רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי אינטרנט של בזק עם המכשיר d-link dsl-6850u ואין לי קליטה בקומה למעלה בכלל! קניתי כבל 15 מטר חברתי אותו למכשיר של בזק d-link dsl-6850u לכניסה LAN1 וקניתי מגדיל טווח EDIMAX BR-6428nC שאליו חברתי את הצד השני של הכבל לכניסה LAN2. נכנסתי לדפדפן עלה לי החלון של הגדרת המכשיר EDIMAX BR-6428nC בחרתי על אופציה השניה access point הנה תמונה כאן ולחצתי NEXT אחרי שלחצתי NEXT עלה לי החלון הזה לחץ כאן לתמונה ושם אני לא יודע מה להגדיר עשיתי על האופציה הראשונה (האופציה הלא ידנית) ואין אינטרנט חייב עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מתאם חשמל על מנת לקלוט את האינטרנט בקומה למטה בצורה טובה יותר. המכשירים שאני צריך לחבר אל המתאם למטה הם -PS3 ולטלויזיות LG (כך אני גם חוסך קניית דונגל מיוחד בשביל לקלוט אינטרנט בטלויזיה). חשבתי לקחת את המתאם הזה מבזק: http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/home-plug.aspx יעלה לי 10 שקל בחודש. הוא נחשב איכותי או זבל? כמו כן איך אני יכול לבדוק אם החשמל אצלנו הוא תלת פאזי?
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר זרוק שאין לי בו שימוש וגם מחשב די חסר שימוש. הרשת אצלי בבית היא רשת אלחוטית (משום מה עם כבלים אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, בעיה, אבל לא ממש חשובה) ולמחשב הזה אין כרטיס רשת אלחוטי, על כן אני צריך לחבר אותו עם כבל. עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לראוטר ולהגדיר את הראוטר כנקודת גישה למחשב הזה כדי לחבר אותו לרשת האלוטית. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות את זה, אם זה בכלל אפשרי עם הראוטר הזה... הראוטר הוא netgear wgr614v9 צירפתי תמונה של הרשת הקיימת ובאדום מסומן המחשב והראוטר שאני רוצה להוסיף אני יודע שלקנות כרטיס רשת אלחוטי יפתור הרבה בעיות, אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז על סתם שטויות, ואם אפשר לפתור את הבעיה עם מה שיש בבית, אז למה לא? [a…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי לכולם. להורי יש בעיה עם התחברות לחייגן בחלק מהיוזרים ב- XP. הפתרון שהציעו להם בבזק הוא החלפה (בחינם) של המודם במודם ראוטר וכך לא יהיה צורך בחייגן. כעת אני מנסה לברר עבורים אילו מהמודם-ראוטרים שבזק מציעה הם המומלצים ביותר ואילו פחות אשמח לכמה מומלצים וכמה פחות אולי במסגרת של סדר עדיפויות, כי מי יודע מה יציעו בבזק-סטור. תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו בכלל הצליח להגיע קרוב ל100? אני מגיע ל65 וגם אצל ההורים של אשתי זה אותו הדבר . בכלל בדקתי באתר של dlink ורשום שם בבירור שה 6740U מגיע עד מהירות 80mbps. זאת לא הטעית הציבור אם אף אחד לא מצליח להגיע ל100 גם אם הוא ירצה? הnetgear מגיע ל100 מגה? להורים של אשתי יש כרגע netgear והם מקבלים 65 בדיוק כמוני והם הרבה יותר קרובים לארון של בזק ממני. אני יודע שבגלל שהנתבים לא תומכים בgbps אז אי אפשר באמת להגיע ל100 אבל האם מישהו הגיע ל90?! . בהוט אני יודע שכולם מגיעים ל102~ . 65 זה הרבה אבל היה יותר הגיוני להגדיר את החבילה כtop 80 או משהו כזה.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ראוטר נוסף כAP, שיתחבר באופן אלחוטי, לראוטר שמחובר אצלי באופן קבוע למחשב. אני רוצה לעשות זאת, על מנת שיאריך לי את טווח הקליטה בקומה התחתונה, משום שהקליטה שם לא כזו טובה מבחינת אינטרנט אלחוטי. יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG (מחובר ישירות למחשב) ועוד ראוטר שכרגע לא בשימוש של Air-Live WT-2000R . האם ניתן להשתמש בAIR LIVE כAP ? לא מצאתי שום מידע שיעזור לי שאתר היצרן. האם מישהו יכול לעזור ולהסביר לי כיצד, במידה ואפשר, לחבר את הAIR LIVE כAP בקומה למטה באופן אלחוטי לראוטר הEDIMAX שיש לי ? ??? תודה מראש לעוזרים ולתומכים.
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם ניתן במקום חיבור USB לחבר המדפסת למחשב עם כבל Ethernet ? כרגע המחשב לא מחובר לרשת ביתית.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם היבואן הנוכחי של Netgear, הם נקראים Odemnet אני מנסה לקבל מהם תשובה לשאלה באמת פשוטה כבר שבועיים והם מעבירים אותי מאחד לשני. נשמע מאוד לא רציני וזה עוד בשלב שלפני הקנייה אז איך כבר יכול להראות השירות השלהם ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע הסתיימה בניית המשרד שלי שממוקם בגינה שבבית. בסלון יש לי ראוטר vdsl של TP-LINK 9980 אליו מתחברים כל ההתקנים האלחוטיים של הבית. וביציאות הקויות: פורט 2 הולך לממיר של יס, שמשרשר vod לכל הממירים בבית (3 סה"כ) פורט 1 יוצא עם כבל רשת Cat 6. ישיר (צריך להיות מוצלב?, כרגע מקבל רשת לכל המחשבים הקווים, אבל אמרו לי שאולי זה עובד כ half duplex, וחלק אומרים שהחומרה היום יודעת להמיר את זה לבד) באורך 30 מטר למשרד. במשרד יש לי סוויץ' ג'יגה של Tp-Link TL-SG1008D. לסוויץ מחוברים 4 מחשבים עם כבל רשת. למשרד לא מגיעה קליטה אלחוטית מהבית, רציתי לשים ראוטר נוסף שיקח אינטרנט מהסוויץ' ויצור רשת אלחוטית בשם חדש ללקוחות המשרד. …
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי את ה-2500U של DLINK שעובד לסרוגין (הוא די ישן וכבר עשה את שלו). קיבלתי את ה-2540U מרוסיה (איביי)... לא יודע אם זה רלוונטי. אני לא צריך שום פונקציות של ראוטר או שיתוף. אני צריך להשתמש בו בתור מודם נטו ולחבר דרכו מחשב אחד לאינטרנט. ניסיתי להעתיק את ההגדרות של המודם הישן ונורא הסתבכתי. ברשתות אני מאוד חלש. יש לי שאלה כללית: מכיוון שאני לא רוצה שהמחשב תמיד יהיה מחובר לאינטרנט, האם אני חייב להגדיר במודם עצמו את שם המשתמש והסיסמה של הספקית? הרי אני גם ככה מגדיר את זה בווינדווס. אז מה שאני צריך לעשות זה להגדיר את המודם/ווינודווס 7 בצורה שאני יכול להתחבר לאינטרנט ולהתנתק כרצוני. בגדול אני צריך שמישהו ידריך אותי איך המודם צריך להיו…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר edumax AR-6024 ויש לי תוכנה שיוצרת מעין שרת http על המחשב. אצל חברי היא עובדת חלק (כי יש להם מודם ישיר לאינטרנט. ולי יש את הראוטר הזה שלא נותן לי להתחבר ולשתף. דרך אגב התוכנה עובדת בפורט 80 וזה הפורט של http. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נציגי נטוויז'ן הציעו לי לעבור לטלפוניה הקווית שלהם, ולקבל בחינם את מכשיר הNETBOX שלהם, שהוא מכשיר המשלב מודם אינטרנט עם נתב תקן N אלחוטי ועם טלפוניה קווית VOB. שאלתי אותם בפירוש אם המכשיר תומך באינטרנט במהירות 20 מגהביט של בזק בלי שום התקן נוסף - והם אמרו לי שכן. האם הם שיקרו לי במצח נחושה? הרי בזק בינלאומי מציעים פתרון מאוד דומה - אבל הם אומרים בפירוש שזה רק עבור מהירות עד 15 מגה. האם נטוויז'ן מתכוונים שצריך לחבר את הקופסא שלהם למודם VDSL של בזק (למרות שאמרו בשיחה איתי שלא צריך עוד התקן)? שאלות נוספות הן בנוגע לחיבור טלפונים לNETBOX. גם בנטוויז'ן וגם בבזק בינלאומי לא ידעו (או לא רצו) לפרט בנוגע לחיבור הטכני, ואמרו שהמתקין ידאג להכל ושרק הוא יודע. אבל אני רוצה לדעת את הפר…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב משום מה אני לא מצליח לראות ולהתחבר לרשת הביתית ב WIN 7. המחשב המדובר הוא נייח המחובר בכבל ישירות לנתב. במחשב אחר אלחוטי ניתן להתחבר לרשת הביתית. בנוסף פרוטוקול IPV6 מצויין שאין גישה לרשת. חיבור האינטרנט שלי עובד כרגיל. אשמח להצעות לפתרון הבעייה. מצרף תמונות מסך [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר נתב משני כREPEATER אל הHOTBOX של הוט שאינו תומך בWDS. יש לי WR941ND של TPLINK שלמיטב הבנתי אינו יכול לשמש כREPEATER, אז השאלה אם ניתן לצרוב עליו גירסה של DD-WRT כדי שיוכל להתחבר לHOTBOX בצורה כזאת ?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נראה שהתחרות בין ספקיות האינטרנט תופסת תאוצה. אחרי ה-PRIVATE NGN של בזב"ל, הבאה לקפוץ אל המים הקרים היא NETVISION. החל מהיום היא מציעה את המבצעים הבאים: • מהירות גלישה של 10 מגה ברשת NGN - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 79.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (48 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 12 מגה ברשת UFI - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 89.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (54 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 30 מגה ברשת NGN – שנה ראשונה ללא עלות, ובסיומה 345.99 ₪ לחודש ליתרת התקופה (כ-200 שקל לחודש בממוצע) • מהירות גלישה 100 מגה ברשת UFI – שנה ראשונה ללא עלות, בסיומה 599.95 ₪ לחודש ליתרת התקופה (360 שקל לחודש בממוצע) צפו לבליץ שיווקי תחת…
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שימוש ראשון שלי בביטורנט.......התוכנה הרבה הרבה יותר מהירה וטובה מהאימיול! ממליץ לכם לעבור אליה גם,מורידה על 47-50 רצוף! שינמון מהפורום המליץ לי עלייה והיא מדהימה........סוף סוף ההורדה יציבה ! החסרון היחיד שמצאתי זה שאי אפשר להוריד כמה דברים ברצף בתוכנה מבלי שהמהירות תיפגע........או שיש דרך לתקן את זה..?
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי במחשב נייח (המחובר לרשת הביתית) dongle של בלוטוס' ומחשב נייד עם בלוטוס'. איך אני יכול להעביר את האינטרנט של הרשת דרך הבלוטוס' למחשב הנייד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו? HOT + בזק בינלאומי
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם-ראוטר של נטויז'ן (NetBox) בתקן N300. מהירות האינטרנט היא 40 מגה. תשתית בזק. הבעיה היא כזאת: רכשתי שני ראוטרים זהים יקרים מאוד בתקן AC1900 של TP-Link. חיברתי אותם למודם וביטלתי את הרשת האלחוטית של המודם ככה שהוא מתפקד רק כמודם כרגע. ראוטר אחד מחובר ישירות בכבל רשת, והראוטר השני מחובר דרך מתאם רשת-חשמל (HP-5103K) של חברת Edimax. העניין הוא שדרך הראוטר שרכשתי (זה שמחובר ישירות בכבל רשת למודם), עשיתי בדיקת מהירות והתוצאות היו 2MB של העלאה ו-7.9MB של הורדה. ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות NetBox ב-Wifi. עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות היו 3MB של העלאה ו-37.1MB של הורדה. אציין שהראוטר והמודם נמצאים באותו מקום. כרטיס הרשת…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. נקרע לי הכבל סיב אופטי של האינטרנט (בזק) וכרגע אני מושבת. מהיכן ניתן לקנות כבל כזה? (צירפתי תמונה) האם רק דרך טכנאי של בזק?
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ישנה איזו שהיא דרך להגביר את מהירות ההורדה מתוכנת EMULE ? לתשובתכם אודה. בברכה JACKAL
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי בבית 13 מחשבים שהיום מחוברים לראוטר ביתי 4 פעמים החלפתי ראוטר ב 11 שנים האחרונות משום מה בגלל הרבה תעבורה הם "נטחנים" בהעדר מילה מתאימה יותר חיפשתי ראוטר יותר טוב וראיתי את ה s box של checkpoint אבל הוא יקר מידי אז אני צריך המלצה לראוטר שהכי מתקרב אליו בנתונים בעל "מעבד חזק והרבה זיכרון" האם אלו יכולים להיות טובים http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=170_TW100-BRV304&cat=41 http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=180_TWG-BRF114&cat=41 מה ההבדלים בין הפיירוולים של הראוטרים האלו ואיזה פיירוול יותר טוב ואיך אני יכול לדעת איזה מעבד יש להם וכמה זיכרון במהלך החיפושים ניתקלתי במושג utm UTM firewall או UTM Appliances מה זה utm את הה…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם הספק שירות (אקספון) או אחרים עושים ככה ללקוחות אני יודע לזהו לפי IP אם הוא public או לא זה לא בעיה, השאלה שלי איך מזהים אם אני מאוחרי CGN או NAT של הספק שירות ?
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-