עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי אימיול וביטורנט. ואני רוצה שהביטורנט ייקח את רוב רוחב הפס. מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Kostya,

שלום לכולם, יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת. הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת). אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב. הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט! עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. Started by moses_23,

יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם. קניתי קבל רשת מוצלב(לא יודע אם זה חשוב) אבל אני עושה הכל כמו שצריך ואני לא יכול להיכנס לרשת! אני יכול להיכנס למחשב השני אבל המחשב השני לא יכול להיכנס אלי! אולי אני עושה משהו שגוי? אולי יש איזה שהו מדריך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. Started by bigbug,

שלום לכולם, יש אזור בבית שאין בו קליטת WIFI. יש לי את המכשיר של air live wireless ap model: wl-5420ap יש אפשרות לשים את המכשיר בנקודה בבית שבה יש קליטת WIFI ושהמכשיר יגביר את הקליטה מאותה נקודה ולמעשה יגרום לכיסוי WIFI בחלק השני של הבית? אם לא, יש איזה מכשיר שהוא את זה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by redead,

ישמש גם לקליטת אינטרנט במחשב הנייח וגם להעברת קבצים ברשת הביתית.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  6. שלום, לאחרונה שמתי לב שהאינטרנט שלי (1.5 מגה) מקרטע ועובד בצורה איטית יחסית. יש לי אלקטל פרו שמחובר בכל ישר דרך יציאת האפלינק להאב. שמתי לב שבמנורות של ההאב, איפה שמחוברים המחשבים, דלוקים שלושת הנורות, אך בחיבור של האפלינק (מודם להאב) דלוקה רק הנורה התחתונה. אני לא יודע אם כך זה היה ואם כך זה אמור להיות... יש למישהו מושג??? תודה, וכמובן שנה טובה! יונתן

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by tangush,

דגם: ‏Edimax EW-7128G אני רוצה להגדיל תווך קליטה בתוך הבית, זאת אנטנה שיכולה לעשות את זה? תודה tangush

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. שלום, לאחרונה יש לי בעיה די מוזרה. אני מנסה להוריד קבצים, לא משנה איזה סוג ושניה לפני הסוף ההורדה ניתקעת ויש הודעה של שגיאה : - CHROME-CORRUPTED FILE IE9- LOST CONNECTION WITH THE SERVER - FIREFOX - כנ"ל חשוב להדגיש שאני מוריד קבצים מהאתר extabit.com ומrapidshare וגם מאחרים. הבעיה לא קיימת כל הזמן. לפעמים אחרי שאני מוריד איזה 4 פעמים את אותו הקובץ זה מצליח לסיים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. Started by SlimShady_1,

למישהו יש מושג בנוגע לערכים שמציג ההוטבוקס שהוא מוגדר כמודם. טווחים שבהן הקו נחשב תקין/לא תקין?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. הפעם הם הגזימו 013 נטוויז'ן כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה .. LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID ) לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. ) התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור ) מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ... אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים א…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  11. מאז שפירמטתי לפני כמה ימים והתקנתי uTorrent 1.7, המהירות גלישה שלי צונחת (סדר גודל של ל-10% ממה שהיא הייתה קודם), בלי קשר לקצבי ההעלאה/הורדה שבטורנטים, שהם בסדר גמור. ההאטה מתרחשת גם אם מבילים את מהירויות ההעלאה/הורדה ל-1k יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. אין לי ROUTER\FIREWALL פועלים. אני מחובר לכבלים\נטויזיון. יש ברשותי מודם AMBIT שחור ישן (רשום עליו מתב DIGITAL). אני חיברתי מחשב אחד בחיבור USB למודם ושני בחיבור ETHRNET (כבל רשת). אני מצליח להתבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד בו זמנית (פעם מחשב עם חיבור הUSB ופעם עם חיבור הכבל רשת) לאינטרנט ואילו המחשב השני הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה(לאחר ניסיון של verifying username and password)א: Error 691: The computer you are dialing in to cannot establish a Dial-Up Networking connection. Check your password, and then try again. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על דרך פתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. יש לי נתב של EDIMAX קווי. אני מחובר דרך 012 בכבלים. הכל עבד בסדר עד שלפני כמה זמן התחיל לקרות הדבר הבא: כל כמה ימים (יומיים בערך) אין אינטרנט במחשבים שחולקים אותו דרך הנתב. זה למרות שהנתב מראה כאילו הוא מחובר. כשאני מתנתק ומתחבר (דרך הנתב) לאינטרנט, אז הכל חוזר לעבוד. אחרי כמה ימים זה קורה שוב כאמור. ניסיתי לעשות איתחול לנתב עם הכפתור שמאחורה ולהתקין אותו שוב. זה לא עזר. עוד מידע: אני מחובר עם L2TP ומוגדר כחיבור רציף בנתב. בחברת האינטרנט אומרים שאין בעיה בחיבור אצלהם. מישהו יודע מה קורה כאן או שזה קרה/קורה גם לו (או לה) ? :-\ תודה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by zerocool15,

כרגע אני מחובר לאינטרנט זהב ולבזק adsl 1.5 128 88 שקל לזהב 130 שקל לבזק מוריד על 190 בערך מעלאה על 15 בערך פינגים במשחקים בערך 140-180~ סהכ אני משלם דיי הרבה 218 התקשרתי לזהב כדי להוזיל והם אמרו לי ש60 שקל משולב גם לבזק ולזהב זה ללקחות חדשים.P: אז איזה ספקית טובה יותר כדי לקבל פינג 140-180 ,1 וחצי כמובן128 או 96 העיקר שפינג יהיה 140-180 ומחיר משולב או לא משולב עד 100 שקל. ובלי התנתקויות, עדיף adsl אני לא יודע מהם ההיתרונות של כבלים, ללא התחיבות.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by Psy,

אם יש עוד מחשב שמחובר על אותו ראוטר שלי אבל המחשב נגוע בSPYWARE ווירוסים למיניהם.... זה יכול לפגוע גם במחשב שלי שמחובר על אותו ראוטר או שאין קשר בין הדברים ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by aka_katz,

אני גולש על 10MB על ספק+תשתית של בזק ומוריד הרבה תכנים דרך טורנטים פרטיים ש99% מהזמן אני מקבל מקסימום בשבוע האחרון אני שם לב להאטה רצינית ברוחב פס שאני מקבל, במקום להוריד על 900-1000kbs אני מוריד על 150-300. יש למישהו פיתרון או שיש מצב שבזק גם התחילו לעשות traffic shape?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. איזה פורטים לפתוח?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by glassmoon,

שלום, אני מחפש פתרון לבעיית הדואר זבל והספאם שמגיע בכמויות לאימייל שלי בnetvision. בyahoo mail ובאתרים אחרים שמספקים אימייל יש מסנן דואר זבל מובנה שמסנן אותו ב100% (וגם דואר אמיתי לפעמים). איזה פתרון יש לכל הספאם שמגיע לי לאימייל בכמויות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by yuvalma,

שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by SEangel,

הבנתי שבמודם כבלים ניתן ליצור שיתוף באינטרנט בין 2 מחשבי ע"י חיבור של אחד מהם בUSB והשני דרך כרטיס הרשת. קיבלתי את המודם הבא http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=cab%20modems%20DOCSIS&model=TCM%20425 לפי המנואל, אפשר לחבר 2 מחשבים,רק לא מוסבר איך (מוצלב או רגיל, ובאיזה מחשב יהיה החייגן)

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by AMS2,

יש לי ראוטר חדש של D-Link שהתקנתי אתמול, דגם DIR-300 והאינטרנט האלחוטי עובד לי אבל התוכנה Network Magic שהתקנתי עם הראוטר מראה את זה: תודה לעוזרים

23. Started by vmatan,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה גדולה בחיבור שלי לרשת; האינטרנט פשוט מתנתק כל כמה שניות, מתחבר ומחדש, ושוב - מתנתק. וכך במעגל אינסופי. לעיתים האינטרנט פועל כראוי זמן רב יחסית, ולעיתים אף מתנתק למשך של כמה ימים. חשוב לציין כי אני לא מפעיל תוכנות שיתוף קבצים כבדות על המחשב, כך שלטעמי הדבר איננו נובע מעומס יתר. החיבור שלי הוא: GlobSpanVirata USB ADSL LAN Modem במהירות של 736 Kbps. להלן בועה אשר מוצגת לי כאשר האינטרנט מתנתק: להלן תמונה של האינטרנט במצב מחובר: נספח - הגדרות החיבור לאינטרנט (הגדרות LocalArea conection 2): אשמח לקבל תמיכה ו/או רעיונות לפתרון הבעיה, תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by gab1234,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד DELL ויש לי כרטיס סטיק USB WIFI MAXg USROBOTICS. בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לרשתותו אלחוטיות מופיעה לי הודעה על כך שצריך להפעיל את הרכיב WZC. ברגע שאני מפעיל אותו ומסמן באפשרויות שווינדוס ינהל לי את התקשורת האלחוטית הוא מזהה רשתות באזור אך לא מתחבר אליהם. בכול פעם שאני מאתחל את המחשב אני צריך לעשות את זה מחדש. איך אני משאיר את שירות ה WZC שיעלה עם המחשב... ואיך לעזאזל אני מתחבר לרשת אלחוטית..? אני חייב לציין שהייתי בבלגיה וזה עבד ללא דופי , ופה בישראל זה עושה בעיות. תודה מראש לכול העונים

25. Started by sambusak,

שלום לכולם יש לי מחשב ראשי עם שני כרטיסי רשת המשמש שרת ICS. התקנתי (Zone Alarm (ZA וכעת אני לא יכול להשתמש במחשב הלקוח כל עוד התוכנה עובדת. כאשר ניסיתי לגלוש מהמחשב הלקוח, שאלה אותו ZA לגבי SVCHOST שמנסה לגשת לאינטרנט ועניתי YES. למרות זאת, לא ניתן לגלוש מהמחשב הלקוח (כולל מסנג'ר שלא מצליח להתחבר וגם לא להישאר מחובר) האם התופעה ידועה? דרך אגב, בעבר היתה מותקנת internet security שאמנם מנעה גלישה באינטרנט, אך איפשרה שימוש במסנג'ר גם בזמן שהיא פועלת. תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים