עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vak-vak,

האם אפשר לפתוח פורטים רק על ידי ראוטררר? ומה יכול לפתור את הבעיה של קבלת הקבצים באיי סיי? אם אני אתקין על המחשב שמשתף את האינטרנט WIN2000 זה יעזור? או כל דרך אחרת לפתור זאת רק תגידווו בתודההההה רבה מאדדד מאד אלי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by NIVs,

יש לי אחד ישן שרשום עליו 568 CAT5. אפשר ללחוץ אותו מחדש עם 8 חוטים. הוא נראה בדיוק כמו כבל CAT5e המחבר בין המודם לראוטר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by YotamFromm,

שלום, אני לאחרונה קניתי מחשב שניתן לי להריץ משחקים באיכות מעולה והביצועים שלו מאוד טובים, אבל האינטרנט ממש מגביל אותי בגלל שיש לי בבית נקודת גישה אחת שהיא חוטית והיא לטלוויזיה חכמה. אשמח לעזרתכם ב: 1. מה אתם ממליצים לעשות? מגבר וויפי או יצירת נקודה חדשה? 2. מה בערך העלויות? ממה זה מורכב? המלצות לאנשי מקצוע שיעשו את זה? 3. איך אני יודע שלא יעקצו אותי/ מה אני צריך לדרוש? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי כולם, יש לי מחשב ראשי... שמחובר ל ADSL ע"י מודם USB ALE070 במהירות מיגא וחצי מחברת נטויג'ן , העברתי כבל רשת מהמחשב הזה לעוד מחשב בבית.. ועשיתי רשת ביתית.. שבמחשב השני יהיה אינטרנט בתנאי שהמחשב הראשי יהיה מופעל ומחובר לאינטרנט. עכשיו אני לא מומחה רשתות.. עשיתי את זה לבד.. כי זה קל.. כבל רשת מוצלב ונגמר הסיפור , אבל שמעתי שיש מודמים לא USB אלא ע"י כרטיסי רשת.. ושמעתי שהם יותר איכותיים ויותר טובים.. אם יש מישו שיוכל להסביר לי ההבדל במהירות בביצועים בכל... והאם המודם שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת גם מחליף אייפי בכל פעם שמתנתק ומתחבר? ואם מדובר על המודם אלקטל 510 מומלץ יותר מה USB? האם המודם אלקטל 510 יתן יותר ביצועים ברשת הביתית שיש לי? מומלץ יותר? עדיף יותר? בבקשה תבהירו ות…

5. אני שוקל לעבור מנטוויז'ן לבזק בינלאומי (על תשתית HOT), אבל שמתי לב שזמן האחרון יש תלונות על מהירות - איזה בעיות יש? או שכבר אין? חוץ מזה, אם אני אעבור, אני ארגיש שיפור לעומת נטוויז'ן? מישהו עשה את המעבר הזה (מנטויז'ן לבזק בינלאומי על תשתית HOT) ויכול להשוות? ממה שראיתי הרבה עברו מ-012 ל-014 בגלל החסימות, אבל לא ראיתי שום מילה על נטוויז'ן..

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי של 3com מסוג 3CRWER100-75. ברשותי כבלים באמצעות ערוצי זהב והספק הוא אינטרנט זהב. מערכות הפעלה על שני מחשבים מקומיים - XP. איני מצליח לגלוש באינטרנט לא ברשת קווית ולא באלחוטית. גרסאת התוכנה היא 1.2.1 התופעה היא שאני מצליח לקבל פינגים ממחשב מקומי המחובר לנתב לשרתים בחו"ל. אני רואה ב-log של הנתב שהוא התחבר וקבל כתובת חוקית , שרתי DNS ו - gateway אבל עדיין לא מצליח לגלוש או לעשות כל דבר אחר באינטנרט מלבד פינג. נסיתי להתחבר ב - L2TP וב- PPTP - והתוצאה זהה. ביטלתי את ה - FW ואת ה פורט פילטרינג בנתב כדי להוציא אותם מהמשוואה. הגדרתי lns.inter.net.il שם משתמש וסיסמא וככל הנראה מתחבר כי הנתב מקבל כתובת והכל ויש לי פינגים ממחשב מקומי החוצה…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by m0sh,

רציתי לדעת אם מישהו פה חובה הורדה איטית משרתים אני ב012 ADSL ובזמן האחרון יש לי שוב מהירויות הורדה נוראיות...וזה רק מFTP...האם מישהו יודע על פתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  8. שלום אני עובד כרגע כטכנאי מחשבים \ טכנאי רשתות ואני רוצה להגיע לעולם האבטחת מידע או הסיסטם עכשיו השאלה היא האם אני קודם כל צריך לעשות קורס של טכנאי מחשבים ואז אני יכול ללכת ללמוד ccna או שזה לא מחייב לדעת מחשבים ברמה של טכנאי pc כדי להכנס לתחום הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Cheif,

בזק עומדת לבצע ניסוי בטכנולוגית G.Fast על מנת לבדוק אם באמצעותה היא יכולה לספק לבתים מהירות חיבור לאינטרנט שעולה על 100M. באופן תאורטי הטכנולוגיה הזו יכולה לספק אפילו מהירות של 1G וזו כמעט הדרך היחידה של בזק להתחרות ב-IBC. הסיבים האופטיים שבזק פורסת עד הבתים בבית יתחברו לקופסא שמותקנת בבניין. משם, הפיזור לדירות יהיה בטכנולוגית G.Fast. המשמעות היא שהשימוש בנחושת הוא למקטע קצר יחסית - כמה עשרות מטרים בלבד. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000935279 להלן סקירה קצרה שפרסמתי על הטכנולוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=4387

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ככה יש לי נייד חדש (M912M) ואנ רוצה לחבר אותו למחשב שלי עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים לנייד יש לי כבל קרוס וחיברתי אותו גם לנייד וגם לנייח ועשיתי ANABLE לחיבור רשת של שניהם וזה לא מתחבר ניסתי להגדיר IP בשניהם וגם לא עבד לי, איך אני עושה שזה יפעיל מי יודע? ככה קצת פרטים: יש XP PRO על הנייח וXP HOME על הנייד משניהם אני מצליח להתחבר לאינטרנט בצורה אלחוטית דרך ה WRT45GL למה אני רוצה עם כבר רשת כי הנייד לנייד אין קליטה טובה אצלי בחדר ,(שזה מוזר כי לנייח אין בעיה) והקצב העברה דרך הרשת ע"ב הWIFI לא מספק אותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alex15,

עשיתי ככה נכנסתי ללממשק המנהל בראוטר שמתי על ADVANCED ושמתי ENEBLE וכתבתי SBABDC ובPROTOCOL TYPE עשיתי BOTH והראשון שמתי את הפורט TCP ןהשני שמתי מספר הפורט של tcp ועוד פעעם עשיתי זה אבל בפעם הזאתי עשיתי שמתי בשתיהן את הםורט של UDP ושמתי ALWAYS עשיתי בסבהבה TEST PORTS ואפ אחד ממהם לא עובד

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אהלן אתמול התקנתי פה את המודם נתב מבזק rotal rta 1025w של Dynalink המחשב הנייח שאיתו אני עובד כרגע מחובר לנתב וזה עובד הכל טוב והגלישה בסדר גמור.. אנחנו מנסים להתחבר דרך המחשב הנייד והsignal strength הוא על excellent. הבעיה שכל דקה בערך זה מתנתק וחוזר..אפילו שהמחשב הנייד פה לידי כמה ס"מ מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי,אני הולך לשדרג את האינטרנט שלי ל10 או 12 מגה ואני רוצה לקנות גם Boxee Box. כרגע אני עם תשתית הוט וספק סמייל 2.5 מגה על מודם קטן של Thomson(עם חייגן) את הבוקסי בוקס אני אציב בחדר שלי(שהוא במרחק 2 חדרים מהחדר עם המודם) ואני אצטרך אינטרנט מהיר לבוקסי,בהתאם לנסיבות(תקנו אותי אם אני טועה) הפתרונות היחידים הם: 1.לקחת כבל LAN באורך של 15 מטר ולהכניס אותו בקיר עד לחדר שלי(שאין מצב שאני עושה את זה). 2.לקחת מתאם רשת על גבי החשמל+ראוטר חוטי(אפשר להתחבר עם החייגן פעם אחת במקביל וגם הבוקסי לא תומך בחייגן),אז אני צריך ראוטר(חוטי) ומצאתי 2 אופציות: Edimax BR-6314K TpLink TL-R460 ובנוגע למתאם הרשת על גבי החשמל בחרתי את זה: Tp-Link TL-PA211 (אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by rubi_ar,

רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?

15. Started by omrij,

שלום לכולם איכשהו, ההורים שלי נתקעו בלי מודם בבית בינתיים השאלתי מודם ADSL מחבר והפתרון שלי בינתיים הוא להגדיר את הנתב הנ"ל הבעיה היא שזה לא כ"כ הולך :-X אני מצרף תמונות של הממשק, מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי אם צריך עוד משהו, תבקשו

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by cobmetal,

שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by morany,

היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by gigabot,

אז ככה יש לי רשת בין שני מחשבים ביינתיים, ואני לא מצליח לגרום למחשב השני (בלי חיבורי ישיר לאינטרנט) לזהות את המחשב הראשון (עם החיבור הישיר לאינטרנט) ו"לקחת" אינטרנט אותו דבר המחשב הראשון לזהות את השני ולתת לו אינטרנט הבעיה היא: במחשב הראשון זה רושם שהכל מחובר , משתף אינטרנט והכל טוב ויפה - במחשב השני רשום "the connection is limited" מה לעשות אני משתגע עם זה! :s07: :s07: תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  19. היי חברים. אני מנסה להתחבר עם הלפטופ של המשרד לרשת המשרדית באמצעות VPN Checkpoint Secure remote והוא מתחבר אך אין באמת תקשורת, PING לא מחזיר כלום ושום תקשורת אחרת, למרות התחברות מוצלחת. בבתי קפה הוא מתחבר ועובד בלי בעיה. איש ה-IT טוען שהראוטר שלי (ECI 352 אלחוטי) הוא מקור הבעיה, והטכנאי בבזק לא ידע לפתור. לי אותה ולכן פונה אני אליכם, שבטוח נתקלתם בתופעה, האם זה ניתן לפתירה? תודה רבה ושבת שלום, מחכה לעזרה...

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. יש לי את הראוטר האלחוטי של בזק שהוא גם מודם, ובנוסף יש לי ראוטר של אדימקס שלא כולל מודם. האם יש דרך לחבר את הראוטר של אדימקס לזה של בזק, ושהראוטר של בזק יתפקד רק כמודם? ואיפה אפשר לרכוש מודם ADSL? חיפשתי בכל מיני חנויות באינטרנט ולא מצאתי.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אהלן חבר'ה, יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב. בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית. למישהו יש המלצות? תודה, תום

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  22. יש לי ראוטר של 2Wire (דגם - 1100) כאשר מחשב אחד מחובר אליו ישירות עם כבל רשת, ומחשב אחר מחובר דרך קו הטלפון (HPNA). מהיום בבוקר, במחשב המחובר ישירות לראוטר, הגלישה הפכה להיות מאוד מאוד איטית, בין אם זה בגלישה או בהורדת קבצים, כאשר במחשב השני (המחובר דרך שקע הטלפון) הגלישה רצה והכל כרגיל. הסיבה לאיטיות, לדעתי, היא שמשום מה מהירות ההעלאה מוגבלת ל2-1K - שמתי לב לכך כאשר האימיול פעל והוא לא העלאה ביותר מ1-2K כאשר במצב רגיל הוא תמיד מעלה עד לקצב שאני מגביל אותו, בסביבות 11-15K. (כנ"ל גם בutorrent). עכשיו מה שמוזר כאן זה שבמחשב השני הוא מעלה כרגיל ואין שום בעיה, כך שהבעיה לא בספק ולא בתשתית. הבעיה גם לא במחשב כי חיברתי לו מודם אחר (Samsung AHT E-300) והגלישה חזרה להיות תקינה. כ…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by loadstone007,

שלום, אני זקוק לראוטר חדש ומעוניין בדגם מהיר, כמו ה-Asus RT-AC88U או Linksys WRT-1900AC. עם זאת, הבנתי שמשרד התקשורת לא מאשר יבוא של מכשירים אלה. איזה ראוטר מהיר לא פחות אני יכול לקנות? ממה שראיתי באינטרנט המבחר מזעזע... אפשרות אחרת היא איך ניתן לרכוש את הראוטרים שציינתי למעלה בלי בעיה (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by shil_o,

יש לי בבית שלושה מחשבים אחד עם ויסטה אחד עם ווינדוס 7 ואחד עם XP עכשי בעבר שכולם היו XP השתוף היה פשוט אבל עכשיו משום מה מתי שאני רוצה להיכנס למשל לתקיה ששיתפתי הוא כותב שאין לי הרשאה למשאב רשת זה איך אני מסדר את ההרשאות? קראתי את המדריך הזה וזה לא עזרhttp://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by Danny_The_King,

אהלן.. אז ככה ניגמר לי המנוי שלי לאינטרנט 2.5. וחברת יאס מעבירים אותי לבזק ,שיתחילו מינואר לקחת 78 שקל בתור תשתית. דרך יאס (שעובדים בשיתוף פעולה עם בזק) המחיר שוב פעם" יוזל" ל-69 ש"ח לשנה.. דרך בזק הם אמרו שהם יכולים לעשות חצי שנה 64 וחצי שנה 78..(ממוצע שך 71 ש"ח לשנה) השאלה אם יש תשתית יותר זול למהירות של 2.5 והאם שווה לחכות לינואר אולי יצאו מבצעים חדשים.. הבחורה מיאס אמרה לי שהם מתכננים ליקר תמחירים (אולי סתם חירטטה?) ואמרה לי משהו על הפרדה .. שאם אני רוצה תשתית יהיה רק כבלים ובזק (ADSL) ויאס יהיו קשורים רק לחבלית הצפייה. ואז יהיה יותר יקר כי בזק גנבים.!! אני מחכה לאיש מהכבלים שיחזור אליי בהצעת מחיר לאינטרנט 2.5 מקווה שזה 60 ש"ח גג.. אתם משלמים יותר זול מזה (למהירות 2.5…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.