עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. לא מזמן שדרגתי לחבילת 2 מגה בנטויז'ן ב-ADSL מה שקורה שאני אף פעם לא מגיע ל-200-240 כלומר השיא זה 185~ עד כמה שאני יודע המגבלה של 2 מגה היא 250KBPS...בקיצור היום בבוקר פתחתי את הביטורנט קובץ עם 40 סידרים בלבד ו-6 ליצ'רים ולמרבה הפלא אני מוריד על 230+- עכשיו אני מגיע הביתה מוריד קובץ אחר עם 315 סידרים! ו-25 ליצ'רים אבל מוריד רק על 110..עריכה: אני רואה עכשיו שלקובץ יש כ-2000 סידרים וכ-900 ליצ'רים...פשוט הייתי מחובר רק ל-315 ו-25 וככה זה תמיד בשעות האלה לא משנה מהטראקר הכי טוב שקיים עם 60 סידרים ו-4 ליצ'רים אני לא עובר את ה-160 וזה ממש מעצבן כי למהירויות האלה הגעתי גם שהייתי ב-1.5 מגה אגב חבר שלי מגיע עם 5 מגה מאותו הטראקר לכ-350-450 אני אחרי שהצגתי את הבעיה אני מקו…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. שלום לכולם, אתמול עברתי מ ה ADSL לאינטרנט בכבלים בחבילה של 1.5 הורדה ו 512 הורדה, עד כאן הכל נחמד ועושה רושם גם טוב. העיניין הוא שיש לי בעיה חמורה עם הראוטר שברשותי ה LinkSys WRT54GX-v2, אני לא מצליח לגלוש ולהגיע אל האתרים וגם לא באמצעות פניה לכתובות IP. המודם כבלים שברשותי הינו TERAYON TJ715X ובראוטר אני מתחבר על PPTP וכן יש לי IP פנימי קבוע מטעם הכבלים. נסתי אתמול לחפש אולי עדכון קשוחה חדש יותר מיזה שהיה לי ה 2.00.15 ולא מצאתי נסתי גם להחזיר לגרסה ישנה יותר של הקשוחה 2.00.10 וגם לא עזר. וכמו כן נסתי לחפש מידע בנושא בעייתי באתר linksysinfo.org יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה שברשותי? או הצעות בנידון? ??? :s05: אודה לעזרתכם בהקדם.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by sorwo,

מחפש נתב אלחוטי אמין בעל טווח רחב מי חדר העבודה לסלון 12 מטרים בתקציב הבא 500-700

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  4. שלום, לחבר של ההורים שלי יש חברה. הוא רכש לחברה דומיין ומשלם לחברה מסוימת סכום כסף בשביל לאחסן את חשבונות המייל של חברה. הוא שאל אותי מה הוא צריך לעשות בשביל להעביר את הDOMAIN וחשבונות המייל של החברה לספק אחר. יש לציין שהדומיין רשום לעוד שנה אצל החברה המקורית. מכיוון שאין לי שום מושג בנושא ולא עשיתי את זה אף פעם, חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי לעזור לו.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. אם כן, אז איך? תודה!!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by sgoldfel,

שלום לכולם. האם משהו יכול חעזור? :'( קניתי נתב LEVEL1 דגם WBR-3408 ואני לא מצליח להתחבר. יש לי תשתית HOT והספק 015 (SMILE) אני לא יודע מה ההגדרות שאני צריך להכניס. כל משה ניסיתי לא הלך. אולי מישהו יכול להגדיר לי שלב שלב.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by ac1240,

יש לי כרגע 014 ואני דיי מאוכזב מהם רציתי לדעת איך 012 בקטע של הורדות ישירות (מחו"ל)ויותר חשוב בקטע של BITORRENT ? תודה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. שלום, יש לי נתב linksys wrt54g ver.2 עם firmware V4.21.2 פתחתי את העץ כי היתה בעיה שעם כל הפסקת חשמל היה צריך לעשות לנתב בוט חזרה להגדרות יצרן אבל עכשיו קראתי כאן שהפיתרון הוא לחזור לגירסא ישנה יותר של firmware. http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/v4-21-1-of-Linksys-WRT54G-Firmware-is-Bad/td-p/82436/page/2 עברתי עכשיו ל Firmware Version: v3.03.6 ואני מקווה שזה יסדר את הבעיה. בכל מקרה רציתי לשאול כאן לגבי מהירות הרשת הביתית. אני חש כי היא נמוכה ואשמח לשמוע אם החלפת ראוטר יכולה להאיץ אותה משמעותית (כיום העברת קבצים בין מחשבים ב 1.5 מגה לשניה) תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by gabrielf,

אני מנוי ב 16 מגה ונאלץ להיות מחובר דרך ראווטר בשיטת ה PPTP

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by dor_ohayon,

שלום יש לי ראוטר Dlink di-524 . המחשב שלי מחובר ישירות עם מודם לראוטר וכך אני גולש. לאחי יש מחשב בחדר הסמוך ואני רוצה לקנות לו כרטיס רשת USB שמתאים לראוטר הנ"ל. יש לו כרגע כרטיס של LEVEL1 אך הוא נהרס מהר מאוד ובכלל ממש לא הייתי מרוצה ממנו,היו הרבה מאוד תקלות ולא הצלחנו לגלוש כמו שצריך. אני רוצה כרטיס רשת עמיד וטוב שמתאים לראוטר בטווח של עד 150 שקל. על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

11. האלן, כבר מספר שנים שיש ברשותי את הראוטר Edimax BR-6204 כששלושה מחשבים מחוברים אליו דרך כבלים. לאחרונה חבר הביא את הראוטר levelone wbr-3406tx שאליו היו מחוברים 2 מחשבים דרך כבל ועוד מחשב אחד דרך WIFI (וגם פלפונים) איך המודם היה מתנתק מספר פעמים ביום ולכן החזרתי את הראוטר הקודם (Edimax) ב-Edimax רציתי לעשות שחלק מהמחשבים יהיו מחוברים דרך כבלים ומחשב אחד ופלפונים יתחברו דרך הWIFI... חיברתי את האנטנה נכנסתי להגדרות, הגדרתי סיסמה/שיניתי סיסמה ואפילו אפשר למצוא את הרשת כשמחפשים רשת אלחוטית... אבל אחרי שמכניסים סיסמה במחשב הנייד/פלאפון בעצם שום דבר לא מתחבר לראוטר, מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. היי, אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך בזק, בתשתית vdsl במהירות 100mb. האם כדאי לי לקנות מהם מודם + נתב? לשכור מהם? האם כדאי לי לקנות בעצמי? ואם כדאי לי, איזה?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by אנדי,

נערך - הבעיה נפתרה. מתברר שכתובת ה- IP של המחשב שהיתה רשומה בנתב (של 'הוט') היתה שגויה. לא ברור כיצד נוצרה השגיאה הזו. מה שכן, אשמח מאוד לדעת מדוע יש לי עדיין חיווי של פורט חסום (אור צהוב). משתמש ב'ביטקומט'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by בועז אורן,

שלום לכם. הוריי מחוברים לחברת סלקום. עד לפני כ- 10 ימים, הם יכלו לגלוש על הרשת הביתית בקומה התחתונה של ביתם (יש 2 קומות והמודם ממוקם בקומה השניה). כעת כשהם מנסים לגלוש בקומה התחתונה, מופיעה בטלפונים הניידים ההודעה: מחובר ללא אינטרנט. בקומה זו ישנם 3 מגדילי טווח. כשאני בודק את עוצמת האות ביישומון Wifi Analyzer מתקבל אות די חזק. מלבד הנ"ל, שמתי לב לכך שליד הרשת של השכנים, מופיעה בקטן הסיפרה 6 (מצרף לינק לצילום: https://jumbomail.me/j/i-y1039A402-ZK2). האם זה קשור איכשהו לבעיות הקליטה בבית הוריי? התנתקתי מהרשת בטלפון הנייד וגם ניתקתי את כל הכבלים מהמודם (הפלתי אותו), שום דבר מאלה לא עזר. ממתין לעצותיכם, תודה

15. אהלן, אני צריך לספק אינטרנט ליחידת דיור קטנה מתחת לבית הראשי: - ביחידה יש שקע רשת שמחובר לראוטר סיבים בבית הראשי - היחידה קטנה - מחפש מהירות ואמינות - זול ככל האפשר איזה פתרון יהיה עדיף? האם נק' גישה או ראוטר שמוגדר כנק' גישה? אשמח למוצר מתחת ל-100ש"ח או מקסימום מתחת ל-150 ש"ח, אלא אם כן יש איזה הבדל איכות קריטי במחירים גבוהים יותר. תודה מראש לעוזרים ולעוזרות

16. שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. Started by Nirer,

שלום, כרגע קניתי ראוטר של EDIMAX על תקן N החדש... אני מחפש ADAPTAR טוב שהולך עם חברת EDIMAX וחובה שיתמוך ברשת N וינצל את המקסימום שבה! מקסימום 150 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by most,

ערב טוב ברצוני לשדרג את המהירות ל 2.5 מ 1.5 מבחינת עלויות הם זהות בשני השיטות האם יש עדיפות לכבלים על פני בזק (ADSL) או אולי להיפך יש לציין כי יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם קושחת TOMATO עדכנית. הדגש הוא על יציבות החיבור.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  19. אם אפשר רק לשאול מה ההבדלים בניהם חוץ מהממשקים השונים? דרוש רק שיציג ביצועים טובים ברמת הקליטה.. שכן יהיה מרחק לא קטן. 801.11g או b - זה משנה משהו? עריכה: אה כן.. שלא יהיה גדול מידי ושיהיה עמיד בפני נפילות קלות, לא חתיכת פלסטיק שמתפרקת מכל נגיעה. אם פספסתי פרט כלשהו, רק תגידו ואני אעדכן תודה מראש. דניאל. :anim-jjd:

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  20. אני מנסה להפנות פורט של UTORRENT (גרסה עדכנית) למחשב שלי ולא מצליחה. הגדרתי IP סטטי למחשב שלי עם STATIC DHCP ב-TOMATO. הגדרתי את הפורט שרשום ב-UTORRENT ב-PORT FORWARDING ב-TOMATO עם ה-IP הסטטי שקבעתי. ה-FIREWALL של XP מבוטל. ניסיתי ריסט למודם, ריסט לראוטר וריסט למחשב, שום דבר לא עובד. אודה לעזרתכם, פעם ראשונה שאני נתקלת בבעיה הזו ולא מצליחה לפתור אותה. עדכון: הבעיה נפתרה, אפשר למחוק/לנעול.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. ניסיתי להשתמש ביכולת המובנית של XP וגם בWinFax PRO של Symantec ובשניהם לא הצלחתי לקבל פקסים באופן אוטומטי. שליחת פקסים מתבצעת ללא בעיות, אבל המחשב לא מצליח לזהות שיחות נכנסות ולכן גם לא מצליח לקבל פקסים. באופן ידני אני יכול לענות לשיחות נכנסות. אפשרתי מענה אוטומטי לפקסים, כמו כן השארתי את הפקסים במצב המתנה וכו'... אשמח למידע שיוכל לעזור לי, תודה. עריכה: דרייברים עדכניים פתרו את הבעייה. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by Bori4ka,

שלום לכולם המודם שישןשל בזק התחיל לעשות לי בעיות וחשבתי לשדרג למשהו אחר עד 300 שקל חשבתי על המודם הזה D-Link DIR615 מה דעתתכם? יש משהו יותר טוב ממנו במחיר הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by cateye,

לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!

24. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי שרת של משחק רשת, והורדתי peerguardian 2 שם כדי לחסום אייפים וrange ips כיוון שaccount bans לא מספיקים כי הם יכולים פשוט לעשות acc חדש. איך אני חוסם אייפים שאני רוצה לדוגמא 111.111.111.111? ראיתי שיש אפשרות להוסיף קובץ , הגדרתי שם אייפי ככה : 111.111.111.111 111.111.111.111 , יענו שהrange יהיה רק בין זה לזה. שמרתי את הקובץ , עשיתי update lists וזה לא חסם את האייפי שלי. תודה רבה, אבי

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים