כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
רואים ילדה עולה במדרגות ואז זה משתנה לזוית שרואים שהיא מושיטה את היד לארון ופותחת אותו חרשתי על החיפוש ועל ה10 דפים אחרונים ואני לא מצילח למצוא-מישהו?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן חברה צהריים טובים אני מחפש בנרות פס קול של טנק שיורה פגז, חשוב שיהיה באיכות טובה . אני יהיה רב תודות למי שיעזור לי , תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני חייב לעלות סירטון קצר שצילמתי....האתר היחידי שאני מכיר לעלות סירטונים הוא yousendit... עכשיו אני מנסה לעלות והוא פשוט טוען (קרוב לשעתיים) את אותו דף.... הסירטון שוקל 30mega, ובאתר ותר לעלות עד 1GIGA מה עושים? ואם למישהו יש אתר אחר? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות להרבה קבצים leech וזה פשוט לא מעלה ... מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! רציתי לכתוב כמה תגובות בZAP וראיתי שצריך משתמש, אז אמרתי אני אעשה לי משתמש. הכנסתי את הפרטים שצריך(אימייל סיסמא שם פרטי ומשפחה) לחצתי על הרשמה וזה חזר לי לדף של ההרשמה. כל הפרטים היו רק הסיסמא לא. החלפתי סיסמא ושוב אותה בעיה. החלפתי אימייל ועדיין זה חוזר למסך של ההרשמה. ניסיתי בכל מקרה להיכנס אבל זה אומר שאין כזה משתמש. האם לעוד מישהו הייתה/יש את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לא נותן לי עם היוזר והפסוורד להיכנס.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא מצליח לשלוח/לפרסם תגובות לכתבות הנמצאות בעמוד הראשי של האתר. כאשר אני לוחץ על כפתור "הגב" אני מקבל אנימציה של "חשיבה" בצד ימין למעלה בעמוד הדפדפן וזהו. ניסיתי להגיב במספר דפדפנים, chrome - ללא שום תוספות התקנה נקיה, firefox - עם וללא תוספים וגם עם edge. מע' ההפעלה שלי חלונות 10 עם anniversary update. האם צריך להתקין תוסף מסוים כגון java או משהו אחר ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע לפתור את סעיף א' שבתמונה בדרך שלי, שהיא די מסורבלת וקרוב לוודאי שתוריד לי ניקוד. הדרך שמפורטת בתמונה נראית לי הרבה יותר כדאית, רק שלא הבנתי ב-100% איך הם עשו את כל ההצבות בטבלה! מישהו יכול בבקשה להסביר? :-) עריכה: אני רק רוצה לחדד שהבנתי כבר שבעמודה השלישית הציבו פשוט את הנקודות שהתקבלו. הבעיה שלי היא עם העמודה של נקודות הציון, שהבנתי רק מאיפה הנקודה הראשונה (שבה הציבו תמיד X=0 כי מדובר בנקודת חיתוך עם ציר Y), אבל מאיפה הפליצו את הנקודה השנייה? סתם המציאו X ומצאו דרכו את Y? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חבר קיבל דואר מקבוצה בפייסבוק. בטעות הוא לחץ על משהו ומאז הוא לא מצליח לקבל דואר משם. הוא יצר קשר עם מנהל הקבוצה והמנהל אמר לו שהוא מכותב. למרות זאת הוא לא מצליח לקבל דואר. הוא נתן כתובת מייל אחרת ומצליח לקבל לשם דואר, אבל המצב לא נוח לו. מה ניתן לעשות? המייל שלו הוא ב- walla. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, הצבא היה צריך לשלוח לי זימון מסוים בדואר ומשום מה הוא לא הגיע. התקשרתי וביקשתי שישלחו פקס עם הזימון. בקיצור הפקס צלצל, נתתי לו לצלצל כמובן, ולאחר מספר צלצולים נכתב "Receive failed". הפקס הזה בוודאות קיבל היום פקסוס ממקום אחר שעבר בלי בעיות. למעשה, נתתי לבחור ממיט"ב שלושה מספרי פקס שונים (אחד של בית מלון ושניים רגילים), והוא טען שהם שלחו פקסים פעמים רבות אבל שום פקס לא התקבל. הם גם בדקו וראו שהכל תקין במערכת שלהם. בקיצור, למה אני לא מצליח לקבל את הפקס שלהם? עריכה: לא יודע למה שמתי את זה בכללי, אני מניח שזה שייך למקום אחר. בכל מקרה אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה את המשחק פיפא 15 מ CJS ואחרי שאני מזין את פרטי התשלום הם מבקשים שאני ארשם לשירות ביטוח של קל ואני לא רוצה, ואי אפשר להמשיך בלי להירשם. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת שאני עונה על שאלה אני לוחץ ENTER כדי לקפוץ שורה פשוט לא עובד לי מישהו יודע למה או מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לא מצליח לראות סטראוגראמות! עזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי גיבוי אתמול לאייפון שלי על גבי המחשב, ועכשיו אני רוצה להחזיר את כל המידע בחזרה לאייפון. הבעיה היא שאני מקבל הודעה כזאת: itunes could not restore the iphone because an error occurred while reading or writing to the iphone הבנתי ש-itunes דורש לפחות 5GB פנויים בדיסק הקשיח. והיה לי הרבה יותר מזה, רק שאחרי הגיבוי, שטח של לפחות 70GB פנויים, פשוט נעלמו. ועכשיו יש בדיוק 0MB פנויים בדיסק הקשיח. איך זה הגיוני? יש לי שני כוננים במחשב - אחד של 120GB שבו מותקנת מערכת ההפעלה, ה-Itunes ולמעשה עליו גם התבצע הגיבוי. וכונן אחר של 512GB שיש בו כל מיני יישומים ומשחקים. מה אני עושה? איך אפשר להעביר את הגיבוי לכונן אחר ומשם לעשות res…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה אומר לרשום CODE איזשהו XXX אין שום CODE
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
פתחתי לפני כמה שנים חשבון פייפאל ואני רוצה לשנות את השם שמופיע שם. בכל פעם שאני נכנס דרך התמיכה ל"הגש בקשה באמצעות הטופס המאובטח" אני מקבל את ההודעה הבאה: [color=red] מצטערים - לא ניתן היה להשלים את פעולתך האחרונה[/color] אם היית בתהליך של קנייה או שליחת תשלום עבור מוצרים או שירותים, אנו ממליצים שתבדוק לאחר 30 דקות הן בחשבון PayPal והן בדואר האלקטרוני שלך ותוודא שאישור העסקה התקבל. אם הגעת אל דף זה מאתר אחר, חזור אל אותו אתר (אל תשתמש בלחצן 'חזור' של הדפדפן) והתחל שוב את פעולתך. אם הגעת מאתר PayPal, לחץ על הלוגו של PayPal שבפינה הימנית העליונה כדי לחזור לדף הבית והתחל שוב את פעולתך. יתכן שיהיה עליך להיכנס שוב. ניסיתי בIE כרום וFF, ניסיתי גם למחוק היסטוריה ועוגיות בכולם ו…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
התחלתי רישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש, מילאתי את כל הנתונים והגעתי לסוף התהליך של "הענק שם למנוע החיפוש שלך" "שלח וקבל קוד"לא מקבל - מופיע חלון - "אנא נסה שנית מאוחר יותר שגיאה במהלך הניסיון לשמור את הגדרות החיפוש של AdSense שלך." מישהו עם ניסיון ברישום לתוכנית השותפים של גוגל AdSense לחיפוש יודע למה מופיע החלון הזה? מה לא בסדר? :'(
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר פתחתי נושא כזה לפני כחצי שעה וסגרו לי אותו כי חשבו שאני לא מצליחה לראות האח הגדול רק מתי שיש שעות עומס שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי כי המון אנשים גולשים כרגע שם אני מתכוונת לזה שאני לא מצליחה בכלל לראות את האח הגדול באתר של קשת, לא חשוב מה עשיתי שום דבר לא עוזר flash הכי מעודכן פועל יש לי 3 מחשבים בבית, לא מצליחה לראות באף אחד מהם, בכל שעה שאני מנסה גם בלילה שאין עומס... אני מצליחה לראות את הפרסומת שלפני המצלמות אבל אז שהפרסומת מפסיקה יש מסך שחור ורשום "מושהה" ליד ה-PLAY\PAUSE מישהו נתקל בבעיה הזאת? והצליח לסדר אותה? תודה על העזרה חברים מורן (מנהל הפורום: סליחה שחשבת שפתחתי סתם את הנושא הזה, לא התכוונתי שאני לא מצליחה לראות בשעות העומס אלא בכלל, …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אתמול ה- IE הראה לי עיברית משמאל לימין, וכל אתר הייתי צריך לשנות את זה...היום אני מפיעל נכנס ל-GOOGLE.CO.IL והוא מראה באנגלית ניסיתי לסדר את זה בהגדרות באתר...לא עוזר בדקתי שהמחשב שלי תומך בעיברית, והכל בסדר נכנסתי לגוגל וכתבתי "גוגל" בעיברית ואז מצאתי את האתר וכתוב לי: "The summary for this Hebrew page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set" אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואיך לשנות את זה שהדפדפן יראה לי רק מצד ימין ,כדי שאני לא אשנה כל פעם שאני עושה חיפוש תעזרו לי בבקשה ???
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-