עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ilstockman,

יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by ELiA,

שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  3. מסיים מסלול 74 שח עם תשתית הוט 200 מגה מודם 12 שח לחודש ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין חיבור לסיבים.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. ניסיתי להשתמש ביכולת המובנית של XP וגם בWinFax PRO של Symantec ובשניהם לא הצלחתי לקבל פקסים באופן אוטומטי. שליחת פקסים מתבצעת ללא בעיות, אבל המחשב לא מצליח לזהות שיחות נכנסות ולכן גם לא מצליח לקבל פקסים. באופן ידני אני יכול לענות לשיחות נכנסות. אפשרתי מענה אוטומטי לפקסים, כמו כן השארתי את הפקסים במצב המתנה וכו'... אשמח למידע שיוכל לעזור לי, תודה. עריכה: דרייברים עדכניים פתרו את הבעייה. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. טוב אני לא מבין גדול במיוחד אבל אני בכל זאת מנסה לבנות אתר לעבודה של אבא... קניתי דומיין www.electro-graphics.co.il וגם איחסון... עכשיו באיחסון הם נתנו לי מייל: electro@electro-graphics.co.il ואני רוצה לשנות את זה במקום electro ל info בבקשה תעזרו לי! אני חוזר מחר לצבא ל23 ואני לחוץ בזמן... :\

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by omri011,

כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  8. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. 1) נתב של LevelOne בו יש firewall פנימי (וכנראה שצריך הרבה ידע ועבודה כדי לקנפג אותו). 2) ה Firewall הנמצא על לוח האם Asus A8N-E (מובנה בתוך הלוח - NVIDIA ForceWave networking & Firewall). 3) ה Firewall שמגיע עם Windows XP SP2. המחשב מחובר דרך הנתב שצוין בסעיף 1 ומשמש לגלישה רגילה באינטרנט + Emule מדי פעם. יתכן ובעתיד גם למשחקי רשת (בין 2 מחשבים המחוברים לאותו נתב ואף ברשת האינטרנט עצמה). על המחשב מותקן אנטיוירוס של קספרסקי ואני לא מעוניין לחפש ולהתקין firewall אחר אלה משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by EyEOnE,

שלום לחברי הפורום, מעוניין חודש הבא לקנות נייד לעצמי, יש בבית גם מחשב נייח. מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשבים לאינטרנט ככה שאפשר יהיה לגלוש משניהם בבת אחת מבלי שאחד יפריע לשני יתר על המידה. השאיפה שהנייח יהיה מחובר קבוע ל-eMule. אם זה חשוב התשתית בבית היא של כבלים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by silence man,

שלום יש לי בית עם שני קומות ויש לי ראוטר של בזק DLINK 2650U (הראשי שלי) והאות בקומה למטה היה חלש אז קניתי עוד ראוטר של TPLINK TL-WR340G (המשני שלי) כדי להפוך אותו ל-AP ,הצלחתי לחבר הכל טוב ויפה וברגע שאני מאבטח את הראוטר הראשי שלי ( WPA2-PSK) ואני מנסה להתחבר למטה עם הראוטר המשני שלי הוא מודיע לי שהגישה שלי מוגבלת מה עושים חבר'ה? תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by club_501,

עד היום היה לי מודם USB ALE130 שמחובר למחשב שלי, וכבל רשת מהמחשב שלי למחשב של אחותי. עכשיו קבלתי את המודם רשת ROTAL - RTA1320a שלפי מה שהבנתי אפשר להפוך אותו לנתב(router). עכשיו כדאי לחבר את המחשב של אחותי אני צריך לקנות ממתג (switch) עשיתי חיפוש בפורום כדי לענות לעצמי על שאלה, שעדין אני בספק אם הבנתי נכון: 1) איך להפוך את המודם הנ"ל לנתב? חיפשתי ומצאתי מדריך איך להפוך מודם לנתב, פעלתי עלפי ההוראות הנורית של הPPP נדלקה, נכנסתי שוב להגדרות של המודם, ראיתי שכביכול המודם מחובר, אבל כשאני פותח דף אינטרנט האתר לא עולה. עשיתי חיפוש נוסף ונתקלתי בכמה תראד נוסף שאומר שאי אפשר להפוך את המודם לנתב כי אי אפשר לקבל כתובת סטטית בADSL. בבקשה אני צריך כמה דברים, כי החיפוש כבר בלבל אותי …

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. איזה פורטים של רד אלרט 2? או איך אני יכול לדעת לגבי כל משחק ומשחק תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  15. תודה לעוזרים ואנשים זה באמת דחוף...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by Idan-h,

יש לי שני מחשבים... שלי מחובר לאינטרנט ושל אח שלי מחובר למחשב שלי בשני המחשבים יש וינדוס אקס פי SP2 עכשיו פירמטטי את המחשב והתקנתי וינדוס עם SP2 כלול... לפני הפירמוט לא היה לי SP2.... ולפני הפירמוט היה רשת והאינטרנט עבד מצויין... מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר את הרשת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים... *אולי יש איזה תוכנה שמסדרת רשת... תוכנת ניהול כזאת.. שמגדירה את הרשת.. שמגבילה את המהירות של האינטרנט במחשב השני (של אח שלי) וכו'... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. מעוניין בהמלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לרשתות הפתוחות הרבות בסביבתי יש לי לוח אם asus p45 pro שמשום מה חשבתי שיש עליו כבר אחד כזה, כנראה שלא תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  19. Started by Galatz1,

שלום שלום, האם זה אפשרי להעביר פקס דרך חיבור פס רחב ולא דרך מודם ? את המודם שלי פירקתי מהמחשב בעקבות החיבור לכבלים, רק אל תגידו שאני צריך להחזיר אותו בשביל פקס מחור**. ??? פקס יכול לעבור על פרוטוקול TCP/IP, השאלה היא אם דרוש אמולטור של מודם, או מקודד פקסים לכרטיסי רשת.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by Huvenster,

אהלן, אני חדש פה. יום שישי מביאים לי את המחשב הנישא החדש שלי ואני רוצה להכין לו כבר ראוטר אלחוטי. הבעיה שלי היא שאני מתלבט בין 2 הראוטרים הנ"ל האדימקס הוא הזול יותר ואני מכיר אותו מחבר שאני והוא התקנו לו אותו ואת הלינקסיס אני מכיר את השם הזה ושהוא נחשב בין הכי איכותיים (אני מדבר על הטווח מחירים הזה). הקריטריונים שלי הם: נוחות התקנה ותפעול כי הידע שלי ברשתות שואף לאפס, עוצמת ואיכות קליטה ובקשר למחיר אני יודע שהלינקסיס יקר בערך ב150 שקל מהשני אבל אם התמורה שווה אז אין לי בעיה. כמו כן יש לי אינטרנט ע"ג תשתית הכבלים בלי חייגן (חיבור קבוע). תודה רבה !

21. Started by ofirrjd,

יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט(LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by s87,

אני צריכה המלצה על ראוטר + מודם יש לי שתי מחשבים נייחים ועוד נייד האם זה יווצר בעיה בעת החיבור של שלושת המחשבים לרשת אחלחוטית?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  24. מישהו יכול לתת חוות דעת על האופציה הזאת של בזק? זה עולה 30*24 חודשים.... פשוט יש לי ממד בין שני החדרים עם המחשב והקליטה חלשה באלחוטי...

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  25. בהמשך לתארדים שנוגעים לבעיות הניתוקים וחוסר התקשורת של המודם עם המחשב, אשמח לשמוע איזה מודים (חוץ מהפיכה לפרו), או קושחות עדכניות יש למודם הנ"ל.... הנציג של בזק אמר לי שלפני שאני מעיף את המודם לא יזיק להתעלל בו קצת עם עדכונים אולי אחד מהם יעזור... תודה רבה רבה! נ.ב, אין בכוונתי להפוך את המודם לחייגן PPPOE כי זה ידרוש חייגן שונה משל מערכת ההפעלה ולא מתחשק לי, תודה (:

• 3 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים