רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן (חודש וחצי בערך) אבא שלי חיבר אותנו ל-1.5 מגה איך אני עובר ל-5 מגה ? כתוב שמחיר החבילה 150 שקל לשנה הראשונה ומה אחר כך והאם כדאי 5 מגה זה הרבה יחסית לא ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים מקבלים IP אחד כאשר מתחברים לאינטרנט לא משנה אם זה עם חייגן או באופן אוטומטי למחשב שלי מחוברים עוד כמה מחשבים ב - LAN ובתוכנה VMWare כולם מקבלים אינטרנט אני רוצה להתחבר למחשבים האלה מרחוק דרך האיפי שלי איך אני יכול לעשות את זה? איך אני יכול לנתב בניהם? תודה לכל העונים מראש..
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התקנתי השבוע נתב DI-614+ והחיבור פתאום נהיה איטי. יש לי אינטרנט מגה וחצי, אבל קצב ההורדה של קבצים ב-FTP לא עולה על 40k/s. גם קצב ההורדה בביטורנט לא עולה על ה-30. זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהיא תוכנה ליצירת כרטיס רשת מדומה מה שנקרא VIRTUAL NETWORK ADAPTER בכדי שאוכל לתת לו בחיבור דרך VPN את הIP המקומי שאליו הוא מתחבר דרך הכרטיס המדומה... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לפי המדריך הנל שאני מעלה כאן כקובץ הכל נראה תקין אבל משום מה משהו לא מסתדר לי האי מיול נשאר בID נמוך והיו-טורנט מצביע על חסימה למרות שהוא מאפשר הורדה בכל רוחב הפס שלי אבל יש לינקים שלא פועלים בכלל . מה שנראה לי עדיין שיש משהו שאני מפספס , אם למישהו יש ראוטר כזה והוא הצליח לפתוח בצורה חלקה לגמרי פורטים אני אשמח אם הוא יעלה מדריך ...או יתקן את המדריך שאני העלתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שימושים: הקמת רשת קווית של 3 מחשבים, שיתוף אינטרנט עם שלושתם, משחקי רשת בין שלושתם, ותוכנות שיתוף קבצים. אין לי הבנה מינימלית בראוטורים ולכן איני יודע אם כל המידע רלוונטי.. אני מעדיף ראוטר זול עד כמה שיתאפשר, 300 ש"ח מקסימום (עדיף שלא). תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
המחשב שלי מעבד:E6300 זיכרון: 2G המחשב יכול להישאר כל השבוע פתוח בלי בעיה.. וזה בעצם הדברים במשחב עצמו שחשובים לסרבר אם אני לא טועה.. בעיקר מה שמשנה ממה שהבנתי זה מהירות השליחה של האינטרנט הUPLOAD במידה ויש לי מהירות UPLOAD של 500 קילובייט זה יספיק לגך שלפחות 50 אנשים יוכלו להיות בסרבר הזה.. הסרבר הוא במשחק WOW.. ובו יהיו רק ישראלים.. בכלל הסרבר יושפע ממהירות האינטרנט של קבלת הנתונים.. (לא השליחה)? או שזה לא כזה קשור בסרבר.. אז האם זה יהיה אפשרי במחשב כזה עם כזאת מהירות אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם. קניתי קבל רשת מוצלב(לא יודע אם זה חשוב) אבל אני עושה הכל כמו שצריך ואני לא יכול להיכנס לרשת! אני יכול להיכנס למחשב השני אבל המחשב השני לא יכול להיכנס אלי! אולי אני עושה משהו שגוי? אולי יש איזה שהו מדריך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שהאינטרנט שלי (1.5 מגה) מקרטע ועובד בצורה איטית יחסית. יש לי אלקטל פרו שמחובר בכל ישר דרך יציאת האפלינק להאב. שמתי לב שבמנורות של ההאב, איפה שמחוברים המחשבים, דלוקים שלושת הנורות, אך בחיבור של האפלינק (מודם להאב) דלוקה רק הנורה התחתונה. אני לא יודע אם כך זה היה ואם כך זה אמור להיות... יש למישהו מושג??? תודה, וכמובן שנה טובה! יונתן
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
למישהו יש מושג בנוגע לערכים שמציג ההוטבוקס שהוא מוגדר כמודם. טווחים שבהן הקו נחשב תקין/לא תקין?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי ראוטר siemens sl2-141 עד עכשיו לא היו בעיות.. היו לי בעיות עם הפינג והמהירות הורדה לפני שבוע בערך.. התקשרתי לבזק בינלאומי.. הם אמרו שזה לא תלוי בהם.. פתאום אחרי 5 דקות הכל הסתדר.. הבעיה שמאז בutorrent כל הזמן שיש לי נפילות במהירות העלאה (אולי אין לי מספיק סידרים, לא יודע.. אבל זה נופל מ48KB/s ל7KB/s ועולה חזרה) וגם ניתוקים.. שקורים כשאני לא על המחשב... אני מתעורר בבוקר.. בודק משהו ומגלה שיש לי IP חדש שהתחבר לפני 9 שעות או 3 שעות.. למה זה? לפני זה החיבורים החזיקו לי ימים ואפילו שבועות... תודה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת משחק מחשב (NFS) ברשת ביתית בין שתי מחשבים. באחד המחשבים מותקן XP PRO ובשני VISTA ,והבעיה היא: שאני מנסה להתחבר בויסטה למשחק שנפתח ב-XP אני לא יכול,וכשאני פותח משחק בויסטה הוא נפתח ומיד מתנתק...למה?? חייב לציין שהמשחק עובד מצויין בין שתי מחשבי XP כך שלדעתי הבעיה היא בהגדרות בויסטה (המשחק אושר בפיירוול). אשמח לעזרה,תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב קיצר שאני מנסה להתחבר למישהו או שאני יהיה השרת זה פשוט לא מתחבר[] יעני זה עבד אבל אחרי יום זה לא עבד ולא התקנתי שום דברים חדשים על המחשב כי רק שיחקתי בזה עם מישהו יכול לעזור לי או להגיד לפחות דרך איזה פורט המשחק רשת עובד לי זה יכול לעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי adsl
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אינטרנט עובד בשני המחשבים. אם אני לוחץ על MY NETWORK PLACES ואז על VIEW WORKGROUP COMPUTERS כלום לא מופיע.. ויש לי גם תקייה שנקראת "Shared Documnets" וזה לא מופיע במחשב השני אם אני שם שם קבצים. פעם כן הייתה לי גישה בין המחשבים ויום אחד זה פשוט נעלם. ועוד משהו, לפעמים הרשת פשוט מאתחלת את עצמה בלי קשר לכלום.. פתאום רשום לי Local Area Connection Disabled משהו כזה.. יעני X על המחשבים של האינטרנט.. ואז מתחבר שוב מחדש. ולא קורה פעם אחת שאני קם בבוקר וזה לא רשום לי כשאני מדליק את המסך.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הפעם הם הגזימו 013 נטוויז'ן כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה .. LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID ) לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. ) התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור ) מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ... אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים א…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בייתית בין המחשב הבייתי והמחשב הנייד. למחשב הבייתי יש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB, ולייד יש אחד פנימי (סנטרינו). ניסיתי להשתמש באשף של וwindows, הוא יוצר לי את הרשת אבל המחשבים לא מתחברים אחד לשני. אני צריך שתהיה לי היכולת לשתף קבצים דרך הרשת, ובנסוף שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב הנייד דרך החיבור של המחשב הרגיל. יש אולי איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? או אולי מדריך טוב שקיים אי שם?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. הקמתי בבית רשת אשר מורכבת ממחשב desktop אשר מריץ Win XP Pro ומחובר לנתב Linksys WRT54G. הנתב מחובר למודם ADSL של אלקטל. בנוסף יש לי laptop של העבודה עם כרטיס wireless שבעזרתו אני מתחבר גם כן לנתב ומשם לאינטרנט ולרשת של החברה בעזרת vpn client. ה laptop מריץ win 2000. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשתף קבצים בין שני המחשבים. הגדרתי sharing בשניהם ווידאתי שלשניהם מותקן file and printer sharing. במחשב ה desktop אני מוגדר ב workgroup ואילו ב laptop יש את ה domain של העבודה. אני מצליח ליצור קשר מן ה desktop ל laptop ולראות את הקבצים שנמצאים ב share. אבל כשאני מנסה להתחבר מן ה laptop ל desktop אני מקבל הודעה שאין לי logon server אשר יכול לטפל בבקשת ה login. אם אני מבצע …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא רוצה חבילות עם YES וכדומה. מצאתי 750 ב70 שח לחודש כולל הכל ללא התחייבות למשך כל הזמן.(לא למשך שנה!) יש יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מנסה לשתף ספריות בין שני מחשבים אבל כשאני לוחץ כפתור ימני על הספריה אין לי את האפשרות לבחור SHARING. למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים שולחניים, ואחד נייד (רוצה לחבר אותו באלחוטי) על מה לשים לב כשאני קונה ראוטר? האם כדאי שהראוטר יהיה גם המודם? איך אני מאבטח כמו שצריך את הרשת האלחוטית..... תודה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
XP PRO SP2 לאחר פירמוט... כן עשיתי קצת Tweaking, אבל לא משהו יוצא דופן... ממש שום דבר חריג, התקנה חלקה, מחשב תקין, חומרה עובדת מצוין, אין וירוסים ואין שום דבר בעייתי, כל הדרייברים החדשים ביותר הותקנו והמחשב רץ מצוין. אבל, הICS SERVICE שהוא חיוני לשיתוף רשת אינטרנט ביתית לא רוצה להתחיל ואין לי מושג למה, הוא על AUTO ובמצב Stopped כרגיל (שזה לא בסדר), וגם כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל ERROR. בתפריט ההגדרות של חיבור האינטרנט איפה שאפשר להפעיל את הF\W ואת הרשת אומרים לי שהWMI אולי נדפק וSYSTEM RESTORE יכול לעזור, כמובן שזה לא עוזר. תמונה מצורפת עם כל הבעיות והERRORS. ד"א, חיבור האינטרנט פה הוא עם ADSL USB וכרטיס רשת מלוח האם, במחשב השני יש Win2000 Pro אבל זה לא ממש משנה כי הב…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-