רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי ראוטר archer VR400 וה'LAN ports' שלו מוגבלים ל100 מגה יש אפשרות לגרום להם להגיע ליותר כדי שאני אוכל להשתמש בזה עם הסיב אופטי?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר הכי זול מצידי אפילו בלי וויפי שתומך מאהmbps רק שאני לא יודע מה לרשום בחיפוש באליאקספרס/איביי וכו.. מישהו יכול לשים כאן לינק לדגם הכי זול ?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
הייתי מחובר לספקית X והכל היה תקין. (חיבור מהיר לאינטרנט) החלפתי לספקית Y ונדבקתי בתולעת עקשנית שלא הצלחתי להפטר ממנה! היא חזה לי שוב ושוב. חזרתי לספקית X ולאח הסרת התולעת שוב בתולעת לא חזרה. חזרתי לספקית -Y ושוב פעם התולעת (אותה תולעת ) תוקפת אותי. זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה לעשות כמו הרבה אחרים יש לי אח שפשוט כל החיים מוריד שטויות וזה תופס את כל הפס של האינטרנט (תוכנות שיתוף Emule bitorrent kazza והורדות דרך Http) יש דרך לישלוט על רוחב הפס (ואפילו להגביל אותו לתוכנות מסוימות) בלי שהוא ישים לב שבעצם חיבלתי לו במחשב (פיתאום תוכנות חדשות צצו על המסך)? בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שהראווטר יתחבר לאנטרנט רק כשאני מעוניין ולא באופן אוטומאטי, עם הפעלת המחשב. נכנסתי להגדרות של הראווטר אך אין אופציה כזו. ישנן אופציות של הגבלת זמן. מה עליי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים שמחוברים דרך כבל רשת מוצלב. אז נתחיל ככה, בהתחלה הכל עבד מצוין, יום אחד המחשב השני פשוט הפסיק לקלוט את הכבל רשת והתחיל לרשום "כבל רשת מנותק" אע"פ שהוא היה מחובר והמחשב השני קלט את הרשת אך רשם: "קישורית מוגבלת/חסרה". בהתחלה חשבתי שזוהי בעיה בכבל רשת והלכתי לקנות כבל רשת חדש, קניתי כבל רשת וחיברתי בין שני המחשבים. אך בכל זאת זה כך, ישבתי והכנסתי-ניתקתי בכל מחשב את הכבל כמה פעמים כדי לבדוק מה הבעיה אך ללא הצלחה. במחשב הראשון הוא מזהה את הרשת, רושם "מקושר-כולל חומת אש" והמנורה של הכבל רשת דולקת (צבע ירוק) אך המחשב השני לא מזהה את הרשת ואת הכבל עצמו-הוא רושם "כבל רשת מנותק" והמנורה של הכבל רשת דולקת בצבע אדום-כתום. ניסיתי כל מה שיכלתי ולא מצאתי לזה פתרו…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל-3M ומאז אני לא מצליח להוריד באמיול. יש לי גרסא 0.47A חלונות XP-PRO עובד דרך נתב והפורטים פתוחים (לפני השידרוג הכל היה מצויין). אני רואה שיש ממני UPLOAD אבל ה-DOWNLOAD מאופס והמקורות גם מאופסים. (מצ"ב תמונת המסך). אני מחכה בסבלנות כבר 6 ימים והסבלנות נגמרה כי נראה לי שיש איזושהי בעיה. אני במזהה גבוה. כשאני מבצע בדיקת פורטים (דרף המאפינים/חיבור) הבדיקה נכשלת למרות שהפורטים פתוחים. אולי כדאי לשנות הגדרות ? מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בס"ד יש לי ראוטר MIMO של EDIMAX אז אני מתלבט בין 2 אלו: EW-7618Ug http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 EW7628IG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 אם אין הבדל אז כנראה שאעדיף את הUSB...
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
מה בדיוק אני צריך לעשות? לרוב הם לא עונים בתמיכה הטכנית לכן שואל כאן אנשים ייעצו לי לבדוק את הקבצים אבל אין לי מושג איך
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן חברים הבנתי שיש אפשרות לפרמט מחשב דרך חיבור לכרטיס רשת ע"י העלאת תוכנה שנקראת גוסט שבעצם איתה יוצרים שכפול של דיסק קשיח ואז מעתיקים אותו למחשב שאותו רוצים לפרמט.. עכשיו הבנתי שאת כל זה אפשר לעשות דרך חיבור המחשב שרוצים לפרמט למחשב אחר דרך הכרטיס רשת.. אני לא בטוח אבל נדמה לי שהמחשב מימנו טוענים את הגוסט צריך להיות שרת? אשמח לקבל הסבר על הנושא ויותר פרטים ואם זה אכן אפשרי... תודה מראש ושבוע טוב, שחר
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי מסתבך עם זה.. זה הולך ככה, יש מחשב א' שהוא רץ עם ויסטה ואליו מחובר מודם USB עם חייגן, יש מחשב ב' שהוא רץ עם XP והוא צריך לקבל את החיבור של מחשב א' (ICS) שני המחשבים מחוברים עם כבל רשת דרך כרטיסי הרשת שלהם, ללא התערבות של צד ג', ראוטר.. עכשיו אני מנסה להגדיר ואני לא מצליח כאילו שאני נתקע באיזה קטע...! מדובר בחיבור VPN של כבלים ב 013 שמחובר למחשב עם הויסטה.. מישהו יודע איך אני גורם לזה לעבוד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר שהנושא הראשון שקע ולא קיבלתי תשובה, אני אסביר בדיוק מה אני צריך ואשמח לתשובה. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי, בחיבור USB. הדרישות כאלה: כרטיס רשת בתקן N עד 150 שקלים, אם תאימות לתקן G. ואם אין כרטיס כזה עד 150 שקלים אז: כרטיס רשת בתקן G עד 100 שקלים. שלא יהיו בעיות כל שהן, בלי ניתוקים ובעיות אחרות מחברה מוכרת ואמינה. איך זה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm ועוד שאלה: יש לי מחשב בן 8 יש לו כרטיס רשת(לא אלחוטי ולא כלום, רגיל לחיבור המודם) האם הוא באותה מהירות כמו הכרטיסים היום? הוא יעביר לי את המידע בצורה מלאה? תודה, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
^ חווה את זה בעיקר מפעילות מוגברת של הורדה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי, לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל בעקבות המלצה. יש לי שאלה לגבי קושחות חלופיות. הן לא מבטלות את האחריות? (נראה לי שכן). האם זה באמת שווה את הסיכון? התנסיתי עם קושחה של Thibor 15c HyperWRT והיא מצאה חן בעיני אבל אני מפחדת לסכן את האחריות אז חזרתי למקורית בינתיים. לקח לי גם זמן עד שהצלחתי לחזור למקורית כמו שצריך (היו שאריות של הקודמת שגרמו לכך שהקושחה המקורית לא נראית כמו שצריך ואי אפשר לשנות כלום למרות שמחקתי את ה-NVRAM, לחצתי על RESET מאחורה במשך דקה פעמיים.. בכל אופן אחרי הרבה התעסקויות הצלחתי לתקן את זה). האם יש דרך קלה וחד משמעית לעבור מקושחה לקושחה בלי לשבור את הראש ובלי שאריות מקושחות קודמות? נכנסתי לאתר של לינקסיס ארה"ב לראות אם יש עדכון לקושחה המקורית אבל יש שם רק עד…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
ידוע לי שהיא נחשבת בתור האחת היחידה שמספקת את השירותים הכבדים של הניתוב ברשתות האינטרנט בעולם איך? באמצעות מה ? פירוט נרחב בנושא בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
התקשרו אלי היום פרטנר ואמרו לי שיש להם ראוטר חדש ועובד ב- 4X4 שנותן טווח WIFI גדול + לא מנתק ידוע לכם משהו על זה ? מה זה הראוטר ? זה כדאי ? איכות ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
שלום בעבר הייתי מחובר לניסוי של האינטרנט בכבלים, והיה לי רשת בין שני המחשבים שלי על אחד יש xp ועל השני 98se, והכל עבד טוב. עכשיו אני מחובר לכבלים עם מודם ambit(מודם שונה מזה שהיה לי), וכשאני מגדיר רשת - ניסיתי דרך ההגדרות האוטמטיות של xp, אז החיבור לאינטרנט לא עובד. ברק הסבירו לי שזה בגלל שהמודם מקצה כתובת ip למחשב, והרשת מקצה לו Ip שונה. למישהו יש דרך לפתור את הבעיה? קראתי את המדריך ליצירת רשת פה באתר, אך כשאני לוחץ ממאפיינים של ה dialer, שמחשב אחר יתחבר דרך זה לאינטרנט - אני לא יכול להתחבר יותר(שגיאה 769). ד"א מופיע לי ב network connections עוד icon בשם - usb cable modem .
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי נתב של די-לינק 604 ויש לי רוחב פס של 2 מגה (מודם ECI 312+) נכון לעכשיו יש לי שני מחשבים שמחוברים אל הנתב והנתב מחובר אל המודם של בזק. יש מצב לעשות מגבלת הורדה שזה יצא ככה רוחב פס של חצי מגה במחשב של אחי ורוחב פס של מגה וחצי במחשב שלי ???
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי שתי אופציות להשתמש במובנה על הלוח 3C940 או באחד שיש לי ל-PCI 3C905-TX מה עדיף? הPCI נראה יותר מתקדם אבל השאלה מה יתן יותר ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום כולם, הודעה ראשונה שלי בפורום הזה אז ככה- יש לי עכשיו מחשב אחד, בחיבור כבלים (של בזק, אם זה משנה בכלל), ואני עומד לקנות מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המחשב החדש ברשת, שאני יוכל להכנס לאינטרנט גם ממנו. אני מעדיף שהפתרון לא יכלול כבלים מעצבנים שיעברו בבית ממחשב אחד לשני. וגם כמובן עדיף שלא יהיה שמחשב אחד יהיה תלוי בשני- זת'ומרת שצריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כדי לגלוש במחשב האחר, וכל הקטעים האלה שסתם מעיקים אז יש לזה איזה פתרון טוב? שמעתי נגיד על ראוטר אלחוטי, אבל זה גם יקר מדי, וגם אמרו לי שיכולות להיות אם זה בעיות, כמו קליטה לא טובה או מתכות שמפריעות לתדר וכאלה, מה אתם אומרים? קיצר אם יש לכם איזו דרך טובה לסדר את זה, נשמח לשמוע תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת שידרוג המהירות במשרדנו, החלפתי את הראוטר של בזק לראוטר החדש NGN בעיקבות כך חלק מהמשתמשים שהיו ב-WORKGROUP אינם נגישים אכשיו למשתמשים אחרים. וחלק כן. כשאני מנסה לעשות MAP DRIVE למשתמש הבעייתי, אז גם התיקיות שאני אמור לראות ב-WORGROUP תחת אותו משתמש לא נגישות על כן המיפוי לא מתבצע. מה התהליך לתקן את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקחת את אחד הראוטרים שבזק נותנת או שעדיף כבר ללכת ולקנות ראוטר טוב יותר (בתקן N) שייתן איכות קליטה טובה יותר בבית חד קומתי (כאשר עמדת הבסיס היא בממ"ד)? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-