עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by klayman,

שלום לכולם ! מחפש המלצה לנתב אלחוטי, שיתן מענה ל 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + 3 מכשירים בחיבור חוטי. רשת החוטית צריכה להיות GIGABIT. תודה !

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  2. שלום, אני משתמש בWIN7 עם ראוטר של ASUS AM604G מידי פעם יש לי בעיה מוזרה במהירות ברשת הפנימית. אני בודק את המאפיינים של הרשת ורואה שהמהירות היא 10 מגה לשניה במקום 100 מגה לשניה לאחר איתחול המחשב המהירות שוב חוזרת ל 100 מגה לשניה. מצורפות שתי התמונות עם המהירויות לפני ואחרי האתחול. מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לתקן את זה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. יש לי בחדר ממ"ד מחשב אחד, שאליו מחובר המודם, וממנו אני מתחבר לאינטרנט. בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש, והשאלה שלי היא: האם שווה לי לקנות ראוטר או לא להסתכן ולקנות פשוט כבל רשת אחד ארוך? כי כמה אנשים כבר אמרו לי שאם אני אשים ראוטר בתוך ממ"ד זה רק יעשה בעיות, ושהאינטרנט יעבוד יותר לאט, או שבכלל לא יעבוד. אז מה ההצעה שלכם? אגב, אם ההצעה היא לחבר את המחשבים עם כבל אחד ארוך, אז תסבירו לי בבקשה מאיפה לחבר את הכבל ועד איפה? (אני באינטרנט כבלים). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by dolevzora,

שלום יש לי ראוטר של בזק dlink ושאני מתחבר ומתנתק אז זה לוקח לפחות 3 דקות ככה 5 דקות אני מעוניין שאני יוכל להתנתק ולהתחבר כמו חברים שלי תוך שנייה הם מתנתקים ומתחברים יש לי אפשרות לעשות דבר כזה ? אולי להתקשר לבזק ולבקש מהם ? אה ויש לי שתי מחשבים על האינטרנט שלי יש לי אינטרנט 10 מגה ולפעמים אני גולש גם על האינטרנט שלי מהנייד אז 3 איך אני יוכל לעשות שאני התנתק והתחבר מהר

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by tomz,

שלום שלום, אני משתמש בפיירואלל SYGATE PRO החדש, (אני מניח שהוא חדש אם הורדתי אותו היום) אני מנסה להפעיל על המחשב שלי שרת SHOUTCAST, סתם בשביל להשמיע לחבר פה ושם שיר, עכשיו בתוך המחשב אני יכול להיכנס לאתר של השאוט קאסט רק דרך http://localhost:8000 וזה נכנס וסבבה, אבל אם מישהו חיצוני או אפילו אני פשוט דרך האייפי ולא דרך הלוקאלהוסט מנסה להיכנס, אין הוא לא נותן, עכשיו נתתי לתוכנה של הווינאמפ והתוכנה של השאוטקאסט ALLOW לחיבורים, ובלוג אני רואה 09/08/2004 03:09:14 Allowed 10 Outgoing TCP 82.166.***.*** 8000 10.0.0.43 3871 C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe Normal 1 09/08/2004 03:10:14 09/08/2004 03:10:14 Ask all running apps יעני את זה הוא מאשר אבל מה אני רואה ש…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by Internal,

אז אוקי אני מנסה לחבר דרך כבל רשת בשניהם יש לן אז חיברתי את הכבל עשיתי אחד חוסט ואת השני גסט אבל כלום לא קורה הוא כאילו מחייג אבל לא מוצא את המחשב השני מה יכולה להיות הבעיה?<

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by wombat,

שלום, לאחרונה עברתי מחיבור רגיל חיבור עם חייגן דרך הראוטר(כלומר אני תמיד מחובר דרך הראוטר, לא צריך לחייג), לפני זה היה לי אותו חיבור(עם אותו המודם) רק שהייתי מתחבר דרך מחשב מסויים ודרכו התחברו כל שאר המחשבים בבית. בכמה ימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל פעם לכמה שניות עד דקה לעיתים תכופות(קורה פעמיים שלוש בשעה), חשדתי שזה הראוטר ובאמת שאני מנסה להיכנס לדף ניהול שלו הוא פשוט לא עולה, רק שחוזר החיבור אינטרנט אפשר להיכנס לדף ניהול של הראוטר(על רשת מקומית כמובן). שאני נוגע בו הוא ממש רותח מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בראוטר גם כן. לפני שהשתמשתי בתור ראוטר הוא שימש בתור hub, כלומר המחשבים התחברו דרך מחשב אחר לאינטרנט וחוברו דרך הראוטר ואז לא היו בעיות כאלו. האם זה הגיוני שמאז שאנ…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. שלום לכולם. אני בעליו של ראוטר מסוג d-link 614+ בתקופה האחרונה אני מנסה לפתוח את הפורטים 6881-6885 בראוטר שלי. עקבתי אחרי ההוראות האתר של החברה http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1200&question=DI-604%20/%20DI-614+%20/%20DI-624%20/%20DI-754%20/%20DI-764%20/%20DI-774%20/%20DI-604_revE%20/%20%20DI-614+_revB%20/%20DI-624_revC%20/%20DI-614+_revB%20/%20DI-784[/url ] עכשיו משום מה הממשק מודיע שהוא שומר את ההגדרות והוא לא שומר את ההגדרות באמת כי כאשר אני יוצא מהממשק וחוזר חזר הכלל בכלל לא קיים. האם מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה... יש לי מגה וחצי מגה בייט מהירות באינטרנט יש לי ראוטר Internet Broadband Router ושלושה מחשבים מחוברים אל הראוטר.. אז עכשיוו ככה לכל אחד זה מוריד מקסימום על 35...זה עוד בסדר אבל שאני נגיד מכבה מחשב אחד נשארים 2 עדיין זה מקסימום 35...וגם ששתיים מכובים ורק אחד דולק זה מוריד על 35.... וזה לא מנצל את כל הרוחב פס...מה זה? יש פתרון? או איך להגדיר שמתי שמחב אחד מכובה אז השניים האחרים יקבלו יותר רוחב פס וכנל גם לשני מחשבים מכובים...

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. Started by GaTor120,

אני מחפש תוכנה טובה לעסק שיהיה אפשר לצפות דרך מחשב הוסט לשאר המחשבים משהו בסגנון ה VNC בעיקרון אני צריך שיהיה את האופציה לצפות ללא אישור שאר המחשבים,ואם יש אופציה לצפות מרחוק דרך IP קבוע או DNS אז עוד יותר טוב. תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אם אפשר רק לשאול מה ההבדלים בניהם חוץ מהממשקים השונים? דרוש רק שיציג ביצועים טובים ברמת הקליטה.. שכן יהיה מרחק לא קטן. 801.11g או b - זה משנה משהו? עריכה: אה כן.. שלא יהיה גדול מידי ושיהיה עמיד בפני נפילות קלות, לא חתיכת פלסטיק שמתפרקת מכל נגיעה. אם פספסתי פרט כלשהו, רק תגידו ואני אעדכן תודה מראש. דניאל. :anim-jjd:

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  14. רכשתי ראוטר חדש ועדכני, ועכשיו זה הזמן להחליף את המודם של בזק. דרישות: - תומך בפיייבר. - לא חייב לכלול ראוטר. אפילו עדיף שלא אם זה משפר את טיב המוצר (כפי שצויין, ראוטר כבר יש). מעדיף להחליף בנפרד ולא את אותו מוצר כל פעם. אני מניח שאפשר גם להזמין משהו סיני זול שיסחב את זה. אני סופר סומך על רמת האבטחה שיש לי בראוטר שיתחבר אליו וכו'. בבקשה את עזרתכם 3>

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. שיתאים בצורה האופטימאלית ביותר לנתב DLINK DIR-655 וכמובן שיתמוך בתקן N הייתי מעדיף כרטיס רשת אלחוטי שיש לא אנטנות חיצונייות מתכווננות אך אם יש כרטיס אחר שמתאים יותר בעבודה מול הנתב הזה אז סבבה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by lgmtk,

אני בברק-נטויז'ן, לאחרונה אבא שלי החליט לעבור לחבילה של אורנג' של טלפון VOIP יחד עם אינטרנט של אורנג'. הכל נעשה דרך הSMARTBOX שלהם, מה שמשמש גם כנתב אלחוטי, וכביכול נותן עדיפות לקו הVOIP כאשר זה בשימוש. אחרי דיבור קצר איתם, נאמר לי שכעיקרון אם יש לי רק VOIP אחד, אין סיבה שקישוריות של 1.5 תגביל אותי כשאני משחק. בכל מקרה, רציתי לברר אם למישהו פה יש את הנ"ל (וגם אם יש לכם 2.5 ומעלה), ואם יש לו בעיות עם העניין? ובכללי, איך אורנג' בכל העניין הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. לפני איזה כמה חודשים הגדרתי כתובת אייפי סטטית ופתחתי פורטים לביטורנט ולאימיול והכל עבד טוב אבל מאתמול פתאום הביטורנט אומר לי שהפורט שלו לא פתוח וגם אצל האימיול אותה הבעיה ,בדקתי שכל הפורטים עדיין פתוחים ואני לא מבין מה הבעיה כל מה שעשיתי לפני שזה קרה זה להתקין את העדכונים לווינדוס ולjava יש לי ראוטר של edimax br-6204wg

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by SyLeR,

שלום. רציתי לדעת איזה מהירות גלישה יותר עדיפה לי! 1. קצב הורדה של 3 מגה וקצב העלה של 150K? 2. קצב הורדה של 2.5 מגה וקצב העלה של 256K? אני רוצה לציין כי האינטרנט משמש אותי לגלישה באתרים ולמשחקי רשת! חשוב לי יותר שאני יוכל לשחק במשחקי רשת ללא פינג גבוהה! אני לא מישתמש באינטרנט להורדת קבצים או משהו כזה! ברור לי שקצב הורדה של 7 מגה יותר טוב, אבל אני מעדיף תשובה על הנתונים שהעלתי לפה! תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  19. 1. מה ההבדל בין VIRTUAL SERVER ל PORT FORWARDING?? 2. עידכנתי גירסא לקושחה 1.59 והנתב כרגע עושה לי בעיות עם ריסטים דרך הממשך GUI אני רוצה לחזור לגירסא קודמת אי אפשר לעשות את זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by BandiT,

שלום, יש לי עסק "קטן" שבו ישנם 35 מחשבים, ישנו שרת win server 2003 אבל תפקידו רק לאחסן כונן שמשותף ברשת וכל המשתמשים מאחסים שם את הדברים. בכל מחשב בנפרד מותקן אופיס אחר, (XP,2000,2003,2007,2010) השאלה שלי אם יש אפשרות לייעל את זה, כדי שאני לא אקנה כל רשיון בנפרד ואתקין בנפרד על כל מחשב, האם ישנה אפשרות להתקין רק על השרת את תוכנת האופיס, למשל 2010, וכל המחשבים בעצם יתחברו אליו ויעבו מהאופיס שמותקן בו. איך זה מתבצע צריך לרכוש רשיונות לפי מספר יוזרים ואיך פיזית מתבצעת ההתקנה, בכל מחשב צריך להתקין את התוכנה או לעבוד מול שרת, איך הדברים האלה בכלל עובדים. תודה.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by stas87,

שלום. קניתי כרטיס רשת של TERNDNET דגם 423PI והתקנתי אותו במחשב (אשמח לשמוע איך הרכטיס, הטווח שלו וכו'...). בנוסף יש לי מחשב של HP מדגם NX6100 ובעוד שבוע-שבועיים מחשב של HP מדגם DV5061... עכשיו הגדרתי במחשב שלי רשת שג-HOC ביניהם והכל בסדר. אבל יש בעיה קטנה והיא הקליטה. המחשב ממוקם מתחת לשולחן ונמצא בממ"ד. כך אני מבין שהקליטה שלו מחוץ לממ"ד תהיה לא טובה ושמתי לב שכשאני יוצא מהממ"ד הוא מתנתק לי כל כמה דקות והאיכות של האות יורדת ( האם זה קשור למיקום או לאיכות של הכרטיס? ). האם יש איזה שהוא פיתרון לבעית הקליטה? האם לשים אנטנה 5DBI של אדימקס תעזור בשיפור הקליטה. או שאשמח לקבל פתרונות נוספים בתחום הלא יקר (150 ש"ח גג). תודה מראש. *עריכה: שכחתי להגיד כי המרחק המקסימלי שאני מצפה ש…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ואני מפעיל את תוכנת האימיול מתקבלת הודעה של low id כאשר אני מחבר adsl מודם אחר ללא ראוטר מתקבלת הודעה של hi id . פתחתי את כל הפורטים הנחוצים בראוטר ועדיין אותה בעיה. האם מישהוא יכול לעזור. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by MIKI23,

עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by TripMan,

הרי מה שאנחנו משלמים לספק הוא לא באמת מה שאנחנו מקבלים , לדוגמא אם משלמים עבור 10MB לא באמת מקבלים את המהירות הזו, אז לא חובה להגדיל את התשתית כמו שתמיד מציינים...נכון? כלומר לדוגמא, אני יכול לשלם לספק עבור 10MB ולהשאר עם תשתית של 2.5 ולקבל את המהירות הרגילה של 10MB שכולם מקבלים(עם תשתית של 10- שזה יוצא סתם בזבוז כסף).?? תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.