רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום , עברתי ל100 של בזק . לצערי הם הפסיקו למכור מודם VDSL , היום ניתן לרכוש או להשכיר ראוטר/מודם בלבד . יש לי כמה ראוטרים , אן לי צורך בעוד אחד (ועוד מסורס) . האם יש אפשרות לרכוש מודם VDSL בלבד איפשהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אורנג' שלי SMARTBOX דגם GIGASET 604 IL. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את האייפי שלו ולתת לו אייפי אחר מ 192.168.1.1. אני רוצה לשנות את זה כדי להשתמש איתו כ AP. ביטלתי את ה DHCP בראוטר הזה והגדרתי את ה WIFI עם אותו SSID ערוץ שונה ושאר ההגדרות של ה WIFI דומות. הבעיה שיש התנגשות כנראה כי פעם המחשב המחובר עובד עם הראוטר שאליו מחובר האינטרנט 1043 TPLINK ובזמן עבודה המחשב עובר לסמרטבוקס זה קורה אפילו בחיבור קווי. יש למישהו מושג איך אפשר ? האם אפשר להחליף את ה FRIMWARE שלו לאחד שלא של אורנג' ?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות אחד, אחי מגיע בקרוב לארץ.. (שולח אליו) קראתי קצת בביקורות באמזון. לא הבנתי, אין לו עדין דרייבר לווינדוס 10?? האם יש אותו למישהו בווינדוס 10 וזה עובד לו? (אחד כתב שם דרך אלטרנטיבית) לינק לתגובה של " Great Support, Fast, and Durable! ***Instructions for Windows 10 driver Compatibility!!** " ראיתי גם את http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-11_Archer-T4UH.html#overview באתר שלהם, אבל משום מה אין אותו עדיין באמזון. זה עדיין בפיתוח / יצור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה פתאום התחילו להיות לי פינגים בשמיים במשחקי רשת (בעיקר cs) וזה ממש מעצבן ואי אפשר לשחק ככה ומעיפים אותי מכל שרת, בדקתי את המהירויות של האנטרנט עם הכבלים וזה לא מאצלם הבעיה הם אמרו שאולי יש לי ווירוס וצדקו היה לי 10 ניקיתי את כולם עם nav 2004 וגם spywere (או איך שרושמים את זה) ניקיתי עם Ad-aware 6.0 ואין כלום יותר על המחשב. אבל עדיין יש לי בעיות עם הפינגים שהם ממש גבוהים ובקשר לגלישה והורדה לא נראה לי שהשתנתה המהירות הכל כרגיל אני חושב. עצות בקשה זה מעצבן בטירוף... עריכת המודר: אין צורך ב-"(אנשים דחוף!!! עזרו לי)" בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שוק סיטונאי לשוק רגיל ?לדוגמא פרטנר ספק +תשתית תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע רעשים מוזרים מכיוון המחשב לא הבנתי מזה פתחתי אותו חיפשתי מאווררים הכל ולא מצאתי כלום ואז פתאום אני מבין שהרעש הוא מהראוטר שברשותי יש כזה תססססססססס שלא נפסק הרעש מממשששמממששש מציק ואין לי מושג איך להפטר ממנו האם יש איזהשהי דרך להפטר ממנו חוצמלשלוח את הראוטר לתיקון ? חיפשתי בפורום ולא הייתה תשובה ממשית תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי היא כזו:כל בוקר,מתאפס לי ההוטבוקס 2,מזה כחודש וקצת. התשתית שלי היא הוט,הספק:בזק בינלאומי. היו אצלי כבר ארבעה טכנאים,ששני האחרונים מהם היו מומחים וטענו,כי לאחר טיפולם (החלפת קונקטור) - לטענתם הכל תקין מבחינת (קו) תשתית. התקשרתי לספק האינטרנט (בזק בינלאומי) שלי והוא טען,שרוב הסיכויים,כרטיס הרשת שלי תקול - ויש להחליפו. השתמשתי בפיתרון הבעיות של Windows,וכל הזמן,כשיש ניתוק הוא נותן לי את התקלה הבאה:LOCAL AREA CONNECTION אינו כולל תצורת IP חוקית. מה זה אומר? האם לפי הודעה זו אפשר להבין,שכרטיס הרשת שלי תקול? האם הבעיה היא לא בכרטיס הרשת,אלא במשהו אחר?,אם כן אז מה? איך אני יכול לבדוק אם כרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. קראתי קצת בפורום ומאוד התרשמתי מהידע. מי מהמתבים d-link dsl 2650u vs siemens sl2-141 יותר מהיר לאינטרנט dsl 15 מגה. (שתהם dsl) תודה מורן אבקסיס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך מפורט (מעבר למדריך שקבלתי מבזק עם הנתב), כדי לשלוט על מאפיינים הרבים שיש בו
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי מחשב נייח עם XP, ומחובר אליו מודם (Ale 130). המחשב השני שלי הוא נייד, חדש, עם VISTA. השאלה היא - אפשר לחבר רשת חוטית בין המחשבים? המטרה העיקרית היא שיתוף האינטרנט, אבל אם אפשר גם להעביר קבצים בלי יותר מדי סיבוכים, זה יהיה נחמד. יש לי כבל רשת שהשתמשתי בו לאותה מטרה בדיוק עם המחשב הישן שלי, שעליו היה גם XP. ראיתי באחד הנעוצים את המדריך המצויין לשיתוף אינטרנט בקלות, השאלה היא אם זה אקטואלי, ואפשר לעשות את זה בויסטה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 בקיצור, אני צריך למצוא דרך לשתף את האינטרנט בין המחשבים בלי נתב. מישהו יוכל להאיר את עיניי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים כל הקטע שהמחשבים נמצאים בקומות שונות בבית ואני רוצה לחסוך כסף במקום לקנות 2 מתאמי PCI אלחוטים לקנות אחד ומחשב אחד לחבר ב RJ45 . אני רוצה לקנות ראוטר טוב עם טווח טוב שיתחבר למודם של כבלים לא ADSL הדגם שחשבתי עליו הוא אדימקס 6204BR ביחד עם הכרטיס רשת שלו . עכשיו אני רוצה את ההערכה שלכם האם הטווח יגיע או לא שימו לב לתרשים שבקובץ יש לי מחשב בקומה 2 ומחשב בקומה 1 2 שאלות חשובות : 1.פה כדאי לשים את הראוטר ? ליד מחשב 1 ? או מחשב 2 ? ( זה שבקומה העליונה או התחתונה או אין הבדל ?) 2.האם הטווח בכלל יגיע כל מה שיש לראוטר לעבור זה קיר >>> קומה >>> קיר עבה יותר ... האם אתם חושבים שיש בכלל סיכוי שיקלוט משהו אם לוקחים את המרח…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש ספר שיכול ללמד על מבנה רשתות והתיפעול שלהן באופן בסיסי ז"א כדי להיכנס לעולם הזה (לאדם שאין לו ידע בנושא). אני חושב שיותר בכיוון של רשתות windows ומה שקשור אליהן. תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי מודם 150 ALE במהירות 2 מגה והוא כל הזמן מיתנתק אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב הנורה של ה-LINK לא פעילה היתקשרתי למי שנותן לי תשתית והם טוענים שמבחינת הקו הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט בכבלים (הוט). אני רוצה לקנות מחשב נוסף וליצור רשת אלחוטית ביניהם, כולל חיבור לאינטרנט.המחשב השני יהיה בחדר אחר ואני לא רוצה להעביר כבלים אליו. מבקשת הצעה איך לעשות זאת.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
נגמר לי הסכם אם הנזק[בזק] עכשיו אני משחק 1.6 והיו לי חרא פינגים ל2mb היה לי 40ms שזה די גבוה עכשיו אני צריך לבחור חברה חדשה שתספק לי אניטרנט
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום רב ההורים שלי רוצים להיתנתק מיס (כי הוא מראה סרטים שהורדנו ליפני 3 שנים) וליראות את הערוצים הרוסים שלהם ב און-ליין. בישביל כך אנו נחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. תוך כדי כך אני רוצה בחדר שלי להוריד סרטים במהירות שלא פחותה מ 15 מגה (כמו שיש לי עכשיו) שני המחשבים יחוברו בחיבור אל חוטי ואין לי שום כוונה לחבר בחיבור חוטי כרגע יש לי את הראוטר של בזק DLINK 2760U/E1 שקיבלתי כאשר היתחברתי ל 15 מגה שלהם. האם ראוטר חדש של ה VTECH שהוא VDSL יספיק לי או שאני צריך לקחת את החבילה של ה100 מגה בימקום 40 כי אז אני מקבל ראוטר בתקן AC תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר מסוג Linksys WTR54G ועוד 2-3 כרטיסי רשת אלחוטיים מסוג G כמובן התקנתי והצלחתי להתחבר לראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט ... יש לציין שאני שאני מתחבר דרך PPPoE דרך מודם Alcatel PRO שמוגדר כ PPPoE ב Bridge וקודם היה לי גם ראוטר רגיל והתחברתי בדיוק אותו הדבר רק שעכשיו הוא לא מתחבר... מוזר ! אף פעם לא התקנתי רשת אלחוטית זה חדש לי מה אני עושה לא נכון כאן ? האם אני צריך להחזיר את המודם שלי למצב הישן ? אם כן למה באלחוטי זה לא עובד וברגיל זה כן עובד ?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש פה מספר כותרות שאני שמח להסבר מה ההבדל ביניהם בקצרה: Dynamic IP Static IP PPTP PPPoE L2TP WISP
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי חברים , מנסה להגדיר FREEPBX עם קו SIP של 012. עד כה הצלחתי להגדיר דיי הכל , מלבד שיחות יוצאות. אני מניח שזו בעיה ב DIAL Patterns או ב TRUNK עצמו. האם מישהו PBX ב 012 יכול לשתף בהגדרות ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב פרטי שקניתי שמחובר לנתב הישן של בזק שמתפקד אך ורק כמודם. שאלתי היא האם כדאי לקנות מודם בנפרד מבחינת תועלת (ניתוקים, איכות גלישה וכו')? אם כן אשמח להמלצה (בזק +בזק בינלאומי 100 מגה). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-