רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR641G שמתחבר עם כבל רשת למחשב הנייח שלי.. הגדרתי אותו והכל נראה תקין. בלפטופ הרשת האלחוטית מופיעה לי ורשום שהיא מחוברת גם אבל בפועל אני לא יכול לגלוש לאתרים .. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחדשתי באייפון,הבעיה היא שאין לי ראוטר אלחוטי וכבד לי על הכיס לקנות אחד כרגע,רציתי לשאול אם יש איזה מכשיר USB שמסוגל "לקחת" אינטרנט מהמחשב שלי (מחובר עם כבל לראוטר) ולתת לי רשת אלחוטית כדי שאני אוכל לעדכן את האייפון?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בבקשה משהו יכול לומר לי מה ההבדל בין הדגמים האלו של EDIMAX?? אני לא הצלחתי למצוא אבל אלו עדיין דגמים שונים לא??? BR-6504n BR-6524n BR6504IL http://www.edimax.com/en/index.php
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב שמחובר לרשת של 20 מחשבים בערך. יש לי הרשאות להכנס לכל מחשב דרך הרשת. כיצד אני יכול לראות מה המצלמה של מחשב מסויים מצלמת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת הביתית. יש לי ראוטר אלחוטי של d-link מדגם DI 624 והרשת כל הזמן נופלת בשני המחשבים שלנו. הספק אינטרנט שלי הוא אינטרנט זהב. מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב לכולם רציתי בבקשה לדעת הרם המודם הנ"ל יכול להיות גם ראוטר ניסיתי לחפש עליו מידע בגוגל ואני לא מצליח למצוא שום פרט על העניין המודם שלי מחובר בכרטיס רשת ולא ב-USB אני אשמח לקבל תשובה תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
אם אפשר ככה אז איך אני יכול כשאני מתחבר שהאיי פי שלי יתחיל ב-82. ולא ב-217 תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
התקנתי השבוע נתב DI-614+ והחיבור פתאום נהיה איטי. יש לי אינטרנט מגה וחצי, אבל קצב ההורדה של קבצים ב-FTP לא עולה על 40k/s. גם קצב ההורדה בביטורנט לא עולה על ה-30. זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה! ויש לי בבית כ4 מחשבים והם מחוברים לרשת באמצעות "האב" (HUB) ובזמן האחרון גיליתי שאני לא יכול לשחק מחשק ברשת (נגד חבר או מישהו) אמרו לי שאני לא יכול ולא אוכל כי יש רק אייפיי (IP) אחד ויש 4 מחשבים וושאלתי אם יש פיתרון הם ענו: "לא בטוחים אבל נראה לנו שראוטר יפתור כאן את הבעייה" השאלות העיקריות שלי: 1. מה ההבדל הממשי בין ראוטר להאב?? 2.האם זה נכון שראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובת IP שונה וחוקית 3.בטוח יש פה מישהו שיש לו ראוטר---> תוכל לבדוק לי אצלך ולעזור לי??? ישנו מחשב אחד שהוא כאילו "הראשי" הוא פנטיום 2 יש לו שני כרטיסי רשת שמאחד מהם יוצא כבל למודם הכבלים ומהשני יוצא כבל להאב ומההאב יוצאים כבלים לכל המחשבם שנשארו..... ממש כמו במדריך שלכם…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ישל חבר שלי בעיה בהיתחברות לאינטרנט. הוא מחובר דרך 012 ו הכבלים. התמיכה טכנית שלהם טוענת שהבעיה אצלו, והם לא יודעים איך לתקן את זה. אז הבעיה: הכרטיס רשת מציג אי פי סטטי, ולא נותן להיתחבר לשרת של 012. ניסיתי להסיר להתקין זה לא עוזר, ניסיתי גם את התיקון וזה לא עושה את זה. ב Local area connection על הכרטיס רשת כתוב" ללא קישוריות מוגבלת" מה זה? יש למשהוא מושג איך אני מסדר את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תופעה מעניינת ביותר: על שני המחשבים רץ לינוקס רד הט 9. חיברתי אותם בחיבור ישיר (כבל מוצלב) הכל עבד נהדר - שמחתי ;D שמתי על אחד המחשבים XP SP2, חיברתי - שמיש ;D שמתי על המחשב השני גם XP SP2, הגדרתי הכל - לא עובד... ??? הגדרתי כמו שרשום במדריך לשיתוף אינטרנט - כלום... אפילו פינגים לא עוברים - לא מראשון לשני ולא הפוך... וינדוס כותב שיש קונקט... אין שום פיירוול, כלום... הכל כמו שצריך... בקיצור, WDF?!? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מודם של טבל דיגיטל (אפור) והוא מתחבר לUSB ואין לו חייגן הוא ישר מחובר אני רוצה לעשות רשת ביתית ביני לבין עוד מחשב יש לי 2 כרטיסי רשת התקנתי כרטיס אחד אצלי ואחד אצלו עכשיו השאלה שלי איך אני אמור לשתף את האינטרנט כלומר איך להגדיר ולסדר הכל????????????? תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי שתי מחשבים שבאחד מותקנת מערכת הפעלה Win XP ובשני מותקנת Win 98. עד כאן הכל ברור בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת (אותם הכרטיסים), והמודם מחובר ב-USB. ברשותי יש: 14 מ' כבל רשת מוצלב. 12 מ' כבר רשת ישיר (לא מוצלב). אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני המחשבים. אין ברשותי ראוטר \ HUB \ switch, יש לציין שה-Win 98 הוא בעיברית ואילו ה-Win XP הוא באנגלית. נ"ב: אני מחובר דרך אינטרנט בכבלים של מת"ב והספק שלי הוא NetVision ככה שיש לי חייגן לאינטרנט. ואם אפשר אז לשלוח הסבר מצולם ע"י print screen (ז"א תמונות לכל תהליך). בתודה מראש. NexuS ;D ??? 8) :-\ ;D 8) ??? :-\ ;D 8) ??? :-\ 8) ??? ;D :-\ ;D ??? 8) :-\
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים עם ראוטר wrt54gs הגיע הזמן לשדרג. אשמח להמלצה על ראוטר שתומך בתקן N. מחוברים אליו 3 מחשבים נייחים בכבל ועוד מחשב נייד. אני מעוניין ברואטר שבאמצועתו אוכל להעביר קבצים גדולים בין המחשבים במהירות הגדולה מ 11 מגה לשניה. חשוב שהוא יתמוך בפרוטוקלים של ADSL . אני אקנה את הראוטר בחו"ל ראיתי את הראוטרים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122334 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 איך הם? אשמח לקבל המלצות על ראוטרים אחרים ואולי של חברות אחרות גם כן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-