עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chap123,

קיבלתי את הראוטר מודם מהחברה והוא תומך בתקן N. עכשיו המחשב הבייתי שלי נמצא בממד והוא כרגע מחובר קווית לראוטר שנמצא בכלל בסלון (המיסוך של הממד כל כך גבוה שקשה לאותות של הראוטר להגיע לחמשב באופן שותף). אני לא כל כך מבין בתקן N החדש הזה של ה 74 מגה ביט בשנייה אבל האם אני צריך להחליף כרטיס רשת לאלחוטי / קווי שתומך בתקן 802.11n ? הבנתי מתגובות שראיתי (וגם הסתכלתי על המחירים באינטרנט) שכרטיסי הרשת האלחוטיים יקרים יחסית לתועלת שלהם והשידור לא כזה חזק לעומת אלה שבתקן 802.11g תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. האם יש הבדל בין: ns1.nameserver.com ל NS1.NAMESERVER.COM כשמגדירים אותם בדומיין? או - האם צריך דיוק באותיות גדולות\קטנות?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by Rony55,

שלום לכולם. יש לנו ספק של 013 ותשתית של Hot. קיבלנו נתב Edimax דגם BR-6524n והיינו רוצים לחלק. תוכלו בבקשה לעזור לי איך להתקין ללא חייגן כל פעם? האם זה ל L2TP או PPoE או Dynamic IP... תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. שלום לכולם, לקחתי את המודם ראוטר של נטגיר מבזק בשיטת חיוב זיכוי. ההתקנה של הרשת יחסית פשוטה, למרות שלנסות ולקנפג את הרשת האלחוטית (הצפנה) הצלחתי רק ישירות מהראוטר ולא דרך הממשק היחסית פשוט של בזק. בכל מקרה הרשת מתנתקת לי כל כמה דקות ניסיתי לגלוש רק דרך N, או רק דרך g וכלום לא עוזר. החלפתי ערוצים, כיבוי והדלקה מחדש - שום כלום. כשאני גולש מטר מהראוטר - בהתחלה הכל טוב, אחרי שלוש ארבע דקות רואים ירידה בקליטה (כאילו אני מתרחק אבל בתכלס הלפטופ לא זז) וככה יורד יורד עד שמתנתק. מישהו מכיר איזו קונפיגורציה שפספתי בראוטר הזה, או שללכת ולזרוק להם אותו בחזרה?.... תודה וחג שמח...

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. שלום חברים בעקבות צורך באינטרנט יציב במיקום בו התשתית של בזק והוט היא רעועה, הפתרון כרגע לעסק להמשיך לעבוד הוא לחבר ראוטר 4g שכהתשתית הרגילה נופלת. האם יש פתרון ראוטר/hub חכם שידע לנהל חיבור מ2 מקורות (הוט/בזק+ראוטר 4g/סים) דרך dual wan, וידע לספק רשת יציבה כאשר אחת מהתנתקת או מאבדת יציבות? כשחיפשתי פתרונות מסוג אלו הגעתי למוצר שנראה יתאים Peplink Balance One Core באמזון. הוא עולה 400 דולר בלי משלוח. האם למישהו יצא לעבוד עם קופסה כזאת? מישהו מכיר פתרונות אחרים במחיר נח יותר? תודה על כל תבונה בתחום:]

6. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס wrt54g שאליו מחוברים 3 מחשבים הבעיה שכל פעם שאני מנתק את אחד המחשבים או את הראוטר כל מחשב מקבל כתובת אי פי חדשה מה שאני רוצה לעשות שלכל מחשב תהיה כתובת אי פי פנימית קבועה האם זה אפשרי? אם כן איך.. תודה

7. Started by Bori4ka,

שלום חברים היתי היום בבזק הם מצאים לי 2 מודמים D-LINK 2760U ו NETGEAR N DGN834 איזה מהם יותר טוב? מה כדאי לקחת?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Svideo,

חשבתי בעבר שזה בטעות, אבל Zone Alarm מראה לי את התמונה שצילמתי. מה מהם ה IP שלי, ומה זה השני ??? תודה !!

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. מישהו בכלל הצליח להגיע קרוב ל100? אני מגיע ל65 וגם אצל ההורים של אשתי זה אותו הדבר . בכלל בדקתי באתר של dlink ורשום שם בבירור שה 6740U מגיע עד מהירות 80mbps. זאת לא הטעית הציבור אם אף אחד לא מצליח להגיע ל100 גם אם הוא ירצה? הnetgear מגיע ל100 מגה? להורים של אשתי יש כרגע netgear והם מקבלים 65 בדיוק כמוני והם הרבה יותר קרובים לארון של בזק ממני. אני יודע שבגלל שהנתבים לא תומכים בgbps אז אי אפשר באמת להגיע ל100 אבל האם מישהו הגיע ל90?! . בהוט אני יודע שכולם מגיעים ל102~ . 65 זה הרבה אבל היה יותר הגיוני להגדיר את החבילה כtop 80 או משהו כזה.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. התקנתי רשת אלחוטית בבית,אין לי מושג איך לאבטח אותה וכל אחד יכול להתחבר אליה כנראה. השאלה היא,אם מישהו מתחבר אלי,הוא יכול לחטט לי במחשב?לפרוץ למסנגר וכאלה? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. כרגע יש לי סוויץ' שמחוברים אליו 6 מחשבים, ובכבל אחד מחובר לראוטר. האם אפשר לחבר סוויץ' לראוטר בעזרת שני כבלים על מנת להימנע מצוואר בקבוק? כלומר - ערוץ עולה וערוץ יורד בנפרד, או שני ערוצים מקבילים. תודה.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. בימים האחרונים שמתי לב ששימוש בתוכנת יוטורנט גורם לנפילת האינטרנט יש לי מהירות 30 מגה עם תשתית בזק ראוטר dlinl 6740 אחרי כמה דקות של הפעלת יוטורנט אני מנסה להעלות דף אינטרנט ואני מקבל הודעה שלא ניתן להציג דף זה מה שמוזר הוא שבראוטר הנורה של ה-dsl וה- ethernt עדיין דולקות רק כיבוי והדלקה של הראוטר מחדש מחזירים את האינטרנט בדקתי שאם היוטורנט לא פועל אין נפילות של הקו אז אני כמעט בטוח שזה היוטורנט מספר מקס' של חיבורים ביוטורנט- 200 מס' מקסימלי של ע\עמיתים מחוברים- 50 גרסת יוטורנט 2.0 האם יש פתרון למצב הזה? כי זה החל בימים האחרונים אודה לעזרתכם

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. שלום, יש ברשותי hotbox 2 עם חיבור 100 MB וספק בזק בינלאומי. 1. כאשר אני מחובר רק דרך ה HOTBOX אז אני מגיע בבדיקות מהירות לכ 70-80 גם בבדיקה של התשתית עצמה של הוט http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/ וגם בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי. ( קווי ואלחוטי). 2. כאשר אני מחבר את ה HOTBOX ליציאת WAN של הרואטר האלחוטי אני מגיע בבדיקה של תשתית הוט לאותה מהירות , אך בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי אני מגיע ל 1MB . (גם בחיבור קווי או אלחוטי). המצב זהה בין אם אני עושה BRIDGE ל HOTBOX ובין אם לא. הראוטר TP LINK TL-WR841HP . אודה לעזרה

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. לכל לקוחות 012 החווים איטיות בשיתוף קבצים - כדי לוודא שהחסימה באה מהחברה עשו זאת - הורידו תוכנה חינמית בשם hotspot shield - המעניקה לכם אייפי של ארה"ב באמצעות חיבור לVPN. התחברו וראו את ההבדל! http://www.hotspotshield.com/ לפני שהתחברתי לתוכנה הייתי מחובר למעט מאוד peers במהירות עלובה של 11KB ואחרי לחיצה על connect המהירות עלתה ל300 מיידית- בחיבור להרבה מאוד peers, עשיתי את הניסוי כמה פעמים. בדקו אותי ונסו גם אתם, מחכה לתגובות נוסופות!

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. היום נודע לי שנותקתי מבזק,זה קרה היום למרות שהם ניתקו אותי כבר באפריל,הקטע שהראוטר שלי המשיך לדלוק במשך כל הזמן הזה והיה לי אינטרנט,אפילו לא ידעתי שניתקו אותי פשוט היה קצר בתשלום עם ההוראה קבע וזה גם הגיע לעו"ד ובלאגן. עכשיו מסתבר אני צריך להתחבר אליהם מחדש אם בכלל. והשאלה היא:יש מתחרה לבזק בתשתית? HOT שווים ניסיון? יש עוד חברות חדשות? צריך להתחייב לשנה כמו פעם? או שהרפורמות של שר התקשורת שינו גם את זה? ובכלל אחרי שהייתי במסלול של 10 מגה,יש מה לנסות לשדרג?

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by sagiv,

שלום לכולם ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי דרך החברה. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר מה ניתן לעשות במקרה שכזה תודה לעוזרים נ.ב עד היום עבד מעולה .יש לי TP-WR941ND

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by dante123,

שלום, אני טס לסין בקרוב ואני אצטרך להסתדר עם שירות VPN דרך הטלפון תחילה ואולי דרך הלפטופ. יש שירות VPN חינמי שלא יגנוב לי את כל המידע? השתמשתי בTunnelbear שהיה סבבה אבל בא רק עם ג'יגה תעבורה. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by J0n1,

יש לי מדפסת רגילה שמחוברת ישירות למחשב, והיא משותפת ברשת הביתית. יש לי מכשיר נוקיה E75 עם אפשרות הדפסה דרך הרשת. אני רוצה לאפשר למכשיר להדפיס דרך האינטרנט גם אם הוא אינו מחובר לרשת הביתית (כלומר מחוץ לבית) המכשיר דורש host,port,user וכו', אני משער שאני צריך להתקין תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת הדפסות, והתוכנה תביא לי את כל הפרטים האלו. השאלה איזו תוכנה עושה את זה, והאם יש אפשרות מובנית בווינדאוס 7. תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. קודם כל הבהרה: אני בור גמור בנושאים הללו (כולל במונחים) אז כשאתם עונים, אנא השתמשו בהסברים פשוטים ככל האפשר. למשל, עיינתי ב-FAQ וזה נראה ברור מאד בזמן הקריאה אבל 5 דקות אח"כ שום דבר לא נשאר בראש... אז ככה. יש לי היום מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט דרך HOT (תשתית) ו-012 (ספקית אינטרנט). אני רוצה לקנות מחשב נייח נוסף שיעמוד ליד הראשון ולחבר גם אותו לאינטרנט. ראיתי שיש מפצל קווי טלפון שמאפשר לחבר 2 טלפונים לשקע אחד בקיר. הייתי רוצה לעשות אותו דבר ולחבר את שני המחשבים לשקע קיר אחד. 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן, האם אצטרך רכיבים מיוחדים? 3. אם כן, האם אצטרך להודיע ל-HOT או ל-012? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. הי, אני מנסה להחליף את כתובת ה-IP החיצוני שלי וכל מה שניסיתי עד בה לא צלח. עברתי על מדריכים שונים: - כיבוי הראוטר - לא הצליח - ביצוע ipconfig/release ואח"כ renew - לא הצליח - שינוי באמצעות התכנה DHCP_IP_Forcer - כאשר עשיתי את זה מחובר לראוטר זה לא הצליח. כאשר עישיתי את זה מחובר ישירות למודם ה-IP באמת השתנה אבל איך שהתחברתי בחזרה לראוטר אז ה-IP חזר. איך אני יכול לשנות את כתובת ה-IP שלי ? אשמח לעזרה. תודה

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שלום :)) נכנסתי לבית חדש מקבלן בקשתי בכל חדר יציאה לאינטרנט עכשיו אני רואה אין כניסה לכבל רשת יש כניסה של כבל טלפון רגיל מחוברים אליו 2 גידים ולידו לא מחוברים עוד 2 גידים אמרו לי שצריך לקנות מתאם כזה שמחליפים ומוסיפים את 2 הגידים הנוספים זה נכון מישהו התעסק עם זה ?? אם זה נכון איך קוראים לזה איפה קונים?

22. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

נשבר לי כבר!!!!! קרסו טוטאלית לחו"ל!!!!! אני חייב לעדכן את ה Value, פרמטתי ואין לי סאונד!!!!!!! לעזאזל אי אפשר לשמוע ג'יימס הולדן :'( :'( :'(

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. יש לי אינטרנט של בזק עם המכשיר d-link dsl-6850u ואין לי קליטה בקומה למעלה בכלל! קניתי כבל 15 מטר חברתי אותו למכשיר של בזק d-link dsl-6850u לכניסה LAN1 וקניתי מגדיל טווח EDIMAX BR-6428nC שאליו חברתי את הצד השני של הכבל לכניסה LAN2. נכנסתי לדפדפן עלה לי החלון של הגדרת המכשיר EDIMAX BR-6428nC בחרתי על אופציה השניה access point הנה תמונה כאן ולחצתי NEXT אחרי שלחצתי NEXT עלה לי החלון הזה לחץ כאן לתמונה ושם אני לא יודע מה להגדיר עשיתי על האופציה הראשונה (האופציה הלא ידנית) ואין אינטרנט חייב עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by eitan1980,

הנתונים הקיימים : דירה 4 חדרים . בסלון נמצא ארון תקשורת. בכל אחד מהחדרים יש שקע טלפון. הצרכנים שיש לי : חדר ממ"ד - 2 מחשבים ממיר קו טלפוני (כלומר רכיב שיש לו כניסה כבל אינטרנט והיציאה זה קו טלפוני - אין לי קו טלפון ביתי בכלל ) היציאה של קו הטלפון צריך לחבר אותו איכשהו שיגיע בסוף לשקע בחדר שינה. טלויזיה בסלון . מעדיף לעניות דעתי שיהיה מחובר בכבל לאינטרנט מאשר בWIFI .(אצלי הטלויזיה הכל על סמך האינטרנט, בלי הוט /יס ודומיו ) . צריך WIFI בבית לטאבלטים ופלאפונים ושאר הרכיבים שצריכים WIFI . אני בבזק + בזק בינלאומי . אין תלונות באופן כללי על השירות/גלישה. הקונפיגורציה שחשבתי עליו : בסלון לשים את הראוטר (נגיד של Be של עומר אדם) …

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by jackhammer,

שלום לכולם כבר פתחתי על זה דיון בעבר אבל לא קיבלתי פתרון לבעיה זה דבר ממש מוזר אני מוריד קבצים בהורדה ישירה ופתאום ההורדה כביכול מסתיימת אבל הקובץ לא שלם נגיד ניסיתי להוריד את הגרסא החינמית של AVIRA שזה בערך 27 מגה ההורדה מסתימת בהצלחה (כביכול) אבל גודל הקובץ שהוא הוריד הוא 4מגה או 7 מגה או לפעמים אפילו 20 מגה ניביתי להוריד גם מהאתר הרשמי שלהם הם מאתרים אחרים אותו דבר אחרי איזה 200 פעם בסוף זה ירד במקרה אחר עכשיו אני מנסה להוריד VIRTUAL BOX מאתר החברה של SUN http://download.virtualbox.org/virtualbox/3.1.4/VirtualBox-3.1.4-57640-Win.exe הקובץ שוקל 70 מגה (אם 27מגה לקח איזה 100 פעמים להוריד.... אני ממש לא רוצה לנסות 500 פעם להוריד 70 מגה) ניסיתי להוריד את אותם קבצים גם עם …

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים