רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים שמתי לב ששימוש בתוכנת יוטורנט גורם לנפילת האינטרנט יש לי מהירות 30 מגה עם תשתית בזק ראוטר dlinl 6740 אחרי כמה דקות של הפעלת יוטורנט אני מנסה להעלות דף אינטרנט ואני מקבל הודעה שלא ניתן להציג דף זה מה שמוזר הוא שבראוטר הנורה של ה-dsl וה- ethernt עדיין דולקות רק כיבוי והדלקה של הראוטר מחדש מחזירים את האינטרנט בדקתי שאם היוטורנט לא פועל אין נפילות של הקו אז אני כמעט בטוח שזה היוטורנט מספר מקס' של חיבורים ביוטורנט- 200 מס' מקסימלי של ע\עמיתים מחוברים- 50 גרסת יוטורנט 2.0 האם יש פתרון למצב הזה? כי זה החל בימים האחרונים אודה לעזרתכם
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תודה רבה למי שעזר לי להגדיר את זה בראוטר 3COM. אבל לחבר שלי יש ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204WG והוא רוצה גם כן להגדיר את הPS3 כשרת DMZ. אפשר הסבר מדויק איך להגדיר אותו כך? תודה רבה לעוזרים גל
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, הקמתי בשעה טובה רשת ביתית אלחוטית במקום רשת ה-HPNA3 שהיתה לי לפני כן (נשרפו שני מודמים, והיו לי כמה בעיות מעצבנות עם הרשת בכל מקרה). ברשותי D-Link DIR-615 - נתב בתקן N, ומתאמים D-Link DWA-140, גם הם בתקן N. לרשת מחוברים אך ורק מחשבים (3) המריצים ווינדוס ויסטה. הגלישה באינטרנט חלקה לגמרי בכל המחשבים, בהתחלה היו לי בעיות עם המתאמים שהתנתקו כל 30 שניות בערך, ואז הסרתי את הדרייברים של D-Link והתקנתי דרייברים של Ralink (החברה שמייצרת את הצ'יפים עבור D-Link), ועכשיו הרשת עובדת נהדר. הבעיה היא שהעברת קבצים בין המחשבים היא איטית מאוד (בין 700 קילובייטים לשניה עד 1.5 מגה בייטים לשניה, מקסימום). הקליטה של כולם היא Excellent, ובעוד שאני ממש לא מצפה למהירויות בקצב המוצהר של תקן…
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חשבתי בעבר שזה בטעות, אבל Zone Alarm מראה לי את התמונה שצילמתי. מה מהם ה IP שלי, ומה זה השני ??? תודה !!
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ההוט בוקס שלי מוגדר כנתב אבל כיביתי את האלחוטי דרך החברה. יש לי חבילה של 30 מגה, אם אני מתחבר באמצעות כבל להוטבוקס אני מקבל את המהירות המקסימיאלית ואם אני מתחבר באמצעות כבל לראוטר אני מקבל רק כ-10 מגה. עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה וזה לא עזר מה ניתן לעשות במקרה שכזה תודה לעוזרים נ.ב עד היום עבד מעולה .יש לי TP-WR941ND
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי hotbox 2 עם חיבור 100 MB וספק בזק בינלאומי. 1. כאשר אני מחובר רק דרך ה HOTBOX אז אני מגיע בבדיקות מהירות לכ 70-80 גם בבדיקה של התשתית עצמה של הוט http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/ וגם בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי. ( קווי ואלחוטי). 2. כאשר אני מחבר את ה HOTBOX ליציאת WAN של הרואטר האלחוטי אני מגיע בבדיקה של תשתית הוט לאותה מהירות , אך בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי אני מגיע ל 1MB . (גם בחיבור קווי או אלחוטי). המצב זהה בין אם אני עושה BRIDGE ל HOTBOX ובין אם לא. הראוטר TP LINK TL-WR841HP . אודה לעזרה
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה ראוטר WBR-6001 אחרי שמת לי ה netgear האהוב. ניסיתי להגדיר את הנתב להתחברות עצמאית דרך המודם אך אני לא יודע בדיוק מה הן ההגדרות שבהן אני מכניס את שם המשתמש והסיסמא. ישנן מספר אופציות: Static/Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP L2TP לא יודע בדיוק מי מהן צריך לבחור. יש ברשותי מודם B-FOCUS שיכול להתחבר עצמאית גם כן, אבל אני רוצה שהנתב יעשה זאת בעצמו. הסט-אפ כאמור: מחשב -> WBR-6001 -> מודם B-FOCUS דרך ADSL (בזק בינלאומי) אם מישהו יודע איך צריך להגדיר את הנתב בתצורה הנוכחית אני אשמח לדעת. (קריאת ה user manual לא עזרה לי הרבה אז אין צורך בקיצורי דרך לאתר היצרן)
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת איפה מוכרים באיזור ירושלים , מבשרת ציון כבל cat6 עם סיכוך ftp באיכות טובה (המוליך כמה שיותר טוב) - שמעתי שחברת טלדור נחשבת טובה אך ראיתי את הכבל במחיר מוגזם לדעתי (מעל 5 ש"ח למטר) אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה חנות אשר מוכרת את הכבלים של טלדור או חברה אחרת איכותית ובמחיר זול יחסית מתכנן להעביר במקום הכבל של הטלפון ( כבל אחד שמעביר כרגע שני קווי טלפון שונים ) שני כבלים של cat6 , האחד יעביר שני קווי טלפון וחיבור רשת של 100Mbit והשני ישמש לחיבור רשת של 1Gbit תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס wrt54g שאליו מחוברים 3 מחשבים הבעיה שכל פעם שאני מנתק את אחד המחשבים או את הראוטר כל מחשב מקבל כתובת אי פי חדשה מה שאני רוצה לעשות שלכל מחשב תהיה כתובת אי פי פנימית קבועה האם זה אפשרי? אם כן איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו בכלל הצליח להגיע קרוב ל100? אני מגיע ל65 וגם אצל ההורים של אשתי זה אותו הדבר . בכלל בדקתי באתר של dlink ורשום שם בבירור שה 6740U מגיע עד מהירות 80mbps. זאת לא הטעית הציבור אם אף אחד לא מצליח להגיע ל100 גם אם הוא ירצה? הnetgear מגיע ל100 מגה? להורים של אשתי יש כרגע netgear והם מקבלים 65 בדיוק כמוני והם הרבה יותר קרובים לארון של בזק ממני. אני יודע שבגלל שהנתבים לא תומכים בgbps אז אי אפשר באמת להגיע ל100 אבל האם מישהו הגיע ל90?! . בהוט אני יודע שכולם מגיעים ל102~ . 65 זה הרבה אבל היה יותר הגיוני להגדיר את החבילה כtop 80 או משהו כזה.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים היתי היום בבזק הם מצאים לי 2 מודמים D-LINK 2760U ו NETGEAR N DGN834 איזה מהם יותר טוב? מה כדאי לקחת?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הנתב TL-WDR4300 ואני רוצה לעשות ברידג' כך שה- VVG2000 שיש לי מבזק יהיה רק מודם. האם אוכל לקבל הוראות איך לעשות את זה, או אולי לינק? תודה רבה עריכה: לא יודע אם זה משנה אבל כרגע אני עם תשתית בזק וספק נטוויז'יון, 100 מגהבייט.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים בעקבות צורך באינטרנט יציב במיקום בו התשתית של בזק והוט היא רעועה, הפתרון כרגע לעסק להמשיך לעבוד הוא לחבר ראוטר 4g שכהתשתית הרגילה נופלת. האם יש פתרון ראוטר/hub חכם שידע לנהל חיבור מ2 מקורות (הוט/בזק+ראוטר 4g/סים) דרך dual wan, וידע לספק רשת יציבה כאשר אחת מהתנתקת או מאבדת יציבות? כשחיפשתי פתרונות מסוג אלו הגעתי למוצר שנראה יתאים Peplink Balance One Core באמזון. הוא עולה 400 דולר בלי משלוח. האם למישהו יצא לעבוד עם קופסה כזאת? מישהו מכיר פתרונות אחרים במחיר נח יותר? תודה על כל תבונה בתחום:]
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות להפוך את המודם ל-BRIDGE כלומר שיבצע את פעולת החיוג בעצמו ויקצה למחשב שלי ישר כתובת IP אמיתית (כלומר של ה-ISP שלי)? הכוונה היא לא לשימוש כראוטר אלא כחייגן אוטומאטי על מנת לחסוך את פעולת החיוג. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הכותרת המקורית היתה זאת: הגנה מפני פריצה של שאר בני הבית השותפים על אותו קו אינטרנט. אבל לדעתי הכותרת החדשה מעבירה את המסר יותר ברור, לא? והנה השאלה בפירוט: הסיטואציה: רשת ביתית מאובטחת, עם כמה משתמשים באותו הבית. לוינדוז (XP) במחשב שלי יש סיסמא המתבקשת בכל הדלקה של המערכת. השאלה: מה צריך לעשות כדי להגן על פרטיות המחשב שלי מפני כניסה (בצורה אלחוטית, דרך הראוטר) של משתמשים אחרים, בני הבית, השותפים ברשות (!) לאותו קו אינטרנט. תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר התבלבלתי מרוב זיבולי שכל וחוסר המקצועיות של חברות\ספקיות האינטרנט.. אני נמצא בתשתית הוט 100 מגה נמצא בספקית אקספון 018 מחובר דרך חייגן בחיבור הנ"ל אין לי בעיית פורטים והכול טוב איך שאני מתחבר ללא חייגן (דרך ספקית הוט נט) יש בעיה והפורטים חסומים (דוגמא לא מצליח לגלוש באמיול) ניסיתי גם מספר פורט של 60000 אך ללא הצלחה.. פתחתי את הפורט בראוטר של הוטבוקס וללא הצלחה.. מה ניתן לעשות? שמעתי משהו על UPNP..האם זה קשור? האם ניתן להתחבר ללא חייגן ולפתור את בעיית הפורטים? הוט אמרו לי שאי אפשר להתחבר ב100 מגה עם חייגן, אחרת יהיו ניתוקים, רק עד 30 מגה.. ובאמת היו לי כמה ניתוקים.. אומנם גלש בקצב הורדה של 50 מ"ב אבל הרגשתי ניתוקים.. אמרו לי להוריד ל30 מגה דרך חייגן.. או…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם-ראוטר של נטויז'ן (NetBox) בתקן N300. מהירות האינטרנט היא 40 מגה. תשתית בזק. הבעיה היא כזאת: רכשתי שני ראוטרים זהים יקרים מאוד בתקן AC1900 של TP-Link. חיברתי אותם למודם וביטלתי את הרשת האלחוטית של המודם ככה שהוא מתפקד רק כמודם כרגע. ראוטר אחד מחובר ישירות בכבל רשת, והראוטר השני מחובר דרך מתאם רשת-חשמל (HP-5103K) של חברת Edimax. העניין הוא שדרך הראוטר שרכשתי (זה שמחובר ישירות בכבל רשת למודם), עשיתי בדיקת מהירות והתוצאות היו 2MB של העלאה ו-7.9MB של הורדה. ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות NetBox ב-Wifi. עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות היו 3MB של העלאה ו-37.1MB של הורדה. אציין שהראוטר והמודם נמצאים באותו מקום. כרטיס הרשת…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני ב-012 לקוח מומר מקווי זהב. לא משתמש בטורנטים כי תמיד היו איטיים לי - אני עובד רק עם ראפיד פרמיום. החל משבת האחרונה - יש לי בעיות בראפיד שייר פרמיום. תמיד הייתי מוריד על מקסימום ללא בעיה. באמצעות תוכנת IDM יש לי חיבור 8 מגה. עכשיו פתאום ההורדה משחקת בין 4-8 מגה. אין בלוק קבוע של הורדה רציפה בשמונה מגה. אני רואה בפורומים שגם לאחרים יש את זה. שיחנקו - חלאות! צריכים לארגן תביעה יצוגית על הונאה. - ויש להם עוד את החוצפה לתת שירות "GAMER" מה זה בעצם אומר? ששאר הלקוחות שמשלמים על שמונה מגה פשוט לא מקבלים שמונה מגה. זה כמו לימכור למבורגיני - עם הגבלה למאה קמ"ש בכבישים מהירים. חלאות. פשוט הונאה! צריכים להפציץ את שרותי התמיכה שלהם - אם כל לקוחות 012 יתחילו להתקשר …
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הנתונים הקיימים : דירה 4 חדרים . בסלון נמצא ארון תקשורת. בכל אחד מהחדרים יש שקע טלפון. הצרכנים שיש לי : חדר ממ"ד - 2 מחשבים ממיר קו טלפוני (כלומר רכיב שיש לו כניסה כבל אינטרנט והיציאה זה קו טלפוני - אין לי קו טלפון ביתי בכלל ) היציאה של קו הטלפון צריך לחבר אותו איכשהו שיגיע בסוף לשקע בחדר שינה. טלויזיה בסלון . מעדיף לעניות דעתי שיהיה מחובר בכבל לאינטרנט מאשר בWIFI .(אצלי הטלויזיה הכל על סמך האינטרנט, בלי הוט /יס ודומיו ) . צריך WIFI בבית לטאבלטים ופלאפונים ושאר הרכיבים שצריכים WIFI . אני בבזק + בזק בינלאומי . אין תלונות באופן כללי על השירות/גלישה. הקונפיגורציה שחשבתי עליו : בסלון לשים את הראוטר (נגיד של Be של עומר אדם) …
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני טס לסין בקרוב ואני אצטרך להסתדר עם שירות VPN דרך הטלפון תחילה ואולי דרך הלפטופ. יש שירות VPN חינמי שלא יגנוב לי את כל המידע? השתמשתי בTunnelbear שהיה סבבה אבל בא רק עם ג'יגה תעבורה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להחליף את כתובת ה-IP החיצוני שלי וכל מה שניסיתי עד בה לא צלח. עברתי על מדריכים שונים: - כיבוי הראוטר - לא הצליח - ביצוע ipconfig/release ואח"כ renew - לא הצליח - שינוי באמצעות התכנה DHCP_IP_Forcer - כאשר עשיתי את זה מחובר לראוטר זה לא הצליח. כאשר עישיתי את זה מחובר ישירות למודם ה-IP באמת השתנה אבל איך שהתחברתי בחזרה לראוטר אז ה-IP חזר. איך אני יכול לשנות את כתובת ה-IP שלי ? אשמח לעזרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הייתי מחובר לHOT ובזק בינלאומי בלי חייגן (DHCP), ועבדתי עם ראוטר כמו גדול (LINKSYS WRT120N) עכשיו השתדרגתי ל12MB, והם החליטו להעביר אותי לחייגן (L2TP), ואני לא מצליח להגדיר את הראוטר. כלום לא עובד. עשיתי מה שצריך לפי מדריכים באינטרנט, ונאדה, לא עובד כלום. הם הביאו לי שם של שרת - hot.bezeqint.net תירגמתי בעזרת PING את הדומיין לכתובת 212.25.127.18 מילאתי בשורת הSERVER. אבל כלום לא עובד. מישהו הצליח לעבוד עם ראוטור דומה בקונפיגורציה הזאת. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הראוטר ? אני מיואש.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה שרוחב הפס בשעות העמוסות יורד מ 2.5 מגה ל פחות מ 1 מגה. לדוגמא אתמול בערב היה 0.7 מגה, עכשיו מוקדם בבוקר יש 2.5 מגה. ניתקתי את הראוטר חיברתי את המחשב ישירות למודם, ועדיין הבעייה קיימת. זאת אומרת שהבעייה אצל הוט ולא אצל הספק. דיברתי עם התמיכה של הוט והם בדקו ואמרו שהכל תקין ובעצם אין מה לעשות. אני רוצה לדבר מחר עם השרות לקוחות שלהם. רציתי לדעת לפני זה, האם יש מה לעשות? או שככה זה בכבלים? האם ב UFI הבעייה לא קיימת?
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקחתי את המודם ראוטר של נטגיר מבזק בשיטת חיוב זיכוי. ההתקנה של הרשת יחסית פשוטה, למרות שלנסות ולקנפג את הרשת האלחוטית (הצפנה) הצלחתי רק ישירות מהראוטר ולא דרך הממשק היחסית פשוט של בזק. בכל מקרה הרשת מתנתקת לי כל כמה דקות ניסיתי לגלוש רק דרך N, או רק דרך g וכלום לא עוזר. החלפתי ערוצים, כיבוי והדלקה מחדש - שום כלום. כשאני גולש מטר מהראוטר - בהתחלה הכל טוב, אחרי שלוש ארבע דקות רואים ירידה בקליטה (כאילו אני מתרחק אבל בתכלס הלפטופ לא זז) וככה יורד יורד עד שמתנתק. מישהו מכיר איזו קונפיגורציה שפספתי בראוטר הזה, או שללכת ולזרוק להם אותו בחזרה?.... תודה וחג שמח...
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-