עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alice in chains,

שלום רציתי לדעת איך מגדירים שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים כאשר הXP יהיה השרת והמחשב עם הויסטה יהיה לקוח. שכחתי לציין שאני משתמש עם נתב חוטי בעל 5 יציאות של חברת DYNAMODE. תודה AIC11

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by ben_17,

אוקי התחברתי היום ל018 אני ממש מרוצה רק שיש לי רואטר והוא מחובר ל3 מחשבים המחשב שלי עם אינטרנט ובשאר המחשבים אין ניסיתי לשנות הגדרות איפסתי ובבזק ובאקספון אומרים לי שזה בעיה אצלך עכשיו בזק הפנו אותי לאיזה שרות בתשלום אמרתי לא תודה מקווה שתעזרו לי הכל עבד לי פיקס לפני שעברתי היה לי לפני 012 ששלושת המחשבים עבדו איתם עכשיו יש לי אקספון ורק 1 עובד בדקתי עכשיו אצל אבא שלי במחשב שלו והפוקר עובד והדפדפן לא עובד ואצל אחותי שניהם לא עובדים זה דיי מוזר כל העסק הזה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by GW,

קניתי מחשב חדש ועם הכרטיס שהביאו לי הוא לא מזהה את הרשת, משמע הוא לא טוב. אני צריך המלצה על כרטיס רשת אלחוטי, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by ronmar,

היי, כרגע יש לי בבית אינטרנט של סלקום 1GB עם מודם שלהם ראוטר שלהם ומגדיל טווח שלהם שמחובר בכבל. כרגע אני משלם 15 שח בחודש על השכרת סופר WIFI (מניח שזה המגדיל טווח) אשמח לדעתכם האם כדאי לי להחליף את אחד מהדברים (עדיפות למגדיל טווח) אלו הדגמים: מודם - ZNID-GPON-2301 ראוטר - GT16005A-ADBB מגדיל טווח - AirTies Air 4920 תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by davidmath,

למה צריך את תוכנת BIND לגרסאותיה השונות בשימוש בשרתי DNS? הרי מדובר בפעולה פשוטה ולא מסובכת של המרת שם דומיין וכתובת אינטרנט ל-IP. מה יש בתוכנה זו והסיבה לגרסאות השונות שלה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by Asto,

שלום . אני צריך עזרה בבחירת ראוטר טוב ואמין. יש לי שלושה מחשבים , הראוטר יהיה מחובר ישירות למחשב הנייח ושני המחשבים האחרים יתחברו באמצעות ה WIFI . חבילת הגלישה שלי היא 4 ג'יגה , ואני מתכוון להגביל את המהירות לשני המחשבים עם חיבור ה WIFI . התקציב הוא עד 400 ש"ח . ואני רוצה לציין שהבית הוא לא כ"כ גדול כ- 90 מ"ר , כך שאין צורך בראוטר סופר חזק .. המחשב הנייח משמש בעיקר למשחקי רשת והורדות , והמחשבים של ה WIFI גלישה רגילה יוטיוב וסקייפ . תודה על העזרה מראש .

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by creative,

יש לי בבית ראוטר מרכזי שמתחבר לאינטרנט ואליו חיברתי גם Access point בצורה חוטית על מנת לכסות את הקומה השניה בבית. עד כאן הכל בסדר. לאחרונה קניתי עוד ראוטר כדי לכסות עוד שטח בבית ברשת אל חוטית. חיברתי אותו בכבל רשת לראוטר המרכזי וניסיתי להפוך אותו לעוד access point כך שייתן לי עוד כיסוי רשת הבעיה שכנראה הראוטר החדש מתנגש עם ה AP שבקומה השניה והוא לא מעביר דרכו את האינטרנט. למישהו יש פיתרון מה עושים במקרה כזה??... תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by sim-m12345,

מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by tomz,

יש אפשרות להגביל מהירות ברשת? הרשת פועלת עם האב שאליו מחובר מודם ADSL של ALCATEL SPEEDTOUCH שאותו הפכתי ל PRO אז הוא משמש כראוטר, הוא מחובר להאב ועוד שני מחשבים מחוברים אל ההאב גם כן, יש אפשרות להגביל את אחד המחשבים למהירות מסויימת?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. Started by Galatz1,

שלום שלום, האם זה אפשרי להעביר פקס דרך חיבור פס רחב ולא דרך מודם ? את המודם שלי פירקתי מהמחשב בעקבות החיבור לכבלים, רק אל תגידו שאני צריך להחזיר אותו בשביל פקס מחור**. ??? פקס יכול לעבור על פרוטוקול TCP/IP, השאלה היא אם דרוש אמולטור של מודם, או מקודד פקסים לכרטיסי רשת.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by berner,

שלום חברים :hideing_behind_computer: איך אנ יכול לשגר פקס בקו ADSL ומערכת הפעלה XP בעבר יכלתי שלא היה לי קו ADSL אשמח לקבל הדרכה והכוונה בברכה ???

14. Started by nor,

אפליקציית תוכנה כתובה בדלפי 6 עובדת היטב בתקשורת מקומית. התוכנה אינה פונה למסדי נתונים כגון פרדוקס או SQL כשמריצים אותה בחיבור VPN פרוטוקול תקשורת TCP/IP ומבצעים מיפוי כונן רשת לכתובת IP קצב עיבוד הקבצים איטי להחריד. ליתר דיוק קצב העברת החומר מהתחנה לשרת ולהיפך מתפקד כמו בערך מודם 56 נתונים נוספים: התקשורת באינטרנט מהיר פס רחב השרת בסביבת Windows 2003 המחשב המרוחק בסביבת Xp profesional האם לשנות את אופן הגישה לקבצים ב source האם לשנות מאפייני תקשורת האם להתקין terminal server האם להוסיף רכיבי חומרה לתקשורת אנא תשובתכם

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by izikd,

לפני כחודש רכשתי כרטיסי רשת אלחוטיים של level1 ואדימקס, וכמו כן ראוטר אלחוטי של level1. המחשבים האלחוטיים מוקמו כ-10 מטרים מהראוטר, וכפי הנראה לי ללא יותר מדי מכשולים בדרך. התקנתי את הדריברים שסופקו לי בדיסקי ההתקנה שבאו עם הכרטיסי רשת, ולהפתעתי הרבה הקליטה הייתה 30% בלבד. טוב, אמרתי לעצמי שאין מה לעשות, ניסיתי לכוון קצת ערוצים, לבנות אנטנות מאולטרות, ובעיקר האשמתי את קירות הבטון. היום, לא יודע למה, אבל צץ לי הרעיון לבדוק האם קיימים עדכוני דרייברים לכרטיסי רשת. רעיון זה צץ לי בעיקר בגלל שהדרייברים שהיו בדיסק ההתקנה הם של level1/edimax עצמם, ואילו באתר יצרנית ה chipset, שהיא RaLink זכרתי שראיתי גם דרייברים לכל הכרטיסי רשת שמבוססים עליהם. טוב, אז הורדתי והתקנתי את הדרייברים…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by medic,

שלום לכולם יש ברשותי router מסוג cisco800 , ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מאפס אותו כדי שאוכל לקנפגו מחדש לכל מי שיודע איך

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. היי אז ככה קודם כמה פרטים כדי שהכל יהיה מובן יש לי שני מחשבים ואחד מחובר לאינטרנט קבוע (שרת) והשני (לקוח) גולש דרך הראשון עד ליפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך וליפני יומיים החלטתי לכבות את שניהם כי השרת כבר עבד איזה חודש בלי כיבוי או הפעלה מחדש ובבוקר שלמוחרת הדלקתי את שניהם ומאז הלקוח לא מוכן לגלוש דרך השרת בשום פנים אופן ניסיתי להסיר את ההתקנים בשניהם ולהריץ את הדריוורים הכי חדשים שיש לכל כרטיסי הרשת למיניהם וכן להגדיר את כל ה IP+DNS ידנית גם לא ממש עזר עכשיו יש לציין תופעה מוזרה עד כמה שאני מבין השרת רואה בלי בעיות את הלקוח וכן נותן לו IP + DNS גם ע"י הגדרה אוטומטית הלקוח שמקבל IP + DNS מודיע בעת חיבור כי השרת עסוק בחיבורים אחרים או שאינו פנוי לחיבור זה מכל מיני…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  18. שלום לכולם אני כבר שבועיים בלי אימיול. עברתי לפני שבועייםן לנטויז'ן והתקנתי ראוטר...הכל טוב ויפה עד שהפעלתי את האימיול והיה לי לו אי די והעיניים של החמור מכוסות. אמרו לי בפורום להכנס להגדרות> FIREWALL> ולסמן ו שרשום בו "UP" +משהו לא זוכר. עשיתי את זה והחמור הוריד את הכיסוי ועכשיו שאני בא להתחבר לאימיול, אני מפעיל אותו ואחרי שניה האינטרנט מתנתק לי ומופיע לי "כבל רשת מנותק" ! מה עושים? הורדתי את מספר החיבורים ל20 ואת מקס חצי החיבורים הפתוחים ל5 וזה לא עוזר!!! מה לעשות?! בבקשה תעזרו לי ניב

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by shon,

קראתי ת'רדים של אחרים בנושא אבל אני עדיין לא יודע איך לאשר את הפורטים של האימיול בראוטר שלי אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה !!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  21. היום, לדוג', עברו 4 ימים שבהם הראוטר דלק רצוף. הדלקתי את המחשבים ולא היתה גישה לאינטרנט. כשניסיתי להתנתק ולהתחבר דרך הראוטר הממשק נתקע ואחרי זה לא הייתי יכול להיכנס לממשק שלו שוב, כאילו הוא לא היה ברשת. מה הבעיה ומהו הפתרון?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by tsachi,

כבר כשנה שיש לי בעית low id באימיול . ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר אך ללא הצלחה. אשמח אם מישהו מבין ואדיב יסביר לי באייסיקיו איך אני יכול לפתוח. האייסיקיו שלי הוא: 172551873

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. מה זה המכשיר הזה ואיזה דגם כדאי לי לקנות?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים