רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת EDIMAX G אלחוטית והאינטרנט עובד מצוין והכל.אני מחובר אל הנתב בכבל ו2 אחיות שלי מחוברות דרך כרטיס אלחוטי(מחשב רגיל ואחד נייד), והבעיה היא שכל מחשב רואה ברשת את שאר המחשבים אבל הם לא יכולות להיכנס למחשב שלי ולראות מה אני משתף(כותב הודעת שגיאה שאין אישור),אבל אני יכול להיכנס אליהם ולעשות כל מה שאני רוצה. ומהבעיה הזאת נובע הקטע שהם לא יכולות להדפיס במדפסת שמחוברת אלי למחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. ערכתי חיפוש באתר ולצערי לא מצאתי תשובות לשאלות שלי, אמנם ראיתי את מדריך האבטחה והקמת רשת אלחוטית, אולם לא מצאתי בו כיצד להגן בעזרת WEP WPA וכ"ו, כי כנראה שאין לראוטר שלי אופציה זו. נתחיל מההתחלה: ברשותי לאפטופ של HP עם כרטיס רשת אלחוטי, כמו כן יש לי כרגע גם מודם BFOCUS ROUTER 312+ שהוא מודם חוטי, עד כה התחברתי איתו בצורת DHCP ( ללא חייגן, השתמשתי בספר הוראות שצורף עם הראוטר). אמא שלי הביא לי ממקום העבודה שלה WAP של חברת PLANET מדגם WAP4000. את היציאת רשת מהראוטר החוטי שלי (להלן נקרא לו BFOCUS) חיברתי לכניסת הרשת של WAP שלי. לאחר מכן הכל טוב, נכנסתי לכרטיס הרשת הוא זיה לי מספר רשתות, מצאתי את הרשת שלי (אצל אמא שלי בעבודה זה נקרא TEACHERS, לכן התחברתי אליו…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני מחשבים שמחוברים עם כבל מוצלב ... אחד מספק לשני אינטרנט... במחשב הראשי יש מודם. במידה ואני מביא מחשב נייד , איך אני אוכל לחבר לו אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי דירת גג ואני צריך ראוטר טוב וחזק שיעבוד בכל הבית. כיום יש לי ראוטר שאני ממש מאוכזב ממני הוא עובד לי רק בקומה התחתונה ולא מגיע בכלל לקומה העליונה. לכן אם אפשר בבקשה המלצה על ראוטר טוב שיעשה את העבודה. דבר נוסף שאני לא יודע אם זה קשור, יש לי טלפון אלחוטי מהדור הישן (לא DECT) שמתי שאני מדבר ממנו אז האינטרנט מתנתק, וכשאני מדבר מהDECT הכל בסדר. אז אם אפשר בבקשה גם לכלול את זה בבחירה של הראוטר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CR858-91תואם ל ADSL ולכבלים אצלנו ? כי אני לא רואה תמיכה בL2TP ........ והאם זה יותר טוב ומשתלם ונוח בהתקנה ? http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המחשב שלי (מערכת XP) מחובר לאינטרנט בלי שאני צריך לבצע חיוג או להקיש סיסמא. השאלה שלי אם יש דרך לחסום כניסת אורח מאפשרות של גלישה בנט? משהו כמו דרך לגרום שחשבון אורח לא יהיה פעיל אצלו כרטיס רשת, או שיש דרך אחרת. תודה
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב linksys wrt54g ver.2 עם firmware V4.21.2 פתחתי את העץ כי היתה בעיה שעם כל הפסקת חשמל היה צריך לעשות לנתב בוט חזרה להגדרות יצרן אבל עכשיו קראתי כאן שהפיתרון הוא לחזור לגירסא ישנה יותר של firmware. http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/v4-21-1-of-Linksys-WRT54G-Firmware-is-Bad/td-p/82436/page/2 עברתי עכשיו ל Firmware Version: v3.03.6 ואני מקווה שזה יסדר את הבעיה. בכל מקרה רציתי לשאול כאן לגבי מהירות הרשת הביתית. אני חש כי היא נמוכה ואשמח לשמוע אם החלפת ראוטר יכולה להאיץ אותה משמעותית (כיום העברת קבצים בין מחשבים ב 1.5 מגה לשניה) תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 2 כרטיסי רשת. הראשון לאינטרנט והשני לרשת ביתית (מחובר לרכזת). אני הרצתי שרת Windows 2000 Server כדי שאני יוכל לשלות על כל הפעולות ברשת של כל מחשב. הבעיה היא שהמחשב שלי לא רואה את השרת כל עוד מכוון בהגדרות של כ.רשת של המודם Getway כשאני מוחק אותו ומכוון Getway של השרת בכ.רשת של הרשת הפנימית אז אני רואה אותו והכל עובד אבל אין לי אינטרנט, וכשאני מגדיר בשניהם את ה- Getway בהתאם אני לא רואה את השרת ויש אינטרנט! עוד הערה קטנה: אצלי במחשב יש אינטרנט משלי וברשת הפנימית גם יש אינטרנט שכל מישמתחבר מקבל גישה לאינטרנט (ממודם אחר) כל עוד אני לא מכוון Getway של המודם בכ.רשת של הרשת הפנימית אני לא משתמש באינטרנט המשותף אבל ברצוני להתחבר כלקוח לשרת אבל אני לא יכול…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
איזה ראוטר טוב יותר?? 1) http://lamir.co.il/product.asp?product=8372 2) http://lamir.co.il/product.asp?product=8626 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום שוב ... לפני יומיים בקשתי קצת עזרה - 20 איש קראו אבל אף תגובה ... טוב אני יודע שיכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ושאין לי מושג אבל למה לא להסביר לי פשוט איפה טעיתי ! אני מכניס את השאלה הקודמת בתקווה שימצא האביר על המחשב הלבן שירים את הכפפה (IF U KNOW WHA A MEAN) "אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית טובה שמבקרת את תעבורת המידע ברשת. אני מעוניין לדעת אלו אפליקציות שרצות אצלי במחשב "צורכות" רוחב פס וכמה. העיניין הוא שלפעמים נדמה לי כאילו הרשת "תקועה" בגלל שרוחב הפס שלי סתום. אין לי מושג אם זה וירוס או סתם עומס בקצה השני של הרשת. תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני יודעה שהשאלה שלי אינה בסיסית ולכן אבקש לענות רק מאנשי מקצוע, סליחה ותודה מראש. נתקלתי בשאלה זו בנושאי עבודה ולא הצלחתי למצוא לזה תשובה. השאלה: מה מספר NAT sessions בנתב ביתי רגיל?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להכנס לאתר של כתובת האדימקס שלי (192.168.2.1) ואני צריך שם משתמש וסיסמא... ניסיתי את שם משתמש: admin סיסמא: 1234 וכל אלה (admin admin, Admin Admin וכו'...) אני רוצה לעשות ריסט למכשיר (BR-6204Wg) ויש לי 013 מה שאומר שאצטרך להכין חייגן... אשמח לדעת איך עושים את זה ומה אני צריך לדעת (משתמש של הספקית, ססמא של הספקית...)... בתודה, ליש הפטיש
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר אלחוטי(GIGABYTE GN-BR01G) ומודם TERAYON של כבלים ואני לא מצליח להגדיר אותו(את הראוטר) להתחבר לאינטרנט. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף התחדשתי במהירות של 12 מגה ביט. מכיוון שאנחנו משנים הכל, אפילו ראוטר מהוט והכל שיהיה דרך הספקיות והתשתיות, אני מעוניין גם להחליף כרטיס רשת חדש. כרגע יש לי אדימקס לבן http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 כבר שנה ומשהו אני לא בטוח שהוא מתפקד כראוי, אני רוצה להחליף. האם יש משהו טוב יותר בטווח ה100-120 שקל?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הגדרתי את שני המחשבים לחיבור ברשת בשיטת ics .המחשב עם הכרטיס הרשת היחיד לא מתחבר לאינטרנט למרות שעשיתי כל מה שכתוב במדריך. וגם רשום שהוא מקושר.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
למרות שהרוב המוחץ על נתבים וכרטיסי רשת התומכים בתקן N, מאפשרים שידור וקליטה במהירות מקסימאלית של 300Mbps, ניתן באמצעות תקן N להגיע למהירויות גבוהות הרבה יותר. על ידי שימוש ברכיבים מתאימים, התומכים ב-3 ו-4 אנטנות וזרמי מידע (data streams), ניתן להגיע למהירויות של 450Mbps ואף 600Mbps. ה-TEW-690AP היא נקודת גישה (Access Point) בתקן N התומכת במהירות של 450Mbps וה-TEW-684UB הוא כרטיס רשת, בממשק USB, התומך אף הוא במהירות זו. הסקירה מתמקדת בביצועים האלחוטיים המשופרים המושגים על ידי שימוש ב-3 זרמי מידע (data streams) ומדגימה זאת באמצעות פירוט התכונות והביצועים של ה-AP וכרטיס הרשת. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TEW-690AP/TEW-690AP.htm
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
עברתי לחבילת אינטרנט מהיר בנטויזין וקיבלתי את המודם שצויין בכותרת מבזק... אני מנסה להתקין את המודם על מערכת 98SE בה קיים כבר מודם 56K וכל זאת ללא כרטיס רשת...אני מצליח להתקין את המודם והכל הולך טוב אבל הנורית של ה-LINK לא דולקת אלא רק מהבהת מדי פעם ואני לא מסוגל להיכנס לאינטרנט...האם זה בגלל המודם הישן שעדיין מותקן? מישהו יכול לעזור לי??? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אם יש לכם מחשב אחד ואתם רוצים לשלוט בו משתי עמדות רחוקות, מה שדרוש זה מפסק שמעביר בין המקלדת/עכבר/מסך לעמדה השניה השאלה אם יש כאלו אלחוטיים, ואיך בכלל נקרא הדבר הזה...(יש לנו בבית כזה אבל מאוד ישן שלא מזוהה ע"י המחשב)
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי XP . מסיבה שלא ברורה לי וגם לא בעקבות מה, מחשב אחד (שלהלן נקרא לו 1) הפסיק לזהות את חברו ברשת. לעומת זאת המחשב השני (שלהלן נקרא לו 2)רואה ומשתמש בכל ה- SHARES של מחשב 1 וגם אפשר להשתמש במדפסת של מחשב 1. במסך דוס אפש לבצע פינג ולקבל תגובה טובה בשני הכיוונים - כלומר הבעיה היא בעית רשת וורקגרופ. כשלוחצים על "view workgroup computers" במחשב 1 אין תגובה . וזו נראית לי הבעיה . כשמריצים RUN \\m1 מתוך מחשב 1 מתקבל NO NETWORK PROVIDER ACCEPTED THE GIVEN NETWORK PATH כלומר המחשב 1 לא רואה גם את עצמו בזמן שמחשב 2 רואה אותו תקין לגמרי. יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני גר ביחידת דיור בקומה השנייה, לבעל הבית יש אינטרנט אלחוטי אבל אין כמעט אצלי בדירה קליטה, בעי הבית מתח לי כבל רשת מהראוטר שלו אלי לקומה ואני מתחבר באמצעותו, יש לי ראוטר ישן מסוג 3com wl 537. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הראוטר שלי לכבל רשת שמגיע מהראוטר בקומה הראשונה וככה תהיה לי קליטה אלחוטית בשאר הדירה (הדירה שלי די קטנה) ? תחת Internet Settings יש לי לבחור את סוגי החייגן שלי וגם עוד 2 אפשרויות: Dynamic IP Address (Automatic Allocated) Heart Beat Signal (Bigpond/Telstrra) קודם כל האם יש לי אפשרות לחבר את הראוטר באמצעות הכבל לראוטר בקומה הראשונה ואם כן איך ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
כרגע מדובר בחיבור ADSL בספק נטויזן. אבל נחמד לשמור אופציה לחיבור כבלים. אשמח להמלצות בתקציב נמוך לשיתוף מחשבים ואינטרנט, לא יהיה הרבה שיתוף קבצים והורדות. תודה מראש רום
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-