עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש לי סוויץ' של סיסקו (3750) ואני רוצה שאחד הVLANים יתנהג כמו HUB (ש4 פורטים יהיו HUB בניהם),איך אני עושה את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by Silver^Hawk,

יש לי מודם של טבל דיגיטל (אפור) והוא מתחבר לUSB ואין לו חייגן הוא ישר מחובר אני רוצה לעשות רשת ביתית ביני לבין עוד מחשב יש לי 2 כרטיסי רשת התקנתי כרטיס אחד אצלי ואחד אצלו עכשיו השאלה שלי איך אני אמור לשתף את האינטרנט כלומר איך להגדיר ולסדר הכל????????????? תודה לעוזרים!!!

3. Started by tuvia,

שלום. יש לי אינטרנט בכבלים חבילה של 750 kb של אינטרנט זהב לחיבור של המודם לחיבור הכבלים מחובר גם ממיר דיגיטלי לא שזה משנה מאוד... יש זמנים ביום שה כל שנייה מתנתק ולפעמים דורש קצת "התעסקויות" כדי שיחזור להתחבר,משהו יודע מה הבעיה? אולי גם אצלו זה ככה או היה ויכול לעזור לי ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  6. תראו יש לי 2 מחשבים בבית והם מחוברים למודם 1 של נטויזן 1.5M המודם מחובר אלי והמחשב השני מחובר אלי.... עכשיו לא מזמן אחותי(שיושבת על המחשב השני) "גילתה" תאימיול וביטורנט D= והיא לוקחת את כל הפס היא לא רוצה להוריד תUPLOAD שלה וגם לא תDOWNLOAD אז חשבתי שבטוח יש איזה תוכנה להגביל אותה(אבל רק אותה) נגיד שישאר רשום אצל בתוכנה UPLOAD 16 אז בתכלס כשאני יפעיל תתוכנה זה יתן לה רק 2 או מה שאני יקבע ואותו דבר בDOWNLOAD יש תוכנה כזאת? ואם כן איזה? או אם יש דבר בלי תוכנה אז גם סבבה לא ממש משנה לי דרך מה...

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by yoniby,

ככה, אבא שלי משתמש בווינדואס אקס פי מהמחשב שלו, קיבל מחשב חדש... מנסה להתחבר מקבל הודעת שגיאה erorr 769 connecting to 10.0.0.138 RELAY_PPP1 erorr 769 the specipy destanation in not reachable תודה...

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום , אולי מישהו יכול לעזור לי בתקלה המשונה הזאת.... רציתי לשאול ..אני כבר הרבה זמן עם הבעייה פניתי לחברה באחריות אבל הם לא מגיעים לפתרון...... יש לי נתב 3 COM דגם 100-75 בבית קרקע וקומה עליונה בבית יש רשת כולם בקוי RJ-45 ADSL דרך הנתב ומחשב אחד נייד אלחוטי הנתב ממוקם התקלה היא במהירות הגלישה בנייד (אלחוטי) איטי מאוד ,אני יושב במחשב רק למטה בקומת הקרקע , עקבתי אחרי הבעייה המון זמן עד שבמקרה גילתי שאם אני עושה לנתב הפעלה מחדש אז המהירות תקינה אני מחובר במהירות 1.5 MB ואני בודק את הגלישה גם על יד הורדת קובץ מהאתר של אינטרנט זהב (180-200 kb) וגם אני רואה מעבר בין אתרים מהיר מאוד כמו מחשב חוטי ,,יש לציין שאני יושב במקום קבוע בדיוק אז אחרי שעשיתי הפעלה לנתב ועובד טוב זה…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by silence man,

שלום יש לי בית עם שני קומות ויש לי ראוטר של בזק DLINK 2650U (הראשי שלי) והאות בקומה למטה היה חלש אז קניתי עוד ראוטר של TPLINK TL-WR340G (המשני שלי) כדי להפוך אותו ל-AP ,הצלחתי לחבר הכל טוב ויפה וברגע שאני מאבטח את הראוטר הראשי שלי ( WPA2-PSK) ואני מנסה להתחבר למטה עם הראוטר המשני שלי הוא מודיע לי שהגישה שלי מוגבלת מה עושים חבר'ה? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by barash,

יש לי רשת דרך ראוטר כאשר אני רוצה להיכנס ממחשב אחד למחשב שני אז הוא כתב לי הכנס סיסמה ושם משתמש שאין לי מושג. אבל ממחשב שני אני יכול להיכנס בלי שום סיסמה אז מה הבעיה אצלי תעזרו לי :s05:

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. נעשה עם הוט

13. Started by psyco,

שלום חברים, חבר שלי מעוניין לקנות נתב בסכום של עד 350 ש"ח. הנתב יהיה בבית 100 מ"מר, קומה אחת. חשוב לו מאוד שלא יהיו ניתוקים מהראוטר (כגון האדימקס שלי). קראתי הרבה על הלינקסיס WRT54GL. השאלה היא האם יש לו ניתוקים או בעיות מסוימות. החיבור שלו נטוויז'ן+HOT במהירות 1.5M עם הנתב יעבדו 2 מחשבים ניידים. חשוב לו מאוד שתהיה קילטה בכל הבית, ולא יהיו ניתוקים של הנתב. לא צריך כ.רשת אלחוטיים. תודה לעוזרים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. קיצר הגדרתי STATIC IP , עשיתי לאותו IP DMZ, ועדיין כל הפורטים נשארים סגורים ניסייתי אחרי זה לעשות PORT FORWARD גם לא עוזר אבל הDMZ אמור לטפל בזה בכל מקרה... ניסיתי לבטל WIN FIREWALL גם לא עזר בדיוק לפני יום עשיתי FORMAT , למישהו יש מושג למה כל הפורטים סגורים? אני פשוט צריך להפעיל UTORRENT... וכל הפורטים סגורים לפחות כך אתר שבודק פורטים אומר.. תודה מראש

15. שלום רב לחברי הפורום. דבר ראשון, אני רוצה להודות על עצתכם בנוגע לבחירת נתב - בחרתי את ה-3CRWE554G72T של 3COM ועד כה אני מאוד מרוצה ממנו ומתפקודו. השאלה שלי נוגעת לתשתית כבלים - אני כרגע על (ADSL (PPPoE ושוקל לעבור לכבלים (L2PT) עקב קצב החזור (UPLOAD) הגבוה המוצע שם . אני יודע שהנתב תומך בכך מבחינת האופציות שלו, אבל אני זוכר שבעבר הרבה נתבים שהוצהר עליהם כעובדים על תשתית כבלים, לא עבדו בכבלים, אלא אם כן הלקוח הוגדר ע"י הספק כVPN (גלישה ללא חייגן). השאלה שלי - האם יש מישהו מחברי הפורום עם הראוטר הזה על תשתית כבלים עם חייגן (לא VPN)? איך הראוטר מתפקד? האם ישנם ניתוקים ומה תדירותם?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת התומך ב-MIMO וגם ב-Draft N, והייתי רוצה להוסיף רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהבית הוא בן שלוש קומות, והמחשב הנייח (עם החיבור לאינטרנט של הכבלים) יושב בקומת המרתף. בנוסף, גרם המדרגות די צר, כך שאני מניח שהאות יצטרך לעבור דרך כמה וכמה קירות (או דרך רצפה אחת/שתיים) בדרכו אל היעד הנכסף. למרות שה-Draft N הוא נחמד, חשוב לי יותר שהחיבור יהיה יציב מאשר שיהיה מהיר. אי לכך, הייתי שמח להמלצה על נתב אלחוטי שיכול להתמודד עם הקירות, ואם יש נתב שגם טווח השידור שלו גדול והוא גם תומך ב-Draft N - מה טוב. כרגע, נדמה לי שהנתב היחיד שעונה, תיאורטית, על הדרישות הוא ה-Edimax BR6504N; אבל המליצו לי דווקא על ה-Compex NP18A1G108 כבעל טווח קליטה מוגדל (מצד שנ…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Shortboarder,

שיהיה כמה שיותר גדול ,ואם אפשר גם אתר שנותן Counter מספרי. וכמה איזה אתר שמקצר את שם הלינק לאתר. תודה מראש.

18. Started by NeverMore,

אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by Dready,

שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …

20. Started by ptyahoo,

יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. לפי הבירורים שערכתי עד עתה: נטוויז'ן- לא נותנים ברק- נותנים תמורת 19.9 לחודש - מוגזם. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  23. שלום אני רוצה להחליף את הראוטר הישן שלי לראוטר N שתומך ב MOIMO. האם כדי לנצל את היכולות החדשות שלו אני צריך להחליף גם את כרטיס הרשת האלחוטי במחשב, או שהכרטיס הישן (G) ידע לעבוד בסטנדרט החדש ? תודה

24. התקנתי את PCANYEHERE על המחשב שלי ועל 2 המחשבים שנמצאים בבית הוריי. המחשבים שם מחוברים באמצעות רשת אלחוטית, עם ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX. יש גם FIREWALL של SEAGATE אם אני מנסה להתחבר בין המחשבים - אין בעיה. אם אני מנסה להשתלט משם על המחשב שלי בבית - אין בעיה. הבעיה היא רק בהשתלטות מהמחשב שלי על המחשבים שם. אני לא מקבל אפילו מסך LOGIN ניסיתי לנתק את ה-FIREWALL וזה לא עזר. ראיתי שלכל מחשב שם יש IP אחר ועוקב, באמצעות התוכנה וגם באמצעות IPCONFIG. מה יכולה להיות הבעיה ? האם הראוטר עוצר את ההתקשרות? אם כן איך מאפשרים אותה שם? אשמח לעצות מועילות. :s05:

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by eli20,

שלום לכולם (אני לא בטוח אם הנושא קשור לפורום, אם לא תעבירו אותו) אני משתמש בinternet explorer 6 , ואי מעוניין להתקין firefox השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בשני התוכנות האלה ביחד (פעם להשתמש בexplorer ופעם בfirefox) תודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים