עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by ac1240,

ראיתי את התרד שפתחו למטה אבל אני רוצה לדעת האם הבעייה שיש לבחור היא כללית או שלרוב זה מצויין ומוריד כמו שצריך? והאם אני מוריד במהירות המלאה במהלך כל שעות היום או שזה חרטה וזה רק שאין עומס? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. Started by seren99,

אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by ifs2003,

יש ברשותי שני מחשבים אחד נייד ואחד נייח. חיברתי את שניהם בכבל רשת מוצלב ואני רואה מכל מחשב את המחשב השני אבל לא מצליח במשחקים למצוא את המחשבים. שמתי לב שבפרוטוקול של המחשב הנייד בתוך "LOCAL AREA CONECTION" ישנה עמודה Authentication שהינה מכובה במחשב הנייד ופתוחה במחשב השני. מישהו מכיר מה זה נותן ? כתוב שם Enable IEEE 802.1X. מישהו מכיר את ההתקן הזה ? אולי זה מה שגורם לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  5. Started by Ashaman,

שלום לכולם, לאחרונה הותקן אצלי פרטנר פייבר במהירות 1 ג'יגה. המודם של פרטנר מחובר לראוטר של Tenda מדגם W-1800R שאמור להיות מסוגל לספק מהירות של 1,300Mbps. עם זאת, כשאני מתחבר (בחיבור קווי) לראוטר, נראה שהמהירות מוגבלת ל 100 מגה בלבד. הכבלים הם Cat5e ומחוברים במלואם, כך שגם הם לא אמורים להיות צוואר הבקבוק. מישהו נתקל בבעיה דומה? יכול להיות שיש משהו בהגדרות הנתב שאני צריך לשנות? תודה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. שלום לכולם אני וחבר כנראה הולכים לבנות רשת אלחוטית ל25 מחשבים, בשביל משרדים של איזו חברה בצפון הם רוצים שאנחנו נקנה את הציוד הדרוש (נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים) מישהו מכיר ציוד ברמה כזו ? כלומר נתב (אלחוטי, אבל גם עם יכולות חוטיות כמובן) שיכול לחבר 25++ מחשבים ? מה לקנות ? איזה נתב ? איזה כרטיסים ? מה מומלץ ולמה ? כמה דבר בסדר גודל כזה צריך לעלות ? כמה זה יעלה אם אבטחה היא משהו חשוב ? וכמה אם אבטחה איננה חשובה ? אני אשמח לכל טיפ שבוע הבא אנחנו שם למבט ראשון ואז אנחנו צריכים להחליט מה קונים ואיך מתקינים תודה, אריק.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by thebenjamin,

אני לא מבין מה קרה... יש לי ראוטר של בזק AZTECH 600EW אני יודע לפתוח פורטים והכל טוב.. היום עברתי מ013 ל014. הSTATIC IP מוגדר הפורטים נשארו אותם פורטים.UTORRENT מסמן את הפורט כפתוח אבל בבדיקה באתר של התוכנה זה אומר שהפורט הזה וכל אחד אחר שאני פותח נשאר סגור... מה שגם מעצבן שעברתי ל5MB ואני אמור להעלות על 60 בערך... הגדרתי את הגבלה על 47 כדי שלא יחנוק לי את כל האינטרנט אבל זה לא מגיע לזה... זה מעלה על 30-40 במקרה הטוב 45 וזה לא שאין טורנטים או ליצ'רים.. יש.. גם אם הוא מעלה למישהו הוא יעלה על 30-40 ולא על 47... מה שמוזר זה שגם אחרי כמה ANNOUNCE לפעמים 1 הטורנטים הופכים לTIMED OUT בלי שום סיבה.. בגלל זה זה מחשיד אותי שהתוכנה מטעה כשהיא מזהה את הפורט כפתוח. איך פותרים את זה? …

8. http://img120.imageshack.us/my.php?image=13bm.jpg מה כל חיבור משמש???

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. אז כמו שהכותרת מציינת כרגע אני משתמש במודם USB שניתן לי ע"י הקיבוץ אני ממש לא מרוצה ממנו חיברתי את המודם החדש והגדרתי לפי ההגדרות בUSB חיבור הרשת מתחבר אבל אין "אינטרנט" help! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by Jviega,

שלום. אני צריך עזרה באיך לפתוח פורטים בראוטר שלי, הראוטר שלי הוא ASUS AM 604. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by Night,

שאני מחבר את המודם של הכבלים שלי בכבל USB, יש אינטרנט במחשב הראשי ובמחשב השני שמחובר אליו ברשת אלחוטית. שאני מחליף את הכבל USB בכבל רשת, יש אינטרנט רק במחשב הראשי ובמחשב השני לא. למישהו יש מושג מה הבעיה? כבל רשת הרבה יותר יציב ומהיר מUSB. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. השאלה בכותרת, חלק אומרים שזה ייתן שיפור ניכר בעבודה על 2 כרטיסי רשת, חלק אומרים שלא יהיה הבדל... אז מהי התשובה האמיתית לפני שאני רץ ו"זורק" כסף על כרטיס חדש?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  13. אהלן. שני מחשבי WIN7 ULT. באחד מהם יש ספריה משותפת. כאשר מנסים להיכנס מהמחשב השני לספריה אז נדרשת ססמה. אף אחד לא זוכר מהי הססמה. איך אפשר לשחזר אותה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by klayman,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D LINK מדגם DWL +520 עד אתמול הוא עבד מצויין, אתמול מישהו שיחק בהגדרות של הרשת אצלי, ומאז אני לא רואה אותו. הוא לא בדיסאבל, והוא בכלל לא מופיע בחומרה שמותקנת, נסיתי לעשות זיהוי חומרה חדשה, וגם לא מצא אותו. נסיתי אפילו להוציא את הכרטיס מהסלוט, לאתחל , ולחבר אחר כך שוב, גם לא עזר. אני לא יודע מה קרה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by danny70,

יש לי מודם pci של בזק ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג אותו כלומר לשנות לו את הפונקציות כמו ב usb ואם כן איך תודה דני

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by zomero,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי נתב דרך חברת בזק הנתב הוא מסוג b-focus wireless 352+ חיברתי את כל הכבלים כמו שדרשו בחוברת ההוראות (חיבור לחשמל, חיבור מהנתב לכרטיס רשת במחשב וחיבור מנתב לשקע ה adsl( (עד עכשיו הייתי משתמש במודם פנימי בלבד להתחברות לאינטרנט.) השלב הבא בחוברת ההפעלה היה להכנס לדפדפן ולכתוב את השורה הבאה : 10.0.0.138 ואז היה אמור להפתח איזה דף מסויים של המודם אולם עמוד זה אינו נפתח. ניסיתי את כל השיטות התקנה מחדש של כרטיס הרשת (onboard intel pro/100 ve) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי לפני מה ששמתי לב הכרטיס רשת אינו מזהה שמחובר אליו משהו בכלל....למרות שכאשר מסתכלים מאחורי המחשב בחריץ של הכרטיס רשת כאשר הכבל מחובר ישנה נורה ירוקה שדולקת אחרי שחיברתי את הכבל. תודה רב…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by sim-m12345,

מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by omerha,

היי מי שמעוניין, שיוריד ויריץ עובד לפחות אצלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by חשיש,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט רשום בצד את המיהירות שתמיד היתה 620kbfs אצלי אבל היום לא יודע למה כשהתחברתי היה רשום 320kbfs מישהוא יודע למה (דרך אגב אני לא מרגיש הבדל בביצועי האינטרנט)

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by vmatan,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה גדולה בחיבור שלי לרשת; האינטרנט פשוט מתנתק כל כמה שניות, מתחבר ומחדש, ושוב - מתנתק. וכך במעגל אינסופי. לעיתים האינטרנט פועל כראוי זמן רב יחסית, ולעיתים אף מתנתק למשך של כמה ימים. חשוב לציין כי אני לא מפעיל תוכנות שיתוף קבצים כבדות על המחשב, כך שלטעמי הדבר איננו נובע מעומס יתר. החיבור שלי הוא: GlobSpanVirata USB ADSL LAN Modem במהירות של 736 Kbps. להלן בועה אשר מוצגת לי כאשר האינטרנט מתנתק: להלן תמונה של האינטרנט במצב מחובר: נספח - הגדרות החיבור לאינטרנט (הגדרות LocalArea conection 2): אשמח לקבל תמיכה ו/או רעיונות לפתרון הבעיה, תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר

22. שלום יש לי שני מחשבים דיי קרובים אחד לשני(בעיקרון אחד יכול להגיע לשני באמצעות קבל רשת) מחשב אחד מחובר לאינטרנט באמצעות המודם של הספקית שבו יש כניסה אחת בלבד לכבל רשת ואין USB. השאלה היא האם אני יכול לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט בלי נתב? תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. תודה לעוזרים ואנשים זה באמת דחוף...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Firewalk,

היי, אני רוצה להשחיל כבל רשת CAT6 בבית ולא בטוח איפה כדאי לקנות ואיזה סוג בדיוק. ראיתי באייבורי שיש להם כבל CAT6 STP (קישור). מישהו קנה מאצלהם? האם יש מקום אחר שמומלץ? עריכה: ההתלבטות העיקרית היא שהייתי מעדיף 100% נחושת בגלל האיכות אבל מדובר בכבלים קשיחים ואני לא בטוח אם זה יתרון או חסרון בהשחלה בתעלות. דוגמאות ל-2 הסוגים: 1. כבל רשת FTP CAT6 קשיח מסוכך 100% נחושת https://www.daganm.co.il/CMP-NWF6R100S-x100-כבל-רשת-FTP-CAT6-קשיח-מסוכך-100-נחושת-חבילה-של-100-מטר 2. כבל רשת FTP CAT6 גמיש מסוכך CCA 26AWG https://www.daganm.co.il/FTP-6100-x100-כבל-רשת-CAT6-גמיש-מסוכך-CCA-26AWG-בגליל-של-100-מטר תודה

25. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, יש ברשותי "רשת" בסיסית ביותר- 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב. לאחרונה חשבתי לקנות ראוטר, באמצעותו לחבר עוד מחשב נוסף שיש בבית, ועוד מחשב נייד ברשת אלחוטית. בעייתי היא ששהכבל המחבר בין שני המחשבים הוא מוצלב והוא עובר בקיר. האם יש דרך לחבר את אחד המחשבים לראוטר משולב באמצעות הכבל המוצלב? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.