עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. להלן המצב כרגע בבית שלי. הראוטר שיש לי של netGear מחברת בזק. במחשב הנייח שלי בעקבות סופק ברקים נשרף לי כרטיס הרשת. אני יודע זאת כיוון שגם טלוויזיה נשרפה לי ומודם של האינטרנט ולכן החלפנו אותו מהחברה. כרגע במחשב הנייח צריך להחליף כרטיס רשת. מספר שאלות הן: 1. האם להחליף כרטיס רשת בחיבור חוטי ולהזמין טכנאי שיסדר חיבור נוסף בממ"ד? 2. האם לקנות אולי כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח כך שאולי להתחבר אליו בעזרת הwifi 3. האם לקנות מגביר תקשורת אלחוטית, לאחר בדיקה מצאתי מספר מכשירים שעל ידי חיבור חשמל באזור הסלון שלי אני אוכל להביא לשם תקשורת אלחוטית. 4. מארבעת הנקודות למעלה מה הכי עדיף לי לעשות, ואם כבר להשקיע אז מה לקנות?

2. Started by DaniDin,

צריך עזרה בהגדרות ב-OVERNET כמה לרשום ב-UPLOAD וב-DOWNLOAD ו-MAX . למי שיש ניסיון בתוכנה זאת אשמח לכמה טיפים.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. ראיתי את הכרטיס הזה למכירה ב120 שקל, הוא אמור להיות תואם אדימקס. יש סיבה כלשהי להתרחק או שאין מניעה לרכוש אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by nitayc1,

שלום, יש לי את הראוטר של 3COM 3CRWER100-75 האם ניתן להגביל/לקבוע מהירות מקסימלית לכל מחשב ברשת? -לדוגמא: להקצות רוחב פס למחשב אחד מקסימום 2.5MB וכן הלאה והאם הראוטר הזה יכול להוות בעיה לאינטרנט 10MB? והאם ברשת הNGN יש צורך במודם חדש (כרגע יש לי את ה- TNN- AZTECH 600E) ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. שלום יש לי ראוטר של קומפקס NP28G הראווטר לא תומך בהעברה מעל 400KB ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי שידע לעשות את העבודה תודה מראש

6. Started by NickNolte,

היי יש לי 2 ראוטרים הראשון של נטויז'ן (NETBOX VV3220 ADB) שגם מכיל מודם ומשמש כנקודת אינטרנט אלחוטי וחוטי ומחובר למחשב הראשי שלי. בנוסף יש לי ראוטר נוסף של (Edimax (BR-6428ns שאני רוצה לחבר במיקום אחר כך שיקלוט אינטרנט מהראשון ויפיץ אותו לחיבורים הקווים שלו (מדיה סנטר, פלייסטישן ועוד) ז"א שבמקום להפיץ אינטרנט הוא יקלוט אותו וירבב אותו לשקעי הLAN שלו. להבנתי זה אפשרי, אני רק לא מצליח להבין באיזה אופציה עליי להשתמש ומה יהיו ההגדרות. (לחילופין אני פשוט לא מבין את הביטויים הנכונים בז'רגון). יש לי: AP Mode Station‐Infrastructure AP Bridge: Point to Point AP Bridge: Point to Multi‐Point AP Bridge: WDS Universal Repeater עזרה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  7. Started by warezon,

פתחתי נושא ממש דומה לא מזמן רק שהוא היה בנושא מהירות הורדה......http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398915.0 פה זה בעצם בדיוק אותו הדבר רק בהעלאה מהירות הורדה 4mb מעלה על 30 ובמחשב השני שמחובר אלחוטי מעלה על 50-58

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  8. Started by Meturlal,

קינפגתי את המודם כנתב וזה הצליח - תודה ל-omegis על המדריך (מ-Fresh). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לצ'אטים ול-mIRC (גם כל ההסברים מ-Fresh לא עזרו לי וגם ראיתי שלרבים אחרים הם לא עזרו). ניסיתי לפתוח פורטים (6667-7000 לצ'אטים ו-IRC) ולמרות ניסיונות רבים מאוד (כ-50) עדיין לא הצלחתי. הנה מה שעשיתי (לאחר שקינפגתי את המודם כנתב): נכנסתי לממשק הניהול (כתובת 192.168.1.1, שם משתמש: admin. סיסמה: Bezeqwow). בחרתי מהתפריט ב-Firewall ואח"כ ב-IP Filtering (האפשרות הראשונה ב-Firewall). לחצתי על הכפתור Add. נפתח לי מסך Firewall Configuration. מילאתי בו את הערכים הבאים (10000 אצלי הוא ה-Precedence הראשון ברשימה): לחצתי על הכפתור Apply. בחרתי מהתפריט ב-NAT. בחרתי בלשונית Por…

9. Started by shaharZur,

אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט איך אני עושה את זה ואיזה חלקים צרכים?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. Started by aracer,

שלום לכולם. אני ביום ראשון מתכוון לעבור מנטויזיון לבזק בין לאומי ומכיוון שאני מחובר בngn אני רוצה להצתרף לחבילת ה10mb שעולה 150 שקלים. עכשיו השאלה שלי היא למי שכבר משתמש בחבילה הזאת דרך בזק בין לאומי(בבקשה לא לענות מי ששבע מחבר שלדוד של אמא שלו יש) זה לא בדיוק שאלה אלה יותר אני רוצה לדעת איך ההתנסות איתה עד עכשיו. מהירות גלישה מהירות הורדה בהורדות ישירות\אימיול\ביטורנט, וכל מה שעולה לכם לראש. שבת שלום ותודהה רבה מראש, אלון!

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  11. Started by --- The King ---,

כרגע יש לי אינטרנט במהירות 100 מגה, תשתית של בזק. אני צריך להחליף את המודם ואני צריך המלצה למודם איכותי ומהיר, גם ליותר מ100 מגה (עדיפות לג'יגה-ביט אם יש דבר כזה) מעדיף מודם בלבד ללא לאוטר (אם עוד מייצרים כאלה). לגבי תקציב אין כרגע, אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים במחירים שונים כדי להבין את ההבדלים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה לשאול אך אני בדוק מי מחובר אלי ברשת אל חוטית??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

שלום רב, בשעה טובה אנחנו נכנסים לדירה חדשה שרק נבנתה. יש לנו ארון נתיכים ומתחתיו ארון תקשורת ובו כבלי הטלפון והרשת + שקע חשמל למודם-ראוטר. על כבלי הרשת רשום CAT 5E אני מעוניין ליצור רשת ביתית באופן שאוכל לחבר בחדר השינה והעבודה (כ-5) מחשבים בחיבור קוי. בפועל בשלב ראשון רק 3 מהם אני מתכוון לחבר (באחד מחשב לעבודה, בסלון מחשב לטלויזיה ומדיה וכנ"ל בחדר השינה) זו הפעם הראשונה שאני מתעסק בזה ולכן מבקש את עזרתכם: 1. האם יש לכם המלצות לגבי בניית הרשת ? האם סוג הכבל יגביל אותי ולכן כדאי להחליפו? 2. מאחר ומדובר בדירה חדשה אני מתלבט גם לגבי בחירת התשתית והספק. אני זקוק לחיבור מהיר אבל תכל'ס 40 מגה יספיקו. אני מעונין גם בקו טלפון ביתי רגיל לגיב…

14. Started by Alexkmr,

רכשתי לפני שבוע ראוטר חדש לבית linksys WRT1900ACS, יש לו כל כך הרבה הגדרות בייחס לראוטר של שיאומי.... חיברתי אותו להוטבוקס הכל עובד. לשאיר את ההגדרות כפי שהם או שמומלץ לשנות משהו? האם זה משנה אם אני משנה את הDNS לשל גוגל בראוטר או בהגדרות של הכרטיס רשת?

15. כאשר ניתן יהיה לפנות מכל מחשב למחשב דרך הרשת מדובר פה על ווינדאוז 2000 ומבקשים ממני שמספרי הרשת יהיו 110.0.0.0 הרי איפה אני מגדיר את זה...את הNETWORK ID כתוב לי ככה ... "כל זוג מחשבים יחובר ברשת LAN פרטית כאשר מספרי הרשת הם 110.0.0.0 ,120.0.0.0, 130.0.0.0 וכך הלאה לפי חלוקה של המרצה בכיתה" זה לפרוייקט........... תודה רבה

16. חבר שלי הביא טלפון כזה מחו"ל. הוא לא מצליח לחבר אותו וגם לא "המומחים" של NETVISION. יש פה מישהו עם נסיון בנושא?

17. שלום לכולם אני לא מצליח לשמוע מוזיקה ב-WINAMP- SHOUTCAST RADIO וגם לא באינטרנט ישירות, לא מצליח לשמוע שירים מתחנות רדיו ישראליות וגם לא מצליח לראות סרטים בהורדה ישירה. ניסיתי גם בקספלורר וגם בפיירפוקס. אני מחובר דרך בזק עם נתב SPPEDTOUCH (THOPSON) האם ייתכן שזה בהגדרות הנתב ? עריכה - איפסתי את הנתב ועדיין אי אפשר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by סהר סופר,

שלום, השאלה שלי היא כזאת: אם אני רוצה שיהיו לי בבית שני קווי אינטרנט נפרדים לגמרי, האם מספיק שתהיה לי תשתית אחת עם ספקיות שונות, או שצריך גם תשתית נפרדת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מחפש ראוטר אלחוטי שלא יהיה יקר מידי, שיהיה חזק עם טווח אלחוטי ארוך (עד כמה שאפשר). יש לי מודם אלחוטי תקן N של בזק, אבל הוא לא מספיק לי וגם אני לומד רשתות אז אני מעדיף שלא להרוס אותו כל חודש.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  20. שלום רב, אני חדשה כאן . לא מצליחה להבין היכן לרשום שאלה בנושא, לעזרתכם אודה !

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. לפני כפחות משבועיים הייתי צריך לחדש את החבילת אינטרנט שלי שהייתה במהירות של 1.5 מגה והספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי. הבדל המחירים בין חבילת ה-1.5 מגה ל-2.5 מגה היה זעום אז שידרגתי כבר ל-2.5 מגה. עכשיו אני רואה שיש סעיף ב"תנאי החבילה" שאומר שישנה הגבלת העברת נתונים לחודש, כאשר הצטרפתי לא נאמר לי שום דבר על הגבלת העברת נתונים חודשית ולא ידעתי שספקיות אינטרנט ביתי בכלל מגבילות את כמות התעבורה של הנתונים. מה שרשום לגבי הגבלת תעבורת הנתונים בתנאי החבילה שנשלחו לי: ב-18 ימים האחרונים שאני מחובר רצוף מאחד המחשבים שלי עברתי את המכסה שהם קבעו, בהסכם עצמו לא רשום מה קורה אם עוברים את המכסה שהוקצבה אבל באתר של בזק רשום שיש תשלום על חריגה ממסגרת החבילה (לא רשום בשום מקום כמה, רשום…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי מחשב נייח עם XP , שמחובר לראוטר ambit דגם u10c019 המחשב הנייד שלי שבו vista לא מצליח להתחבר אלחוטית אליו וטוען ש"השיוך האלחוטי נכשל מסיבה לא ידועה" במנהל ההתקנים לא פועל כראוי ההתקן 6To4 adapter . ההתקן מעודכן לגרסתו האחרונה במודמים של חברות אחרות החברה הוציאה קובץ תיקון לעניין הזה, באתר של ambit לא מצאתי כזה יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  23. Started by thebestof2005,

לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... מישהו יודע אם זה אפשרי? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by JBar,

היי, אני מסתדר נהדר עם מודם-ראוטר ששכרתי בבזקסטור, D-LINK 6850U. הכל אחלה, באמת. לפני שבועיים עברתי לבאנדל של בזק בינלאומי. התקשרי לבזק לברר מה קורה עם הראוטר, והובטח לי ע"י נציגת השירות שעלי יהיה לשלם קנס של 200 ש"ח אם ברצוני לשמור את הראוטר. נשמע הגון. היום הסתבר שאין כזה דבר, ושהם לא מוכנים בכלל. הם רוצים את הראוטר וזהו. לכן, אני מחפש תחליף למודם-ראוטר הנ"ל. הדרישות לא גבוהות: שיתמוך בתקן N, לפחות 600mbps, ואפשרות לתת IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית. בקיצור, משהו בדיוק כמו ה 6850u שלי. המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אני מחפש את זה בשביל העבודה שלי יש לנו רשת אם מודם אלקטל וטואטר ולפעמיים אני רוצה הרשת האינטנט עובד נוראה לאט ואני רוצה לדעת אם מישהוא בחברה מישתמש בחיבור לאינטנט בצורה כזו שתופסת את רוח הפס או שזו בעיה אחרת אבל אני מקיר רק דרך אחת שלא כול כך חביבה עלי היא להיכנס ל TELNET ולנסות שם לנתר את התעבורה לבד מה שאני מחפש זו תוכנה קטנה ופשוטה שתגיד לי מה תעוברת הרשת שלי יש לי מודרם אלקטל וראוטר ליציאה מהרשת האם משיהוא מקיר תוכנה כזו האם מישהוא יכול להצליץ על איזו תוכנה כזו

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.