רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני קונה 3 מחשבים עם כרטיס הרשת EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG בין אחד המחשבים לראוטר מפריד קיר ממ"ד ושני המחשבים האחרים נמצאים בקומה מעליו... תיהיה בעיה כלשהי של קליטה?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2007 בשעה 19:38:36 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חבר מנסה לראות תוכן מסין (וידאו סטרימינג), והאתר נותן להתחבר לתוכן רק מכתובת IP מקומית (סינית), בשימוש ב- Proxy/VPN חינמי הסטרימינג מקרטע קשות, לכן אני מחפש המלצה לשירות כזה, גם בתשלום (סביר) שיהיה אמין ומהיר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במתחם שכולל 3 דירות, כל דירה מחוברת לספק אינטרנט אחר. אני גר בדירה האמצעית (2) ויש לי סיב אופטי של סלקום (תשתית בזק). על מנת לחסוך בעלויות ומשום שדירות 1 ו-3 אינם צרכני אינטרנט גדולים (TV ו-WIFI לטלפונים ניידים בלבד), חשבתי לחבר את דירות 1 ו-3 לסיב האופטי. מצ"ב "תשריט" שערכתי ב-WORD כדי להמחיש את העניין. אשמח לקבל רעיונות/הצעות לביצוע + ציוד נדרש מומלץ.
-
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של siemens sl2-141 שמתפקד כמודם כי חיברתי אותו ל linksys WRT54GL . הוא עושה לי בעיות בזמן האחרון , הוא מתנתק כל הזמן ואפילו אם הוא עצמו לא מתנתק אז ההורדות כן. התקשרתי לבזק והם אמרו לי שמודם רגיל הם כבר לא יכולים להביא לי כי אין להם , ואם אני רוצה לקבל ראוטר אחר אני צריך לשלם תוספת מחיר , או לקבל אותו סימנס בדיוק (מה שאני לא רוצה). האם יש איזה עידכון גירסא לסימנס הזה? מה שיש באתר של בזק אפילו יותר ישן מהגירסא שיש עכשיו אצלי (יש לי גירסת תוכנה 3.103). ולסימנס הזה אין אפילו אתר תמיכה של החברה. האם אפשר להשיג עידכון תוכנה ממקום אחר?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו מה זה שרת Proxy ? וזה נכון שזה יכול להסתיר את האיפי או משהו כזה ? אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי חברים, אין לי מושג ממה נגרמת הבעיה שאני אתאר כאן: יש לי מחשב דסקטופ ומחשב נייד. שניהם מחוברים ברשת אלחוטית כאשר הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך ADSL (דרך כרטיס רשת לא USB) ומעביר את האינטרט לנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי. הווי אומר אין ראוטר במערכת אלא רק שני כרטיסי רשת אלחוטיים המקשרים בין הנייד לדסקטופ (מה שנרא ADHOC). הבעיה הנוכחית שלי היא שהמחשבים מחוברים אני יכול לעשות PING מאחד לשני וגם REMOTE DESKTOP עובד נפלא. יותר מזה, על הנייד עובד גם הסקייפ זאת אומרת הם מחוברים ויש שיתוף. למרות זאת אני לא יכול לגלוש באינטרנט באקסלפורר, ומקבל את הדף המעצבן שאומר לא ניתן להגיע לדף המבוקש. מה לעזאזל קורה פה? אני מיואש כבר!
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, הראוטר בהוטבוקס של הוט מתחיל לעשות לי פשלות ואני רוצה כרגע להחליף אותו במשהו יותר טוב. אני אהפוך את ההוטבוקס שיהיה מודם בלבד ואחבר לו רואטר חדש. כרגע הדירה שלי היא יחסית קטנה 55-60 מטר, אולי אעבור בעתיד לדירה של 70-80 מטר. אני מחפש ראוטר טוב עבור סטרימינג של סרטי 1080P ומעוניין שלא יהיו עצירות או תקיעות או ניתוקים. בנוסף אני גם מוריד הרבה דברים על מהירות מקסימלית ולכן אני מעוניין בראוטר (אשמח גם להמלצות על כרטיסי רשת טובים ומומלצים) שכשאני מוריד משהו מהאינטרנט המהירות הורדה לא תעלה ותרד כל הזמן ושלא יהיו לי ניתוקים במהלכה. הטלויזיה חכמה ולכן היא מחוברת בכבל רשת לראוטר, המחשב מחובר אלחוטית לרשת בבית. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואני אמסור. תודה מראש, סער
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה בתקשורת מחשבים. אני משתמשת בתוכנת WIRESHARK, למי שמכיר, שמנתחת פרוטקולי אינטרנט. נשאלתי לגבי כתובת מאק של אתר אליו פנינו. כלומר, נכנסתי לאתר, נשאלתי למצוא (לפי התוכנה) מה כתובת המאק שלי, של האתר אליו פניתי ,ומה זה אומר. השאלה היא - מה באמת זה אומר כתובת מאק של האתר? כי למיטב ידיעתי מאק הוא למחשב ולא לאתר. האם הכוונה לשרת? או שאני לגמרי לא בכיוון. אשמח להסבר קצר תודה רבה! גלית גלית
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת של שלושה מחשבים בבית ואני משתמש בנתב קווי של D-Link DI604 ברצוני להקצות לכל מחשב רוחב פס, משום שכשאחד המחשבים מריץ תוכנת שיתוף קבצים- אי אפשר לגלוש בצורה סבירה באינטנט בשני המחשבים האחרים. כיצד אני עושה את זה? האם יש תוכנה כמו NET_LIMITER שמנהלת רוחב פס של רשת? תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימשתמש כבר שנים בUTORRENT. לאחרונה שידרגתי מ2.5 מגה ל- 12 מגה אבל אני לא מרגיש שיפור משמעותי בקצבי ההורדה. אני גולש בהוט עם 012 אבל ללא חייגן וכן עם ה- 1043ND. לכן יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לי לעבור לשימוש בחייגן? 2. האם יש הגדרות מיוחדות שעלי להגדיר בנתב? הגדרתי פורט אקראי ועשיתי פורוורד אליו. האם לבטל את הפיירוול בנתב? 3. לפעמים כשאני כן מוריד כמויות גדולות, הראוטר מאבד את הצפון ומתנתק לגמרי מהרשת. רק ניתוק מהחשמל עוזר. מישהו מכיר בעיה כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית, עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה. ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם, בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח. 1. כמה באמת שווה נתב כזה? 2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה? (שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר) 3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע? ראיתי פה http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23 שכתוב "Ready ADSL c…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש חברת אירוח לבלוג שלי ומפורומים שונים בנושא רוב ה"חברות" שמצאתי זה ילדים בני 16 עם סרבר בבית או חברות באינטרנט עלומות שם. אני בטוח שיש כמה חבר'ה שעושים עבודה מהימנה אך בכל זאת אני מחפש חברה אמינה ולא יקרה בארץ שתספק שירות טוב ל 15-10 ג'יגה תעבורה בחודש ובערך ל 150 מגה איחסון במחיר סביר. אשמח להמלצות המבוססות על ניסיון אישי. תודה
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
רכשתי דרך האינטרנט מיני ראוטר משולב במטרה להשתמש בו כ- Repeater הגדרתי אותו לפי ההוראות, אני מצליח להתחבר אליו אך לא לגלוש דרך האינטרנט. הראוטר הביתי הוא של חברת הוט מסוג HotBOX
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים בחדר. אחד חדש והשני פחות. קניתי Wireless Lan USB ADAPTER של אדימקס IEEE 802.11g 54Mbps במחשב החדש שהוא מחובר הוא במהירות 54 , לפעמים זה יורד ל30+ אבל בגלל בעיית קליטה כי הרשת עצמה נמצאת בממ''ד. ושאני מחבר למחשב הישן המהירות 11 בלי תזוזה בלי כלום. למה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה להזמין כבלים מה אני צריך לעשות כדי שיהיה רשת כמו שאפשר לעשות ב ADSL (modam/lan card/hubs?/other) והאם אני יכול לעשות את זה מבלי להזמין מישהו מיוחד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום מישהו הביא לי ראוטר אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו למחשב..אני לא מצליח משום מה.המחשב לא מזהה אותו .אין לי שם על הראוטר כדי לדעת של איזה חברה הוא . מה ניתן לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! יש לי eci B-FOCuS Router 312+ ורציתי לשאול 2 דברים: 1. מה ההבדל בין ההגדות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3375/paint11bt.jpg 2. ומה ההבדל בין ההגדרות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3639/paint27me.jpg תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
בזק החמודים העלו לנו את מהירות השליחה (Upload) מ100 ל150 במתנה! כן כן! במקום שתעלו על 12.5 תוכלו עכשיו להעלות על 18 ואני שואל,לא חבל על הפרסומת? הרי ברור שכולם היו שמים לב לשינוי המזהיר הזה לבד. עכשיו אני מעלה קבצים במהירות האור,לא מספיק להגיד בז.. וכבר עולה לי סרט DVDR לרשת. למה הם כ"כ קמצנים? זה עולה להם כ"כ הרבה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המודם/נתב שבכותרת שווק עד לא מזמן ע"י בזק בלבד ללקוחות המנויים על תשתית האינטרנט שלה. אותם נתבים שסופקו ע"י בזק הגיעו גם עם גרסת קושחה מיוחדת של בזק שמאפשרת לה בין היתר שינוי הגדרות ועדכון גרסה מרחוק וכן את היכולת לספק שירותים נוספים (דוגמת יוזמת בזק free wifi). מאז שיצאה לדרך תכנית השוק הסיטונאי החל הנתב להימכר גם בשוק הפרטי (אייבורי/באג), ומסקרן אותי מאוד לדעת איזה גרסת חומרה נמכרת לציבור הכללי (בזק סיפקה את הנתב בשתי גרסאות חומרה לאורך השנים: G2, H1) ועם איזו גרסת קושחה מגיע הנתב (נשמע לי לא תקין שנתב שנקנה באופן פרטי יגיע עם יכולות ההשתלטות מרחוק של בזק). אני שולח קול קורא לאותם האנשים אשר קנו את הדגם הנ"ל באופן פרטי- מה גרסת החומרה/קושחה של הנתב שלכם? (אתם מוזמנים לפ…
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מה יש לכם להציע כי נגמרת לי ההתחייבות עוד מעט בא.זהב.. אני ב 1.5 ADSL אז ככה התקשרתי ל"ברק" שם הציעו לי 39 בלי התחייבות ל1.5 ADSL אותו דבר רק באינטרנט זהב אבל עם התחייבות.... השאלה היא אם אפשר לסחוט אותם עוד טיפה....חחחח??
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-