רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני מחשבים הראשי xp עם 2 כרטיסים השני כרטיס רשת עם 98\2 הרשת בניהם עובדת אבל שיתוף האינטרנט אינו עובד למעט אתר אחד והא start כל קישור אחר אני נתקל בהודעה הדף לא נמצא מבקש עזרה בפתרון הבעיה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
לפני כמה ימים יכולתי להכנס לאתר זה ועוד כמה אתרים בחו"ל ובארץ ללא בעיה והיום אני לא יכול להכנס לאתרים האלו מהעבודה בכל המחשבים לא ניתן להכנס לאתרים האלו יש לנו מודם ADSL וראוטר התקנתי WINDOWS אבל זה לא פתר את הבעיה מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל עם המשרד רשת חוטית ככה יש בכניסה כזה ריסוע ענק כמו בבתי ספר כזה של הרשת לא יודע מה זה וליד כול עמדת מחשב במשרד יש חיבור כזה לכבל רשת עכשיו השאלה שלי איפה צריך לחבר תמודם קנינו ראוטר וחיברנו לסתם נקודה לא לקפוסא הרגילה וחיברנו מחשב לנקודה אחרת וזה לא עבד הרשת 1}אולי צריך לחבר תראוטר לקופסא הגדולה? 2} אולי צריך רק מודם בלי ראוטר? זה מודם משולב ראוטר כזה נ.ב יש כזה דבר מדפסת שמחוברת רק לרשת בלי מחשב יענו ישירות לרשת?? תודה רבה מאור
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת של כ20 מחשבים עם WINDOWS XP3 ומחשב אחד עם WINDOWS 7 שבו יש תקייה אחת משותפת לכל המחשבים אני רוצה שבכל פעם שאני נכנס לתקייה הזאת ממחשב מסויים ברשת הוא יבקש שם משתמש וסיסמא הבעיה שאם ניכנסתי ממחשב כלשהו ברשת לתקייה המשותפת והכנסתי שם משתמש וסיסמא וניכנס יפה בפעם הבאה שאני אנסה להיכנס לאותה תקייה הוא יזכור את שם המשתמש והסיסמא ולא יבקש אותם יותר אני רוצא לבטל זאת. שתמיד יבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום שלום! יש לי רשת ביתית בבית, והצורבבמחשב שלי לא צורב. במחשב של אמא שלי יש צורב נוסף, והמחשבים שלנו מחוברים ביניהם בראוטר ביתי. השאלה היא אם יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך מונעים enable\disable לכרטיסי רשת ב-group policy ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני ב YES הם רוצים 99 שקל בשבילהם על תשתית, ו 014 אמר שהוא עושה לנו טובה שאנחנו שנים איתו, אז הוא לוקח 54 שקל עד עכשיו שחטו אותנו ב 75 שקל ל yes ועוד 54 שקל ל 014, עבור 2.5 מגה פשוט נראה לי שתחמנו את אבא שלי, שהוא בן אדם טוב מדיי עד שתפסתי את הטלפון והבאתי להם צעקות.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין באינטרנט אלחוטי בביתי.. יש לי כבר בנייד כרטיס רשת אלחוטי.. ויש לי כרגע מודם b focus של בזק.... כל מה שאני צריך לקנות זה ראוטר ולחבר אותו למודם וזהו? יהיה לי אינטרנט אלחוטי בבית? תודה
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מבצע שדרוג של חיבור האינטרנט שלי מכבלים 750 ל adsl 1.5 :clapper: בבזק הציעו לי את שני המודמים סמסונג usb ןעוד אחד שאני לא זוכר את שמו בחיבור לכרטיס רשת, בבית יש לי רשת של 2 מחשבים עם xp, מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אילו גיימרים טובים יותר ב 014 - מבחינת כתובות ה IP? 62.219 או 212.179 אני זוכר שבעבר היו דיונים על כך...וכן נמצאו הבדלים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי יש לי 2 מחשבים ישנים בבית מחוברים ברשת קווית אני מחליף את נתב הישן בנתב אלחוטי של בזק שיש לו גם כניסות קוויות השאלות- האם לבצע הגדרת רשת במחשב החדש בזמן התקנת WINDOWS או לאחריה? האם בשני מחשבים הישנים שימשיכו להיות מחוברים קווית-ידרש הגדרת רשת מחדש?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי מודם pci של בזק ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג אותו כלומר לשנות לו את הפונקציות כמו ב usb ואם כן איך תודה דני
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. יש לי סוויץ' של סיסקו (3750) ואני רוצה שאחד הVLANים יתנהג כמו HUB (ש4 פורטים יהיו HUB בניהם),איך אני עושה את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עברנו לאינטרנט בכבלים עם נטוויז'ן וקיבלנו את המוטורולה SB4200. יש לנו ראוטר אבל אנחנו מעדיפים להשתמש בהאב (אין לנו צורך בפיירוול של הנתב מכיוון שלכל מחשב יש פיירוול משלו ואנחנו לא רוצים לפתוח פורטים). הבעיה שהנתב הוא החייגן, ואם נשתמש בהאב החייגן יהיה צריך להיות על אחד המחשבים. יש לי שלוש שאלות: 1. איך אני מתחבר בעזרת האב עם המודם הזה? 2. אם אני מחבר בעזרת ההאב, כל מחשב צריך חייגן, או שמחשב אחד יכול לחייג וכל השאר יחוברו אוטומטית? 3. לנתב יש אפשרות של DMZ אבל רק מחשב אחד יכול להיות שם. יש דרך בה אני יכול לחבר את ההאב לנתב ולשים אותו ב-DMZ, כך שכל המחשבים שמחוברים להאב יהיו ב-DMZ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מקבל פינגים של 70-100 לשרת , פינגים טובים מאוד , אבל משום כל כמה שניות יש SPIKE כזה , והמסך קופא לשני שניות ואז ממשיך ב70 פינג כאילו התגובה טובה אבל יש תקיעות אני הבנתי שזה קורה בגלל שהפקטים לא מגיעים ליעד בזמן או משו בסגנון או שהם לא גדולים מספיק , לא יודע בדיוק תקנו אותי אם אני טועה איך אני גורם לזה להיות בסדר? האם זו בעייה שקשורה בספק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תראו יש לי 2 מחשבים בבית והם מחוברים למודם 1 של נטויזן 1.5M המודם מחובר אלי והמחשב השני מחובר אלי.... עכשיו לא מזמן אחותי(שיושבת על המחשב השני) "גילתה" תאימיול וביטורנט D= והיא לוקחת את כל הפס היא לא רוצה להוריד תUPLOAD שלה וגם לא תDOWNLOAD אז חשבתי שבטוח יש איזה תוכנה להגביל אותה(אבל רק אותה) נגיד שישאר רשום אצל בתוכנה UPLOAD 16 אז בתכלס כשאני יפעיל תתוכנה זה יתן לה רק 2 או מה שאני יקבע ואותו דבר בDOWNLOAD יש תוכנה כזאת? ואם כן איזה? או אם יש דבר בלי תוכנה אז גם סבבה לא ממש משנה לי דרך מה...
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה שהאתר אליו אני נכנס יזהה שאני בארה''ב, איזה הגדרות אני צריך לשנות? האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהביאו כאן. לפני שפתחתי פורטים הורדתי על 70 בערך.. פתחתי פורט ל bitcommet ועדיין מוריד לי על 70. בנוסף לזה זה נראה כאילו שזה תופס את כל רוחב הפס וכשאני מוריד אני לא יכול לגלוש כמעט..למרות שזה רק 70 קב"ש קצת פרטים מודם+נתב אלחוטי של dynlink rta 1025w קיבלנו את זה מבזק..וספקית בזק בינלאומי. חבילה של 2.5 מגה פתחתי את הפורטים דרך המחשב הזה(VISTA, והוא לא מחובר ישירות לנתב)
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית + שיתוף קבצים. במחשב השרת 2 כרטיסים רשת ובמחשב האורח כרטיס אחד והם מחוברים בכבל רשת מוצלב. רציתי לדעת אם אני יכול להגביל את המחשב האורח למשל שקצב ההורדה (Download) שלו יהיה כ- 30KB וקצב העלאה (Upload) שלו תיהיה 5KB. איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1) נתב של LevelOne בו יש firewall פנימי (וכנראה שצריך הרבה ידע ועבודה כדי לקנפג אותו). 2) ה Firewall הנמצא על לוח האם Asus A8N-E (מובנה בתוך הלוח - NVIDIA ForceWave networking & Firewall). 3) ה Firewall שמגיע עם Windows XP SP2. המחשב מחובר דרך הנתב שצוין בסעיף 1 ומשמש לגלישה רגילה באינטרנט + Emule מדי פעם. יתכן ובעתיד גם למשחקי רשת (בין 2 מחשבים המחוברים לאותו נתב ואף ברשת האינטרנט עצמה). על המחשב מותקן אנטיוירוס של קספרסקי ואני לא מעוניין לחפש ולהתקין firewall אחר אלה משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
קודם כל תודה רבה רבה רבה מראש למי שעונה לי אני תקוע עם הדבר המעצבן הזה כבר הרבה זמן בכל אופן...קיבלתי ראוטר של אדימקס מדגם br-6104w...עכשיו...אני כבר חודש נאבק איתו שיעבוד...אני מחבר את כל הכבלים כמו שכתוב וכמו שדיברתי עם אנשים שמבינים וכך אמרו לי...חוצמזה כל הנורות על הראוטר פועלות ומראות כאילו יש עבודה... אבלללללללל..הבעיה היא שכשאני פותח דפדפן ומנסה להגיד לראוטר לגשת לדיפולט IP אדרס שלו...הוא לא מוצא אותה... אמרתי לכל פרוטוקלי הTCP/ip שלי למצוא כתובת אייפי אוטומאטית... מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא בסדר/ אם צריכים עוד מידע על המערכת (ווינדווס 98 לא חושב ששאר הרכיבים חשובים אבל אם כן אני אעלה מפרט מלא) בכולופן תודה רבה למי שיעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של Siemens SL2-141 וברצוני לדעת אם יש אפשרות לעשות IP שונה לכל מחשב בנפרד(או לכל חיבור לראוטר). אבל אני לא רוצה שיהיה למחשבים IP סטטי. אשמח אם תוכלו לעזור לי, יאיר
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-