עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zm13,

שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by nor,

אפליקציית תוכנה כתובה בדלפי 6 עובדת היטב בתקשורת מקומית. התוכנה אינה פונה למסדי נתונים כגון פרדוקס או SQL כשמריצים אותה בחיבור VPN פרוטוקול תקשורת TCP/IP ומבצעים מיפוי כונן רשת לכתובת IP קצב עיבוד הקבצים איטי להחריד. ליתר דיוק קצב העברת החומר מהתחנה לשרת ולהיפך מתפקד כמו בערך מודם 56 נתונים נוספים: התקשורת באינטרנט מהיר פס רחב השרת בסביבת Windows 2003 המחשב המרוחק בסביבת Xp profesional האם לשנות את אופן הגישה לקבצים ב source האם לשנות מאפייני תקשורת האם להתקין terminal server האם להוסיף רכיבי חומרה לתקשורת אנא תשובתכם

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  4. שלום לכולם, מאז יום כיפור אני סובל מבעית מהירות מציקה נורא באינטרנט, חשבתי בהתחלה שזה הכל היה בתקופת החגים בגלל העומס על התשתיות, אבל זה כבר ככה מאז, ולא משתנה, מדובר על חיבור 12 מגה ביט ב014 בכבלים הבעיה מאד מוזרה, קליפים ביוטיוב עם מעל מיליון צפיות יטוסו על 720P במהירות מטורפת, כל קליפ של מתחת מ100,000 צפיות, פשוט לא יעלה בכלל, בקטע שעל 360P אני אצטרך לחכות הרבה זמן. דרייברים לכרטיס מסך לדוגמא מנווידיה, ירדו על 1.3 מגה בייט לשניה, וכלמני קבצים סוררים, ירדו על 20 קילו בייט לשניה, עוד בעיה מאד מאד מעיקה, היא יוטורנט, הוא פשוט לא עובר את ה100 קילובייט לשניה במצטבר, גם עם טורנטים של אלפי סידים. עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, ריסטרטים למחשב, למודם, לראוטר, עשיתי גם הארד ריסט ל…

5. Started by ac1240,

ראיתי את התרד שפתחו למטה אבל אני רוצה לדעת האם הבעייה שיש לבחור היא כללית או שלרוב זה מצויין ומוריד כמו שצריך? והאם אני מוריד במהירות המלאה במהלך כל שעות היום או שזה חרטה וזה רק שאין עומס? תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  6. Started by tm1988,

אני יתאר לכם את המצב יש שני מחשב נקרא להם מחשב א' ומחשב ב' יש ראוטר חוטי של 3com עכשיו אני יפרט שני מקרים: מקרה 1: הפיירוואל של הראוטר מופעל אבל במחשב א' לפעמים לא רואים תמונות ואתרים עולים לאט. במחשב ב' הכל בסדר מקרה 2: אם אני מכבה את הפיירוואל של הראוטר במחשב א' האינטרנט עובד בצורה מושלמת אבל במחשב ב' האינרטרנט מתנתק, לא מתנתק לגמרי, מסנג'ר עובד אבל אי אפשר להיכנס לאתרים מה אפשר לעשות? אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

כמה עולה תשתית כבלים 1.5 מגה..?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by GreenApes,

שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. Started by maorsh18,

שלום לכולם יש לי ראוטר של חברת D-LINK (דגם 714p+). תקנו אותי אם אני טועה (וגם את היצרן), צריך לחבר כבל רשת מהמודם לכניסת הWAN של הראוטר, ומאחת היציאות של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב שלי... וזה בדיוק מה שעשיתי. הבעיה היא בשלב הבא שאני אמור להגדיר את הראוטר במחשב.... היצרן אומר אחרי כל חיבורי הכבלים האלה אני אמור לפתוח את הדפדפן ולרשום http://192.168.0.1 וזה בדיוק מה שאני עושה אבל כלום לא קורה. יש למשהו פתרון ??? סליחה על השאלה של המתחילים אבל זה הרג אותי אני לא יכול יותר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  11. Started by erbu,

רכשתי לא מזמן נייד עם סנטרינו (מן הסתם כרטיס רשת 802B הוא בילד אין במחשבים האלה). עכשיו יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר ל-ADSL והייתי רוצה לגלוש אלחוטית עם הנייד. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא כמובן לקנות נתב אלחוטי ואז לחבר אותו לשולחני ולגלוש אלחוטית עם הנייד. אבל בעצם כשאני חושב על זה למה צריך נתב בכלל? הרי אם אני אתקין במחשב השולחני כרטיס רשת אלחוטי אז הוא בעצמו יהיה מרושת עם הנייד וגם כך אוכל לגלוש לא? זה נראה לי פיתרון זול בהרבה. אז מכיוון שרק עכשיו אני נכנס לקטע של רשתות אז אני לא בטוח במה שאני אומר או מה היתרון לכל שיטה. ברור לי שאם אתקין כרטיס רשת אלחוטי אז זה בעצם כאילו שאני גולש בשולחני דרך הנייד-- אבל מה רע בזה? אז אני פונה אליכם לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by holev,

יש לי נתב של Netgear שתומך ב Super G 108Mbps שנקנה בארה"ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PCI שיתמוך גם ב108. אם היה לי את האופציה, הייתי קונה את הכרטיס של Netgear שתומך גם הוא בטכנולוגיה זו, אבל בארץ לא מוכרים אותה. השאלה היא אם הכרטיסים כמו הכרטיס של D-Link G520 שטוען כי תומך ב108Mbps, באמת יגיע למהירות זו (בתנאים האופטימלים כמובן) כמו שהכרטיס של Netgear? תודה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by Night,

שאני מחבר את המודם של הכבלים שלי בכבל USB, יש אינטרנט במחשב הראשי ובמחשב השני שמחובר אליו ברשת אלחוטית. שאני מחליף את הכבל USB בכבל רשת, יש אינטרנט רק במחשב הראשי ובמחשב השני לא. למישהו יש מושג מה הבעיה? כבל רשת הרבה יותר יציב ומהיר מUSB. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. שלום, יש ברשותי 2 מחשבים המריצים ויסטה: האחד נייח עם ultimate והשני נייד עם Home Basic. קניתי נתב אלחוטי של 3Com והצלחתי לחבר את שני המחשבים לאינטרנט ולאבטח את הרשת. עכשיו, כשניסיתי לשתף קבצים בין המחשבים, לא הצלחתי. בשני המחשבים "שיתוף קבצים" מופעל ולשניהם אותו workgroup, והגדרתי תיקיות לשיתוף. לעיתים המחשב הנייח מאתר את הנייד, אבל לא מאפשר גישה אליו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. השאלה בכותרת, חלק אומרים שזה ייתן שיפור ניכר בעבודה על 2 כרטיסי רשת, חלק אומרים שלא יהיה הבדל... אז מהי התשובה האמיתית לפני שאני רץ ו"זורק" כסף על כרטיס חדש?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by Dubek,

שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חדש, וראיתי הצעה במרדנית מחשבים לראוטר Level One WBR-3408 ב-188 ש"ח. הנסיון שלי עם Level One כולל רק את הראוטר הקווי שלהם, שעבד מצויין כמה שנים, עד שהוא התקלקל (זה הראוטר שאני מחליף). למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויכול לומר לי אם שווה לקנות אותו? אם הראוטר הזה לא שווה, אז מה כדאי לבחור (ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבסיסיים של 3com ו-Edimax)?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by kreeki,

עד עכשיו החזקנו בראוטר אדימקס 6204wg, ראוטר פשוט עם אנטנה אחת ובדרך-לא-דרך זה החזיק את כל הבית. עכשיו עברנו דירה בשעה טובה והמקום היחיד בו אפשר לשים את הראוטר הוא הממד, וכידוע האות עובר חדר אחד בקושי. הטכנאי של הוט המליץ להחליף את הראוטר בגלל שהוא מיושן (אולי זה קשור גם לניתוקים שיש לו כל הזמן?) בראוטר חדש בתקן N (עם שלוש אנטנות) לאיזה ראוטר כדאי להחליף, אם בכלל? האם אצטרך להחליף גם את נקודות הגישה? (דונגלים)

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. Started by lior0101,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי איכותי, שיקלוט בלי בעיה בין שני קומות. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדלים בראוטרים בעניין הזה ואם זה אפשרי, אבל אני מחבר אותו ל PS3, אז אני צריך שיהיו כמה שפחות לאגים. אאמ זהו בעקרון, אני צריך משהו סטנדרטי למדי, שיהיה איכותי, ולא יהיו בעיות בטורנטים/FTP אחרי פתיחת פורטים של הראוטר. התקציב בלתי מוגבל, העיקר שיהיה איכותי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  19. מחשב נייח מחובר ישירות לראוטר, מחשב נייד מחובר בצורה אלחוטית. איפי של הנייח 192.168.2.136, של הנייד 192.168.2.137 שני המחשבים על אותו השם ב-work group. בשניהם, מסומן V ליד האפשרות של SHARING בכרטיס הרשת. יש בנייח מחיצה שלמה (D) שאני רוצה לשתף עם הנייד, אז פעלתי לפי המדריך שיש בסטיקי (מקש ימני, sharing, הפעלתי את הוויזארד, סימנתי ב-V לשתף את הכונן וגם לאפשר שינויים בו, הפעלה מחדש). אחרי שהמחשב עלה, דווקא הצלחתי להיכנס לכונן D מהנייד, התקנתי תוכנת Daemon tools ושוב הפעלה מחדש, ומכאן כבר לא מצליח להיכנס לכונן D! ב-My Network places, כונן D לא מופיע, מופיעים סתם תיקיות טיפשיות שיש במחשב הנייח (MY shared pictures ETC). כשאני לוחץ על ADD A NEW NETWORK, תחת ה-WORK GROUP שלי שוב …

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by or_y,

שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. תשתית בזק ספקית בזק בינלאומי 15 מגה :yelclap:

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. יש לי ראוטר של EDIMAX שמספק לי הגנה כלשהי (אני לא מפעיל את הפיירוול הבנוי בתוכו, אין לי כח לזה בינתיים) האם מקובל / לגיטימי להפעיל בה בעת גם פיירוול בתכנה כמו למשל ZONE ALARM (הסיבה העיקרית היא כדי לחסום כמה תוכנות מלגשת לאינטרנט) תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  23. Started by Idan-h,

תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by p_q,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל מוצלב עם win98. אחד מהם מחובר לאינטרנט (בעזרת מודם adsl) שמעתי על כל מיני תוכנות שיתוף אינטרנט בנוסח server client, על איזה תוכנה כזאת אתם ממליצים?

25. Started by holev,

קודם כל.. יש לי נתב של netgear וכרטיס PCI - D-Link Wireless 108Mbps האם אני אוכל להקים רשת אלחוטית בין הנתב לכרטיס הזה אם המרחק הוא בין שני בתים.. מרחק של משהו כמו 15 מטר, דרך 2 קירות בטון סה"כ. בנוסף, אשמח לקבל מאמרים באינטרנט על הנושא. תודה!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים