רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ניסתי לחבר את המודם לראוטר וראוטר למחשב וזה לא הולך.. הנה יותר מפורט: ברשותי: ראוטר של Cisco דגם Soho 91. מודם Samsung ATH-300IL. 2 כבלים ישרים. מחשב. אני מחבר את המודם לראוטר בכבל ישר ואת הראוטר למחשב בכבל ישר אבל המחשב לא מקבל את הכתובת של הראוטר.. ואין לי גישה אליו.. הוא מקבל כתובת 169.254.65.127, ואומר לי The Connection Has Limited Or No Connectivity. ואני בטוח חיברתי את המודם והראוטר כי כתוב לי על הראוטר (הנורות דולקות במקומות הנכונים). הראוטר תומך במודם הזה ב-100% כי הוא כבר חובר במשרד למודם הזה.. וכעת לקחתי אותו הביתה. חשוב לציין יש לי Windows XP Pro Sp2 יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? תודה רבה!
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום! החיבור האינטרנט במחשב שלי מתנתק באופן קבוע. עד לאחרונה החזקתי מודם-ראוטר מאוד ישן, שלדעתי יצר הרבה נפילות (בכל פעם שהייתי מוריד קובץ גדול / טוען הרבה דפים, מידי פעם ללא קשר); החלטתי להחליף אותו, ואכן הן התמעטו מאוד עד כמעט הפסיקו. הבעיה: מידי פעם ישנן נפילות קצרות, בעוד אחת מהן הייתה למשך חצי יום. לא ברור לי מה גורם לכך שכן הציוד הוחלף לחדש. האם יש קשר לספקית האינטרנט / תשתית? גם את הספקית החלפתי בעבר (כשהייתי עם המודם-ראוטר הישן), מה שלא שינה שום דבר. המודם ראוטר החדש - מדגם TP-LINK TD-W9970. בבדיקה נראה שהכל מחובר, בכל מצב (Connected), גם כשבפועל האינטרנט לא טוען שום דבר. לעתים הוא טוען רק דפים קלים מאוד ולאט מאוד. כאשר אני מריץ בדיקה (Test i…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הדף עם הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית בראוטר ממש לא מובן! מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני שם סיסמא לרשת האלחוטית...
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת רגילה שמחוברת ישירות למחשב, והיא משותפת ברשת הביתית. יש לי מכשיר נוקיה E75 עם אפשרות הדפסה דרך הרשת. אני רוצה לאפשר למכשיר להדפיס דרך האינטרנט גם אם הוא אינו מחובר לרשת הביתית (כלומר מחוץ לבית) המכשיר דורש host,port,user וכו', אני משער שאני צריך להתקין תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת הדפסות, והתוכנה תביא לי את כל הפרטים האלו. השאלה איזו תוכנה עושה את זה, והאם יש אפשרות מובנית בווינדאוס 7. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קודם כל אני לא הכי מבין אז להתחשב קצת... בקיצור ביום חמישי הביאו לנו 012 (הספק) ראוטר WBR-3406TX של levelone וחוץ מאחותי אף אחד לא היה בבית... התשתית זה hot אגב.. וחיפשתי איזה תכונה או ממשק של הראוטר ואין כלום במחשב.. נגיד ואני רוצה לפתוח פורטים או דברים כאלה.. יענו אין לזה שום זכר במחשב... אולי אני טועה? או שיש דרך אחרת כאילו להיכנס לממשק שלו??? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש אפשרות לבטל את פונקציית הNAT מהראוטר? בלי כל הפתיחת פורטים. שיהיה כמו חיבור רגיל וישיר לאינטרנט.. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש כתבה שהוט השיקה ספקית חדשה ו100 מגה עולה כ20 שקל לחודש ותשתית של 100 מגה 180 בקיצור איזה 200 שקל בחודש שזה בלי כסף נשמע לכם הגיוני?? הנה הכתבה http://tech.walla.co.il/?w=/4/2508786 והנה האתר http://hotufi.net/deals.html יש לי כרגע 30 מגה ואני בתשתית של HOT וספק בזק בינלאומי ואני חושש לעבור לספק של הוט למה 100 מגה בלי כסף והמהירות הורדה היא אדירה חח מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האימיול מוריד לאת ואני לא יודע איך אפשר לגרום לו להוריד מהר יותר.עזרה?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש 2 אפשרויות לעשות רשת עם חייגן וללא חייגן מה ההבדל ביניהם?מתי משתמשים בחייגן ומתי משתמשים במודם עצמו?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אני משתמש אינטרנט במודם רגיל, רוצה לעבור לאינטרנט המהיר באיי די אס אל (0.5). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) איזה ספק הכי משתלם לי? (אני חשבתי ודי בטוח כרגע שזה 012 - תקנו אותי אם אני טועה ותנו הסברים) 2) נגיד וכבר לקחתי את האיי די אס אל, אני רוצה שגם אצל אח שלי יהיה איי די אס אל ומקבלים רק מודם אחד. אז אני ואח שלי כבר מחוברים ברשת (דרך HUB) וני רוצה לדעת כמה דברים על הגלישה בדרך זאת: דבר ראשון, אם המודם יהיה אצלו ואני ירצה לגלוש(והמחשב שלו תמיד יהיה פתוח ומחובר ברשת), אז זה יפגום לי במהירות הורדה/משחקי רשת וכו'? ואם נרצה לגלוש באותו זמן, אז המהירות מחולקת בין שנינו ואיך היא מחולקת? *אהה, ועוד דבר... המודם שמקבלים בחינם (PCI/USB) יש איתו בעיות כלשהן שאני צריך לדעת? האם עדיף לי …
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן אני גר בדירה שכורה ונקלעתי לסיטואציה קצת בעייתית עם התשתית, בשעה טובה הבניין התחבר לסיבים של פרטנר והנקודת כניסה היחידה שדרכה הטכנאי הצליח להשחיל את הסיב היתה לנקודה שאין ממנה שום כבל רשת. מה שכן יש שם זו תעלה שכנראה חסומה [טכנאי של פרטנר לא הצליח עם הסטלבנד להשחיל דרכה את הסיב כדי להתקין בנקודה שרציתי ששם יש לי כבר כבל רשת לשאר הבית] כן יש שם קו בזק שכנראה מגיע לנקודה שבה יש את הסיב והראוטר שאליו אני רוצה להגיע, אבל זה כנראה חסום... השאלה שלי: מי כן אמור להצליח אולי להשחיל בכל מקרה בתעלה חסומה? חשמלאי? יש המלצות ספיציפיות מה לעשות? אם יש מישהו שנתקל בסיטואציה ויודע על בעל מקצוע באיזור המרכז[רמת גן] שיודע לעשות את זה -אשמ…
-
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אם אני קונה ראוטר חדש לדוגמא את הTP LINK 1043ND אם אני מחבר אותו למודם הוא מוריד את הפינג? או שהפינג נשאר אותו דבר אבל הביצועים של האינטרנט ישתפרו?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי ברשתות ממש מוגבלת ואוכל להיעזר בתמיכתכם. ברצוני להגיע למצב בו כל המחשבים בביתי "|רואים" אחד את השני, כולל שיתוף ספריות, מדפסות וכו'. ארכיטקטורה: קומה ב: מחשב נייח עם ויסטה המחובר ל HPNA של בזק (נקודה ראשית) הכוללת רשת אלחוטית א, בנוסף מתאם VONAGE לשיחות VOIP עם ארה"ב ונייד המחובר אלחוטית עם מ"ה XP. קומה א: נקודת HPNA משנית מחוברת לקיר, אליה מחובר ראוטר אלחוטי נוסף - להלן רשת אלחוטית ב. אל הרשת האלחוטית הזו אני מחבר WII, מחשב נייח WIN7, ושני מחשבים ניידים עם ויסטה. האם ישנה אפשרות ליצור רשת לצרכי בתצורה הזו? אם כן איך? רק לידיעה, ניסתי להשתמש בראוטר מקומה ב כדי שכל המחשבים יקלטו ויעבדו מולו - האות לא חזק מספיק. ניסיתי לשכפל/להגביר אות שלו דרך ראוט…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חבר שלי חסם לי את האפשרות לקבל ip, ואני רוצה לפתוח את זה בחזרה. איך אני עושה את זה? המחשב גם רושם "רשת לא מזוהה" תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו בכלל הצליח להגיע קרוב ל100? אני מגיע ל65 וגם אצל ההורים של אשתי זה אותו הדבר . בכלל בדקתי באתר של dlink ורשום שם בבירור שה 6740U מגיע עד מהירות 80mbps. זאת לא הטעית הציבור אם אף אחד לא מצליח להגיע ל100 גם אם הוא ירצה? הnetgear מגיע ל100 מגה? להורים של אשתי יש כרגע netgear והם מקבלים 65 בדיוק כמוני והם הרבה יותר קרובים לארון של בזק ממני. אני יודע שבגלל שהנתבים לא תומכים בgbps אז אי אפשר באמת להגיע ל100 אבל האם מישהו הגיע ל90?! . בהוט אני יודע שכולם מגיעים ל102~ . 65 זה הרבה אבל היה יותר הגיוני להגדיר את החבילה כtop 80 או משהו כזה.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נשבר לי כבר!!!!! קרסו טוטאלית לחו"ל!!!!! אני חייב לעדכן את ה Value, פרמטתי ואין לי סאונד!!!!!!! לעזאזל אי אפשר לשמוע ג'יימס הולדן :'( :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע הסתיימה בניית המשרד שלי שממוקם בגינה שבבית. בסלון יש לי ראוטר vdsl של TP-LINK 9980 אליו מתחברים כל ההתקנים האלחוטיים של הבית. וביציאות הקויות: פורט 2 הולך לממיר של יס, שמשרשר vod לכל הממירים בבית (3 סה"כ) פורט 1 יוצא עם כבל רשת Cat 6. ישיר (צריך להיות מוצלב?, כרגע מקבל רשת לכל המחשבים הקווים, אבל אמרו לי שאולי זה עובד כ half duplex, וחלק אומרים שהחומרה היום יודעת להמיר את זה לבד) באורך 30 מטר למשרד. במשרד יש לי סוויץ' ג'יגה של Tp-Link TL-SG1008D. לסוויץ מחוברים 4 מחשבים עם כבל רשת. למשרד לא מגיעה קליטה אלחוטית מהבית, רציתי לשים ראוטר נוסף שיקח אינטרנט מהסוויץ' ויצור רשת אלחוטית בשם חדש ללקוחות המשרד. …
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מתקפת הסייבר (OP Israel), שארעה בשבוע שעבר, גרמה לנזקים מועטים בלבד שרובם ככולם התבטאו בהשחתת אתרים ודפי אינטרנט (Defacing). לעומת זאת, חטיפת DNS (באנגלית DNS Hijacking) היא מתקפה משמעותית יותר, המשבשת את הגדרות ה-DNS בנתב, ושנזקיה לא תמיד נראים לעין. עד היום, האיתור של מתקפה מסוג זה ברמת הנתב הבייתי או המשתמש הבודד היתה בעייתית וקשה, אך מצב זה משתנה עם הצגתו של כלי אינטרנטי מבית F-Secure. על הכלי ואופן השימוש בו תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5621
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם כרטיס רשת ומודם של הוט. הבאתי עוד מחשב p4 נייח עם כרטיס רשת גם. איך אני עושה רשת ביתית ? צריך גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי ? או שבראוטר יש כבר ? אני כרגע במחשב שלי מתחבר בחייגן l2tp. אני רוצה לקנות את הראוטר BR6204WGוEdimax וזהו זה מספיק ? או שגם כרטיס רשת אלחוטי EW7128GוEdimax ? ואיך אני עושה את זה ? שם את הכרטיס רשת אלחוטית במחשב שהבאתי ? את המודם שלי טומסון של הוט מחבר לראוטר ? וזהו זה כל הסיפור ? יש לזה טווחים ? אני שם מחשב אחד בקומה למעלה בבית. איך הראוטר מתחבר למודם שלי ? כבל רשת שאני מקבל איתו משהו ? וצריך ראוטר תומך ב l2tp ? אני כרגע מתחבר עם חייגן l2tp אפשר הסבר ? כי אין לי מושג תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חבר'ה תוכלו לעזור לי בבחירה של מודם סלולרי? אני לא מתכוון לקנות בארץ, במיוחד לא מחברות הסלולר, ומצאתי את המודם הבא ב-eBay, במחיר של 191 ש"ח: 3G HSDPA HSUPA UMTS GSM GPRS EDGE Modem USB Stick Card לפי הבנתי, נתוניו מתקדמים מאוד ביחס למחיר. האם אני מבין נכון? נוסף לזה, האם צריך לחשוש שלא יעבוד ב-Windows 7 64Bit, או שמנהלי ההתקן של המודמים האלה הם גנריים? Terminal type: 3.5G HSDPA USB modem Chipset: QULCOMM HSUPA Working frequency: GSM850/900/1900MHz, UMTS/HSDPA/HSUPA 2100 MHz. Output power: Class 4 (+33dBm ±2db) for EGSM900; Class 1 (+30dBm ±2db) for GSM1800; Class E2 (+27dBm ±3db) for GSM 900 8-PSK; Class E2 (+26dBm +3\-4db) for GSM 1800 8-PSK; Class 3 (+24dBm +1\-3db) …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פיקוק, היבואנית של מוצרי חברת Edimax, החלה השבוע לשווק השבוע נתב חדש המכונה BR-6428nC. מדובר בנתב אלחוטי התומך בתקן N ותומך במהירות של 300Mbps. כניסת ה-LAN ו-4 יציאות ה-LAN תומכות במהירות של 100Mbps והוא אינו כולל כניסת USB. יחד עם זאת כולל הנתב מספר תכונות מענינות שכדאי לתת עליהן את הדעת: 1. הנתב מגיע עם שתי אנטנות בשבח (gain) של 9dBi ובאורך של לא פחות מ-38 ס"מ. אלה אנטנות עוצמתיות המגמדות את אלה שניתן למצוא בנתבים הנפוצים בישראל אשר מגיעים עם אנטנות של 2dBi או 3dBi. 2. ה-BR-6428nC יכול לשמש כנתב, נקודת גישה אלחוטית או כמרחיב טווח וניתן להחליף את הפונקציונאליות שלו בצורה פשוטה שאינה דורשת שינוי נרחב של הגדרות. 3. הוא כולל אופציה להגדרת רשת אלחוטית המיועדת לאורחים (g…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה! קצת רקע: להורים שלי סוכנות ביטוח קטנה, 7 מחשבים מקרטעים ועוד 3 מדפסות עם חיבור Ethernet. עד היום, ארון התקשורת נראה כך: 1. Switch באזור ה20 פורטים, בן כמה שנים, פשוט, והאמת שלא צריך יותר של אדימקס, שאין כוונה להחליף אותו - הוא עושה את העבודה ולא עושה בעיות. 2. מודם vDSL שמושכר (כמובן, כמובן..) מבזק - DSL699U5, שעובד.. בסדר, ומשמש כBridge בלבד ל.. 3. Checkpoint safe@office 500 - ראוטר עם אבטחה.. מוגברת? לפחות על פי מה שהבנתי מהאינטרנט והחברה שעבדנו איתה עד היום. פה מתחילה הבעיה. המכשיר הזה הושכר במשך כמה שנים מחברת תמיכה מסויימת שההורים שלי הפסיקו לעבוד איתה (משלל סיבות), אך נאלצו להמשיך מכיוון שהם סירבו לשחרר את הסיסמא והשם משתמש לממשק ניהול שלו (…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אח"צ טובים, לאחרונה התקנתי רשת ביתית אלחוטית - שני מחשבים מחוברים חוטית לראוטר BR6204WG ועוד מחשב נייד אחד שמחובר בצורה אלחוטית אליו. האינטרנט עובד בצורה סה"כ טובה בכל אחד מהמחשבים. בנוסף, בין שני המחשבים הנייחים אני משתף מדפסת. השאלה שלי - איך אני יכול לצרף את המדפסת כך שאוכל להשתמש ממנה גם דרך הרשת האלחוטית של המחשב הנייד? בנייחים יש לי XP ובנייד VISTA ככה שזה מעט לא מובן בשבילי כיצד לעשות זאת. אשמח לכל עזרה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הלכתי לטכנאי עשה לי פורמט אני כנינס למחשב האירנט עובד עשיתי ריסטרט למחשב ואז לא יודע האירנט לא עובד לי רושם יל לא ניתן להציג דף זה אבל אם אני עושה 30 פעם רענן אז אני יראה תאתר אירנט אבל עם אני עישה שוב רענן שוב פעם יהיה רשום לא ניתן להציג דף זה ואח שלי שגולש על הראוטר שלי או בונטרילו שזה על האירנט עובד לי מה אני עשוה התקשרתי לחברת אירנט דיברתי איתם שעתים וולא הסתדר הם אמרו זה משהו במחשב בבקשה עתזרו לי אין יל חדוש מחשבב כבר ועכשיו אני על מחשב אחר לא שליי
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נטסטיק של פלאפון שאמור לגלוש באיזור ה3-4 מגה,בבדיקת מהירות הוא הוריד לי קרוב ל400 ק"ב. עכשיו שאני גולש כבר כמה ימים האתרים עולים לאט,אפילו תמונות נטענות לאט,שירים ביוטיוב לא רצים בכלל..ובבדיקת הורדה באתר של בזק הוא מוריד על פחות מ20 ק"ב. איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-