רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית, ולצערי הראוטר שברשותי לא משדר מספיק חזק האם יש דרך זולה יותר כדי להתגבר על הבעיה? האם אתם ממליצים על רשת דרך חשמל? (מהירות, יציבות) התוכנית שלי היא לחבר AP בקומה למטה וכך להנות מרשת אלחוטית גם בקומה זו תודה
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם, הקישור שלי לאתר www.kafe.co.il לא עובד, השאלה אם הוא עובד לכם או לא? אם לא ייתכן שקרס או מה? :s05:
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום היום בבוקר חיברו אותי להוט והוטנט הכל היה בסדר 3 שעות ואז התחילו ניתוקים כל הזמן של הטלפון וגם האינטרנט טענו שיש בעיה לא אמרו מה אמרו שיחזרו אלי עד 4 שעות נציג בכיר מהטכני ולא חזרו ולא כלום לפני שמתנתק מהם כי חוויה לא נעימה על היום הראשון אני מצרף תמונה מההגדרות של ההוטבוקס לאחר שהיה טכנאי נעלמו כל השגיאות אבל עדיין יש ניתוקים מידי פעם למרות שהם טוענים שאין ואם היה הם היו רואים. החלפתי ספק מהוטנט בגלל השרות ושלא רוצים לתת לי IP 5.29 טוענים שאין אפשרות להחליף לספק של אקספון ישמח לעזרה מיכם לפני ניתוק וחוות דעת על העוצמות ושגיאות וכו. רוצה לקבל נתונים הכי טובים שיש גם מהספק וגם מהתשתיתשכחתי לציין מחובר מפחת עוצמה לכבל שמתחבר למודם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה כבר צפוי, אבל למה לא לתת לנו קצת דמי חנוכה... שר התקשורת החליט לבטל את התשלום המכונה "אחזקת קו" עבור קו טלפון של בזק המשמש רק לצורכי ADSL (הידוע בכינוי Naked ADSL). כזכור, בזק גובה תשלום בסך 25 שקל לחודש עבור "אחזקת קו" וכאמור כחלון, אחרי הליך שימוע קצר, החליט לבטל תשלום זה.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש ראוטר חזק ביתי שישמש אותי להרבה זמן. יש את שלושת הדגמים הבאים שממלאים את הבקשות שלי: (פורטים גיגה , WifiN Dual Band ששניהם 450 מגהביט , וusb3 זה Nice to have אבל לא חובה) Linksys E4200V2 Dlink - dir857 - HD Media router 3000 Netgear N900 אם אני משקיע סכום ברמות האלו - אני מעדיף אחד מהדור הזה החדש ולא הקודם שהוא 300 + 450 (כמו הE4200 הרגיל לדוגמא) שאותם ניתן למצא בקלות. לא הצלחתי למצא אף אחד משלושתם למכירה בארץ, משהו יכול להפנות אותי , או להביא לי עוד אלטרנטיבות רלוונטיות? (שוב אם אני ארצה להתפשר בנתונים אני יכול למצא בשניה E4200 רגיל או דילינק בסיסי יותר , אז אלטרנטיבות כאלו לא רלוונטיות) תודה, ליביו
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עוד פרטים - בפורום רשתות ופס רחב/תפוז כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=161164428 להזכיר: כיום הלקוח קונה מודם-נתב ב600 ש"ח (ניכוי זיכוי לשנתיים) או 350 ש"ח במזומן... לקח זמן עד שנפל להם האסימון, שאצל המתחרים (HOT) מקבלים מודם חינם... מעניין בכמה לקוחות זה עלה להם ...
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שמתי לב רק עכשיו שבכל המחשבים בבית יש לי אותו IP דרך הראוטר ודרך הרפיטר שיש לי.. אני בספקית HOTNET ב100MB.. האם זה תקין? והאם יש אפשרות לעשות שבכל מחשב יהיה IP אחר? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נתונים על הקו : הוט+ בזק בינלאומי 5/500 שלום חברים.קניתי לא מזמן את הנתב הזה. br6524n edimax נתב עבד נחמד כמה ימים ואז שמתי לב שיוטיוב הפסיק להטען מהר,דפים נפתחים לאט וכדומה. לאחר שניסיתי כל דבר אפשרי כולל איפוס שינוי קושחה , שיחזור הגדרות יצרן.(באמת כל דבר אפשרי) הגעתי למסקנה שרק כאשר נתב מחובר הקו שלי לא יציב,טראפיק קופץ ...יש ניתוקים בחיבור.לא עובד כלום. מהירות נופלת לאיזה 100 קביט וזהו,לפעמים פחות מזה. כאשר נכנסים לנתב הוא מגיב לאט מאוד ונתקע. בקיצר זה קרה לי לפני החג ואני פה בבאסה רצינית. רק מחשב אחד בבית מחובר ישירות למודם.הכל סבבה והשאלה היא איזה נתב לקנות כדי שלא יהיו בעיות. אני משתמש די כבד בטורנט ומשחק בטלפילד. חשבתי על linksys wrt54gl . שמעתי שהוא די טוב ולא יק…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום שמתי לב שבקופסה של הוט בשכונה שלי איפה שכול הדיירים מחוברים ,ראיתי שיש מן מתקן כזה ורשום עליו FILTER פילטר, הפילטר בדמוי של בורג ענק "פלומבה" מישהוא יודע מה זה ,ומה המטרה שלו??
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום,עד היום(וגם עכשיו)גלשתי ככה: מחשב>מודם THOMSON>אינטרנט בא יום ובו אחותי ואחי קנו לפטופ לעצמם. אחותי קנתה ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204WLg לפי החוברת נכנסתי לאייפי של הראוטר והגדרתי הכל לפי החוברת. בשביל להגדיר לפרוטוקול חיבור L2PT שאני מקבל מספק 012 ותשתית HOT הייתי צריך לבדוק שהDHCP עובד או משהו כזה וזה עבד, אחר-כך הגדרתי לפרוטוקול L2PT הזנתי פרטי התחברות ולחצתי על OK איך ומה שאני לא יעשה כותב לי L2PT DISCONNECTED בחוברת רשום שזה בגלל שהפרטים נכונים אבל לא כי הזנתי אותם 20 פעמים וזה עדיין לא עובד. מישהו אמר לי שאני צריך להתקשר ל012 ולבקש שיבטלו את החייגן או משהו בקיצור אני רוצה לחבר את הראוטר הזה כי לקנות חדש מהספק או מהתשתית לא מסתדר לי כספית עכשיו... הנה פר…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
משום מה אני חסום ממנוע החיפוש של גוגל. החלפתי דפדפנים, ניסיתי מחשבים שונים ברשת. מחובר דרך הוט ניסיתי לנתק ולחבר את המודם. ל-Gmail כן מצליח להיכנס. דרך VPN כן מצליח להיכנס לגוגל. מוזר לי מאוד. לא עושה שום דבר חריג במחשב... למישהו יש רעיון? תודה
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם עוד מישהו חווה חווית גלישה "מעולה" בבזבל??? או שרק אצלי זה כזה מעולה שהצב האירני השיג את התוכי???
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגביל העלאה במחשב מסוים עם HOTBOX?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי פס קרונה של בזק ואני רוצה לחבר אליו 7 חוטים {אחד כניסה שש יציאה} האם אפשר לחבר אותם שלא כולם יהיו באותו חריץ מה האפשרות חיבור שם ? איך המגעים מתחברים בתוך הקרונה ?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי נתב אלחוטי וחיברתי אליו 2 מחשבים מחשב אחד דרך חיבור קווי ומחשב שני דרך כרטיס רשת אלחוטי יש לי אינטרנט דרך כבלים של ברק ואני רגיל להתחבר אליו דרך החייגן שלהם הבעיה שלי זה איך להגדיר את הנתב שיתחבר ללא החייגן הזה כלומר שהנתב יחייג ישירות לברק הנתב שלי זה TP-LINK WR542G אשמח מאוד אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחר הכתבות האחרונות שמסעירות את הנט, על התוסף שפתחו ומגלה פרצות אבטחה באתרים שלא מוצפנים (HTTPS). אשמח אם מישהו יוכל להסביר ככה תמציתי מהו חיבור VPN? ומהי הצפנת SSL? האם קיימים שירותי VPN חינמים? רק על מנת להתחבר באלחוטי לאתרים לא מאובטחים? ואיך אפשר להצפין בעצם את הגלישה וההורדות ב-SSL? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מבזק ראוטר Netgear N600, שבלילה נראה כמו מגדלור קטן בחדר מרוב נורות שמטילות פס של אור על הקיר. האם אפשרי איכשהו לכבות את הנורות האלו או להחליש את עוצמתן מבלי לכבות את הראוטר בלילה?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קודם כל הבהרה: אני בור גמור בנושאים הללו (כולל במונחים) אז כשאתם עונים, אנא השתמשו בהסברים פשוטים ככל האפשר. למשל, עיינתי ב-FAQ וזה נראה ברור מאד בזמן הקריאה אבל 5 דקות אח"כ שום דבר לא נשאר בראש... אז ככה. יש לי היום מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט דרך HOT (תשתית) ו-012 (ספקית אינטרנט). אני רוצה לקנות מחשב נייח נוסף שיעמוד ליד הראשון ולחבר גם אותו לאינטרנט. ראיתי שיש מפצל קווי טלפון שמאפשר לחבר 2 טלפונים לשקע אחד בקיר. הייתי רוצה לעשות אותו דבר ולחבר את שני המחשבים לשקע קיר אחד. 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן, האם אצטרך רכיבים מיוחדים? 3. אם כן, האם אצטרך להודיע ל-HOT או ל-012? תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המון שאלו על זה וסביב זה ולא מצאתי תשובה נורמלית: איך מחברים את כל זה יחד בלי לשלם לנטויזו עוד 40 ש"ח ? הבנתי שאני צריך PPTP . אבל אני צריך למלא ידנית כתובת IP +SUBNET MASK + GATEWAY. איפה אני מוצא אותם?? האם אני צריף כתובת IP קבועה? כי הבחור מהכלבים אמר לי שאין בעיה, רק שאני צריך לגרום לראוטר "למשוך" כתובת, אבל בלי IP אני לא יכול לעשות כלום עם הראוטר! מה עושים??
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכול לאפשר לחברים שלי להתחבר אלי למחשב (כל אחד ב client משלו) דרך האינטרנט ולגלוש באינטרנט דרך האינטרנט שלי (יש לי אינטרנט ממש מהיר) איזה גרסת Windows כדי להתקין כדי לבצע זאת ואיך הם יכולים להתחבר למחשב שלי מרחוק ולקבל כל אחד client משלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי. היום שמתי להורדה כמה קבצים גדולים מאתר MEGA. שמתי לב שההורדה דרך האתר הזה אינה כמו בשאר האתרים, ההורדה לא מופיעה במנהל ההורדות כמו שבדרך כלל קורה, אלא יש פס התקדמות ורק אחרי שההורדה מסתיימת הקובץ המלא מופיע במנהל ההורדות. מה שקרה זה שמשום מה ההורדה נתקעה באמצע, לאחר שזה הוריד כבר כ-10GB. ניסיתי לעשות ריפרש לעמוד כי ב FAQ שלהם כתוב שאם נשארים באותו טאב אפשר להמשיך את ההורדה, אבל זה לא עזר ורצה להוריד את הקובץ מחדש. בכל מקרה, עכשיו על כונן C שלי (שזה SSD וחשוב לי כמה מקום פנוי יש בו) נוספו 10GB של מקום תפוס, בבירור חלקי הקובץ שהוא כבר הוריד. עכשיו אני מנסה לנקות את השאריות האלו. ניסיתי ccleaner, ניסיתי להיכנס לתיקיה שבה כרום שומר את ה user data וגם היא לא היתה במשקל שמ…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מודם D LINK 2650U אני אני רוצה שרק אני יוכל להתחבר עם המחשבים שלי,שאף אחד אחר לא יתחבר... תודהה.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר הנ''ל. התקתני והתקשרתי לנטויז'ן לבקש אייפי קבוע הם אמרו שזה יטופל תוך 24 שעות. עכשיו בהגדרה של הראוטר אני מחובר דרך PPTT וצריך להכניס Subnet mark ו Gateway. מה אני צריך להכניס פה? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי את הכתבה: http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm ואשמח לדעת מה קורה עם קרינה שמה? אני רוצה כזה מוצר להכניס בחדר ילדים (הוא קרוב מאוד לחדר העבודה שהוא ממ"ד), השאלה שלי האם זה מוציא קרינה מסוכנת או שזה בסדר לגמרי? - - - תגובה אוחדה: - - - ואם כבר אנחנו בדיון הזה: ראיתי בבזק דגם כאן: http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/ew7238il.html הדגם שמה נקרא: EW-7238iL, והוא עולה שמה פי 2 (300 שקל לעומת 160). השאלה שלי האם הדגם של בזק ממש טוב ששווה את ההשקעה? או מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-