עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by m_a_t,

אני מחפש דרך לשנות את כתובת האי פי שלי לא דרך התקשרות לספקית ובקשה. מישהו מכיר? (win98 se כבלים)

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  2. בהמשך לת'ריד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390550.0 האם התחדש משהו מאז ינואר ? כמובן שאני מעדיף נתב התומך בתקן N למרות שלצרכים שלי כיום גם G מספיק.? בנוגע לאדימקס BR-6204WLg האם הוא מומלץ כמו ה-6204wg הדגם ללא ה-"L" שמומלץ ברשימת הנתבים של netcheif ,יצויין שאני כיום עם הסימנס (2141) של בזק והוא מספק את צרכי . תודה,ערן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by banjo57,

שלום. יש לנו נקודת אינטרנט אחת של הוט בממ"ד של הבית והמחשב מחובר אליה דרך מודם ומתאם שיחות של 012. אין לנו כבלים ו\או YES ו\או ראוטר. אנחנו רוצים מידי פעם לקלוט בעזרת WIFI בחדרים אחרים בבית. עשינו ניסוי עם נתב TP-LINK דגם TL-WR841HP , שתי אנטנות. חיברנו אותו בין נתב השיחות לבין המחשב. קיבלנו אות WIFI חלש מאוד עד לא קיים מחוץ לממ"ד. במקביל המחשב בממ"ד איבד קישוריות לאינטרנט. חשוב לציין שאנחנו לא רוצים שהנתב יעבוד כל הזמן כי הדרישה לרשת בחדרים האחרים היא בערך שעתיים בשבוע. אנחנו לא צריכים סתם קרינה בשאר הזמן. א. מה עשינו לא נכון? בין איזה רכיבים הנתב צריך לחבר? ב. האם יש פתרון אחר שעדיף? קראתי באחד הפורומים פה על Homeplug , הא…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום חברים, יש לי את שני הראוטרים האלו בבית וכרגע אני משתמש ב netgear vegn2610. הראוטר נמצא אצלי בחדר ואם אני מתרחק ממנו נגיד כ10 מטר הקליטה של ה wifi נהיית חלשה מאוד. השאלה שלי האם הראוטר tl-wr841n יתן קליטה יותר עוצמתית ויאפשר לי קליטה ממרחק גדול יותר מהראוטר שמופעל אצלי עכשיו.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Vaz,

מה ההבדל בעצם בין שני החיבורים ? מה היתרונות של כל אחד ? ובאיזה מהם עדיף לי לגלוש בעצם ?? במאפיינים networking - יש לי פרוטוקול tcp , ip , qos packet schelduer , clinet for microsoft windows , file priner sharing for windows מה מהדברים האלה אפשר לבטל ?? אפשר לבטל הכל חוץ מה tcp\ip ? איך אני מבטל את ה qs packet schlduer ? הבנתי שביטול שלו מעלה את מהירות הגלישה ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by סיגר,

אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?

7. Started by sagini,

ערב טוב. הבעיה היא כזו: בצמוד לבית ישנו המשרד. גם בבית וגם במשרד יש נקודה של בזק עם אינטרנט. המחשב שבמשרד עובד בצורה קווית, מחובר לראוטר. המחשב שבבית לא קולט את הראוטר. מה שכן - הוא נמצא בסמוך לנקודה של בזק. אז השאלה שלי היא כזו: באיזה מכשיר עלי להשתמש על מנת לאפשר חיבור ישיר של המחשב (בבית, שלא קולט את הראוטר) לנקודה של בזק? חשוב לציין - שום מכשיר קצה (AP וכדומה) לא עזר בזה. בשום מקרה אין קליטה של הרשת במחשב בבית - לכן מה שאני צריך זה מכשיר שיאפשר חיבור ישיר בין המחשב לבין הנקודה של בזק. ואני אדגיש: הראוטר מחובר במשרד וכך זה ישאר מכיוון שעובדים במשרד מספר לפטופים באופן אלחוטי. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך, ואני מאוד מאוד מודה למי שידע לעזור לי. שבוע טוב כ…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by sharon515,

יש לי מודם usb של בזק ורציתי להחליף אותו למודם רשת שיתחבר לראוטר של 3COM איזה מודם רשת לבקש מבזק ? או שזה לא משנה ? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by lioron7,

אני מתלבט בין ראוטר של 3com ל ראוטר של linksis איזה מהם עדיף?

10. Started by BarK1996,

היי, מנסה כרגע לתכנן הקמת רשת ביתית קווית. החלטתי שאני רוצה להשתמש בכבל רשת CAT6 FTP עכשיו נשאלת השאלה האם להשתמש בכבל גמיש או קשיח? הבנתי שהכבל הקשיח טוב להשחלות אך לא ניתן או בקושי ניתן (תקנו אותי אם אני טועה) לחברו לקונקטור ושהכבל הגמיש ההפך מזה, מיועד לחיבור לקונקטור, אך לא מחזיק טוב בלחיצה לשקע. אני מעוניין להשחיל כבל כאשר מצד אחד הוא מחובר לשקע תקשורת, ומהצד השני (מאחר וכל הכבלים מתרכזים לאותו מקום בו גם יישב הסוויטץ') לחבר לו קונקטור ולחבר ישירות לסוויטץ'. השאלות הן: 1. באיזה כבל צריך / מומלץ להשתמש? 2. האם אין מנוס אלא מקניית פאנל תקשורת? (אם רלוונטי, מדובר על בערך 8 כבלים שאני רוצה להש…

11. Started by KamaL,

היי אני לקוח של 014 מזה כמה שנים (HOT - 5MB), הייתי כל הזמן מרוצה מהחיבור ומהמהירויות, ולמרות ההתדרדרות בשירות שלהם בתקופה האחרונה - ולא צריך לחזור על זה , ראו הודעה בנושא בעמוד הראשון של הפורום- אני עדיין די מרוצה. למה אני מתכוון? משחקי רשת - ה PINGים עדיין טובים בשרתים לחו"ל, במיוחד באירופה, ולמרות שההורדות משרתים בחו"ל לא משהו, אני עדיין מנצל את כל ה-5MB מהאתרים שאני מעוניין בהם (רפידשייר פרימיום, אתרי טורנט פרטיים מהירים-למרות שיש בעית UPLOAD למשתמשים מחו"ל). בבדיקות מהירות דרך תוכנות אובייקטיביות (DOWNTESTER מאתר netchief), ההורדה ממש לא משהו בשעות העומס, אך אם אני מנסה להוריד את אותם קבצים דרך מאיץ הורדות, אני יכול לנצל את כל המהירות. תגידו שזה לא מצב אידיאלי - א…

12. האם אפשרות של התחברות בטאג 4 עם חיבור ללא חייגן תהייה אפשרית בעתיד? הבנתי שבזק בינלאומי עובדים עם הוט להעביר לקוחות עיסקיים/גיימרים למעין מערכת MPLS מיוחדת שמתועדפת לשירותים הללו. שאלתי את נטויזן ולא אין מושג לגבי שירות שכזה אצלם, או לפחות תוכנית עתידית לשירות שכזה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  13. Started by chanoch,

כל פעם שאני פותח אינטרנס אקספלורר אני צריך להגיש סיסמה של יועץ התוכן לבטל את זה האם יש מישהו שיודע לבטל את

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. הי, אני מחפש Router אלחוטי חדש. הכי חשוב לי שהוא ייתן את התמורה המרבית בעבור המחיר ושלא יעבור את טווח המחירים הסביר (400 שקל) נראה לי שזה הגיוני לבקש שידור אלחוטי בתקן N ואולי גם חיבור בעבור מדפסת בעתיד. אם זה אפשרי אולי גם שיכלול מודם גם בעבור כבלים וגם בעבור DSL למקרה שאחליט לעבור חברה בעתיד. הדירה היא קטנה ואין ממ"ד, לכן אני לא חושב שיש צורך ביכולות שידור טובות במיוחד. עוד שאלה קטנה - אם הראוטר כולל בתוכו מודם, האם זה מונע ממנו להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיצוני? עדיפות לחנויות באזור צפון תל-אביב. תודה רבה!

15. שלום יש לי בעיה לפני חודשיים התקנו בביתנו רשת אלחוטית הROUTER הותקן על המחשב שלי,ומאז מס' תוכנות שפועלות על פורטים מסוימים פשוט לא יכולות לתפקד באינטרנט רציתי לדעת כיצד אני יכול להגדיר את הROUTER כדי לפתוח את אותם הפורטים? אודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. שלום רב, לא מזמן הצטרפתי לאינטרנט סיבים של סלקום - ברוך השם זורם לי 1000 מגה בקירות של הבית על גבי כבלי LAN. הראוטר נמצא במרחק של כ-50 מטר כבל (בית קומות) בצד השני של הבית, משמע - 0% קליטת WIFI. אצלי בחדר יש נקודה שאותה אני מחבר לראוטר במקרה שלי - TD-W9980 אשר מפזר גם WIFI בחדר ובאיזור כולו. מהראוטר (TD-W9980) - יש כבל לתוך Switch שמשם מחלק אינטרנט על גבי כבלי LAN למכשירים שונים שיש לי פה. הכל טוב ויפה האינטרנט מגיב פצצה. הבעיה שלי היא כזו, האינטרנט 5Ghz מקרטע ומתנתק לעיתים (אני משער שבגלל השכן הרשע עם הוויפי שלו). מצורף תצלום: השאלה הנשאלת היא כזו: האם הדרך שאני עובד בה היא תקינה? כל המעבר ועם הראוטר וכו'? אני מעוניין בסופו של…

17. שלום... ברשותי מחשב נייד עם 2 כרטיסי רשת 1 קווי 1 אלחוטי השאלה שלי איך אני מחבר את שניהם לעבוד באינטרנט בו זמנית. יש לי גם ADSL וגם HOT הכרטיס רשת הקווי מקבל 192.168.0.1 האלחוטי 10.0.0.138 סאבנט של שניהם 255.255.255.0 תודה על העזרה חברים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Jenia24,

תגידו אחרי פירמוט יש איזה דרייבר שצריך להתקין על מנת שהוא יזדהה או שמספיק פשוט לחבר אותו דרך הכבל אינטרנט או הUSB? ד''א חייגן 012

19. Started by netanel1234,

שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE WNC-0301 עכשיו חיברתי התקנתי עובד הכל טוב, אבל הדרייבר משנה לי את מסך הפתיחה והוא לא נותן לשנות.. למה זה ואיך אני משנה את מסך הפתיחה..? תודה..!

20. חברת ZONE ALARM מכריזה על מבצע שבו היא תמכור את החבילה המלאה של ZoneAlarm Internet Security Suite במחיר של 9.95$ (כ-42 שקל) למשך 24 שעות. המבצע יחל היום, יום שלישי 14/4 בשעה 4:00 אחה"צ שעון ישראל ויסתיים מחר ב-4:00 אחה"צ. ה-ZoneAlarm Internet Security Suite כולל FIREWALL, אנטיוירוס ו-ANTI SPYWARE. מידע מלא על המוצר יש כאן -- http://www.zonealarm.com/security/en-us/zonealarm-computer-security-suite.htm ניתן להזמין את המוצר במחיר המיוחד הזה בכתובת http://www.zonealarm.com/only24hours ההודעה לעיתונות של חברת ZONE ALARM נמצאת כאן -- http://download.zonealarm.com/bin/free/pressReleases/2009/pr_5.html האמור לעיל אינו מהווה המלצה למוצר אלא הפניית תשומת ליבכם למבצע.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  21. שלום, אני הולך להשתמש ברשת אלחוטית שהיא לא שלי, הולך לשכור דירה ולהשתמש ברשת של בעל הבית על פי חוזה. רציתי לדעת אם יש דרך למנוע ממנו גישה אלי למחשב ולמידע שנשלח מהמחשב שלי. הרי בסופו של דבר הוא שולט ברשת. תודה

22. Started by שמיר11,

טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, אני עובד בבית עם שני מחשבים, כל אחד מהם מחובר בכבל רשת לראוטר D-link 2650 U של בזק. המחשב בחדר השני מחובר עם כבל רשת די ארוך, כ- 10 מ' ובו אני כל הזמן מקבל ניתוקים במסנג'ר (במחשב שלי אין את הבעיה הזו), סך הכל האינטרנט במחשב הזה בסדר. הבעיה מסתדרת אחרי שאני נותן ריסט למחשב, אבל אז שוב חוזרת אחרי זמן מה שהמחשב פועל. יכול להיות שהבעיה של הניתוקים במסנג'ר היא בגלל הכבל רשת הארוך? (הגלישה בו היא בסדר גמור רק המסנג'ר מתנתק) ואם כן, אז כרטיס רשת אלחוטי יכול לפתור את הבעיה? תודה ענקית על העזרה. נ.ב. אני מצטער אם הדיון נפתח בפורום הלא מתאים.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. Started by barhanin,

שלום לכולם קניתי לא מזמן את הנתב הידוע edimax 6524 עם יכולת שידור תקן N איתו רכשתי כרתיס אלחוטי של אותה חברה עכשיו.. כאשר אני מחובר לרשת שלי ואני שם את העכבר עם הסימן של שני המחשבים ליד השעון.. רשום לי שם: 130 MBPS מהירות מקושר עוצמת אות טוב מאוד זה תקין שזה רושם 130? זה לא אמור להיות 300? הנתב עצמו מוגדר לעבוד עם תקני N+G+B יחד גם הכרטיס עצמו מוגדר כך.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  25. Started by boazZ,

היי, התחברתי לאחרונה לאנלימיטד למהירות 200/200 ואני מחפש ראוטר שיעזור לי לממש את הפוטנציאל של הרשת השימוש שלי זה בעיקר להורדות וסטרימינג (גם בין מכשירים בתוך הבית). חיבור USB 3 הוא גם חשוב כי אני רוצה לחבר הארד דיסק 8tb ישירות אליו. אחרי שקראתי פה קצת נראה שאלה המועמדים הראשיים: D-Link DIR 880L TP-Link Archer C9 Linksys EA7300 מה הייתם ממליצים לי? יש בינהם הבדל של 50 שקל פחות או יותר אם אני מזמין מאמזון. ראיתי הרבה המלצות ל VR600 v2 אבל אין לי צורך במודם והוא נראה דגם יותר ישן ממה שרשמתי למעלה. תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.