עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by beitar king,

היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. Started by maor6,

שלום יש לי את התוכנה µTorrent היא טובה מאוד עכשיו מי שמכיר את התוכנה הזאת אם יש פורט תקין הוא מראה סימן V ירוק אז אצלי הוא לא מראה ירוק יש תמונה: עכשיו בשביל ליבדוק את הפורט בעוד דרך לא רק דרך התוכנה יש האתר שהוא מראה לך אם זה תקין: צוות האתר תקשיבו יש לי בעיה ואני ממש תקוע ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי.... יש לי מחשב חזק.. אינטרנט בזק ספק 012 מהירות 2.5 WINDOUS VISTA מודם נתב אלחוטי RTA 1025W

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by Huvenster,

אהלן, אני חדש פה. יום שישי מביאים לי את המחשב הנישא החדש שלי ואני רוצה להכין לו כבר ראוטר אלחוטי. הבעיה שלי היא שאני מתלבט בין 2 הראוטרים הנ"ל האדימקס הוא הזול יותר ואני מכיר אותו מחבר שאני והוא התקנו לו אותו ואת הלינקסיס אני מכיר את השם הזה ושהוא נחשב בין הכי איכותיים (אני מדבר על הטווח מחירים הזה). הקריטריונים שלי הם: נוחות התקנה ותפעול כי הידע שלי ברשתות שואף לאפס, עוצמת ואיכות קליטה ובקשר למחיר אני יודע שהלינקסיס יקר בערך ב150 שקל מהשני אבל אם התמורה שווה אז אין לי בעיה. כמו כן יש לי אינטרנט ע"ג תשתית הכבלים בלי חייגן (חיבור קבוע). תודה רבה !

4. שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by ביז'ו המוס,

אני לא יודע בדיוק מה קרה.. אבל אני לא מצליח להכנס לHWZONE.. חשבתי שזה בעיה במחשב שלי או משהו אבל ירדתי למחשב השני שלי בבית וגם משם אני לא יכול להכנס, טילפנתי לחבר שלי וגם אצלו.. פשוט אי אפשר להכנס לפה. זה קורה גם לכם? אם הפורום לא עובד גם לכם אז תפרסמו פה.. אולי זאת בעיה של השרת או משהו. הפורום עדיין לא עובד לי מסיבה כלשהי.. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by matt3000,

אז ככה אני בזמן האחרון עברתי להשתמש ברשת WIFI ולא ברשת המחוברת ע"י כבל ומאז אינני מצליח להגדיר רשת מקומית (להעברת נתונים בין המחשבים)... נכון אני יכול להישאר מחובר ע"י הכבל במקביל אבל אני רוצה לשים את אחד המחשבים בצמוד לטלווזיה שישמש עמדת מדיה לסרטים וכו' ולכן אני מעוניין להגדיר רשת ביתית ולא רשת אינטרנטית כמו שיש לי כעת... הסתכלתי הדף השאלות הנפוצות אך לא מצאתי שם תשובה תודה רבה לכלכ העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  8. Started by cheat-it,

יש לי מחשב נייח עם ראוטר ויש לי מחשב נייד. אני רוצה לעשות רשת ביתית אלחוטית כדי לשתף קבצים בינהם. ניסיתי כל מיני מדריכים ואפילו עשיתי את כל הבניית רשת אלחותית בווינדווס, אבל משום מה אני לא מצליח לראות עם המחשבים אחד את השני... יש לי פיירוול של ESET בשניהם אבל דאגתי לבטל לו את החסימה של שיתוף הקבצים. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה קישור או מדריך שמסביר איך לעשות הכל מהתחלה או שהוא יודע מה הבעיה???

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by mystikal,

התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש מבצע בתשתית בזק של 60 ש"ח על 2.5 מגה ומקבלים מודם אלקטל CT510. ואני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים: 1. אם הוא מתנתק הרבה? 2. אם הוא מאט את האינטרנט? 3. ואיך הוא בכלל מבחינת ראוטר? יש לי בבית את הראוטר DYNALINK 1025W שהוא כל הזמת התנתק לי... אז אני רוצה לדעת איך האלקטל לעומתו?? תודה לעוזרים!!

11. מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. Started by Lioriiii,

שלום חברים, האם יש נתב אלחוטי + מודם בנוי במכשיר אחד? אני צריך לקנות אחד כזה לחבר שלי ADSL. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  13. אני צריך דחוף מדריך לבניית רשת ביתית (עד 15-20 מחשבים) ומדריך לגבי רשת אלחוטית באנגלית או עברית. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. אני מספר את זה סתם לידע כללי של הקוראים, כאמור הבעיה נפתרה אבל זה סתם מקרה מצחיק וגם קצת מעניין. מצטער על הפוסט המגילתי משהו, אבל למי שיש כוח לקרוא, יש מסקנה נחמדה בסוף. ובכן, מעשה שהיה כך היה: ;D הרכבתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, ואני עובד עליו במקביל למחשב הישן, שמחובר לאינטרנט. אני גולש בפורום כלשהו כבר די הרבה זמן ואני משתמש וותיק שם ללא שום בעיות מעולם. עכשיו, יש לי חיבור פתוח (ללא חייגן) דרך הכבלים. אז מתי שהגיע הזמן המתאים, העברתי את כבל הרשת למחשב החדש, ובאמת המחשב קיבל IP אוטומטית והכל בסדר, התחבר לאיטרנט תוך כמה שניות בלי בעיות. אז אני ניגש לכמה אתרים לוודא שהכל עובד כשורה, וכולם עובדים חוץ מאותו פורום. לא זאת ועוד, אלא שאני מקבל הודעה: "נחסמת לצמיתות מהפורום"…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by roey1rg,

אני מעוניין לחבר 10 מחשבים אחד לשני וליצור רשת, איך עושים את זה? בלי ראוטר ובלי גישה לאינטרנט. תודה רבה

16. Started by o07,

אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. המחשב שלי מעבד:E6300 זיכרון: 2G המחשב יכול להישאר כל השבוע פתוח בלי בעיה.. וזה בעצם הדברים במשחב עצמו שחשובים לסרבר אם אני לא טועה.. בעיקר מה שמשנה ממה שהבנתי זה מהירות השליחה של האינטרנט הUPLOAD במידה ויש לי מהירות UPLOAD של 500 קילובייט זה יספיק לגך שלפחות 50 אנשים יוכלו להיות בסרבר הזה.. הסרבר הוא במשחק WOW.. ובו יהיו רק ישראלים.. בכלל הסרבר יושפע ממהירות האינטרנט של קבלת הנתונים.. (לא השליחה)? או שזה לא כזה קשור בסרבר.. אז האם זה יהיה אפשרי במחשב כזה עם כזאת מהירות אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by t-macc,

האלן למי שמבין. לפי מה שאמרו לי זה אמור להיות יציב (בTASK MANGER )אצלי זה קופץ בקפיצות מטורופות. הייתה לי בעיה באינטרנט:הורדתי על 100 בעוד ש המהירות שלי הייתה אמורה להיות 2.5 מגה.התקשרתי לספקית הם החזירו לי את זה ל2.5 (סתם רציתי לצין) בכל מקרה,אני מוריד דברים במהירות ממש איטיות,אני לא יודע אם יש קשר אבל אני מאמין מאוד שכן. יש משהוא אולי שאני אמור להגדיר ? לשנות ? אגב פירמטתי את כונן C מפאת הספק. תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם אני צריך לקנות נתב ,הכנתי כל שקעי RJ-45 בקירות אני רוצה לקנות אלחוטי שיהיה אופציות עתידיות חוץ מהחוטים אולי גם יעבוד משולב חוטי ואלחוטי ,אז לפי מה שקראתי כאןיש לי התלבטות חשבתי על ה 3 COM וראיתי המלצות על לינק סיסטם מה המלצתכם ,לא צריך משולב מודם וגם שיהיה תמיכה כאן והתקנה לא קשה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

האם זה מגביר את טווח הקליטה של האינטרנט ?

22. Started by bigbug,

שלום לכולם, יש אזור בבית שאין בו קליטת WIFI. יש לי את המכשיר של air live wireless ap model: wl-5420ap יש אפשרות לשים את המכשיר בנקודה בבית שבה יש קליטת WIFI ושהמכשיר יגביר את הקליטה מאותה נקודה ולמעשה יגרום לכיסוי WIFI בחלק השני של הבית? אם לא, יש איזה מכשיר שהוא את זה?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. קודם כל הזמנתי את הראוטר שזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=151&catcode=274 והכרטיס רשת הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=274 איך הם? תנו תגובות. ועוד שאלה מזה הצפנה וניהול מרחוק?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום לכולם מצאתי המון ת'רדים על הקמת רשת , לא ממש עזר ולא ממש הבנתי , אני רוצה שמישו יתחשב במקרה וברכיבים שיש לי ויעזור לי באיך להגדיר בדיוק אז ככה הרכיבים: יש לי 2 מחשבים , מותקן בכל אחד וינדוז איקס פי פרו , במחשב הראשי יש לי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני יש כרטיס רשת אחד. במחשב הראשי , כרטיס אחד מחובר למודם של בזק( אלקטל), והכרטיס השני מחובר דרך כבל רשת מוצלב לכרטיס הרשת במחשב המשני. אני רוצה להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט למחשב השני , ואין לי בעיה שהמחשב השני יהיה מחובר רק אם הראשי מחובר מישו מוכן לעזור לי צעד צעד? ואם זה חשוב אני מחובר עם נטויג'ן במהירות מגה וחצי תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  25. אני מחובר בחייגן לבב"ל על תשתית של HOT. הבעיה שלי היא שכשאני גולש, הרבה פעמים אני לוחץ על לינק או מרפרש דף, אני רואה שהדפדפן כותב WAITING FOR... ופשוט ממתין ככה הרבה זמן. ניסיון נוסף או יותר לרפרש או לחיצה נוספת או יותר על הלינק מוציאים אותי מהמצב הנ"ל. ניסיתי לגלוש ב-FF, CHROME ו-IE8 והתופעה מתרחשת בשלושתם. כשאני מריץ פינגים לגוגל אני רואה שעל כל 20-30 פינגים יש אחד שאובד לו שם ברשת. אני מנסה להבין אם הבעיה היא בתשתית של HOT או בספק שלי בב"ל, עוד לפני שאני הולך להיתייבש על הקו מול נציגי שירות שלא ממש מועילים. ישנה איזו כתובת פנימית של HOT שאני יכול להריץ אליה פינגים כשאני מנותק מבב"ל?

דיונים חדשים בפורומים