בן שנתיים. TPLINK עד הבוקר הגלישה היתה בסדר. לפני שעתיים בעיות בגלישה בכל המחשבים - מחוברים בקווי. לא WIFI. בזק בינלאומי תשתית בזק. אתחול כמה פעמים של הראוטר לא עזר. אתחול מחשבים לא עזר. מאתחל ראוטר - הגלישה למשך 5 דקות עובדת בסדר PING 7-8. אחרי זה PING קופץ ל 400 ומעלה..... תמיכה טכנית בזק בינלאומי בדקו אצלהם הכל בסדר. הפילו את קן בזק בזק מאצלהם בארון התקשורת - הראוטר התנתק והתחבר....ושוב אותה בעיה חוזרת. האם שווה לעשות RESET לראוטר ולהגדיר הכל מחדש? או שזה משהו אחר? אשמח לתובנות/עצות מה לנסות לעשות. לפני RESET והגדרות מחדש. תודה לכל המגיבים

14. Started by ben060,

נגיד שמורידים קובץ מראפידשר אז שומרים אותו קודם ומיד הוא מתחיל להוריד קרה לי לא פעם שהוא לא מססים להוריד את הכול אבל בכל זאת הוא הוריד ושמר חצי קובץ איך אני עושה שאם אני מוריד שוב אז שיוריד לי מאותה נקודה שהפסיק ויש גם מקרים שההורדה נפסקת כתוצאה מניתוק או בעיית חיבור גם פה איך ממשיכים מאותו מקום? איפה כל המידע נשמר כי הוא ירד למחשב?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by Y-L,

האם אפשרי לחבר מודם U.S.B לרשת בין 2 מחשבים

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  16. Started by Psychopath,

I'm looking for a guide of how to do it, or maybe some one can explain it down tot he last details please ?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  17. Started by yosi5,

אנשים!!! אני מתחנן בתיכנסו!!! בבקשההה!!! תודה לכל מי שנכנס!!! http://go.battle.co.il?id=XXXXX

18. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של אדימקס 6204 ולראוטר מחובר בחיבור אלחוטי נייד לפני תקופה שאני לא יכול לאמוד ככה שאני גם לא אוכל לעשות שחזור מערכת היה לי שיתוף מוצלח בין המחשבים הדפסתי ברשת שיתפתי קבצים פשוט הכל ואז שמתי לב שקרה משהוא ולא היה לי זמן לטפל בזה אז הזנחתי ועכשיו התפנה לי זמן. ישבתי באתר ועברתי על כל המדריכים ניסיתי פשוט הכל ישבתי ממש מס' שעות ולא הצלחתי ליצור שיתוף בין המחשבים! אשמח לכיוון ייעוץ ועזרה איך לשתף בין שני המחשבים? תודה נראש רן

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. שלום רב, אני צריך כבל ארוך יותר מזה שיש לי כעת שמתחבר לפילטר, בקו הטלפון, לשקע ה ADSL. הייתי בטוח שזה כבל מיוחד. כלומר לא כבל רגיל שאפשר לחבר לטלפון, אלא כבל שעומד בעומסים של ADSL., אך כאשר ביקשתי כזה כבל בחנות אלקטרוניקה המוכר אמר לי שזה אותו כבל ושאין לי ממה לחשוש. האם כבל שמתחבר לטלפון וכבל שמתחבר לשקע ה ADSL הוא אכן אותו כבל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לעוזרים. מתחבר מחר לפרטנר TV והם הציעו לי לקנות את הציוד שלהם ב15.90 כפול 36 תשלומים (572 שקל), או להשתמש בראוטר משלי. אני לא צריך יותר מרדיוס של 5 מטר WIFI בדירה, נראה לי שאני יכל לסתפק בציוד זול יותר אבל אני לא יודע מה לקנות. התשתית היא של 100 MB.

21. נמאס לי לשלם לבזק 9 שח לחודש על הנתב netgear wireless n600. אם אני רוכש נתב כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1 ואני משתמש בו רק כBRIDGE ומבטל את כל האפשרויות, האם יש הבדל במודם בו אעשה שמוש במהירות 100/5 רק כמודם? האם קייממות גרסאות או חברות טובות יותר ופחות טובות בעניין המודם בלבד? תודה

22. היי בדקתי במספר אתרים כמו DSLREPORT.COM ובכולם יצא לי 500K בערך DOWNLOAD ו150K UPLOAD שאלתי היא האם האתרים האלה באמת משקפים את התעבורה לשרתים בארה"ב?

23. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי מחשב שולחני שמחובר ישירות לראוטר בכבילה ועוד שתי מחשבים, אחד שולחני ואחד נייד שמחוברים בצורה אלחוטית לראוטר. עד אתמול הכל היה תקין והיה אנטרנט בכל המחשבים... עד שהחלטתי אתמול שני עושה צת "ניקיון" במחשב, התחלתי בקיצורי הדרך בדסקטופ מחקתי גם את "MY NETWORK PLACES" אני חושש שזה קשור... וחוצמזה עוד איזשהו יישום בהייג'קדיס... נכון לעכשיו במחשב הראשי שלי אין אנטרנט... פשוט "PAGE CANNOT BE FOUND... BLA BLA" מה יכולה להיות הבעיה...?? בדקתי הכל כבר, יש פינג, אייפי מסודר, יש תקשורת... הראוטר מקושר... עשיתי לואפילו "reset" + הגדרה מחדש. מה לעזאזל מחקתי שגרם לזה? תודה רבה ! מצטער על הכיתוב, הפסיקות וההתנסחות הגרועה... פשוט אני קצר בזמן.

24. במידה ואני אחליף את המחשב p4 הישן שלי למחשב כפול ליבה חדיש, ובמידה והחיבור לאינטרנט יהיה אותו חיבור, אותו מודם ואותה מהירות, האם ארגיש הבדל במהירות הגלישה? האם אחד מרכיבי החומרה משפיעים? תודה ושבוע מעולה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.