כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. ראיתי שבאייבורי מחשבים יש מחירים נמוכים משמעותית מכל החנויות, מה הסיבה? האם כל החלקים שהם מוכרים הם חדשים או מחודשים? כל הערה תתקבל בברכה, מי שיש לו משהו חשוב להגיד ולא רוצה להגיד את זה פה בפומבי, בבקשה תכתבו לי את זה בהודעה פרטית זה מאוד חשוב לי תודה לכולכם ולילה טוב
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
ממש שביזות. מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות). ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי. מה אומרים? * לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו. יאללה, פנק אותה!!
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום כולם, זכיתי לפני יומיים ב 8800 GTS מאיביי עכשיו יש לי שתי אופציות לבחור מהן במשלוח -Air Parcel Post שיעלה לי בסביבות ה 30 דולר מקסימום אבל טופס הביטוח הוא מאוד גדול ויכול לעורר חשד אצלנו במכס (לטענת המוכר) -Express Mail שיעלה כבר בסביבות ה 50 דולר אבל בלי הטופס הנ"ל השאלה שלי קודם כל, אם המוצר שלי משומש, עדיין תקף עליו מכס בארץ ?? ויש פה מישהו שכבר הזמין מאיביי איזה חלק ויודע מה הפרוצדורה הכי מומלצת ? תודה ! אגב, הדחיפות היא שכבר יומיים אני דוחה את המוכר ואני רוצה לשלם לו כבר.. :
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום היום מת לי העקרב שהיה אצלי חצי שנה אז אני וחברים שלי הלכנו לחפש עקרבים ומצאנו שתי נחשים אחד קטן ואחד גדול הגדול מת כי בטעות הכנסנו אותו לבקבוק שהיה שם דלק והקטן אצלי בבית או באורך כ8 או 9 סמ דק מאוד ובצע סגול כהה וכמעט לא רוים לו את הראש אם מתקרבים רואים איך שאו מוצי לשון קטנה השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת איזה סוג זה ואם או ארסי ובמה אני מאכיל אותו כי עכברים או לא יכול לאכול כי או קטן מה אני צריך להביא לו לאכול בבקשה דחוף תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, תמליצו לי בבקשה על חנות מחשבים זולה טובה ועם שירות טוב באיזור חדרה גם נתניה זה טוב אם יש לכם
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני מעוניין להדפיס עבודה גדולה 40 -50 עמודים ...... שחור וחלק צבעוני ... מישהו מכיר מקום שאפשר להדפיס בו בתשלום כמובן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וויקיפדיה אבל ההסברים היו ממש בתכלית קצור, מעין ראשי פרקים . למישהו יש קובץ מפורט בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אחרי הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=_9T9mH7L2vM פשוט רציתי לשמוע עוד.... יש למישהו מושג איזה פרפורמר הוציא דיסק או משהו אחר(מארש טורקי בסגנון ג'אז)?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להוציא תעודת ברוקר, כמה עולה מה צריך הכל. איפה אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ובבקשה בלי ספאמים. לא חייב להיות מצחיק אבל מעדיף... הנה סיפור שלי ושל עוד שני חבריםnimiking,omerole - הזמנו פיצה למלון ששהינו בו.... אחרי כמה זמן מלא ילדים גם כן הזמינו פיצה (דומינוס פיצה במצפה רמון ) -בלילה אחרי כיבוי האורות, אני וחבריי לחדר ( ) התחלנו להציק למשצ"ים ולרוץ במסדרונות וברגע שראינו אותם ברחנו לחדר , זה היה כ"כ כיף. אח"כ חברים שלי לחדר התחילו לרוץ בין החדרים שלנו והחדר שמולנו וכול הזמן היו אצלנו מורים ומשצ"ים - והם (החברים) התחבאו מתחת למיטות ;D יאללה..... עכשיו אתם
-
- 106 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום,מה שמה של הזמרת? ו שמעתי שהיא בת 14 זה נכון? תודה רבה(כוסיייט!!11)
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב אז ככה הרבה מעוצבנים עלי בפורום קונסולות כי אני פאן של נינטנדו אבל אף אחד לא נותן טיעונים אמיתים למה אני טועה בדיונים בפורום אז פתחתי במה ואתם מוזמנים לחפש דיונים שלי וליראות באיזה דברים אני לא צודק אני מבטיח להיות ישר ולהודות בדברים שאני טועה בהם כל עוד יש הוכחות מוצקות בקיצור יש לכם במה רק תיתנו דברים אמיתים בלי דברים מטומטמים כמו שגיאות כתיב וקללות כי זה טיעונים דפוקים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כותרת עריכה:שגם יתנו עם קונים מחשב ב5000 כמה תשלומים ללא ריבית עם יש כאלו חניות
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה לגבי שיר מסויים. אני לא יודע איך קוראים לו ואני לא מצליח להשיג אותו. נידמה לי שיש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". האם מישהו יודע מה השם של הלחן המקורי של השיר בלועזית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
אם אני מצרף קובץ GIF הוא לא זז אז השאלה שלי אם יש איזשהי דרך ?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
1)במה אינטל עוסקת חוץ ממעבדים? 2)מה מטרות אינטל לעתיד? 3)מהו המבנה הארגוני שלה? 4)מי קובע את מטרות אינטל?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) ) אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נראה לי מוזר..
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם? אני אישית חושב שהוא בסדר, אהבתי את השירים: Artillery Becoming Insane Heavyweight Change The Formality כל השאר נחמדים... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לומר תודה למור ולכל צוות HWZONE שנותנים לנו סיקור מתערוכת CeBIT 07 :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
למה... ? :'( :'( איזה עונה מעצבנת, כל 4 פרקים הם עושים הפסקה!!!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-