רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
היי, ניסיתי חיבור ad-hoc אך ויסטה טוען שאי אפשר לבצע, לך תבין... יש לי שני מחשבים ניידים עם wireless. אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר בחיבור LAN. את השני אני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשון בחיבור wireless. במחשב בחיבור קבוע מותקנת ויסטה הום פרימיום. בשני ויסטה ביזנס. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך סידרתי תרשת והכל עבד טוב, קצת בעיות פה ושם אבל לא משהו רציני... סידרתי בעזרת האפשרות של set up a home or small office network במסך של network connections. לפני שבוע בערך ניתקתי את המחשב ואחרי זה כשחיברתי אותו חזרה כאילו החיבור של הרשת נעלם.... ניסיתי את המדריך שפה בפורום אבל זה לא עבד... אני גם לא ידוע אם אצלי זה עם חייגן או בלי חייגן. יש לי אינטרנט מהיר של נטוויז'ן דרך הכבלים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי איך לחבר תרשת מחדש
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שידע, לתעדף את כל הפורטים (או נגיד רק הווב) על פני ביטורנט. כלומר שאני יכול להגיד לו תעביר הכל או אפילו רק פורט 80 על פני הפורט של הµtorrent. אני יודע שבתאוריה יש ראוטרים עם QOS השאלה האם הם באמת עובדים?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקנתי את PCANYEHERE על המחשב שלי ועל 2 המחשבים שנמצאים בבית הוריי. המחשבים שם מחוברים באמצעות רשת אלחוטית, עם ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX. יש גם FIREWALL של SEAGATE אם אני מנסה להתחבר בין המחשבים - אין בעיה. אם אני מנסה להשתלט משם על המחשב שלי בבית - אין בעיה. הבעיה היא רק בהשתלטות מהמחשב שלי על המחשבים שם. אני לא מקבל אפילו מסך LOGIN ניסיתי לנתק את ה-FIREWALL וזה לא עזר. ראיתי שלכל מחשב שם יש IP אחר ועוקב, באמצעות התוכנה וגם באמצעות IPCONFIG. מה יכולה להיות הבעיה ? האם הראוטר עוצר את ההתקשרות? אם כן איך מאפשרים אותה שם? אשמח לעצות מועילות. :s05:
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם לכרטיס רשת מובנה בלוח או לUSB? יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מעונין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט הבעיה היא שהוא בקומה העליונה ואני בתחתונה. בנוסף אנחנו גם לא מקבילים במאוזן. הבעיה שלי היא האם כדאי להתקין רשת אלחוטית? שמעתי על בעיות ניתוקים שיש הבדלי קומה. או קו נוסף כי רשת מחווטת זה לא בא בחשבון{יותר מידי חוטים מפוזרים} נ.ב אם אתם נוטים לרשת אלחוטית אז תנו מפרט זול ואמין. כרטיס רשת 1 פנוי כבר יש. תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שלושה נתבים בתקן N ואילו הם: LEVEL ONE 6001 TP-LINK 841 EDIMAX 6424 כולם בתקציב של 200 שקלים. איזה נתב הכי טוב מבין שלושתם והאם כולם תומכים באופן מלא בתקן N? אם יש נתב טוב יותר שאני לא מכיר אשמח לשמוע. תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20081223_1049122 שימו לב למחירים ללא התחייבות! מה אתם אומרים? שווה לעבור? לקוח נוכחי של 012 סמייל גל
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND. ועד עכשיו היה לי בבית HOMEPLAG של בזק שהחליט להפסיק לעובד, החלפתי לחדש דרך בזק סטור ועדיין לא עובד. עכשיו יש לי בית עם מפלסים, שלחלק ממקומות הבית הקליטה של הראוטר לא מגיעה. אשמח לשמוע על איזשהו פיתרון כמו AP(אשמח לדגם טוב!), או דברים אחרים נחמדים (: וגם חשבתי על משהו אולי על קומבינה דרך השקע של הקו טלפון בבית תגידו לי אם זה אפשרי, לחתוך כבל רשת(שמחובר לראוטר) לחבר לחיבור של הטלפון, ואז בכל מקום בבית להוציא משם גם קצה של כבל רשת האם זה אפשרי ? צירפתי תמונה של חיבורי הקו הטלפון. http://bit.ly/OMnGhV תודה, שבת שלום !
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המחשב שלי פועל על VISTA והשני עם XP; כשאני משתף משהו מהויסטה ל-XP ואני רוצה להיכנס אליו מהמחשב השני, הוא מבקש יוזר ניים וסיסמא, ולא הגדרתי לו שום דבר כזה. ניסיתי ביוזר ניים לשים Owner והוא כניראה קיבל את זה, אך כן יש סיסמא ואין לי מושג מה היא. למשתמש שלי עצמו אין סיסמא, לכלום במחשב שלי אין סיסמא... איך אני מגדיר שהוא לא ייבקש סיסמא ופשוט ייתן לי להיכנס מהמחשב השני לקבצים ששיתפתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי דומיין משלי וגם יש לי תיבת דואר אצל ספק האינטרנט. אני רוצה שכל מי שישלח מייל ל myname@mydomain זה יגיעלתיבת דואר של הספק. האם השינוי הזה אני עושה דרך מי שמספק לי את הדומיין או דרך הספק אינטרנט? ואיך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה יפה מבזק בינלאומי שכוללת את הטלפון האינטרנטי שלהם. רציתי לשאוך איך זה. האם מומלץ? בעייתי? אשמח גם ללינקים על סקירות וביקורות כי לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מה הכי טוב ולא zone alarm! כי זה עושהלי מלא בעיות ואין לי כח לכוון אותו... אני צריך משהו תותח ושיהיה נוח ולא יפריע כ"כ,תודה!! המליצו לי על sygate pro 5.0 או שאולי נורטן או mcafee החדשים... תודה!! (SHLOOSH )
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר עם הויזארד ב XP אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת בME ה XP מודיע שהוא מחובר אבל ה ME לא נותן שום הודעה אשמח עם תעזרו לי בתודה InfernO OuT
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לשתף תיקיה לרשת הביתי שלי. מכילה מחשב נייד ושני מחשבים. על מחשב נייד ועל אחד המחשבים מותקן ויסטה HOME PREMIUM על הנייד 64 ביט ועל השולחני 32 ביט. על המחשב הנייד יש אנטי וירוס ופיירוואל trend micro על השולחני יש פיירוואל של ויסטה + אנטי וירוס AVG. המחשב הנייד רואה את המחשב השולחני אבל לא מגיע אליו. על המחשב השלישי יש XP אבל זה פחות קריטי כרגע. אני על סף השתגעות שם אז אני אשמח אם מישהו ממש ממש יוכל לעזור לי כי זה מחרפן אותי!! :) עשיתי חיפוש ברשת ועברתי נראה לי כמעט על כל אתר שיש ועדיין לא מצליח לי... הצילו ותודה, NOISE
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני חיברתי באמצעות 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים, באחד המחשבים יש אינטרנט ובאחד אין... אמרו לי לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר גם את המודם (מודם ALCATEL שחור ADSL) חיברתי אותו וזה עדיין לא עובד... מה אני צריך לעשות?? לשנות הגדרות או משהו??
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. לעומת זאת המחשבים עם WIN98 אינם מתנתקים מהשרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי האינטרנט. גיליתי שהנתב שהיה לי פשוט הפסיק לפעול (נשרף?). קניתי נתב חדש, פשוט... הבעיה: בנתב הישן הייתה לי יציאת UPLINK, ואז את המודם חיברתי ישר אל הנתב בכבל רשת רגיל (ישר). בנתב החדש אין יציאת UPLINK, ככה שאם אני מבין נכון (תקנו אותי אם לא), מה שאני צריך עכשיו זה כבל רשת מוצלב בין המודם לנתב. רציתי אם אפשר לקבל קישור לחנות שניתן להשיג בה כבל שכזה קצר ככל האפשר (20 ס"מ לדוגמא). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד HP שאני לא מצליח לגלוש ממנו. אני כן מצליח לגלוש ממנו כשהוא בסייפמוד. הוא מקבל איפי ודיאנאס נכון, אבל אין לי פינג החוצה , גם לא לראוטר. ביטלתי פיירוואל וגם לא עובד. האם יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? אני מנסה להכנס לאתר שפתוח רק לארצות הברית ומאף ארץ אחרת אי אפשר להכנס.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוף........איזה מעצבנת הפרסומת הזאת אני לא מצליח לחסום אותה הוספתי ב HOSTS את השורה הבאה, וזה לא עזר לי http://www.ynet.co.il/banner/dz/555.html מה לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אבי משתמש באאוטלוק אקספרס כתוכנת אימייל אך ש לנו שני מחשבים בבית שמשניהם הוא רוצה גישה להודעות שלו. האאוטלוק שומר את ההודעות למחשב ולכן רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לשתף את אות קובץ הודעות בין שני המחשבים שיהיה משותף לשניהם?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
נניח ומדובר על מחשב שמחובר דרך ראוטר ככה שה-IP החיצוני של הראוטר מוקצה לכמה מחשבים ברשתץ איך אפשר להתחבר למחשב מרחוק? אשמח להסבר נרחב או לקרוא מאמר בנושא. ובנוגע לשירות של DNS במקרה של IP משתנה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-