רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם יש בעיה בלקחת תשתית מהירה יותר (כי זה מה שיש במבצע) מהמהירות של הספק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגן החדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוח והחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחים הכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות... תקציב 250 שקל
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הוא מתחבר רק למסנג'ר ופעם עשיתי משהו שהוא גלש לחלק מהאתרים אבל לא נכנס למסנג'ר, עד שהגעתי כנראה לפיתרון רק שאני מתקשה לפתור את זה לבד, תגידו לי בבקשה מה אני צריך להגדיר כאן? תגידו בדיוק מה להכניס(חוץ ממשתמש וסיסמא), אני בכבלים עם ספק 012נט ו L2TP. תודה. http://aycu11.webshots.com/image/13530/2002094785840497603_rs.jpg
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית(חוטית) וראיתי שיש הרבה מבחר חשבתי על ה ?D-Link Router DI-604? למישהו יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול עברתי מ ה ADSL לאינטרנט בכבלים בחבילה של 1.5 הורדה ו 512 הורדה, עד כאן הכל נחמד ועושה רושם גם טוב. העיניין הוא שיש לי בעיה חמורה עם הראוטר שברשותי ה LinkSys WRT54GX-v2, אני לא מצליח לגלוש ולהגיע אל האתרים וגם לא באמצעות פניה לכתובות IP. המודם כבלים שברשותי הינו TERAYON TJ715X ובראוטר אני מתחבר על PPTP וכן יש לי IP פנימי קבוע מטעם הכבלים. נסתי אתמול לחפש אולי עדכון קשוחה חדש יותר מיזה שהיה לי ה 2.00.15 ולא מצאתי נסתי גם להחזיר לגרסה ישנה יותר של הקשוחה 2.00.10 וגם לא עזר. וכמו כן נסתי לחפש מידע בנושא בעייתי באתר linksysinfo.org יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה שברשותי? או הצעות בנידון? ??? :s05: אודה לעזרתכם בהקדם.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה הפינגים שלי תמיד קופצים במשחקים,מ 100 ל 390 ככה ואז זה יורד בחזרה זה קורה לי הרבה ב BF2 גם בשרת הישראלי זה קורה כ שהפינג שלי הוא 16 זה קופץ המחשב שלי נקי מ SPYWARES ווירוסים. תגידו ל ANTI VIRUS KASPERSKY INTERNET יש FIREWALL מובנה בגירסת ה TRAIL?:-X
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני רוצה לקנות מודם (ראוטר) אלחוטי ללפטופ שיש לי בבית אבל אני לא מכיר את הנושא הזה בכלל. אני צריך מודם אלחוטי כזה שיוכל לתחבר גם למחשב שלי בבית וגם לשרת את הלפטופ. מישהו מכיר חברה טובה שכדאי לקנות? על איזה נתונים כדאי לי לשים גדש? ניסיתי לחפש פה בפורום תשובות לשאלות אבל לא מצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. בעל שני חיבורי USB 1.1 ואני רוצה להתקין בו כרטיס WIFI. עכשיו, יש שלוש אופציות. 1. לקנות USB WIFI והוא יפעל ב- 11MB/S. 2. לקנות כרטיס PCMCIA WIFI והוא יפעל רגיל. לפי מה שאמרו לי יש לו גם טווח קליטה יותר גדול. 3. לקנות מתאם PCMCIA - USB2 ואז לקנות גם USB WIFI והוא יפעל כרגיל. ב- 54MB/S. חשוב לציין שאת רוב השימוש אני יעשה בחיבור לרשתות רחוקות (HOT SPOT) כלומר לשימוש אינטרנט. אם יש טעות במה שכתבתי... אז לתקן אותי כל ההמלצות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל איך אני מבטל את הרשת האלחוטית בנתב של LINKSYS דגם WRT54GL ? ודבר שני האם יש איזושהי צורה שבה אני יוכל לעבוד איתו באמצעות התקשרות של L2TP ולא HDCP? או כל תצורה אחרת מלבד PPPOP ו DHCP? ואני בכבלים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, איך אני פותח פורטים לאימיול/ביטורנט בFW של kaspersky internet security 6 תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מחפש נתב אלחוטי אמין בעל טווח רחב מי חדר העבודה לסלון 12 מטרים בתקציב הבא 500-700
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.dynalink.co.nz/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1025W זה הראוטר. ^ יש תמונה,מה אני צריך לבחור מהאפשרויות ולמה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני מחובר ב MPLS משהו כזה של הכבלים (לכל אחד בבית יש איפי - 3 מחשבים) הכל טוב ויפה עד שנוצר לי בעיה שכאשר אחד המחשבים שולח קובץ כזה או אחר במסנג'ר, איסיקיו, אימאייל כל הבית מושבת פשוט אני לא מצליח אפילו להיכנס לאתרים וכדומה... השאלה שלי היא כזאת האם יש איזה פיתרון לעניין שלא יווצר לי הבעיה הזו - ראוטר עם ווסט (אם יש כזה אם כן איפה ניתן למצוא) ? זה די דחוף כי אני קצת מרגיש כמו ב-56 קי בזמן השליחות שלו והוא מוריד בישביל כל העולם ושולח בישביל כל העולם תודה רבה, משה .ש.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ניסיתי להתין אצל חבר שלי את שני המחשבים שלו ולעשות רשת ביניהם. עקבתי אחרי המדריך שמצורף פה בפורום. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מסמן את "אפשר למשתמשים אחרים ברשת להתחבר באמצעות התקשרות האינטרנט של מחשב זה" ב-וי ..אי אפשר להתחבר לאינרנט אחרי זה. זה מציג איזה שגיאה.(769) אז ניסיתי את זה גם בחיבור הUSB וגם בחיבור הרשת ובשתיהם זה עושה את הבעיה. הספק הוא של אינטרנט זהב. עוד בעיה היא שהרשת עצמה ללא האינטרנט לא עבדה. שני כרטיסי הרשת טובים כי שבדקנו אותם ע"י חיבור ישיר למודם זה נכנס לאינטרנט והכל עבד. מישהו מכיר את הבעיה או אולי חושב שהוא יודע מה לעשות ..תנו רעיונות.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם כן, אז איך? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם משהו יכול חעזור? :'( קניתי נתב LEVEL1 דגם WBR-3408 ואני לא מצליח להתחבר. יש לי תשתית HOT והספק 015 (SMILE) אני לא יודע מה ההגדרות שאני צריך להכניס. כל משה ניסיתי לא הלך. אולי מישהו יכול להגדיר לי שלב שלב.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך בזק, בתשתית vdsl במהירות 100mb. האם כדאי לי לקנות מהם מודם + נתב? לשכור מהם? האם כדאי לי לקנות בעצמי? ואם כדאי לי, איזה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נערך - הבעיה נפתרה. מתברר שכתובת ה- IP של המחשב שהיתה רשומה בנתב (של 'הוט') היתה שגויה. לא ברור כיצד נוצרה השגיאה הזו. מה שכן, אשמח מאוד לדעת מדוע יש לי עדיין חיווי של פורט חסום (אור צהוב). משתמש ב'ביטקומט'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכם. הוריי מחוברים לחברת סלקום. עד לפני כ- 10 ימים, הם יכלו לגלוש על הרשת הביתית בקומה התחתונה של ביתם (יש 2 קומות והמודם ממוקם בקומה השניה). כעת כשהם מנסים לגלוש בקומה התחתונה, מופיעה בטלפונים הניידים ההודעה: מחובר ללא אינטרנט. בקומה זו ישנם 3 מגדילי טווח. כשאני בודק את עוצמת האות ביישומון Wifi Analyzer מתקבל אות די חזק. מלבד הנ"ל, שמתי לב לכך שליד הרשת של השכנים, מופיעה בקטן הסיפרה 6 (מצרף לינק לצילום: https://jumbomail.me/j/i-y1039A402-ZK2). האם זה קשור איכשהו לבעיות הקליטה בבית הוריי? התנתקתי מהרשת בטלפון הנייד וגם ניתקתי את כל הכבלים מהמודם (הפלתי אותו), שום דבר מאלה לא עזר. ממתין לעצותיכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני צריך לספק אינטרנט ליחידת דיור קטנה מתחת לבית הראשי: - ביחידה יש שקע רשת שמחובר לראוטר סיבים בבית הראשי - היחידה קטנה - מחפש מהירות ואמינות - זול ככל האפשר איזה פתרון יהיה עדיף? האם נק' גישה או ראוטר שמוגדר כנק' גישה? אשמח למוצר מתחת ל-100ש"ח או מקסימום מתחת ל-150 ש"ח, אלא אם כן יש איזה הבדל איכות קריטי במחירים גבוהים יותר. תודה מראש לעוזרים ולעוזרות
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-