רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי לאינטרנט של 12 מגה.. יש לי ראוטר של 3COM שומך רק תקן B ו G לפי מה שהבנתי G אמור לתמוך לפחות ב8 אפילו 9 מגה.. בפועל בחיבור אלחוטי אני מקבל מקסימום 4 5 במקרה הטוב! בבקשה תגידו מה אפשר לעשות ? עדכנתי גרסת תוכנה לחדישה ביותר לא עוזר כלום...
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי. היום שמתי להורדה כמה קבצים גדולים מאתר MEGA. שמתי לב שההורדה דרך האתר הזה אינה כמו בשאר האתרים, ההורדה לא מופיעה במנהל ההורדות כמו שבדרך כלל קורה, אלא יש פס התקדמות ורק אחרי שההורדה מסתיימת הקובץ המלא מופיע במנהל ההורדות. מה שקרה זה שמשום מה ההורדה נתקעה באמצע, לאחר שזה הוריד כבר כ-10GB. ניסיתי לעשות ריפרש לעמוד כי ב FAQ שלהם כתוב שאם נשארים באותו טאב אפשר להמשיך את ההורדה, אבל זה לא עזר ורצה להוריד את הקובץ מחדש. בכל מקרה, עכשיו על כונן C שלי (שזה SSD וחשוב לי כמה מקום פנוי יש בו) נוספו 10GB של מקום תפוס, בבירור חלקי הקובץ שהוא כבר הוריד. עכשיו אני מנסה לנקות את השאריות האלו. ניסיתי ccleaner, ניסיתי להיכנס לתיקיה שבה כרום שומר את ה user data וגם היא לא היתה במשקל שמ…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום . יש נתב אלחוטי של חברת 3COM .CABLE/DSL 802.11G 3CRW6754G72 . אני פשוט לא מצליח להכנס לממשק שלו , לא רדך הסיסמה לא בשום דרך אחרת יש לציין שלפני זה הצלחתי כמה פעמים להכנס לממשק, אני לא יודע אולי שיניתי איזו הגדרה שם, אני באמת לא יודע. אבל אני במצב על הפנים כרגע ובלי נתב עובד. תמיכה ניתן לקבך רק באנגליה ואני והאנגלית לא הכי חברים. בבקשה תעזרו לי אולי יש מבנכם שיש להם אותו סוג נתב. איך בכלל ניתן לעשות איפוס בראוטר הזה? אני מודה לכל אחד שיכול להציל לי את המצב שנקלעתי בו yona426@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לשדרג למאה מגה, בעקבות המבצע החדש של בזק. העניין הוא שיש לי נקודת טלפון אחת בבית (שכירות...) וזה רחוק מהמחשב, לכן אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN821N. האם יש בעיה לנצל את כל המהירות בצורה הזו או שחובה חיבור בכבל רשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי רשת עם שרת 2003. המשתמשים ברשת מתחברים לסביבת ה DOMAIN. אני רוצה להגדיר מדפסת משותפת בשרת שכל המשתמשים שבכל התחברות שלהם תוגדר להם מדפסת זו כברירת מחדל. מה הדרך הנוחה והמהירה להגדרה כזו?? הרבה תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
התקינו לי רשת לפני בערך חצי שעה הכול טוב ויפה חוץ מדבר אחד אני לא יכול להשתמש במוזילה, אני נכנס אליה היא מציגה את דף הבית אבל כול אתר אחר שאני מקיש אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח למצוא את האתר לבדוק אם הקשתי נכון. יש לציין שהאקספלורר עובד.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
בס"ד עקב וויכוח עם חבר, ברצוני לדעת כמה בערך עולה שרת שיאחסן אתר עם תעבורה של 40,000 איש בו זמנית. אתר שברובו הוא לקריאת טקסט. תודה מראש royall
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
אני לא מבין מה הולך אבל ההורדה בטורנטים פשוט לא זזה והטורנטים שאני מוריד הם 012+HOT זה פשוט מטריף אותי
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הציעו לי לעבור לאורנג' + NGN, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי קריאה על החיבור עם נתב פרטי, התחברתי לסלקום, יש לי מתאם נוקיה שלהם. אני מקבל כתובת שמתחילה 10.69 בנתב שלי כתובן שהגדרת חיבור PPPOE ואני מתחבר ולא יוצא לאינטרנט. יש לי גם הודעה של Netvison שהתשתית לא מוגדרת תקין. הבעיה היא שבשירות לקוחות יש להם משפט אחד בלבד ״אהה ראטור פרטי... אנחנו לא תומכים״ ניסיתי לעשות Clone ל Mac של מתאם סיב של Nokia אבל זה לא עובד עצות? מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להסביר בתמיכה את הבעיה? הלוג חיבור מהנתב May 5 08:32:40 kernel: <=== Deactivate Deep Green Mode May 5 08:32:49 zcip client: configured 169.254.15.51 May 5 08:32:52 pppd[8028]: Connected to 40:01:xx:xx:xx:xx v…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה להשתמש בחייגן בשביל לגלוש ללא הראוטר ב 012 אני זוכר שהיה אפשר להוריד אותו ב http://welcome.hot.net.il אבל אני לא מקבל תגובה מהאתר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בטלפון ביתי דרך המודם של HOT (שהוא גם ראוטר) החיבור היחיד לטלפון(חיבור RJ11) הוא דרך המודם שנמצא בסלון ואני רוצה לחבר כמה טלפונים (אחד בכול חדר), איך עושים את זה ? כרגע הראוטר מחובר בקו רשת RJ45 לכול החדרים האם אפשר לחבר בכול חדר מתאם RJ45 ל- RJ11 וע"י כך לחבר טלפון בכול חדר ? ואם לא אז מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.fast.net.il/?p=3 אז נו? איפה הקאץ'?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבחודש שעבר הכריזו (http://www.netcheif.com/blog/?p=2247) החברות Buffalo ו-Netgear על הזמינות של נתבים התומכים בתקן 802.11ac, מצטרפות היום גם ASUS ו-TRENDnet לחגיגה. מידע על תקן חדש זה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm. במסגרת תערות Computex הנערכת בימים אלה בטיוואן, הציגה ASUS את הנתב RT-AC66U. כמו שאר הנתבים של חברת ASUS, גם ה-RT-AC66U מגיע במארז המעוטר בדוגמת יהלומים ונוריות בקרה בצבע כחול. עיצוב זה מאפיין את כל מוצרי האלחוט של ASUS אך מבחינת התכונות הטכניות הוא אינו שונה מאלה של Buffalo ו-Netgear. הוא תומך הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz ומאפשר מהירות של עד 1.3Mbps בתקן 802.11ac. בניגוד ל-Buffalo ו-Netgear, לא הכריזה ASUS על מתאם …
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה באתר של "קשת" (אני מניח שלא רק אבל לא שמתי לב לאתרים אחרים) למשל: לחלק האתר של ארץ נהדרת אני בכלל לא יכול להכנס. ובחלק של כוכב ונלד... כשאני רוצה לצפות בקטעים הוא רק רושם לי למטה בצד שמאל "error on page" ולא מראה את הקטעים. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לשיפור בקליטה, בלי קניית דברים יקרים..? אולי לבנות איזה משהו? אני לא רוצה להגדיל את תווח הראוטר רק את הקולט.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכם. ברשותי שני מחשבים - אחד עם XP והשני WIN 7 ששניהם מחוברים קווית לראוטר (DSL6740U-G2) של בזק. האינטרנט ב-WIN7 עובד בצורה תקינה ואין שום בעיות, אבל במחשב עם הXP הוא הפך לאיטי בצורה מחרידה (בדיוק לאחר השדרוג תשתית ל30 מגה). אם אני מנסה לשלוח פינג לאתר, הוא חושב איזה 15 שניות ורק אז שולח את הפינג (תקין וזהה למחשב עם הWIN 7) - ואותה בעיה עם כל הדפדפנים שמותקנים במחשב (IE,FF,CHROME) כל אתר שמנסים להכנס אליו "חושב" 15 שניות ורק אז מתחיל בכלל להתחיל להטען. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום, לאחר הסופה הגדולה שהייתה השבוע הייתה לי בעיה עם הסינכרון למודם של בזק. אחרי כמה ימים זה פתאום הסתדר ואני מצליח להתחבר עם חייגן. מסיבה כלשהיא אני לא מצליח להתחבר עם הרוטאר. עשיתי ריסט לראוטר עם הכפתור מאחרוה וגם חזרה להגדרות יצרן בתפריט של הרואטר אבל הוא עדין לא מתחבר. חשוב לציין שהראוטר עובד תקין ויש רשת בבית רק בלי אינטרנט. הראוטר הוא 1043nd מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 קומות ו 2 מחשבים (אחד בכל קומה) יש ביניהם רשת חוטית עם שיתוף קבצים תוך שעובר בבית כבל רשת מוצלב מכוער (של איזה 7 וחצי מטר שבקושי מגיע) אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים אני לא יודע אם כדאי בכלל לקנות 2 כרטיסים כי אפשר נגיד שהמחשב בקומה השנייה התחבר אל הנתב בעזרת כבל מה אתם ממליצים לי? כסף יש ברוך השם
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-