רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אז ככה אין לי מושג למה אבל האינטרנט שלי קופא ואני יודע לפי זה שהאימיול מתנתק... האייסיקיו - פרח צהוב.. ואז אני לוחץ על החייגן ואני רואה שהבתים שמתקבלים המספר לא זז שם אלא קפא. בדקתי עם אינטרנט זהב ובזק והם אמרו שהכל בסדר.. עשיתי בדיקה של המחשב עם אנטיוירוס ורוגלות - הכל בסדר.. בדקתי ניהול צריכת חשמל זה לא פעיל והכל רגיל... מה יכול לגרום לזה...? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי! קניתי נתב של D-LINK DIR 300. כיום אני מחובר ל ADSL בעזרת נתב/מודם ECI 270R שהוא עושה את החיוג. יש לי שתי שאילות : 1. איך אני מגדיר את הנתב החדש ? 2. האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
טוב קטונתי. את הרשת הביתי שלי עם כל החיבורים ביצעתי בעצמי לפני כ- שנתיים שעברנו לכאן אני והוריי. 26 נק' כולל בדיקה של כל נקודה עם מכשיר מיועד והכל בוצע מצויין. עד לא מזמן לא היינו צריכים יותר מה -4 נק' שהיו קיימות בראוטר. אח"כ השתמשנו בסוויצ' להגדיל לעוד 2 צרנים והכל תיפקד כמו שעון. אחרי זה שוב הורדנו ל - 4 כי הסוויצ' הקודם הלך בעקבות קפיצת חשמל בשקע שלו (יושב בנפרד ולא מוגן). עכשיו לאחר שנה + אחותי חזרה מאוסטרליה היה לי בצד סוויצ' חדש (ניילון בקופסא נקנה כספייר) חיברתי לראוטר וואלה אין כלום כותב "רשת לא מזוהה - ללא גישה לרשת". ביטלתי DCHP לגמרי לא עזר. (לפני זה היה מוגדר לטווח של עד של 100. הראוטור הקודם היה 3COM בן 7 שנים שהוחלף עקב מהירויות יותר גדולות של…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר את המודם אלקטל שלי להיות כמו פעם, רגיל, ולהתחבר דרך חייגן. עשיתי בטלנט drv_write 2 1 b 8604 כדי להחזיר אותו לגרסה הישנה ואז עשיתי reboot למודם והחייגן לא התחבר לי. אז נזכרתי שכשהפכתי אותו לפרו, היה בהוראות כתוב שצריך למחוק RELAY_PPP1, אין לי מושג מה לרשום בהגדרות של ה-RELAY_PPP1 ואיך ממשיכים משם. אשמח לקבל כיוון והדרכה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה באיך לפתוח פורטים בראוטר שלי, הראוטר שלי הוא ASUS AM 604. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
כבר כשנה שיש לי בעית low id באימיול . ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר אך ללא הצלחה. אשמח אם מישהו מבין ואדיב יסביר לי באייסיקיו איך אני יכול לפתוח. האייסיקיו שלי הוא: 172551873
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX קווי. אני מחובר דרך 012 בכבלים. הכל עבד בסדר עד שלפני כמה זמן התחיל לקרות הדבר הבא: כל כמה ימים (יומיים בערך) אין אינטרנט במחשבים שחולקים אותו דרך הנתב. זה למרות שהנתב מראה כאילו הוא מחובר. כשאני מתנתק ומתחבר (דרך הנתב) לאינטרנט, אז הכל חוזר לעבוד. אחרי כמה ימים זה קורה שוב כאמור. ניסיתי לעשות איתחול לנתב עם הכפתור שמאחורה ולהתקין אותו שוב. זה לא עזר. עוד מידע: אני מחובר עם L2TP ומוגדר כחיבור רציף בנתב. בחברת האינטרנט אומרים שאין בעיה בחיבור אצלהם. מישהו יודע מה קורה כאן או שזה קרה/קורה גם לו (או לה) ? :-\ תודה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
צהריים טובים, במכללה שאני לומד יש רשת אלחוטית שפרוסה על פני כל הקמפוס, ואני אשמח אם אפשר להסבר איך זה אפשרי שבכל מקום יש קליטה, ואצלי בבית הראוטר בקושי מגיע לקומה השנייה (יש לי ראוטר חזק ומומלץ שקניתי בעקבות רשמים שלי מהפורום פה). דבר נוסף, יש מישהו שיש לו 2 קומות+ ומחובר לבזק והשתמש בהם בשביל שיתקינו לו רשת אלחוטית שתקלוט בכל הבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, איזה תשתית כבלים יש בתל אביב? תבל / מת"ב / ערוצי זהב? אני יודע שעכשיו הכל הוט, אבל אני צריך לדעת כדי להגדיר נכון חייגן, ואני לא רוצה לבדוק את זה דרך השירות לקוחות שלהם. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר LINKSYS. לפי מה ששמעתי, שימוש בהצפנת WPA2 דורש הרבה כוח עיבוד. מה זאת אומרת "דורש הרבה כוח עיבוד"? יותר קרינה? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום ויש לי בעיה בMySQL. לאחרונה התקנתי EasyPHP על המחשב שלי כי רציתי לערוך כמה דברים כדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד. פתחתי מסד נתונים על הCollation: latin1_bin האתר עבד טוב ויפה, לא היו בעיות בשפה ולא כלום. שניסיתי לייצא את המסד נתונים בעזרת PhpMyAdmin נתקלתי בבעיה בעברית, ניסיתי לשנות את הCollation לhebrew וזה עדיין נשאר בג'יבריש. עכשיו זה לא ג'יבריש רגיל אלא זה ג'יבריש כזה: 0x372e36. יש איזושהיא דרך לשנות את הCollation לכל הטבלאות ואח"כ זה יסתדר, או שאני צריך לעשות דברים אחרים? אמרו לי לנסות לעדכן את הMySQL לגירסא 5, אני משתמש כרגע בגירסאות: MySQL 4.1.9-max phpMyAdmin 2.6.1
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים כעת דרך SWITCH רגיל למודם ADSL שהוא גם RAOUTER - ALCATEL אני רוצה להקים ביניהם רשת אלחוטית. כמו שאני מבין, אני צריך רואטר,ושני כרטיסי רשת. יש לי שני שאלות: 1)המודם ADSL של ALCATEL יתחבר לראוטר האלחוטי? או שהראוטר האלחוטי בעצמו משמש כמודם ADSL? 2) מה דעתכם על המפרט הבא שמצאתי באינטרנט: כרטיס רשת: 3CRUSB10075 ¤ 107.00 כולל מע"מ רואטר: 3CRWE554G72T ¤ 249.00 כולל מע"מ נראה אחלה ציוד, של חברה טובה ובמחיר זול. שווה?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתיאשתי מהראוטר אדימקס שלי שלא מספק לי הצפה ב-WDS, החלטתי לנסות את הסימנס הזה שבזק מחלקים והיה זרוק לי פה. הראוטר הראשי, שמחובר לאינטרנט, הוא WRT54GL עם קושחה DD-WRT גרסה 23 SP2 אז מה שעשיתי בנתיים זה ככה: הגדרתי את הסימנס כמו שצריך, כלומר: ערוץ זהה, הצפנה זהה, DHCP מבוטל, ובטבלה של ה-Reapter שמתי את הMAC של הלינקסיס באופן ידני(כי הוא לא מצא אותו אוטומטית) ולהפך. הלינקסיס מראה בטבלה של ה-WDS שהוא מצליח לקלוט את הראוטר השני והכל, שנראה לי שזה אומר גם שהוא הצליח להתחבר אליו. אבל ברגע שנתתי לסימנס IP של 192.168.1.99 וMASK של 255.255.255.0 אני לא מצליח להתחבר אליו יותר.. וגם לפני זה האינטרנט שם לא עבד.. מישהו יכול לעזור? תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב שמחובר לרשת של 20 מחשבים בערך. יש לי הרשאות להכנס לכל מחשב דרך הרשת. כיצד אני יכול לראות מה המצלמה של מחשב מסויים מצלמת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב, חיפשתי בפורומים בעיה דומה לשלי ומצאתי רק 1 אשר פיתרונה לא התאים לי, ולכן אני פותח נושא חדש ומקווה כי אקבל מענה לבעייתי ובכן, יש לי רשת ביתית אשר כוללת 3 מחשבים שמתחברים דרך HUB ואני משתמש במודם Alactel שחור כדי להתחבר לאינטרנט. המחשב הראשי (מס' 1) מתחבר לאינטרנט ודרכו ברשת מתחברים כל המחשבים האחרים. במחשב הנייד, שהוא מס' 2 ברשת, התקנתי שרת ביתי המבוסס APACHE. ברצוני להגדיר במודם כך שכאשר מוקלדת כתובת ה-IP העדכנית של חיבור האינטרנט המשתמש שהקליד את הכתובת יופנה לשרת הביתי שמאוחסן על מחשב מס' 2. כדי שדבר זה יעבוד, אני נדרש לבצע את התקשרות האינטרנט מהמחשב הנייד (מס' 2). שאלתי היא: כיצד לאפשר את הכניסה לשרת הביתי (למחשב מס' 2) כאשר התקשרות האינטרנט נמצאת במחשב…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועם הכרטיס שהביאו לי הוא לא מזהה את הרשת, משמע הוא לא טוב. אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים שברשותי ( WINXP ו ME ) ברשת ביתית לפי מדריך שלכם , ושיתוף האינטרנט עובד מצויין , השאלה שלי איך אני יכול לראות את המחשב השני , לראות את תכולתו ולהשתמש במדפסת שלו . איפה רואים את זה בשני המחשבים ?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לדוגמא מחשב נייד שנמצא בבית בזמן אחד, אחר כך נמצא במשרד. גם בבית וגם במשרד יש מחשב שולחני שגם עליו עובדים. המטרה: לסנכרן תיקיות מסויימות כמו Favorites ו-My Documents בין שלושת האתרים הפיזיים הללו כאשר הלאפטופ נניח הוא החולייה המתווכת (או אולי האינטרנט יהיה המדיום המגשר). יש הרבה תוכנות כאלה בשוק. השאלה שלי אם מישהו פה כבר התנסה עם כמה מהן ויכול להמליץ. מחיר התוכנה איננו רלבנטי ;-)
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של אדימקס 6204 ולראוטר מחובר בחיבור אלחוטי נייד לפני תקופה שאני לא יכול לאמוד ככה שאני גם לא אוכל לעשות שחזור מערכת היה לי שיתוף מוצלח בין המחשבים הדפסתי ברשת שיתפתי קבצים פשוט הכל ואז שמתי לב שקרה משהוא ולא היה לי זמן לטפל בזה אז הזנחתי ועכשיו התפנה לי זמן. ישבתי באתר ועברתי על כל המדריכים ניסיתי פשוט הכל ישבתי ממש מס' שעות ולא הצלחתי ליצור שיתוף בין המחשבים! אשמח לכיוון ייעוץ ועזרה איך לשתף בין שני המחשבים? תודה נראש רן
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת של edimax - IEEE 802.11g Turbo Mode יש לי ראוטר שבזק סיפקו לי של ROTAL - RTA 1025W יש עוד 4 מחשבים בבית, חלק מחוברים חוטית וחלק אלחוטית. אחד האלחוטיים בקומה למטה וכולם קולטים מצויין ובמהירות מלאה (עשיתי בדיקת הורדה לכולם). רק המחשב הזה בעייתי. ניסיתי לחבר אותו חוטית לחיבור שיש על הלוח אם והמהירות הייתה מלאה כמו בשאר המחשבים. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס האלחוטי לרשת של השכנים וגם שם המהירות הייתה מלאה. ככה שהבעיה היא בתאימות או בתקשורת בין הראוטר לכרטיס רשת. התקנתי דרייברים והכל. ד"א הקליטה תמיד על 5 קווים (מלאה לגמרי) אבל אני מוריד במהירות 30-40kbps לעומת מה שצריך להיות ויש בשאר המחשבים - 250kbps. רעיונות, מישהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים מקבלים IP אחד כאשר מתחברים לאינטרנט לא משנה אם זה עם חייגן או באופן אוטומטי למחשב שלי מחוברים עוד כמה מחשבים ב - LAN ובתוכנה VMWare כולם מקבלים אינטרנט אני רוצה להתחבר למחשבים האלה מרחוק דרך האיפי שלי איך אני יכול לעשות את זה? איך אני יכול לנתב בניהם? תודה לכל העונים מראש..
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם לשנות את ה-Mode ל-n only ישפר את מהירות האינטרנט האלחוטי? האם הגדרת הchannel width כAuto זה בסדר? האם 3 הדברים למטה מסומנים נכון? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-