רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule. מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב. אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא. האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אוקיי. כמו שאתם יודעים (אני מקווה) כל עניין החבילות של בזק וספקיות האינטרנט הוא כמו שוק. אין מחיר אחיד וכל לקוח יוצא עם מחיר אחר בהתאם לכמה הוא התווכח. בקיצור: 1. איזה רוחב פס יש לכם? 2. כמה אתם משלמים לבזק? 3. לאיזה ספק את מחוברים? כמה אתם משלמים לו? בתקווה שזה יציג קצת את המחירים הכי נמוכים שאפשר להוציא מנזק וספקיות האינטרנט...
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. יש אצלי במחשב קישור לתיקייה נמצאת ברשת על מחשב אחר. קיימת גישה מלאה לחומר בתיקיה זו, ובכ"ז אם אני לוחץ על קבצים בתוכה (JPEG למשל) בקליק ימני ובוחר הדפס - אין אפשרות להדפיס ישירות. צריך להעתיק תחילה הקבצים למחשב הנוכחי. נפתחה הרשאת EVERYONE לתיקיה. לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם ברק, ומתברר שבמשך החצי שנה האחרונה לא שילמתי להם גרוש (המנוי לדבריהם היה בהקפאה ולא היה בשימוש 1.5\96). אבל אני גלשתי ועוד איך שגלשתי..אוהויי כמה שחרשתי על ה BT (ועודני חורש). דיברתי עם הנציג לגבי זה והוא הסביר לי שלפני כחצי שנה הקפאתי את המנוי (אחרי תקופה של כמה שבועות החזרתי) כנראה שקרתה איזו תקלה, והיוזר שלי נפל בין הכסאות. הייתי אמור לשלם לכל יום גלישה (התנאים של מנוי מוקפא). בכל מקרה, לא שילמתי כלום, וגלשתי ללא הרף. הנציג אמר לי שהם לא יחייבו אותי, ושעכשיו הוא יחזיר לי את החבילה שבאמת הייתה צריכה להיות לי (ה1.5\96). לא כ"כ רציתי בזה (בגלל זה גם התקשרתי) ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשדרג ל 2.5\150 הוא ענה שהמחיר של זה זהה ל 1.5\96 כלומר 39 ש"ח (ל…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
במידה ויש לי בחיבור לאנטרנט IP משתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש,האם זה נקבע ע"י התשתית או הספק? ואם אני מתחבר לאנטרנט דרך ראוטר,האם זה אפשרי להתנתק ולהתחבר-כלומר לשנות את הIP דרך הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=1001240&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=49&aff=Zap〈=he http://www.netvox.co.il/products/85782 http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=wbr-3408&Cat2Cat1ID=51&Cat2ID=131&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 איזה נתב עדיף? וכרטיס רשת אלחוטי כמובן,יש לי כבלים.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי. הזמנתי את הלוח (ועוד כמה חלקים) ASUS P5Q PRO. עכשיו, המודם שלי (L2TP 012), של מוטורולה מתחבר למחשב דרך הלוח (לא דרך USB). השאלה שלי היא כזאת, האם הלוח החדש יזהה את המודם אוטומטית ואני אוכל להתחבר, או שאני אצטרך להזמין טכנאי בשביל התקנה מחדש? יש לי לוח עכשיו Intel XBXLKR, וזה הדגם של המודם: SB4200. אז איך זה ילך, אני פשוט אחבר את המודם ואז אוכל להתחבר? אגב, אני מתחבר דרך תוכנה של 012 ולא דרך האפשרות של המחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי הוא מחשב לקוח והמחשב הראשי הוא זה שמחבור קבוע לאינטרנט אז כול הזמן יש לי בעיות אם אבא שלי שמפריעה לי להיות באינטרנט וכול הזמן מכבה לי את האינטרנט כשאני מעצבן אותו. אז נראה לי מצאתי פיתרון ליבעיה ליקנות HUB רכזת. רציתי לדעת אם אני קונה רכזת אז המחשב שלי יוכל לגלוש באינטרנט חופשי גם אם המחשב הראשי בעל החיבור הקבוע מכובה. ואיזה כבל צריך לחבר לרכזת כבל מצולב יתאים?? ואיך לחבר את הרכזת למחשבים?????????
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפי המדריך הנל שאני מעלה כאן כקובץ הכל נראה תקין אבל משום מה משהו לא מסתדר לי האי מיול נשאר בID נמוך והיו-טורנט מצביע על חסימה למרות שהוא מאפשר הורדה בכל רוחב הפס שלי אבל יש לינקים שלא פועלים בכלל . מה שנראה לי עדיין שיש משהו שאני מפספס , אם למישהו יש ראוטר כזה והוא הצליח לפתוח בצורה חלקה לגמרי פורטים אני אשמח אם הוא יעלה מדריך ...או יתקן את המדריך שאני העלתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 10 מחשבים אחד לשני וליצור רשת, איך עושים את זה? בלי ראוטר ובלי גישה לאינטרנט. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, המחשב מתחבר לרשת של אוניברסיטת בן גוריון דרכה הוא מתקשר לאינטרנט (חיבור קווי רגיל LAN). אני רוצה להתקין במחשה הזה את התוכנה no-ip (שהורדתי מכאן http://www.no-ip.com/). שאלתי היא, האם המחשב עדיין יוכל להתחבר לאינטרנט? אני חושש שהתוכנה תקנפג את המחשב שלי בצורה כזו שהדבר לא יתאפשר גם לאחר שאסיר אותה. תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לנמען אחר? (forward) (ולא להכנס להודעה הודעה ולעשות לה "העבר לנמען אחר")
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז ככה, לכמה חנויות שבהם הזמנתי, אין את הנתב EDIMAX BR6104K במלאי, וזה גרם לי לחשוב פעמיים איזה ראוטר לקנות (כבלים HOT עם 012, שלושה מחשבים קרובים שמחוברים בכבל רשת לראוטר). יש שתי אפשרויות: 1. לחפש בעוד חנויות את הראוטר BR6104K. 2. לקנות את LinkSys WRT54GL ולכבות, אם אפשר, את האופציה הלאחוטית (אפשר דבר כזה?). מה אתם אומרים? יש הבדל בין שניהם? (בהנחה ושניהם ראוטרים קווים), שניהם עומדים בעומס גלישה (אימיול..)?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משסצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO... איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מהירות האינטרנט שלי יש איזה תוכנה אשר תספק את הפתרון או משהוא אחר??
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת בין שני מחשבים שמעבירה אינטרנט ממחשב א' לב' , פתאום הרשת לא פעלה. הצלחתי לחבר את שתי המחשבים אבל זה לא מעביר למחשב השני אינטרנט, אני חייב עזרה, תודה רבה אסף!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר אחד שמחובר למודם ואליו מתחברים שני מחשבים ועוד ראוטר אחד שמתחבר לראוטר הראשון ומתפקד בתור accesspoint וגם אליו מחוברים שני מחשבים. לכל המחשבים מגיע אינטרט אבל רשת יש רק בין המחשבים שמחוברים לכל ראוטר כלומר יש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר הראשון ויש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר השני. איך אני יכול לגרום שתהיה רשת בין כל ארבעת המחשבים? לפני שהיה לי את הראוטר היה לי accesspoint יעודי והיה לי רשת בין כל המחשבים ומאז שהחלפתי אין. תודה יואב.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-