רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף מבחינת WIFI: HotBox v2 או TP-Link TL-WR841ND v8 (הגרסה העגלגלה). בבית יש שתי קומות, בקומה הראשונה נמצא ההוטבוקס ואליו מחוברים ב-WIFI: מחשב נייד, 2 מחשבים ניידים, אייפד, שני טלפונים ו-כרומקאסט. בקומה העליונה ישנו ה-WR841N שמחובר בכבל להוטבוקס ומשמש אותנו לחדרי השנה. הראוטר משמש כאקסס פוינט ובעל SSID שונה מההוטבוקס, בעבר ה-SSID היה זהה אבל לפעמים המכשירים היו מתחברים אליו אוטומטית והעדפתי שזה לא יקרה. כרגע אני להשאיר את המצב הקיים או להפוך את ההוטבוקס למודם ו-WR841N יישמש כראוטר יחיד. מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אציין שהידע שלי בתחום הרשתות שואף לאפס. הבעיה שלי היא כזאת: כרגע יש לי אינטרנט עם תשתית של הוט, ספקית הוטנט - אני נמצא בסידור הזה מעל לשנה ודי מרוצה. יש ברשותי Hotbox שמשרת אותי גם כמודם וגם כראוטר, אני מחבר את המחשב וגם את הפלייסטיישן 4 דרך כבל. בבדיקת רשת דרך הפלייסטיישן 4, אני מקבל הודעה שהחיבור שמתקבל הוא מסוג NAT 3. עברתי על מספר רב של מדריכים, הגדרתי כתובת אייפי סטטית למכשיר, פתחתי פורטים דרך הPort forwarding ואפילו הוספתי את הכתובת IP של הפלייסטיישן לDMZ של הHotbox. עדיין בבדיקת החיבור אני מקבל הודעה שהחיבור הוא מסוג NAT 3. דבר נוסף, אני משחק במספר משחקי רשת במחשב ולא נתקלתי באף בעיה חוץ מבמשחק אחד: Wildstar, אני …
-
- 5 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
כבל רשת מהראוטר מגיע לסלון אני מבקש לחבר שני מכשירים לרשת (טלויזיה+סטרימר) אינטרנט מהיר באם אחבר לסוויץ את כבל הרשת אוכל לחבר מיציאות הסוויץ את המכשירים? תודה על העזרה באם כן יש סוויץ מומלץ? שוב תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הסוויץ הזה: http://www.tp-link.us/products/details/cat-4763_TL-SF1005D.html משבוע שעבר התחיל לעשות לי בעיות. כיום כאשר אני מריץ פקודת ping -n 100 www.walla.co.il אני מקבל בסביבות ה 10% LOSS אם אני מחבר את המחשב ישירות אל הקיר (ובכך המחשב השני בעצם מנותק מהאינטרנט), אני מקבל 0% LOSS. המלצה לאחד אחר איכותי?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ה- Q1000 הגיע סופסוף, אבל אני לא מצליח להתחבר איתו לסלקום טיוי (נטוויז'ן). אם זה רלוונטי הגדרות ה BROADBAND שלו הן WAN - VDSL2-17A PTM-UNTAGGED MTU 1492 הזנתי פרטי ספק וסיסמא. בסטטוס המודם מציג חיבור תקין אבל אני לא מצליח לגלוש. כלי הדיאגנוסטיקה נתקע בשלב ה-DNS RESOLVE מה אני צריך לשנות/להגדיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הצילו! אחרי חודשים של סבל בל יתואר קניתי C9 אבל אני לא מצליח למצוא בהגדרות אפשרות להפוך את הראוטר של KASDA ל-Bridge/מודם. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
עקב בעיות קליטה עם כרטיס רשת USB ישן שיש לי,חיפשתי כרטיס חדש. אשמח לדעת איזה פרמטר ייתן לי מענה טוב יותר לבעית הקליטה (קירות בטון בין המחשב לראוטר) ראיתי שיש כרטיסים שעובדים בשתי מהירויות (150,433) ובשני תדרים שונים לעומת כאלה שעובדים במהירות אחת, כאלה שעובדים במהירות גבוהה (1000mbps), עם חיבור USB 2/3, עם b/g/n/ac (או בלי ac),ועוצמת אנטנות שונה (2-5dbi) מי מהפרמטרים האלה משפיע על יכולת הקליטה וקצב העברת האינטרנט? וכמובן,איזה כרטיס מומלץ לבחור? ׁׁ(הראוטר TP-LINK TL-WR740N) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כאמור יש ברשותי את שני הרכיבים הבאים: מודם נתב AZTECH 600E ראוטר: TP LINK WR1043 ND ואני מעוניין להחליף למכשיר אחד. מהירות גלישה כיום 15M הנ"ל מחוברים: א. למחשב נייח - חיבור קווי ב. סמארטפון/מדפסת/מחשב נייד - אלחוטי אודה למי שיכוון אותי מה עלי לחפש או לדגמים ספציפיים טובים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלון מעניין לאנשי הייטק בנושא הLINKEDIN https://docs.google.com/forms/d/1hbEqFdADc2pNuep3S7sXhDKvpqHMe0iD-EwG-vONtlA/viewform
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
במשך תקופה מסויימת הייתי משמתמש בטינדר ותמיד אחריי מספר מסויים של תמונות הטעינה של התמונות התחילה להיות מאוד איטית עד כדי שהון לא נטענו. זה היה ככה לפחות במשך שנה, פניתי לטינדר ובסוף התשובה שלהם היתה שהספק אינטרנט שלי כנראה מסנן לי את התעבורה. עכשיו אני מנסה לצפות ביוטיוב בווינדוס 10 ומשהו מוזר קורה. אני רואה את הפריים הראשון של הסרטון, בין אם פרסומת או סירטון, ואין שום הודעה על פלאגין או רכיב תוכנה שלא קיים ולא עובד, אבל הסרט לא מנגן בכלל. עד שהדפדפן מודיע שאוליי יש לי בעיה בתקשורת. השאלה האם זה הוט מסננים לי את התעבורה? יכול להיות? אני יכול לגלוש בפייסבוק ובאתרים אחרים כרגיל...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מגבר של TPLINK וכשאני מחבר אותו עם כבל LAN אז הוא יוצר לי 2 רשתות WIFI(אחד של הראוטר HOTBOX, והשני של המגבר TPLINK)איך אני מאחד בין שניהם?ככה שתהיה לי רק רשת אחת של WIFIתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי איכותי לחדר הישיבות בחברה בה אני עובד. 2 הדרישות המרכזיות שלי מהמכשיר (למעט אמינות כמובן) היא טווח גדול ככל האפשר (יספק WIFI גם למשרדים מסביב לחדר ישיבות) ואפשרות ליצור רשת GUEST. אין שום בעיה ברכישת המוצר מחו"ל (אמזון וכו). כרגע זה מה שיושב לי בראש: http://www.amazon.com/Linksys-AC1900-Wireless-Gigabit-Anywhere/dp/B00MNK34VM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460640821&sr=8-2-spons&keywords=linksys+router+certified+refurbished&psc=1 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שידרגתי היום את מהירות הגלישה מ-15Mb/s ל-40Mb/s (תשתית בזק) אבל הנתב שלי (TP-Link TD W9980) לא מצליח להסתנכרן ל-VDSL2 בעוד שאין בעיה לסנכרן ל- +ADSL2. האם יכול להיות שלא הגדרתי נכון את הנתב או שלא באמת שידרגו לי את המהירות עדיין? האם הבעיה קשורה לכך שהנתב הזה לא תומך ב-Vectoring?
-
- 34 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במדריך הזה: http://www.speedguide.net/articles/windows-8-10-2012-server-tcpip-tweaks-5077 ויש גם את זה: http://www.speedguide.net/articles/lan-tweaks-for-windows-7-8-10-5819 אין לי כל ידע בכל זה. זה נראה לי מידע שבמידה והוא אכן יעיל יכול לעזור להרבה מאיתנו. האם יש פה מישהו שמבין ויכול לחזק אם זה באמת יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות רשת למשרד קטן שיהיה בנוי משרת שיריץ את התוכנות ל-4 מחשבים, המחשבים יהיו מחוברים אליו ו-2 מדפסות רשת. השרת צריך להריץ ווינדווס כי התוכנות יכולות לרוץ רק על ווינדווס וגם שאר המחשבים. יש לי את המחשבים ואת המדפסות ואשמח לקבל המלצות על ציוד לבניית הרשת (ראוטר, סוויץ' ואם צריך עוד משהו) הראוטר יהיה גם מודם כדי שיתחבר לאינטרנט של בזק. הרשת צריכה איכותית ומהירה בין המחשבים (אם יש צורך בכרטיס רשת מיוחד למחשבים גם חשוב לציין). גם מידע אל אופן החיבור והגדרות יכול לעזור. תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור. יניב.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בעניין, אז אולי השאלה טיפשית : בדעתי לשדרג למהירות 40MB (עכשיו על 15) ולשם כך אני מעוניין לקנות את המודם-נתב הנ"ל. האם העובדה שהוא בעל מהירות תעבורה של 100 בחיבורי הLAN משמעותית בכלל כאשר מדובר בחבילה של 40 מגה ? אני אפילו אמור לקבל את מלוא 100 מגה אם הייתי לוקח חבילה של 100, לא ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר TP-Link Archer C9 V2. עדכנתי לו את הקושחה (גרסה מתאימה ל-V2 כמובן) ולאחר העדכון לא ניתן להיכנס לממשק הראוטר מאף מחשב ואף דפדפן, מתקבלת הודעה שהדפדפן לא נתמך. בפורום של TP-Link העולמית יש עוד משתמשים עם אותה הבעיה. ניסיתי משני מחשבים שונים בחיבור עם כבל, ניסיתי לעשות RESET לראוטר עם הכפתור הפיזי וזה לא עזר. כמובן שנעשה ניקוי CACHE, נוסו דפדפנים שונים, מחשב אחר. בנדא כבר סגורים. כמובן שאדבר איתם מחר אבל אם למישהו יש רעיון מה לעשות בינתיים, אודה לעזרתכם. קישור לדיון בפורום בחו"ל: http://forum.tp-link.com/showthread.php?85295-Archer-C9-Unsupported-Browser-can-t-log-in.-Firmware-4.0.0-20150916 עריכה: ב-KSP החליפו לי את הראוטר (נרכש רק א…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי באנדל 100mbit של 018 על תשתית של בזק. עד היום הייתי מקבל 70mbit הורדה, כאשר אני משתמש בכבל טלפון סטנדרטי ולא איכותי שקניתי בארץ. הזמנתי לאחרונה כבל טלפון איכותי מאמזון (זה), ועכשיו אני מקבל מהירות של 80mbit בהורדה, זה שיפור של 10mbit כ- 15% יותר. לפי דעתי, שיפור מכובד ביותר. בנוסף, גם מהירות העלאה השתפרה קצת. אומנם מדובר בכבל יחסית ארוך (~7.5m), אבל אני חושב שתראו שיפור בכל אורך, גם בקצר. אני מאמין שזה תקף גם לכבלים קואקסיאלים למודמים של הוט. בהצלחה.
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע הייתי בתשתית בזק וספק 012 אני לא יגיד שהייה מעולה אבל היה סביר (למשחקים אינטרנט) 012 הציעו לי 50 שקל פחות מבזק אז עברתי אליהם, מאז יש לי choke/lose פתאום קופץ הפינג לעד400 ורוב הזמן הוא נמצא על 105 ואני פשוט לא מבין למה זה ככה כי בטכלס זה בדיוק אותה התשתית... מפה לשם לפני שלושה ימים בא טכנאי של 012 החליף לי את הראוטר (אותו דגם של ראוטור לא איכותי סוג של ג'נרי אבל הוא טוען שזה אכלה ראוטר והוא עושה את העבודה בכל מקרה החליפו לי אותו לאותו אחד...) ומאז שהוא היה פה שום דבר לא השתנה... מה שאני לא מבין זה ככה: שהטכנאי היה פה הוא אמר לי שהנויז(הפרעות) שלי באינטרנט זה 8 ורק מ7 הם שולחים טכנאי והממוצע הארצי עומד על 13 (גבוה יותר זה יותר טוב) אז עכ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחק אוןליין שדורש להיות מחובר כל הזמן. כבר חודשים שאני מתנתק מהמשחק 20 פעמים ביום כל כמה דקות יש ניתוקים רנדומלים וזה זורק אותי מהמשחק. זה משחק נגד אנשים וזה מטריף אותי וגם המשחק כולו יוצא החוצה וצריך לטעון הכל מחדש תהליך שלוקח 5+ דקות. עד היום הייתי בטוח שמדובר בשרתים של המשחק עצמו אבל אנשים אחרים אומרים שזה לא עד כדי כך נורא והם יכולים לעבור ימים שלמים בלי ניתוקים מהשרתים של המשחק. קשה לי לבחון את הבעיה מחוץ למשחק כי מדובר בניתוקים של שנייה או שניים כנראה דברים שלא באים לידי ביטוי בסתם גלישה רגילה או אפילו העלאה של וידאו ליוטיוב כי יש מנגנונים שמתגברים על ניתוקים. אבל במשחק פה ניתוק רגעי הורס לגמרי. …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב: מאז שהדיור המוגן שלי עבר לדירה שמחוברת לתשתית של הוט, ואין בה תשתית של בזק, למרות שיש לי מהירות חיבור של 30 מגה ביט, בעת הורדת קבצים (לא משנה מאיזה אתר), אני מקבל מהירויות הורדה של כמה עשרות קילו בתים לשנייה בלבד. מתקשר להוט, אומרים לי לבצע אצלם בדיקת מהירות גלישה (שהיא כמובן תמיד יוצאת תקינה). וקובעים שהמודם והתשתית תקינים ושאין אצלם שום בעייה. אין לי כוח לריבים שלי עם נציגי הוט, ואינני יכול לעבור לבזק, כי הדירה של דיור המוגן שבו אני גר (רח' זלמן שניאור, קריית אתא), לא מחוברת לבזק. מה אני יכול לעשות בנידון? תשתית: הוט 30 מגה. ספק: בזק בינלאומי 30 מגה.
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת חיצוני כדי להגדיל את טווח ואיכות הקליטה לנייד שלי. חשוב לי שהוא יזוהה ויעבוד באובונטו (15.10 ו-16.04 שתשוחרר עוד מספר ימים). כרגע שמתי את עיני על TP-Link TL-WN8200ND nMax 300Mbps. מישהו יכול לאשר שהכרטיס עובד באובונטו? יש המלצות אחרות לכרטיס באותו טווח מחירים (עד 100 שקל)? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ברשת ואודה אם תוכלו לעזור לי, יש לי בית עם מודם HOT (תשתית+ספק הוט 100MB) כאשר בבית יש ממד ו2 קומות, בממד ובקומה למעלה משתמשים עיקריים ברשת, יש לי כרגע ראוטר מאוד ותיק שאליו מחובר המודם והוא זה שמשדר את הרשת ובקומה למעלה מאריך טווח פשוט שמחובר לחשמל של TPLINK, המודם של הוט למרות שיכול להיות ראוטר מוגדר כרגע רק כמודם כי הוא חלש ממנו בטווח, הראוטר שלי הוא EDIMAX BR6504N, עברתי הרבה עם הרשת הזאת, החל מכרטיסי רשת MIMO וגם פעם חיברתי ראוטר כaccess point עד שהוא התפגר, אני חייב פתרון רשת חדש, כרגע לממד אני מחבר בחוט בדרך לא דרך בשביל לקבל שם מהירות סבירה, אני בטוח שב2016 יש ראוטרים שמסוגלים ליותר, מה הייתם ממליצים? ואיך לשדר גם לקומה למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה תופעה שהאינטרנט מנותק למרות שהנוריות על הנתב מראות חיווי תקין. כיבוי והפעלה פותר את הבעייה עד הפעם הבאה. האם הבעייה בהכרח בנתב עצמו ? התמיכה של בזק טוענים שהקו עצמו תקין לחלוטין. איך מבררים מה הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-