רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
לי יוצא במדל אופ אונר 150-200 זה טוב? כי לדעתי זה חרא וזה אינטרנט זהב החארות האלה.....
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלומלום קיבלתי נתב חדש מבזק, DSL-2760U/E1, ואני רוצה שגם הוא (כמו קודמו בתפקיד) יהיה כנתב הראשי ברשת WDS . הנתב השני שלי הוא TP-LINK TL-WR641G ביצעתי את ההוראת שבמדריך. האם לאחר ביצוע המדריך, כאשר אני מחפש ממחשב כלשהו רשת, אני עדין אמור לראות את ה-SSID של הנתב המשני ? אל איזה SSID אני אמור להתחבר? האם אני אמור להיות יכול להתחבר לממשק הניהול של הנתב המשני (אל כתובת ה-IP החדשה שנתתי לו)? בנתב ה-DSL-2760U הגדרתי את ה-WDS אל הנתב השני כמו בתמונה המצורפת. האם עשיתי חלק זה נכון? או שב-AP Mode אני צריך לבחור Wireless Bridge?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מודם ראוטר משולב של TPlink מהדגם הזה, המכשיר עבד שנה וחצי באופן תקין לחלוטין יחד עם כרטיס רשת בתקן USB תואם שמחובר למחשב נייח, עד שלפני מספר ימים התחילו פתאום שיבושים. נורית ה wireless בראוטר הייתה נכבית, האינטרנט היה מגמגם וכמעט שלא עבד, ואפילו מתאם ה USB במחשב הנייח פתאום לא היה מזוהה. לאחר בדיקה גיליתי שאם אני עושה reset לראוטר זה אמנם פותר את הבעיה, למספר שעות בלבד. מכאן הגעתי למסקנא (- מהר מדי) שהבעיה נעוצה בראוטר, ולכן קניתי ראוטר חדש ועל הדרך גם מתאם USB חדש. התקנתי אותם ובאמת הדברים הסתדרו, למשך פחות מחצי יום, לאחר מכן הבעיה שוב חזרה במלוא עצמתה. התקשרתי לבזק והם אמרו לי שהקו תקין לחלוטין והנתונים בסדר - והאמת היא שמבחינת הראוטר רק נורית ה w…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית שמוצפנת בWEP(הסיסמה ידועה לי) למטה המחשב מחובר ישירות לראוטר ולינטרנט ולמעלה יש מתאם שקולט עד לא מזמן הכול היה בסדר האות היה חזק והכול טוב אבל משום מה לאחרונה אני כל הזמן מקבל(במחשב למעלה) את ההעודה של קישוריות מוגבלת או חסרה וכבר עשיתיאת המדריך שיש ב NETCHIEF וזה לא עזר במחשב למעלה יש מתאם של LEVLEONE(WNC0500) ולמטה יש ראוטר של D-LINK
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק\YES
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור עותק של אתר אינטרנט במחשב הנייד, כך שיהיה אפשר לראות אותו עם כל הקישורים והתמונות גם כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי ראוטר TRENDNET TEW-432 אל חוטי . אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים והספק שלי הוא 012 איך מגדירים את הראוטר הזה כדי שהיה אינטרנט בשני המחשבים.? תודה לעוזרים ( דחוף למה אין לי אינטרנט )
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מאז ומעולם היה לי את המודם ALE130 (בזק). אני ב-ADSL תחת 1.5MB. מציק לי נורא העובדה שכשאני מנתק אותו או שהוא תוקע מלא דברים במחשב כי הוא "מבלבל" את החיבור ואין ברירה אלא לאתחל את WINDOWS (אני משתמש ב-XP SP2 אגב), ובמקרים האלה וגם במקרים שסתם רוצה לאתחל או לכבות את המחשב, זה לא מאתחל אלא נתקע ב"Saving Settings". בכלל כששוטטתי בפורומים ראיתי שלהרבה יש בעיות עם המודם הספציפי הזה, בין אם בלהתקין אותו בלינוקס ובין אם בדברים הנ"ל ואחרים. (אגב בסופו של דבר מצאתי מדריך ללינוקס והצלחתי להפעיל אותו במערכת. לא בעיה יותר ) אז השאלה שלי היא, אם יש מודמים יותר טובים שאפשר להחליף את ה-ALE בהם? אני לא צריך לחבר ליותר ממחשב אחד בו זמנית, ואני רוצה לדעת אם אפשר להחליף את המודם בבזק בלי על…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תראו ההורים שלי בנתיים לא מסכימים לי ADSL :'( :'( אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN עכשיו יש לי מספר שאלות 1] האם זה מהיר? 2] איזה חברה של מודם ISDN הכי טובה? 3] זה שווה? 4] ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? עוד קו בבית? 5] ובאיזה מהירות הוא מתחבר? ועל כמה K הכי הרבה הוא מוריד? סליחה על כל השאלות פשוט בעניין הזה אני ממש לא מבין :-/ :-/ תעזרו לי בבקשה :-[ :-[
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רכשתי את הדגם הבא של TPLINK , TP-Link TL-WN822N הענין הוא, מאז שהתחלתי להשתמש איתו, משום מה אני חווה פעם בכמה זמן ניתוקים. (פתאום עמודי דפדפן לא נטענים -"לא ניתן להציג דף זה", הDROPBOX פתאום מCONNECTED מראה חיווי של CONNECTING) זה יכול לקרות פעם ב20-30 דקות ויכל לפעמים לא לקרות. זה ממש מוזר, כי זה מראה לי כל הזמן קליטה EXCELLENT ובסביבות ה75-80%. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בעקבות הניתוקים הללו?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני משתמש בדירה בתשתית+ספק של בזק, במהירות 40 מגה. אני מחובר לאינטרנט באמצעות ה-WIFI. בדיקת מהירות ההורדה באתרים שונים מראה באופן עקבי על מהירות הורדה של 25MBPS, כלומר כ-3 מ"ב לשנייה. הבעיה היא שבפועל, מהירות ההורדה היא 10% מזה - כלומר כ-300 ק"ב לשנייה. את הבדיקה בפועל ביצעתי באמצעות האתר הזה: http://www.thinkbroadband.com/download.html למשל, הורדת 50 מ"ב לקחה קצת יותר מ-3 דקות, ו-100 לקחה קצת יותר מ-6 דקות. איך זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , אני מחפש ראוטר חזק ביתי שישמש אותי להרבה זמן. יש את שלושת הדגמים הבאים שממלאים את הבקשות שלי: (פורטים גיגה , WifiN Dual Band ששניהם 450 מגהביט , וusb3 זה Nice to have אבל לא חובה) Linksys E4200V2 Dlink - dir857 - HD Media router 3000 Netgear N900 אם אני משקיע סכום ברמות האלו - אני מעדיף אחד מהדור הזה החדש ולא הקודם שהוא 300 + 450 (כמו הE4200 הרגיל לדוגמא) שאותם ניתן למצא בקלות. לא הצלחתי למצא אף אחד משלושתם למכירה בארץ, משהו יכול להפנות אותי , או להביא לי עוד אלטרנטיבות רלוונטיות? (שוב אם אני ארצה להתפשר בנתונים אני יכול למצא בשניה E4200 רגיל או דילינק בסיסי יותר , אז אלטרנטיבות כאלו לא רלוונטיות) תודה, ליביו
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי , אני מבקש המלצה על ראוטר שיודע לתזמן כיבוי והדלקה של WIFI לפי שעות. המטרה שלי היא בלילה לכבות את ה WIFI כדי לא לספוג קרינה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי פס קרונה של בזק ואני רוצה לחבר אליו 7 חוטים {אחד כניסה שש יציאה} האם אפשר לחבר אותם שלא כולם יהיו באותו חריץ מה האפשרות חיבור שם ? איך המגעים מתחברים בתוך הקרונה ?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לטבלת המחירים של HOT? אני רוצה לעשות השוואת מחירים, וכמובן באתר שלהם אין שום מספר קונקרטי, אלא רק "דבר עם נציג מכירות", תרגיל נבזי שנראה לי שאהוב במיוחד באזורנו. אם יש טבלת מחירים, היא כנראה מוחבאת טוב...
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חשבתי בעבר שזה בטעות, אבל Zone Alarm מראה לי את התמונה שצילמתי. מה מהם ה IP שלי, ומה זה השני ??? תודה !!
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה כבר צפוי, אבל למה לא לתת לנו קצת דמי חנוכה... שר התקשורת החליט לבטל את התשלום המכונה "אחזקת קו" עבור קו טלפון של בזק המשמש רק לצורכי ADSL (הידוע בכינוי Naked ADSL). כזכור, בזק גובה תשלום בסך 25 שקל לחודש עבור "אחזקת קו" וכאמור כחלון, אחרי הליך שימוע קצר, החליט לבטל תשלום זה.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש עצה לגבי פרטנר פייבר - כרגע אני עם הוט במהירות 100 וספק של בזק בינלאומי - הכל עובד תקין, מקבל את כל רוחב הפס ופינגים טובים לשרתים בחול לצרכי גיימינג. פרשו פרטנר פייבר פייבר ושוקל לעבור - קוסם לי החסכון במחיר (כנראה שאעשה חבילה של 200 או 500) והאופציה לרוחב פס אימתני. כרגע, הדבר שאני הכי חושש ממנו הוא יציבות החיבור וה latency לשרתים בחו"ל. האם מישהו ממליץ לגיימינג? כדאי להחליף למרות שהיום הכל תקין? אשמח לעצה אם למישהו יש. תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר מודם D LINK 2650U אני אני רוצה שרק אני יוכל להתחבר עם המחשבים שלי,שאף אחד אחר לא יתחבר... תודהה.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המון שאלו על זה וסביב זה ולא מצאתי תשובה נורמלית: איך מחברים את כל זה יחד בלי לשלם לנטויזו עוד 40 ש"ח ? הבנתי שאני צריך PPTP . אבל אני צריך למלא ידנית כתובת IP +SUBNET MASK + GATEWAY. איפה אני מוצא אותם?? האם אני צריף כתובת IP קבועה? כי הבחור מהכלבים אמר לי שאין בעיה, רק שאני צריך לגרום לראוטר "למשוך" כתובת, אבל בלי IP אני לא יכול לעשות כלום עם הראוטר! מה עושים??
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורט בנתב שקיבלתי מבזק. יש לי כבר פורט אחר שפתחתי עבור מצלמת IP שעובד כמצופה ואני מצליח להגיע אל המצלמה מרשתות חיצוניות. כעת אחרי שהגדרתי את הפורט הנוסף באופן זהה, אין אליו גישה מבחוץ. בדקתי באמצעות: http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ומתקבלת תשובה שהפורט סגור. ההגדרות שעשיתי בנתב: 1. תחת SECURITY ==> FIREWALL RULES הוספתי CUSTOM SERVICE בשם HomeDJ מסוג TCP ופורט 17829. 2. תחת Inbound Firewall Rules הוספתי הגדרה של Port Forwarding עבור HomeDJ אל כתובת הLAN הפנימית של המחשב שלי (כתובת מקובעת) עם הרשאה ALLOW_ALWAYS עבור כל שרת WAN (לא שרת ספציפי) לחצתי APPLY. (צרפתי צילום מסך) ההגדרה כעת קיימת אבל אין גישה לפורט 17829 מבחוץ. מה הבעיי…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, כיום אני מחובר לבזק 2.5 MB ומשלם מחיר מופרז כולל לספק (בזק בינלאומי) יש לי הצעה דיי משתלמת לעבור לאינטרנט של HOT ל 12MB. האם האינטרנט בכבלים יהיה לי פחות אמין מבחינת התנתקויות, רוחב פס אמיתי שאני אקבל, אשמח לעצה או שתיים :-) תודה
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בס"ד מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון. רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת? היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי אקסס פוינט (AP) של TP-link בדגם tl-wa830re בשביל להגדיל את טווח קליטת ה-WI-FI בבית. קודם כל, כשחיברתי אותו הוא לא ישר קלט את שידור הוייפיי, וכשרציתי להגדיר את הסיסמא שלו במחשב כפי שכתוב במדריך (כדי להגדיר את הסיסמת וייפיי שלי) כל פעם ששיניתי את כתובת ה-IP המחשב התנתק לי מהאינטרנט. בסופו של דבר הצלחתי לחבר אותם. שמתי את ה-AP במקום שאני רוצה בבית, ועכשיו לפעמים הוא עובד, ואז אחרי כמה דקות כתוב לי יש קליטה מלאה (גם בטלפון וגם במחשב נייד) אבל אין גישה לאינטרנט כלל. בשביל שהוא יעבוד שוב עליי לכבות את המודם ולהדליק מחדש (המחשב הנייח שמחובר בכבל למודם עובד טוב, רק האקסס פוינט עושה בעיות) מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה בלי שהוא ימשיך להתנתק לי? (זיכרו גם שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-