רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי הרבה בעיות עם המודם ה'סיני' של בזק RTA1025W . כמה ששידרגתי קשוחות לא עזר .האינטרנט מתנתק דרך הספקית (PPP) . היום החלטתי לרכוש נתב DLINK D655 ,ולחבר אותו כך שהראוטר ישמש כמודם לראוטר האמיתי החדש .. האם זה יעבוד ? האם צריך לחבר את הDSL ל1025W ומשם לחבר לאחת ממבואות הLAN כבל שמצורף לDLINK ישר לDLINK ולהתחבר על 192.168 .. ?.. האם זה יעבוד ?...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור האקס בוקס לאינטרנט עשיתי את הפעולות הבאות חיברתי את הכבל למודם ואל המכשיר מילאתי את הפרטים ב- Network Settings וב- Edit Settings. בבדיקה זה נותן לי שגיאה ב- IP ADDRESS ד"א יש לי מודם אלחוטי דגם ROTAL - RTA 1025W ממה יכול להיות הבעיה ? ומה יכול להיות החסרתי כדי להתחבר אל האינטרנט באקס בוקס יכול להיות שצריך לבטל את הפיירוואל של המחשב ? או הפיירוואל של האינטרנט? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מאז שיש לי נתב אני לא מצליח להיות "מנחה" במשחקים כמו SC ו FEAR,יש לי גם לאגים,פתחתי פורטים בנתב וגם בפיירוול,איך לפתור זאת?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד הוא גר בלוק לידי בקומה 1 ואני בקומה שלישית יש לו אינטרנט אלחוטיי והמרחק ביננו רחוק ויש קירות וכו' הוא בא אליי עם המחשב הנייד ואנחנו הצלחנו להתחבר לאינטרנט מאצלי לראוטור האלחוטי שלו זה בערך איזה מרחק של 100 מטר לפחות אני רוצה לקנות\ למחשב שולחני שלי כ.רשת אלחוטי כדי להתחבר אליו ואני והוא נעשה רשת אלחוטיתית ביחד ונשתף תמחשב שלי השני וכך העברת קבציןם מהירה תהיה לנו אני לא יודע איזה כ.רשת אלחוטי שיקלוט תתטווח הזה שהוא יותר מ 100 מטר יש לי מחשב נייד שלי ישן שעם כ.רשת שהוספתי לו וזה לא קלט בכלל כי הכרטיס רשת ישן מפעם שהטכנולגיה הזאת רק התחילהץ....... אז במה לבחור כי ראיתי מלא מלא כרטיסים ב 100 שקל וראיתי גם כמה 200-300 .. השאלה מה אני צריך מה יתאים לי...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אשמח מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לאתר מקיף שניתן להוריד בו קבצים לתוכנה guitar pro (.... חוץ מmysongboo), ואם משהו מכיר איזה פורום בנושא זה או בנושא טאבים ותווים. תודה רבה מאוד מאוד!!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער שזה פה פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים וזה דיי דחוף לי. איך אני יכול לראות מה היא מהירות האינטרנט שלי דרך המחשב?? בלי להתקשר לספקית
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב ברשתות אלחוטיות אז תסלחו לי אם חלק מהשאלות קצת מפגרות. אני מעוניין ליצור רשת בין מחשבים שנמצאים כ50 מ' אחד מן השני, בשני מבנים שונים בקומת קרקע. יש שטח פתוח בין המבנים ואחד החדרים הוא ממ"ד. לאחר שקילה של האפשרויות השונות (אי אפשר לעשות רשת על קווי החשמל או הטלפון בגלל שבשני החדרים יש רשת חשמל, וטלפון שונה), ובגלל שEthernet חוטי הוא נורא בעייתי (אפשר להעביר באוויר או מתחת לאדמה אבל אני מחפש פתרון פשוט שאני יכול לעשות, ולא להזמין טכנאים ואנשים שונים בשבילו) השאלה שלי מתחלקת לכמה חלקים: 1. האם זה אפשרי להתקין רשת אלחוטית בתנאים שציינתי (2 חדרים בשני מבנים שונים, עם שטח פתוח בינהם, כ50 מ' מרחק בין החדרים, כאשר אחד מהם הוא ממ"ד (…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם לכרטיס רשת מובנה בלוח או לUSB? יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום ! בבית שלי כבר הרבה שנים יש רשת ביתית בכבל מוצלב בין שני מחשבים נייחים שלי ושל אחי. לאחרונה אני ואבא שלי קנינו מחשבים ניידים, שאותם אנחנו גם רוצים לחבר לאינטרנט הביתי מבלי לפגוע בניידות שלהם בבית. המעבר לרשת אלחוטית לחלוטין יהיה מסורבל, שכן אנחנו צריכים לקנות כרטיסים מיוחדים למחשבים הנייחים... סתם בלגאן. השאלה שלי: האם קיים איזה שהוא מתאם שמתחבר למודם, ומספק רשת אלחוטית? תודה, תומר
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי אז ככה אני עובד עם win xpוהמחשב שלי מחובר לאינטרנט מהיר משום שהוא המחשב החזק מבין השתיים שברשותי. המחשב השני הוא עם win 98se אז ככה -עד היום הייתי רשת בין שני המחשבים והכל היה טוב ויפה(שהמחשב החזק היה מחובר גם החלש היה מחובר אוטומטית לאינטרנט) עקב שינויים בתוך הבית(העברת דברים ממקום למקום ועיצוב הבית מחדש)שני המחשבים עברו מקום וניתקתי אותם מהחשמל עכשיו להפתעתי כשחיברתי אותם שוב הרשת לא עובדת:-( לאחר בדיקה קצרה בשני המחשבים הכרטיס רשת מוגדר והכבל מחובר כראוי משום שאני לא מבין כלום ברשתות(עשו לי את הרשת בחנות) ולא ממש בא לי לחזור לשם. למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה ? אני מתאר לעצמי שיכולות להיות מיליון סיבות אבל נסו לחשוב ולעזור :-) תישאלו שאלות מנחות אני יבדוק ויע…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לבקש את עזרתכם.. יש לי בבית מחשב נייח, מחשב נייד, מודם אלחוטי ומדפסת. כיצד ניתן להגדיר רשת ולשתף את המדפסת כדי לשלוח אליה הדפסות גם מהנייד? מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP תודה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום כולם לא מזמן רכשתי מחשב נייד חדש, ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית בבית. אני כמה שפחות מעוניין בראוטר, כי אני לא רוצה לחבר את הנייח שלי לראוטר מסיבות שקשורות בשיתוף קבצים ובאופן כללי בלהיות "פתוח" יותר לרשת, בלי להתעסק בהגבלות שונות מצד הנתב. אני מחפש את הפתרןו הכי נוח והכי זול לחיבור הנייד אלחוטית (מיותר לציין שבנייד כמובן יש כ.רשת אלחוטי) בבית יש לי מחשב (נייח) אחד, ואני המשתמש היחיד בו, וגם בנייד. הנייח מחובר בכבלים , בחיבור MPLS (ללא חייגן) דרך 013 (נראה לי שאפשר למשוך 2-3 כתובות IP בחיבור כזה) הנייד לא צריך טווח שידור גדול, הבית די קטן, המרחק הכי גדול שהוא יהיה מהנק' המשדרת יהיה כנראה 4 מטרים. מבחינתי המצב האידאלי הוא לקנות ACESS POINT שיחובר דרך סוויטצ' למוד…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות גלישה שונות..איטיות בגלישה לאתרים וכו'.. ping למשתמשים בספקים אחרים וב-012 מקבל timeout כל 10 בקשות בערך.. זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כרגע מחובר אליו מחשב, ומפעם לפעם מתחבר אליו לפטופ באלחוט לגלישה. אני לא אוהב לעבוד עם הראוטר בלפתוח פורטים פר תוכנה אז הלכתי וקינפגתי שהפורטים מ1 עד 65533 יהיו פתוחים למחשב בו. הבעיה של הראוטר הזה, שאפילו שביטלתי את ה SPI Firewall, שמתי NAT על open וביטלתי כל דבר שיכול לגרום לחסימת פורטים, הראוטר עדיין חוסם. אני מקבל lowid במיול לדוגמא כל הזמן, מתי שאני גולש ישירות דרך המודם זה לא קורה. גם, לפעמים הגלישה נהפכת לנורא נורא איטית ואתרים לא עולים בכלל ויש צורך בלעשות ריפרש 3-4 פעם לעמוד עד שזה עוזר, ולפעמים זה בכלל לא עוזר ... אז אני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולהפעיל אותו מחדש. מישהו מכיר את הבעיות האלה ? או שנדפקתי עם ראוטר סוג ז' ?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום כאשר אני נכנס לחלק מדפי האינטרנט הדפדפן מודיע לי שיש RSS ושואל אם לאשר לו או לא - מה זה בדיוק? תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי B Focus Router 270PR וחיברתי אותו ל 3Com OfficeConnect Wireless 11b cable\dsl gateway אני משתמש במודם 270PR כנתב ובOfficeConnect לסוויץ' שלי אני משתמש בחיבורים של הרשת לא ברשת אלחוטית! משום מה שאני מחבר אותם אני לא מקבל אינטרנט לכל מחשב יש משהו שאני צריך להגדיר בסוויץ ? בתודה איתי
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה צריך להוריד כדי שמבזק חדשות הרץ של ynet יעבוד? כרגע הוא לא עובד אצלי...
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ערב טוב, שאלה למומחים,אני מחובר לבזק סיבים 1 GB והכל עובד תקין ומהיר.יש לי בסלון מסך OLED LG מחובר קווי לראוטר ובחדר משפחה מסך פלזמה PANASONIC VIERRA VT50 (מסך עם תמונה מצויינת,לכן חבל להחליף) למסך יש חיבור רשת אבל המהירות חלשה מאוד,לדוגמה אני רואה את התפריט של נטפליקס אבל הוא לא מסוגל להריץ סרט,וכך גם יוטיוב.השאלה אם אפשר בעזרת רכיב או מתאם רשת חיצוני להתגבר על הבעיה של המהירות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס חדיברתי עם 014 אמרו לי להיתחבר דרך ה PPPoE והכנסתי שם השם מישתמש ואת ה סיסמא וגלשתי אחרי זה הבנתי שזה חוסם פורטים ואני לא מקבל קבצים ב ICQ ולא יכול לשחק ברשת אז ניכנסתי להגדרגות של הראוטר ושניניתי ב Firewall DMZ(Demilitarized Zone) והכנסתי את הכתובת של הIP של מחשב 1 ועובד אני מקבל קבצים ניסיתי אותו דבר לעשות במחשב הראשון לא עובד ניסיתי לנסות בשני גם לא עובד מישהו מכיר את הסוג הזה של האורטור או הייה לו בעיה כזאת או יכול לעזור לי תודה מראש !!!!!
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב, אז את הבעייה האחרונה שפירסמתי כאן הצלחתי לפתור בעצמי, אך יש לי עוד בעייה אחת ושאלה אחת בנוגע לרשת החדשה שיש לי בבית: 1. אבא שלי הוא עצמאי, ואנחנו חולקים את אותו חשבון אינטרנט, לכן מתי שאני מחובר הוא לא מסוגל להתחבר ולהפך, לפני הקמת הרשת הייתי משאיר את המחשב להוריד קבצים בלילות ומשאיר תוכנה שתכבה אותו בשעה מסויימת בבוקר, אבל כעת שהנתב הוא זה שאחראי על הרשת אינני מסוגל לעשות זאת יותר, האם ניתן לשלוח פקודה לנתב לנתק את החיבור בשעה מסויימת מוגדרת מראש ? או שיש דרך אחרת כלשהי לעשות זאת ? 2. כאשר אני מנסה לגשת לחדר השינה המרוחק במקצת מהחדר בו נמצא הנתב, החיבור האלחוטי מתנתק, האם ניתן לתקן בעיה זו וכיצד ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
עד היום הייתי מחובר לספק הנוכחי ב-39 ש"ח ללא התחייבות. כעת הספק הנוכחי מאפשר לי חידוש של אותה החבילה לעוד 3 חודשים, או 35 ש"ח לחודש עם התחייבות לחצי שנה, זה הדבר הכי טוב שניתן לי לפני התנתקות. 012 קווי זהב מאפשרים לי עכשיו התחברות ב-39 ש"ח עם התחייבות לחצי שנה, מה שאומר שאני אשלם את ה-39x6 ויהי מה, אפילו אם אני מתנתק. אני ממש בדילמה ולא יודע מה לעשות. מצד אחד בזק בינלאומי מאשרים לי חיבור במחיר זהה אך ללא התחייבות (שאני תמיד מעדיף להימנע ממנה), אך כזה הנחשב איטי לרוב וגם לא איכותי במיוחד. מצד שני 012 מספקים קצב העברה כמעט מושלם לאורך כל שעות היממה - הגעתי למסקנה הזו ממעקב אחרי בדיקות מהירות בפורומים שונים ואף חבר שלי שעשה בדיקות העברה מול שרתים בחו"ל עם כל הספקים המובילים …
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-