רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני מנוי של הוט טריפל כבר באיזור השנה, לאחרונה התחלתי לשים לב שסרטונים ביוטיוב ואתרים לא עולים מהר כמו שאני מצפה מ- 30 מגה. בדקתי באתר של הוט את המהירות, והמהירות הממוצעת היא באיזור ה- 5-6 מגה. כמובן שהתקשרתי להוט, והתשובה שקיבלתי אחרי כל הנסיונות הרגילים של "בוא נכבה את המחשב, בוא נכבה את הראוטר" היא שמבחינת הוט הכל תקין ואין אצלי שום בעיה, לכן יש שתי אופציות: 1. להביא מחשב אחר לבדוק (WTF). הבחורה ממש התעקשה שאני אמצא מחשב אחר לבדוק איתו את המהירות, הסברתי לה בסבלנות שאין לי מאיפה להביא עוד פאקינג מחשב ושהכל היה בסדר עד לפני כמה ימים. 2. להביא טכנאי שיחבר את הלפטופ שלו, ובמידה וזה יימצא תקין אני אחויב ב-125 שקלים על קריאת שווא. הבעיה היא שבאותו ערב נכנסתי …
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אח"צ טובים, לאחרונה התקנתי רשת ביתית אלחוטית - שני מחשבים מחוברים חוטית לראוטר BR6204WG ועוד מחשב נייד אחד שמחובר בצורה אלחוטית אליו. האינטרנט עובד בצורה סה"כ טובה בכל אחד מהמחשבים. בנוסף, בין שני המחשבים הנייחים אני משתף מדפסת. השאלה שלי - איך אני יכול לצרף את המדפסת כך שאוכל להשתמש ממנה גם דרך הרשת האלחוטית של המחשב הנייד? בנייחים יש לי XP ובנייד VISTA ככה שזה מעט לא מובן בשבילי כיצד לעשות זאת. אשמח לכל עזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, שודרגתי למהירות של 100 מגה ועקב כך מחליפים לי את המודם להוטבוקס.. הראוטר שיש לי נשאר ברשותי. הבנתי שה-WIFI של ההוטבוקס חלש מאוד, ולכן חשבתי לחברו לראוטר שלי. איך אעשה זאת? אני צריך לבקש מהוט להגדירו כמודם ע"י שליטה מרחוק? מחר אקבל את ההוטבוקס בסניף ואצטרך לחבר אותו בעצמי, אז אשמח להסבר קצר. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש נואש! עד לא מזמן היה אפשר לשחק בחו"ל עם פינג נמוך 100-200 בחו"ל אצל כל הספקים. מישום מה כבר מס' שבועות שהפינג עומד על 400-600 ואני מדבר על: 012, אינטרנט זהב ואקטקום, לא בדקתי את שאר הספקים. החברה היחידה עם פינג נמוך היתה ברק (130) אבל הם ממש יקרנים! ורוצים התחייבות! למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מדובר על הנתב שמשלמים עליו 1.90ש"ח אני מתלבט אם לקנות אותו או לא... השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב מבחינת טווח קליטה, מהירות העברות. תודה.
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום,עד היום(וגם עכשיו)גלשתי ככה: מחשב>מודם THOMSON>אינטרנט בא יום ובו אחותי ואחי קנו לפטופ לעצמם. אחותי קנתה ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204WLg לפי החוברת נכנסתי לאייפי של הראוטר והגדרתי הכל לפי החוברת. בשביל להגדיר לפרוטוקול חיבור L2PT שאני מקבל מספק 012 ותשתית HOT הייתי צריך לבדוק שהDHCP עובד או משהו כזה וזה עבד, אחר-כך הגדרתי לפרוטוקול L2PT הזנתי פרטי התחברות ולחצתי על OK איך ומה שאני לא יעשה כותב לי L2PT DISCONNECTED בחוברת רשום שזה בגלל שהפרטים נכונים אבל לא כי הזנתי אותם 20 פעמים וזה עדיין לא עובד. מישהו אמר לי שאני צריך להתקשר ל012 ולבקש שיבטלו את החייגן או משהו בקיצור אני רוצה לחבר את הראוטר הזה כי לקנות חדש מהספק או מהתשתית לא מסתדר לי כספית עכשיו... הנה פר…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לפני קצת יותר מ-10 שנים הצליח ה-Internet Explorer (להלן IE) של חברת מיקרוסופט למחוק את חברת Netscape והדפדפן שלה מעל פני האדמה. על החוקיות על המהלך הזה נרשמו מילים רבות וחברת מיקרוסופט בילתה בבתי המשפט לא מעט עקב כך. אך למרות הכל, מאז העלמותה של Netscape הפך ה-IE, ש-"הולחם" לתוך Windows, לדפדפן הפופולרי ביותר. בהעדר תחרות רצינית, נתח השוק של IE היה בתקופות מסוימות קרוב מאוד ל-100%. ההתאוששות של שוק הדפדפנים היתה מאוד איטית, אך עקב בצד אגודל צמחו להם דפדפנים אחרים ששמו להם למטרה להתחרות בדומיננטיות המוחלטת של IE. הראשון שקרה תיגר על IE היה Firefox. העובדה שהוא מבוסס על קוד פתוח ומפותח על ידי קהילה של מתנדבים לא הקלה עליו. אולם הנחישות של מפתחיו והמשתמשים הראשונים בו היתה …
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש כתבה שהוט השיקה ספקית חדשה ו100 מגה עולה כ20 שקל לחודש ותשתית של 100 מגה 180 בקיצור איזה 200 שקל בחודש שזה בלי כסף נשמע לכם הגיוני?? הנה הכתבה http://tech.walla.co.il/?w=/4/2508786 והנה האתר http://hotufi.net/deals.html יש לי כרגע 30 מגה ואני בתשתית של HOT וספק בזק בינלאומי ואני חושש לעבור לספק של הוט למה 100 מגה בלי כסף והמהירות הורדה היא אדירה חח מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מאז ומעולם היה לי את המודם ALE130 (בזק). אני ב-ADSL תחת 1.5MB. מציק לי נורא העובדה שכשאני מנתק אותו או שהוא תוקע מלא דברים במחשב כי הוא "מבלבל" את החיבור ואין ברירה אלא לאתחל את WINDOWS (אני משתמש ב-XP SP2 אגב), ובמקרים האלה וגם במקרים שסתם רוצה לאתחל או לכבות את המחשב, זה לא מאתחל אלא נתקע ב"Saving Settings". בכלל כששוטטתי בפורומים ראיתי שלהרבה יש בעיות עם המודם הספציפי הזה, בין אם בלהתקין אותו בלינוקס ובין אם בדברים הנ"ל ואחרים. (אגב בסופו של דבר מצאתי מדריך ללינוקס והצלחתי להפעיל אותו במערכת. לא בעיה יותר ) אז השאלה שלי היא, אם יש מודמים יותר טובים שאפשר להחליף את ה-ALE בהם? אני לא צריך לחבר ליותר ממחשב אחד בו זמנית, ואני רוצה לדעת אם אפשר להחליף את המודם בבזק בלי על…
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אינטרנט כבלים של 1.5 מגה - תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי. מודם של מוטורולה - הנתב הנוכחי שאותו אני רוצה להחליף הוא - 3COM 3CRWER10075. הסיבה להחלפה היא שאני מוריד המון ב-UTORRENT והראוטר פשוט לא מצליח לעמוד בעומס, מתנתק כל כמה דקות או כל כמה שעות זה תלוי. כמובן אם אני גם גולש במקביל במחשב נייד השני אז הניתוקים הם ממש כל כמה דקות. הנני מחפש נתב אלחוטי שבנוי טוב, כלומר עם זיכרון מספיק כדי לעמוד בכמות גדולה של חיבורים (זה מה שהסבירו לי משפיע על עמידה בעומסים) וכמובן גם טווח קליטה טוב שיוכל לחדור כמה קירות טובים וגם ממ"ד אם יש אפשרות. כרגע לנתב יחוברו שני מחשבים ניידים באופן אלחוטי, אם אופציה בעתיד למדפסת אלחוטית ול-PS3 גם כן באופן אלחוטי (עדיין לא בטוח אבל עדי…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הדף עם הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית בראוטר ממש לא מובן! מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני שם סיסמא לרשת האלחוטית...
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חבר שלי חסם לי את האפשרות לקבל ip, ואני רוצה לפתוח את זה בחזרה. איך אני עושה את זה? המחשב גם רושם "רשת לא מזוהה" תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קודם כל אני לא הכי מבין אז להתחשב קצת... בקיצור ביום חמישי הביאו לנו 012 (הספק) ראוטר WBR-3406TX של levelone וחוץ מאחותי אף אחד לא היה בבית... התשתית זה hot אגב.. וחיפשתי איזה תכונה או ממשק של הראוטר ואין כלום במחשב.. נגיד ואני רוצה לפתוח פורטים או דברים כאלה.. יענו אין לזה שום זכר במחשב... אולי אני טועה? או שיש דרך אחרת כאילו להיכנס לממשק שלו??? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נטסטיק של פלאפון שאמור לגלוש באיזור ה3-4 מגה,בבדיקת מהירות הוא הוריד לי קרוב ל400 ק"ב. עכשיו שאני גולש כבר כמה ימים האתרים עולים לאט,אפילו תמונות נטענות לאט,שירים ביוטיוב לא רצים בכלל..ובבדיקת הורדה באתר של בזק הוא מוריד על פחות מ20 ק"ב. איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, מסיבות היסטוריות ממוקם המודם\ראוטר האלחוטי שלי דווקא בתוך הממ"ד (נקודת ה-ADSL נמצאת שם וגם הנקודה שמזינה את שאר הטלפונים בבית - טלפוניה קווית של אורנג'). טופולגיית רשת: הראוטר\מודם שלי הוא ה-SmartBox (סימנס) של אורנג' (תקן N) שמחובר ב-NGN 10M. אל הראוטר מחוברים מחשב ומדפסת רשת בכבל ישיר, שני לפטופים ב-WIFI (מחדר השינה הקליטה היא בסדר אבל כשהולכים לסלון הקליטה חלשה במיוחד ולפעמים יש ניתוקים), Wii וסטרימר (שיושבים אחד ליד השני גם כן ב-WIFI). עם קליטה חלשה ללפטופים אני מוכן להתמודד אבל הבעיה האמיתית מתחילה כשמנסים לראות סרטים דרך הרשת בסטרימר או בלפטופים: הסרטים מתחילים לגמגם ולהיתקע ובסוף אנחנו מתייאשים ומביאים את הסרט על DOK. אני אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה: שיפו…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי חומר רב בנושא וגם עשיתי חיפוש אינטנסיבי כאן, אך לא מצאתי פתרון לבעיה. אשמח לטיפים / הכוונה... אני לקוח חדש בהוט אינטרנט (200 מגה, ספק ותשתית). הצלחתי לחבר להוט בוקס ראוטר ישן של tp-link, שאליו אני מחבר מדפסת usb ועובד איתה כמדפסת רשת. ההוט בוקס לא מוגדר כ bridge ואני גם מעדיף שזה ישאר כך. ברשותי גם tp-link archer vr600. הוא שונה לגמרי בהגדרות שלו מהראוטר הישן ואיני מצליח לחבר אותו כלל להוטבוקס. חיבור פיזי: ניסיתי גם מה wan/lan ב vr600 לכל חיבור אפשרי בהוטבוקס (4 חיבורים) וגם מחיבור lan רגיל, אך לשווא. ניסיתי לעשות כל מה שאני יודע וקראתי.. כולל disable/enable ל dhcp, כולל העברת ה vr600 למצב wireless.. כל דבר לא מביא…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של חברת cisco מדגם lynksis e1200 ואני מקבל בבדיקת מהירות 15 מגה במקום 30 דיברתי עם בזק בינלאומי ובחיבור ישיר של המודם למחשב קיבלתי 30 מגה ולצערי בזק בינלאומי לא תומכים בראוטר הזה שמנו את הראוטר על l2tp שמנו את הip שהם אמרו לי ושם משתמש וסיסמא ועשינו mac adress clone האינטרנט עובד אבל שוב אני על 15 מגה יש משהו בהגדרות לשנות שזה לא יהיה ככה? עוד שני דברים שלא ששכחתי לציין אני בחיבור עם חייגן כי יש לי חבילת גיימר והראוטר חדש (בן שלושה שבועות)
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי אני מגדיר IP ובCMD אני כותב IPCONFIG וכתוב שם מספר אחר ממה שהגדרתי. מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לבנות או איפה לקנות אנטנה שמתחברת למחשב הנייד כדי לקבל קליטה יותר טובה של WIFI? האם זה משפר בהרבה את איכות הקליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תראו ההורים שלי בנתיים לא מסכימים לי ADSL :'( :'( אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN עכשיו יש לי מספר שאלות 1] האם זה מהיר? 2] איזה חברה של מודם ISDN הכי טובה? 3] זה שווה? 4] ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? עוד קו בבית? 5] ובאיזה מהירות הוא מתחבר? ועל כמה K הכי הרבה הוא מוריד? סליחה על כל השאלות פשוט בעניין הזה אני ממש לא מבין :-/ :-/ תעזרו לי בבקשה :-[ :-[
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי פס קרונה של בזק ואני רוצה לחבר אליו 7 חוטים {אחד כניסה שש יציאה} האם אפשר לחבר אותם שלא כולם יהיו באותו חריץ מה האפשרות חיבור שם ? איך המגעים מתחברים בתוך הקרונה ?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
מחפש עצה לגבי פרטנר פייבר - כרגע אני עם הוט במהירות 100 וספק של בזק בינלאומי - הכל עובד תקין, מקבל את כל רוחב הפס ופינגים טובים לשרתים בחול לצרכי גיימינג. פרשו פרטנר פייבר פייבר ושוקל לעבור - קוסם לי החסכון במחיר (כנראה שאעשה חבילה של 200 או 500) והאופציה לרוחב פס אימתני. כרגע, הדבר שאני הכי חושש ממנו הוא יציבות החיבור וה latency לשרתים בחו"ל. האם מישהו ממליץ לגיימינג? כדאי להחליף למרות שהיום הכל תקין? אשמח לעצה אם למישהו יש. תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הבנתי ברשתות ממש מוגבלת ואוכל להיעזר בתמיכתכם. ברצוני להגיע למצב בו כל המחשבים בביתי "|רואים" אחד את השני, כולל שיתוף ספריות, מדפסות וכו'. ארכיטקטורה: קומה ב: מחשב נייח עם ויסטה המחובר ל HPNA של בזק (נקודה ראשית) הכוללת רשת אלחוטית א, בנוסף מתאם VONAGE לשיחות VOIP עם ארה"ב ונייד המחובר אלחוטית עם מ"ה XP. קומה א: נקודת HPNA משנית מחוברת לקיר, אליה מחובר ראוטר אלחוטי נוסף - להלן רשת אלחוטית ב. אל הרשת האלחוטית הזו אני מחבר WII, מחשב נייח WIN7, ושני מחשבים ניידים עם ויסטה. האם ישנה אפשרות ליצור רשת לצרכי בתצורה הזו? אם כן איך? רק לידיעה, ניסתי להשתמש בראוטר מקומה ב כדי שכל המחשבים יקלטו ויעבדו מולו - האות לא חזק מספיק. ניסיתי לשכפל/להגביר אות שלו דרך ראוט…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עוד פרטים - בפורום רשתות ופס רחב/תפוז כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=161164428 להזכיר: כיום הלקוח קונה מודם-נתב ב600 ש"ח (ניכוי זיכוי לשנתיים) או 350 ש"ח במזומן... לקח זמן עד שנפל להם האסימון, שאצל המתחרים (HOT) מקבלים מודם חינם... מעניין בכמה לקוחות זה עלה להם ...
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק\YES
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-