רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני יתאר לכם את המצב יש שני מחשב נקרא להם מחשב א' ומחשב ב' יש ראוטר חוטי של 3com עכשיו אני יפרט שני מקרים: מקרה 1: הפיירוואל של הראוטר מופעל אבל במחשב א' לפעמים לא רואים תמונות ואתרים עולים לאט. במחשב ב' הכל בסדר מקרה 2: אם אני מכבה את הפיירוואל של הראוטר במחשב א' האינטרנט עובד בצורה מושלמת אבל במחשב ב' האינרטרנט מתנתק, לא מתנתק לגמרי, מסנג'ר עובד אבל אי אפשר להיכנס לאתרים מה אפשר לעשות? אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של Level One דגם WBR-3406TX שלדעתי די בינוני אם לא אפילו חלש. יש לי כרגע בבית את המחשב שלי, מחשב נייד ופלסטיישן 3 שמשתמשים באותו חיבור. יש הרבה בעיות ברשת במשחקים בפסלטיישן ובעיקר יש לי בעיות שאני מנסה לנגן מוזיקה או סרטים או להעביר קבצים במדיה סרבר מהמחשב לפלסטיישן. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים חזקים, בטווח מחירים של עד 500 ש"ח בערך.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! בבית שלי יש אינטרנט בכבלים עם ספק בזק בינלאומי. בבית שלי יש מרתף ושתי קומות (בית פרטי). כרגע יש נקודת אינטרנט אחת, בקומה העליונה אנחנו גם רוצים לעשות אינטרנט במרתף מה האפשרויות שלנו? רשת אלחוטית? ליצור עוד נקודה במרתף ואז נצטרך עוד מודם? האם נצטרך לשלם כפול לספקית? תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי adsl
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי נתב של Netgear שתומך ב Super G 108Mbps שנקנה בארה"ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PCI שיתמוך גם ב108. אם היה לי את האופציה, הייתי קונה את הכרטיס של Netgear שתומך גם הוא בטכנולוגיה זו, אבל בארץ לא מוכרים אותה. השאלה היא אם הכרטיסים כמו הכרטיס של D-Link G520 שטוען כי תומך ב108Mbps, באמת יגיע למהירות זו (בתנאים האופטימלים כמובן) כמו שהכרטיס של Netgear? תודה.
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איזה באסה פעם פתחתי בלוג (יש לי גיבוי) עם co.cc ו- 000webhosting אבל זה לא עובד עוד ואני לא מצליח להיכנס ל-co.cc מישהו יודע מה אפשר לעשות? אני שוקל למצוא דומיין חינמי אחר ולארח את זה עם אירוח אתר בתשלום שכבר יש לנו בקשר לאתר אחר
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX קווי. אני מחובר דרך 012 בכבלים. הכל עבד בסדר עד שלפני כמה זמן התחיל לקרות הדבר הבא: כל כמה ימים (יומיים בערך) אין אינטרנט במחשבים שחולקים אותו דרך הנתב. זה למרות שהנתב מראה כאילו הוא מחובר. כשאני מתנתק ומתחבר (דרך הנתב) לאינטרנט, אז הכל חוזר לעבוד. אחרי כמה ימים זה קורה שוב כאמור. ניסיתי לעשות איתחול לנתב עם הכפתור שמאחורה ולהתקין אותו שוב. זה לא עזר. עוד מידע: אני מחובר עם L2TP ומוגדר כחיבור רציף בנתב. בחברת האינטרנט אומרים שאין בעיה בחיבור אצלהם. מישהו יודע מה קורה כאן או שזה קרה/קורה גם לו (או לה) ? :-\ תודה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה התחיל מזה שהורדתי ממש לאט בתוכנות שיתוף בדקתי באתר הבא: http://www.dslreports.com/speedtest?loc=4&premium=, וגם באתר הזה: http://speedtest.fresh.co.il/index.asp-sucks לא יוצא כמו שצריך - בערך 300-600 כל פעם משהו אחר :\ אני מנוי בברק 013 ובADSL 1.5\96 משהו פה מסריח לא? אני הולך לצלצל לברק
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב ECI 270PR. אני רוצה לחבר לו SWITCH ואז לחבר לו שלושה מחשבים שיש ברשותי בבית. מה דעתכם על ה-SWITCH הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3338 שאלה נוספת, מה ההבדל בין סוגי הכבלים CAT5 ו-CAT6? הבנתי שגם באמצעות כבלי CAT5 אוכל להקים בעתיד רשת בקצב של 1Gbps. בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רשת אלחוטית משדרת כל הזמן (בתדר 2.4GHz). כלומר במקום בו יש רשת כזו אנו נמצאים בסביבה של קרינה מסויימת (כנראה חלשה). מישהו קרא איזה מחקר או נתקל במידע כלשהו האם יש (או אין) או צפויות (או לא) בעיות בריאות כלשהן כתוצאה מכך?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אבל רק עם חיבור אחד...כלומר רק כבל אחד אפשר לחבר אליו..ויש את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם....ואני רוצה שלתף את שני המחשבים באמצעות הכרטיס...אז אני יגיד מה אני חושב שצריך לעשות ותגידו לי אם נכון ואם לא נכון תגידו לי בבקשה אם אתם יכולים מה לעשות... הסבר שלי: אני לוקח את הכבל רשת מחבר אותו אל החיבור המובנה בלוח אם ואז לוקח כבל רשת אחר ומחבר אותו אל הכרטיס רשת במותקן בPCI ואז יש לי אינטרנט בשני המחשבים?...\\ נכון או לא?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ברשותי מחשב אשר מחובר לאינטרנט דרך נקודת גישה מפלאפון (הטלפון משמש כמודם סלולרי - אין תשתית תקשורת ). אני מעוניין לחבר את מצלמות האבטחה לאינטרנט על מנת לצפות מרחוק ( יש XVR עם חיבור LAN). כיצד אני יכול לחבר את הDVR לאינטרנט של המחשב ( שאותו הוא מקבל דרך נק' גישה מהוייפי) ? עשיתי גישור בין הכרטיס רשת ובין הכרטיס וייפי במחשב וחיברתי את הכרטיס רשת לDVR ישיר בכבל LAN אך עדיין לא מתקבל אינטרנט במצלמות. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום. התקנת freesco על מחשב שמשמש כראוטר. למחשב הזה מחובר נתב של netgear שמשמש כAP. הכל עובד, יש גישה לאינטרנט והכל. אני לא מצליח להפנות פורטים. הפנתי פורטים בfreesco למחשב שעליו רצה תוכנת שיתוף, הפנתי גם בנתב, זה עדיין לא עובד. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועם הכרטיס שהביאו לי הוא לא מזהה את הרשת, משמע הוא לא טוב. אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה למכירה ב120 שקל, הוא אמור להיות תואם אדימקס. יש סיבה כלשהי להתרחק או שאין מניעה לרכוש אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
איזה ספק היום הכי טוב לאינרטנט , נגמר לי המבצע ואני רוצה להחליף ספק.. האם בזק בין לאומי זה ספק טוב? 35 שקל ללא התחייבות ל1.5 מגה שווה?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קיצר הגדרתי STATIC IP , עשיתי לאותו IP DMZ, ועדיין כל הפורטים נשארים סגורים ניסייתי אחרי זה לעשות PORT FORWARD גם לא עוזר אבל הDMZ אמור לטפל בזה בכל מקרה... ניסיתי לבטל WIN FIREWALL גם לא עזר בדיוק לפני יום עשיתי FORMAT , למישהו יש מושג למה כל הפורטים סגורים? אני פשוט צריך להפעיל UTORRENT... וכל הפורטים סגורים לפחות כך אתר שבודק פורטים אומר.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אשמח למישהו עם ידע או ניסיון או שניהם שיכול לכוון לקניית ראוטר סלולארי טוב שישפר לי את הקליטה ושתהיה יציבה עד עכשיו אני משתמש בנתב אלחוטי נייד דרך הסמארטפון
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! התקנתי על הWIN 2000 את הWIN XP כרגע... ב2000 יש לי הגדרות רשת ובהן אני מחובר להאב (שמחובר לאלקטל משודרג) בקיצור, הכנסתי את אותן הגדרות גם בWIN XP ומשום מה לא עובד לי שם... מישו יכול לעבור איתי על כל ההגדרות שצריך בWIN XP... אני חדש איתו מאוד ואין לי מושג איפה צריך מה צריך... בקיצור, אשמח לתגובות מהירות ועוד יותר אם מישו ייצור איתי קשר באיציק 109354512 תודה מראש, יונתן
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
בוקר טוב, מאז שהתקנתי את הרשת הבייתית פה בבית האימיול פועל על "מזהה נמוך" והBIT COMET לא מוריד על יותר מ30-40KB שזה לא היה לפני זה, וניסיתי לפתוח פורטים בנתב ולא ממש ניראה לי שהצלחתי. וגם עשיתי עידכון קושחה לנתב לגירסא האחרונה, עכשיו בנתב הוא רוצה הגדרה של מXXX עדXXX לפורטים ולמשל לBIT COMET יש פורט אחד שהוא נגיד 223446 אז איך מגדירים, אם מישהו יוכל להדריך אותי במדוייק אני מאוד אודה לו
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, במחשב שנמצא די רחוק מהראוטר יש לי כרטיס כזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=300 עכשיו, כנראה שהמיקום שלו הוא נקודה מתה מבחינת קליטה. כששמתי באתו מקום מחשב אחר עם כרטיס רשת עם חוט ארוך לאנטנה ושמתי אותה גבוה, או הזזתי את המחשב לחדר סמוך (אותו מרחק, אותו מספר קירות) כן הייתה קליטה טובה. יש למישהו עיצה מה לעשות? יש אפשרות להאריך את האנטנה שתשב גבוה? תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, תכננתי להקים רשת אלחוטית שתכלול מחשב, וXBOX360 (כרגע). אני מתכנן להתשמש במוצרים הבאים: ראוטר - Linksys WRT54GL מתאם למחשב - Linksys 802.11G PCI Network Card WMP54G והמתאם לXBOX, שאין לי ממש ברירות, אלא להשתמש בזה של מייקרוסופט. רציתי לדעת, האם אני יכול להשתמש בנתב גם כמודם, או שאני אצטרך להשאר עם המודם שקיבלתי מבזק? (AZTECH DSL600E - ADSL) תודה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-