רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
הבעיה הזאת קיימת כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא היה לי זמן להתעסק עם זה ובנוסף הבעיה רק מחמירה. הבעיה היא שלאחר זמן כלשהו שהראוטר מחובר לאינטרנט הדפדפן(ניסיתי גם עם דפדפנים שונים) מפסיק לעבוד כלומר הוא כותב לי שאין אפשרות להציג את הדף בגלל שאין חיבור לאינטרנט, אבל שאר הדברים ממשיכים לעבוד כלומר האימיול נשאר מחובר וממשיך להוריד וגם היוטורנט עד שהוא צריך להתעדכן עם הטראקר. יש לציין שהבעיה הזאת קורת כמה פעמים ביום בזמנים אקראיים ובזמן שאין לי דפדפן הנורית של האינטרנט לא נכבת כלומר לפי הנורות של הראוטר אני מחובר באופן רגיל. כדיי לסדר כל פעם את הבעיה אני מכבה ומדליק את הראוטר. יש לי בינתיים 2 חשדות למה זה קורה: 1. בגלל שאני מוריד הרבה, ובגלל זה "מנתקים" אותי כל כמה זמן. (הספקית…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם (אני לא בטוח אם הנושא קשור לפורום, אם לא תעבירו אותו) אני משתמש בinternet explorer 6 , ואי מעוניין להתקין firefox השאלה שלי היא אם אפשר להשתמש בשני התוכנות האלה ביחד (פעם להשתמש בexplorer ופעם בfirefox) תודה לעוזרים, אלי
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על נתב אלחוטי שבא יחד עם שרת מדפסת כמה שיותר זול ומספק תתמורה.... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת (130 שקל - גג!). יש המלצות? האם ההבדל מהותי בין PCI לUSB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס רשת של TERNDNET דגם 423PI והתקנתי אותו במחשב (אשמח לשמוע איך הרכטיס, הטווח שלו וכו'...). בנוסף יש לי מחשב של HP מדגם NX6100 ובעוד שבוע-שבועיים מחשב של HP מדגם DV5061... עכשיו הגדרתי במחשב שלי רשת שג-HOC ביניהם והכל בסדר. אבל יש בעיה קטנה והיא הקליטה. המחשב ממוקם מתחת לשולחן ונמצא בממ"ד. כך אני מבין שהקליטה שלו מחוץ לממ"ד תהיה לא טובה ושמתי לב שכשאני יוצא מהממ"ד הוא מתנתק לי כל כמה דקות והאיכות של האות יורדת ( האם זה קשור למיקום או לאיכות של הכרטיס? ). האם יש איזה שהוא פיתרון לבעית הקליטה? האם לשים אנטנה 5DBI של אדימקס תעזור בשיפור הקליטה. או שאשמח לקבל פתרונות נוספים בתחום הלא יקר (150 ש"ח גג). תודה מראש. *עריכה: שכחתי להגיד כי המרחק המקסימלי שאני מצפה ש…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
המחשב הראשי WinXP, השני 98. לפני כן הותקן XP על השני, ופעלתי לפי המדריך והצלחתי להגדיר רשת. פשוט השני (פנטיום 2) חלש בשביל XP לדעתי, לכן שמתי עליו 98. ניסיתי לשנות ב98 את ההגדרות של הרשת שם כפי שזה אמור להיות בXP (איפי, GateWay, DNS וכו'..), אך ללא הועיל. יש משהו שאפשר לעשות? עשיתי חיפוש אך התוצאות לא ממש מספקות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תמיד שאני נכנס אל גוגל הוא באנגלית אני נכנס לאפשרויות שפה שם עברית וזה לא נישמר מישהו יודע מה הבעיה כי זה מעצבן כל פעם להחליף ת'שפה
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול עברתי מ ה ADSL לאינטרנט בכבלים בחבילה של 1.5 הורדה ו 512 הורדה, עד כאן הכל נחמד ועושה רושם גם טוב. העיניין הוא שיש לי בעיה חמורה עם הראוטר שברשותי ה LinkSys WRT54GX-v2, אני לא מצליח לגלוש ולהגיע אל האתרים וגם לא באמצעות פניה לכתובות IP. המודם כבלים שברשותי הינו TERAYON TJ715X ובראוטר אני מתחבר על PPTP וכן יש לי IP פנימי קבוע מטעם הכבלים. נסתי אתמול לחפש אולי עדכון קשוחה חדש יותר מיזה שהיה לי ה 2.00.15 ולא מצאתי נסתי גם להחזיר לגרסה ישנה יותר של הקשוחה 2.00.10 וגם לא עזר. וכמו כן נסתי לחפש מידע בנושא בעייתי באתר linksysinfo.org יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה שברשותי? או הצעות בנידון? ??? :s05: אודה לעזרתכם בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לחבר לכרטיס רשת הרגיל מודם, ובעזרת הכרטיס רשת האלחוטי לשתף את האינטרנט למחשב אחר זה אפשרי? אם כן איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אז ככה קודם כמה פרטים כדי שהכל יהיה מובן יש לי שני מחשבים ואחד מחובר לאינטרנט קבוע (שרת) והשני (לקוח) גולש דרך הראשון עד ליפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך וליפני יומיים החלטתי לכבות את שניהם כי השרת כבר עבד איזה חודש בלי כיבוי או הפעלה מחדש ובבוקר שלמוחרת הדלקתי את שניהם ומאז הלקוח לא מוכן לגלוש דרך השרת בשום פנים אופן ניסיתי להסיר את ההתקנים בשניהם ולהריץ את הדריוורים הכי חדשים שיש לכל כרטיסי הרשת למיניהם וכן להגדיר את כל ה IP+DNS ידנית גם לא ממש עזר עכשיו יש לציין תופעה מוזרה עד כמה שאני מבין השרת רואה בלי בעיות את הלקוח וכן נותן לו IP + DNS גם ע"י הגדרה אוטומטית הלקוח שמקבל IP + DNS מודיע בעת חיבור כי השרת עסוק בחיבורים אחרים או שאינו פנוי לחיבור זה מכל מיני…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של level one, שחוסם לי פורטים של האיטנרנט (האימיול למשל) למישוה יש מושג איך אני פותח אותם דרכו ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה להפנות פורט של UTORRENT (גרסה עדכנית) למחשב שלי ולא מצליחה. הגדרתי IP סטטי למחשב שלי עם STATIC DHCP ב-TOMATO. הגדרתי את הפורט שרשום ב-UTORRENT ב-PORT FORWARDING ב-TOMATO עם ה-IP הסטטי שקבעתי. ה-FIREWALL של XP מבוטל. ניסיתי ריסט למודם, ריסט לראוטר וריסט למחשב, שום דבר לא עובד. אודה לעזרתכם, פעם ראשונה שאני נתקלת בבעיה הזו ולא מצליחה לפתור אותה. עדכון: הבעיה נפתרה, אפשר למחוק/לנעול.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להיכנס לאתר מסויים. הוא מקבל הודעה "DNS Erorr" בזמן שאני כן מצליח להיכנס ולגלוש באתר. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג חלק מרשת קווית שיש אצלי בבית לאלחוטית. הרשת כיום נראת כך : יש חשד שהכבל שמחבר בין הסוויץ' למחשב 5 נפגע כתוצאה מקידוח בין קירות. אני מעוניין להחליף את הסוויץ' לנתב אלחוטי שישמש בתור "סוויץ' אלחוטי", מחשב 3 ומחשב 4 יהיו מחוברים אליו חוטית (הם נמצאים באותו חדר) ומחשב 5 יתחבר אליו אלחוטית אני מעוניין לדעת איזה נתב וכרטיס רשת כדאי לי לבחור? אני צריך שקצב העברת הנתונים יהיה מהיר ושהשידור יהיה אמין כמה שיותר. יש לקחת בחשבון שמחשב 5 נמצא בחדר ממ"ד והנתב יהיה ממוקם בחדר רגיל כ-10 מטרים ממנו. תודה מראש לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של netgear ויש לי מהירות אינטרנט של 5MB ועכשיו קיבלתי עוד מחשב בבית ואני רוצה שהוא יקלוט את האינטרנט מהראוטר, טווח מחירים: 100 ~ 150 אז מה לדעתכם כדאי לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקבל סרט DVD שנמצא כרגע ביוון. בגלל שהיה איזה עיכוב במשלוח הוא עוד לא יצא משם ואין מצב שאקבל אותו עד יום שני (חייב להיות פה עד אז). האם ישנה דרך טובה להעביר את הקבצים שנמצאים על ה-DVD באינטרנט ? מדובר על 3 או ארבעה קבצים של ג'יגה כל אחד. כמו כן, האדם שאמור להעביר לי את זה הוא ממש לא מסתדר עם טכנולוגיה (כמעט טכנופוב) אז הפתרון צריך להיות פשוט. יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים. בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות? אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבלים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מקבל פינגים של 70-100 לשרת , פינגים טובים מאוד , אבל משום כל כמה שניות יש SPIKE כזה , והמסך קופא לשני שניות ואז ממשיך ב70 פינג כאילו התגובה טובה אבל יש תקיעות אני הבנתי שזה קורה בגלל שהפקטים לא מגיעים ליעד בזמן או משו בסגנון או שהם לא גדולים מספיק , לא יודע בדיוק תקנו אותי אם אני טועה איך אני גורם לזה להיות בסדר? האם זו בעייה שקשורה בספק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים בתקן 802.11B של TRENDNET... הראוטר נמצא בחדר אחד, ומחשב שני נמצא בחדר אחר... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקלוט את התדר בנקודה מסויימת בחדר ובנקודה אחרת כן.. אם זה עוזר אף חדר הוא לא ממ"ד.. מצרף קובץ שאולי יבהיר את הדברים... http://img155.imageshack.us/img155/8185/15is.png תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
רציתי קצת חוות דעת למי שיש את הדבר הזה,קראתי וקראתי אליו והחלטתי להזמין אותו.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אבא שלי כרגע בארה"ב איזה ראוטר אלחוטי הכי כדאי לקנות המליצו בבקשה על דגמים ... או על תכונות שחשוב שיהיו לראוטר?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-