רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שדרגתי מ-15mb לחבילת 40mb, והחלפתי את הנתב (PAR-720G) לנתב חדש (N600). העניין הוא שהנתב הקודם היה מחובר למתאם HPNA3 (הדגם: PET-320) שפיצל את הקו למרתף (שבו לא הייתה קליטה), והמתאם הזה לא עובד עם הנתב החדש. בשיחה עם נציג טכני של בזק נאמר לי שלא צריך להחליף את הנתב אלא את המתאם HPNA למתאם חדש שיעבוד עם VDSL, אבל באופן רשמי, בזק הפסיקו לשווק את המתאם הזה. עריכה: אז קניתי מבזק את המתאם הנ"ל. הם הפסיקו למכור חדשים ועכשיו משווקים אותם כ-refurbished עם אחריות לשנה. הכל מחובר ועובד. מדובר בערכה של שני מתאמים. - אחד מחבר בין הפילטר ADSL שבקיר לנתב בכבל טלפון ומקבל ממנו חזרה חיבור LAN, - השני מחובר לכבל הטלפון בנקודת הפיצול עם שתי יציאות LAN שמזינות את החדרים במרתף. השא…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, נגמרה הסבלנות לציוד שמסופק, רוצה להפוך את הדראק-דגם-כולשהו למודם ולחבר לו ראוטר פרטי. עצרתי בגדול על שתי אופציות: C7 / C9/ ציוד: 2 לפטופים, 2 טלפונים, טאבלט, סטירמר, כרומקאסט, נייח. ניידים, הטאבלט, סטרימר והכרומקאסט עובדים בתקן N, הטלפונים תומכים AC והנייח שיושב בממד מחובר דרך מתאם חיצוני Edimax EW-7811DAC AC600 Dual-Band (אין אפשרות לחיבור קוי, וHPNA מאכזב). שימוש: הכול מהכול, הנייח מוריד ב RSS טורנטים, עשיתי Scheduler שיעבוד בעיקר בלילה ולא יפריע , אבל קורה גם שעובד במהלך היום, סטרימר מזרים היום בעיקר 720p בין 1 - 3.5 גיגה לקובץ. השאר אין דרישות מיוחדות, שיעבוד רצוי בלי תקיעות. ראיתי את ההבדלים ביניהם: http://www.wirelesspoi.com/tp-link-archer-c7-ac1750-vs-archer-…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הראוטר שלי פתוח לכל אחד שמנסה להתחבר אליו. איך אני שם עליו קוד?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי בבית 13 מחשבים שהיום מחוברים לראוטר ביתי 4 פעמים החלפתי ראוטר ב 11 שנים האחרונות משום מה בגלל הרבה תעבורה הם "נטחנים" בהעדר מילה מתאימה יותר חיפשתי ראוטר יותר טוב וראיתי את ה s box של checkpoint אבל הוא יקר מידי אז אני צריך המלצה לראוטר שהכי מתקרב אליו בנתונים בעל "מעבד חזק והרבה זיכרון" האם אלו יכולים להיות טובים http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=170_TW100-BRV304&cat=41 http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=180_TWG-BRF114&cat=41 מה ההבדלים בין הפיירוולים של הראוטרים האלו ואיזה פיירוול יותר טוב ואיך אני יכול לדעת איזה מעבד יש להם וכמה זיכרון במהלך החיפושים ניתקלתי במושג utm UTM firewall או UTM Appliances מה זה utm את הה…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע הסתיימה בניית המשרד שלי שממוקם בגינה שבבית. בסלון יש לי ראוטר vdsl של TP-LINK 9980 אליו מתחברים כל ההתקנים האלחוטיים של הבית. וביציאות הקויות: פורט 2 הולך לממיר של יס, שמשרשר vod לכל הממירים בבית (3 סה"כ) פורט 1 יוצא עם כבל רשת Cat 6. ישיר (צריך להיות מוצלב?, כרגע מקבל רשת לכל המחשבים הקווים, אבל אמרו לי שאולי זה עובד כ half duplex, וחלק אומרים שהחומרה היום יודעת להמיר את זה לבד) באורך 30 מטר למשרד. במשרד יש לי סוויץ' ג'יגה של Tp-Link TL-SG1008D. לסוויץ מחוברים 4 מחשבים עם כבל רשת. למשרד לא מגיעה קליטה אלחוטית מהבית, רציתי לשים ראוטר נוסף שיקח אינטרנט מהסוויץ' ויצור רשת אלחוטית בשם חדש ללקוחות המשרד. …
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי... חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי... איך מקימים רשת מ 2 מודמים ? במקרה שלי מדובר ב 2 מודמים של הוט : המודם הראשון הוא מוטורולה שמחובר לחיבור של הוט בסלון. המודם השני הוא הוטבוקס שמחובר בחדר, לחיבור של הוט כמובן. איך אני גורם לכך שתהיה תקשורת ביניהם מבלי לחבר כבל ביניהם ? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי את הגרסא הרשמית האחרונה של יוטורנט (2.2) על המחשב שלי (WIN 7 64BIT). השתמשתי בהגדרות ברירת המחדל והחלתי בפעילות סנטדרטית בתוכנה. הבעיה היא שכעבור מספר דקות מרגע הפעלתה של התוכנה - כל פעילויות האינטרנט האחרות משותקות (בעוד שהיוטורנט ממשיכה להוריד). כל אתר שאני מנסה להכנס אליו נראה כחסום, דרך האקספלורר ודרך הפיירפוקס. הדפדפן מראה ש'אתר האינטרנט נמצא וממתין לתגובה', אבל שום דבר לא קורה לעולם. ככה זה עם כל האתרים. הרצתי כל מיני כתובות ומעניין שרק אתר 'מטאליסט' לא.. נחסם.. או משהו. עולה כרגיל. יש לציין שכאשר בתקלה מתרחשת, אז כל המחשבים שמחוברים לראוטר נהיים מוגבלים לגלישה גם הם... :\ למישהו יש מושג מהי הבעיה? הצעת פיתרון? אשמח לתשובה בעניין תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, שאלה למבינים בראוטרים... איך ניתן לבצע RESET לסיסמא של הראוטר ? שכחתי את הסיסמא (ה DEFULT משתמש היה: admin וסיסמא : password) ואני לא יכול להכנס להגדרות. לא הצלחתי לבצע הסרה של ההגדרה. מישהו יודע איך מבצעים איפוס לסיסמא או אפילו להגדרות של הראוטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום! החיבור האינטרנט במחשב שלי מתנתק באופן קבוע. עד לאחרונה החזקתי מודם-ראוטר מאוד ישן, שלדעתי יצר הרבה נפילות (בכל פעם שהייתי מוריד קובץ גדול / טוען הרבה דפים, מידי פעם ללא קשר); החלטתי להחליף אותו, ואכן הן התמעטו מאוד עד כמעט הפסיקו. הבעיה: מידי פעם ישנן נפילות קצרות, בעוד אחת מהן הייתה למשך חצי יום. לא ברור לי מה גורם לכך שכן הציוד הוחלף לחדש. האם יש קשר לספקית האינטרנט / תשתית? גם את הספקית החלפתי בעבר (כשהייתי עם המודם-ראוטר הישן), מה שלא שינה שום דבר. המודם ראוטר החדש - מדגם TP-LINK TD-W9970. בבדיקה נראה שהכל מחובר, בכל מצב (Connected), גם כשבפועל האינטרנט לא טוען שום דבר. לעתים הוא טוען רק דפים קלים מאוד ולאט מאוד. כאשר אני מריץ בדיקה (Test i…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב משום מה אני לא מצליח לראות ולהתחבר לרשת הביתית ב WIN 7. המחשב המדובר הוא נייח המחובר בכבל ישירות לנתב. במחשב אחר אלחוטי ניתן להתחבר לרשת הביתית. בנוסף פרוטוקול IPV6 מצויין שאין גישה לרשת. חיבור האינטרנט שלי עובד כרגיל. אשמח להצעות לפתרון הבעייה. מצרף תמונות מסך [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זמן רק אני חווה ניתוקים בהוט. אודה לפענוח לגבי ההודעות log שאני מקבל בסטטוס מודם שלי. מי מהם מראים על ניתוקים? [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]8010300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]13000300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]8/31/2014 15:41[/TD] [TD=width: 10%]20000200[/TD] [TD=width: 5%]3[…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם טריפל C? אשמח לחוות דעת לגבי מהירות הגלישה בפועל והשירות שלהם. היום גולשת עם בזק בינלאומי ו-HOT ב- 12M ורוצה לעבור לחבילה של 15M דאבל בטריפל C. גולשת עם לפחות 10 כרטיסיות שפתוחות במקביל ומשתמשת גם לצפייה ישירה בסרטים. אשמח להמלצה
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר (הנייד) עם המודם של סלקום אבל לא ניתן להתחבר לאי מיול . זה מן הסתם פורטים ....פתיחת פורטים דרך הפיירוול של XP לא מספיק צריך כנראה להכניס לו את הפורטים למודם עצמו אבל לא מצאתי שום דבר ברשת לגבי זה !!! מישהו מכיר ? יודע ? חייב אימיול ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר נתב משני כREPEATER אל הHOTBOX של הוט שאינו תומך בWDS. יש לי WR941ND של TPLINK שלמיטב הבנתי אינו יכול לשמש כREPEATER, אז השאלה אם ניתן לצרוב עליו גירסה של DD-WRT כדי שיוכל להתחבר לHOTBOX בצורה כזאת ?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם היבואן הנוכחי של Netgear, הם נקראים Odemnet אני מנסה לקבל מהם תשובה לשאלה באמת פשוטה כבר שבועיים והם מעבירים אותי מאחד לשני. נשמע מאוד לא רציני וזה עוד בשלב שלפני הקנייה אז איך כבר יכול להראות השירות השלהם ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לראוטר חדש ומעוניין בדגם מהיר, כמו ה-Asus RT-AC88U או Linksys WRT-1900AC. עם זאת, הבנתי שמשרד התקשורת לא מאשר יבוא של מכשירים אלה. איזה ראוטר מהיר לא פחות אני יכול לקנות? ממה שראיתי באינטרנט המבחר מזעזע... אפשרות אחרת היא איך ניתן לרכוש את הראוטרים שציינתי למעלה בלי בעיה (אם בכלל)?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
היי אנשים... דיברתי עם בזק, הם רוצים שאני אשלם 7 שקלים לחודש כפול 24 חודשים כדי לעזור לי עם זה.. בכל מקרה, התקנתי את הראוטר, אני מצליח להתחבר לאינטרנט עובד בינתים יפה אבל : 1) חיברתי הרד דיסק חיצוני ישירות לראוטר.. אני צריך לרשום : \\bezeq\usb_storage\ כדי להכנס אליו.. יש דרך קצרה יותר? 2) שאני מנסה להעתיק סרט של 600 מגה מהראוטר למחשב שלי, זה מעתיק לי על 150kb, רושם שיקח לו מעל שעה ונתקע אחרי כמה דקות.. הכונן הקשיח תקין.. 3) אני לא מצליח להתחבר לרשת מהאייפון.. הוא כותב שאין אפשרות להתחבר.. (הסיסמא שהכנסתי היתה נכונה). 4) מה זה הפניית פורטים? ראיתי את זה בהגדרות בעברית של הנתב.. הציע לי לעשות את זה לכל מיני תוכנות כמו utorrent \ msn וכו' צריך? מה זה? תודה, שגיא…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו? HOT + בזק בינלאומי
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי חבילה באורנג 100 מגה ואני לא מצליח לעבור ב UT הורדה ב 2.5 מגה בייט לשניה זה תמיד משחק בין 100KB - 2.5MB לשניה אני אמור לקבל 12.5MB לשניה !!!! דיי נמאס לי מהספקי אינטרנט האלה ... זה הכאילו יש לי חבילה בפועל של 20 מגה ביט ולא 100 . נראה לי אני ארד עם התשתית ל 20 מגה ממילא הכול על הנייר עדיף לשלם סכום נמוך יותר . אפילו בדקתי לא הורדה רק גלישה צפיה בשידורים אונליין מחשב בממוצע לא צריך יותר מ 1 מגה ביט לשניה !!! זאת אומרת היום חבילה של 5 מגה ביט לגלישה זה מעל ומעבר . וזה גם בהנחה שיש גם מחשבים ברשת . ממש עקבתי אחרי הרשת שלי הממוצע זה 100KB בייט לשניה וממש גלשתי חופשי זה בלי הורדות טורנט וכאלה... יש ספק אינטרנט שאפשר להגיע איתו בטורנט ל 12.5 מגה בייט לשניה ? י
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבילה של 30 מגה (UPLOAD 1.5M ) דרך הוט ונטוויז'ן אני משתמש בתוכנה UTORRENT העדכנית ביותר. ידוע לי שישנה הגבלה מצד ספקיות האינטרנט בשעות מסוימות ביממה. עקב כך הורגלתי כבר לעובדה שאת הקצבים הגבוהים הייתי מקבל בעיקר בלילה ( 2מגה לשניה, ואף יותר, תלוי כמובן במספר המקורות), ואילו במשך היום, הרבה יותר רגוע. בכל אופן, העלאה הייתה תמיד קבועה, משהו באזור 140 קב"ש בממוצע. לאחרונה, זה נהיה קטסטרופה. העלאה היא באזור של 10 קב"ש (למרות שאני מאפשר הרבה יותר), והורדה חלשה מאוד, גם בשעות הלילה. פשוט לא יתכן שעם כמות של 260 מעלים, אקבל הורדה של 40 קב"ש בלבד! כמו כן, בעת שתוכנת UTORRENT פועלת, גם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית ביותר, בצורה בלתי נסבלת (משתפר מאוד כאשר אני…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב ששימוש בתוכנת יוטורנט גורם לנפילת האינטרנט יש לי מהירות 30 מגה עם תשתית בזק ראוטר dlinl 6740 אחרי כמה דקות של הפעלת יוטורנט אני מנסה להעלות דף אינטרנט ואני מקבל הודעה שלא ניתן להציג דף זה מה שמוזר הוא שבראוטר הנורה של ה-dsl וה- ethernt עדיין דולקות רק כיבוי והדלקה של הראוטר מחדש מחזירים את האינטרנט בדקתי שאם היוטורנט לא פועל אין נפילות של הקו אז אני כמעט בטוח שזה היוטורנט מספר מקס' של חיבורים ביוטורנט- 200 מס' מקסימלי של ע\עמיתים מחוברים- 50 גרסת יוטורנט 2.0 האם יש פתרון למצב הזה? כי זה החל בימים האחרונים אודה לעזרתכם
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הנתונים הקיימים : דירה 4 חדרים . בסלון נמצא ארון תקשורת. בכל אחד מהחדרים יש שקע טלפון. הצרכנים שיש לי : חדר ממ"ד - 2 מחשבים ממיר קו טלפוני (כלומר רכיב שיש לו כניסה כבל אינטרנט והיציאה זה קו טלפוני - אין לי קו טלפון ביתי בכלל ) היציאה של קו הטלפון צריך לחבר אותו איכשהו שיגיע בסוף לשקע בחדר שינה. טלויזיה בסלון . מעדיף לעניות דעתי שיהיה מחובר בכבל לאינטרנט מאשר בWIFI .(אצלי הטלויזיה הכל על סמך האינטרנט, בלי הוט /יס ודומיו ) . צריך WIFI בבית לטאבלטים ופלאפונים ושאר הרכיבים שצריכים WIFI . אני בבזק + בזק בינלאומי . אין תלונות באופן כללי על השירות/גלישה. הקונפיגורציה שחשבתי עליו : בסלון לשים את הראוטר (נגיד של Be של עומר אדם) …
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בגדול מה הפלוסים של dd-wrt והאם יש סיכונים איתו . ואיך אני יוכל למצוא לראוטר (edimax br-6524n) שלי גרסה מתאימה ! בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שכבר שנים (!) סובל מבעיות במשחקי רשת. הבעיה היא לא במחשב והמחשב שלו מספיק טוב.. הוא היה בהוט ועבר לבזק לפני שנה והבעיה לא הפסיקה.. הוא הזמין טכנאי לבית כמה פעמים ועדיין לא עוזר.. גם החליפו לו ציוד ולא עזר.. יש לו כרגע 40 מגה בבזק... למה זה קורה לו? מה הפתרון לדעתכם? אולי לחזור שוב להוט והפעם ללכת על מודם וראוטר בנפרד?
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-