עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AdiR^SiNaI,

יש 2 אפשרויות לעשות רשת עם חייגן וללא חייגן מה ההבדל ביניהם?מתי משתמשים בחייגן ומתי משתמשים במודם עצמו?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  2. היי אנשים... דיברתי עם בזק, הם רוצים שאני אשלם 7 שקלים לחודש כפול 24 חודשים כדי לעזור לי עם זה.. בכל מקרה, התקנתי את הראוטר, אני מצליח להתחבר לאינטרנט עובד בינתים יפה אבל : 1) חיברתי הרד דיסק חיצוני ישירות לראוטר.. אני צריך לרשום : \\bezeq\usb_storage\ כדי להכנס אליו.. יש דרך קצרה יותר? 2) שאני מנסה להעתיק סרט של 600 מגה מהראוטר למחשב שלי, זה מעתיק לי על 150kb, רושם שיקח לו מעל שעה ונתקע אחרי כמה דקות.. הכונן הקשיח תקין.. 3) אני לא מצליח להתחבר לרשת מהאייפון.. הוא כותב שאין אפשרות להתחבר.. (הסיסמא שהכנסתי היתה נכונה). 4) מה זה הפניית פורטים? ראיתי את זה בהגדרות בעברית של הנתב.. הציע לי לעשות את זה לכל מיני תוכנות כמו utorrent \ msn וכו' צריך? מה זה? תודה, שגיא…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ORrrr,

אני משתמש אינטרנט במודם רגיל, רוצה לעבור לאינטרנט המהיר באיי די אס אל (0.5). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) איזה ספק הכי משתלם לי? (אני חשבתי ודי בטוח כרגע שזה 012 - תקנו אותי אם אני טועה ותנו הסברים) 2) נגיד וכבר לקחתי את האיי די אס אל, אני רוצה שגם אצל אח שלי יהיה איי די אס אל ומקבלים רק מודם אחד. אז אני ואח שלי כבר מחוברים ברשת (דרך HUB) וני רוצה לדעת כמה דברים על הגלישה בדרך זאת: דבר ראשון, אם המודם יהיה אצלו ואני ירצה לגלוש(והמחשב שלו תמיד יהיה פתוח ומחובר ברשת), אז זה יפגום לי במהירות הורדה/משחקי רשת וכו'? ואם נרצה לגלוש באותו זמן, אז המהירות מחולקת בין שנינו ואיך היא מחולקת? *אהה, ועוד דבר... המודם שמקבלים בחינם (PCI/USB) יש איתו בעיות כלשהן שאני צריך לדעת? האם עדיף לי …

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. המחשב שלי מחובר (הנייד) עם המודם של סלקום אבל לא ניתן להתחבר לאי מיול . זה מן הסתם פורטים ....פתיחת פורטים דרך הפיירוול של XP לא מספיק צריך כנראה להכניס לו את הפורטים למודם עצמו אבל לא מצאתי שום דבר ברשת לגבי זה !!! מישהו מכיר ? יודע ? חייב אימיול ? תודה .

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by EF,

למישהו יש ניסיון עם טריפל C? אשמח לחוות דעת לגבי מהירות הגלישה בפועל והשירות שלהם. היום גולשת עם בזק בינלאומי ו-HOT ב- 12M ורוצה לעבור לחבילה של 15M דאבל בטריפל C. גולשת עם לפחות 10 כרטיסיות שפתוחות במקביל ומשתמשת גם לצפייה ישירה בסרטים. אשמח להמלצה

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by theoherzel,

למישהו יש ניסיון עם היבואן הנוכחי של Netgear, הם נקראים Odemnet אני מנסה לקבל מהם תשובה לשאלה באמת פשוטה כבר שבועיים והם מעבירים אותי מאחד לשני. נשמע מאוד לא רציני וזה עוד בשלב שלפני הקנייה אז איך כבר יכול להראות השירות השלהם ? למישהו יש ניסיון איתם ?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by N.R,

עדכון: הסתדר מעצמו. שלום, דיברתי היום עם כמה וכמה נציגים שכל אחד מהם אמר משהו קצת אחר לגבי הפעלת ipv6. חלק אמרו שזה אמור להיות אוטומטי, חלק אמרו שהפעילו אצלי וחלקם אמרו שיחזרו אלי עוד 3 שעות. כרגע לפי הנציגים האחרונים הם אומרים שהם רואים את כתובת ipv6 שלי אמנם אני לא רואה אותה בשום מקום. מבחינת דרישות מיוחדות של הספק אף אחד לא נתן לי שום מידע כי אני מין הסתם לא משתמש בראוטר שלהם. מדובר בasus ac86u. עם אחת הנציגות ווידאתי והיא אומרת שהיא רואה את הכתובת אצלי כשמוגדר אצלי Ipv6 native. בכל אופן אני לא רואה אות כזה אצלי. בהגדרות מתאם רשת הכל מוגדר וגם אין אות. בכל אופן ניסיתי גם לחבר בסופו של דבר את המתאם סיב אופטי ישר למחשב והפעלתי…

8. שלום רב, יש לי חבילה של 30 מגה (UPLOAD 1.5M ) דרך הוט ונטוויז'ן אני משתמש בתוכנה UTORRENT העדכנית ביותר. ידוע לי שישנה הגבלה מצד ספקיות האינטרנט בשעות מסוימות ביממה. עקב כך הורגלתי כבר לעובדה שאת הקצבים הגבוהים הייתי מקבל בעיקר בלילה ( 2מגה לשניה, ואף יותר, תלוי כמובן במספר המקורות), ואילו במשך היום, הרבה יותר רגוע. בכל אופן, העלאה הייתה תמיד קבועה, משהו באזור 140 קב"ש בממוצע. לאחרונה, זה נהיה קטסטרופה. העלאה היא באזור של 10 קב"ש (למרות שאני מאפשר הרבה יותר), והורדה חלשה מאוד, גם בשעות הלילה. פשוט לא יתכן שעם כמות של 260 מעלים, אקבל הורדה של 40 קב"ש בלבד! כמו כן, בעת שתוכנת UTORRENT פועלת, גם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית ביותר, בצורה בלתי נסבלת (משתפר מאוד כאשר אני…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by ac1240,

http://ishuk.co.il/itemview/?id=120643283205&ship=0 רציתי לדעת האם יש אפשרות גם להשתמש בראוטר הזה כראוטר רגיל חוץ מהקטע של ה 3G ?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. שלום לכולם, השבוע הסתיימה בניית המשרד שלי שממוקם בגינה שבבית. בסלון יש לי ראוטר vdsl של TP-LINK 9980 אליו מתחברים כל ההתקנים האלחוטיים של הבית. וביציאות הקויות: פורט 2 הולך לממיר של יס, שמשרשר vod לכל הממירים בבית (3 סה"כ) פורט 1 יוצא עם כבל רשת Cat 6. ישיר (צריך להיות מוצלב?, כרגע מקבל רשת לכל המחשבים הקווים, אבל אמרו לי שאולי זה עובד כ half duplex, וחלק אומרים שהחומרה היום יודעת להמיר את זה לבד) באורך 30 מטר למשרד. במשרד יש לי סוויץ' ג'יגה של Tp-Link TL-SG1008D. לסוויץ מחוברים 4 מחשבים עם כבל רשת. למשרד לא מגיעה קליטה אלחוטית מהבית, רציתי לשים ראוטר נוסף שיקח אינטרנט מהסוויץ' ויצור רשת אלחוטית בשם חדש ללקוחות המשרד. …

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. החבילה מותנית, כאמור, בהתחייבות לשנה. לפרטים נוספים - http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2006/Jan-Mars+2006/120306.htm

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by iveco,

יש לי חבילה באורנג 100 מגה ואני לא מצליח לעבור ב UT הורדה ב 2.5 מגה בייט לשניה זה תמיד משחק בין 100KB - 2.5MB לשניה אני אמור לקבל 12.5MB לשניה !!!! דיי נמאס לי מהספקי אינטרנט האלה ... זה הכאילו יש לי חבילה בפועל של 20 מגה ביט ולא 100 . נראה לי אני ארד עם התשתית ל 20 מגה ממילא הכול על הנייר עדיף לשלם סכום נמוך יותר . אפילו בדקתי לא הורדה רק גלישה צפיה בשידורים אונליין מחשב בממוצע לא צריך יותר מ 1 מגה ביט לשניה !!! זאת אומרת היום חבילה של 5 מגה ביט לגלישה זה מעל ומעבר . וזה גם בהנחה שיש גם מחשבים ברשת . ממש עקבתי אחרי הרשת שלי הממוצע זה 100KB בייט לשניה וממש גלשתי חופשי זה בלי הורדות טורנט וכאלה... יש ספק אינטרנט שאפשר להגיע איתו בטורנט ל 12.5 מגה בייט לשניה ? י

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. מישהו יכול להסביר בגדול מה הפלוסים של dd-wrt והאם יש סיכונים איתו . ואיך אני יוכל למצוא לראוטר (edimax br-6524n) שלי גרסה מתאימה ! בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by eitan1980,

הנתונים הקיימים : דירה 4 חדרים . בסלון נמצא ארון תקשורת. בכל אחד מהחדרים יש שקע טלפון. הצרכנים שיש לי : חדר ממ"ד - 2 מחשבים ממיר קו טלפוני (כלומר רכיב שיש לו כניסה כבל אינטרנט והיציאה זה קו טלפוני - אין לי קו טלפון ביתי בכלל ) היציאה של קו הטלפון צריך לחבר אותו איכשהו שיגיע בסוף לשקע בחדר שינה. טלויזיה בסלון . מעדיף לעניות דעתי שיהיה מחובר בכבל לאינטרנט מאשר בWIFI .(אצלי הטלויזיה הכל על סמך האינטרנט, בלי הוט /יס ודומיו ) . צריך WIFI בבית לטאבלטים ופלאפונים ושאר הרכיבים שצריכים WIFI . אני בבזק + בזק בינלאומי . אין תלונות באופן כללי על השירות/גלישה. הקונפיגורציה שחשבתי עליו : בסלון לשים את הראוטר (נגיד של Be של עומר אדם) …

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו? HOT + בזק בינלאומי

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. יש לי חבר שכבר שנים (!) סובל מבעיות במשחקי רשת. הבעיה היא לא במחשב והמחשב שלו מספיק טוב.. הוא היה בהוט ועבר לבזק לפני שנה והבעיה לא הפסיקה.. הוא הזמין טכנאי לבית כמה פעמים ועדיין לא עוזר.. גם החליפו לו ציוד ולא עזר.. יש לו כרגע 40 מגה בבזק... למה זה קורה לו? מה הפתרון לדעתכם? אולי לחזור שוב להוט והפעם ללכת על מודם וראוטר בנפרד?

17. שלום , יש לי תצורה של HOT FIBERBOX שממנו מוציאים מוקה 2.0 לרשת COAX בבית , ויש לי מוקה אחת שמדברת איתה שHOT נתנו לי ולא מוכנים לתת עוד אחד . בחדר שאני צריך עוד אחת מספיק מוקה 2.0 להוסיף או שאני צריך 2 מוקות שידברו ביניהם למרות שיש לי כבר מוקה שמשדרת מFIBERBOX לרשת COAX בבית ? איזה כדאי לקנות ושתהיה בתדרים של הוט כי אני רוצה דרכה גם לחבר כבל אינטרנט וגם שתתחבר ותספק לממיר של HOT שידורים כמו שקיים במוקות של הוט שיש שני יציאות גם ל-ממיר וגם לאינטרנט . תודה רבה.

18. זמן רק אני חווה ניתוקים בהוט. אודה לפענוח לגבי ההודעות log שאני מקבל בסטטוס מודם שלי. מי מהם מראים על ניתוקים? [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]8010300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]13000300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]8/31/2014 15:41[/TD] [TD=width: 10%]20000200[/TD] [TD=width: 5%]3[…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by kalda01,

אני רוצה לחבר נתב משני כREPEATER אל הHOTBOX של הוט שאינו תומך בWDS. יש לי WR941ND של TPLINK שלמיטב הבנתי אינו יכול לשמש כREPEATER, אז השאלה אם ניתן לצרוב עליו גירסה של DD-WRT כדי שיוכל להתחבר לHOTBOX בצורה כזאת ?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by EagleX,

שלום לכולם, אשמח לעזרה! קצת רקע: להורים שלי סוכנות ביטוח קטנה, 7 מחשבים מקרטעים ועוד 3 מדפסות עם חיבור Ethernet. עד היום, ארון התקשורת נראה כך: 1. Switch באזור ה20 פורטים, בן כמה שנים, פשוט, והאמת שלא צריך יותר של אדימקס, שאין כוונה להחליף אותו - הוא עושה את העבודה ולא עושה בעיות. 2. מודם vDSL שמושכר (כמובן, כמובן..) מבזק - DSL699U5, שעובד.. בסדר, ומשמש כBridge בלבד ל.. 3. Checkpoint safe@office 500 - ראוטר עם אבטחה.. מוגברת? לפחות על פי מה שהבנתי מהאינטרנט והחברה שעבדנו איתה עד היום. פה מתחילה הבעיה. המכשיר הזה הושכר במשך כמה שנים מחברת תמיכה מסויימת שההורים שלי הפסיקו לעבוד איתה (משלל סיבות), אך נאלצו להמשיך מכיוון שהם סירבו לשחרר את הסיסמא והשם משתמש לממשק ניהול שלו (…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. היי לכולם, אני מנוי של הוט טריפל כבר באיזור השנה, לאחרונה התחלתי לשים לב שסרטונים ביוטיוב ואתרים לא עולים מהר כמו שאני מצפה מ- 30 מגה. בדקתי באתר של הוט את המהירות, והמהירות הממוצעת היא באיזור ה- 5-6 מגה. כמובן שהתקשרתי להוט, והתשובה שקיבלתי אחרי כל הנסיונות הרגילים של "בוא נכבה את המחשב, בוא נכבה את הראוטר" היא שמבחינת הוט הכל תקין ואין אצלי שום בעיה, לכן יש שתי אופציות: 1. להביא מחשב אחר לבדוק (WTF). הבחורה ממש התעקשה שאני אמצא מחשב אחר לבדוק איתו את המהירות, הסברתי לה בסבלנות שאין לי מאיפה להביא עוד פאקינג מחשב ושהכל היה בסדר עד לפני כמה ימים. 2. להביא טכנאי שיחבר את הלפטופ שלו, ובמידה וזה יימצא תקין אני אחויב ב-125 שקלים על קריאת שווא. הבעיה היא שבאותו ערב נכנסתי …

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. האימיול מוריד לאת ואני לא יודע איך אפשר לגרום לו להוריד מהר יותר.עזרה?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by הדר,

שלום לכולם, התחברתי לערוצי זהב במהירות 750. השרת שלי הוא דרך האוניברסיטה העיברית. אני מנסה להוריד קבצים דרך קאזה, אבל מהירות הורדת הקבצים היא משהו כמו 0.01kb מה שאומר כמובן שלוקח לי לפחות יום שלם (אם לא יותר) להוריד שיר ורוב הזמן הוא כותב לי לחפש מקורות אחרים להורדה. אני די בטוחה שאני צריכה לשנות את ההגדרות ולהתאימן לשרת של האוניברסיטה אבל אין לי מושג מה לשנות. למישהו יש רעיון??? לבעייה שלי אין קשר לספק - בדקתי את מהירות ההורדה והכל בסדר. כמו כן הגלישה עצמה מהירה וחלקה וכל הורדת קבצים לא דרך קאזה היא מהירה מאוד. תודה, הדר :'(

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

נשבר לי כבר!!!!! קרסו טוטאלית לחו"ל!!!!! אני חייב לעדכן את ה Value, פרמטתי ואין לי סאונד!!!!!!! לעזאזל אי אפשר לשמוע ג'יימס הולדן :'( :'( :'(

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. אם אני קונה ראוטר חדש לדוגמא את הTP LINK 1043ND אם אני מחבר אותו למודם הוא מוריד את הפינג? או שהפינג נשאר אותו דבר אבל הביצועים של האינטרנט ישתפרו?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.