עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dannygnh,

הגדרתי את שני המחשבים לחיבור ברשת בשיטת ics .המחשב עם הכרטיס הרשת היחיד לא מתחבר לאינטרנט למרות שעשיתי כל מה שכתוב במדריך. וגם רשום שהוא מקושר.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. אני לא סגור אם זה צריך להיות פה או בתוכנה בכל אופן, יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת, אחד שייך לי ועל השני עובד בעיקר אבא שלי - הבעיה היא שמכיוון שקיימת כתובת אי מייל אחת משותפת לשנינו, לעיתים אני מושך דואר ששיך לו ולהיפך - האם אפשר איכשהו להגדיר כתובות מסויימות שירדו רק במחשב מסויים? בשני המחשבים התוכנה היא Mozilla Thunderbird

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by dor_ohayon,

שלום יש לי ראוטר Dlink di-524 . המחשב שלי מחובר ישירות עם מודם לראוטר וכך אני גולש. לאחי יש מחשב בחדר הסמוך ואני רוצה לקנות לו כרטיס רשת USB שמתאים לראוטר הנ"ל. יש לו כרגע כרטיס של LEVEL1 אך הוא נהרס מהר מאוד ובכלל ממש לא הייתי מרוצה ממנו,היו הרבה מאוד תקלות ולא הצלחנו לגלוש כמו שצריך. אני רוצה כרטיס רשת עמיד וטוב שמתאים לראוטר בטווח של עד 150 שקל. על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

4. אני חיברתי באמצעות 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים, באחד המחשבים יש אינטרנט ובאחד אין... אמרו לי לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר גם את המודם (מודם ALCATEL שחור ADSL) חיברתי אותו וזה עדיין לא עובד... מה אני צריך לעשות?? לשנות הגדרות או משהו??

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  5. אני צריך לחבר לפטופ שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 98 שיתחבר לאינטרנט באמצעות המודם הזה. כמובן שכרטיס רשת יש. אם יש למישהו דרייברים לpppoe, מדריך או כל דבר אחר שיכול לעזור לי, זה יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  6. חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב אשר מותקן עליו ראוטר שבזק סיפקה http://w5.siemens.ch/eip/public/QsG/QsG_SL2-141-I_ENG.pdf אגב, כיצד אתם מעריכים אותו ביחס לראוטרים הזמינים היום בשוק? בכל אופן, הרבה מאוד קבצים שחבל להתחיל לצרוב, נותרו במחשב הישן, שגם הוא מחובר על הרשת. כיצד ניתן לשתף את הקבצים שמחשב הישן למחשב החדש? החדש מריץ Vista והישן XP. אשמח לעזרה זריזה או הפניה למדריך.. הרבה תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:24:13 חיפוש נחוש בגוגל הצליח לעזור לי.למי שתהה כמוני "הכיצד?!" להלן שני מדריכים טובים. (אישית העדפתי את של בזק) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534149,00.html http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020402 חג שמח.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך לקבל סרט DVD שנמצא כרגע ביוון. בגלל שהיה איזה עיכוב במשלוח הוא עוד לא יצא משם ואין מצב שאקבל אותו עד יום שני (חייב להיות פה עד אז). האם ישנה דרך טובה להעביר את הקבצים שנמצאים על ה-DVD באינטרנט ? מדובר על 3 או ארבעה קבצים של ג'יגה כל אחד. כמו כן, האדם שאמור להעביר לי את זה הוא ממש לא מסתדר עם טכנולוגיה (כמעט טכנופוב) אז הפתרון צריך להיות פשוט. יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי, אם פספסתי וזה כן מופיע, אשמח לקבל קישור. חיברתי שני מחשבים לרשת אלחוטית, הגדרתי איי פי קבוע וכו', אבל המחשבים מסרבים לשתף ביניהם... על המחשב שמחובר ישירות לראוטר מותקן WINDOWS XP HOME ועל השני, שקולט באלחוטי מותקנת VISTA BASIC. השתמשתי באשף של XP לרשת אלחוטית ואפילו ניסיתי לשתף, אבל הם די עקשנים.... עריכה: הגעתי למצב בו באחד במחשבים רואים את המחשב האחר אבל כשמנסים להתחבר הוא כותב שאין הרשאות גישה, אפילו ששיתפתי את האחר. אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by e.s,

העלתי את מהירות האינטרנט שלי עכשיו אני מנסה להפעיל אינטרנט במחשב השני ולא עובד אולי זה בגלל שאני עשיתי הגנה של -firewall בהתקשרות?? עשיתי שיתוף של-local area conection 2 וזה בכל זאת לא עובד מה הבעיה??? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by slimshady21,

שלום כולם, הודעה ראשונה שלי בפורום הזה אז ככה- יש לי עכשיו מחשב אחד, בחיבור כבלים (של בזק, אם זה משנה בכלל), ואני עומד לקנות מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המחשב החדש ברשת, שאני יוכל להכנס לאינטרנט גם ממנו. אני מעדיף שהפתרון לא יכלול כבלים מעצבנים שיעברו בבית ממחשב אחד לשני. וגם כמובן עדיף שלא יהיה שמחשב אחד יהיה תלוי בשני- זת'ומרת שצריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כדי לגלוש במחשב האחר, וכל הקטעים האלה שסתם מעיקים אז יש לזה איזה פתרון טוב? שמעתי נגיד על ראוטר אלחוטי, אבל זה גם יקר מדי, וגם אמרו לי שיכולות להיות אם זה בעיות, כמו קליטה לא טובה או מתכות שמפריעות לתדר וכאלה, מה אתם אומרים? קיצר אם יש לכם איזו דרך טובה לסדר את זה, נשמח לשמוע תודה ;D

12. יש לי 3 מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מאחד המחשבים. האם יש איזו דרך להוריד דרך אימיול בכל המחשבים ולא רק דרך המחשב עם ה IP האמיתי?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. שלום רב, אני מקווה שבחרתי במקום הנכון, יש אפשרות שנקראת: Allow the computer to turn off this device to save power זה נמצא ב Device Manager --> מאפיינים של כרטיס הרשת שלם בלשונית שנקראת Power Management. רציתי לשאול מזה אומר ההגדרה: Allow the computer to turn off this device to save power מה קורה אם זה מסומן? כלומר הוא אומר שהוא יכבה את כרטיס הרשת כדי לחסוך בחשמל, אחרי כמה דקות הוא עושה את זה? ואם הוא עושה את זה אז הסטטוס של הכרטיס רשת יהיה Unplugged או שהוא בכלל לא יופיע?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by הצפלון האגדי,

שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by itaic,

שלום לכולם אני הזנתי מפתח WEP לרשת הביתית שלי... הקטע הוא ששכחתי אותו ואני לא מסוגל עכשיו להתחבר אליה. איך אני מוצא אותו? זה מופיע איפשהו במחשב? תודה

16. שלום, יש לי 3 מחשבים שמחוברים לנתב הנ"ל , איך אני מגביל ששניים מהמחשבים לא יעברו 20% מרוחב הפס? תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

מזה מודל OSI למה הוא משמש?

18. התשתית שלי הוט וספק האינטרנט שלי זה הוטנט (כבר קיבלתי מייל אישור התחברות) ובזק בין לאומי (שלחתי להם כבר פקס דרך נתק) אני תמיד גלשתי ללא חייגן והייתי בטוח שהכל נגמר אך עכשיו דרך בדיקת מהירות זה מראה לי שה-ISP שלי זה בזק. ניתקתי וחיברתי את המודם אך זה לא שינה. יש פה בעיה שמצריכה שירות לקוחות? או שזה משהו בהגדרות שלי?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by TeaTime,

יש לי את הבעיה הכי מוזרה שתקלתי בה עד היום אחרי מס דקות של גלישה רגילה לחלוטין האינטרנט האקספלורר מסרב להעלות אתרים האינטרנט עדיין פועל, אפשר להוריד דברים האי מייל פועל וגם הICQ אבל לא אתרים והכי מוזר שהמחשב השני שמתחבר לאינטרנט דרך המחשב הזה פועל רגיל לחלוטין והאתרים עולים כאילו לא קורה כלום איך אני נפתר מהדבר הזה???

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. אני עכשיו רוצה לשדרג את האינטרנט בדקתי ובבזק אמרו לי 104 לשנה וראוטר מתנה (שאני לא צריך) ואינטרנט זהב 57.5 שקל לחודש מה דעתכם אני רוצה לדעת שאני לא עושה טעות אשמח לחוות דעת

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Aviv C,

אני מחפש כתבה של Ynet מחשבים על אתרים חינמים שאפשר לאחסן בהם אתרים. חיפשתי מלא זמן אבל לא הצלחתי למצוא. אני בטוח שהכתבה קיימת (או לפחות הייתה קיימת) כי קראתי אותה כשהיא התפרסמה. מישהו יכול למצוא לי אותה?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by MachoMan,

יש לי בעיה . אני קניתי מחשב חדש התקנתי הכל סידרתי אותו ועכשיו יש לי בעיה אין לי בחשב Local Area Conection בימקום זה יש לי משהו שניקרה 124341 משהו כזה. איך אני מסדר שיהיה לי לוקאל כי יש לי נתב.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by danik,

אני מעוניין לרכוש נתב לרשת אלחוטית בין 2 מחשבים, איזה מהם מומלץ יותר? 3COM http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 LinkSys http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130764 ה3COM זול יותר, האם שווה להוסיף ל לLINKSYS כמו כן אשמח לקבל הצעות לכרטיס רשת אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by idan-levi,

יש לי בעיה בחיבור האקס בוקס לאינטרנט עשיתי את הפעולות הבאות חיברתי את הכבל למודם ואל המכשיר מילאתי את הפרטים ב- Network Settings וב- Edit Settings. בבדיקה זה נותן לי שגיאה ב- IP ADDRESS ד"א יש לי מודם אלחוטי דגם ROTAL - RTA 1025W ממה יכול להיות הבעיה ? ומה יכול להיות החסרתי כדי להתחבר אל האינטרנט באקס בוקס יכול להיות שצריך לבטל את הפיירוואל של המחשב ? או הפיירוואל של האינטרנט? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by MagnuM_47,

משום-מה, אתמול אני לא מצליח להתחבר לMSN ולICQ והפייסבוק לא מציג לי את כל התמונות על המסך והמון אתרים לא עולים לי פתאום. לא נגעתי בהגדרות של הפיירוול ולדעתי זה לא ישתנה לבד?! בנוסף סגרתי את הפיירוול AVAST ואת הפיירוול של הWINDOWS ונסתי להתחבר ועדיין לא עזר. תמונה של הFACEBOOK, לא מציג את כל התמונות: http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/36/3655999_1168x806.JPG תמונה של הMSN לא מתחבר + עשיתי בדיקה להתחברות והוא רושם מה יכול להיות הסיבה לבעיה (שלא ממש הבנתי..) : http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/39/3656011_563x930.JPG תודה רבה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.