עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Swed,

שלום.. יש לי מדפסת בבית של HP סידרה 1310. עכשיו המחשבים שלנו מחוברים עם ראוטר של ST LAB, ואני לא מצליח לשתף בין המדפסות המדפסת נמצאת על מחשב עם XP והמחשב לשי עם ויסטה.. המדפסת מותקנת על המחשב עם הXP ואני לפעמים צריך להדפיס ואני רוצה ישר להדפיס מהמחשב שלי.. מה אני עושה כדי לשתף בינהם ? תודה !

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by ShayGTi,

אני רוצה להעיף לכל הרוחות את 012 המנוולים שחוסמים פורטים ותוכנות כאלה ואחרות (כולם בטח יודעים על מה אני מדבר). שמעתי שנטויז'ן ובזק בינלאומי לא חוסמות בשום צורה, האם זה נכון?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. שלום חברים, ברשותי מודם ראוטר משולב של TPlink מהדגם הזה, המכשיר עבד שנה וחצי באופן תקין לחלוטין יחד עם כרטיס רשת בתקן USB תואם שמחובר למחשב נייח, עד שלפני מספר ימים התחילו פתאום שיבושים. נורית ה wireless בראוטר הייתה נכבית, האינטרנט היה מגמגם וכמעט שלא עבד, ואפילו מתאם ה USB במחשב הנייח פתאום לא היה מזוהה. לאחר בדיקה גיליתי שאם אני עושה reset לראוטר זה אמנם פותר את הבעיה, למספר שעות בלבד. מכאן הגעתי למסקנא (- מהר מדי) שהבעיה נעוצה בראוטר, ולכן קניתי ראוטר חדש ועל הדרך גם מתאם USB חדש. התקנתי אותם ובאמת הדברים הסתדרו, למשך פחות מחצי יום, לאחר מכן הבעיה שוב חזרה במלוא עצמתה. התקשרתי לבזק והם אמרו לי שהקו תקין לחלוטין והנתונים בסדר - והאמת היא שמבחינת הראוטר רק נורית ה w…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. כרגע יש לי סוויץ' שמחוברים אליו 6 מחשבים, ובכבל אחד מחובר לראוטר. האם אפשר לחבר סוויץ' לראוטר בעזרת שני כבלים על מנת להימנע מצוואר בקבוק? כלומר - ערוץ עולה וערוץ יורד בנפרד, או שני ערוצים מקבילים. תודה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Zelig,

האם מישהו יכול לתת לי קישור לטבלת המחירים של HOT? אני רוצה לעשות השוואת מחירים, וכמובן באתר שלהם אין שום מספר קונקרטי, אלא רק "דבר עם נציג מכירות", תרגיל נבזי שנראה לי שאהוב במיוחד באזורנו. אם יש טבלת מחירים, היא כנראה מוחבאת טוב...

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. זה כבר צפוי, אבל למה לא לתת לנו קצת דמי חנוכה... שר התקשורת החליט לבטל את התשלום המכונה "אחזקת קו" עבור קו טלפון של בזק המשמש רק לצורכי ADSL (הידוע בכינוי Naked ADSL). כזכור, בזק גובה תשלום בסך 25 שקל לחודש עבור "אחזקת קו" וכאמור כחלון, אחרי הליך שימוע קצר, החליט לבטל תשלום זה.

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. עוד פרטים - בפורום רשתות ופס רחב/תפוז כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=161164428 להזכיר: כיום הלקוח קונה מודם-נתב ב600 ש"ח (ניכוי זיכוי לשנתיים) או 350 ש"ח במזומן... לקח זמן עד שנפל להם האסימון, שאצל המתחרים (HOT) מקבלים מודם חינם... מעניין בכמה לקוחות זה עלה להם ...

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by Bashash,

אני כרגע נמצא בספקית נטוויזין ומאוד מאוכזב... היו לי חסימות פורטים(שהתלחתי לפתור בעזרת צעקות ותלונות ממושכות של חודש שלם... באמת חודש שלם..), פינגים מטורפים במשחקי רשת עם שרתים בחו"ל... אני מתכוון לעבור ספקית אינטרנט כבר ב-1 ליוני ואני רוצה לדעת למי הכי כדאי? אני ישמח אם תוכלו לבסס את החירתכם, במה היא טובה, במה לא... וביחוד איך הפינג במשחקי רשת (בעיקר בשרתים בחו"ל). תודה רבה לעונים!!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אהלן , אני מחפש ראוטר חזק ביתי שישמש אותי להרבה זמן. יש את שלושת הדגמים הבאים שממלאים את הבקשות שלי: (פורטים גיגה , WifiN Dual Band ששניהם 450 מגהביט , וusb3 זה Nice to have אבל לא חובה) Linksys E4200V2 Dlink - dir857 - HD Media router 3000 Netgear N900 אם אני משקיע סכום ברמות האלו - אני מעדיף אחד מהדור הזה החדש ולא הקודם שהוא 300 + 450 (כמו הE4200 הרגיל לדוגמא) שאותם ניתן למצא בקלות. לא הצלחתי למצא אף אחד משלושתם למכירה בארץ, משהו יכול להפנות אותי , או להביא לי עוד אלטרנטיבות רלוונטיות? (שוב אם אני ארצה להתפשר בנתונים אני יכול למצא בשניה E4200 רגיל או דילינק בסיסי יותר , אז אלטרנטיבות כאלו לא רלוונטיות) תודה, ליביו

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. כפי שציינתי, יש ברשותי את ה Netgear DGN2200 שמסופק ע"י בזק. בחיבור הקווי הוא יציב מאוד והפינג ל DW עומד על 1ms. איך בחיבור האלחוטי, ישנן קפיצות שיכולות להגיע עד 100ms ויותר. כרטיס הרשת האלחוטי הוא, Edinax EW-7727In, עם אנטנה מוגברת. (הקליטה עומדת על 4 קווים). שללתי בעיה בכרטיס הרשת, ע"י התחברות לשכן ובדיקת Ping אליו. (4ms לכל היותר). המחשב מריץ Win 7 מעודכן, כמו כן, מותקן הדרייבר העדכני ביותר של יצרן ה Chipset. החלפת ערוץ לא פתרה את הבעיה. מצורף עמוד הגדרות ה - Wireless:

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by adlanm,

משום מה אני חסום ממנוע החיפוש של גוגל. החלפתי דפדפנים, ניסיתי מחשבים שונים ברשת. מחובר דרך הוט ניסיתי לנתק ולחבר את המודם. ל-Gmail כן מצליח להיכנס. דרך VPN כן מצליח להיכנס לגוגל. מוזר לי מאוד. לא עושה שום דבר חריג במחשב... למישהו יש רעיון? תודה

12. שלום,עד היום(וגם עכשיו)גלשתי ככה: מחשב>מודם THOMSON>אינטרנט בא יום ובו אחותי ואחי קנו לפטופ לעצמם. אחותי קנתה ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204WLg לפי החוברת נכנסתי לאייפי של הראוטר והגדרתי הכל לפי החוברת. בשביל להגדיר לפרוטוקול חיבור L2PT שאני מקבל מספק 012 ותשתית HOT הייתי צריך לבדוק שהDHCP עובד או משהו כזה וזה עבד, אחר-כך הגדרתי לפרוטוקול L2PT הזנתי פרטי התחברות ולחצתי על OK איך ומה שאני לא יעשה כותב לי L2PT DISCONNECTED בחוברת רשום שזה בגלל שהפרטים נכונים אבל לא כי הזנתי אותם 20 פעמים וזה עדיין לא עובד. מישהו אמר לי שאני צריך להתקשר ל012 ולבקש שיבטלו את החייגן או משהו בקיצור אני רוצה לחבר את הראוטר הזה כי לקנות חדש מהספק או מהתשתית לא מסתדר לי כספית עכשיו... הנה פר…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by habarbash,

ב"ה היי, אני לומד כרגע על Network+, ובדיוק סיימתי את הפרקים שעוסקים ב Subnetting, אבל דבר בסיסי לא בדיוק הבנתי למה לי לבצע את זה, אם ראוטר יכול לקשר שתי רשתות נפרדות אז אני יכול למשל לחבר ביציאה אחת של הראוטר רשת 192.168.5.0 וביציאה השניה 172.10.6.0 , וזה עדיין אמור לעבוד. לכן אני מחפש תשובות לשאלות הבאות: 1. אני מחפש סיבה טובה למה לבצע Subnetting, ז"א אם יש איזה דוגמה. 2. רואטר כבר שובר את הודעת הBroadcast , אז מה זה משנה אם הרשת היא אותה אחת לוגית או לא? כפי ששמים לב השאלות בעצם דיי דומות ובאות ממקור אחד וזה שלא הבנתי את ההקשר בין הראוטר לבין Subnetting . תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. יש לי בבית רשת אלחוטית שמוצפנת בWEP(הסיסמה ידועה לי) למטה המחשב מחובר ישירות לראוטר ולינטרנט ולמעלה יש מתאם שקולט עד לא מזמן הכול היה בסדר האות היה חזק והכול טוב אבל משום מה לאחרונה אני כל הזמן מקבל(במחשב למעלה) את ההעודה של קישוריות מוגבלת או חסרה וכבר עשיתיאת המדריך שיש ב NETCHIEF וזה לא עזר במחשב למעלה יש מתאם של LEVLEONE(WNC0500) ולמטה יש ראוטר של D-LINK

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by USR,

תראו ההורים שלי בנתיים לא מסכימים לי ADSL :'( :'( אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN עכשיו יש לי מספר שאלות 1] האם זה מהיר? 2] איזה חברה של מודם ISDN הכי טובה? 3] זה שווה? 4] ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? עוד קו בבית? 5] ובאיזה מהירות הוא מתחבר? ועל כמה K הכי הרבה הוא מוריד? סליחה על כל השאלות פשוט בעניין הזה אני ממש לא מבין :-/ :-/ תעזרו לי בבקשה :-[ :-[

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by matan_g320,

שלום, קניתי אקסס פוינט (AP) של TP-link בדגם tl-wa830re בשביל להגדיל את טווח קליטת ה-WI-FI בבית. קודם כל, כשחיברתי אותו הוא לא ישר קלט את שידור הוייפיי, וכשרציתי להגדיר את הסיסמא שלו במחשב כפי שכתוב במדריך (כדי להגדיר את הסיסמת וייפיי שלי) כל פעם ששיניתי את כתובת ה-IP המחשב התנתק לי מהאינטרנט. בסופו של דבר הצלחתי לחבר אותם. שמתי את ה-AP במקום שאני רוצה בבית, ועכשיו לפעמים הוא עובד, ואז אחרי כמה דקות כתוב לי יש קליטה מלאה (גם בטלפון וגם במחשב נייד) אבל אין גישה לאינטרנט כלל. בשביל שהוא יעבוד שוב עליי לכבות את המודם ולהדליק מחדש (המחשב הנייח שמחובר בכבל למודם עובד טוב, רק האקסס פוינט עושה בעיות) מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה בלי שהוא ימשיך להתנתק לי? (זיכרו גם שהבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. היי, ראיתי ש 018 מציעים 100 מגה ספק+תשתית דרך בזק לשנה, רק שצריך לרכוש מודם. נתב יש לי (1043 של TP-Link) ואני מרוצה ממנו. ראיתי את הרשימה הזו: http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm האם למישהו יש נסיון? המלצה? כמו כן, במידה ויש לי מוצר משולב (נתב+מודם) ואני מעוניין להשתמש במודם בלבד, האם זה אפשרי? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by ychig,

יש לי 2.5 מגה ואני מנוי לבזק, מתי שאני מבצע העלאה אז ההורדה מוגבלת וזה מגיע לרמה שבקושי אפשר לגלוש, עכשיו אני לא יודע אם ככה זה אמור להיות - שההורדה וההעלאה מגבילים זה את זה במקרה שאחד מהם פועל אם זאת חלק מהADSL /: גם ככה בההעלאה בארץ מאוד נמוכה ביחס להורדה - עשירית מההורדה ! תודה

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. יש לי Triple-Hot ככה שאני מחובר עם HOT כתשתית ו - Hot-net הוא הספק שלי, שניהם ב - 30 מגה. באופן כללי האינטרנט זז לאט מה שממש מבאס אותי - אשמח לתגובות בנושא, יש תקווה בכלל? כשאני מתחבר קווית יש שיפור, עדיין פחות ממה שאני רגיל לקבל מבזק. אחד החדרים רחוק כ - 7 מטרים מהראוטר שהגיע עם HOT וחשבתי שכדאי לקנות Router שלי, שיתחבר קווית לשלהם ויגביר את האות. ככה גם אם אני עובר לבזק אני אוכל להשתמש בו. 1. האם אני צריך תמיכה בכבלים ? אני חושב שלא כי אני מתחבר ליציאה של הראוטר שלהם אז הראוטר שלי לא רואה שזה כבלים, נכון? 2. האם עדיף לקנות hub שיגביר את האות? (אני מעדיף ראוטר כי הוא יותר שימושי אח"כ אם אני מחליף ספק וכו') 3. טיפים אחרים בנוגע ל - HOT? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום, אז ככה בגלל שיש בבית את החבילה של המבצע טריפל הכל פתוח יוצא אותו מחיר ואפשר לעבור לחבילה החדשה שהיא הטריפל iPlatinum ולבחור או בHotbox2 שאותו צריך להביא מנקודת השירות ולחבר עצמאית שזה ממש לא בעיה(אחרת זה 200ש"ח התקנה) או Fiberbox(התקנה חינם) יחד עם ציוד משלים שהוא לא ממש ידוע כי זה לא הMoCA שתומך עד 100Mb אבל כששאלתי את הנציגה היא אמרה שבמידה ואני לוקח את הFiberbox אני יקבל ציוד שיתמוך עד 200Mb אבל היא לא יודעת לענות לי איזה בדיוק. אז האם מישהו יודע בדיוק מה הציוד המשלים של Hot ל200Mb חוץ מהHotbox2? כעיקרון אני יכול לקחת את הFiberbox ולשנות אם אני לא ירצה הבעיה שאין לי כוח לכל הסיפור הזה ולציוד הלא ידוע שיאפשר 200Mb בנוסף הFiberbox יהיה בסלון ולא ידוע לי עד כמה ח…

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by arkadur,

אני מעוניין לרשת את כל הבית, ולצערי הראוטר שברשותי לא משדר מספיק חזק האם יש דרך זולה יותר כדי להתגבר על הבעיה? האם אתם ממליצים על רשת דרך חשמל? (מהירות, יציבות) התוכנית שלי היא לחבר AP בקומה למטה וכך להנות מרשת אלחוטית גם בקומה זו תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by XLEE,

האם עוד מישהו חווה חווית גלישה "מעולה" בבזבל??? או שרק אצלי זה כזה מעולה שהצב האירני השיג את התוכי???

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by din264,

שלום היום בבוקר חיברו אותי להוט והוטנט הכל היה בסדר 3 שעות ואז התחילו ניתוקים כל הזמן של הטלפון וגם האינטרנט טענו שיש בעיה לא אמרו מה אמרו שיחזרו אלי עד 4 שעות נציג בכיר מהטכני ולא חזרו ולא כלום לפני שמתנתק מהם כי חוויה לא נעימה על היום הראשון אני מצרף תמונה מההגדרות של ההוטבוקס לאחר שהיה טכנאי נעלמו כל השגיאות אבל עדיין יש ניתוקים מידי פעם למרות שהם טוענים שאין ואם היה הם היו רואים. החלפתי ספק מהוטנט בגלל השרות ושלא רוצים לתת לי IP 5.29 טוענים שאין אפשרות להחליף לספק של אקספון ישמח לעזרה מיכם לפני ניתוק וחוות דעת על העוצמות ושגיאות וכו. רוצה לקבל נתונים הכי טובים שיש גם מהספק וגם מהתשתיתשכחתי לציין מחובר מפחת עוצמה לכבל שמתחבר למודם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אני משתמש בדירה בתשתית+ספק של בזק, במהירות 40 מגה. אני מחובר לאינטרנט באמצעות ה-WIFI. בדיקת מהירות ההורדה באתרים שונים מראה באופן עקבי על מהירות הורדה של 25MBPS, כלומר כ-3 מ"ב לשנייה. הבעיה היא שבפועל, מהירות ההורדה היא 10% מזה - כלומר כ-300 ק"ב לשנייה. את הבדיקה בפועל ביצעתי באמצעות האתר הזה: http://www.thinkbroadband.com/download.html למשל, הורדת 50 מ"ב לקחה קצת יותר מ-3 דקות, ו-100 לקחה קצת יותר מ-6 דקות. איך זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.