עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עוד פרטים - בפורום רשתות ופס רחב/תפוז כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=161164428 להזכיר: כיום הלקוח קונה מודם-נתב ב600 ש"ח (ניכוי זיכוי לשנתיים) או 350 ש"ח במזומן... לקח זמן עד שנפל להם האסימון, שאצל המתחרים (HOT) מקבלים מודם חינם... מעניין בכמה לקוחות זה עלה להם ...

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by hfg666,

מישהו יודע איך אפשר לבנות או איפה לקנות אנטנה שמתחברת למחשב הנייד כדי לקבל קליטה יותר טובה של WIFI? האם זה משפר בהרבה את איכות הקליטה? תודה

3. אני משתמש בדירה בתשתית+ספק של בזק, במהירות 40 מגה. אני מחובר לאינטרנט באמצעות ה-WIFI. בדיקת מהירות ההורדה באתרים שונים מראה באופן עקבי על מהירות הורדה של 25MBPS, כלומר כ-3 מ"ב לשנייה. הבעיה היא שבפועל, מהירות ההורדה היא 10% מזה - כלומר כ-300 ק"ב לשנייה. את הבדיקה בפועל ביצעתי באמצעות האתר הזה: http://www.thinkbroadband.com/download.html למשל, הורדת 50 מ"ב לקחה קצת יותר מ-3 דקות, ו-100 לקחה קצת יותר מ-6 דקות. איך זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום לכולם, מחשב (לא שלי) שמחובר לADSL ולבזק בינלאומי. הורדתי אימיול, פתחתי את הפורטים כנדרש גם בראווטר וגם בחומת האש של וינדוס. מופיע לי "מזהה גבוה", אך בבדיקת הפורטים שמתבצעת ע"י אימיול יש לי X אדום ומתקבלת הודעה שלא נוצר קשר וכ'. בזק בינלאומי טוענים שהם לא חוסמים פורטים, אין תוכנת חומת אש נוספת במחשב (מלבד המקורית). האם יש לכם כיוון לפיתרון הבעיה? תודה מראש, גיא.

5. האם יש הבדל בין: ns1.nameserver.com ל NS1.NAMESERVER.COM כשמגדירים אותם בדומיין? או - האם צריך דיוק באותיות גדולות\קטנות?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. היי , אני מבקש המלצה על ראוטר שיודע לתזמן כיבוי והדלקה של WIFI לפי שעות. המטרה שלי היא בלילה לכבות את ה WIFI כדי לא לספוג קרינה. תודה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום, לאחר שיותר מעשור הייתי מנוי בחבילת 12 מגה של חברת הוט והספק 012, החלטתי לשדרג חבילה ל30 מגה . המודם נותר כפי שהיה (מוטורולה) נאמר לי שהוא מתאים . בנוסף מחובר ראוטר . הראוטר לא אמור להשפיע על חיבור קווי (האמנם?) בדקתי מהירות במחשב הנייח שבו החיבור קווי ,הבדיקה נעשתה באתר חברת הוט וגם בעזרת האתר ספיד-טסט. בשני המקרים הבדיקה הראתה 15-17 מגה upload . גורם אפשרי לתוצאה הנמוכה ? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by milgy,

שלום, ברצוני לבנות שרת אחסון ביתי שישמש לאחסון מדיה, תמונות,מוסיקה,סרטים וגיבוי מסמכים חשובים ברשותי מחשב פנטיום 3 שכבר אינו בשימוש וכן פנטיום 4 שגם כן אינו בשימוש אולם הייתי מעדיף להשתמש עם פנטיום 3 בגלל הביטים של צריכת חשמל, אמינות וטמפרטורת עבודה נמוכה יותר. הייתי רוצה להפוך אותו לשרת אחסון קבצים ביתי ואולי גם לראוטר ופיירוול ביתי אני מבין שמומלץ להשתמש במערכת לינוקס לצורך כך מכמה סיבות אבטחה טובה יותר אין ווירוסים ועבודה מהירה יותר השאלה היא באיזו מערכת לינוקס חינמית כדאי להשתמש והאם קיימת כזו שכל התכונות שציינתי כבר קיימות בה? תודה מראש שי מילגי

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Kremer,

בימים האחרונים הרוטל שבזק הביאו לי לפני פחות משנה התחיל לעשות בעיות כאשר הוא מוגדר כראוטר והתומכים של 166 אמרו שהאפשרות היחידה זה להחליף אותו. כרגע אני עובד בבית עם קונפיגירציה של הרוטל 1320 שמוגדר בראוטר ומחובר לסוויצ' ומשם ל 3 מחשבים. חשבתי להחליף את המודם ומבקום להישאר עם חיבור סוויצ' לבקש מהם את הראוטר שהם מביאים. הבנתי שיש כמה דגמים בבזק השאלה מה הכי מומלץ לקחת מהם או שאם בכלל עדיף לקבל מודם חדש במסגרת האחריות ולקנות ראוטר. כרגע אין לי שימוש ברשת אלחוטית אבל עוד כמה חודשים יש תכנון להביא לבית מחשב נייד או שתים ואני צריך את האופציה פתוחה אז מה ההמלצה שלכם ראוטר בזק או מודם + ראוטר אחד?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. בזמן האחרון אני חושד שהראוטר שלי בתהליכי גסיסה. התקשרתי לבזק והם אמרו שמהיום אפשר רק להשכיר מהם ראוטר, אז חשבתי שאולי פשוט עדיף לקנות אחד בעצמי. אני מחפש המלצה למודם-ראוטר אלחוטי במחיר סביר (עד 300 ש"ח?). אני יוצא מנקודת הנחה שניתן למצוא ראוטרים איכותיים יותר מאשר מה שבזק מציעים, ובאחריות מספיקה כדי שזה יצא משתלם. יכול להיות שהנושא כבר נטחן בפורום, ואם כן אני אשמח לקבל הפניה לדיון קודם רלוונטי. תודה

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום חברים צריך עזרה לגבי פריסת הרשת האלחוטית ב4 מפלסים בביתבמפסל הגבוה ביותר ממוקם המודם-נתב אלחוטי של בזק מסוג D-LINK 6850Uבשתי הקומות קולטים סבבה את הראוטר קומת ביניים ומרתף לא קולטים.בקומת ביניים יש לי נקודה בקיר שמחוברת עם כבל לראוטר למעלהאני רוצה להוסיף שם ראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה למרתף, יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR841N.איך אני מגדיר את הראוטר הזה בצורה הטובה ביותר בשביל נקודת גישה נוספת.אני צריך הסבר גם לאן אני מחבר את הכבל מהקיר לראוטר לWAN או לחיבור הרגיל של שאר המחשבים?והאם אני צריך להגדיר גם משהו בנוסף בנתב של בזק.תודה רבה ומכווה שהסברתי טוב את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אהלן חברים! חושב לעבור לסיטונאי ומחפש מודם. הבנתי משיטוט שאלו שתי האופציות שלי (מאיביי) - רוצה רק לוודא מאחרים שאלו דגמים מקובלים ויעבדו תקין בבזק. תודה!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by kroiz,

שלומלום קיבלתי נתב חדש מבזק, DSL-2760U/E1, ואני רוצה שגם הוא (כמו קודמו בתפקיד) יהיה כנתב הראשי ברשת WDS . הנתב השני שלי הוא TP-LINK TL-WR641G ביצעתי את ההוראת שבמדריך. האם לאחר ביצוע המדריך, כאשר אני מחפש ממחשב כלשהו רשת, אני עדין אמור לראות את ה-SSID של הנתב המשני ? אל איזה SSID אני אמור להתחבר? האם אני אמור להיות יכול להתחבר לממשק הניהול של הנתב המשני (אל כתובת ה-IP החדשה שנתתי לו)? בנתב ה-DSL-2760U הגדרתי את ה-WDS אל הנתב השני כמו בתמונה המצורפת. האם עשיתי חלק זה נכון? או שב-AP Mode אני צריך לבחור Wireless Bridge?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. יש לי פס קרונה של בזק ואני רוצה לחבר אליו 7 חוטים {אחד כניסה שש יציאה} האם אפשר לחבר אותם שלא כולם יהיו באותו חריץ מה האפשרות חיבור שם ? איך המגעים מתחברים בתוך הקרונה ?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  15. Started by palin,

אוקיי יש לי מחשב חדש שמחובר לרשת ע"י מודם של HOT מוטורולה SB4200 אני מעוניין לחבר את המחשב הישן לרשת. הוא ממוקם בחדר אחר ואין אפשרות באמת להתחיל כבלים ברחבי הבית, הבנתי שהאפשרות הטובה בשבילי זה הקמת WIFI בבית. השאלה איך עושים את זה ומה זה דורש? האם תהיה קליטה טובה? דיברתי עם HOT והם אומרים שבתוספת של 10 שקל בחודש הם יעשו לי את הרשת האלחוטית בבית. השאלה אם לא כדאי פשוט לעשות הכל לבד? אני צריך בנוסף המלצה על ראוטר ומקלט טובים למחשב. דבר נוסף, יש לי מדפסת די חדשה HP OFFICEJET 6500A PLUS (יש עליה כיתוב Wireless) השאלה אם גם אותה ניתן לחבר למחשב הישן? בבקשה עזרה הידע שלי מינימלי. תודה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Zelig,

האם מישהו יכול לתת לי קישור לטבלת המחירים של HOT? אני רוצה לעשות השוואת מחירים, וכמובן באתר שלהם אין שום מספר קונקרטי, אלא רק "דבר עם נציג מכירות", תרגיל נבזי שנראה לי שאהוב במיוחד באזורנו. אם יש טבלת מחירים, היא כנראה מוחבאת טוב...

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by שמעון 17,

אחים שלי יש לי ראוטר TRENDNET TEW-432 אל חוטי . אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים והספק שלי הוא 012 איך מגדירים את הראוטר הזה כדי שהיה אינטרנט בשני המחשבים.? תודה לעוזרים ( דחוף למה אין לי אינטרנט )

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by LB,

איך אני יכול לשמור עותק של אתר אינטרנט במחשב הנייד, כך שיהיה אפשר לראות אותו עם כל הקישורים והתמונות גם כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אהלן , אני מחפש ראוטר חזק ביתי שישמש אותי להרבה זמן. יש את שלושת הדגמים הבאים שממלאים את הבקשות שלי: (פורטים גיגה , WifiN Dual Band ששניהם 450 מגהביט , וusb3 זה Nice to have אבל לא חובה) Linksys E4200V2 Dlink - dir857 - HD Media router 3000 Netgear N900 אם אני משקיע סכום ברמות האלו - אני מעדיף אחד מהדור הזה החדש ולא הקודם שהוא 300 + 450 (כמו הE4200 הרגיל לדוגמא) שאותם ניתן למצא בקלות. לא הצלחתי למצא אף אחד משלושתם למכירה בארץ, משהו יכול להפנות אותי , או להביא לי עוד אלטרנטיבות רלוונטיות? (שוב אם אני ארצה להתפשר בנתונים אני יכול למצא בשניה E4200 רגיל או דילינק בסיסי יותר , אז אלטרנטיבות כאלו לא רלוונטיות) תודה, ליביו

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אהלן, חבר שלי התחבר לא מזמן ל-NGN של בזק במהירות 10 מגה. ספק - בזק בינלאומי - גם 10 מגה. בדיקות SPEEDTEST מראות שמהירויות ההורדה וההעלאה תקינות, אך הפינגים על הפנים (230 ומעלה - בארץ!) עשיתי בדיקות פינג ב-CMD לאתרים כמו וואלה, YNET וקיבלתי תוצאות סבבה - 15-17MS. בדיקות PINGTEST בארץ יוצאות תקינות - 20MS, ג'יטר 0, איכות קו A. בדיקה לפרנקפורט הראתה על 70MS, ג'יטר 1, איכות קו B. עוד דבר, כשנכנסים ל-SPEEDTEST הוא מתביית על איזורים מוזרים כמו עזה ומזרח ירושלים (לא על ת"א, ראש העין, פתח תקווה וכו'..) מה יכולה להיות הסיבה לזה? אודה לעזרתכם!

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום לכולם, בזמן האחרון (יותר מחודשיים) עברנו לתשתית של הוט + ספק של הוטנט. לפני המעבר היינו בבזק + בינלאומי במהירות של 20Mbps. מאז המעבר אני מרגיש איטיות בכל מה שקשור לפתיחת אתרי אינטרנט, הורדה של קבצים (קיצר כל download). בכללי כל הממשק של האינטרנט נהפך לאיטי יותר. עדיין לא ניסתי להעביר קצבים ברשת הביתית.. מה שכן יש שיפור משמעותי ברשת האלחוטית דרך הפלאפון.. אני מחובר דרך HOTBOX וללא SWITCH או כל רכיב תקשורת אחרת. הדבר נבדק ב-3 מחשבים עם 3 מערכות הפעלה שונות (שכמובן מחוברים באופן חוטי). אשמח לכל כיוון והצעה. חשוב לציין שניסתי את ההצעות שלכם באשכול הדומים, אך ללא יעיל. תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by חיים37,

שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Armageddon1,

לי יוצא במדל אופ אונר 150-200 זה טוב? כי לדעתי זה חרא וזה אינטרנט זהב החארות האלה.....

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. רכשתי את הדגם הבא של TPLINK , TP-Link TL-WN822N הענין הוא, מאז שהתחלתי להשתמש איתו, משום מה אני חווה פעם בכמה זמן ניתוקים. (פתאום עמודי דפדפן לא נטענים -"לא ניתן להציג דף זה", הDROPBOX פתאום מCONNECTED מראה חיווי של CONNECTING) זה יכול לקרות פעם ב20-30 דקות ויכל לפעמים לא לקרות. זה ממש מוזר, כי זה מראה לי כל הזמן קליטה EXCELLENT ובסביבות ה75-80%. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בעקבות הניתוקים הללו?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by ysar,

שלום לכולם, המון שאלו על זה וסביב זה ולא מצאתי תשובה נורמלית: איך מחברים את כל זה יחד בלי לשלם לנטויזו עוד 40 ש"ח ? הבנתי שאני צריך PPTP . אבל אני צריך למלא ידנית כתובת IP +SUBNET MASK + GATEWAY. איפה אני מוצא אותם?? האם אני צריף כתובת IP קבועה? כי הבחור מהכלבים אמר לי שאין בעיה, רק שאני צריך לגרום לראוטר "למשוך" כתובת, אבל בלי IP אני לא יכול לעשות כלום עם הראוטר! מה עושים??

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.