עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dor_ohayon,

שלום יש לי ראוטר Dlink di-524 . המחשב שלי מחובר ישירות עם מודם לראוטר וכך אני גולש. לאחי יש מחשב בחדר הסמוך ואני רוצה לקנות לו כרטיס רשת USB שמתאים לראוטר הנ"ל. יש לו כרגע כרטיס של LEVEL1 אך הוא נהרס מהר מאוד ובכלל ממש לא הייתי מרוצה ממנו,היו הרבה מאוד תקלות ולא הצלחנו לגלוש כמו שצריך. אני רוצה כרטיס רשת עמיד וטוב שמתאים לראוטר בטווח של עד 150 שקל. על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

2. האלן, כבר מספר שנים שיש ברשותי את הראוטר Edimax BR-6204 כששלושה מחשבים מחוברים אליו דרך כבלים. לאחרונה חבר הביא את הראוטר levelone wbr-3406tx שאליו היו מחוברים 2 מחשבים דרך כבל ועוד מחשב אחד דרך WIFI (וגם פלפונים) איך המודם היה מתנתק מספר פעמים ביום ולכן החזרתי את הראוטר הקודם (Edimax) ב-Edimax רציתי לעשות שחלק מהמחשבים יהיו מחוברים דרך כבלים ומחשב אחד ופלפונים יתחברו דרך הWIFI... חיברתי את האנטנה נכנסתי להגדרות, הגדרתי סיסמה/שיניתי סיסמה ואפילו אפשר למצוא את הרשת כשמחפשים רשת אלחוטית... אבל אחרי שמכניסים סיסמה במחשב הנייד/פלאפון בעצם שום דבר לא מתחבר לראוטר, מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by GuglyBu,

היי חברים, אני צריך לבחור ראוטר שיחבר לי שני מחשבים ניידים או מחשב נייד ומחשב נייח (לא סגור על זה בינתיים) בחיבור אלחוטי. האינטרנט שלי הוא אינטרנט בכבלים 2.5M עם ספקים שלהם. כמובן שהייתי מעדיף ראוטר כמה שיותר זול שיעשה את העבודה. טווח השידור פחות מעניין אותי כי הבית קטן. אשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. שלום, יש לי נתב linksys wrt54g ver.2 עם firmware V4.21.2 פתחתי את העץ כי היתה בעיה שעם כל הפסקת חשמל היה צריך לעשות לנתב בוט חזרה להגדרות יצרן אבל עכשיו קראתי כאן שהפיתרון הוא לחזור לגירסא ישנה יותר של firmware. http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/v4-21-1-of-Linksys-WRT54G-Firmware-is-Bad/td-p/82436/page/2 עברתי עכשיו ל Firmware Version: v3.03.6 ואני מקווה שזה יסדר את הבעיה. בכל מקרה רציתי לשאול כאן לגבי מהירות הרשת הביתית. אני חש כי היא נמוכה ואשמח לשמוע אם החלפת ראוטר יכולה להאיץ אותה משמעותית (כיום העברת קבצים בין מחשבים ב 1.5 מגה לשניה) תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by קרול,

אני לא מומחה במחשבים. קניתי נייד וחברתי אותו עם כבל מוצלב למחשב הביתי. עשיתי כל מה שיכולתי ואני רואה, מכל מחשב, את הכונן המשותף במחשב השני אולם לא יכול לגשת אליו. מה לעשות? תנו כוון או אתר נוסף של מידע קרול

7. Started by gabrielf,

אני מנוי ב 16 מגה ונאלץ להיות מחובר דרך ראווטר בשיטת ה PPTP

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. http://it.themarker.com/tmit/article/11813 בקרוב בארץ ;D

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by yuvalma,

מה נשמע אז ככה, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית ואני לא הכי מבין במה ומי עד עכשיו גלשתי על השכן, שבשבוע האחרון החליט לשים סיסמא יש לציין שהיה לי מחשב נייח ששבק חיים מחובר למודם של הוט. מה שרציתי לשאול איזה ראוטר כדי לקנות כדי שאני אוכל לגלוש מכל מקום בבית עם הנייד, גם בהתחשב שהמודם בממ"ד כי הבנתי שצריך לחבר את הראוטר למודם. משהו באמת סטנדרטי ולא מסובך להתקנה. תודה רבה רבה אגב ראיתי את זה בוואלה שופס מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD45287DA8

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by Nookie,

רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. אם כן, אז איך? תודה!!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by MachoMan,

אוקי אז ככה אני משחק מישחק מסויים ברשת שדורש פורט מסויים אני לא יודע מה הפורט וביגלל זב כל פעם שאני משחק אני מחבר חיבור ישיר תאינטרנט למחשב. קיצר זה העזרה שאני רוצה היא לדעת איך אני עושה שכל הפורטים היו פתוחים. תמונה של הפאנל: http://img337.imageshack.us/img337/3303/untitledpf3.jpg

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Night,

אגב, האם כדאי לחבר את המדפסת לנתב? במה זה עוזר? תקציב 200-300 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. אוקיי אז קודם כל איך אני מבטל את הרשת האלחוטית בנתב של LINKSYS דגם WRT54GL ? ודבר שני האם יש איזושהי צורה שבה אני יוכל לעבוד איתו באמצעות התקשרות של L2TP ולא HDCP? או כל תצורה אחרת מלבד PPPOP ו DHCP? ואני בכבלים

15. אם יש לכם מחשב אחד ואתם רוצים לשלוט בו משתי עמדות רחוקות, מה שדרוש זה מפסק שמעביר בין המקלדת/עכבר/מסך לעמדה השניה השאלה אם יש כאלו אלחוטיים, ואיך בכלל נקרא הדבר הזה...(יש לנו בבית כזה אבל מאוד ישן שלא מזוהה ע"י המחשב)

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by pC gUy,

אז ככה הפינגים שלי תמיד קופצים במשחקים,מ 100 ל 390 ככה ואז זה יורד בחזרה זה קורה לי הרבה ב BF2 גם בשרת הישראלי זה קורה כ שהפינג שלי הוא 16 זה קופץ המחשב שלי נקי מ SPYWARES ווירוסים. תגידו ל ANTI VIRUS KASPERSKY INTERNET יש FIREWALL מובנה בגירסת ה TRAIL?:-X

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך לקבל סרט DVD שנמצא כרגע ביוון. בגלל שהיה איזה עיכוב במשלוח הוא עוד לא יצא משם ואין מצב שאקבל אותו עד יום שני (חייב להיות פה עד אז). האם ישנה דרך טובה להעביר את הקבצים שנמצאים על ה-DVD באינטרנט ? מדובר על 3 או ארבעה קבצים של ג'יגה כל אחד. כמו כן, האדם שאמור להעביר לי את זה הוא ממש לא מסתדר עם טכנולוגיה (כמעט טכנופוב) אז הפתרון צריך להיות פשוט. יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שבת שלום. התקנתי ראוטר בבית כאשר המחשב הראשי הוא שלי והמישני של אחותי, רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר משהו בכדי שאני אוכל לגשת למידע שיש במחשב שלי דרך המחשב שלה ולהעתיק דברים? כמו ברשת ביתית. תודה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by m1ke,

אהלן, יש לי (או לאבא שלי יותר נכון) בעיה כזאת - הוא מחובר לרשת הביתית עם המחשב הנייד שלו (wireless לצורך העניין אבל זה לא עקרוני). והוא עובד מהמחשב שלו מרחוק בעבודה. על מנת להתחבר לעבודה הוא צריך להתחבר לVPN. החיבור לVPN יוצרת רשת פנימית חדשה והוא מקבל אי פי פנימי נוסף. הבעיה היא שברגע שהוא מתחבר לVPN, הוא לא יכול לגשת לרשת הביתית, כי כל הrouting table משתנה. אני די בטוח שאת הבעיה ניתן לפתור בעזרת משחק עם הטבלה, הבעיה שצריך לעשות את המשחק הזה בכל פעם שהמחשב יתחבר לVPN. האם יש איזושהי דרך לקבוע שלטווח מסויים של אי פי המחשב ישתמש ברשת א' ולכל השאר ברשת ב'? אולי יש פתרון יותר אלגנטי? מישהו שהתנסה בסוג כזה של בעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by Lirans,

שלום עריכה: גיליתי שהיה צורך להגדיר בכרטיסי רשת את שרתי הdns של ספקית האינטרנט והבעיה הסתדרה. אבל יש לי שאלה נוספת - פתחתי פורטים במודם לצורך שימוש בתוכנה. התוכנה עובדת במחשב אחד בלי בעיות ובשני התוכנה מתנהגת כאילו לא פתחתי את הפורטים (מדובר באותם קבצי תוכנה - ביצעתי העתקה מהמחשב שבו לא עובד לזה שכן עובד) - ללא שימוש בראוטר אין לי את הבעיה הזאת. עריכה2: התברר שפתיחת הפורטים הינה יחודית לכל מחשב והפורטים שפתחתי היו רק למחשב הראשון. תודה בכל מקרה. ברשותי מודם/ראוטר Aztech 600E אשר מוגדר בתור ראוטר ויש לי switch של חברת Edimax. רציתי לחבר שני מחשבים למודם בעזרת הswitch. חיברתי את המודם לswitch בעזרת כבל רשת מוצלב וכן את שני המחשבים שברשותי בעזרת כבלי רשת מוצלבים לswitch. כאש…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. אהלן, אני צריך לספק אינטרנט ליחידת דיור קטנה מתחת לבית הראשי: - ביחידה יש שקע רשת שמחובר לראוטר סיבים בבית הראשי - היחידה קטנה - מחפש מהירות ואמינות - זול ככל האפשר איזה פתרון יהיה עדיף? האם נק' גישה או ראוטר שמוגדר כנק' גישה? אשמח למוצר מתחת ל-100ש"ח או מקסימום מתחת ל-150 ש"ח, אלא אם כן יש איזה הבדל איכות קריטי במחירים גבוהים יותר. תודה מראש לעוזרים ולעוזרות

23. Started by Ido.G,

שלום, כרגע אני מחובר ב ADSL @ 750. תהיתי האם כדאי לי לעבור לכבלים (עזבו מהירות מקסימלית בהורדה). האם לא יכולות להיות בעיות עם הראוטר האלחוטי? (של נטגיר) והאם הכבלים טובים פחות או יותר מ ADSL, בכלליות ? (אני יודע שיש UPLOAD גבוה יותר)

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by stas87,

שלום. קניתי כרטיס רשת של TERNDNET דגם 423PI והתקנתי אותו במחשב (אשמח לשמוע איך הרכטיס, הטווח שלו וכו'...). בנוסף יש לי מחשב של HP מדגם NX6100 ובעוד שבוע-שבועיים מחשב של HP מדגם DV5061... עכשיו הגדרתי במחשב שלי רשת שג-HOC ביניהם והכל בסדר. אבל יש בעיה קטנה והיא הקליטה. המחשב ממוקם מתחת לשולחן ונמצא בממ"ד. כך אני מבין שהקליטה שלו מחוץ לממ"ד תהיה לא טובה ושמתי לב שכשאני יוצא מהממ"ד הוא מתנתק לי כל כמה דקות והאיכות של האות יורדת ( האם זה קשור למיקום או לאיכות של הכרטיס? ). האם יש איזה שהוא פיתרון לבעית הקליטה? האם לשים אנטנה 5DBI של אדימקס תעזור בשיפור הקליטה. או שאשמח לקבל פתרונות נוספים בתחום הלא יקר (150 ש"ח גג). תודה מראש. *עריכה: שכחתי להגיד כי המרחק המקסימלי שאני מצפה ש…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים