עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון - החל מאתמול אני לא מצליח להכנס לאתרים שונים כמו KSP ואמזון UK - בשום מחשב על הרשת (2 מחשבים) ובשום דפדפן. ניסתי את כל מה שכתוב כאן - https://www.thewindowsclub.com/https-sites-are-not-opening-browser וזה עדיין לא עובד. אודה לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Kak,

אהלן. התשתית שלי היא 15 מגה של בזק, עד אתמול הספק שלי היה 012 (15 מגה או 12, לא זוכר) ואתמול (בגלל הבעיה שעוד רגע אפרט) עברתי לבזק בין לאומי {15 מגה}, מה שלא פתר את הבעיה. יש לנו שלושה מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט דרך tp-link tl-wn821n בדר"כ. (כמובן שלצורך הבדיקה חיברתי את הראוטר שלי dgn2200v2 בכבל למחשב אבל הבעיה המשיכה). אז לבעיה עצמה: מהירות ההורדה והעלאה שלי תקינות. כשאני נכנס למשחקי רשת למניהם (בדרך כלל Dota 2) בחלק מהזמן (כשהבעיה לא קיימת) המשחק זורם מצויין (פיגים שנעים בין 90 ל110 לשרתים במערב אירופה והמשחק רץ חלק) ואז ללא סיבה ברורה לעין הבעיה עלולה לצוץ ומתחילים מעיין "לאגים קבועים" - הכוונה היא שהלאגים אינם "פתאומים" וללא תבנית ברורה, אלא באים במחזור …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. Started by Las@Vegas,

יש לי זוג ראוטרים 3CRWER100-75. מחוברים ב - WDS. המחשב שלי מחובר לראוטר שמחובר לראוטר השני שמחובר למודם (ומשם לאינטרנט). יש לי בעיית ניתוקים קטנים שאני חווה כל יום. העניין המיוחד בזה שאם אני לא פונה לרשת זה לא מתחבר לי חזרה, אז הפעלתי סקריפט בדיקה שבודק לי תקשורת לראוטר השני. זה התוצאות של הזמני ניתוקים שהיו לי היום עד עכשיו. לא משהו מיוחד, ממש עניין של 3 דק'... אבל אני רוצה לדעת יותר ככה שאני צריך להפעיל לוג מערכת איך אני עושה את זה בראוטר שלי? תודה יבגני

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. שלום, כרגע אני מחובר דרך חיבור ללא חייגן HOT+ BB . עכשיו אם אני מחייג על החיבור VPN לחשבון גיימר BB אני מקבל תעדוף ותעבורה הרבה יותר טובים - פינגים כנ"ל . אם אני יחייג VPN על החיבור ללא חייגן , לספקית אחרת שמספקת שירותי VPN בחו"ל , האם הפינגים שלי יקוצרו ? האם זה ישנה משהו? מה זה בעצם יעשה ? איך זה עובד? תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. Started by A-Y-T,

יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by MasterDK,

ערב טוב וחג שמח לכולם, קיבלתי היום טלויזיה שתומכת בחיבור אינטרנט וקיבלתי יחד איתה דונגל WIFI. מהירות הגלישה היא מאוד איטית ולוקח הרבה זמן לטעון וידאו מ YOUTUBE. אחרי כל מיני בדיקות ושינוי הגדרות נתב (רשת פתוחה, רשת מוצפנת עם WEP, עם WPA עם WPA2) והגדרות הטלויזיה (שינוי DNS, שינוי מאייפי דינאמי לסטטי) פשוט לקחתי וחיברתי כבל רשת וישר ראיתי שיפור משמעותי בגלישה. יש לציין שישבתי עם לפטופ והמרחק מהראוטר לטלויזיה ומהראוטר ללפטופ היה אותו מרחק, וכמובן שבלפטופ הכל עבד דיי חלק (כמובן שמודול ה WIFI מובנה בתוך לוח האם ולא בתור דונגל USB). תופעה דומה מתרחשת במחשב של אחותי שגם לו יש דונגל WIFI והיא כל הזמן מתלוננת על גלישה איטית מאוד (לבדוק גלישה עם כבל אין לי אפשרות כי צריך כבל אר…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by מור,

כל העסק הזה עם רשתות עושה לי אז שיהיה קצת יותר פשוט איזה רשת עדיפה למשרד שיש בו תקשורת קבועה בין מחשבים אבל אני רוצה ליצור חיבור אינטרנט לכול המחשבים, בנוסף תשתית החשמל גרועה (2 פאזות) עם הפסקות חשמל מה עדיף לי שאלה אחרת האם אפשר ליצור רשת על תשתית הטלפון בבית?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. ברשותי הדגם בגרסא החדשה-לפי הוראות התצורה יש לבחור disable firewall אך זה אינו מבטל את הפיירוול מישהוא אולי מכיר את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. Started by litaei,

האמת שאני לא מבין בראוטרים וכל זה אז הייתי שמח אם תמליצו לי אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד שליו אחד של אח שלי ושנינו משחקים משחקים כבדים call of duty וכאלה בסגנון הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שיחזיק את 2 המחשבים אמרו לי משהו על ראוטר תקן N אבל אין לי מושג מזה תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. Started by Rolezn,

לאחרונה השגתי את הLinksys WRT54GL. אך אין לי מודם, אבל יש לי את הנתב\מודם של בזק D-Link 2650U. ורציתי לדעת, האם ניתן לחבר את הD-Link כמודם לLinksys? אם כן, האם ניתן לקבל הסבר כלשהו איך ניתן לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  13. שלום, אני מנסה לחבר ראוטר ישן של בזק (d-link 2760u/e1) כ-AP (חיבור באופן קווי) לראוטר שקיבלתי מ-012 - d-link dsl225. סיגמנט חלוקת הכתובות ברירת המחדש של הראוטרים היא: d-link 2760u/e1 - 10.0.0.x (להלן AP) d-link dsl225 - 192.168.1.x הבעיה שאני נתקל בה היא ש-d-link 2760u/e1 ממשיך לחלק כתובות ip שגויות (בסגמנט *.10.0.0) למרות שכיביתי את שרת ה-DHCP שלו. בניסיון להגדיר את הכתובת של ה-AP בסגמנט 192.168.1 מתקבלת הודעת שגיאה שהסיגמנט מוקצה לרשת אחרת (ככל הנראה bezeq free wifi) כאשר אני מגדיר את הכתובת המשנית של ה-AP על סגמנט .192.168.1 שרת ה-DHCP של ה-AP ממשיך לפעול למרות שהוגדר ככבוי ומחלק כתובות / לא מחלק באופן רנדומלי - ז״א שמחשב שמחובר ל-AP באלחוט יכול לקבל פעם אחת כתובת תקינ…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. יש לי רשת של שני מחשבים, ואני רוצה להגדיר שבמחשב אחד תהיה כך וכך מהירות מסך המהירות הכללית של הגלישה, ובמחשב השני גם. כדי שלא כל פעם נכביד אחד על השני, והחלוקה בין המחשבים תהיה הוגנת (מחשבים שלי ושל אחותי) יש אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by lampit,

שלום לכולם. חיפשתי בפורום ולא כל כך מצאתי תשובה לשאלתי, לכן אני פונה אליכם. אני מחפש לקנות כרטיס רשת שיתחבר למחשב שולחני (עדיף דרך ה usb) הבעיה היחידה היא שאני מקווה לקלוט שידור מהשכנים (אין בעיה יש את הסכמתם לכך). האם יש כרטיס רשת מסויים שקולט למרחק גדול יותר מכרטיסים אחרים? (התקציב שלי מסתכם ב100 ש"ח לצורך העניין הזה) ובכלל באופן עקרוני, מהו הכרטיס המומלץ בסדר גודל מחירים שכזה ? איזו חברה נחשבת טובה ואמינה? והאם בכלל יש לי סיכוי לקלוט אינטרנט מהשכנים בעזרת כרטיס רשת ? (ראיתי כרטיסים של tp-link למשל ה- tl-wn821n) האם הם מומלצים ? שאלה נוספת היא האם יש חמורה או תוכנה מסויימת שצריך להתקין את המחשב לצורך שימוש בכרטיס רשת שכזה ? (הוא כבר די זקן, בן 3 שנים). וגם האם יש פוסט ב…

16. שבו כבר יש צ'יפ LAN של VIA - בעייה מוזרה ביותר - לאחר שניסיתי להתקין כרטיס DWL-510 של DLINK שנקנה בגרמניה (ככל הנראה לא הורדתי את הדרייבירים הנכונים) הפסיק הכרטיס און-בורד לתפקד בהצלחה - אוליי בעייה במע' הפעלה ? הוא מנסה כל הזמן לייבא כתובת IP מהרואטר של בזק - ADSL ונתקע - כך שהרואטר ככל הנראה לא עונה לו... מישהו נתקע בבעיה כזו ? אוליי אחד הקבצים של הווינדוס XP נפגם ? תודה אלון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Jenia24,

שלום! יש לי 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר עם המודם והכל (כאילו חיבור מהשקע) ועוד אחד שמקושר לראוטר עם כרטיס רשת. עכשיו איפו שעומד המחשב עם הראוטר , אמא שלי רוצה להעיף אותו משם בקיצור להעיף את הריהוט והכל , עכשיו זה אומר שגם במחשב שלי עם הכרטיס רשת לא יהיה אינטרנט ככה אני מבין. יש איזה דרך , שאני אוכל לקבל אינטרנט חוץ מלהעביר את המחשב למקום עם החיבור בקיר? כי אמא שלי לא צריכה ת'מחשב הוא סתם עומד שם בשביל שיהיה לי רשת.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. שלום חברים הנתב של בזק התפגר לי אתמול (למעשה רק החלק של הנתב מת, המודם עדיין מקושר לבזק...) וצריך מכשיר חדש. האם יש אפשרות לחבר נתב (כולל מודם) שנרכש באופן פרטי לרשת של בזק ? אם כן, מה המאפיינים שצריכים להיות לו ? האם יש מכשיר מומלץ ? (אני מחובר במהירות 10M ולא רואה צורך בשדרוג מהירות בעתיד הקרוב - צריך מכשיר טוב ואמין במינימום השקעה) תודה למגיבים

20. Started by 8-Ball,

ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. Started by oren99,

יש לי שני כרטיסי רשת, אחד קווי ואחד אלחוטי. אפשר להתחבר לרשת קווית אחת ואלחוטית שניה ולהשתמש בשתיהן במקביל? למשל כל אחת עם אפליקציה אחרת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. ערב טוב לכל חברי הפורום, אתמול רכשתי נתב מסוג LINKSYS WRT54GL ושני כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW7128G, במטרה ליצור רשת אלחוטית בין 3 מחשבים. אני מחובר דרך תשתית של כבלים והספקית שלי היא נטויז'ן. חיברתי את הנתב לאחד המחשבים בעזרת כבל רשת וניסיתי להתקין, אך בסיום ההתקנה כאשר הגעתי לחלון ה- Confirm New Settings ולחצתי אישור קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של הראוטר עם המודם (כמובן שבדקתי והחיבור תקין). בכל מקרה אחרי חיפוש קטן הבנתי שיש בעיה עם הנתב הנ"ל וחיבורו למודם כבלים, מצאתי בנוסף את עדכון התוכנה Tomato והלטתי לנסות אותו, אבל מה שקרה זה שלאחר עדכון התוכנה הגישה שלי אל הנתב נחסמה, איכשהו, הסיסמא של הנתב השתנתה וכרגע איני יכול לערוך בו שינויים כלשהם ובין הית…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי ראוטר archer VR400 וה'LAN ports' שלו מוגבלים ל100 מגה יש אפשרות לגרום להם להגיע ליותר כדי שאני אוכל להשתמש בזה עם הסיב אופטי?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by Haflo,

יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. שלום אני עשיתי רשת ביתי לפי המדריך פה ואני לא מצליח במחשב האב להגדיר מדפסת שנמצאת במחשב הבן עשיתי בפרוטוקולים שיהי שרת מדפסות אבל זה לא עזר מה לעשות? 2.איך אני יכול להיכנס לאר דיסק של מחשב הבן ממחשב האב? (מחשב האב==מחובר לקו האינטרנטת מחשב הבן מחובר אם כרטיס רשת לאב)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.