עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LazyCat,

-*-

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by eli20,

שלום לכולם (אני לא בטוח אם הנושא קשור לפורום, אם לא תעבירו אותו) אני משתמש בinternet explorer 6 , ואי מעוניין להתקין firefox השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בשני התוכנות האלה ביחד (פעם להשתמש בexplorer ופעם בfirefox) תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by YAHOOGEEK,

טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. יש לי את הנתב DI-Link 604 - נתב חוטי רגיל התקנתי לאחרונה את ה- XP על המחשב השני אבל אני מצליח למצוא את המחשב הראשון ברשת האינטרנט עובד רגיל... מה הבעיה ? ניסיתי להתקין דרך הדיסקט רשת שהווינדוס עושה וגם לא עובד... ההגדרות ששמתי שם זה חיבור דרך HUB. מישהו יכול לעזור לי ???

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Lioriiii,

שלום חברים, האם יש נתב אלחוטי + מודם בנוי במכשיר אחד? אני צריך לקנות אחד כזה לחבר שלי ADSL. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  7. אופיס דיפו מציעים את ה-WPN-824 של Netgear במחיר יחסית זול מאוד של 199 שקל, עם שנתיים אחריות. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-3817525 הוא מקבל ביקורות לא רעות בכלל, והוא גם נראה טוב בהרבה מרוב הראוטרים בשוק.. http://reviews.digitaltrends.com/review/2713-3/netgear-wpn824-review-full-review

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. יש לי נתב שיוצר רשת ביתית. אחד המחשבים מחובר לרשת בצורה אלחוטית כאשר אני מעתיק משהוא לאותו מחשב ה network utilities פחות מ 10% האם אני יכול איך שהוא להגביר אותו? אם אני מבין נכון זה מהווה ניצול של הרשת 10/100

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. אני מעונין לדעת איזה אנטיוירוס הכי טוב norton או kaspercky תודה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by ORrrr,

אהלן, ברשותי נתב אלחוטי מדגם siemens SL2-141 עכשיו כשהאינטרנט האלחוטי פועל, מהלפטופ שלי למשל אני מצליח להכנס בלי בעיה אבל כשניסיתי להכנס מלפטופ עם ווינדוז אקס פי ולא שבע הוא לא מצא את הרשת וגם בסמארטפון, אני מוצא את הרשת אבל אומר שיש שגיאה והרשת בעצם לא קיימת או משהו כזה.. למישהו יש מושג אילו הגדרות אני צריך לשנות? ראוי לציין שבטלפון שלי בכל הרשתות האלחוטיות האחרות בעבודה לימודים וכו אין בעיה להתחבר, כמוכן דרך רשת של מישהו אחר מהבניין.. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by ac1240,

ראיתי את התרד שפתחו למטה אבל אני רוצה לדעת האם הבעייה שיש לבחור היא כללית או שלרוב זה מצויין ומוריד כמו שצריך? והאם אני מוריד במהירות המלאה במהלך כל שעות היום או שזה חרטה וזה רק שאין עומס? תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. Started by unateazy,

שלום שוב ... לפני יומיים בקשתי קצת עזרה - 20 איש קראו אבל אף תגובה ... טוב אני יודע שיכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ושאין לי מושג אבל למה לא להסביר לי פשוט איפה טעיתי ! אני מכניס את השאלה הקודמת בתקווה שימצא האביר על המחשב הלבן שירים את הכפפה (IF U KNOW WHA A MEAN) "אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. בדקתי מול שטרודל 1 ו-2 ואני מקבל מהירויות של 7 או 8 קילוביט ואני על 5 מגה!!! איפסתי ראוטר פעמיים ,דיברתי עם בזק הם הודיעו לי ש3 אנשים מהאזור התלוננו ולכן זו בעיה מקומית שלי כנראה ולא במרכזת.משום מה אני כבר מכיר את זה מהעבר ואני די בטוח שזו בעיה שלהם ולא שלי. ממש מעצבן אי אפשר לזוז ככה!!! פעם קודמת שהיה לי דבר כזה אז הם טענו שהראוטר שלי דפוק נתנו לי אישור להחליף אותו,אבל כשקמתי בבוקר למחרת הכל הסתדר (עוד לפני החלפת הראוטר) מה שאומר שהם לא מבינים מהחיים שלהם הבזק האלה.הם רוצים לשלוח לי טכנאי לבדוק אבל משום מה יש לי הרגשה שביום שני שהם יחזרו לעבודה הכל יסתדר.(אני מקווה) בכל מקרה אם מישהו נתקל בזה אשמח לדעת כי אז זה אומר שאכן יש בעית ציוד אצלם...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. אהלן, במשרד של אבא שלי בעבודה מחובר מחשב אחד נייח לנקודת גישה לאינטרנט בקיר שמחברת אותו ישירות, בלי נתב או מודם או משהו כזה בין הקיר למחשב שלו (אני מניח שיש נתב ראשי שממנו יוצא הכבל אל המשרד של אבא שלי, לא בטוח מה הוא סידר לעובדים שלו שם.. וגם הוא לא.. :\ ) ובכל אופן, אם אני מחבר לשם לפטופ לדוגמא, עם שם ודומיין והכל שונה לגמריי, הוא עדיין מתחבר לשרת. ככה שאני דיי לא יודע מה הולך שם.. בכל אופן, הוא ביקש ממני לארגן לו רשת אלחוטיט למשרד, ככה שבעת ובעונה אחת גם הלפטופ וגם המחשב הנייח יהיהו מחוברים לאינטרנט, כאשר הלפטופ ברשת אלחוטית למישהו יש רעיון? (חשבתי על לחבר לשם האב אלחוטי עם יציאות רגילות, וככה לחבר גם את הניייח וגם את הנייד) התקציב לכל העסק זה 500 שקל בערך.. (ז"א, גם ל…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. יום מצוין לכל חברי הפורום , היום בשמחה גדולה התקנתי את הנתב האלחוטי שהמלצתם (לינקסיס wrt54gl) ואני נורא מרוצה ממנו... ההתקנה הייתה פשוט מצוינת. הכל מפורט והכל ובלי להיעזר במדריך שלכם הצלחתי להגדיר שיתוף אינטרנט שפועל לא רע בכלל, אך בשיתוף קבצים ומדפסות טיפה נתקעתי... להלן הבעיות : קודם כל,המחשב הנייד לא יכול לגשת בכלל למחשב הנייח שאליו מחובר הראוטר (המחשב דלוק כמובן) בכלל - אני נכנס לרשימת המחשבים המחוברים בקבוצת העבודה ולוחץ על המחשב הנייח ווינדוס אומר שאין לי הרשאה לגשת אליו בכלל :\. כמו כן המחשב הנייח (ראשי) יכול לגשת רק גישה חלקית אל המחשב הנייד - הוא יכול להסתובב רק בכונן C וצריך להיזהר לא לגעת בתיקיות של יוזרים (מה שמעצבן שגם בנייד ובנייח יש רק יוזר אחד שהוא בע…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by shon12bar,

אהלן! אני מתגורר בבית עם 2 קומות ומחובר להוט כאשר הראוטר המרכזי הוא הפייבר בוקס קיימות בעיות קליטה בקומה העליונה שלא באמת מביאה את המהירות שקיימת למטה. כלומר למטה אני יכול לקבל מהירות של עד 500MBPS ולמעלה מגרד את ה40. קנינו ראוטר של Tplink אך הוא לא טרם ככ.. חשבתי לנסות לחבר את הראוטר החדש למעלה על מנת שיהיה קליטה טובה יותר. עכשיו אני יודע שתמיד יש את האופציה להעביר כבל אבל זה להתעסק עם קדיחות וכו' אצלי בחדר קיים חיבור לטלוויזיה שהוא חסר שימוש (ללא ממיר) חיבור קואקסיאלי. קראתי מעט על מכשיר הMOCA ורציתי לדעת האם זה יהיה רעיון טוב לדבר עם הוט ולהביא מכשיר כזה? אשמח לעזרה ולטווח המחירים לפתרון הבעיה הנ"ל. המון תודה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by Armageddon1,

כמה עולה תשתית כבלים 1.5 מגה..?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by koz145,

אני צריך שמישהו יסביר לי איך לפתוח את הפורט 39366 בראוטר AMBIT U10C019 אם אפשר מדריך בעברית בבקשה.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by guru_shastri,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by AmL1,

בין מחשב לראוטר צריך מוצלב נכון? ובין ראוטר למודם כבלים גם מוצלב?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by EvilForce,

שלום, יש לי ראוטר , ואינטרנט כבלים. הסיבה שאני לא יכול לבנות סרבר היא בגלל הראוטר הראוטר של Edimax ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות על מנת שאוכל להצליח לבנות סרברים..? בבקשה אם מישהו יודע, שייתן לי הוראות יחסית מדויקות כדי שאני אבין יש לי xp/

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. שלום, כרגע יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים בתצורה כזאת: שני המחשבים מחוברים להאב שמחובר בתורו לראוטר, ומשם היציאה לאינטרנט (ADSL). פיזית, מחשב אחד נמצא צמוד להאב וראוטר ואילו המחשב השני בחדר אחר (החיבור באמצעות כבל פנימי שרץ על הקיר). כעת, אנחנו מתרחבים, וברצוני לחבר לרשת מחשב שלישי, שיהיה מרוחק כ-15 מ' מרחק כבל או כ-12 מ' מרחק אוויר מכל אחד מהמחשבים הקיימים. הנה השאלות שמטרידות אותי: 1. האם המרחק הנ"ל רלוונטי לחיבור כבלי סטנדרטי, או שהוא גדול מדי? איזה סוג כבל דרוש, ומהי העלות המשוערת? 2. חיבור אלחוטי עבור המחשב השלישי בלבד - האם רלוונטי בהתחשב במרחק, ובעובדה כי קימים מספר קירות מפרידים? כמו-כן, איזה רכיב נדרש להוסיף למחשב השלישי כדי שידע "לדבר" עם החיבור האלחוטי (יצוין כ…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. Started by or2077,

אני צריך שהוא יחדור ממדים... ואני צריך שישדר או מה שהוא לא עושה לשתי קומות... וכן הכסף וחדירת הממדים מאוד משנים.. ואם אפשר להמליץ גם על כרטיסי רשת... הרשת היא ל 3 מחשבים

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by Cheif,

הוא אמנם אינו כרטיס הרשת האלחוטי הטוב ביותר שקיים, אבל במחיר של 38 שקל ה-TL-WN721N נראה ממש מציאה. יש להציג את הקופון באחת מחנויות IVORY. המבצע עד 20/12 או עד גמר המלאי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. Started by hitman47,

אני עושה רשת אלחוטית בבית .. המליצו לי על D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ D-LINK Router DI-524+ עריכה: התקשרתי ל KSP אין את הכרטיס רשת הזה .. אז הוא אמר לי לקחת ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX עכשיו איזה ראוטר וכרטיס רשת לקחת ?? נראה לי EDIMAX ACCESS POINT 802.11G ואיזה כרטיס רשת מתאים לו ? כי לא כתוב 802.11G מ ksp - אני הולך לשם בכל מקרה לקחת עוד איזה משהו ולברר עוד כמה דברים קניתי שם מחשב חדש .. 420 שניהם מה אתם אומרים ? הוא נוח ובסדר מבחינת בעיות פורטים וכו' ? אני צריך לדעת דחוף אני הולך לקנות את זה אפילו היום .. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.