עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה איך אני מגדיר את האינטרנט על 2 המחשבים שאותם אני מחבר לראוטר ? איזה הגדרות אני צריך לשים ואיפה בדיוק אני מגדיר אותן ? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by sdrum177,

שלום לכולם. במסגרת שידרוג המהירות במשרדנו, החלפתי את הראוטר של בזק לראוטר החדש NGN בעיקבות כך חלק מהמשתמשים שהיו ב-WORKGROUP אינם נגישים אכשיו למשתמשים אחרים. וחלק כן. כשאני מנסה לעשות MAP DRIVE למשתמש הבעייתי, אז גם התיקיות שאני אמור לראות ב-WORGROUP תחת אותו משתמש לא נגישות על כן המיפוי לא מתבצע. מה התהליך לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by הצפלון האגדי,

שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by liron28,

יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.

5. Started by Burned,

פירמטתי את המחשב (Windows Xp 32Bit). המחשב שלי מחובר לראוטר דרך כבל אבל משום מה אין אינטרנט במחשב.. מזמן לא פירמטתי אבל אם אני לא טועה אז לא הייתי צריך להגדיר כלום והיה לי אינטרנט ישר... יש משהו שאני מפספס? ???

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by justsumone,

אז ככה, קניתי לא מזמן ראוטר של Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n ורציתי שתמליצו על מודם לקנות איתו (: כרגע הראוטר מחובר למודם ADSL ישן של בזק RTA 1320 שככל הנראה לא מסתדר עם החבילת 4MB כפי שאמרו לי בתמיכה הטכנית אודה מאוד אם תוכלו להמליץ על מודמים שנמצאים במלאי ב www.ksp.co.il או www.ivory.co.il (למרות הביקורות הרעות עליהם) משום שמשם אני מתכוון לקנות אותו, אלא אם תגידו לי לרכוש מבזק/בב"ל. (: תודה מראש אנשים טובים

7. שהראווטר יתחבר לאנטרנט רק כשאני מעוניין ולא באופן אוטומאטי, עם הפעלת המחשב. נכנסתי להגדרות של הראווטר אך אין אופציה כזו. ישנן אופציות של הגבלת זמן. מה עליי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by WereBunny,

בתור סטודנט חדש, כמובן שאחד הדברים הראשונים שאני מתעסק איתם בעת מעבר דירה הוא אינטרנט ביתי. לצערי בבניין שלי לא קיימת תשתית של סיבים אופטים משום חברה ולכן אני נאלץ לחפש ספקים על כבלי נחושת. מכל שיחות הטלפון שעשיתי ומה שלא ביררתי הגעתי לתובנה שחבילת ספק+תשתית של 100 מגה ומעלה הכוללת נתב WiFi תעלה לי לפחות 80 שקל לחודש (במקרה הטוב). בעקבות פרסום שראיתי בפייסבוק התחלתי לחשוב על שימוש בטלפון ישן לטובת אינטרנט סלולארי כנקודת גישה לבית. חיברתי את הסלולארי שלי למחשב באמצעות כבל USB 2.0 ועשיתי בדיקת מהירות אך התוצאות עגומות. הורדה של 5 מגה והעלאה של 2, כשהטלפון מציג חיבור 4G. האם יש רשת סלולארית שיכולה לתמוך בצורה סבירה ב2 מחשבים שמבצעים שיחות זום …

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. http://it.themarker.com/tmit/article/11813 בקרוב בארץ ;D

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by ofer,

איך מתחלק רוחב פס 1.5 מגה בין שלשה מחשבים המחוברים דרך נתב רגיל ? יש משמעות למעבר ל 2 מנה כפי שמציעות הספקיות ? במה השינוי מורגש אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  11. שלום, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר. כאשר אני מנסה לגשת למחשב אחד דרך השני, ע"י \\computer1\c$ אני מקבל חלון להכניס שם משתמש וסיסמה. שם אני מכניס את שם המשתמש והסיסמה של האדמין (כשהתקנתי את הווינדוס שם), אבל אני מקבל שגיאה ששם המשתמש או הסיסמה לא נכונים, או שאין לי הרשאות.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  12. Started by PCguy,

אני מעונין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט הבעיה היא שהוא בקומה העליונה ואני בתחתונה. בנוסף אנחנו גם לא מקבילים במאוזן. הבעיה שלי היא האם כדאי להתקין רשת אלחוטית? שמעתי על בעיות ניתוקים שיש הבדלי קומה. או קו נוסף כי רשת מחווטת זה לא בא בחשבון{יותר מידי חוטים מפוזרים} נ.ב אם אתם נוטים לרשת אלחוטית אז תנו מפרט זול ואמין. כרטיס רשת 1 פנוי כבר יש. תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. יש לי אלקטל משודרג שעובד עכשיו גם כראוטר ואני עובד איתו ברשת עם שני מחשבים כבר הרבה זמן בלי שום בעיות רציתי לדעת בשביל מה או האם זה ישפר לי ביצועים אם אני יפתח פורטים כי עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה אני צריך את זה ויש לי עוד בעיה עם ביטורנט או אי מיול שכל פעם שאני פותח את זה הרשת אינטרנט שלי צונחת המהירות יורדת באינטרט לממש כלום (4K) בשני המחשבים מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. donkeyserver no2? משום מה אני מקבל הודעה שהסרבר מת אבל הIP שלו תקין וחבר שלי בנטויזן כן יכול. זה פשוט קרה יום אחד. זה לא טבעי.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by tirant,

אני רוצה לחבר את את הראוטר של שיואמי לראוטר של בזק מה ההגדרות שאני צריך לעשות בראוטר של בזק כדי לעבוד עם שיואמי?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. היי אני וחבריי הclan שלי החלטנו שהגיע הזמן להשכיר שרת... אז ביררתי ויש את www.linuxserv.co.il ויש את www.beesites.biz... עכשיו שיררתי לחודשיים בשניהם עולה 220 ש"ח אבל אני לא מבין באיזה שרת אני מקבל יותר מודים\החלפת מפות\אפשרויות אדמין וכדומה.. אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אני אשמח! תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. מחפש המלצה למודם עם ראוטר אלחוטי לADSL בתקן N שעובד טוב ובמחיר סביר תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  18. הי חברים שלום התקנתי לפני חודש OpenWRT לראוטר שלי אני לא מבין למה יש בעיות עם ה WIFI גם ב 2.4Ghz וגם ב 5Ghz יש נתוקים וזה לא יציב הראוטר מחובר למודם של הוט ובצעתי למודם של הוט Bridg שלא יהיה הפרעות מה אפשרי לעשות? אולי התדרים ההגדרות צריך לשנות אותם? השמות שהגדרתי לנקודות WIFI שונים אחד מהשני user2.4Ghz והשני user5Ghz

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. תקשיבו, יש לי עכשיו תשתית במהירות של 12 MB ועכשיו אני צריך להגדיל גם את הספקית. אני כרגע ב 013 נטוויז'ן ואני משלם 80 ש"ח על 5 מגה בית.. כן אני יודע זאת גניבה לאור יום ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי את החבילה הכי זולה שקיימת בארץ ל 12 MB. בין החברות המועדפות עלי הן בזק בינלאומי או 013 נטוויז'ן. ראיתי את התגובה הזאת, אני סבור ש 90 אחוז שזה לא נכון אבל אולי אני טועה, תראו: עכשיו הוא אומר פה: 12 MB בבזק בינלאומי ועוד Private NGN וכל זה רק ב 54 ש"ח ? זה הגיוני ? ואם לא, אז איזה חבילה הכי טובה יש שאתם מכירים ?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז את הבעייה האחרונה שפירסמתי כאן הצלחתי לפתור בעצמי, אך יש לי עוד בעייה אחת ושאלה אחת בנוגע לרשת החדשה שיש לי בבית: 1. אבא שלי הוא עצמאי, ואנחנו חולקים את אותו חשבון אינטרנט, לכן מתי שאני מחובר הוא לא מסוגל להתחבר ולהפך, לפני הקמת הרשת הייתי משאיר את המחשב להוריד קבצים בלילות ומשאיר תוכנה שתכבה אותו בשעה מסויימת בבוקר, אבל כעת שהנתב הוא זה שאחראי על הרשת אינני מסוגל לעשות זאת יותר, האם ניתן לשלוח פקודה לנתב לנתק את החיבור בשעה מסויימת מוגדרת מראש ? או שיש דרך אחרת כלשהי לעשות זאת ? 2. כאשר אני מנסה לגשת לחדר השינה המרוחק במקצת מהחדר בו נמצא הנתב, החיבור האלחוטי מתנתק, האם ניתן לתקן בעיה זו וכיצד ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. Started by Cheif,

חברת ASRock הטיוואנית היא הראשונה להכריז על שילוב יכולת אלחוטית בתקן 802.11ac על לוחות האם (motherboards) שהיא מייצרת ומשווקת.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by shmizan,

חנוכה שמח! לפני שבועיים קיבלתי ראוטר מסוג RTA 1025W עם 4 חיבורים חוטיים של רשת והוא גם אלחוטי 54 Mbps Wireless Access השבוע קנינו מדפסת אלחוטית ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את המדפסת לראוטר באופן אלחוטי במקום שאני אצטרך לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי לחבר למחשב.. המחשבים בבית מחוברים בכבלים לראוטר (ז"א לא אלחוטי) והמפדסת ממוקמת בסלון כי היא משמשת בתור פקס, מכונת צילום גם וכו'.. מישהו יודע? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. מה הכי טוב ולא zone alarm! כי זה עושהלי מלא בעיות ואין לי כח לכוון אותו... אני צריך משהו תותח ושיהיה נוח ולא יפריע כ"כ,תודה!! המליצו לי על sygate pro 5.0 או שאולי נורטן או mcafee החדשים... תודה!! (SHLOOSH )

24. אני לא סגור אם זה צריך להיות פה או בתוכנה בכל אופן, יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת, אחד שייך לי ועל השני עובד בעיקר אבא שלי - הבעיה היא שמכיוון שקיימת כתובת אי מייל אחת משותפת לשנינו, לעיתים אני מושך דואר ששיך לו ולהיפך - האם אפשר איכשהו להגדיר כתובות מסויימות שירדו רק במחשב מסויים? בשני המחשבים התוכנה היא Mozilla Thunderbird

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by yossik17,

שלום, יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת בייתית(מחשב>ראוטר>מודם)+כמה פלאפונים עם WIFI. עכשיו בMOTOROLA MILESTONE שלי אני רוצה להכנס למשל לכונן Z שזהו מיקום רשת במחשב הביתי. איך אני נכנס לתיקייה?האם יש כתובת שדרכה אני יכול להיכנס?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים