רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
כבר מעל חצי שנה שהורים שלי סובלים מבעיות ניתוקים בהוט ... גם לאחר טיפול אצל מנהל ההנדסה ומנהל רשתות והחלפת כול הקו בכול הבתים בשכונה. פניתי לפני שבוע למוקד שבשמם של ההורים שלי(שלא מוכנים לעזוב את הוט) והצגתי להם את הבעיות ניתוקים שמופיעים לי בlog וגם את כמות השגיאות אין סופית שלא תקינות בכלל בהתאם לתקן DOCSIS 3.0 אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק dlink ושאני מתחבר ומתנתק אז זה לוקח לפחות 3 דקות ככה 5 דקות אני מעוניין שאני יוכל להתנתק ולהתחבר כמו חברים שלי תוך שנייה הם מתנתקים ומתחברים יש לי אפשרות לעשות דבר כזה ? אולי להתקשר לבזק ולבקש מהם ? אה ויש לי שתי מחשבים על האינטרנט שלי יש לי אינטרנט 10 מגה ולפעמים אני גולש גם על האינטרנט שלי מהנייד אז 3 איך אני יוכל לעשות שאני התנתק והתחבר מהר
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי שרת עם מערכת הפעלה XP, ועוד שבעה מחשבים שמחוברים עליו, דרך שיתוף. כל המחשבים ממופים לשרת עם כונן רשת, אך לא יכולים לעבוד על הקובץ בו זמנית, כאשר יותר מחמישה מחוברים אל השרת מתקבלת הודעה שיש הגבלה. שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את ההגדרות של ההגבלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=115045&sid=10 מישהו יכול להסביר למה?!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. דבר ראשון, אני רוצה להודות על עצתכם בנוגע לבחירת נתב - בחרתי את ה-3CRWE554G72T של 3COM ועד כה אני מאוד מרוצה ממנו ומתפקודו. השאלה שלי נוגעת לתשתית כבלים - אני כרגע על (ADSL (PPPoE ושוקל לעבור לכבלים (L2PT) עקב קצב החזור (UPLOAD) הגבוה המוצע שם . אני יודע שהנתב תומך בכך מבחינת האופציות שלו, אבל אני זוכר שבעבר הרבה נתבים שהוצהר עליהם כעובדים על תשתית כבלים, לא עבדו בכבלים, אלא אם כן הלקוח הוגדר ע"י הספק כVPN (גלישה ללא חייגן). השאלה שלי - האם יש מישהו מחברי הפורום עם הראוטר הזה על תשתית כבלים עם חייגן (לא VPN)? איך הראוטר מתפקד? האם ישנם ניתוקים ומה תדירותם?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי שכל פעם שאני בא להכנס למשחק עצמו אחרי שכבר הכנסתי שם משתמש והכל אז הוא עושה באיזשהו שלב disconected from the server ובאותו מחשב עם ספק אינטרנט אחר זה עובד מעולה.. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? ומה אפשר לעשות? ואם זה חסימת פורטים איך מוחיכים את זה ואומרים לחברה של הספק? בתודה מראש אסי
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של אדימקס 6204 ולראוטר מחובר בחיבור אלחוטי נייד לפני תקופה שאני לא יכול לאמוד ככה שאני גם לא אוכל לעשות שחזור מערכת היה לי שיתוף מוצלח בין המחשבים הדפסתי ברשת שיתפתי קבצים פשוט הכל ואז שמתי לב שקרה משהוא ולא היה לי זמן לטפל בזה אז הזנחתי ועכשיו התפנה לי זמן. ישבתי באתר ועברתי על כל המדריכים ניסיתי פשוט הכל ישבתי ממש מס' שעות ולא הצלחתי ליצור שיתוף בין המחשבים! אשמח לכיוון ייעוץ ועזרה איך לשתף בין שני המחשבים? תודה נראש רן
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי רשת אלחוטית עם נתב d.link dsl 2650 u (שהוא לא נמצא אצלי אלא אצל השכן) ואני קולט ממנו (כמובן בהסכמה) באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ומגבר אך תמיד יש בעיה עם החיבור לאינטרנט יש לי קליטה הכי גבוהה שאפשר (רשום מצוין) וגם יש לי הערה: חיבור לא זמין או קישוריות מוגבלת וחסרה יתכן ולא תוכל לגלוש כראוי באתרים מסוימים, וכשהוא כן מתחבר אז הוא נותן לי הערה מחובר במצב לא מכוון וכתוצאה מכך יש המון אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. אני ישמח אם משיהו יכול לתת לי הכוונה מדוייקת מה אני צריך לעשות על מנת שהכול יעבוד כראוי. תודה ראש....
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר פקודה שבאמצעותה אני יכול לראות את כל הפורטים שפתוחים אצלי גם ל outbound וגם ל inbound? אני לא מדבר על netstat כי netstat מראה רק את הפורטים הפעילים כרגע. אני מחפש פקודה שתראה לי מצב של כל הפורטים במחשב בלי קשר אם הם פעילים או לא. כמו כן, שזה לא יהיה דרך ה חומת האש, כי שם לא מוצג הכל. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים דבר ראשון תודה לכולם עבור העזרה, קניתי השבוע את הנתב האלחוטי של 3COM ואני מקווה שיהיה מרוצה. שנית, מישהו אולי יכול לעזור לי בלינק להדרכת התקנת הנתב ? אני אישית מחובר ל-NETVISION ושם לא מוזכר הנתב הזה אלא רק של אדימקס. בכל מקרה אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קסטרו.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Router של LevelOne 4port ומודם של כבלים של Terayon אני רוצה ליגרום ל Router לחיג לבד נעזרתי במדריכים אבל זה לא נתן לי כלום אני ב Router מה אני צריך לירשם אני ב אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב linksys wrt54g ver.2 עם firmware V4.21.2 פתחתי את העץ כי היתה בעיה שעם כל הפסקת חשמל היה צריך לעשות לנתב בוט חזרה להגדרות יצרן אבל עכשיו קראתי כאן שהפיתרון הוא לחזור לגירסא ישנה יותר של firmware. http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/v4-21-1-of-Linksys-WRT54G-Firmware-is-Bad/td-p/82436/page/2 עברתי עכשיו ל Firmware Version: v3.03.6 ואני מקווה שזה יסדר את הבעיה. בכל מקרה רציתי לשאול כאן לגבי מהירות הרשת הביתית. אני חש כי היא נמוכה ואשמח לשמוע אם החלפת ראוטר יכולה להאיץ אותה משמעותית (כיום העברת קבצים בין מחשבים ב 1.5 מגה לשניה) תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם אחד ויש לי 2 מחשבים שבשניהם כרטיסי רשת אני כמובן לא יכול להעביר לשניהם מהמודם ולכן רציתי לשאול אם יש איזה פתרון שאני יוכל מהמודם להוציא 2 כבלי רשת ל2 המחשבים תודה!
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היום עשיתי בירורים על חבילות אינטרנט. NETVISION יצרו איתי קשר לאחר שדחיתי אותם. דיבר איתי אחד, הוא כל כך זילזל בכסף . אמר לי שבכסף שהספק עולה ניתן לקנות פלאפל וכו'. שאל אותי אם אני רוצה אינטרנט ב 10 שקל.. וכו'. בקיצור זילזל. לדעתי, בתור אחד שלא רצה את החבילה שלהם, ולא ביקש שיחזרו אליו, והם עוד הציעו לי חבילה יותר יקרה ממש שיש לי ב 012, והסברתי להם את כל זה, זה לא יאה שכך ידברו אלי. NETVISION, תמשיכו כך, ולא יהיו לכם לקוחות!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי נתב שיוצר רשת ביתית. אחד המחשבים מחובר לרשת בצורה אלחוטית כאשר אני מעתיק משהוא לאותו מחשב ה network utilities פחות מ 10% האם אני יכול איך שהוא להגביר אותו? אם אני מבין נכון זה מהווה ניצול של הרשת 10/100
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
או לחלופין חייגן שיתחבר מיד עם הפעלת המחשב...
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי רשת של 4 מחשבים ואני רוצה להתחבר לשרת דרך התכונה של חיבור שולחן עבודה מרוחק. 1. האם למישהו יש מדריך פשוט ומסודר? 2. איך אני מתחבר לשרת דרך מחשב שאינו ברשת שלי (האם צריך להשתמש בIP אחר)? 3.איך עושים זאת גם ב PC-ANYWHERE?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה שנותנת לי את כל המהירות ברשת ולשאר המחשבים היא נותנת את השאר... תודה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים כרגע, והם מחוברים למודם כבלים (HOT) שנקרא Thomson. מחשב אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך USB. ובמחשב שמחובר דרך USB יש כל מיני בעיות, שמקריאה פה בפורומים הבנתי שהם קשורות לזה שהוא מחובר דרך USB. אז אני רוצה לקנות ראוטר טוב שאני יוכל לחבר אליו את שני המחשבים. אז אני צריך המלצה למשהו טוב, שלא יהיו בו בעיות תקשרות ואבטחה (שיהיה פיירוול עם צריך). אין ממש תקציב קבוע, העיקר שיהיה משהו שמשתלם מבחינת מחיר / תועלת, אבל אם בכל זאת צריך אז בוא נגיד עד 400 שקל. דרך אגב ראוטר לא יקטין את המהירות של האינטרנט נכון?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
כרגע מדובר בחיבור ADSL בספק נטויזן. אבל נחמד לשמור אופציה לחיבור כבלים. אשמח להמלצות בתקציב נמוך לשיתוף מחשבים ואינטרנט, לא יהיה הרבה שיתוף קבצים והורדות. תודה מראש רום
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז ככה, הגעתי למסקנה שאני מעוניין ברשת ביתית המשלבת גם 3 מחשבים המחוברים בצורה חוטית ע"י ראוטר וביציאה הרביעית אני רוצה לחבר נתבאלחוטי או access point. עד כאן סבבה. עכשיו מה שאני ממש לא מבין מה בעצם כדאי לי לקנות שיהיה יעיל וכן יוכל לתת מענה לשני קומות לשדר טוב יותר, ובקיצור למה המציאו את ה-access point אם אפשר באותו מחיר לקנות ראוטר שיעשה את העבודה ואפילו יותר מזה.....???? תודה.
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-