עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

הוא אמנם אינו כרטיס הרשת האלחוטי הטוב ביותר שקיים, אבל במחיר של 38 שקל ה-TL-WN721N נראה ממש מציאה. יש להציג את הקופון באחת מחנויות IVORY. המבצע עד 20/12 או עד גמר המלאי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by disvsros1,

אני בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי, שאני משחק בwarzone או בoverwatch באופן קבוע קופץ לי האייקון של "אינטרנט לא יציב" של המשחק. שאני עושה ping לgoogle או למשל לשרת של overwatch אין בעיה מבחינת יציבות ובמבחינת הפינג עצמו אבל אם אני עושה tracing זה מה שאני מקבל: 1 <1 ms <1 ms * Broadcom.Home [10.0.0.138] 2 138 ms 171 ms 120 ms bzq-179-37-1.cust.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 6 ms 6 ms 7 ms 10.250.1.14 4 7 ms 6 ms 6 ms bzq-25-77-10.cust.bezeqint.net [212.25.77.10] 5 7 ms 6 ms 6 ms 10.90.99.9 6 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.51.88 7 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.244.2…

3. Started by or_y,

שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by gshhar,

אני רוצה לפתוח את פורט 139. יש לי מודם אלקטל וזהו לא ראוטר ולא רשת. יש לי פיירוואל אבל הבעיה שלי שאני לא יכול לקבל קבצים ב-MSN MASSENGER ואני יודע שזה קשור לפורט 139. דרך אגב-XP PRO

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום, אני מחפש לקנות את הנתב הכי טוב ש300 ש"ח יכולים לקנות, שיעמוד בעומס של כמה מחשבים עובדים עם תוכנות P2P ומשחקי רשת וכו' במקביל [אנחנו נעים בין 4 במינימום ל10 מחשבים במקס' שמחוברים על הנתב הזה (כמובן עם סוויץ' שמגדיל את כמות החיבורים, זה פחות עקרוני לי)] וכולנו אוהבים מאוד להוריד מהEMULE והBITTORENT וכו' ובין היתר אני גם משחק [וגם אנשים אחרים ברשת] משחקי רשת כבדים. אז בקיצור, ראוטר שיאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים במקביל, שיעמוד בהרצת תוכנות כמו EMULE ממספר מחשבים במקביל [שלא יתנתק לי, מה שיש לי עכשיו מתנתק כל דקה אם אני מפעיל אימיול אפילו אם רק במחשב אחד] וזהו בעיקרון, לא אכפת לי אם הוא לא יהיה אלחוטי, למרות שזו אופציה בהחלט מבורכת אם יש משהו שעונה לצרכיי בעד 300 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by yot,

יש לי בבית רשת אלחוטית של 012, נתב שמחובר למחשב הראשי (שלי) בכבל רשת ושמשדר למחשב השני (של אחותי) בצורה אלחוטית - הרשת היא 1.5 של 012. הבעיות שיש לי ברשת נוגעות לחלוקת רוחב הפס. אחותי רוב הזמן גולשת בפורומים שונים, מצ'וטטת ב-ICQ ומסנג'ר ולפעמים משחקת במשחקי רשת המוניים (MU Online) - אני לעומת זאת משחק במשחקי רשת דוגמת Battlefield 2, קאונטר סטרייק וכו'. בזמן שאחותי גולשת בפורומים, ואני מנסה לשחק לדוגמה BF2, אני חווה בעיות איטיות נוראיות, שגורמות לניתוקים משרתים. האם יש אפשרות להגביל את רוחב הפס של המחשב השני על מנת שאני אוכל להמשיך לשחק במשחקי הרשת בצורה הגיונית? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, מעוניין חודש הבא לקנות נייד לעצמי, יש בבית גם מחשב נייח. מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשבים לאינטרנט ככה שאפשר יהיה לגלוש משניהם בבת אחת מבלי שאחד יפריע לשני יתר על המידה. השאיפה שהנייח יהיה מחובר קבוע ל-eMule. אם זה חשוב התשתית בבית היא של כבלים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by simla101,

קודם כל תודה רבה רבה רבה מראש למי שעונה לי אני תקוע עם הדבר המעצבן הזה כבר הרבה זמן בכל אופן...קיבלתי ראוטר של אדימקס מדגם br-6104w...עכשיו...אני כבר חודש נאבק איתו שיעבוד...אני מחבר את כל הכבלים כמו שכתוב וכמו שדיברתי עם אנשים שמבינים וכך אמרו לי...חוצמזה כל הנורות על הראוטר פועלות ומראות כאילו יש עבודה... אבלללללללל..הבעיה היא שכשאני פותח דפדפן ומנסה להגיד לראוטר לגשת לדיפולט IP אדרס שלו...הוא לא מוצא אותה... אמרתי לכל פרוטוקלי הTCP/ip שלי למצוא כתובת אייפי אוטומאטית... מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא בסדר/ אם צריכים עוד מידע על המערכת (ווינדווס 98 לא חושב ששאר הרכיבים חשובים אבל אם כן אני אעלה מפרט מלא) בכולופן תודה רבה למי שיעזור לי...

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by EG,

שנים שלא הייתי קשור לכלום (באינטרנט). עכשיו אני נכנס ל"ליון נטוורק" ואין שם אפשרויות הורדה, זה בכוונה או רק אצלי? איך אני מוריד משחקים? אם זה בכוונה אז מאיפה אפש להוריד משחקים? ישנו איזשהו אתר שהחליף את זה שאני מכיר?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של אדימקס 6204 ולראוטר מחובר בחיבור אלחוטי נייד לפני תקופה שאני לא יכול לאמוד ככה שאני גם לא אוכל לעשות שחזור מערכת היה לי שיתוף מוצלח בין המחשבים הדפסתי ברשת שיתפתי קבצים פשוט הכל ואז שמתי לב שקרה משהוא ולא היה לי זמן לטפל בזה אז הזנחתי ועכשיו התפנה לי זמן. ישבתי באתר ועברתי על כל המדריכים ניסיתי פשוט הכל ישבתי ממש מס' שעות ולא הצלחתי ליצור שיתוף בין המחשבים! אשמח לכיוון ייעוץ ועזרה איך לשתף בין שני המחשבים? תודה נראש רן

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. שלום!!! יש לי רשת אלחוטית עם נתב d.link dsl 2650 u (שהוא לא נמצא אצלי אלא אצל השכן) ואני קולט ממנו (כמובן בהסכמה) באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ומגבר אך תמיד יש בעיה עם החיבור לאינטרנט יש לי קליטה הכי גבוהה שאפשר (רשום מצוין) וגם יש לי הערה: חיבור לא זמין או קישוריות מוגבלת וחסרה יתכן ולא תוכל לגלוש כראוי באתרים מסוימים, וכשהוא כן מתחבר אז הוא נותן לי הערה מחובר במצב לא מכוון וכתוצאה מכך יש המון אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. אני ישמח אם משיהו יכול לתת לי הכוונה מדוייקת מה אני צריך לעשות על מנת שהכול יעבוד כראוי. תודה ראש....

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by crovei,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בקרוב, ולהתקין את ווינדוס מחדש. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שיילכו לי כל ההגדרות אינטרנט של הראוטור והרשת האלחוטית. חבר שלי סידר לי את הרשת וכל הדברים שקשורים לזה.. ואני מפחד להתקע בלי אינטרנט לאחר הפירמוט. יש דרך לגבות את כל ההגדרות האלו? או שהן כבר שמורות אולי בתוך הרואטר עצמו? (אל המחשב שלי מחובר הראוטר והמודם ADSL. בנוסף יש עוד שני מחשבים בבית שמתחברים אליי אלחוטית בשביל גישה לאינטרנט ושיתוף קבצים). תודה מראש על כל עזרה..

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by sha1823,

מחובר לי נתב למודם שממנו אני מתחבר אלחוי למחשב נייד ובאופן חוטי למחשב הראשי עכשיו שמתי סיסמא לכניסה לאפשרות לגלוש באינטרנט עכשיו איך אני יכול לדעת שזה באמת מאובטח?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. שלום רב, אני מתנצל אם טעיתי בפורום שעונה על השאלה, אבל יש לחבר שלי בעיה בצ'ט כל צ'ט. חבר שלי לא מצליח לשלוח תמונות,נגיד בצ'ט החדש של נענע יש אפשרות לשלוח תמונות וזה לא שולח, לקבל הוא מקבל. ופעם הוא הצליח לשלוח... יש לכם פתרון מדוע הוא לא מצליח לשלוח? ויש לו פיירוול של Mcafee. ועוד שאלה שקשורה אליי: היום העלו לי את האיטרנט ל-2 מגה בייט, רציתי לדעת אם צריך לשנות הגדרה בדפדפן או במשהו אחר כדי שהאיטרנט והאתרים יעלו יותר מהר? וגם באימיול איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שהדברים ירדו יותר מהר? ואני מדבר על אימיול של lionetwork שהורדתי מהאתר שלהם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש... עכשיו באתי לחבר אותו לרשת האל-חוטית בבית (יש לנו 4 מחשבים ברשת) והוא דרש סיסמא (מפתח רשת).. אבל אף אחד אצלנו בבית לא זוכר את הסיסמא.. יש איפהשהו מקום למציאת הסיסמא על המחשב (המחשב הראשי של הרשת)..? או לשנות אותה? בבקשה תעזרו אני מיואש.. תודה mz155

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  16. שלום רב, יש לי 2 מחשבים ב WORKGROUP... כשאני מנסה להכנס להכנס למחשב השני דרך הראשון, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ שצירפתי. הבעייה היא, שאני לא משתמש בסיסמא כדי להיכנס למחשב השני. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעייה? תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  17. לפי הבירורים שערכתי עד עתה: נטוויז'ן- לא נותנים ברק- נותנים תמורת 19.9 לחודש - מוגזם. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by xroil,

האם לשנות את ה-Mode ל-n only ישפר את מהירות האינטרנט האלחוטי? האם הגדרת הchannel width כAuto זה בסדר? האם 3 הדברים למטה מסומנים נכון? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. שלום, אני לא מבין כלום בנושא הזה אז מצטער.. אני ירשום מה שיחשוב שנחוץ לרשום... אוקיי אני בממ"ד ואני רוצה לשים אצלי את הראוטר ובחדר של אחותי את המקלט, החדר בערך 10 מטר מכאן.. שתמיד תהיה קליטה טובה ושהממ"ד לא יעשה בעיות... אני לא יודע אם יש שיתוף קבצים באלחוטי.. אבל אם יש אז עדיף.. והדברים הרגילים.. גלישה וכו'.. האינטרנט שלי זה 1.5MB.. הלוח אם שלי במחשב הראשי זה GIGABYTE P965 DS3 אם זה חשוב... ואם אפשר חנות בירושלים על הרכיבים שאתם ממליצים עליהם.. זה יהיה טוב... התקציב עצמו הוא בין 400 למקסימום 600... כמה שפחות יותר טוב.. אני רוצה לסגור את זה היום.. אז כמה שיותר מהר בבקשה.. תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by YemeniteCamel,

ברשותי מחשב נייד LENOVO N100 בן שנה וחצי עם WIRELESS מובנה . כרטיס רשת אלחוטי INTEL מובנה. מ"ה XP HOME עברית. לפני מספר ימים המחשב אינו מזהה רשתות. מחשבים אחרים מזהים את הראוטר . עדכנתי והסרתי את הדריברים לכרטיס רשת - לא עזר. הסרתי את התוכנה היעודית של IBM - לא עזר. בחיפוש אחר רשתות מודיע לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח. מה עושים ? האם יתכן שהקליטה\אנטנה נדפקה לחלוטים . תודות

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by swampfrog,

יש לי רשת ואני לא מצליח לשחק ברשת בגלל שהרשת לא מאפשרת לי לשלוח או לקבל נתונים... אין לי שום פיירוול מופעל גם לא של ווינדוס מה?? לעשות תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. היי אני מחובר במודם כבלים TERAYON לאינטרנט נטוויזן ללא חייגן, המודם מחובר בכבל רשת למחשב שלי לכרטיס רשת יש לי כרטיס רשת נוסף במחשב שממנו יוצא כבל רשת לHUB ולשם מתחברים בכבלי רשת כל שאר המחשבים בבית אני מעוניין להוסיף גישה לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל לגלוש במחשב נייד ובאייפון רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש ולעשות בכדי לאפשר זאת? ראוטר? ACCESS POINT? או כרטיס רשת אלחוטית USB? אני מעוניין להשקיע כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by beneven,

טוב אז ככה. אני אנסה לעשות את זה קצר וותמציתי אך עם כל המידע הדרוש: יש לי בבית שני מחשבים. מחשב נייח - שמחובר בכבל USB למדפסת DELL ALL IN ONE 928 PHOTO ויש לי עוד מחשב נייד. המחשב הנייח מחובר לראוטר (ROUTER) והמחשב הנייד מחובר לראוטר גם כן (בצורה אלחוטית כמובן) השאלה שלי היא כזו: איך אני יכול להגדיר את המחשב הנייד שידפיס מהמדפסת שאליה מחובר המחשב הנייח?? לפני שתענו הנה הפעולות שניסיתי: ניסיתי למצוא ולהגדיר את המדפסת במחשב הנייד באמצעות "הוספת מדפסת רשת" בלוח הבקרה. הבעייה היא שהמחשב הנייד מחפש את המדפסת ולא מוצא אותה מסיבה מסויימת. מערכת ההפעלה של המחשב הנייח היא WINDOWS VISTA מערכת ההפעלה של המחשב הנייד היא WINDOWS XP HELP!!!! תודה מראש לכולם, BENEV…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. אני צריך דחוף מדריך לבניית רשת ביתית (עד 15-20 מחשבים) ומדריך לגבי רשת אלחוטית באנגלית או עברית. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

לפני כמה ימים יכולתי להכנס לאתר זה ועוד כמה אתרים בחו"ל ובארץ ללא בעיה והיום אני לא יכול להכנס לאתרים האלו מהעבודה בכל המחשבים לא ניתן להכנס לאתרים האלו יש לנו מודם ADSL וראוטר התקנתי WINDOWS אבל זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.