רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמזהה את כל הפרטים על הרשת האלחוטית איזה תקן N/B/G כמה MPBS 300/150 יש תוכנה שמזהה את הנתונים האלה ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית שיחובר לראוטר TP-LINK WR841N בתקן N (300MB). הכרטיס עצמו יעביר המון מידע גדול (קבצים של 11GB ולפעמים 40GB) כך שאני רוצה שיהיה איכותי ולא יתנתק כל שנייה. עד 150 שקל. תודה ! (אם אפשר שיהיה מ rsm.co.il)
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כרגע מלא מבצעים בחו"ל, מסתבר שהגויים סגרו כניסה של ישראלים (ואולי אף אירופאים) לחלק מהאתרים האמריקאים ....בזיון. אני חייב למצוא דרך להתחבר לאתרים האלה מהארץ כך שיראו שאני מארה"ב. אין לי בעיה לשלם על פרוקסי או כל דרך אחרת העיקר שיהיה מאובטח ויעבוד מהר כמעט כמו דפדפוף רגיל ללא שוני (צריך להעביר פרטי אשראי שם). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
צהריים טובים, במכללה שאני לומד יש רשת אלחוטית שפרוסה על פני כל הקמפוס, ואני אשמח אם אפשר להסבר איך זה אפשרי שבכל מקום יש קליטה, ואצלי בבית הראוטר בקושי מגיע לקומה השנייה (יש לי ראוטר חזק ומומלץ שקניתי בעקבות רשמים שלי מהפורום פה). דבר נוסף, יש מישהו שיש לו 2 קומות+ ומחובר לבזק והשתמש בהם בשביל שיתקינו לו רשת אלחוטית שתקלוט בכל הבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של ה- ADSL כבר משלב הניסוי לפני מספר שנים. היום אני גולש בחבילת התקשורת במהירות 2Mbit (חשוב לציין שיש מספר מחשבים בבית והחיבור משותף באמצעות Router) ואני מאוד מרוצה מהמהירות ובכלל מהטכנולוגיה. לאחרונה קיבלתי הצעה מאוד מאוד מפתה מחברת הכבלים שלי לעבור לאינטרנט בכבלים במהירות 1.5Mbit אבל לפני שאני עושה את המעבר הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בקשר לאינטרנט בכבלים. אני יודע שתמיד הועלו טענות שמהירות הגלישה תלויה בכמות האנשים שגולשים באותו אזור - האם זה נכון והאם באמת יש זמנים שבהם יש ירידה באיכות\מהירות התקשורת בגלל זה? בקיצור הייתי שמח לקבל מידע בנושא מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים. תודה מראש, עומר.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, רק רציתי לשאול איך אני יוצר רשת ביתית לשיתוף קבצים בעזרת הראוטר?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בייתית בין המחשב הבייתי והמחשב הנייד. למחשב הבייתי יש כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לUSB, ולייד יש אחד פנימי (סנטרינו). ניסיתי להשתמש באשף של וwindows, הוא יוצר לי את הרשת אבל המחשבים לא מתחברים אחד לשני. אני צריך שתהיה לי היכולת לשתף קבצים דרך הרשת, ובנסוף שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במחשב הנייד דרך החיבור של המחשב הרגיל. יש אולי איזו תוכנה שאני יכול להשתמש בה? או אולי מדריך טוב שקיים אי שם?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
השיתוף אינטרנט עבד בסדר גמור עם ה-ADSL שלי ועכשיו עברתי לכבלים ופתאום כל ריסט מצד אחד מהמחשבים דורש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים בשביל שהרשת תפעל בכלל לא רק לשיתוף אינטרנט. עריכה: הגדרתי את הרשת כך שאני מתחבר ראשוני ואצל המחשב השני שהוא מתחבר דרך המחשב השני ברשת, קבעתי שם ל-WORKGROUP ושם לכל מחשב כמובן. ה-ADSL מחובר למחשב הראשון ודרך הכרטיס רשת המחשב השני מחובר לאינטרנט. כל ריסט מצד אחד המחשבים עלול, אבל לא תמיד, לדרוש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים כדי שהרשת בכלל תיקלט. יוצא מצב שכל יום-יומיים צריך להגדיר מחדש את הרשת. זה חשוב ודחוף מאוד אז כל תשובה תתקבל בברכה! תודה חברה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, האם כדי לקחת את המחשב החזק להיות מחשב ראשי? האם מהירות הגלישה תתחלק ב2? ומה זה כבל מוצלב? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי adsl
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
למישהו יש קישור לאתר המפרט את נקודות הגישה לינטרנט אלחוטי בארץ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני לא מתליח לראות למשל את הסירטונים בארץ נהדרת. לא יכול לראות את הסרטים שלמשל מראים אייך המטפלת התעללה בילד לא יכול לראות בMSN... וכן יש לי אינטרנט מהיר 1.5M ובדקתי את תקינותו... בבקשה עזרו... כנראה אולי ההגדרות בהבטחה לא מתאימות... כי פעם לםני 3 חודש זה עבד...
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בנוגע לגלישה באתרים מחו"ל לראשונה מזה הרבה זמן,שהצלחתי להוריד מאתר בחו"ל הורדה בגודל 30MB בקצב הורדה של 100KB\S יציב כלומר-המהירות המקסימלית של האינטרנט שלי [כבלים 750K] האם עוד מישהו הרגיש שינוי היום? *סליחה שאני פותח על זה דיון,לא מצאתי את הדיון בנוגע לשיפור מהירות באינטרנט*
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מחשבים, כולם מחוברים לאינטרנט בעזרת ראוטר, אחד מהם מריץ לינוקס כל השאר xp באחד מהמחשב שמריצים xp יש מדפסת, מה שאני רוצה לעשות בעיקרון זה שיתוף קבצים והדפסה, מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה? (נעזוב כרגע את המחשב עם לינוקס, בין 2 ה xp) הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי שרת sbs 2008 עם exchange 2007 שם הדומיין הוא domainname.local כאשר אני יוצר יוזרים הם מקבלים תיבת דואר עם השם דומיין הזה לדוגמא moshe@domainname.local אני רוצה שהם יקבלו את האימייל שלהם עם שם דומיין אבל עם סיומת חוקית לדוגמא domainname.co.il איך אני עושה את זה? כמובן שאין ברצוני לחסוף את השם האמיתי ולכן כתבתי כאן domainname.local
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
... [= ? מה הכי מהיר? יש כבר 50 מגה לפי מה ששמעתי נכון?כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה. בנתבים יש פרמטר המציין את מהירותם. ראיתי שלחלק מהנתבים האלחוטיים המהירות היא 54 Mbps. השאלה שלי היא למה המהירות הזאת מאוד גדולה, הרי אין בכלל בארץ קצב של 54 Mbps מחברות האינטרנט. קצב מהירות 54 Mbps בפועל הוא מהירות הורדה של 6750 MBps שזה המון! אשמח לתשובה מפורטת. תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית טובה שמבקרת את תעבורת המידע ברשת. אני מעוניין לדעת אלו אפליקציות שרצות אצלי במחשב "צורכות" רוחב פס וכמה. העיניין הוא שלפעמים נדמה לי כאילו הרשת "תקועה" בגלל שרוחב הפס שלי סתום. אין לי מושג אם זה וירוס או סתם עומס בקצה השני של הרשת. תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-