רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי 3 מחשבים, כולם מחוברים לאינטרנט בעזרת ראוטר, אחד מהם מריץ לינוקס כל השאר xp באחד מהמחשב שמריצים xp יש מדפסת, מה שאני רוצה לעשות בעיקרון זה שיתוף קבצים והדפסה, מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה? (נעזוב כרגע את המחשב עם לינוקס, בין 2 ה xp) הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חיברתי בין שני מחשבים בWIFI בנתב SIEMENS SL2-141 והכל עבד טוב ויפה. משום מה אתמול התחילה לי בעיה בנייד והוא לא מוריד על יותר מ80-90 בטורנטים כשבמחשב הנייח אותו טורנט בדיוק שתי שניות אחרי/לפני הוא מוריד על 200-250 (כך שזאת לא בעיה של מחסור בסידרים)... ההגדרות של היוטורנט הן בדיוק אותן הגדרות מה שמוביל אותי לחשוב שאולי משהו בהגדרות הנתב התפקשש? הנייד מאוד קרוב לנתב (באותו חדר במרחק של פחות מ2 מטרים) כך שלא מאמין שהבעיה היא באות (שנראה חזק בנייד). בשני המחשבים אגב מדובר בXP PRO. הצעות, רעיונות, והערות יתקבלו בברכה.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
יש לי שני חשבים המחוברים לראוטר. איך אני מגדיר שיתוף קבצים ביניהם? אחד מריץ XP השני VISTA.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר archer VR400 וה'LAN ports' שלו מוגבלים ל100 מגה יש אפשרות לגרום להם להגיע ליותר כדי שאני אוכל להשתמש בזה עם הסיב אופטי?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR641G שמתחבר עם כבל רשת למחשב הנייח שלי.. הגדרתי אותו והכל נראה תקין. בלפטופ הרשת האלחוטית מופיעה לי ורשום שהיא מחוברת גם אבל בפועל אני לא יכול לגלוש לאתרים .. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
-
יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מתכנן לקנות ראוטר צריך המלצה ,עד 200 שח תודה ,ישמש בתוך בית יחסית קטן 70 מ"ר מרובע . תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חברי הפורום הנכבדים שלום רב. לפני מספר חודשים עברו לאינטרנט המהיר של HOT במהירות 3 מגה. בהתחלה הכל היה בסדר והמהירות גלישה וההורדה היו יותר גבוהות (עברנו מADSL 750 קילובייט). אבל עכשיו מהירות ההורדה ירדה מאוד, וכרגע המהירות הכי גבוהה שהוא מוריד עליה זה ממוצע של 90kb/s. עשיתי בדיקה בספיד טסט.נט, והתוצאות הפתיעו אותי מאוד. Download 765 kb/s Upload 155 kb/s דיברנו עם HOT ודיברנו עם אינטרנט זהב, והתשובות היו זהות - הבעיה לא אצלנו. האינטרנט מחובר לראוטר אדימקס 6216Mg. אני כבר לא יודע מה לעשות, אבל יש חשד שהבעייה קשורה לראוטר. ניסיתי להתחבר לאינטרנט בחיבור ישיר למחשב נייד, אבל משום מה האינטרנט לא עובד בחיבור ישיר, אלא רק בחיבור לראוטר, ככה שאיני יכול לקבוע האם הראוטר בעייתי. א…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מבצע בתשתית בזק של 60 ש"ח על 2.5 מגה ומקבלים מודם אלקטל CT510. ואני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים: 1. אם הוא מתנתק הרבה? 2. אם הוא מאט את האינטרנט? 3. ואיך הוא בכלל מבחינת ראוטר? יש לי בבית את הראוטר DYNALINK 1025W שהוא כל הזמת התנתק לי... אז אני רוצה לדעת איך האלקטל לעומתו?? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לפי המדריך הנל שאני מעלה כאן כקובץ הכל נראה תקין אבל משום מה משהו לא מסתדר לי האי מיול נשאר בID נמוך והיו-טורנט מצביע על חסימה למרות שהוא מאפשר הורדה בכל רוחב הפס שלי אבל יש לינקים שלא פועלים בכלל . מה שנראה לי עדיין שיש משהו שאני מפספס , אם למישהו יש ראוטר כזה והוא הצליח לפתוח בצורה חלקה לגמרי פורטים אני אשמח אם הוא יעלה מדריך ...או יתקן את המדריך שאני העלתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
ברשותי ראוטר\מודם asus 604g של בזק וראוטר 3com crwer100-75. לאחר שסבלתי מניתוקים קבועים מהאינטרנט כאשר הasus היה מוגדר אצלי רק כמודם וחובר לראוטר של3com, ניתקתי את ה3com במחשבה שהוא נדפק והגדרתי מחדש את הasus כראוטר, אך הבעיה של הניתוקים נמשכה. בשיחות עם התמיכה של הספק (בזק בינלאומי) ועם בזק הם טענו שהכל אצלם תקין ושהבעיה אצלי (אמרו שיש לי בעיה בחשמל בבית?? ???) מפה לשם ניסיתי להגדיר את הasus רק כמודם ולהתחבר בחיוג מהמחשב והופ הבעיה הסתדררה במצב הזה ולא סבלתי משום ניתוק במשך כמה ימים. שניסיתי להפעיל את הראוטרים עוד פעם הניתוקים חזרו.. אולי יש למישהו עצה מה לעשות? אני אציין שבניסיון לפתור את הבעיה עדכניתי דריברים לכרטיס רשת ואת הfrimware של הראוטר אך הבעיה נמשכת.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר המדובר (LinkSys WRT54GL) בערך שנתיים ובחיים לא עדכנתי לו קושחה כי לא ראיתי צורך בזה... הראוטר מחובר ל 3 מחשבים בצורה חוטית ועוד לפטופ אחד בצורה אלחוטית. באופן כללי הכל עובד כמו שצריך ואין לי שום תלונות משום מה הקליטה האלחוטית דיי חלשה (שני קווים), אבל זה לא מזיז לי כי הלפטופ קולט את הרשת בכל מקום בבית... (אני מחובר דרך הכבלים) האם בכלל יש לי איזה שהוא יתרון בלהתקין קושחה לא רשמית? זה יועיל באיזו שהיא צורה? או שסתם חבל על המאמץ והסיכון אם בסה"כ אני מרוצה.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי router מסוג cisco800 , ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מאפס אותו כדי שאוכל לקנפגו מחדש לכל מי שיודע איך
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
הייתי משתמש ב WIFI ביטלתי את כל ה WIFI בבית ועברתי לקווי פחות אסתטי אבל לא נורא , אני עושה פינג ( דרך סוויצ ) ויוצא לי רוב הזמן 1MS אבל הייתי קפיצה גם ל 16MS לפי דעתי זה עדיין יותר טוב מה WIFI זה בתחום הקו הירוק לפי התוכנה PingPlotter pro , השאלה אם זה תקין שיש סטיה מדי פעם מה 1MS ל 16 למשל הממוצע זה 1.2 MS .
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אינטרנט עובד בשני המחשבים. אם אני לוחץ על MY NETWORK PLACES ואז על VIEW WORKGROUP COMPUTERS כלום לא מופיע.. ויש לי גם תקייה שנקראת "Shared Documnets" וזה לא מופיע במחשב השני אם אני שם שם קבצים. פעם כן הייתה לי גישה בין המחשבים ויום אחד זה פשוט נעלם. ועוד משהו, לפעמים הרשת פשוט מאתחלת את עצמה בלי קשר לכלום.. פתאום רשום לי Local Area Connection Disabled משהו כזה.. יעני X על המחשבים של האינטרנט.. ואז מתחבר שוב מחדש. ולא קורה פעם אחת שאני קם בבוקר וזה לא רשום לי כשאני מדליק את המסך.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בייתית בין המחשב הבייתי והמחשב הנייד. למחשב הבייתי יש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB, ולייד יש אחד פנימי (סנטרינו). ניסיתי להשתמש באשף של וwindows, הוא יוצר לי את הרשת אבל המחשבים לא מתחברים אחד לשני. אני צריך שתהיה לי היכולת לשתף קבצים דרך הרשת, ובנסוף שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב הנייד דרך החיבור של המחשב הרגיל. יש אולי איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? או אולי מדריך טוב שקיים אי שם?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. הקמתי בבית רשת אשר מורכבת ממחשב desktop אשר מריץ Win XP Pro ומחובר לנתב Linksys WRT54G. הנתב מחובר למודם ADSL של אלקטל. בנוסף יש לי laptop של העבודה עם כרטיס wireless שבעזרתו אני מתחבר גם כן לנתב ומשם לאינטרנט ולרשת של החברה בעזרת vpn client. ה laptop מריץ win 2000. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשתף קבצים בין שני המחשבים. הגדרתי sharing בשניהם ווידאתי שלשניהם מותקן file and printer sharing. במחשב ה desktop אני מוגדר ב workgroup ואילו ב laptop יש את ה domain של העבודה. אני מצליח ליצור קשר מן ה desktop ל laptop ולראות את הקבצים שנמצאים ב share. אבל כשאני מנסה להתחבר מן ה laptop ל desktop אני מקבל הודעה שאין לי logon server אשר יכול לטפל בבקשת ה login. אם אני מבצע …
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-