עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים אבל בכל זאת סתם שאלה כי אני רואה שכל אחד קונה במחיר אחר תנסו לחשוב ותגידו באמת-בכמה צריך לקנות מחשב?

2. Started by Sifo Jen,

אז זהו, בקרוב שנת הלימודים מתחילה (22.10), חשבתי שיהיה מעניין לראות אם יש פה אנשים שמתחילים ללמוד ואיפה, מי יודע, אולי נפגש בקמפוסים ויהיה נחמד. אני מתחיל שנה שלישית בת"א הנדסת חשמל. עוד מישהוא מת"א? ;D

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Gilo2005,

לכול צופי הסדרה תגידו ב-yes באיזה ערוץ ושעה ניתן לראות את הסדרה?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  4. יש לכם ספר טוב להמליץ עליו? אני אוהב את סדרת הארי פוטר וקראתי כבר כל ספר וגם נהניתי מאוד ממלאכים ושדים וצופן דה וינצ'י. אז אם אפשר שזה יהיה בערך בסגנון של הספרים האלה אני מחפש לקנות ספר טוב.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות גוף קירור ועוד כמה דברים ועכבר לוג'יטק אז אני רוצה אולי להזמין מחו"ל אפשר אתרים מחו"ל שעושים משלוחים לארץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by T-Flash,

שלום לכולם שיפצתי לעצמי את ה AVATAR, בואו תאמרו מה טוב יותר לדעתכם, העיצוב הישן או החדש? ה AVATAR הישן והטוב: ה AVATAR החדש: ה AVATAR החדש הוארך ב 20 פיקסלים. אל תדאגו, זה לפי החוקים אזז, מה אתם חושבים? מה טוב יותר? או שיש לכם עצות איך לשפר? תודה רבה ל ZenMaster על שנתן לי את התמונה של הדרקון, שממנה עשויים שני ה AVATARים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מכוון שאני יוצא יומיות, יש לי אפשרות אחרי שעות הפעילות (ואפילו לצאת יותר מוקדם במידת הצורך), לצאת לקורסים\הסמכות באיזור חיפה. הייתי שמח לשמוע על מקומות אמינים (שמות מוכרים, לא "המכון של ג'קו"), בנושא מחשוב והתמקדות בעיקר בקורסים עם שימוש במחשב עצמו בתוכנה וחומרה (לדוגמא נושא הרשתות שעד כמה שידוע לי לא כולל כל מיני נושאים של מתמטיקה פיזיקה נוסחאות חשמל ואלקטרוניקה, אלא למידה נטו בחומרה ותוכנה). מראש אני מבקש, רק תגובות ענייניות וממוקדות על מקומות וקורסים, אין לי מה לעשות עם תגובות כגון "תחפש באתר של הטכניון", ושאר הספאם שמתרוצץ פה בפורום. המון המון תודה !

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by redti,

אהלן היייתי מסיבה ערב לפני ערב ראש השנה הצטלמתי פעמיים לשני אתרים שונים אחד זה resident והשני אני כמעט בטוח שהוא אמר משהו עם net שימו פה את כל האתרים שאתם מכירים שמפרסמים תמונות ממסיבות

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  9. אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.

10. Started by Check_Point,

מישהו יודע ממשפחה מתי מחר מתחילה התפילה (שחרית ליום חג?) ומתי השופר? לצערי לא הספקתי להתעדכן.. |:

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by ciauai,

מחפש אתר לעשות באר יש איזה אתר שעושה באר מסמנים בוי את הבארים שרוצים והוא מוסיף אותם לכמו חתימה כזו למי שלא הבין באר= זה החתימה הדקה הזו שרשום למשל Call Of Duty Player וכל זה

12. מישהו היה? ספרו חוויות.. מבחינתי היה לא רע בכלל, רק שהיו מלא ילדים קטנים ומעצבנים ומבחר האוכל והשתיה לא היה יותר מדי גדול... אבל בגדול - כן ירבו אירועים שכאלו! וכל הכבוד לחברת קוקה קולה שאירגנה את האירוע (למרות שאני די בטוח שיש להם רווח די נאה מכל העניין)...

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by sagi_10,

ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by משיקומי,

לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by musari,

תמיד הם שומעים מילה ניתפסים עליהה ואני מאמין שרוב הציבור לא יודע על מה מדובר לדוגמה המילה "בדימוס" מזה בכלל או "אשתקד" או "מסמך האסירים " זה חלק מן הדוגמאות שהתיקשורת מפרסמת ולא מסבירה מה הכוונה??? מישו יכול להסביר אם בכלל ? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1&meta= לא מצאתי בשום מילון במיוחד ה "בדימוס" הזה!!!

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by amitaihasnes7,

אני מתאמן בקאפואירה איזה שלושה חודשים. אני דיי טוב יחסית לזמן שאני מתאמן. אבל יש לי בעיה-אקרובטיקה. תראו יש איזה תרגיל שאני מנסה ללמוד הרבה זמן וקוראים לו מקאקו, ואני לא מצליח אותו. אז אם מישהוא יכול להסביר לי או לשלוח תמונה-סירטון אני אשמח מאד. (דרך אגב, תוך כמה זמן בערך מתחילים לעשות דברים יפים(אליקופטר, פאסאנו, סיבוב על הידיים, גלגלון אחורה ועוד).

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by משיקומי,

כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  18. עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. אני מחפש כמה שירים ששמעתי במסיבה שהייתה שבוע שעבר!! אז משהו יכול לרשום לי שמות של שירים שמשמיעים הרבה במסיבות אני ישמח!! תודה!

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  20. נורא מעניין אותי הקטע במיוחד כאחד שמקודד... אני צריך את הפונט, הגודל, והאפקטים (אם זה BOLD או לא למשל) אני מדבר על הסרטים החדשים שמראים ב-HOT/YES לא הסרטים משנות ה-70.... תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  21. שלום. רציתי לדעת איך הסרט ארמגדון. על מה הוא, באיזה שנה הוא ייצא, איזה סוג של סרט הוא והכי חשוב-הוא יפה? אז למי שראה או שמע בבקשה להגיב. תודה לעונים.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני תמיד משאיר לי שכבת שפם קצרה, אני מתכוון כשעוד זה זיפים ועדיין לא שערות ( מה חשבתם ) אני מגלח כל יום כדי להרוג זיפים שגדלים במקומות שאני לא רוצה שהם יהיו שם, וכל כמה ימים אני מוריד טיפה מהשפם כשהוא גדל יותר מידי.. אבל רוב הפעמים המכונה לא מקצרת לי את הזיפים והיא פשוט מורידה חצי מהשפם וזה נראה מוזר. איך אני יכול רק לקצר את הזיפים ולשמור על שיכבה אחידה? אני אשמח לקבל עצות, תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  23. Started by roma,

אהלן חברים! בגלל שיש לי חדר ממש פצפון והמיטה הנוכחית לא ממש נוחה לאירוח וזאת בלשון המעטה(70 ס"מ רוחב), הגענו עם אמא למסקנה שהאופצייה היחידה למיטה זוגית היא שהמיטה תהיה תלוייה על התקרה עם קבלים או משהו. יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא מידע על מיטות בקונסטרוקציה כזאת? עדיף בארץ;-)

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by blue_core,

ראשית, כל הכבוד לצוות האתר והנהלתו על היוזמה להגריל בין גולשי האתר פרסים. אני לצערי לא אשלח את פרטי וזאת מכיוון שאין לי צורך שבמערכת פה ידעו את שמי ובטח שלא את כתובתי. אם אלפי גולשי האתר ישלחו את פרטיהם, הרי שיווצר לו מאגר מידע יקר מפז. כל שנאמר בפורומים השונים יוכל להיות משוייך לשם וכתובת אמיתית. אני בטוח שישנם עוד רבים שיאלצו לוותר על ההגרלה מחשש לחשיפת פרטיהם האישים ברשת. טוב, יותר סיכוי לאחרים. אולי במקום שכולם ישלחו פרטים, פשוט תעשה הגרלה בין משתתפי האתר ולזוכים תשלח בקשה למסירת פרטים לקבלת הפרס. כך לא יווצר מאגר נתונים שכזה ומי שלא זכה ממילא לא יצטרך לחשוף את פרטיו ברשת. בברכת שנה טובה של זכיות בפרסים.

25. ;D חג שמח!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.