עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אף פעם לא הבנתי את זה, נניח קניתי ליפני חודש כרטיס של TP LINK אלחוטי והמוכר אמר לי שלא כדאי כי הוא 150MBPS וכדאי לי 300MBPS וביגלל שהפער במחירים היה גדול התעקשתי לקחת את ה 150MBPS ואני לא מבין מה ההבדל בין הדבר הזה? כי אני משתמש היום בכרטיס שקניתי של 150MBPS ואין איתו שום בעיות הוא מוריד לי על 1.2 מגה לשנייה (יש לי 10 מגה) אז מה באמת ההבדל והאם זה משנה באמת?

2. Started by kobbyc,

היי, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי ללפטופ שלי, ורציתי לדעת על איזה ראוטר אתם ממליצים בתחום ה40-70$ (קונה בארה"ב). מההודעות שקראתי כאן שמעתי המלצה על ראוטר של חברת LINKSYS. אז חיפשתי ומצאתי את שלושת הדגמים הבאים ב50$: WRT54G - 2.4 GHz 54G Wireless Access Point with 4 port Router. 54 Mbps speed WL 54 Rtr 4 - 802.11g Wireless Router. 4 wired ports. Up to 54 Mbps thruput WL 54G Rtr Secure - Wireless 802.11g 4 port router with secure easy setup. 54Mbps speed אני לא מבין כל כך ב WIRELESS ואני אשמח לשמוע על איזה דגם אתם ממליצים ואם המחיר טוב. ועוד שאלה קטנה, מצאתי גם ראוטרים של NETGEAR ושל DLINK, האם עדיף באמת את LINKSYS ???? תודה מראש , קובי.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. יש לי 4 פריטים CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKING FILE AND PRINTER SHARING QOS PACKET TCP IP לרשת ביתית כולם מסומנים בV איזה ניתן להוריד לחיוג למודם אלקטל כולם חוץ מFILE SHARING מסומנים ראיתי מדריך באינטרנט שאמר שחיוג למודם אלקטל אפשר להשתמש רק ב TCPIP ואת כל השאר להוריד, זה נכון? תודה.

4. Started by Gil Baer Hunter,

ראוטר משולב גם חוטי וגם אלחוטי , לפחות פורט אחד לכל אחד , במחיר זול . שיוכל להתחבר לכבלים . הבנתי שאפשרי שיכלול גם מודם ואז אני מוותר על המודם של הספק אינטרנט ? שיהיה . תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. זה מודם שהפכתי לראוטר.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  6. שלום לכולם, פעולה פשוטה שכול הזמן הצלחתי לבצע, מסתבכת לי עכשיו ... בקיצור, זקוק להכוונה. יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת הבייתית (חוטית). המחשבים עם מע' הפעלה WIN XP . שבוע שעבר ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש למחשב שקרס (זה המחשב שהוא מתווך העברת קבצים בין כולם). את הצורב DVD שלו הגדרתי ככונן שיתוף ואכן אין לי בעיה למפות אותו ולפנות אליו מזוג המחשבים האחרים. כנ"ל המדפסת שמחוברת למחשב ועובדת בשיתוף בצורה תקינה. לעומת זאת את כונני ההארד דיסק שהגדרתי להם שיתוף (מופיע כף יד מתחת לסמל הכונן), אני לא מצליח למפות למרות שאני רואה (מהמחשבים האחרים ) את קבוצת המחשבים ותחת המחשב הספציפי את הכוננים שהגדרתי להם שיתוף. כול פעם שאני מנסה לבצע המיפוי מתקבלת הודעת שגיאה כדלקמן: "לא היתה אפשרות ליצ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kruscal,

שלום רב לכולם!!! אני רוצה להאריך את הכבל של ה USB שמחבר את הכרטיס הרשת האלחוטי למחשב ביתי שיקלוט אות יותר חזק, אורכו כרגע: 1 - 1.2 מטר ואני מעוניין להאריכו ל: 4 - 5 מטר, 1. מישהו פעם ניסה לעשות דבר כזה ולראות אם זה משפיע על האות? 2. האם הארכה של הכבל בצורה משמעותית כזו (יחסית) פוגעת בקצב העברת הנתונים בתקשורת? תודה רבה לעונים !

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by Shoshan01,

האם הוא מסוגל לעמוד במהירות כזו? ואם לא מה המהירות המקסימלית ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. יש לי שני חשבים המחוברים לראוטר. איך אני מגדיר שיתוף קבצים ביניהם? אחד מריץ XP השני VISTA.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. שלום לכולם , התחדשתי במחשב נייח. הכרטיס רשת שלי הוא : Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC9260 PCI-E ניסיתי להוריד כמה סוגים של דרייברים מהאתר שלהם ופשוט הכרטיס רשת לא מתחבר למחשב מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, האם אמורה להיות בעיה לעבור דרך שרת פרוקסי אם יש לי ראוטר בבית? אם כן, האם יש פיתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  12. Started by MDK,

בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by force1711,

שלום לכולם ושבוע טוב, במהלך 18 השנים האחרונות, אני משתמש בנתבים של בזק. כיום יש לי את ה- D-LINK 256 שלהם. אני מתבלט האם לעבור ל BE שלהם או לקנות פרטי מעצמי. רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בפורום חוץ מ- ASUS. ומה אתם אומרים על זה: ראוטר D Link COVR AC1200 Dual Band Mesh Wi Fi COVR (ksp.co.il) האם זה כמו ה- BE או פחות ממנו או יותר? אני פשוט לא מתמצא בכל הדברים הללו. או שאולי כדאי כן לעבור ל BE שלהם? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. טוב, אחרי שפירמטתי את המחשב שלי מה שקורה בבית שלנו זה שיש לנו שתי מחשבים. אחד שלי ואחד משפחתי. על המשפחתי יושב הראוטר שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. מדובר בראוטר פשוט "קלאסי" של סימנס שבזק מוכרת וכפי שהבנתם אני גם מחובר לבזק. מהראוטר אני מחובר בכבל של כמה מטרים טובים למחשב שלי. בכל מיקרה, לפני שנה בערך כשקניתי ת'מחשב והתקנתי וינדוס אז הייתה לי בעיה דומה כזו שלא הצלחתי לחייג לאינטרנט ואז היתקשנו למוקד עזרה ושטויות אחרות וסידרו לנו חיוג לאינטרנט ללא חייגן, סה"כ נחמד מאוד בהיתחשב בכך שיש אינטרנט כל הזמן ואין צרות ודאגות. עכשיו, אני ניסיתי 1001 קומבינציות ואני פשוט נואש ולא יודע מה לעשות עכשיו, להיתקשר שוב לבזק "שיעזרו" לי עם החיוג והכל? אז יאלה, יש לי 30 יום עד שהוינדוס ננעל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by XCG120,

ברצוני לקנות ראוטר לחיבור סיבים לחברת "בזקבנלאומי" החשיבות שלי בראוטר היא אבטחה גבוהה אני לא משתשמש ב WIFI אלא בחיבור קווי סטנדרטי, במהירות של 1GB מהירות החיבור שלי לבזק בנלאומי. השאלה שלי היא כזאת מה הפרוצדורה לחיבור ראוטר משלי האים צריך מתאם וכו...? איזה ראוטר עם רמת אבטחה הכי גבוהה אני יכול לקנות לציין חיבור קווי אבל לא קריטי אים יהיה לו אופצייה גם לWIFI כשארצה להשתמש,כדרך אגב הכיוון שלי הוא ראוטר של חברת ASUS בגלל שאני "רגיל" אליהם ומה גם שימושיות קלה? האים הראוטר הזה יתאים לבקשה שלי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72248 פתוח להצעות גם לחברה לראוטר מאובטח מחברה לא מוכרת? לאחר שאני מחבר את הראוט…

16. Started by sapartil,

התחברתי לרשת אלחוטית ציבורית ובמשך מספר שעות גלשתי בלי שום בעיה. פתאום בכל דף שאני מנסה להכנס אני מקבל את ההודעה the page cannot be dysplaid כשאני לוחץ קליק ימני על שם הרשת ואז על "מצב" כתוב שם "ללא גישה לאינטרנט" מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך מתחברים שוב ?

17. Started by achiya1,

אהלן אני מנסה לפתוח כמה פורטים אני מקיש את ה10.0.0.138 ולא ניתן להציג דף זה עזרה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by shauliii,

שלום. יש ברשותי ראוטר של ROTAL -RTA 1025 אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בUPNP? ואם כן איך מפעילים זאת.... תודה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  20. Started by idovidal,

כשאני מוריד קובץ בהורדה ישירה קצב ההורדה ממש איטי מתחלף 1 ל2-3 שניות וגם אני לא ממצא את מהירות האינטרנט שלי יש לי 12 מגה וזה מוריד לי על 60 KB עם IDM למישהו יש מושג מה עושים? אני מחובר לאינטרנט דרך מודם THOMSON חיבור של CABLE

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. שלום. אני מעוניין להוזיל את חבילת האינטרנט שלי. אני גר עם שני סטודנטים נוספים. סך הכל אין לנו דרישות מטורפות. בשנה הראשונה הסתדרתי עם 15 מגה ועם הציוד שאני מדבר עליו, השנה עליתי ל40 רק בגלל שהמחיר היה זהה, וקיבלתי ציוד חדש מבזק(שיוחזר כאשר אתנתק מהם). עכשיו ישנם עסקאות של 69 שקלים של 018. יש לי רק מעט חשש כי הציוד שיש לנו מעט ישן, הדירה שונה מהדירה שהייתה בשנה הראשונה. הגודל שלה הוא 90 מטר. הראוטר יושב בסלון. חדר אחד עם קיר משותף עם הסלון, השניים האחרים רחוקים יותר. המודם שברשותנו הוא D-Link Dsl-2500u הראוטר TP-Link TL-WR740N באתר של המודם רשום שהמהירות המקסימלית היא 24mb האם הבנתי נכון? איך הראוטר הזה והאם הוא יבצע את עבודתו נאמנה. רוב השימוש הוא גלישה ממוצעת, מיילים וכו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by huhxdd,

--

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. מידי פעם ככה אני מקבל קפיצה של התראה מהנורטון פייר וואל שלי, שמישהו ניסה לפרוץ אלי בעזרת תוכנה שהוא מציין והוא חסם אותו. כשאני מחובר ל IRC וכדומה אני לא ממש מתרגש כי הרבה אותות משם מפורשים כנסיון פריצה והם בעצם לא. אבל עכשיו זה קרה כשלא הייתי מחובר, וגם זה לא ריגש אבל הייתי סקרן והחלטתי לחקור את ה IP. והנה מה שגיליתי. http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=217.132.94.189&linkname=AntiFraud.com&linkurl=http%3A%2F%2Fantifraud.com%2Fcheckdomain.htm זה אמר משהו על RIPE... אז נכנסתי לאתר הזה ושם שוב הקשתי את האי פי והנה מה שגיליתי: http://www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=217.132.94.189+ אני רוצה להפנות אותכם ל…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  24. שלום,יש לי חיבור של 10 מגה אצל HOT ו 014 ב MPLS ולפני בערך חודשיים נפתרו כל הבעיות האינטרנט החל לעבוד בצורה מעולה,קיבלתי את כל המהירות הורדה,הפורטים היו פתוחים והגלישה הייתה סבירה. לפני כמה ימים ה IP השתנה ועכשיו הגלישה נהייתה איטית הורדה מ HTTP מאוד לא יציבה ופורטים חסומים. האם זה בגלל שקיבלתי IP מפול כתובות גרוע? את האיטיות אני מניח שזה יכול היה להסביר אבל מה לגבי הפורטים. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by hz707,

איך אפשר לדעת איזה כרטיס יש לי מבחינת חומרה מייד לאחר התקנה של XP , כדי שאוכל לדעת איזה דרייבר לחפש בשבילו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.