עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר של B BEZEQ ואני משלם על באנדל של בזק + בזק בינלאומי. החיבור הוא 60MBIT ובחודשים האחרונים עולה התדירות של אירועי ירידה ניכרת במהירות (בבדיקת מהירות speedtest.net אני מגיע למהירות הורדה של 0.5MBIT). הפתרון הוא לנתק את הראוטר לחצי דקה, ואז המהירות חוזרת, אבל התכיפות של האירועים האלו עולה לאחרונה. האם זו בעיה של הספק? תשתית? של הראוטר? אמ;לק - לבקש שיחליפו ראוטר או לעבור ספק?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  2. שלום רב, יש ברשותי לפטופ עם WIN7 באנגלית. הצלחתי להגדיר רשת הד-הוק וזה עבד יופי. בנסיון להגדיר מחשב אחר נתקלנו בבעיות התנגשות IP, ומחקתי מהחשב הראשון את הרשת (הד הוק) שיצרתי. בנסיון חדש ליצור את הרשת האלחוטית במחשב הראשון, אני מצליח לעשות את התהליך הקצר ליצרת רשת הד-הוק, (set up new connection--> ad hoc...) ונוצרת הרשת. כאמור על מנת לשתף את האינטרנט אני לוחץ על LAN שמופיע תחת נטוורק אנד שרינג סנטר. בחלון שנפתח אני לוחץ על properties -->sharing. תחת השרינג נעלמה לי האופציה לשיתוף אלחוטי, ויש רק אופציה כללית לשיתוף אינטרנט: '...allow other network user to connect through this computerw אני חושב שהאופציה בלשונית זאת לשיתוף האלחוטי שנעלמה היא הבעיה, מדוע נעלמה…

3. Started by jambo222,

שלום טכנאי של הוט נתן לי מגדיל טווח ואני לא יודע לאן לחבר אותו, יש לי הוטבוקס מיני פייבר ומוקה

4. Started by shimon956,

טוב מצטער על השאלה הקודמת עכשיו אני יסביר שוב ברגע שאני מדליק את המחשב והwinxp עולה לי אז בצורה אטומטית זה כודם כול מתחבר ל-adsl ואז אפשר להתחבר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא כזוט למה לוקח למודם adsl בערך 5 דקות מאז שהwinxp עלה להגיב שאפשר להתחבר לאינרנט ??? ???

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  5. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. אני צריך עזרה במציאת פיתרון. המצב הוא כזה: ישנן שתי חברות (X,Y) כאשר לכל אחת מהן מספר סניפים ברחבי הארץ. חברה שלישית (Z) היא החברה שמנהלת את שתי החברות האלה ונותנת להן תמיכה 24.7 וצרכה חבור קבוע תמידי לשתיהן. 1. כל סניף חברה חייב להיות מקושר ברשת אחת לשאר הסניפים של אותה חברה. 2. כל חברה היא נפרדת ולכל חברה רשת משלה. אסור שיהיה מעבר בין הרשתות או בין החברות. 3. החברה השלישית צרכה חיבור תמידי לשתי הרשתות של שתי החברות. רשת X הכוללת סניפים בכל הארץ נפרדת מרשת Y הכוללת סניפים בכל הארץ. לרשת Z בלבד אמורה להיות גישה גם לרשת X וגם לרשת Y באופן קבוע. מה הייתם מציעים? איזה פיתרון הוא המתאים ביותר? אני מבין שמדובר ב - VPDN. אבל משהו יכול להסביר איך יתבצע בפועל ו…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. שלום חסרס, אתמול התקנתי את הראוטר הנ"ל ,בינתיים טיסה יפה על NGN 10MB, הצפנתי בינתיים ב WEP 128bit ,כי הWLAN לא תמיד בשימוש ואפשר לכבות בלחיצת כפתור, אני צריך עזרה בהגדרות על חוטיות, כמו ערוץ וכו' ,פשוט הגדרתי שיעשה החלפת ערוץ כל3 דקות ולא נראה שהוא עושהמשהוא, תקוע על ערוץ מספר1, בראוטר הקודם שלי לא הייתה כלל הגדרת זמן להחפלת ערוצים, רק AUTO וזהוא, ובכלל רוצה המלצות לאנשים שיש להם אותו ,תודה רבה ושבוע נעים

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. the topic says everything i have a problem while someone is using the webcam on one computer it causes me lags awhile ago it didnt lag me and now it does again.. is there any way to fix it? or to limit the bandwith of the computer with the webcam so it wont lag my internet? thanks.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by AtomiX,

אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*

9. אף פעם לא הבנתי את זה, נניח קניתי ליפני חודש כרטיס של TP LINK אלחוטי והמוכר אמר לי שלא כדאי כי הוא 150MBPS וכדאי לי 300MBPS וביגלל שהפער במחירים היה גדול התעקשתי לקחת את ה 150MBPS ואני לא מבין מה ההבדל בין הדבר הזה? כי אני משתמש היום בכרטיס שקניתי של 150MBPS ואין איתו שום בעיות הוא מוריד לי על 1.2 מגה לשנייה (יש לי 10 מגה) אז מה באמת ההבדל והאם זה משנה באמת?

10. Started by kobbyc,

היי, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי ללפטופ שלי, ורציתי לדעת על איזה ראוטר אתם ממליצים בתחום ה40-70$ (קונה בארה"ב). מההודעות שקראתי כאן שמעתי המלצה על ראוטר של חברת LINKSYS. אז חיפשתי ומצאתי את שלושת הדגמים הבאים ב50$: WRT54G - 2.4 GHz 54G Wireless Access Point with 4 port Router. 54 Mbps speed WL 54 Rtr 4 - 802.11g Wireless Router. 4 wired ports. Up to 54 Mbps thruput WL 54G Rtr Secure - Wireless 802.11g 4 port router with secure easy setup. 54Mbps speed אני לא מבין כל כך ב WIRELESS ואני אשמח לשמוע על איזה דגם אתם ממליצים ואם המחיר טוב. ועוד שאלה קטנה, מצאתי גם ראוטרים של NETGEAR ושל DLINK, האם עדיף באמת את LINKSYS ???? תודה מראש , קובי.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. יש לי 4 פריטים CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKING FILE AND PRINTER SHARING QOS PACKET TCP IP לרשת ביתית כולם מסומנים בV איזה ניתן להוריד לחיוג למודם אלקטל כולם חוץ מFILE SHARING מסומנים ראיתי מדריך באינטרנט שאמר שחיוג למודם אלקטל אפשר להשתמש רק ב TCPIP ואת כל השאר להוריד, זה נכון? תודה.

12. Started by Gil Baer Hunter,

ראוטר משולב גם חוטי וגם אלחוטי , לפחות פורט אחד לכל אחד , במחיר זול . שיוכל להתחבר לכבלים . הבנתי שאפשרי שיכלול גם מודם ואז אני מוותר על המודם של הספק אינטרנט ? שיהיה . תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. זה מודם שהפכתי לראוטר.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  14. שלום לכולם, פעולה פשוטה שכול הזמן הצלחתי לבצע, מסתבכת לי עכשיו ... בקיצור, זקוק להכוונה. יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת הבייתית (חוטית). המחשבים עם מע' הפעלה WIN XP . שבוע שעבר ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש למחשב שקרס (זה המחשב שהוא מתווך העברת קבצים בין כולם). את הצורב DVD שלו הגדרתי ככונן שיתוף ואכן אין לי בעיה למפות אותו ולפנות אליו מזוג המחשבים האחרים. כנ"ל המדפסת שמחוברת למחשב ועובדת בשיתוף בצורה תקינה. לעומת זאת את כונני ההארד דיסק שהגדרתי להם שיתוף (מופיע כף יד מתחת לסמל הכונן), אני לא מצליח למפות למרות שאני רואה (מהמחשבים האחרים ) את קבוצת המחשבים ותחת המחשב הספציפי את הכוננים שהגדרתי להם שיתוף. כול פעם שאני מנסה לבצע המיפוי מתקבלת הודעת שגיאה כדלקמן: "לא היתה אפשרות ליצ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kruscal,

שלום רב לכולם!!! אני רוצה להאריך את הכבל של ה USB שמחבר את הכרטיס הרשת האלחוטי למחשב ביתי שיקלוט אות יותר חזק, אורכו כרגע: 1 - 1.2 מטר ואני מעוניין להאריכו ל: 4 - 5 מטר, 1. מישהו פעם ניסה לעשות דבר כזה ולראות אם זה משפיע על האות? 2. האם הארכה של הכבל בצורה משמעותית כזו (יחסית) פוגעת בקצב העברת הנתונים בתקשורת? תודה רבה לעונים !

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. Started by Shoshan01,

האם הוא מסוגל לעמוד במהירות כזו? ואם לא מה המהירות המקסימלית ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. יש לי שני חשבים המחוברים לראוטר. איך אני מגדיר שיתוף קבצים ביניהם? אחד מריץ XP השני VISTA.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. שלום לכולם , התחדשתי במחשב נייח. הכרטיס רשת שלי הוא : Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC9260 PCI-E ניסיתי להוריד כמה סוגים של דרייברים מהאתר שלהם ופשוט הכרטיס רשת לא מתחבר למחשב מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tembo,

שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  20. Started by MDK,

בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by force1711,

שלום לכולם ושבוע טוב, במהלך 18 השנים האחרונות, אני משתמש בנתבים של בזק. כיום יש לי את ה- D-LINK 256 שלהם. אני מתבלט האם לעבור ל BE שלהם או לקנות פרטי מעצמי. רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בפורום חוץ מ- ASUS. ומה אתם אומרים על זה: ראוטר D Link COVR AC1200 Dual Band Mesh Wi Fi COVR (ksp.co.il) האם זה כמו ה- BE או פחות ממנו או יותר? אני פשוט לא מתמצא בכל הדברים הללו. או שאולי כדאי כן לעבור ל BE שלהם? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. טוב, אחרי שפירמטתי את המחשב שלי מה שקורה בבית שלנו זה שיש לנו שתי מחשבים. אחד שלי ואחד משפחתי. על המשפחתי יושב הראוטר שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. מדובר בראוטר פשוט "קלאסי" של סימנס שבזק מוכרת וכפי שהבנתם אני גם מחובר לבזק. מהראוטר אני מחובר בכבל של כמה מטרים טובים למחשב שלי. בכל מיקרה, לפני שנה בערך כשקניתי ת'מחשב והתקנתי וינדוס אז הייתה לי בעיה דומה כזו שלא הצלחתי לחייג לאינטרנט ואז היתקשנו למוקד עזרה ושטויות אחרות וסידרו לנו חיוג לאינטרנט ללא חייגן, סה"כ נחמד מאוד בהיתחשב בכך שיש אינטרנט כל הזמן ואין צרות ודאגות. עכשיו, אני ניסיתי 1001 קומבינציות ואני פשוט נואש ולא יודע מה לעשות עכשיו, להיתקשר שוב לבזק "שיעזרו" לי עם החיוג והכל? אז יאלה, יש לי 30 יום עד שהוינדוס ננעל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by XCG120,

ברצוני לקנות ראוטר לחיבור סיבים לחברת "בזקבנלאומי" החשיבות שלי בראוטר היא אבטחה גבוהה אני לא משתשמש ב WIFI אלא בחיבור קווי סטנדרטי, במהירות של 1GB מהירות החיבור שלי לבזק בנלאומי. השאלה שלי היא כזאת מה הפרוצדורה לחיבור ראוטר משלי האים צריך מתאם וכו...? איזה ראוטר עם רמת אבטחה הכי גבוהה אני יכול לקנות לציין חיבור קווי אבל לא קריטי אים יהיה לו אופצייה גם לWIFI כשארצה להשתמש,כדרך אגב הכיוון שלי הוא ראוטר של חברת ASUS בגלל שאני "רגיל" אליהם ומה גם שימושיות קלה? האים הראוטר הזה יתאים לבקשה שלי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72248 פתוח להצעות גם לחברה לראוטר מאובטח מחברה לא מוכרת? לאחר שאני מחבר את הראוט…

24. Started by sapartil,

התחברתי לרשת אלחוטית ציבורית ובמשך מספר שעות גלשתי בלי שום בעיה. פתאום בכל דף שאני מנסה להכנס אני מקבל את ההודעה the page cannot be dysplaid כשאני לוחץ קליק ימני על שם הרשת ואז על "מצב" כתוב שם "ללא גישה לאינטרנט" מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך מתחברים שוב ?

25. Started by achiya1,

אהלן אני מנסה לפתוח כמה פורטים אני מקיש את ה10.0.0.138 ולא ניתן להציג דף זה עזרה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים